עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארץ, אלה הם הדרישות שלי מהמחשב: מטרות המחשב? בעיקר לתכנות, בעיקר visual stduio, יתכן שבהמשך גם למטרת data mining בסיסית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6'' עדיפות למט * רזולוציית המסך? לא מבין מספיק, מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקשי מקלדת "רגילים" ctrl בקצה השמאלי, touchpad מובנה לעכבר * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף שיהיה נוח לקחת בתיק גב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני נמצא במקום עם חשמל, יחד עם זאת אני כמובן מעדיף שיספיק לשלוש שעות ומעלה בסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA או HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by ilanb0,

בהמשך להצעה במפרטים המומלצים למחשב המשרדי שהוצע שם , מבקש לבדוק אפשרות שדרוג: * מדובר במחשב לאינטרנט ואופיס. האם לא כדאי, מתוך מחשבה לטווח ארוך, ללכת על מעבד "גבוה" יותר (הכוונה ל - i5)? * במקרה כזה, אצטרך לוח מתקדם יותר? * לגבי הזכרונות - מה התצורה הבאה הטובה יותר של זכרונות שקיימת? 16 גיגה? * לגבי הדיסק הקשיח - לחלוטין נדרש דיסק של טרה ואולי 2 טרה (מדובר במשתמש שמאחסן הרבה סרטים ותמונות). * מארז וספק כח - נראים לי מספקים. תודה למשיבים.

3. Started by FthkuMeis,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי SINGLE PLAYER כבדים בסגנון WITCHER 3, DRAGON AGE: INQUISITION ועוד משחקים דורשניים מסוג זה, אבל גם משחקי רשת המוניים חינמיים למיניהם (תגידו את זה 3 פעמים ומהר!) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Masasa,

1. מה התקציב המקסימלי? 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני, HD משחקים והרצת מרובה של תוכנות(כמו מסן סקייפ תוך כדי משחק וגם מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט.. זה המנינמום כאילו ואני צריך שזה ירוץ מהר ובלי תקיעות כמו במחשב הישן שלי כרגע...). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש מסן, סקייפ, משחקי מחשב חדשים, מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים ומשחקים שיצאו גם בעתיד * לא…

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אהלן, בדר"כ אני בונה מחשבים ביתיים אבל לא במחיר או סדר גודל כזה ולכן מעדיף להתייעץ כאן: מישהו שביקש ממני ייעוץ למחשב באיזור ה10K ואף יותר.!! רוצה לעריכה (אמרתי לו לפחות 4K) הוא לא מקצועי בעריכה ויותר שם רצון להנות מהמחשב ולשחק (אם כי הוא לא כבד במשחקים כגון COD וזוללים כמוהו) שלא יהיה מגבלה. זה מה שבניתי באייבורי (לווא דווקא המקום האידיאלי לסוג הבניה, אך קליל ממשק בחירה).. יש גם מסך אולי בתמונה אבל לא הוספתי כרגע.. אני חושב להוסיף OPTANE לכונן הקשיח. והלוח תומך גם בזה וגם בחיבור לTHUNDERBOLT שלדעתי כדי עיצות שינויים רעיונות בכיף (אני מקנא בתקציב שלו)

6. שלום לכולם, קוראים לי יואב הרשקו, אני נגר אומן (חדש פה בפורום ), ואני צריך מחשב חדש שיעזור לי בשרטוט סקיצות באוטוקאד, ובעריכת קליפים בגו פרו סטודיו, וגם פוטושופ ואולי פרימייר פה ושם (וכמובן ישמש גם כמחשב הביתי). יש לי תקציב סופי של 2500 ש"ח. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל, (אפילו את הצורב dvd אקח מהמחשב הישן..) אשמח לקבל הצעה למפרט מתאים וכמו כן גם המלצה היכן לקנות תודה רבה למשיבים (: http://www.yoavhershko.co.il/

