ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
מעבד: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ לוח אם: GIGABYTE 533MHZ\AGP\ATA133\USB 2.0 זכרון: DDram 256MB 333MHz כונן: Floppy 1.44 כונן תקליטורים: CD X 56 דיסק קשיח: Western Digital 40GB 7200 כרטיס מסך: (O\B 64MB 3D (Shared כרטיס קול: O\B כרטיס רשת: 100\10 O\B הכנה ל ADSL מודם פקס: K56600 מארז מפואר: MIDI ATX P4 300W 2-FAN מקלדת: Internet עכבר: Logitech גלילה איכותי רמקולים: Genius ** לא כולל מסך תודה, יונתן
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני, HD משחקים והרצת מרובה של תוכנות(כמו מסן סקייפ תוך כדי משחק וגם מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט.. זה המנינמום כאילו ואני צריך שזה ירוץ מהר ובלי תקיעות כמו במחשב הישן שלי כרגע...). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש מסן, סקייפ, משחקי מחשב חדשים, מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים ומשחקים שיצאו גם בעתיד * לא…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי 20 שנה ויותר על מק החלטתי לקנות PC כדי לעשות מצגות ב אפטר אפקטס ו Proshow producer ומדי פעם גם פרמייר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב ? אפטר אפקטס וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש יום יומי photoshop Indesign לעיתים קרובות Proshow producer מזדמן Aftereffects premier 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, עכבר לייזר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני כ-10 חודשים קנינו לאחותי את הנייד הבא: Acer Aspire AS1410 המחשב תפקד מצוין עד שלפני שלושה שבועות המסך שלו החל לשבוק. (חיבור של כרטיס המסך למסך חיצוני - הציג תמונה כראוי) המחשב עדיין נמצא באחריות והוא נמסר למעבדה לפני שבועיים וחצי. מהו זמן הגיוני וסביר לטיפול במחשב נייד, בפרט בבעיות שמקורן במסך? בכל פעם שאנחנו מתקשרים למעבדה מספקים לנו תירוץ אחר, ונאמר לנו להתקשר בעוד מס' ימים. "בכתב האחריות" לא צוינו שום התחייבויות כאלו ואחרות. סתם דף ריק מתוכן, שמציין מי נותן את השירות ולמי צריך לפנות.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש אשמח אם תעזרו לי בבחירת המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מעט תכנות visual studio, קצת משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Full hd ו23 אינץ' samsung s23c650d -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי יואב הרשקו, אני נגר אומן (חדש פה בפורום ), ואני צריך מחשב חדש שיעזור לי בשרטוט סקיצות באוטוקאד, ובעריכת קליפים בגו פרו סטודיו, וגם פוטושופ ואולי פרימייר פה ושם (וכמובן ישמש גם כמחשב הביתי). יש לי תקציב סופי של 2500 ש"ח. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל, (אפילו את הצורב dvd אקח מהמחשב הישן..) אשמח לקבל הצעה למפרט מתאים וכמו כן גם המלצה היכן לקנות תודה רבה למשיבים (: http://www.yoavhershko.co.il/
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך קצת, אבל אני לא מתפשר על מחשב חזק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 שקל 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו בHD 1080. אני מעוניין שהמחשב יריץ את העריכה של הHD חלק גם אני מעמיס עליו ומוסיף אפקטים (בתוכנות עריכה). ובנוסף שיעשה רינדור מהיר , 20-30 דק' ל FULL HD של שעה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, משתמש בו כל יום. אלה התוכנות בהם אני משתמש: EDIUS VIDEO EDIT, Adobe After Effects CS5, . קישור לאתר הבית עם הדרישות מערכת שלהם: http://www.grassvalley.com/products/edius_pro_…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא עונה על השאלון כי אני בכלל לא בטוח שאני צריך מפרט. אני רוצה להתייעץ בצורה תיאורטית לגבי מה שיהיה הכי כדאי להשתמש במקרה בו נתקלתי. ניגש אליי לקוח אשר יש לו אולם גדול עם מקרן (מחובר בHDMI) ומערכת רמקולים היקפית (שמתחברת באמצעות כבל 3.5mm יחיד לחיבור האוזניות\רמקול במחשב). הדבר היחיד שהוא צריך ועושה זה להתחבר למערכות הללו ולתת למי שנמצא במקום להאזין למוזיקה באמצעות אתר YouTube. עד היום הוא עשה שימוש ב Laptop פרימיטיבי עם vista ועוד Laptop כלשהו עם Windows 7 (המכישר עם ה7 יגיע אליי ביום שני לריענון \ המחשב עם הויסטה עבר כבר ריענון). מפה לשם מסתבר שבדרך מאצלי אל הלקוח התפגרה הסוללה של הביוס למחשב של הויסטה וכל כיבוי מצריך …
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח הדומה לראוטר מה שצריך זה רק מקלדת,מסך ועכבר . הנה המפרט : יימכר במחיר של 2000 שקל ברשתות Office depot כולל Windows XP Home . ישנה אפשרות גם ללא מערכת הפעלה ,או עם Windows 7 במעבדות יניר . הכל לפי דרישת הלקוח . כמו כן מצורפת מערכת FoxOS לינוקס שצרובה מראש על ידי היצרן . שמעו מחשב מדהים ,יצא לי להתנסות בו !
