עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shik,

שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950) Sound Card: DirectX compatible Keyboard and Mouse DVD Rom Drive טופס עבור המחשב הנייח : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ואין ברירה - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by ariel323,

היי קניתי מחשב נייד בבלאק פריידי מksp lenovo ideapad 5 ורציתי לשאול האם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ראם ואיך המחשב הזה בכללי.. ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **

3. אני מתנצל שאני פותח פה כמה דיונים אפשר מבחינתי למחוק את הקודם, הגעתי למסקנה מבחינת תקציב כמה אני מוכן להשקיע. אני אכתוב בקצרה מה אני מחפש - מחשב לגיימינג לאו דווקא "כבד" אלא שיוכל להריץ את משחקי אסטרטגיה של Blizzard לדוג' בצורה מקסימלית ועוד כל מיני משחקים שייצאו בטווח של השנתיים שלוש הקרובות. אני לא גיימר כבד אבל אני מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בכרטיס מסך על מנת להיות בטוח שהביצועים שלו יספיקו למס' שנים הקרובות בצורה מעולה. כרגע יש לי Radeon HD 6750 שמריץ הכל בצורה מצויינת אבל אני מעדיף (במחשב החדש) לקנות משהו טוב בכמה רמות לפחות. בכל מקרה הנה הדרישות למפרט שהגעתי אליו כרגע, בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה להריץ כבר את העניין הזה ולא לעשות מזה שופינג כמו בחורה 1. …

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. היי! קודם אציין שאני שואלת את השאלות לאחר מחקר ארוך מאוד, ולאחר שאיני מסוגלת להגיע להחלטה. ראשית, שאלת השאלות - האם עכשיו זה זמן טוב? לקנות מחשב? במיוחד לאור חדירת ה USB 3.0 המתקרבת? הצורך שלי במחשב נייד חדש דחוף, אך ניתן לדחות אותו עד דצמבר-ינואר, אם הרכישה תבטיח לגיטימיות גם בעוד 4 שנים. צרכיי ע"פ סדר חשיבות: 1. סרטים וסדרות (אופטמאלי כמובן מחשב שיאפשר צפיה ב1080P) - ראשון בחשיבותו על פני המגבלות המצויינות מטה. 2. אינטרנט ואופיס. 3. מעט גיימינג. מגבלות: 1. רצון לניידות - לא יותר מ2.5 קילו (אותרו כמה בקילו וחצי אשר גירו לבצע את הרכישה מייד ) - ניתן לוותר על כונן אופטי. 2. עם זאת, אמור להחליף את הפנטיום 4 השולחני, אשר יימסר לצדקה ). משמע, תחנת עגינה תהיה יתרון,…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by oz_s,

שלום לכולם אני חדש בפורום אבל קורא כבר המון זמן ואני זקוק לעצה אני צלם במקצוע ומשתמש במחשב נייח עם המפרט הנ"ל: Intel Core2Duo E6850 3.00 L2 Cache 4MB MainBoard MSI MS-7346 4GB Memory OCZ 2P8001G DDR2 800 Nvidia GeForce 8800 GTS 320MB DDR3' 533Mhz\1.24GHz\2X837MHz\PCIe 1.00x16 והמון הארד דיסקים מכיוון שאני מוריד 500 ג'יגה בחודשיים על תמונות. עכשיו הבעיה שלי היא שלשימוש פוטושופ רגיל המחשב סביר אבל לא טס.. עריכה של קבצים בגודל 10MB כרגע ואמור לקפוץ עד 150MB בחודשים הקרובים. בנוסף אני משתמש במסך 24.1 אינצ' מדגם EIZO ColorEdge CG241W שעלה המווווווון אבל המוווון כסף... והבנתי שאני צריך כרטיס מסך מאווד חזק בשביל להריץ עליו גם משחקים באיכות גבוהה... (היחידים שבשימוש אצלי כרגע הם …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by shaybatash,

שלום אני חדש עיינתי בפורומים שלכם ואני התרשמתי מאוד אני שוקל להחליף הרבה זמן מחשב הדבר החשוב לי ביותר שיחזיק מעמד להרבה מאוד זמן כי אני לא אוהב שינויים רציתי לשאול את המומחים כאן א, בניתי מפרט רציתי לשאול את דעתכם להלן : 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 1100 ₪ - Gigabyte GA-Z87X-UD5H S1150 350 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2490 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 290X 4G DDR5 BF4 Edition 399 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk Pulse 128GB SATA3 699 ₪ - * מבצע * Zalman Z11 Plus + FSP Raider 650W 80+ BUNDLE 740 ₪ - Corsair TX 850W V2 Active PFC 14cm Fan 330 ₪ - Pioneer BD-ROM + DVD-RW Sata X12 599 ₪ - Corsair Hydro H100i 90 ₪ - Noctua NF-A15 PWM 14cm 1200RPM 350 ₪ - W…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Karin Haim,

היי אני רוצה לקנות לי מחשב נייד חדש. (אני לא מחובבי Mac). אני מחפשת מחשב שבגדול יהיה מתאים לעריכה של תוכנות גרפיקה וצילום במטרה שהתמונות יהיו כמה שיותר דומות לתמונות שיצאו בדפוס. (אני מכירה רק מוצרים לכיול מסך, אבל לא יודעת אם יש מסך מתאים גם מבלי הצורך בחומרה לכיול). רוב העבודה עליו, כמו שציינתי היא עבודת לייטרום, פוטושופ, ואילוסטרייטור. חשוב לי גם שיהיה הרבה מקום לשמירת העבודות. חשוב לי מאוד שיהיה לו num pad, כי כרגע הלפטופ שלי בלי וזה בלתי נסבל. אני אולי אריץ עליו כמה משחקים, אבל לא משהו כבד אז זה פחות עקרוני. חשוב לי שמערכת ההפעלה לא תהיה win8 אבל את זה אני מאמינה שכבר ניתן לבקש ממי שקונים. אהה כן ושהסוללה שלו יחסית תהיה עמידה לכמה שעות, כי שלי לא סוחב יותר…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. היי חברים אשמח בעזרתכם בבנייה של מחשב לטובת החלפה של שרת קבצים (QNAP) אצלינו. אני עתיד להשתמש בכל הHDD שלו (6HDD של 4 טרה), אני רוצה לבנות מערכת שתריץ windows server למטרת הפיכתו ל file server. אני מחפש מארז ולוח אם שיתאימו למטרת שרת ושאוכל לחבר כמות גדולה של HDD בנוסף לSSD שעליו תשב מערכת ההפעלה. בנוסף 16 גיגה זיכרון. המון תודה על הסבלנות מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח + מע"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, file server 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא, 4. האם …

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Orun,

שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 6000 ש"ח. בנוסף אני מעוניין לקנות מסך שיתאים למחשב, אני מעוניין במסך עם רזולוציה שמעל 27 אינטש. בסכום של עד 3500 ש"ח, אם יש בתקציב הזה מסך קעור אשמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? , אשמח אם אפשר בפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24-27״, fullhd. אשמח לשמוע המלצות אחרות מה נכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

11. Started by COca,

שלום. זה המפרט שהרכבתי , הוא מיועד למשחקים ובלי אוברקלוק , הייתי שמח לקבל הערות ותגובות. AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black Lite on x 52 OEM TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מסך : ? כל המפרט בלי המסך עולה 6000 שקל והשארתי 2000 שקל למסך. הדבר שאני מטריד אותי זה ששמתי לוח NFORCE 2 אבל אין לי שתי זכרונות וככה אני לא מנצל את רוחב הפס הכפול. לכן אני אודה למי שיצליח לדחוף במפרט איכשהו עוד 256 מגה (יכולים לרדת גם למהירות של 333MHZ) אבל בלי להוריד את מהירות המעבד או את הראדון 9700. דרך אגב , חשבתי א…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום לכם אשמח לעזרה בהרכבה של מפרט למחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא איזה סופר גיימר, אבל בהחלט משחק במשחקים חדשים שיוצאים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (ללא תלת מימד), תכני HD (יחובר לטלוויזיה וישמש לצפיה בתכני HD), תכנות והרצה של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE, Photoshop, illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by baruchiro,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio, Eclipse 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- כרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?-…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. בגדול בבית יש לי מחשב נייח חזק ככה שאם אני אצטרך לעשות דברים כבדים ממש יש לי איפה ומכאן באה ההתלבטות אם לקחת מעבד בעל סיומת M או U אני יודע שאם אלך על מעבד U יהיה אפשר לקבל משקל נמוך משמעותית. וההתלבטות אם מעבדי הU מספיק חזקים להתמודדות עם תכנות קל יותר ביום יום. בכללי היית שמח לאתר טוב להשוואת מחשבים בעל אפשרויות רבות לסינון כדי לבחור את המחשב המתאים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות(matlab,c,vhdl), צפיה בסרטים(יחובר לטלויזיה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3-15.6 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים ב…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אחרי שקראתי בפורום וביקורות החלטתי על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK ₪418 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪98 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז כולל ספק Antec NSK2480 Black 380W ₪497 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK2480B כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7711In PCI ₪89 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EW-7711In ------------------------------------------------------------------------------------------------- אבל יש לי התלבטות לגבי המ…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

