ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
אפשר בבקשה חוות דעת על המחשב אם הוא שווה תסכום. מחפש מחשב למשחקים כבדים מודרנים שיצאו השנה שירוצו בצורה חלקה . אין בקשות או תוספות מיוחדות לא מפריע לי הרעש. https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=16424 בנוסף חשבתי גם לרכוש את המסך הזה בהזדמנות https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=15213 כרגע יש לי עוד מסך 32 שישבתי לחבר אותו למחשב אבל זה כבר בהזדמנות . כרגע חשוב לי המפרט ששלחתי תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+HD+SOLIDWORKS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב גיימינג הרשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי?6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מצורף המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? סטודנט להדסה, אינטרנט אופיס MATLAB . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ולא חשוב אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא חשוב . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMIו VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP בלבד! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רק שיעבוד עם MATLAB כמו שצריך!! תקציב עד 700$ ללא חריגות והמחשב יקנה בארה"ב לכן חשוב הרישיון הבין לאומי (כמובן שנשמח גם להצעות שאין עלי…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לחברים מבינינו שמבינים במחשבים אני רוצה לקנות את המחשב הזה MacBook Pro 13" 2.9 GHz http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/md102hb ואני רוצה לדעת אם זה מחשב חזק כמו שזה נשמע והוא יריץ לי למשל משחקים כבדים נגיד במחשב הנוכחי שלי המחשב CRYSIS 2 לא זז בכלל ובמחשב הנייח הוא גם בקושי זז.... במחשב מהסוג הזה נראה לכם שהמחשב יסחב את המשחק הזה? בכללי זה מחשב חזק זה בטוח השאלה כמה חזק וכמה הוא יתאים לי. חוץ מהצרכים הבסיסיים שזה עבודות וכאלה שעל זה אין מה לדבר כמובן אז אני מדבר על דברים אחרים לגמרי... אשמח לעזרה תודה ושבת שלום
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי לכולם, אני אלה, עושה אפטר על עגלה שסוחבת כבר 7 שנים ועלתה פחות מ2500 ש"ח בסוף 2010 . (המפרט של העגלה יצורף בסוף ההודעה), צריכה מחשב חדש לכמה פרויקטים שנכנסו ואשמח להכוונה, הבנתי שאינטל מוציאים ממש עכשיו דור חדש הבעסה שצריכה את המחשב תוך חודש , גג אחרי החגים. . מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח כולל מעמ =) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית אנימציה וידאו ודו מימד (ותלת של אפטר..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe afte…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג קל, אני כבר לא מעודכן בעולם החומרה והטכנ' החדשות לכן אני צריך את העזרה שלכם :) מצורף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח אפשר לחרוג אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 850evo 250gb שאני אצרף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב של DELL נמצא אצלי כבר חודש וחצי קניתי חדש, והסוללה לא נטענת, זה תקוע על שני אחוז, כשנסיתי לעשות ריסט למחשב זה נותן לי את ההודעה הזאת alert the ac power adapter wattage and type cannot be determined ואז הוא נותן לי כמה אפשרויות, אחת מהאפשרויות לעשות בדיקה למחשב, הרצתי בדיקה לקחה איזה שעה וחצי והכל היה תקין, והעלתי אותו מחדש וזה עדיין לא נטען וכשאני עושה ריסט זה נותן לי כל פעם מחדש את ההודעה הזאת. אם אני מוציא מהחשמל המחשב ישר נסגר, ולא יודע אם זה קשור, אבל הוא גם ניהיה כבד ברמות מאז הבעייה הזאת