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-Mother Board : Gigabyte GA-8PE667 Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0) - 596.84 -CPU : Intel Pentium IV 1.8GHz 512K Socket 478 CPU BOX 872.52 -DDR-SDRAM1 : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - 563.64 -Monitor3 : 17" MAG 786PF Flat Monitor - 954 -CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 -Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 726.94 -Grpahic Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - 560.52 -Build - 161.52 מחיר כולל : 4604 יש הצעות / הארות / הערות?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני עומד לרכוש מחשב נייד של HP והדבר האחרון שמטריד אותי הוא הסוללה. עד עכשיו עבדתי על מחשב עם כרטיס מסך ומסך 15.4 עם סוללה של 8/9 תאים וקיבלתי זמן עבודה של עד שלוש וחצי שעות. המחשב שאני עומד לקנות הוא 13.3 וגם עם כרטיס מסך, אבל סוללה של 6 תאים. עכשיו, ברור לי שיש המון פרמטרים וכו', והנתונים שסיפקתי כנראה לא מספיקים כדי לקבל תשובה ברורה, אבל אני שואל בגדול. רק רוצה לדעת ולשמוע מבעלי HP או משתמשים עם ניסיון ב-HP אם הם מרוצים בגדול מצריכת הסוללה שלהם. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
*מטרת המחשב? לימודים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אחסון ועריכת תמונות. * גודל המסך? בינוני * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא מתמצאת. * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -חיבור למסך הטלויזיה * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ל…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים אשמח בעזרתכם בבנייה של מחשב לטובת החלפה של שרת קבצים (QNAP) אצלינו. אני עתיד להשתמש בכל הHDD שלו (6HDD של 4 טרה), אני רוצה לבנות מערכת שתריץ windows server למטרת הפיכתו ל file server. אני מחפש מארז ולוח אם שיתאימו למטרת שרת ושאוכל לחבר כמות גדולה של HDD בנוסף לSSD שעליו תשב מערכת ההפעלה. בנוסף 16 גיגה זיכרון. המון תודה על הסבלנות מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח + מע"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, file server 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא, 4. האם …
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ברמה גבוה+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין תכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר- לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, עבודה עם Arcview+arceditor, קידודים והמרות של מפות מפורמט ecw ל-sid וכדומה. א) יש לציין את אופן השימוש. תדיר. תחנת עבודה בחדר מודיעין. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מסך קיים. אינו מיועד למשחקים כלל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקים. רצוי שני כוננים קשיחים 5 עד כמה השקט של המפרט…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה שבועות פרסמתי כאן הודעה לגבי הרכבת מפרט למחשב מבוסס גרפיקה ב6000 שקלים. בינתיים היו כמה שינויים והתקציב גדל ל6500 שקלים. הרכבתי את המפרט הבא: 1. מעבד AMD 2000XP -במחיר של 628 שקל. 2. לוח ג'יגהבייט GA-7VAX במחיר של 506 שקל. 3. זיכרון סמסונג חצי ג'יגה 2700 - 941 שקל. 4. הארדיסק 80 ג'יגה WD עם 8 מגה קאש - 729 שקל. 5. כרטיס מסך ריידון 8500 דלוקס של ג'יגהבייט 64 מגה זיכרון - 731 שקל. 6. כונן פלופי - 55 שקל. 7. DVD סוני - 260 שקל. 8. מסך CTX PR705F במחיר של 1255 שקל. 9. מקלדת מיקרוסופט + עכבר אופטי במחיר של 150 שקל. 10. קריאייטיב אינספייר 4.1 4400 במחיר של 552. 11. מארז COPMUTECASE CI-6A19 במחיר של 330 שקל. 12.הרכבה - 160 שקל. ס"ה 6307. מכיוון שאני משלם במ…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מעוניין במחשב לשימוש ביתי/משרדי/סרטי. הוא מיועד להתנייד ברחבי הבית ולעיתים יישב על שולחן ואז יחובר למסך 23" FHD ולמקלדת ועכבר אלחוטיים ויישמש כנייח. שימוש נוסף - חיבור לטלויזיה FHD 55 להקרנת סרטים. מעוניין במסך עם רזולציית FHD. אודה על עזרתכם לוודא את טיב המחשב הנייד בקישור הבא - http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=21&cat=77&subcat=806&prod=7127&page=1&psize=30 (ניתן לקנות אותו בכ-3250 ש"ח) לא הצלחתי למצוא ביקורות ספציפיות עליו, ועל כן אשמח לשמוע אם מישהו מכיר.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יוודע שזה לא פורום לניידים אבל אשמח אם תעזרו לי... אני סטודנט לארכיטקטורה ועובד עם פוטושופ אוטוקאד מקס וויז.אני צריך מחשב נייד וצריך המלצה מה מספיק לדרישותי,איזה מעבד,כרטיס מסך,לוח אם וזכרון,ומה מחירו?באיזה מחיר אני יכול לקנות כזה משומש והאם כדאי לי?בהמון תודה....
