ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמה להערכתכם שווה למכירה נייד גיימינג של אסוס, דגם G75VW T1414H, במפרט הבא: מעבד: Core i-7 3630QM זיכרון: 16 GB כונן SSD: נפח 250 GB כונן קשיח: נפח 750 GB כרטיס גרפי: Geforce GTX 660M 2GB מסך: 17.3 אינץ' באחריות עד דצמבר 2015. יש לציין שהסוללה היתה תמיד בחוץ (שכן המחשב מעולם לא זז מהשולחן). בדיוק כמו זה: http://www.miorio.co.il/pl_product~G75VW-T1414H~69~92.htm למעט שבמקום אחד הכוננים הרגילים יש SSD, ושהכרטיס הגרפי עם 2GB במקום 3. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. זה המפרט שהרכבתי , הוא מיועד למשחקים ובלי אוברקלוק , הייתי שמח לקבל הערות ותגובות. AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black Lite on x 52 OEM TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מסך : ? כל המפרט בלי המסך עולה 6000 שקל והשארתי 2000 שקל למסך. הדבר שאני מטריד אותי זה ששמתי לוח NFORCE 2 אבל אין לי שתי זכרונות וככה אני לא מנצל את רוחב הפס הכפול. לכן אני אודה למי שיצליח לדחוף במפרט איכשהו עוד 256 מגה (יכולים לרדת גם למהירות של 333MHZ) אבל בלי להוריד את מהירות המעבד או את הראדון 9700. דרך אגב , חשבתי א…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש אשמח אם תעזרו לי בבחירת המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מעט תכנות visual studio, קצת משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Full hd ו23 אינץ' samsung s23c650d -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? כעיקרון אין אבל כמה שפחות, התקציב יכול להיות גם 6000 ש"ח ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן חופשי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס ואינטרנט בעיקר חחשוב שיריץ סרטונים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, עבור מסך Samsung Syncmaster T220P במצב מצויין (ללא אחריות) שהיה בשימוש מועט. כמה הוגן לבקש? ומה הסכום המקסימלי שאפשר לבקש מבלי שזו תהיה חוצפה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחר תקופת יובש ארוכה מידי (שלא הייתה מבחירה, כמובן) שבתי להיות פעיל בפורום, אני מניח שרובכם לא זוכרים אותי, מלבד כמה הודעות בודדות לא הייתי פעיל בכלל בפורום כבר שנה שלמה, לצערי גם כמעט ולא התעדכנתי בנושא המיחשוב (אני התנתקתי כמעט לגמרי כשכולם קססו ציפורניים לראת את הבנצ' הראשון של ה AMD -64 BIT) כן, תסיימו לצחוק... תודה :-\ , בכל אופן אני מאוד שמח שחזרתי ואני מקווה שהפורומים רק השתפרו ונהיו לטובים יותר (לא שתפו תפו תפו היה חסר משהו (; ועכשיו לעניננו, אני מחפש לוח אם הארד דיסק (120 GB) זיכרון ומעבד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב (לא לי) לא ישמש למשחקים או לOC אלא אך ורק לעבודה "משרדית" מאומצת ביותר. נגיד, עבודה עם מסדי נתונים מפלצתיים, חילוץ קבצים ענקיים, …
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב שלי: (קניתי אותו לפני חצי שנה ומאז לא שיפרתי) לוח אם: Asus A8VE-SE מעבד: AMD athlon 64 3200+ Venice core זיכרון: TwinMOS 256MB*2 DDR 400mhz כרטיס מסך: Sapphire X550 256mb PCI-E+TV+DVI דיסק קשיח: Maxtor 160gb 7200rpm SATA 2 טוב נראה לי שהזכרתי כל מה שחשוב.. אני חושב שצריך להוסיף עוד 512 מגה זכרון ואולי לשנות כרטיס מסך... פשוט אני לא יודע מה הרמה של הכרטיס מסך שלי.. בעצם כל משחק שאני שם עובד.. גם OBLIVION שאני יודע שזה משחק כבד.. אני שם אותו על הגדרות MID-LOW וזה עובד די טוב, נתקע פה ושם.. אז מה לדעתכם אני צריך לשנות? אני אשמח לשמוע את דעתכם :
-
- 51 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ את cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הנה המפרט שהרכבתי מ- COMP-IL חשוב שלי לדעת מה אתם חושבים עליו (על הכרטיס מסך זיכרון מאורר ומארז ולוח אם ומעבד ) תודה מראש בן Leadtek Geforce FX6800 256Mb 256Bit GDDR3 Retail "PX6800TDH" SLI READY Gigabyte "GA-K8NF-9" nForce4 4X socket-939 Thermaltake "A1838" Silent Boost K8 for Athlon64/Opteron CPUs Sock754/Sock-940 -Retail GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE2GB3200BDC" / 2GB 1GB x 2 CL2.5 -Retail Western Digital "WD1600JD" 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk AMD Athlon 64 3000+ 512K / L2 Cache s939 WINCHESTER - Retail Box GAMER 480W SUPER סה"כ ¤ 5,602.28
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להוציא כ-3,000 במידה ואין הבדל ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם הקלטות ועריכות של מוזיקה (תוכנות עריכת מוזיקה כגון PRO TOOLS\CUBASE, סאמפלים כבדים וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - PRO TOOLS \ CUBASE - כבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח וכונן/צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 8. ה…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,בקרוב כעוד חודש אני נוסע לרוסיה... רציתי לברר אם יש חנות חומרה בדיוטי פרי בארץ שמוכרים שם חלקי מחשב... לפני 4 שנים שטסתי לא זכור לי שהייתה חנות חומרה...אולי כי לא התעניינתי בזה מספיק... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בסביבות ה-3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים. מחשב למשפחה, שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי להיתקע, שיעבוד ויחזיק גם לעוד שנים, ללימודים, סרטים הורדות וכו'. החלטתי לקנות מRSM המפרט ששלחתי להם: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W , יחידות 1 ₪550 PowerColorATI Radeon 6850 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 סה"כ מחיר לכל המוצרים…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח הדומה לראוטר מה שצריך זה רק מקלדת,מסך ועכבר . הנה המפרט : יימכר במחיר של 2000 שקל ברשתות Office depot כולל Windows XP Home . ישנה אפשרות גם ללא מערכת הפעלה ,או עם Windows 7 במעבדות יניר . הכל לפי דרישת הלקוח . כמו כן מצורפת מערכת FoxOS לינוקס שצרובה מראש על ידי היצרן . שמעו מחשב מדהים ,יצא לי להתנסות בו !
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי המילה האחרונה מבית לנובו במחיר לא רע יחסית למה שמתחולל כיום ועם חומרה עדכנית וטובה למדי. TGspotלנובו השיקה מיני PC שולחני חדש ומסוגנן שמבוסס על מעבדי Pa...עם משקל של 600 גרם בלבד המחשב השולחני העגול החדש של לנובו משתמש במעבדים למחשבים הנידיים של אינטל מהדור החדש
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק לעזרה בהרכבת מחשב שקט ואמין, למטרות כלליות וגיימניג בינוני לכל היותר, הרכבתי לפי המפרטים המומלצים באתר בשינוי של מארז שקט, קירור, וספק אמין, אשמח לקבל הערות לשיפור תודה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר טוב שלי מחפש מחשב נייד לקניה, לקראת תחילת הלימודים בסוף החודש ( "דחווף!!!11" ) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי כאן על דגמים (או אם אתם מכירים חנות שמרכיבה נייד לפי דרישה, במחיר סביר) שיתאימו לייעוד המחשב בהתאם למחיר. המטרה העיקרית היא לימודים - קרי : אופיס ושאר ירקות. דגשים : קישוריות לרשת - כרטיס אלחוטי תומך B/G בנוסף לכרטיס רשת רגיל 10/100 (מודם 56K - לא חובה) מולטיטסקינג - שיוכל להריץ ברקע יחסית הרבה משימות בצורה מהירה או לפחות סבירה - אופיס, מסנג'ר, מוזיקה ברקע, וכו' - שיסחוב 10 תוכנות בקלות, בלי להחנק. (חשוב שלא יהיה איטי, ולא ייחנק בעבודה) עבודה גרפית 2D - פוטושופ, פלאש - לא כמקצוע עבור הלפטופ, לא להגזים. זמן סוללה ארוך - ייתרון (אצל מי לא ?)