ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
היי, אז ככה, ירדתי מעניין המחשב הנייח, ואני מתכנן לקנות מחשב נייד בארה"ב שיהיה למטרת משחקים ועריכות בפוטושופ(לא יודע עד כמה עריכות בפוטושופ מצריכות שינויים קיצוניים במפרט, לכן לא ציינתי את זה בכותרת) -גודל המסך: לא רלוונטי(לא כזה משנה לי איזה גודל הוא יהיה, אבל כמובן שיהיה בגבול הטעם הטוב ולא ענק מדי) -משקל: לא רלוונטי. -זמן סוללה: רצוי שיהיה כמה שיותר ארוך, בהתאם למסגרת לתקציב(אם הוא מאפשר את זה) -יציאות מיוחדות/BT: אין צורך מיוחד בשניהם. -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB. -שיהיה כלול כמובן צורב DVD. -לא נדרשת אחריות בנלאומית -אין לי העדפה לחברה כלשהיא. הערות נוספות: *אני ארכוש את המפרט בעוד כ-4 חודשים. אם לדעתכם מתוכנן לצאת רכיב (מעבד/כרטיס מסך וכד') חדש לשוק במהלך התקו…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע בעוד חודש לארה"ב ושוקל לחזור עם לפטופ, בגלל הפרשי המחירים. קראתי את המדריך לגבי האחריות הבינ"ל ולא יצרתי מעודד. מניסיון עם אייפוד, אני יכול להגיד שהאחריות על מוצרי אפל באמת טובה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות מק, ולכן נשארנו עם האופציות האחרות... רציתי לדעת אם יש המלצות למחשב נייד, נניח באזור ה 700 דולר, שיהיה מסוגל לעמוד בריבוי משימות במקביל וכן בעריכת וידאו. אם הוא יוכל להריץ משחקים - בכלל דבש. כמובן, עדיף משהו עם אחריות בינלאומית כלשהי. אשמח לעצתכם
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אמור לשמש בעיקר לאינטרנט,אופיס וסרטים. מסך 15.4 (רצוי מט ולא מבריק). וכמובן אחריות בינ"ל. כמו כן אם אפשר הסבר קצר או לינק להסבר לגבי הפרוצדורה של הבאת מחשב מארה"ב (מבחינת מכס, מע"מ וכו'...) אם יש איזה אתר לגבי השוואת מחירים של חנויות בניו-יורק אני גם אשמח.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8309966&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050027&id=1173577987737 Gateway Processor T2060 Model: MT6705 מה אתם אומרים שווה את ההשקעה של ה- 600 דולר? אחי נמצא שם והמחשב הוא מחשב לסטודנט שנה ראשונה בגרפיקה.. לאחי...
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חבר מחפש מחשב נייד לעריכה גראפית ללימודים במחיר של 1-1.5 אלף דולר חשוב מסך של 17 וכמה שיותר זיכרון פנימי והארדיסק עם נפח גדול וכרטיס מסך שיריץ את כל התוכנות כמו PS וFH ותוכנות אחרות בצורה טובה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, אחותי טסה לארה"ב (לניו ג'רזי) לתקופה של חודשיים וזו הזדמנות נהדרת בשבילה לקנות מחשב נייד (בזול) לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה. השימושים שלה יהיו הרבה עבודת אופיס ואינטרנט וצריך לספק לה סביבה מהירה, איכותית ונוחה. דות'ן + 512 מגה ראם עם מסך טוב יעשו את העבודה. אז החנות שממנה היא תקנה את המחשב ככל הנראה תיהיה compusa.com (מNEWEGG אי אפשר ולא קיבלתי עוד המלצות באשכול שפתחתי בפורום כללי). אז מאוד נדלקתי על ה-Aspire 1642WLMi Notebook: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=cat3&product_code=335072&Pn=Aspire_1642WLMi_Notebook יש בו ממש את כל הדרישות, אבל יש כמה שאלות שעולות: איך ACER ומחשביה? איך האחריות שלה? והכי חשוב, יכולים לעשות לה …
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד לקניה בארה"ב בסכום של 900$ לבחורה הקנייה היא ישירות מחנות אז אין צורך משלוחים וכו' * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי משחקים קלים, הרצת סרטים, ושיהיה נוח לנייד אותו * גודל מסך: 13" * משקל: המחשב הוא לבחורה אז משקל מינימלי(אבל לא על חשבון יתרונות אחרים) * זמן סוללה: כמה שיותר עבור שימושים של אינטרנט ואופיס * יציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * גודל דיסק קשיח: לפחות 320G * אחריות: הקנייה היא מארה"ב אז אחריות שתקפה גם לארץ, אם צריך תוספת מחיר לאחריות אז כחלק מהסכום