7. תקציב: אני לא מסתכל על תקציב אלא על איכות, לא משנה לי כמה יעלה, אני אשלם - העיקר שיספק לי את הסחורה. שימושי מחשב עיקריים: הרבה אינטרנט, תוכנות דואר, אופיס, קצת משחקים לא כבדים, סרטים ומוזיקה, תוכנות מסרים מידיים ואולי קצת קצת גיימינג ציוד היקיפי: עכבר, מקלדת, מיקרופון, אוזניות נוחות ורמקולים נוחים. *המלצות בלבד - לא קריטי. נא לכלול את כל רכיבי המפרט. עד כמה חשוב השקט? לא כל כך חשוב, אבל שלא ישמעו לי אותו מהצד השני של הבית. האם מתוכנן אוברקלוק? אין לי מושג מה זה, תבינו לבד ;D האם לכלול מע' הפעלה / תוכנה מסוימת / הרכבה בחנות? ווינדוס 7 הום פרימיום, עדיף 64 ביט. העדפה לגבי מקום הרכישה: אין. בקשות מיוחדות כלשהן: שהמארז יהיה יפה וכרטיס מסך רציני כי אול…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום, אני בתהליכי הקמת אתר איטרנט לשיתוף ואחסון קבצים, אני כרגע מתחיל בקטן לטובת התנסות. אני מכיר שיש שרתים שבאים מוכנים עם הכל בפנים. אני לא רוצה כאלה אלא שרת מבוסס מחשב PC רגיל. זה בשביל שאני אוכל לשנות אותו עם הזמן ולא יהיה מקובע וגם כי אני רוצה להקים הכל בעצמי. אני לא בקיא בתחום השרתים בכלל. אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. להלן הדרישות: אין לי ממש תקציב כי אני עוד בשלבים הראשונים, תגידו אתם כמה לדעתכם הכל צריך לעלות. בתור התחלה יכולת אחסון של 1-8 הארד דיסקים של 1TB. מחשב חזק שיכול לשמש כשרת (מה יהיה בפנים זה המלצה שלכם). מארז שיהיה אפשר לאחסן בו כמה שרתים במקביל, ולא מחשב בודד. יכולת אוורור וקירור גבוהה, אני גר במקום חם (למרות המיזוג...). בכללי אני רו…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג עד 500 שח מהתקציב אבל רק אם זה באמת שווה את החריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הכי חדשים ואינטנסיביים שיש כעת בשוק ויצאו בשנים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - המסך לא צריך לתמוך ברזולוציה של מעבר ל 1080p אבל כן צריך להיות לו תמיכה ליותר מ-60Hz, לצערי אני לא מבין בזה אז מסתמך עליכם 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה ש…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. חיפשתי מחשב נייד בגודל 13-14 באזור ה-4000, עם אפשרות גם להריץ משחקים לא מטורפים מדי, וגם שיהיה נוח לאינטרנט, סרטים, HDMI. מצאתי את הנייד הזה עם עזרה מ-Chevy : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm לא מצאתי עליו ביקורות, מישהו יכול לעזור בזה? ומישהו יודע איך הוא מבחינת חיי סוללה? תודה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיכלול את הרכיבים הבאים: 1. מעבד 3230M או 3210M 2. כרטיס מסך HD 4000 * מטרות המחשב: גיימינג בינוני,עבודה. * גודל המסך? לא קטן מ13.3, כל השאר הולך * רזולוציית המסך: 1366 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לכמה שיותר חיבורי USB אבל זה לא קריטריון שיפסול מחשב * משקל רצוי:לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק החלקים המפורטים מעלה כל השאר יכול להיות כל מה שת…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. לאחר כ 6 שנים אחרי שנים של ציפייה החלטתי לרכוש מחשב חדש לרגל יציאת מערכת ההפעלה החדשה. המחשב הנוכחי שלי נרכש בשנת 2000 ושודרג קצת בהמשך. המפרט הנוכחי הוא: AMD ATHLON 1400MHZ 512 SDRAM 133MHZ ASUS A7V-E ASUS GEFORCE 2 PRO DELUXE 64SGRAM WD800JB 40 GB SYGATE DVDRAM GSA-4163B MAG INNOVISION 796FD2 נרכש לפני כ 3 שנים כעת אני מעוניין לרכוש בחודש הקרוב מחשב חדש בתקציב של 6500 ש"ח עם הדרישות והנתונים הבאים: 1 - המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטים, עבודה שוטפת באינטרנט ואופיס, ופרט חשוב הוא שאני מעוניין להתחיל ללמוד ולעבוד בעריכת סרטים קצת יותר מתקדמת עם תוכנות ייעודיות כגון פרימייר. 2 - משחקים יהיו הדבר הפחות שכיח שיעבוד במחשב אך עדיין אני לא רוצה לבטל את האפשרות לכן אני מעוניין…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. זה המפרט שאני קונה, כמעט סופי: (יש מפרט מקביל רק אם ראדון 9700 פרו של ג'יגה בייט שגם הוא יכול להיות תלוי אם אני אצליח להשיג מספיק כסף בשביל הג'י פורס) Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1374.27 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 622.21 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 725.32 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 TDH MyVIVO 128MB DDR Retai…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by benor,