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010#shidrug http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&uin=11365 אני יכול להשיג הצעות יותר טובות? ומחשב כזה יכול להחזיק משחקים חדשים שיוצאים ל2011?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם, ראיתי פה המלצות על מפרטי מחשב שכוללים מוצרים שבמבצע עד ה30 לחודש ב TMS. בפרטי המבצע רשומים שני דברים מעניינים: 1. רק לחברי הפייסבוק 2. מוגבל למוצר אחד ללקוח לכן המלצות של מארז בהנחה עם ספק בהנחה ו SSD שבהנחה במפרט אחד אולי לא ריאליות. בנוסף, לפרופיל הפייסבוק של החנות מקושרים 21 חברים בלבד. וכמו כל בקשת חברות, מנהל הפרופיל צריך לאשר אותה. האם מישהו הזמין מהם למרות זאת? ספרו שתפו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מוכר 3 מחשבים בתצורות הבאות : HTPC מפט הבא : מארז של SAMA Q1+שלט לתוכנות מדיה פלייר שונות מעבד CORE I3 EXTREM לוח אם של FOXCONN DELUX זיכרון של 4GB DDR3 CL4\4\4\9 1333 HZ דיסק קשיח של WD 2TB BLACK SATA3 צורב בלו ראיי של SONY מצלמת לוגיטק HD QF6600 מקלדת+עכבר של RAPOO כרטיס מסך של PNY עם 6GB DDR5QUADRO 6000 PCI EXPRES 16X מסך של SAMSUNG 22 דגם SYNCMASTER 2033 ספק כוח של SAMA 600W מחשב IBM דגם : NETVISTA 8215 עם מעבד PENTUM D 2.8 זיכרון של 2GB דיסק קשיח של 80GB צורב DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה WIN7 PRO + OFFICE 2010 מחשב של ACER : מעבד ATOM 1.66 זיכרון 1GB DDR2 GPS מודם סלולרי מובנה שני לרכב ולבית אני מעונין להוציא סכום של 5500 ש"…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בהגדרות גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אי…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תרגישו חופשי להציע הצעות לשינוי. CPU: AMD ATHLON XP 2000+ FAN 590 NIS MOTHERBOARD: ASUS A7N8X DELUXE 890 NIS MEMORY: WINBOND 512MB/400MHZ DDR 982 NIS HARD DISK: WESTERN DIGITAL 80GB SE 8MB CACHE 729 NIS VIDEO CARD: ATI RADEON 9500 PRO 1250 NIS DVD: BENQ 16X/48X 275 NIS CDRW: PLEXTOR 48/24/48A 736 NIS SOUND CARD: CREATIVE AUDIGY 2 730 NIS MONITOR: LG 19" F900B 1740 NIS FLOPPY: TEAC Floppy Drive 1.44 55 NIS KEYBOARD: LOGITECH INTERNET NAVIGATOR 175 NIS MOUSE: LOGITECH MX500 OPTICAL 267 NIS COOL STUFF: Thermaltake VOLCANO 7+ 114 NIS CASE + POWER SUPPLY: ENERAMX FS-710BB (BLUE) + ENERMAX EG365P-VE 350W 709 NIS SCANNER: HP SCANJET 3500C …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני סגור על הדברים הבאים: -מעבד בארטון -512 ראם -לוח ABIT NF-7 SL מחיר: 650+- בפאנדה - כ. גרפי עם 128 זכרון
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC זכרונות DDR 400 256MB Samsung דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR כרטיסי קול CREATIVE 6.1 Audigy 2 (bulk) צורבים Combo LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B מחיר 4076 ¤ יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לקנות אודיגו 2 או להישאר עם ה suondstorm? האם האודיגו ישפר הרבה את איכות השמע, המחשב היתחבר כנראה לרסיבר מרנץ 4300 עם רמקולים(5.1) בתקציב של 3500+- ויהיה בעיקר לסרטים. 2. האם איכות של הגיפורס 4 מספיקה רק בשויל לחבר את המחשב שלויזיה? טלויז…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion G6 1150sj שמתי לב כי המחשב מתחמם בצורה מוגזמת שקשה אפילו להניח את הידיים על מנת לכתוב במקלדת. פתחי האוורור נקיים מאבק והמאוורר עובד. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות הזאת? ואם יש דרך לפתור אותה? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
i750 2.67 @ 3.50 GHZ 4GB DDR3 1333mhz Gskill Dual Channel Readon 5770 1GB HD 500GB GIGABYTE P55UD2 נקנה לפני 4 שנים בדיוק.. יש טעם לשדרג או פשוט לקנות חדש ? חשוב לציין שיש לי BenQ XL2420T 120HZ
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים! לאחר מספר חודשים ארוכים ללא מחשב, הגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל אני לא זוכר את הרזולוציה שבה …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני נתקל עכשיו בכל מיני מודעות למחשב מוחדש (לא 'מחודש') שאומרות שמדובר במחשב שלא היה בשימוש של אף אחד אלא סתם עודף ממלאי יצרן. האם כדאי לי בכלל לשקול לקנות מחשב כזה? אה, ואחריות בכל המחשבים הללו היא תמיד רק שנה ולא שלוש. תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להרחיב את הזיכרון במחשב נייח. יש לי כרגע 2 זיכרונות של 16 GB: kingston hyperx fury 16gb cl15 2400mhz ddr4 לוח אם: gigabyte z390 gaming x. רוצה להוסיף עוד 2 זכרונות של 16 GB. האם החדשים חייבים להיות בדיוק באותם פרמטרים ומאותה חברה? ddr4 2400 MHZ cl15 וגם לא מוצא בחנויות את ה cl15
-
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חדש ואני מתלבט בין תושבת 1150 ולתושבת החדשה 1151 ששמעתי שיש לה כמה באגים , קראתי במצב של התחממות ה 1151 המעבדים קופאים והמחשב נתקע למרות שיש עידכון ביוס חדש שמתגבר על זה חשבתי ללכת על ה 1150 ממילא אין הבדל גדול בינהם בביצועים . 1. איזה תושבת עדיף ? 2. אם יש הבדל גדול בין G3260 ל I3 4170 ? ( הרבה טאבים , מדיה פלייר , WORLD EXCEL , משחק WOT תמיד עובד עם כמה תוכנות במקביל הרבה טאבים 30 - 40 . 3. כרגע יש לי 8GB זיכרון וזה כלום ממש לא מספיק לי , 16GB יספיק ? DDR3
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חג שמח לכולם! אני מסיים להרכיב מחשב ורגע לפני רכישת החלקים [מצורף בתמונה] בנוסף לתמונה הזמנתי\יש לי: SSD 840 EVO 120 GB Kingston HyperX FURY Black 8GB Kit (2x4GB) 2133MHz DDR4 Non-ECC CL14 [הוזמן מאמזון] 1TB SAMSUNG השימושים: עובד 24\7 בעיקר סרטים וסדרות בקודי באיכות הגבוהה ביותר [בלוריי\תלת מימד] גיבוי 24/7 במספר תוכנות [דרופבוקס\דרייב\Crashplane] כמה שאלות: 1. אם יש למישהו הארה או עיצה לשדרוג אחד הרכיבים אני אשמח 2. בעוד שנתיים+ אוכל לקנות למחשב הזה כרטיס משחק חזק [סטייל GTX970 של היום] ולשחק במשחקים כבדים? 3. אני מצפה מהמחשב להחזיק 5-6 שנים, הייתם משנים את הספק או הקירור? …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בניתי מחשב בעלות של 6000 ש"ח לעריכת וידאו ופוטושופ. לא מיועד לגיימינג בכלל ! אשמח לחוות דעת לגבי הכרטיס מסך ובכלל המערכת. מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 589 ₪ - - Gigabyte GA-H170-D3HP (DDR4 USB 3.1) S1151 זכרון: 367 ₪ - - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 1479 ₪ - Gigabyte GTX1060 6G D5 1556Mhz-1797Mhz WindForce2 OC דיסק קשיח: 189 ₪ - - SSD Kingston 120G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 510 ₪ - - Antec GX500 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב ביתי נייד לאישתי אבל שיוכל לשמש גם אותי בנסיעות. עד עכשיו היה לנו STUDIO1537 ששימש אותנו בכבוד אבל נחלש כבר. הנה הפרטים של מה שאני מחפש, אשמח להצעות ושינויים: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, אינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוזיקה * גודל המסך - 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט - מאט * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר לסטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * זיכרון - 8GB * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בעבור מ"ה ובנוסף הרד דיסק של 1TB לאיחסון ושימושים רגילים * כונן אופטי? - כן, רצוי צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-