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אחותי נוסעת לארה"ב ורוצה להביא משם לפטופ. השימוש הוא כללי לבית וללא תוכנות כבדות או משחקים דורשניים. התקציב הוא 700-800 $ הצעות תתקבלנה בשמחה! עומר
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים- הנדסת מחשבים, בעיקר ישמש לגלישה וקריאה ותכנות קל. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות, המחשב נמצא אצלי כל יום- כל היום. כרגע מסתובב עם 15 אינץ שפשוט שובר לי את הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר זמן סוללה ככה עדיף, מבחינתי 5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה שיהיה כמו כל מחשב נורמלי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 128GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא יהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמובן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העיקר שיהיה חברה שמכבדת אחריות בינלאומית בארץ. כרגע…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני טס לארה"ב ורציתי לשמוע ממכם איזה מחשבים ניידים הם מומלצים כיום לקנייה השימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, שליחת מיילים, משחקים ישנים שלא דורשים כרטיס גרפי חזק (קווסטים בעיקר), צפייה בסרטים ובהמשך חיבור ל-LCD בבית כדי לצפות בתכני HD על מסך גדול (42) איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות שיהיה לי נוח גם להסתובב איתו בארה"ב? נראה לי שאפילו 13 אינץ יעשה את העבודה אבל אני לא יודע איזה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חשוב לי שהמסך יהיה קטן (12-13 אינץ') מחשב חזק למשחקים והכל. אם אפשר מחשב עם אחריות בינלאומית שלא יהיו עם זה בעיות המלצות? ???
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר חקירה של כול הדיונים לגבי קנייה מחו"ל יש לי כמה שאלות: 1. אלו חברות נותנות אחריות בינלאומית ? 2. האם באת שווה לוותר על אחריות ( במידה ואין בינלאומית) בשביל המחיר המוזל בארה"ב? 3. אפשר לקבל כמה אתרים של מכירות בחו"ל ? 4. ואם אפשר כמה המלצות לחשבים בעבודה שוטפת אינטרנט, אימיול, ואולי משחקים בקטנה ( CS1.6) ? תודה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
השימוש יהיה לעבודה משרדתית ( אינטרנט , email , צפייה בתמונות וכ'ו. ) אני יהיה בניו יורק. איזה מחשב מומלץ להביא לשימושים ובתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עם דרישות מסוימות (אחרי שכבר ביררתי כמה דברים) רצוי מאוד דל / לנובו / ובמיוחד אסוס. כולם בגלל עניין האחריות מארה"ב לארץ. הצרכים - מחשב להפקת אודיו וסאונד, ומחשב סטודנט, וצפיה בסרטים. ההעדפות: מסך 15.4 עם יכולות HD, כרטיס מסך - לא משנה כל כך, אפילו מובנה יעשה את העבודה, רק עם יציאת HDMI, כונן קשיח - רצוי מאוד 7200RPM, ידוע שנדיר... / יקר זכרון - 4GB ב800MHZ, ואולי אפילו כדאי / אפשר ביותר? מעבד - אם אפשר במחיר לדחוס T8100 זה יהיה נהדר. אני מרגיש מאוד מיושן אם אני קונה T5800. יש לי ממש משיכה למקלדת מלאה, עם מספרים בצד, אבל אני לא מעוניין במחשב גדול או כבד מדיי ; הרבה על ל3 ק"ג נראה לי קצת יותר מדיי... סוללה - רצוי 9 תאים. ומאוד חשוב כם שלא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד מארה"ב ואביא אותו איתי לארץ. הצרכים: בעיקר אינטרנט, אופיס. הדרישות שלי: - תקציב עד 1000 דולר - קל. כמה שיותר קל. - סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית - אחריות בינלאומית - שיהיו בו יציאות/כניסות משמעותיות. האם יש לכם דגם שאת ממליצים? האם לרכוש את האולטרא בוק עם מסכי המגע? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בארה"ב DELL XPS 14z http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+14%26%2334%3B+XPS+Laptop+-+6GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Elemental+Silver/4882487.p?id=1218570953060&skuId=4882487&st=xps%2014z&cp=1&lp=2 האם יש לי ממה לחשוש בכל הקשור לחבר אותו לשקע ישראלי? אשמח לעצות מבעלי הנסיון, בכל מקרה מה דעתכם על המחשב? * מטרות המחשב? לימודים (אופיס ובשנה שתבוא - הנדסת תוכנה), סרטים ושיהיה נייד איתי יום יום * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות ומעלה זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * בלוטות? חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ומעלה, אם יש מחשב ברמה עם פחות מזה אני אשמח לשמוע הצעות …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש בסיסי באופן עקרוני אבל עם כרטיס מסך נחמד שיכול להריץ משחקים קלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
סטודנט להנדסת תוכנה ישמש בעיקר לשימושי לימודים קצת משחקים סרטים וכאלה.. אני כמעט נעול על הThinkpad W520 אבל רציתי לדעת אם יש דעות אחרות בגדול אני מחפש את המחשב החזק ביותר לתקציב הזה תודה
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד חדש ויש באפשרותי לקנות בארה"ב - משפחה משם שמגיעה לבקר בארץ. מטרת המחשב - תכנות (סטונדט להנדסת תוכנה), סרטים. גודל המסך - 13.3" - 14" או 15.6" רזולוציית המסך - FHD (אין לי כל כך צורך בUHD). זמן סוללה - זמן סוללה ארוך, מאוד חשוב בשבילי. כונן קשיח - SSD 256GB לפחות. (או 1TB עם 16-32GB SSD). זיכרון - 8GB. העדפה לחברה: Dell, Asus, Lenovo תקציב - 5000 ש"ח / 1200 דולר. 1. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע זה אם אני רוצה מחשב שהוא 13-14 אינץ' או 15.6 אינץ'. כי מצד אחד יש לי בבית מסך 24 שאני מתחבר אליו, אבל מצד שני יש לי עוד שנה באוניברסיטה שאני אקח אותו איתי. (והיום אני עם 15.6 ולפעמים הוא גם מעצבן אותי שהוא קטן). בכל מקרה אשמח לקבל הצעות גם וגם. 2. אשמח לשמוע המ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות נייד עם מסך 12-13 אינצ'. הקניה היא בארהב ומחיר של עד 1000$ (4000שח) פלוס מינוס. בדקתי קצת באתרים של חברות מובילות והמבחר הוא ענק. הדרישות שלי הם: עריכה של סרטים (אני מתחיל ללמוד קולנוע באוניברסיטה השנה). סוללה חזקה כמה שיותר (6 תאים לפחות). הרדיסק של לפחות 250GB וזיכרון של 4GB. וכמו שאמרתי מסך 12-13 אינצ'. מסך מגע מסתובב יתרון (אם לא פוגע באיכות המסך) אבל לא חובה או מקבוק (קצת יותר יקר אני יודע) 13 אינצ'. מה דעתכם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מחשב נייד עם INTEL M-5Y10 רציתי לדעת האם זה מעבד חלש מיידי היום יחסית ל I5 כי ראיתי שהוא2 ליבות של 800MHZ בלבד תוד.ה....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה בחול יש לא מעט מחשבים מבוססי ryzen ובמחירים לא רעים בכלל לעומת המתחרים הישירים מבית אינטל.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחשב משמש רק לשם גלישה באינטרנט וחיבור לרכב לצורך דיאגנוסטיקה. * כרטיס רשת אלחוטי מובנה צריך * זכרון 512 לפחות ( יש בניידים DDR2?) ומעבד שיהיה חזק גם, שלא יתקע כל רגע. מבין הרשימה אני צריך לקחת מחשב שב CONDITION שלו רשום Refurbished http://www.evertek.com/products.asp?cat=NBB בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחשב נייד מותקן עליו מערכת הפעלה WINDOWS 8 64BIT. Intel Core i3-2330M 2.20GHz 8GB DDR3 בשוטף המחשב עובד די מהר, לפעמים הכרום נתקע כאשר פתוחים10-20 TABS. מה שיותר מציק זה העבודה באופיס, פותח מסמך WORD או WORD חדש לוקח לו בין 30-90 שניות פתיחה. העתקה מ-EXCEL ל-WORD הוא נתקע ולוקח לו בין 1-4 דקות להשתחרר ולפעמים גם לא מצליח להעתיק. האם לדעתכם ישנה בעיה כלשהי? או שהמעבד פשוט חלש מידי לעבודה עם כרום פתוח וכמה חלונות OFFICE? אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אזדקק למחשב נייד לנסיעה לחו"ל. העבודה העיקרית שלי היא בפוטושופ.הוא יתפקד כנייח אז המשקל לא ממש חשוב. מה דעתכם על המפרט? יתאים לי? המלצה על מפרט אחר? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c1301416041/26933824?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_262&a=2022 תודה רבה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-