עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מחפש מחשב לילד בן 10 . מכור ל-minecraft + אופיס 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2200 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק minecraft + אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8-9/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by תם ברנד,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מאט, 13 או 14 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD קטן בשביל עבודה יותר מהירה. * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה ושבוע טוב, תם

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. עומד להגיע אולי בימים הקרובים מחשב נייד חדש של אסוס מדגם n551jk. למחשב נתונים טובים מאוד אך אני חושש שכרטיס המסך יהווה צוואר בקבוק משמעותי. המחשב מגיע עם מעבד i7 q4710, וכרטיס מסך 850gtx 2gb ddr3. תהיתי אם בעוד שלוש שנים כאשר תיגמר האחריות והכרטיס כבר לא יוכל להריץ את mass effect 4 במדיום, יהיה ניתן לשדרג את הכרטיס? אם כן, אנא פרטו (כיצד? האם בכרטיס ספציפי או בכל כרטיס?) אם לא, באסה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by bigkatan,

החלטתי כנראה ללכת על הדגם של הlenovo flex 2 ה14 אינץ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב... היה לי חשוב המסך האיכותי ושהמשקל ישאר באיזור ה2 קילו. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23692&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap באילת 3500 ש"ח השאלה היא האם אפשר להוסיף לו ssd??? מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות שפת c, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט/ips * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB חשבתי לשדרג לבד לssd * כונן…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by mMmSaK,

מארז: antec three hundred- the versatile case ספק: Silencer 500 EPS12V 80 plus מעבד: I5 HASWELL 4430 3.0GHz (אחריות עד 25.9.16) קירור: scythe katana 3 cpu cooler לוח אם: MSI H87M-G43 DDR3 1600 כרטיס מסך: MSI RADEON R9 270 GAMING 2GB (אחריות עד 9.4.17) SSD פנימי: CRUCIAL M4 128GB SATA 3 (אחריות עד 26.9.16) מתאם ל SSD פנימי: scythe bay rafter 2.5 דיסק קשיח פנימי: seagete 500GB 7200+ HITACHI 320GB זיכרון: G.SKILL DDR3 4GB 1333 7-7-7-21-2N עכבר: logitech m-bz105a יש לי זיכרונות אחרים שאני רוצה לשמור לעצמי שהם: kingston hyper-x 2X2 1600MHz את כל הציוד היקפי שלי אני רוצה לשמור חוץ מהעכבר כמובן שאני לא רוצה אותו יותר

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. מותר להשים מחשב נייד פועל ושאני באינטרנט,על הבטן שאני שוכב? (מבחינת קרינה וכו')

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by guylederer0,

אהלן לחבר שלי שבק המחשב והוא החליט להביא חדש השימושים העיקריים שלו הם גלישה באינטרנט צפיה בסרטים שימוש בסימולטור ( כגון REALFLIGHT \ PHOENIX ) לטיסנים וכ'ו המחשב מחובר לטלויזית 32 ללא מסך והוא יושב בסלון המפרט שיש לו כרגע ( המעבד כנראה תקול ) מעבד לא זוכר כל כך אבל הוא בתושבת 775 כנראה זה E6000 או משהו באיזור לוח MSI G31M2 V1 זיכרונות DDR2 כרטיס מסך HD4770 512mb - שכנראה יעבור למחשב הבא ספק EZCOOL ATX 400 JSP הרדיסק של 500GB ונכון לעכשיו אין לו צורך ביותר מארז ג'נרי שלא רלוונטי המפרט שהוא חשב עליו הוא: IntelCore i5 4570S - 470 ש"ח או IntelCore i5 4570K - 710 ש"ח GIGABITE GA-Z87M-HD3 ומארז SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC +- 400 ש"ח דבר ראשון הבחירה בין המעבדים ... נכון…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by omrivol,

שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה. בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - לא 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב - אני לא מבין גדול בקירור, אך אני מעוניין להתאים, כמובן, את מידת הקירור לצרכים של המח…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. איזה מפרט עדיף לדעתכם ? ולמה ? והאם הייתם משנים משהו בתקציב המדובר ? 1 מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤812 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤810 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤399 סט מקלדת ועכבר: BTC 5213 MULTIMEDIA KEYBOARD + OPTICAL MOUSE - HEBREW ¤84 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤254 מחיר סופי (כולל הרכבה): = 3624 או המפרט הבא ? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤812 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV…