המחשב מיועד לאחותי, בעיקר לשימושים משרדיים פשוטים אינטרנט אופיס וכד' אבל מדי פעם היא תריץ עליו תוכנות חישוביות כמו Eprime ו-MATLAB ולכן חשוב שיהיה עליו מעבד מהיר וחזק. עדיפות לכך שיעלה כמה שפחות נניח תקציב גג של 3500 ש"ח. הדרישות העיקריות: -מסך 11 - 13" - נפח אחסון גבוה לפחות 500GB - קל משקל - חשוב מאוד שתהיה אחריות ממקום טוב ורציני. תודה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12-13 עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת המחיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן אך אין חובה כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. היי, קראתי כל מייני מפרטים מומלצים באתר, אבל לאור הידע המוגבל שלי אבקש להתייעץ בכל זאת. לא השתמשתי בפורמט שבנעוץ, אבל כן עניתי על כל השאלות שבו. המחשב הנוכחי שלי, שסוגר סביבות ה-5 שנים, מתחיל לבאס קצת. דווקא המעבד הוא צוואר הבקבוק אצלי במשחקים, אבל גם הכרטיס כבר לא בשיאו. חשבתי לנצל את בלאק פריידי כדי לשדרג, כשבתכל'ס זה לרכוש מחשב חדש כמעט מלא. אני מצרף את המפרט הנוכחי בתמונה (חסרים פה כוננים קשיחים של 1TB שיש לי בפנים, אז מקום לא חסר): יש לי בגדול 2 שאלות: 1. האם יש כאן חלקים שאפשר להציל למחשב הבא? (כוננים קשיחים ו-SSD אשמור, אבל מה עם מאוורר? ספק כוח? קירור?) אני מתלבט כי אם אין פה מספיק חלקים להציל אני אשאיר את המחשב הזה כמו שהוא ופשוט ארכוש חדש לגמרי. יש לי מ…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by drBozo,

הזמנתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON XP 2400 לוח-אם: ASUS A7N8X DELUXE NVIDIA nForce 2 כרטיס מסך: Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB זיכרון: Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz האם עלולה להיווצר איזושהי אי-התאמה בין המעבד/לוח-אם/זיכרון (בגלל מהירויות עבודה שונות או משהו אחר)? המחשב ישמש רק לעבודות גרפיקה (לא למשחקים).

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by benor,

לפני כ-10 חודשים קנינו לאחותי את הנייד הבא: Acer Aspire AS1410 המחשב תפקד מצוין עד שלפני שלושה שבועות המסך שלו החל לשבוק. (חיבור של כרטיס המסך למסך חיצוני - הציג תמונה כראוי) המחשב עדיין נמצא באחריות והוא נמסר למעבדה לפני שבועיים וחצי. מהו זמן הגיוני וסביר לטיפול במחשב נייד, בפרט בבעיות שמקורן במסך? בכל פעם שאנחנו מתקשרים למעבדה מספקים לנו תירוץ אחר, ונאמר לנו להתקשר בעוד מס' ימים. "בכתב האחריות" לא צוינו שום התחייבויות כאלו ואחרות. סתם דף ריק מתוכן, שמציין מי נותן את השירות ולמי צריך לפנות.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by isotop6,

מעבד : Intel® Core2 Duo E6400 - 2.13Ghz - 2MB Cache - LGA775 - 65nm - 1066FSB - Tray לוח : gigabyte 965p ds3 ספק : THERMALTAKE Toughpower 550W ACTIVE PFC + 120mm FAN כרטיס מסך : giabyte Geforce 8800GTX קירור למעבד : Tuniq Tower-120 מארז : ENERMAX CHAKRA 7333.00 סך הכל בשקלים כולל מעמ זכרון אני רוצה מחנות אחרת עד 1500 (חשבתי על טוינמוס 2X1024 667 כי אני יודע שהם מגיעים ל900 וקצת) מחכה להצעות והערות צריך גם מסך 17" פשוט ואיכותי (לא בשבילי בשביל אחותי שלוקחת את המחשב הישן) lcd

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, גלישה, סרטים לילדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אופיס, גלישה באינטרנט, סרטי ילדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

20. הי חברים, אני צלם סטילס ועובד בעיקר על פוטושופ ואפטר אפקטס, בקבצי RAW גדולים וכבדים. מבקש לברר האם המפרט האחרון שהוזכר כאן מספיק עבורי? http://hwzone.co.il/community/threads/532362-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99?p=4782377#post4782377 מסך המחשב הנוכחי שלי הוא DELL 2209WA (עם המסך שמסתובב לתצוגת גובה). 1. האם יש יתרון כרגע ועתידי בשדרוג המעבד שהוצע כאן ל i7? 2. האם במחשבה על העתיד, כדאי להוסיף גם אוברלוק? 3. מה לגבי כרטיס מסך? 4. המלצה למסך טוב לעיבוד תמונה בגודל 23", (האם זה עושה הבדל מהמסך הקיים או שכבר לא ממש משנה ההבדל בגודל?) 5. אפשרות להרחבת זיכרון עתידי 6. מערכת הפ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by MOOMOY,

יש אופציה לחריגה בעוד +- 100 שקלים. מספיק לי מעבד I5 אבל אני מעדיף מהסדרה הטובה . דיסק קשיח לפחות 750 עם מהירות סיבוב 7200RPM סוללה חזקה , עדיף גם זיכרון מעל 4G אבל אם זה מחשב שיש אפשרות להרחבה עד 8 אז זה גם בסדר (אני מודע להגבלת התקציב) העדיפות הראשונית שלי היא ל DELL כי הבנתי שהם הכי טובים, אבל גם של אסוס זה בסדר. בעיקרון אני לא מצאתי מחשב של DELL שעונה על כל הקריטריונים האלו יחד + הגבלת התקציב. אבל של אסוס דווקא מצאתי, אבל הבעיה ש"אליה וקוץ בה" בכולם יש סוללה של 4 תאים , פרט לאחד אבל המעבד שלו פחות טוב. בעיה נוספת, כל המחשבים שמצאתי של אסוס (פרט לזה עם המעבד החלש יותר) זהים מבחינת המפרט , אך הדגם שלהם שונה, כך שאני לא יודע מה באמת ההבדל בינהם ואיזה הכי מומלץ. אני ארשו…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by rija,

חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום, מודה מראש לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים: SSD 580GGB SSD 120 GB כרטיס מסך RTX2070 מארז ענק של FRACTAL DESIGN - כלומר אין בעיה של מקום מעבד I7 4770 עם חוח אם HERO IV של אסוס - זה מה שנדרש להחליף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז קיים full ATX …

24. Started by WildClaw,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים כמו Half Life 2 ולשמיעת מוסיקה אני בקושי מבין משהו על חומרה של מחשבים אז הלכתי לחנות כדי לקבל הצעת מחיר, הם נתנו לי 2 הצעות מחיר של מחשב מבוסס AMD וINTEL. אני יודע שלAMD יש עליונות מסויימת מול הINTEL אבל לINTEL יש אחריות לכל החיים ולAMD יש רק ל3 שנים דבר שקצת מדאיג אותי. הכרטיס מסך לא רשום כי לא ידעתי מה לקחת אבל חשבתי על משהו בתקציב שבין 1500 - 2000 שקל. אני אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ לי לגבי הכדאיות של המפרט וגם להמליץ לי על כרטיס מסך AMD Athlon מארז - p-4 atx 400w fusb 211 המוכר אמר לי שאם אני אקנה את המפרט הזה אז הוא יחליף את הספק לאחד של 500W לוח אם - GIGABYTE ddr400/SATAx2/1394x2 630 מעבד - AMD ATHELON 64…

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. בכל שלוש שנים המחשב של המשרד שובק וקונים חדש, אז הגיע הזמן. מעדיף לרכוש בחנות באיזור ראשל״צ (KSP לדוגמא). הייתי רוצה להרכיב מפרט שיחזיק יפה windows 7, בעיקרון כל מה שעושים עם המחשב הזה הוא office/browsing. אני רוצה לנצל את התקציב כדי לקבל את הרכיבים הטובים ביותר שיחזיקו לאורך זמן, חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ בקלות דפדפן עם 10-15 טאבים במקביל, word, excel וכו׳. אני מעדיף לא להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן ולרכוש רכיבים חדשים, יש לי בעיקרון ספק בן שנתיים של seasonic ואולי כדאי לחסוך בעלות של הספק, בכל מקרה כדאי להכניס ספק למפרט ואני במקרה הצורך אשקול אם לרכוש או לא. יש צורך בציוד היקפי, מקלדת ועכבר, כדאי שהמחשב יהיה שקט, המחשב ישאר דלוק ברוב הזמן ויכנס לעיתים ל-hibernate. חשוב שנוכ…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים