עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני חייל כבר שנתיים וחצי ולפני שהתגייסתי הייתי גיימר די מכור...כשהתגייסיתי הצבא דיי השכיח ממני כל דבר שהיה קשור למחשבים, ודיי התחלתי לחיות חיים שונים לחלוטין ומחשב אצלי היה רק פייסבוק ומוזיקה.. כעת החלטתי לחזור לתחום הגיימינג כי זה משהו שאי אפשר לוותר עליו התקציב שלי הוא 3500 ש"ח, אני לא מתכוון לבצע OC כי אין לי ידע בזה, אני לא זקוק לציוד היקפי, כבר יש לי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת..זקוק רק למחשב עצמו, אני מעדיף לקנות את המחשב מKSP או SKYPC, כי בתאכלס אלה המקומות היחידים שאני מכיר... דבר נוסף הוא זה שאני נוסע לקנות את המחשב, ולא מזמין דרך האינטרנט אז אם יש לכם המלצה לחנות טובה יותר באזור המרכז (תל אביב חולון בת ים ראשון) לא אכפת לי לנסוע גם לשם, אבל אני לא מזמי…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by yos11,

איך המיפרט הזה? המחשב ישמש בעיקר לקידוד ואינטרנט וסרטים וגם קצת אוברקלוק intel 3.2 775 msi 915p combo leadtek fx6600gt pci express 2x ddr500 adata 512 w.d 200gb compucase ci6a21 400w איך המיפרט ??

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכולם חבר טוב שלי מחפש מחשב נייד לקניה, לקראת תחילת הלימודים בסוף החודש ( "דחווף!!!11" ) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי כאן על דגמים (או אם אתם מכירים חנות שמרכיבה נייד לפי דרישה, במחיר סביר) שיתאימו לייעוד המחשב בהתאם למחיר. המטרה העיקרית היא לימודים - קרי : אופיס ושאר ירקות. דגשים : קישוריות לרשת - כרטיס אלחוטי תומך B/G בנוסף לכרטיס רשת רגיל 10/100 (מודם 56K - לא חובה) מולטיטסקינג - שיוכל להריץ ברקע יחסית הרבה משימות בצורה מהירה או לפחות סבירה - אופיס, מסנג'ר, מוזיקה ברקע, וכו' - שיסחוב 10 תוכנות בקלות, בלי להחנק. (חשוב שלא יהיה איטי, ולא ייחנק בעבודה) עבודה גרפית 2D - פוטושופ, פלאש - לא כמקצוע עבור הלפטופ, לא להגזים. זמן סוללה ארוך - ייתרון (אצל מי לא ?)…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אממ אם אתם יכולים לבנות את המפרט מהאתר www.TMS.co.il חשוב שהמחשב יהיה דיי שקט .. כולל מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר (Logitech ex 110) נראלי סבבה .. המחשב מיועד לשימוש משרדי בעיקר אבל גם למשחקים כמו פיפא ..

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. היי, קיבלתי את המפרט הנ"ל: אשמח לדעת אם המפרט שווה את המחיר או אם צריך לשפר/להחליף חלק מהחלקים. המחשב מיועד לגיימינג בינוני-גבוה. תודה. מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 426 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 528 מארזים: Cougar MX330-G כמות: 1 - מחיר: ₪ 185 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 מאווררים למארזים: Antec Prizm 120mm RGB fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 37 כונני SSD: Samsung SSD 250GB 970 EVO NVMe M.2 כמות: 1 - מח…

6. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב אני מחפש להרכיב HTPC שקט שיריץ FULL HD ו FULL 3D בעזרת מקרן למסך בגודל של בערך 120" אשמח לקבל עזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד להיות מחשב מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , אולי מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי4. האם יש רכיב שאין…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. הפוסט מתחלק ל-2 חלקים, כל אחד שיעזוראיך שהוא רוצה. 1 זה מפרט שאני בניתי רק חסר לי שם ספק כוח. חשוב לי מאוד שיהיה ספק כוח איכותי ולא ג''נרי מסריח. חלק ראשון: קודם כל אענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל במידת הצורך, לא אכפת לי גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו צפייה בטלויזיה דרך חיבור HD (סרטי HD 1080), משחקים פשוטים של 2005-2006 (מקסימום בשנים משחקי אסטרטגיה בעיקר) במקסימום, עריכות גרפיות בPHOTOSHOP כרגע משתמש בCS2, לא יודע אם אשדרג גרסה, שימוש בתוכנות העלאת קבצים, עריכת קבצי DATABASE כ-30-40 מגה במהיר…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אני מחפש את החנות הכי זולה לקניית מחשבים ניידים בארה"ב, אני לא צריך שתעשה משלוח לארץ(מספיק לי בארה"ב) ומיצידי שהמחשב יהיה של חברות לא מוכרות(חברות סיניות וכדומה) העיקר שיהיה זול! עם מפרט חזק! מכירים חנות כזאת(אגם אם יש חנות כזאת ממש משתלמת במדינה אחרת אני אשמח גם)??