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 7500, יש מצב לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל בערך, אני יחסית גמיש, מעוניין להשקיע כמה שצריך בשביל חומרה משתלמת שתשרוד הרבה זמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אולי בעתיד עריכת סרטים אבל זה פחות ההתמקדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher 3, league of legends, starcraft II, shadow of mordor, borderlands series... מעוניין שהמחשב יוכל להריץ (גם בעתיד הקרוב) הכל על אקסטרים…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא, לא דיון שעדיף שינעל. סתם היה לי משעמם אז החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יבוא עם הרעיונות, המוצרים והשגעונות שלו ופשוט יחבר לעצמו את המפרט שהוא תמיד חלם שיהיה לו, או לפחות שהוא תכנן לקנות. אני בכל אופן חיברתי לי מפרט שהגיע לסכום של כ290,000שקל. (עריכה- אני חושב שיהיה ממש לא נכון לנעול את הת'רד הזה, להעביר אותו לפורום אחר או פשוט למחוק אותו. הוא אמנם לא בא בבקשה למפרט בתקציב מסוים, אך הוא דן בנושא מפרטי מחשב- וכתת-נושא על מחשבי על. מקווה שהמנהלים יבינו ולא יעבירו את האשכול.) CPU: Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz (3950nis) Cooler: Complete Swiftech Watercooling B (1471nis) MotherBoard: ABIT IT7 MAX2 Intel 845E (1321nis) Memory: 3x Corsair RD-RAM CM632DR 512MB 4200 (…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מכונות וירטואליות וכן עבודת ניהול רשתות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)כן-לפחות6 תאים וצפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD למערכת וכל השאר בHD רגיל אפשר * כונן אופטי? תלוי במשקל אם מכביד ועושה בעיה אז לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בארץ …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לך מחשב ישן כבר 10 שנים אחלה מחשב אבל הוא ניהיה איטי מאוד... גם אחרי פירמוט... 4GB זיכרון 500 GB כונן קשיח צריך מחשב ב2000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אם יש באמת צורך.... כולל הרכבה... *** *אני מחפש מחשב למטרת סרטים באיכות גבוה עד כמה שאפשר ואיכות שמיעה כמה שיותר טובה.. לרוב הסרטים הם ביוטיוב..... *** *חשוב לי מארז איכותי מאוד נוח יפה* ושיהיה אפשר לחבר מקדימה מקלדת וכל מיני דברים.... אם המארז הוא עם מנרות אז שיהיה אפשר לכבות אותם בזמן שינה שלא יהיה לי אור מהמחשב... *** אם אפשר להכניס כרטיס קול נורמלי או לוח עם כרטיס קול איכותי זה יהיה מצוין.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שמתאים לי.. אני עורך קבצים של 200-300 מגה בפוטושופ ואני מחפש מחשב חזק 4-8GB זכרון, מעבד i5 - i7, מסך 15". הדבר החשוב ביותר זה המסך, או יותר נכון הצבעים של המסך שצריכים להיות מדויקים ואמיתים ככל שניתן.. הבנתי שיש סוג של מסכים הנקרא IPS שאמור להיות מדוייק מאוד, אבל אין לי מושג באיזה מחשב נייד ניתן למצוא את זה. תקציב של עד 2000$ או 7000שח (עדיף פחות אם קיים מחשב בדרישות האלו) אני יכול לקנות בארץ או בארהב (תלוי בהבדלי מחירים וזמינות בארץ). מה דעתכם? על מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבת שלום ! בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש , המחשב אמור להיות רב תכליתי , משחקים הקלטות עריכת סרטים תוכנות כמו סולידוורק ופרמייר וכו' , לא מתוכנן אוברקלוקינג , ואין צורך להוסיף כרטיס טלוויזיה , כרגע יש לי , המחשב הנ"ל לא אמור להיות משודרג בשנים הקרובות. לאחר קריאה ממושכרת בפורום , להלן המפרט שהרכבתי : Intel Core i7 950 3.06Ghz Tray, יחידות 1 ₪1389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2201 מאוור Scythe Reeven 120 , יחידות 1 ₪182 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1329 GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1526 Corsair 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1600Mhz CMX6GX3M3C1600C7 PC3-12800 CL7 Core I7, יחידות 1 ₪843 http…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-