…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לשחק בסוני 3 על המסך של המחשב נייד שלי ואם כן אז איך יש לנייד חיבור HDMI תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?--3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות, אני מחליף את סוס העבודה שהיה לי, פנטיום 2 350Mhz +Nvidia Vanta 8 MB מחשב סוס היה תאמינו לי שרד 8 שנים!!! וכמה שבזמנו קניתי אותו ב 8500 שקל הוא היה שווה כל שקל! כך גם המחשב הבא אני רוצה שישרת אותי כמו שהוא שירת אותי , נאמנות! (היינו יותר מאחים נשבע לכם) אז הנה המפרט שתיכננתי (Ksp) מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1840 1840 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5LD2 R2.0 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 690 690 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Starex 2 590 1180 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2890 2890 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי את המחיר בחנות הזו : http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2636 הגיוני במחיר הזול הזה הדגם הזה ? כולם יודעים שהוא עולה 9000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ו skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה: המחשב שלי עובד בסדר חוץ מזה שהכונן DVD לפעמים לא מזוהה...ושמדי פעם הוא לא נדלק : - כל איזה תקופה עובר עליו סרט חדש. אין לי מושג מה הבעיה אבל אני חושד שזה הלוח כי כל פעם זה בעיה ברכיב אחר. הבעיות התחילו מאז שיום אחד היתה נפילת מתח. בהתחלה המחשב נדלק אבל המסך לא עלה, אח"כ הבעיה עברה להרדיסק, איכשהו שניהם הסתדרו וזה עבר לספק. החלפנו לזמני ולאחרונה לפני כמה ימים המחשב לא נדלק, אז אח שלי הוציא הכל מהחשמל וחיבר מחדש ואופס עובד מה לדעתכם הבעיה? עכשיו לענין - יש כמה אפשרויות: (בתקווה שנשאר לKSP הלוח הזה) מציאון ב135 שקל: הלוח ?EPoX 8RDAEI? - לוח ישן-חדש שלא נראה מלהיב אבל מתאים למחשב הנוכחי אפשרויות אחרות הם לקנות מחשב חדש שמורכב מSEMPRON או ATHLON 64....זכרונ…
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים כמו Half Life 2 ולשמיעת מוסיקה אני בקושי מבין משהו על חומרה של מחשבים אז הלכתי לחנות כדי לקבל הצעת מחיר, הם נתנו לי 2 הצעות מחיר של מחשב מבוסס AMD וINTEL. אני יודע שלAMD יש עליונות מסויימת מול הINTEL אבל לINTEL יש אחריות לכל החיים ולAMD יש רק ל3 שנים דבר שקצת מדאיג אותי. הכרטיס מסך לא רשום כי לא ידעתי מה לקחת אבל חשבתי על משהו בתקציב שבין 1500 - 2000 שקל. אני אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ לי לגבי הכדאיות של המפרט וגם להמליץ לי על כרטיס מסך AMD Athlon מארז - p-4 atx 400w fusb 211 המוכר אמר לי שאם אני אקנה את המפרט הזה אז הוא יחליף את הספק לאחד של 500W לוח אם - GIGABYTE ddr400/SATAx2/1394x2 630 מעבד - AMD ATHELON 64…
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת: 5K ש"ח, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ת: עריכת וידאו בתוכנה Avid Video Composer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת: לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ת: אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-