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. היי לכולם עד אתמול עבדתי על הפנטיום 3 שלי ואתמול הבורד עבר לעולם טוב יותר, החלטתי כבר ללכת על מחשב חדש שבו אוכל סוף סוף לשחק במשחקים חדשים וכמו כן אני חייב מחשב חזק ומהיר כי אצלי המחשב בדר"כ לא נח (את הקודם לא כיביתי משהו כמו חצי שנה). כמובן שחשוב לי שהיציאה לטלויזיה תהיה איכותית אז זה המפרט שכנראה אלך עליו, מה אתם אומרים? מה הייתם משנים? AMD Athlon XP 2400 Gigabyte 7VAXP 256M DDR 333Mhz ATX ATI Radeon 9200 Vivo במחיר 2450 שח עליו אני מתכנן להוסיף 3 הארדיסקים, 1 סידירום ו-1 צורב בתודה מראש-יניב

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. מחפש דעה על המפרט הבא ב 5950 שח. אני לא מחפש שינויים קלים במפרט כדי לסחוט עוד חצי אחוז, רק בדיקה אם יש משהו רציני שכדי לשנות שיהיה תוספת כוח משמעותית, או אם יש טעויות רציניות בבחירות שנעשו פה. אני רוצה להישאר בתחום של עד 6000 שח: Intel Ultra 5 225F Coolermaster I70C ARGB CPU Cooler MSI PRO H810M-B DDR5 32GB XPG (2x16GB) Lancer Blade RGB CL36 6000MHz Black 2TB WD Blue SN5000 NVMe SSD MSI GeForce RTX 5070 SHADOW OC 2X 12G Gamdias Aura GC10M ARGB Black Zalman 700W ZM700-LX3 80 Plus בנוגע לשאלות הנוספות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?…

11. Started by d0s,

אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, הסתכלתי כאן באתר וראיתי מפרט שתואם את התקציב שלי : http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/21 יש לי עבר טוב עם KSP אז רציתי לראות את המפרטים שהם מציעים וקיבלתי מפרט יחסית דומה : http://ksp.co.il/?uin=15890 רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על ההבדל בין המפרטים, האם המחיר שמוצע ב KSP עבור המפרט הוא הוגן או שלבדוק עוד אופציות ? תודה !

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by aga123,

שלום לכולם,אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שלי בכרטיס מסך חדש,הדגם של המחשב הוא: Lenovo g550 מודל: 2958 מפרט: Lenovo G550 - 29582DU מעבד: Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 ( 2GHz 800MHz 1MB ) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista Home Premium כרטיס מסך: intel Integrated Graphics X4500 זיכרון: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz מסך: 15.6 " WXGA LED Backlight TFT 1366x768 עכבר מגע: Pointing device דיסק קשיח: 250GB 5400 כונן: DVD Recordable (Dual Layer) סוללה: 6 Cell Lithium-Ion תקשורת אלחוטית: Broadcom 11b/g Wi-Fi wireless אני מבין שאצטרך להחליף את הציפ',משהו כזה... אה כן עוד שאלה,למה בכל סרטוני הYOUTUBE לG550 יש בצד ימין 3 מנורות ואצלי אין? גם בספר ההור…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  13. Started by furyanaor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרגע פוטושופ & אילוסטרייטור בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת חוטית - חשבתי על המכאנית GIGABYTE FORCE K83 ב 180 ש"ח מסך IPS המתאים למעצב גרפי - חשבתי על DELL P2719H ב 892 ש"ח (אך פוזל לכיוון של 2K שזה כבר נע בין 1500 ל-2000 ש"ח מתוך התקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר... 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם יש…