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אני חייב להגיד שזה לדעתי נייד שמתקרב לשלמות מכל בחינה (חוץ מהמחיר): - עיצוב דק ומושך check - איכות בנייה ש-Apple ידועה בה check - מסך מדהים שעוקף מכל בחינה מסכים אחרים בשוק check - מקלדת טובה ומשטח עכבר טוב check - אורך סוללה טוב יחסית של 7 שעות (אולי יש מקום קצת לשיפור) - ביצועים מרשימים מאוד- מעבד מרובע ליבות עוצמתי וכרטיס גרפי (gt650m) לא רע בכלל. check מה אתם חושבים? אם לא המחיר היקר להחריד (2199$) זה לא הנייד שהייתם קונים? או שאולי מערכת ההפעלה שאינה Windows 7 גורמת למחשב להיות פחות רלוונטי?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום לכולם ושבת שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב ביתי. בעקרון כל מה שאני עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לעשות עבודות באוניברסיטה (Word וכאלו), מעט לתכנת ב- Visual Studio למי שמכיר (תוכנה יחסית כבדה), ולצפות בוידאו HD אני רב הזמן על המחשב בבית (כי כרגע אני רק לומד), ועושה בו הרבה שימוש, גם מריץ יישומים רבים במקביל, שירים הרבה (מאד) לשוניות אינטרנט שונות, קיצר המחשב שלי די עמוס בתוכנות פתוחות רוב הזמן. אני מחפש מחשב שיוכל בקלות להתמודד עם ריבוי התוכניות (יש כאלו שיגידו שזה בקטנה כי זה לא תוכניות כבדות אינטרנט ונגנים) בצורה קלה (שאני לא ארגיש שהמחשב מתאמץ). אני גם רואה לא מעט סרטים של HD במחשב (היום אני מצליח במחשב הישן לראות רק HD 720) ומוריד הרבה תכנים לפעמים גם במקביל …

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. המפרט הזה: מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 לוח אם: 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 Gaming WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Zalman Performa CNPS5X ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 …

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by gabbay,

אני מתכנן לעשות שידרוג קטן למערכת שלי ורציתי לדעת בכמה אני יכול למכור זוג כרטיסי Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 עם הקירור http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/376/accelero-xtreme-plus-ii.html?c=2182 במחיר ליחידה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by roey1,

שלום , אני מחפש כרגע לקנות לעצמי מחשב נייד בגודל 14. ראיתי את 2 הסדרות האלה כאשר ה-Z41 היא הסדרה החדשה ואת ה-Z40 מפסיקים למכור. האם יש למישהו ניסיון איתם ויכול לתת לי חוות דעת? חשבתי להביא אותם מארה"ב שם המחיר כמובן הרבה יותר זול. יותר מאשמח לתגובתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Niv Porat,

יו מה המצב חברים? אני תיכף משתחרר ומחפש להחליף את הלפטופ הישן והלא מתפקד שלי (בקושי 2 גיגה RAM) במשהו יותר רציני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו באבויה נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. בכל זאת רבע מהמענק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בעיקר משחקים. אני לא בחור של קונסולות ובא לי ליהנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. איזה חברות מספקות, כיום, אחריות בינלאומית (מלאה או חלקית) על מחשבים ניידים, עד לאיזה רמה, מה הפרוצדורה וכו'? אני שוקל להזמין נייד מחו"ל כי זה יוצא הרבה יותר משתלם (בלי משלוח, מעביר דרך אנשים שנמצאים בחו"ל ובאים לארץ) תודה, גיא. עריכה: נעשה את זה כמו שצריך, רק למקרה שלא עשיתי בחירה טובה בלפטופ עצמו. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (ממשחקי אסטרטגייה סטייל WC3 וRA, עד FPS קלים, וכעקרון ככל שאפשר ללכת ליותר כבד יותר טוב, אבל מפה והלאה זה לא חובה), תכנות (למטרות לימודיות, סביר להניח שלא יהיו פרוייקטים כבדים במיוחד, אבל עדיף שיתקתק הכל), לימודים (Word, תוכנות יחסית כבדות בExcel [חישובים פיזיקליים כאלה ואחרים], עבודה עם כל כלי של מעבדת פיזיקה שמסוגל להתחבר למחשב [שזה 99% מהם, אבל…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. מה הולך חברים? אני מחפש נייד חדש לעריכות סרטים (Sony Vegas) וגראפיקה עד 3000 שקל: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל, במידה וזה ממש יועיל אז בטח! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכות סרטים וגראפיקה - SONY VEGAS, תוכנות אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין צורך :) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

