ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
תגידו איך המחשב הזה: HP ProBook 4520s http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/hp4520/PlatformDevicePhone,142.aspx?alias=laptop
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אפילו פחות מ2000 יהיה נחמד במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט - הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL Inspiron 1545 T6400 250 GB 2GB זיכרון מחשב ממש חדש מהקופסא , שמתי לו XP ועוד לא מילאתי אותו במידע עכשיו כשאני עושה לו הפעלה מחדש אז המחשב נתקע בערך 30 שניות ואפילו יותר על השולחן עבודה (עוד לא מראה אייקונים) , ורק אחר כך יש אז הצליל הזה של כניסה לווינדווס מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לנובו לא מוכנים לשלוח לי T410 דרך mustop, ואין מצב אחרי שראיתי את המחירים בחו"ל, שאשלם משהו דומה בארץ על מוצר נחות יותר משמעותית, לכן מחפש נייד קל משקל לצרכים בסיסיים. מסך מבריק הוא סיוט בסביבה מוארת, לכן מחפש מסך מט, בעל רזולוציה לא נמוכה מ-1280*800 (או משהו דומה). כמו כן, שיהיה קל משקל (עד 2KG), עם זמן סוללה בינוני+, 4GB, ומעבד חזק יותר מ-ATOM יהווה יתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למחשב חדש בלי מסך בתקציב של 2000 עד 2500 ושיהיה אפשר לשדרג אותו בעתיד המחשב ישמש למשחקים בעיקר אבל לא חייב שיעבדו על הרזולוציה הכי גבוהה.. פשוט שיעבדו חלק בלי תקיעות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא רוצה להריץ משחקים על high, בתקציב עד 3500. הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לשמוע מה דעתכם עליו. ספויילר מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Box ₪998 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-6500-B מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 ₪45 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=ACALPINE11R2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2 LGA1151 Intel H110 DDR3 PCI-E VGA ₪290 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=GA-H110M-S2D3 זכרון למחשב Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 HX424C15FB2/8 2400MHz…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין להחליף בשעה טובה את העגלה בת ה- 5 שלי. הדרישות הן כאלה: סכום - 3000 ש"ח דרוש מחשב בלבד (בלי מסך, מדפסת וכו') שימושים - בסיסיים. office, גלישה, מעט מולטימדיה. שום דבר שה-P2 שלי לא עושה עכשיו לאט. חשוב מאד - לא למשחקים. מפרט רצוי - מבוסס Athlon, דיסק SATA (לא יותר מ- 80GB), כרטיס מסך מינימלי, אין צורך בכרטיס קול (מעבר ל-on board), כרטיס רשת, DVD (מה דעתכם על DVD + צורב CD משולב? אני שוקל לחכות שצורבי ה-DVD יהיו באמת זולים, ולא לקנות כרגע צורב). בקשר לזכרון, כרגע ברור לי שאני לא צריך יותר מ- 256, אבל השאלה היא אם 2*256 יספיקו בעתיד. איך הדיסק המהיר ישפיע על השיקול?). עוד נקודה לא ממש קריטית - עדיף שלמארז תהיה יציאת usb מקדימה, ונורות (פעילות דיסק) ברו…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש לי משחב של HP מסדרת pavilion g6 דגם 1020sj החלפתי היום משכה טרמית למעבד וגיליתי שאשר להוציא את המעבד מהלוח אם (כמו במחשב נייח) מה שרציתי לדעת זה אם אפשר להוציא את המעבד מהלוח אם כמו במחשב נייח זה אפשרי לשדרג אותו למעבד יותר טוב בעל אותו הסוקט? המעבד הוא core i3 380M תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הנה המפרט שבחרתי: 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530J -Bit Oem 1,061 ש"ח 1 ASUS P5GD1 Intel 915P LGA 775 608 ש"ח 1 GeIL 512MB 2*256MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 395 ש"ח 1 Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM WD800JD 358 ש"ח 1 Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,047 ש"ח 1 LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח 1 LG 52X32X52 OEM 132 ש"ח 1 GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 189 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 91 ש"ח 1 Logitech Optical Mouse - PS/2 - OEM 77 ש"ח 1 Creative SBS 370 2.1 215 ש"ח סה"כ 4,325 ש"ח מה אני לא צריך: 1.אני לא צריך מסך. 2.אני לא צריך דיסק קשיח…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לאחר בערך 4 שנים שלא החלפתי את המערכת שלי עם הסוקט 478 AGP וכו', סוף סוף אני קונה מחשב :] אז ככה, מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד, הכוונה באינטרנט בתוכנות וכו', אני לא גיימר גדול אני משחק FIFA וכו', אבל פה ושם COD4 וכאלה שזה יפעיל לי משחקים טובים :] אין צורך בציוד היקפי כי יש לי, וגם אין צורך בצורבים כי יש לי 2 במחשב הזה די חדשים שאני אעביר למחשב החדש. הארדיסק יספיק לי 320GB, מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט שלא ישמעו אותו כי יש לי טראומה מזה, היה לי מעבד PRESSCOT בזמנו עם מאוורר שזיין לי תשכל בלילה ולא נרדמתי, קיצור אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט, וכמובן שיהיה גם קר כי אני נמצא בממ"ד שממש חם בו P: אני לא מתכנן לעשות OC בקרוב, אם בכלל, קרור סטוק יספיק? אני חשבתי על משהו בסגנו…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לרכוש vostro 1320 בארה"ב. אני רוצה מחשב למטרות אינטרנט, אופיס, סרטים וכדומה. התקציב הינו 600$-700$ אם אפשרות חריגה קטנה.. המחיר עם מעבד -T-6570 הינו 649$. האם יש טעם בשביל השימושים האלה לשדרג ל P-8600 תמורת עוד147$? האם אני ארגיש את ההבדל? האם יש מחשב נוסף בגודל דומה שכדאי לי לקחת בחשבון בסכומים האלו? תודה, רועי
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך המלצה למחשב נייד בטווח מחירים של 3500-3700 הכי חשוב שיהיה בו 4GB זכרון דיסק קשיח 250 GB מינימום ומסך 15.4 תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 11:16:41 איך המחשב הנ"לhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735&CatCode=315 ובאופן כללי איך מחשבים של ACER/lennovo?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה, ולא בטוח שהפורום הזה עדיין פעיל (שמתי לב לכמות הודעות מעטה בכמה טרדים האחרונים), אבל אני אנסה בכל זאת. אני מעוניין להרכיב מחשב לתוכנות כבדות (אני מצלם ועובד המון עם לייטרום \ פוטושופ, VIEWRIM למינהם וכו') על שני מסכים בFHD. 1. תקציב מקסימלי: 6.5K-7.0K כולל מע"מ. אני אסע לאילת להביא אותו (רוב הסיכויים KSP), ככה שבפועל המערכת תעלה קצת פחות. 2. השימוש העיקרי יהיה עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ. באופן דיי תדיר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיב שלא צריך לכלול במפרט. 5. השקט דיי חשוב - נאמר 6. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. KSP באילת. אם יש ביקורות על הנושא - בשמחה. 9. בקשות מיוחדות - 16GB פנימי. SSD למערכת הפעלה. אשמח אם מי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט לעריכת תמונה ווידאו. שימוש בתוכנות כגון Adobe Photoshop, Premier, Avid, autoCAD, Solid Works... התקציב הינו עד כ5,000 שקלים. אשמח גם לדעת אם ישנו צורך להקצות סכום נוסף עבור השימושים הנ"ל... מילאתי גם את השאלון בסטיקי החוקים:
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי חבר'ה. המון זמן לא התעסקתי בתחום ולכן הפעם אני זקוק לעזרתכם... המחשב הנייח שלי, ששרד לא מעט זמן (חגג כבר שנה שביעית) בהם הוא עבד קשה, כבר צריך לצאת לפנסיה. אני מחפש מחשב נייד איכותי, לגלישה באינטרנט (די מסיבית...לפעמים כמה עשרות כרטיסיות), צפייה ישירה, אופיס ועבודות, וגם עדיף שיהיה לו כרטיס מסך בסיסי (לא קריטי). מה שכן חשוב זה שתהיה מקלדת גדולה ומסך 15.6 טוב, סוללה טובה, איכות חומרים, משקל נורמלי ובעיקר שיהיה נוח, מהיר... מחשב שקל וכיף לעבוד איתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שיהיה מחשב טוב... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית…
-
- 35 תגובות
- 9.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל אני פשוט לא יודע מה לבחור!,אז אני נותן לכם להחליט,תקציב 1000 שקל ואפשרות לחריגה המפרט שלי כתוב בחתימה,יש לי ספק ג'נרי עם המארז הזה: http://www.ipex.com.au/NR/rdonlyres/1DC28A8E-D773-4463-8E66-D21D6C86127F/0/t400.jpg עכשיו,אם אתם חושבים שכדאי לי להחליף מארז אז אני יחליף,אני יקשיב להצעה הכי טובה,אני חושב על כיוון החלפת מארז,דרך אגב אם אני יחליף מארז החום ירד? כי המארז שלי דיי קטן לפי התמונה,אז האם שווה להחליף מארז?אם כן רשמו איזה,ספק אני בדוק רוצה להחליף וכרטיס מסך אם אתם חושבים שכדאי.. ****אוקיי התקציב שונה ל1200 ****
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך ? או לשדרג איך שהוא כי אני לומד קצת עיצוב וחשבתי לשדרג את יכולת העיבוד הגרפי שלו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט, אני לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מהמארז עצמו, יש ברשותי 1000-1200 שקל. שיהיה עם קירור בסיסי ל-OC בסיסי. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך המפרט שלו וכמה אתם מעריכים שהוא שווה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט שיהיה טוב לעבודת אנטרנט (לסטודנט), וצריך גם מקלדת ועכבר. שיהיה יותר קרוב ל 3000 יהיה טוב. תודה לכל מי שעוזר. רצוי שהחנות תהיה בירושלים.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים מבקש חוות דעת על מפרט לקרוב משפחה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כן - אני מודה שאני בדילמה אם זה מתאים לשרשור כאן או לציוד היקפי, אבל בסוף בחרתי פה... לאחר חיפושים וביקורות והרבה התלבטויות אני חושב על לרכוש את העכבר והמקלדת הבאים: עכבר logitech g500 שעולה בערך 265 שקלים כיום ללא מבצע. מקלדת merc stealth שעולה כ - 310 שקלים. סך הכל שניהם ביחד יעלו כ - 575 שקלים. האם בסכום הזה יש לדעתם קומבינציה משתלמת / כדאית יותר שתואמים את הרצונות שלי כפי שמתוארים להלן? הפיצ'רס שמצאו חן בעני בעכבר: לייזר, DPI גבוה עם חיישן איכותי, גדול (מתאים ליד שלי), מערכת משקולות, שינוי DPI בלחיצת כפתורים. הפיצ'רס שמצאו חן בעני במקלדת: תאורה אחורית מתחלפת, מקשים מותאמים ל - FPS בעלי חיפוי גומי, מקשי מולטימדיה, 2 יציאות USB, יציאות אוזניות ומיק. תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים למחשב נייד HP Pavilion dv7-1285dx .. שמתאימים ל vista 64BIT ... כמובן שיהיה משרת מהיר.. ניסיתי מהאתר של HP וזה לא זז תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני לומד מדעי המחשב כך שרוב העבודה שלי זה לקריאת מסמכים ותיכנות.. אני צריך מחשב שלא יתקע לי אם הרבה תוכניות פתוחות עליו.. משחקים בכלל לא חשוב לי אני אפילו סוליטר לא משחק.. מה שכן חשוב לי זה שהמחשב לא יתחמם בטרוף אם עובדים עליו או שישמיע רעשים מיותרים * מטרות המחשב? תיכנות בעיקר אבל גם אני רואה הרבה סרטים אז הייתי רוצה שהוא יצליח להריץ סרטים בלי להתקע * גודל המסך? 14 אינטש * משקל רצוי? לא חשוב.. עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכמו כן אני רוצה לחבר את המחשב למסך רגיל שיש לי בבית.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא ח…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-