אהלן חברה, אני בטוח שאתם בדר"כ לא מתעסקים בסכומים כאלו, אבל הנייד שלי בגד בי ונפטר אתמול בלילה. יש לי מחשב ישן בבית, אני מתכוון ישן..ממש ממש יישן (זה שאתם רואים ב"מפרט שלי" בצד ימין) ואני מעוניין להחיות אותו לצרכי עבודה. נתחיל במה שיש לי: מארז (אני בספק אם הספק כוח שלו יחזיק) 2 * הארד דיסקים 500 GB כל אחד. SATA צורב דיוידי מסך מקלדת וכל השטויות האלו. ועכשיו למה שאני צריך: מעבד לוח אם (אם תיהיה לי אפשרות לחיבור VGA וגם את הלבן ההוא זה מצויין,) זכרונות כמה שיותר, יותר טוב (ויש לי הרגשה ששכחתי משהו...) אני יודע שבתקציב הנ"ל לא ניתן לצפות למשהו מיודעמה. אבל בכל זאת, תקווה זה חשוב. מבחינת צרכים: שהכרטיס מסך יהיה מובנה, ממש לא חשוב לי. לא מעניין אותי רעש, מבחינתי, מטוס סילון ב…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by VeNoX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ושיהיה מסוגל להראות סרטים בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3, Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. הא…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Joe Blow,

מה דעתכם על המפרט הבא (ללא מסך ורמקולים), המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה בתוכנות office בלבד. מערכת ההפעלה תהיה Win XP: 7VKML Gigabyte GA-7VKML VIA KM266 Motherboard (MicroATX, AC97' Sound, VGA, ATA133) Socket 462 for AMD® Athlon/Duron®, 2 x DIMMs of PC2100 DDR SDRAM up to 2GB, AC 97 audio, VGA, ATA133 0.00 403.73 403.73 AMDD1200 AMD Duron 1200 MHz Tray CPU 0.00 311.17 311.17 DNCOOL CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up to 1300 MHz 0.00 37.28 37.28 MX407200 Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD 0.00 461.59 461.59 DDR256OEM DDR-RAM 256MB 2100 OEM Memory 0.00 353.84 353.84 LG52 CD-ROM LG x 52 0.00 140.33 140.33 CNX56K Conexant 56K PCI Modem…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by yonifra,

שלום, קודם כל, אני אמנם קורא בפורומים של HWzone כבר די הרבה זמן אבל לא יודע למה לא נרשמתי מעולם.. מוזר, בכל אופן, זה הנושא הראשון שלי וחשבתי שזה המקום להעלות אותו. יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ושלושה חודשים (DV6327ea) שלאחרונה קיבל שפעת. מדי פעם המסך מהבהב ונהייה כהה מאוד או פשוט מהבהב וקשה לצפייה, רק כשמזיזים קצת את המסך שלום זה מסתדר (לפעמים גם לא וצריך ממש לנענע אותו כדי שיעבוד) מישהו נתקל בבעיה כזו? כמה עולה לתקן את זה? יש מדריכי "עשה זאת בעצמך" כדי לתקן את זה? זה ממש מתסכל, סה"כ המחשב נחמד מאוד לשימוש משרדי ואפילו קצת תכנות, אבל אני לא משתמש בו למשחק (חוץ מאולי קצת C&C Tiberium Wars אבל גם זה לא באיכות הכי גבוהה) אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח. תודה ומקווה שהעולם ל…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. היי אשמח להמלצה על מחשב נייד לעריכה גרפית, בעיקר תוכנות אינדזיין אילוסטרייטור פוטושופ ואפטר אפקט. אני קונה בעקבות נסיעה לחצי שנה לחול ובשאר הזמן כשאהיה בבית אני אחבר אותו לטלווזיה. * מטרות המחשב? עריכה גרפית בעיקר אילוסטרייטור פוטושופ אינדזיין ואפטר אפקט * גודל המסך? לא קריטי גודל המסך בין 13 ל16 * רזולוציית המסך? Fhd * משקל רצוי? המחשב נועד בעיקר לחוץ לא לבית אז כמה שיותר קל יותר טוב אבל הביצועים הרבה יותר חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 3 -4 שעות יספק אותי בטוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? Ssd יהיה נחמד אבל לא קריטי.. 750 gb של כונן קשיח רגיל ניראה לי הכרחי * כונן אופטי? רצוי אבל ממש לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Riddler,

הי, בהמשך לשרשור מלפני חודש, רכשתי את המחשב בכותרת. הוא הגיע עם 4GB RAM, ויש חריץ הרחבה נוסף. אני תוהה האם יהיה אפשר להוסיף 8GB (שסה"כ יהיו 12), או רק 4GB נוספים. לא הצלחתי למצוא ב-manual שום אזכור למגבלת RAM. המחשב גם לא מופיע באתר Samsung ישראל (איך זה? יבוא מקביל?). באתר Corsair, יצרנית הזכרונות, תחת טבלת זכרונות נתמכים ע"י מחשב זה, נרשם ש-12GB זה המקסימום, אבל אני פוחד להסתמך רק על זה. יש לכם השערה/ידע לגבי הכמות המרבית הנתמכת? **המחשב משווק בכל מדינה עם סיומת אחרת, לפי שם המדינה (IL כאן, יש גם HK, IT, FR, TH ועוד). הדגמים כמעט זהים, אולם מגיעים עם אבזור קצת שונה בכל מדינה. זה גם מסבך טיפה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Psy,

לפי הדרישות (בכמה שאפשר להגיע במחירים כאלה) הגעתי לרשימה של 3 ניידים עם כרטיס גרפי שיוכל לספק אותי (בעיקר AMD Radeon HD 8750M, NVIDIA GeForce GT 720M, Intel HD Graphics 4600) http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=860532,858294,858115 העדפה היא כמובן ללכת על הזול מביניהם - שגם יש לו את הכרטיס הכי חזק, אבל מצד שני אין לי ניסיון עם לנובו.. (אני מודע לזה שהוא מגיע בלי מ.הפעלה, לא מטריד אותי) יש המלצות או המלצה על מחשב אחר בטווח מחירים הזה (חשוב כרטיס גרפי לא נחות מה-3 האלה)

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by A-L-o-n,

1.תקציב 3000-3500. 2. משחקים. 3. ללא ציוד הקפי. 4. ללא כונן דיסקטים. 5. אין העדפה לחברה מיוחדת העיקר שתהיה טובה. 6. חשוב מאוד שיהיה קירור ראוי. מארז חמוד. 7. ללא מערכת הפעלה, רק הרכבה. 8. חנות tms מועדפת עליי... 9. שקט לא חשוב כל כך אבל אני מעדיף שיהיה שקט. 10. יתוכנן בעתיד למעבד oc וזהו. 11. המשחקים שאשחק בהם הם קרייסיס וכו' משחקים דיי כבדים רזולוצייה לבינתיים על 1000x700 ואז אני יקנה מסך.

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום, אני רוצה להזמין מחשב למשחקים ולפיתוח משחקים. הרכבתי מחשב ב-TMS על פי מפרט שראיתי באתר # 109541 מקסימום גיימינג במחיר הוגן – Core i5 + RX 470 (יצא יותר יקר מ-3680 עקב מארז כולל פילטרים, כרטיס מסך יותר יקר וזיכרון 16 במקום 8). מצ"ב תשובות לשאלות והמפרט שהרכבתי. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך עד כ-3500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות (פיתוח משחקים ב-UNITY). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אני צריך מפרט למחשב עד 5500 שקל למשחקים עם מסך 19", מקלדת, עכבר,רמקולים למשחקים ולבית. תודה מראש רעי מצא

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.