עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני זקוק למפרט של מארז+ ספק, מעבד , לוח אם, זיכרונות (2 GB ביחד), כרטיס מסך טוב (Radeon), צורב DVD , דיסק קשיח (200+ GB) הכל במחיר כולל של 2000- 3000 לא עובר את ה3000. אני בניתי לעצמי אבל גיליתי שאני צריך עוד דברים. ועוד דברים. כמו מין חיבור מהספק לכרטיס מסך למשל Radeon X1950GT לפעולה טובה. זיכרונות CL 4. ספק אני מעדיף ספק זול וטוב שישרת את המחשב שלי. הכל מהאתר http://www.gibornet.co.il/ או מכל אתר שיש תאפשרות לקנות מנתניה. תודה רבה על ההשקעה מראש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב בחודש הבא בעיקר למשחקים ואינטרנט, התקציב שלי הוא עד 4K ללא ציוד היקפי . הרכבתי את המפרט הבא בKSP כי זאת החנות הנורמלית היחידה שקרובה לבית שלי.(אני גם מתכוון לקנות שם אלא אם כן תמליצו לי אחרת) מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB - 810 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E - 470 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatsprea - 380 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E - 790 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II - 285 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS …

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  3. היי כולם אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר כמדיה סנטר וינגן סרטי FHD בצורה הטובה ביותר. המחשב יהיה המחשב המרכזי בבית וישמש גם לגלישה באינטרנט, הורדות ושאר שימושי בסיסים (לא ישמש למשחקים). חשוב לי לשמור על אופציות שידרוג, יכול להיות שבעתיד אני ארצה לשדרג אותו למחשב עריכת וידאו, לכן אני לא רוצה ללכת לכיוון של מארז HTPC (לא מיקרו ATX וכו') תודה מראש כמעט שכחתי אין צורך במסך, מקלדות ושאר עזרים. גם לא בצורב והארד דיסק.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by dp86,

שלום, מחפש המלצות למחשב נייח עבור ילד בן 10 . שימושים עיקריים -פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם אפשר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5k מקסימום . מעדיף כמה שיותר לכיוון 4 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם א…

5. Started by david85,

אח שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה לו בעיקר לשמוע שירים ולאינטרנט, לאינטרנט כבר דאגנו, רק מה שנשאר זה המארז עם כל החלקים {מתוחכם, אה?}, תנו לי ממיטב מפרטיכם ושימו לב שזה עד 2000 שקל, בלי מסך, וזה לא צריך להיות בשביל משחקים או מחשב חזק במיוחד שאמור להריץ תוכניות בומבסטיות. תודה רבה מראש, ממני דודי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב למטרות פוקר: מה שחשוב לי שיהיה : עבודה מהירה. יכולת של המסך להכיל הרבה שולחנות מבלי שיעלו אחד על השני. מסך גדול. (פחות חשוב ממה שציינתי למעלה, אבל כן חשוב). בעבר היה לי : Dell XPS 15 9500 - גודל 15.6 (לא סגור בדיוק אבל משהו בסגנון) היה מחשב מעולה. מבחינת מסכים - יכולתי להריץ 16 מסכי פוקר והם היו מסתדרים יפה אחד ליד השני. חסרון - עבד באיטיות, היה חלש מידי, התנועה לי הייתה חלקה והמחשב היה איטי ונתקע כשהעמסתי עליו שולחנות. כרגע יש לי: Alienware m18 R1 - גודל 18אינצ’ המחשב עובד חזק, הכל טס. גם כשאני מחבר מסך מהצד בשביל עוד שולחנות אין תקיעות. חסרונות: רק עד 6 מסכים על הצג של המחשב. ברגע שאני עולה על זה - כל המסכים מתחילים לעלות אחד על השני ואני …

7. Started by Yair Fishbein Korn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם... אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב? סרטים, וורד(סטודנט), אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ראיתי שאתם אוהבים להמליץ מפלונטר... אין לי בעיה כל כך למרות שאני גר בנתניה ומעדיף בksp, א…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ישמש לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים (FHD). תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by wisha,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by dolev16,

היי יקרים, לאחר ניסיון מזעזע בקורונה לייבא דל XPS 15 מארה"ב ישירות, בסכום עצום, שהגיע תקול והינו כך בכל רובד אפשרי מאז ועד יום זה- החלטתי לרכוש מחשב חדש בארץ. אציין שהשימושים שלי הם- צפייה והורדה של תכני 4K רבים, גלישה באינטרנט ותחילת לימודים אקדמאיים חברתיים (חינוך ונוער בסיכון). לא מוכן לגעת בדל שוב, שירות מביש, כנ"ל לנובו ו-HP. מבחינתי הדגשים הפעם הם- שירות טוב של היבואן בארץ ו(אל תסכלו אותי) לא חברה סינית. הייתה לי שאיפה ללפטופ אמריקאי לחלוטין אך זה לא בתקציבי. אז שמעתי על חברה עם כביכול שירות אמין בארץ ומוצרים סולידיים- MSI, דעתכם? אגיד שהתקציב גם נמוך, איזור 3K. יש לי מועדון הייטקזון ומאמין שאקבל גם תעודת סטודנט בשלב מסויים, אם זה מקנה הנחות שוות על משהו. תודה מ…

11. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותי לזמן רב עם כרטיס מסך יחסית טוב למשחקים.. אני מתלבט על הדגם הזהhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LiYo2wX6p5bFiaSI מה אתם אומרים על אסוס ועם המחשב הזה טוב ושווה את ההשקעה הדגם שלו הוא U50VG-XX181D‎ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(WOW, SWTOR, BF3, Diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע. מתכנן לקנות led 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by kalda01,

המחשב מיועד רק להזרמת וידאו ולא למשחקים. אין צורך בכרטיס מסך נפרד. חשוב שהמחשב יהיה שקט זריז ועיצוב אלגנטי במארז ITX. המיקום יהיה על שידה ולא בתוך ארונית. הכוונה לחבר אותו לרסיבר בHDMI. רצוי שהמפרט יהיה מספיק חזק שיחזיק לי מספר שנים ללא צורך לשדרג. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HTPC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מתוכנן -מהי הרז…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by borsood,

שלום: ברצוני לקנות את המפרט הבא: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 1600fsb 512k Box 1 920.84 ¤ לוח אם: Gigabyte GA-K8NS 1 468.81 ¤ זכרון: DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING אחריות 3 שנים 1 480.69 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 120 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer אחריות 3 שנים 1 463.23 ¤ כרטיס מסך: Gigabyte ATI RADEON 9250 128 Mb DDR TV OUT bulk 1 267.89 ¤ כונן תקליטונים: Floppy 1.44 1 39.06 ¤ כונן תקליטורים: Toshiba (TSST) DVD x16 (SD-M1912) bulk 1 139.55 ¤ צורבים: Sony CDRW 52x32x52 (CRX-230E) Bulk 1 139.55 ¤ מסך: LG Flatron 17' F700P 0.24 mm 1600x1200 100Hz Max USB HUB 1 1038.06 ¤ רמקולים: Genius SW5.1 Value 1 279.05 ¤ מארז: IN…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שלום אני קניתי בחודש אוקטובר מחשב נייד של GIGABYTE דגם W468N ויש לי מספר בעיות איתו, הבעיה הראשונה שלי(לפחות אני חושב שזאת בעיה) היא שכאשר אני לוחץ על מקשים מסויימים אני מרגיש שהמקלדת כולה נלחצת למטה ובכפתורים אחרים היא לא נלחצת. אני מרגיש שכל הפאנל שמחזיק את הכפתורים נלחץ ובחלק מהכפתורים הוא לא נלחץ ורק הכפתור שלחצתי נלחץ. אני חושש שזאת בעיה בהרכבה ולכן משתדל ללחוץ בעדינות כל פעם. בעיה נוספת היא בהתחממות של הכרטיס מסך, אני לא בטוח שזאת בעיה, יש למחשב הנייד כ.מסך 8400GS וכשאני בודק הוא תמיד על 60-65 מעלות ואם אני משחק באיזה משחק כמו call of duty4 ברזולוציות לא גבוהות הוא מתחמם אפילו ל75 מעלות. אני לא יודע האם זה תקין. אשמח מאוד אם תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הי הי לאחר שהבנתי שאין שום בעיה עם ג'יגהבייט כלוח אם |(הודות לפורומים פה) אני מנסה כבר כמה זמן להרכיב מפרט שיהיה מצוין לעריכת וידאו , אני עובדת על אביד ולעיתים קרובות גם על פוטושופ, בדר"כ במקביל. חשוב שיהיה שקט אבל חשוב יותר שיקרר ויאוורר עצמו זקוקה לעזרתכם עם המפרט הבא שקיבלתי: מארז LEXA S NZXT שחור + חלון ספק כח 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC לוח GA-P55-UD3L GIGABYTE מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון TRANSCEND 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך FX580 512MB PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 7200 32MB HITACHI צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4280 ש"ח כולל מע"מ מה דעתכם עליו? אני לא בטוחה לגביו ו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: INTEL PearlCreek DG31PR אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤417 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤654 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤264 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: SAMSUNG 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 מחיר: ¤232 מארז: RAIDMAX O2 PURE BLACK + FSP 350W (120mm) אחריות: שנה. מחיר: ¤307 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות מחיר: ¤116 מחיר סופי 2809 אוקי עכשיו …

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג עד 3500 ש"ח, חשבתי על כרטיס מסך +nVIDIA GeForce 9800GTX או לפחות 9800GT (אני משתמש במסך "19 WIDESCREE 1680X1080,האם יהיה הבדל בין שתי הכרטיסים במסך זה?) קראתי בפורומים שלגיימינג לא צריך מעבד חזק במיוחד, אבל לדעתי המחשב יתקע לפעמים אם יהיה לו מעבד 2.5 GHz לא? בקיצור אני גיימר רציני (CoD, Unreal tournomment, ET Quake Wars, Roller coaster, Sims) ואני לא רוצה שהמחשב יתקע לי אפשר המלצות??

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב 6500 שקל. השימושים: גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים,משחקים(לא בהרכח על ההגדרות הכי גבוהות),עבודה באופיס. הדרישות: מצלמה מובנית,עיצוב מרשים,ביצועים טובים. מה אתם חושבים על dv6282ea-אני כמעט סגור עליו אבל רציתי לשמוע אולי יש לכם עצות אחרות באותו תקציב ?

20. שלום, לפני כ-6 שנים קניתי מחשב על סמך מפרט שקיבלתי בפורום הזה (מבוסס AMD 2500...). היה שווה - הוא משרת אותי נאמנה עד עכשיו, אם כי הגיל כבר נותן בו (מזמן) את אותותיו. הגיע הזמן לשדרג: אני מבקש מפרט מומלץ למחשב ביתי שישמש אותי באופן הבא - - מעט עבודות תיכנות קטנות. יריץ ויז'ואל סטודיו ואולי סביבות פיתוח נוספות, אבל לא פרוייקטים גדולים. - לא משמש למשחקים בכלל (חוץ מ-bubble shooter וספיידר סוליטר). - לא משמש לצפייה בסרטים או עריכה. - מערכת ההפעלה תהיה Windows 7 64 bit (תרכש בנפרד), נדרשת תמיכה בוירטואליזציה כדי להריץ XP Mode. - המחשב בסלון, אין חשיבות גבוהה במיוחד לשקט. עוד נקודות לשיקול - - אני מתכנת, לא איש חומרה. לא הולך לבצע אוברקלוקינג, לא רוצה להרכיב את המחשב לבד (התקנו…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by edenb,

היי חברים, ברצוני לרכוש מחשב כבר מיום ראשון. אם החוו"ד תיהיה חיובית לגביו - עמיד, מהיר ולטווח ארוך אז אני לא אחשוב פעמיים. Intel Core i3 4360 3.7Ghz 4MB L3 Cache s1150 מאוורר למעבד - Original Intel CPU Cooler לוח אם - Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT כרטיס מסך - On Board Intel HD Graphics 4600 דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב דיוידי - Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח - Antec 300W Active PFC BP300P PSU מארז - CoolderMaster Elite 241 Mid Tower Black Case No PSU זה יוצא סה"כ 2000 ש"ח וזה התקציב שלי. אז מה דעתכם? …

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 (כולל חריגה אפשר להגיע עד 1200$) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים זה השימוש הכבד היחיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ...מה שהתקציב יאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) כרטיס קול חשוב לי. הכרטיס הוא למען מוזיקה. אין חשיבות לביצועים שלו במשחקים\סרטים וכו'. אני משתמש באוזניות Sehnheiser HD555 בלבד 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צרי…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. היי . קניתי (יד 2 אוהו ! ) וקיבלתי לפני יומיים . פלטפורמת ATOM די סטנדרטית . אני די חדש בנושא . כבר חיברתי את ה22" שלי ועובד יפה ב 1920*1200 ! 1. איך הכי טוב לשמור את הSP3 XP HOME החוקית ? הדיסק ( 160) מחולק ל3 מחיצות , כשהאחרונה היא "ניסתרת" , Ext2 EIDE configuration , ומשמשת את Xpress Recovery 3 Lite שמותקנת ב MBR. עשיתי אימאג' עם אקרוניס 2009 של ה MBR ו C: ו "E" הנסתרת . את D עם כל ה DATA הלא נחוץ לא הכנסתי . יהיה בסדר ? 2. לא רואה ספריות הויסטה 32 של המחשב הראשי בחיבור AD HOC .. אמור להיות לי ב SP3 XP HOME סרביס שנקרא LLTD ? לינק לאייר טופולוג'י דיסקברי . אבל אין והעדכון שלו לא מתקין כי טוען שאין צורך וגם ה SP לא מתאים . לא רואה שום סרביס כזה ב services.msc . קיצר…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  24. Started by dbx22,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=67978&saleNo=600787&comp=1 הנייד הזה מספיק בשביל גלישה באינטרנט והורדות באימיול? מה לא טוב בו?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by tomz10,

אני צריך מחשב חזק. שיכול להריץ כמה ישומים כבדים במקביל עם הרבה הרד דיסק. מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L505-141 איך הוא? ביצועיסט? לא יתקע לי? או שכדאי לחשוב על משהו אחר. מבחינת תקציבית, עד 6וחצי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.