18. שלום, אמי התחילה לימודי גרפיקה (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור וכו') והיא צריכה מחשב חדש וחזק. היא מתלבטת בין נייח לנייד מה שיתן תמורה יותר טובה לכסף התקציב הוא כ5000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה מאוד ~200 ש"ח. אשמח את עזרתכם בהרכבת המפרט או המלצה למחשב נייד בתקציב הנ"ל. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. כמו שהכותרת אומרת , צריך קצת עזרה בהחלטות . הסכון המדובר של 3000 שקל הוא בשביל הרכיבים באים : כרטיס מסך , לוח אם ומעבד , זיכרון DDR , והחלק הרביעי הוא לא מוחלט - או דיסק קשיח או במקרה והמארז שלי לא מספיק , מארז חדש . יש לי כמה דלימות : מעבד : Amd Athlon XP בטוח , השאלה איזה - 2100+ , 2200+ , 2000+ ? לוח אם : מתלבט בין Asus A7N8X המצוין ו A7V333 גם הוא של אסוס , או לוח אם צנוע יותר כמו Gigabyte GA-7VAX מכיוון שאני לא צריך כרטיסי רשת או Raid/SATA . ומה אם ABIT ? האם עדיף לקנות את AB-NF7 בשלוש מאות שקל פחות ? זיכרון : איזה חברה ? אני מכוון ללכת על 333mhz ואני גם לא בטוח אם לקנות 256MB או 512MB . כרטיס מסך : Geforce 4 TI4200 , או 64MB או 128MB .. אבל על חברה אין ל…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנטית, לא צריך יותר מדי. מעבד חזק, הרבה זיכרון ואחסון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יענה בהמשך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD זה נחמד לעבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין צורך * משקל רצוי? גודל ומשקל לא קריטיים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שמו…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום, התבססתי על המפרט במדור מפרטים מומלצים במחיר 2300 ש"ח. המפרט נראה לי מתאים לי בול, ויש רק שני שיפורים שאני רוצה: 1. שקט. אם אפשר לשדרג למארז שקט במחיר סביר (עד 450 ש"ח) ועם פוטנציאל נמוך לכניסת אבק ופרווה. למארז צריכות להיות יציאות עיליות (עומד על הרצפה) 2. שדרוג לוח אם. ראיתי שהלוח המוצע תומך בעד 8GB זכרון. אני מהסוג שמחזיק מחשב לאורך זמן. לא עדיף כבר לקנות לוח אם שמאפשר לי יותר? מה דעתכם על דגם GA-880GM-UD2H? ראיתי באתר של ג'יגהבייט ונראה לי מתאים. האם הוא באמת מתאים לשאר המפרט, והאם נמכר בארץ, בתקציב סביר (עד 600 ש"ח נגיד?)? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4239#ov 2.א. כרגע יש לי דיסק קשיח מסוג SCSI. האם יהיה אפשרי לחבר אותו למחשב במקביל לדי…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by elis02,

יש לי התלבטות בין שני מחשבי לנובו האחד זה y510p והשני זה w540 שניהם של לנובו. מה לדעתכם יותר טוב? זה המחשבים לאחר חיפוש ברשת שהגעתי אליהם. הדרישות למחשב: * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית (עבודה רגילה ולווא דווקא בזמן הרצת סימולציה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימל…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מחשב בתקווה שיחזיק את ה4 שנים הבאות של התואר. תקציב עד 5,500 שקל * מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Solidworks, אוטוקד ל4 שנים הבאות. בתקווה שגם קיובייס ירוץ חלק. * גודל מסך ? 15.6, אולי שווה להתפשר על 14"? * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כן, HDMI, VGA. * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 750 - 1 טרה בייט * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא *…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by DIPSET,

היי, ברשותי HP DV6500 שקניתי ב- 2008 והגיע הזמן להחליף אותו, מה שחשוב לי במחשב: 1. שלא יכביד על העיניים, לכן אני מניח שכדאי לי מסך של לפחות 15.6" 2. שלא יהיה כבד מדי, ייתכן שארצה לקחת אותו לנסיעות 3. בטריה שתספיק לזמן ממושך, גם בטווח הארוך (ב HP בערך תוך חצי שנה הבטריה כבר לא הייתה שווה כלום) 4. חשוב מאוד - שהמחשב לא יתחמם - ה HP מתחמם כ"כ עד כדי שאני לא יכול להשתמש במקלדת שלו וחייב לחבר מקלדת חיצונית. 5. שהמקלדת תהיה נוחה לשימוש, מקשים לא צפופים מדיי ומסודרים בסדר הגיוני. 6. שיהיה מהיר מאוד - אני אמנם כלל לא גיימר, אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ במקביל עשרות עמודים של דפדפנים פתוחים, ותוכנות אופיס, ותוכנות עריכה אחרות, למשל פוטושופ. כיום אני מריץ כרום על ה HP והוא ק…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by asvg,

שלום מה זה touchpad במחשב נייד ומה שמו בעברית ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים