עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות לימודים (ולא למשחקים, מלבד אולי משהו ישן יחסית שלא דורש כוח) כמה דרישות ושאלות קונקרטיות: נתחיל בדרישות: 1. עד 3 ק"ג משקל. 2. מסך של 15.4 3. HD של 160 ג'יגה, אם אפשר 250 עדיף. 4. צורב DVD 5. בלוטות' וכרטיס Wireless. ועכשיו לשאלות: 1. האם יש חשיבות לCore2Duo לעומת DualCore רגיל? אני אריץ MATLAB מדי פעם אז אם יש חשיבות לCure2Duo אני מעדיף אותו. 2. אני מתכנן להתקין Ubuntu על המחשב, האם יש מחשבים שתומכים במערכת הזו יותר טוב? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  2. שלום לכולם. אני רגע לפני קניית מחשב חדש לעצמי, התקציב שלי הוא לא יותר מ4.5K חריגה של גג גג 100 ש"ח אם ממש יש צורך. הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪598 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1187 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪394 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX2 ₪126 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA LP 5900.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000520AS ₪401 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינ…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  3. אהלן, בשישי האחרון הזמנתי מלנובו מחשב Y470 ביחד עם מטען וסוללה נוספים, עפ"י הקבלה שקיבלתי ואישור ההזמנה הם אמורים לצאת זמן משוער ב27 מאצלם ועם משלוח מהיר של 3 ימי עסקים להגיע ליעד בניו יורק משם המחשב עולה על המטוס עם חבר. היום מתקשר אלי שכני הטוב שעם הכרטיס שלו בוצעה ההזמנה והוא אומר שלנובו שלחו לו מייל שהכרטיס שלו לא כובד והם ביטלו את ההזמנה. עכשיו העניין שאני לא יודע כמה זמן נשאר לי להזמין שוב למה החבר טס ברביעי בנובמבר (אני גם לא יודע באיזה חלק של היום) ואוקצור אני בבעיה. לפי האתר שלהם אם אני מזמין אחד נוסף הוא ייצא משוער מהם ב28 ושלוש ימי עסקים, לפי החישוב שלי זה אומר שהכי מאוחר הוא מגיע ליעד ב3 שזה בדיוק יום לפני, הייתי אומר לשכן לצעוק עליהם קצת שידאגו שהמחשב יגי…

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by ranigoldin,

שלום לכולם רציתי לדעת כמה שווה המחשב נייד שלי מדגם dell vostro 3450 מעבד intel core i5 2430m cpu זיכרון 8GB הארד דיסק 700 GB כרטיס מסך AMD RADEON 6630M יש עליו וינדווס 7 ואחריות עד סוף שנה של דל תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש מחשב לבת דודה שלי שצריכה מחשב בסיסי בלי יותר מדי פיצ'רים, פשוט כמו שאומרים לאינטרנט ואופיס. בהתחלה חשבתי על ה5730 של ACER אחרי זה אמרתי אולי ה120 החדש של קומפק ועכשיו קיבלתי הצעה מצויינת על הASUS. על הנייר האסוס הוא הטוב ביותר, עם מעבד P7350 , זכרון 3 גיגה ודיסק קשיח 250, שנתיים אחריות, תיק של אסוס ועכבר של לוגיטק כל זה בתוך הערכה. יש לי אפשרות לקנות אותו בפחות מ4 למרות שמחיר מדף שלו הוא 4800. השאלה איך המחשבים של אסוס והאם יש משהו מקביל מהחברות הבאות-ACER-DELL-HP-COMPAQ-ASUS-LENOVO שעדיף, ואני מחפש לפחות 3 שנים אחריות. אין בעיה להציע מחשבים שגם עולים 4.5 בחנות. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by Roni_H,

שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעזרה לבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? - > 5500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - > משחקים הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שאקנה - > 1650x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - > יש צורך במסך 22 אינץ' , מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - > לא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? - > 3 כמעט ולא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - > לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - > הרכבה (לא חובה). 9. מאיזו…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. 1x Sager NP9377 (Clevo P377SM-A) Display: 17.3" FHD 16:9 "Matte Type" Super Clear Ultra Bright LED Anti-Glare Screen (1920x1080) Processor: Sager - 4th Generation Intel® Haswell Core™ i7-4810MQ (2.8GHz - 3.8GHz, 6MB Intel® Smart Cache) Ram: 8GB DDR3 1600MHz [1x8GB] Dual Channel Memory Graphics Video Card: NVIDIA® GeForce™ GTX 870M (6.0GB) GDDR5 PCI-Express DX11 [user Upgradeable] Primary Hard Drive: 1TB 7200RPM [sATA II - 3GB/s] Camera: Integrated Digital Video Camera Memory Card Reader: Internal 9-in-1 Card Reader (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/MS Duo) Optical Drive Bay: Remove DVDRW Drive and Install Optical Bay Hard Drive Caddy Only Sound Card: Sound Blaster…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בוקר טוב. ברצוני לקנות מחשב חדש. אין לי יותר מדי מושג במה עדיף, ואיך, ולכן אני סומך עליכם. אני יוצר מוזיקה ועובד עם קיובייס. אז בבקשה לקחת את זה בחשבון. אני צריך את המחשב ליצירת מוזיקה, משחקים כבדים, וצפיית סרטים. חובה שיהיה לפחות 300 ג'יגה זיכרון במחשב. ולפחות 2.0 זיכרון אם לא יותר. יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. תודה רבה. יוני שנקר

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by kuBBia,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?בערך 2000-2500 עדיף פחות, מזומן 2. מטרות המחשב?המחשב הוא לסבא שלי שמשתמש בו רק לאינטרנט ולאופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?כלום! רק המארז ותוכנו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למימנימום[בלי צורב וכו'] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך משולב בלוח אם, 512MB ram, דיסק קשיח מינימלי [80 או 40],מעבד פנטיום 2.66 או אטלון64 3000 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מי…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. שלום, אני זקוקה למפרט למחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, ממש קצת גרפיקה(לא משהו כבד) ומשחקים לא כבדים(מקסימום משחקים מסדרת סימס 2, ואולי Fallout3). אם אפשר שיהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא קריטי, לא בעדיפות ראשונה. עד 3500ש"ח כולל מסך(אם יש צורך אפשר לחרוג קצת, אבל בלא יותר מכמה מאות) כרטיס הקול הכי פחות חשוב. גם לא זקוקה לדיסק קשיח גדול מדי, 320 גיגה מקסימום(מעדיפה שני דיסקים 120 גיגה אם אפשר). רק Intel, לא AMD. מצאתי כמה מחשבים שנראים לי מתאימים אז אם אפשר הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת עליהם(ואם אפשר גם על החנויות עצמן): http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=e8400&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=0&aff=〈=HE http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4125&catcode=373&am…

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by manticore,

אני צריך המלצה למחשב בשביל סטודנט. השימושים העיקריים יהיו matlab ותוכנות אופיס. כמו כן צפייה בסרטים ושימושים שגרתיים אחרים. יצאת HDMI חובה ויציאת סראונד לסאונד 5.1. גודל מינימלי לדיסק קשיח באזור ה300-400 גיגה. כונן DVD. לגבי גודל מסך עדיין יש דילמה.. מה הגודל המומלץ למחשב עם השימושים הנ"ל? התקציב הוא באזור ה4000 ש"ח תודה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. שלום. מנסה להרכיב מחשב שימש לגיימינג כולל משחקים חדשים וגם לסביבת עבודה כמפתח תוכנה. הדגש אבל הוא על הגיימינג. התקציב אינו מוגדר, הפידבק שאני מחפש הוא בעיקר לעניין ההתאמה בין הפריטים שבחרתי - גם להתאמה הטכנית וגם להתאמה שתאפשר לנצל את המאפיינים של כל אחד מהם בצורה טובה, כלומר שלא יהיה אחד שמהווה צוואר בקבוק על האחרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מוגדר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כולל משחקים חדשים, סביבת תיכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. קניתי היום מחשב נייד חדש, כרטיס מסך nvidia מה שאני לא מבין זה אני רואה שמותקנים שלי 2 הכרטיסים אחד של המחשב עצמו של אינטל HD והשני של nvidia השאלה שלי היא איך אני יודע שדברים אצלי רצים מהכרטיס מסך של ניבידיה? ולא שהם רצים לי דרך הכרטיס מסך הבסיסי של המחשב כי שניהם מותקנים כמו שצריך ושניהם רשום שהכרטיס רץ כמו שצריך האם יש מקום שאני בוחר באיזה כרטיס מסך להשתמש? או שהמחשב יודע להשתמש בו לבד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שאלה[ מתי אמורים לצאת כבר מעבדי AMD החדשים סידרה חדשה תודה

15. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד חדש. מחיר מקסימלי עד 4000 ש"ח, עדיף בין 3000 ל3500 ש"ח (אלא אם כן ההבדל הוא עצום) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב כ"כ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 GB נראה לי סביר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by Oztriker,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשרי חריגה אם יש יתרון בביצועים אבל מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח web מתקדם, הרצת מספר דוקרים אז עדיף 32 gb זכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם אפשר לצרף להרכבה וזה לא פוגע באחראיות איתור תקלה. אפשר להוסיף ssd וזכרון מאמזון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מאר…

• 0 תגובות
    • 359 צפיות
  17. שלום לכולם, לאחר כמה שנים בלי מחשב וחזרה שלי לתחום הגיימינג רציתי לרכוש מחשב, נעזרתי בנציגים באותה חברה אבל משהו לא מסתדר לי עם המארז והלוח אם לכן אצטרך את עזרתכם. השאלות המרכזיות : האם הלוח אם מספיק טוב למעבד? מבחינת צריכות חשמל? האם הלוח אם מתאים למארז? רשום שהוא ATX והמארז הוא מיני ATX או שזה לא הפרמטר שאני אמור להסתכל הכרטיס מסך יכנס בצורה נכונה למארז ללא בעיות? מכיר שיש לפעמים בעיות עם הסגירה שלו בגלל זה המאורר שעל המעבד מספיק טוב או שצריך קירור נוזלי ? והאם המאורר יהיה מספיק מרווח בתוך המארז? תודה רבה לעוזרים. C12700KFT Intel Core i7 12700KF / 1700 Tray ₪ 1724 …

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(משחקים בהגדרות גרפיות גבוהות, אינטרנט, סרטי FHD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים החדשים כמו BF4, WATCH DOGS, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.( מסך 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות?( גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

19. אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית [ וורד ואופיס למיניהם ] ולמוזיקה נפח של 160GB כולל עכבר ומקלדת ומסך 17" לפחות.. או אם אפשר 19".. חריגה עד 3.5 ... תודה רבה ..

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור השרון

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, עריכה גרפית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe Master Collection CS6 - שימוש יחסית כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Watch Dogs, The Witcher 3, The Sims 4, וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 1680X1050 לעריכה ועבודות, בגיימינג אני הרבה פעמים מכבה מסך אחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אוקיי אני רוצה לקנות מחשב עוד חודש. ואני רוצה לבנות מפרט + הרכבה אני ניסיתי לבנות מפרטים לבד אבל אני לא הכי מבין HELP ME בכמה כסף? 3000 עד 3500 רצוי פחות מ3500 אבל נגיד 3500 זה מקסימום אל תעשו לי 3680 תודה =] יש לי מסך LCD 22 אינץ' WIDE מקווה שכמה אנשים יעשו שאני ישווה קצת ויברר

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by bissli82,

שלום, ברשותי asus v1s ישן בן כ-4. לפני כמה ימים חזרתי מחודש בחו"ל ולהפתעתי הוא אינו נדלק, כלומר לוחץ על הכפתור ויש אור בכפתור יש אור גם בפנל הקדימי הקטן, אבל אין תצוגה ושום דבר בעצם לא קורה מעבר. בדקתי גם בלי סוללה גם עם, רק ספק, תחנת עגינה וכו'. פתחתי אותו להביט פנימה והמאוורר שלו מתחיל לעבוד אחרי כדקה בערך מרגע ההדלק, אבל שום נורות אחרות לא מאירות, הוצאתי את הזיכרונות אפילו ואין צפצוף ואין שום דבר, הביוס מסרב לעלות והתוצגה חשוכה. לוח אם הלך? ספק? אינברטור? קראתי לנסות לנתק סוללה וחשמל וללחוץ על הכפתור כדקה ואז לנסות לחבר ולהדליק, לא עזר. רעיונות נוספים לפני שהוא הולך לפח? שווה להשקיע בתיקון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מחפש מפרט למחשב נייד , תקציב: עד 3500 ש"ח לעבודה משרדית...שיהיה מהיר ומסך נוח (לא כמו כל המעפנים האלה...שבקושי רואים משהו ) שיהיה צורב DVD....ללא מערכת הפעלה כמובן!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.