14. Started by ELNino,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשאיר חלקים מהמחשב הנוכחי ללא פגיעה בביצועים אז מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 4, APB Relodaed, Battlefield 4 ושיוכל להריץ משחקים כבדים אחרים על הגדרות גבוהות בכבוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הרבה הבדל בין 9K ל 8K אז מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימאלי 9K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל תחום המשחקים אם זה בין הכבדים החדשים שיוצאים מידיי שנה: וויצ'רת פולאאוט וכו' וגם המשחקים היותר קלים כמו: וואו, LoL, OW וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אוקי, אז אני רוצה לקנות מחשב נייד לא משהו סופר על אלה שיהיה מספיק לאינטרנט ולסרטים. התקציב שלי הוא 1500 שקל. (עם חריגה) ואם אפשר את החנות בפ"ת

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש אך להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בקירור המעבד ובספק הנוכחים שלי. להלן הציוד שאני רוצה להשאיר איתי: GFORCE GTX 550 TI, THERMALTAKE V1 (אם בכלל אפשרי להשתמש בו), ובספק כוח ocz 500 וואט במידה והוא מספיק טוב למחשב חדש , דגם 500sxs. לא חשובה לי כל כך רמת השקט של המחשב ואני לא צריך עוד ציוד נילווה. השימוש יהיה לגיימינג לא כבד אבל בכל זאת אני אוהב לשחק במשחקים ובגרפיקה הטובה שאני אוכל לשחק בא. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [T…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, גלישה, סרטים לילדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אופיס, גלישה באינטרנט, סרטי ילדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

19. Started by drBozo,

הזמנתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON XP 2400 לוח-אם: ASUS A7N8X DELUXE NVIDIA nForce 2 כרטיס מסך: Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB זיכרון: Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz האם עלולה להיווצר איזושהי אי-התאמה בין המעבד/לוח-אם/זיכרון (בגלל מהירויות עבודה שונות או משהו אחר)? המחשב ישמש רק לעבודות גרפיקה (לא למשחקים).

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום, אני מחפש נייד בשבילי (סטודנט למדמ"ח בבן גוריון (יש שמועה שאומרת שהאוני' מספקת מ"ה בחינם אבל צריך לבדוק את זה עוד..)). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקרון זה יהיה לצורכי למידה (אופיס), אינטרנט ומדיי פעם סרטים. * גודל המסך? 13.3-14 עם דגש ל14 אבל פתוח לשמוע הצעות * משקל רצוי?עדיף פחות מ2 אבל אשקול זאת אם זה יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כדי להקרין סרטים על הTV * בלוטות? לא חיוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שימוש ביתי בעיקר אז אין ממש חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 250gb * צורבDVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לשימוש ביתי לצורכי בית ספר וקצת משחקים. תקציב: באיזור ה3000. אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by omrivol,

שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה. בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - לא 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב - אני לא מבין גדול בקירור, אך אני מעוניין להתאים, כמובן, את מידת הקירור לצרכים של המח…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום חברים, אחרי 6 שנים שאני עם הנייד הדי בסיסי שלי שכבר מתחיל להזדקן החלטתי להעביר אותו להורים ולקנות מחשב חדש. אני מחפש מחשב נייד לצרכים אקדמים(הנדסת חשמל) , עם שימוש תדיר בתוכנות כמו Matlab , Visual studio ואחרות. הניידות פחות קריטית לי ואעדיף מחשב עם מסך 15.6 ומקלדת נוחה לעבודה רציפה, גם אם זה יבוא קצת על חשבון המשקל. המחשב לא לצרכים של גיימינג, אבל אם יצליח להפעיל משחקים בהגדרות בסיסיות זה יהיה נחמד. כמו כן בסוף השבוע הקרוב אהיה באילת, אז אוכל לרכוש את המחשב שם, אז גם מחשבים ב4000 ש"ח שאחרי הנחת המע"מ יעלו 3500 ש"ח הם אופציה. ולחלק האומנותי של השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. היי, הרכבתי את המפרט הבא מ TMS, אשמח להתייעצות לגבי לוח אם, מארז והאם יש צורך בקירור נפרד למעבד, בהתחשב במארז הקטן כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר חריגה, אני מתבלט אם ריאלי להשקיע עוד 700 שח ולקנות כרטיס מסך כמו RTX 2060 SUPER, מכיוון שיש בו תמיכה טובה יותר בהרצה של מודלים ללמידה עמוקה, חשוב לי לציין שזה רק בשביל לפתוח לי את האופציה לזה, לא אשתמש בזה כל הזמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by zabal12,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++ JAVA #C א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים