עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט שלי הוא כזה : הדבר היחיד שאני צריך שתוסיפו לי זה ספק כוח. ומעבר לזה אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט עצמו, תודה רבה נ.ב לא שכחתי הארד דיסק וכונני DVD , פשוט יש לי כבר. וכן, אני יודע שהכרטיס הוא לא מדהים, אני פשוט מתפשר כרגע על כרטיס סביר כדי לקנות בעוד שנה בערך(שהמחירים ירדו) כרטיס עם DX10 .

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Idanp,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג קל, אני כבר לא מעודכן בעולם החומרה והטכנ' החדשות לכן אני צריך את העזרה שלכם :) מצורף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח אפשר לחרוג אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 850evo 250gb שאני אצרף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. האם המפרט הזה שווה את המחיר שלו ביחס למחיר פר ביצועים? והמחשב הזה נועד לגיימינג קליל, אני לא רואה חובה כלשהי להפעיל הכל על היי. הנה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ¤374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤243 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-500SATA16M זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤126 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD48…

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by maksimsl,

שלום לכולם, אני מחפש נייד לצרכים בסיסיים ועסקיים כאחד. חשוב שיהיה נוח לנשיאה בתיק לפגישות (עדיפות למסך מט) מצד שני שיהיה נוח לעבוד איתו בבית (אין נייח). האם שימוש באי-מיול או בשיטת שיתוף אחרת מצריך מחשב חזק יותר?לגבי אופציה חיבור לטלויזיה,איזה חיבור צריך (האם חייבים את HDMI.?) איזה מחשב מהבאים יענה על כלל הדרישות שלי בצורה היעילה ביותר ביחס לתועלת עלות. אם יש לכם המלצות אחרות אני פתוח להצעות... LG LG X110/120/130 NetBook ‎RD480-L.ADB1E T4300 2.1GHz http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Asus ‎Eee PC 1005HA \ S1101‎ - לגב ה 1005הבנתי שהמחשב חיה רעה ויש לו סוללה ל10 שעות...?! http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Lenovo "10.1 Lenovo IdeaPad S10 - e…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by אישי555,

1) אם אני לא משתמש בדקות הקרובות (אפילו עד חצי שעה) מה כדאי לעשות עם המחשב? האם להוריד את המסך או לעבור למצב שינה? אין לי מושג מה זה מצב שינה או מה ההבדל בין שינה/מצב שינה/צא/נעל. אודה אם תעזרו לי להבין את המושגים. 2) אני יכול לדעת אם מישהו גולש ברשת שלי? יש פירוט של שמות המחשבים שההתחברו? 3) מ"ה (WIN7) הגיעה עם תוכנת מק'אפי. אני לא נוהג להשתמש בתוכנות אבטחה כי אני יודע לאן אני גולש. במיוחד במחשב נייד שאמור לגלוש באתרים ספציפיים בלבד. האם כדאי לנטרל את התוכנה? איך עושים את זה? 4) לא מצאתי את פקודת הפעל (RUN). איפה זה נמצא? אני רוצה להגיע לרשימת התוכנות ולראות מה הותקן עם קבלת המחשב כדי שאבדוק מדי פעם אם יש תוכנות לא נחוצות. 5) האם צריך להסיר את הניילון שמודבק למסך או …

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by יוחנן,

הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. בשבוע האחרון רכשתי לפטופ של דל מדגם STUDIO 1558 החדש (אחריות באתר הלקוח ל3 שנים). בחרתי בדגם הזה מכיוון שהוא המחשב הכי משתלם עם המפרט הכי מוצלח (אני גרפיקאית ועורכת) לתקציב שלי, ומכיוון שקיבלתי המלצות על הניידים של דל מחברים. להלן המפרט: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4477#prodtop מהרגע שקיבלתי את המחשב, לא הפסיקו לצוץ בעיות. דבר ראשון ספק הכוח קיצר ונשרף. דל ישראל החליפה אותו בספק תקין (השירות שלהם אדיב, אמנם לקח כמעט שבוע להחליף עקב מדיניות השירות- שאומרת שהם פותחים קריאה לתקלה, זה עובר למעבדת יעל מחשבים ואז הם שולחים את החלק עם UPS). הדבר השני שקרה הוא בעיות תוכנה: המחשב נותן הודעת שגיאה this is not a valid win 32 application כשמנסים להתקין עליו את הדריב…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. ראיתי שאם עושים חבילת גלישה של 4 מגה מקבלים מחשב נייד של ACER ב-1,999 ש"ח אני יודע שזאת חברה טובה דווקא החשב המחשב הוא בעיקר לעבודות, גלישה באינטרנט, וקצת שירים דרך אגב כמה עולה המחשב הזה בחנויות?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אז הינה אנשים חבר שלי החליט בסוף על המיפרט ואחרי שרצה ב2.5K העלתי אותו ב100 ש"ח ויצא 2.6K. רוצה לדעת מה דעתכם, כנראה היום או מחר רוכש את המחשב, בTMS. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ₪329 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪105 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪428 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ₪362 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ₪119 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪286 כרטיס מסך: Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪657 כונן אופטי: LG GH…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אהלן, אז אחרי 6 וחצי שנים עם i5 דור שביעי אני רוצה להחליף את ה-PC שלי במשהו קצת יותר עדכני (בעיקר רוצה לעבור ל-win11) השימושים העיקריים יהיו בעיקר לפיתוח, אלגוריתמיקה ועיבוד נתונים, יכול להיות שבעתיד אחליט לקנות כרטיס מסך משומש וזול רק בשביל לאמן מודלים מסויימים (נגיד באיזור ה-500 ש"ח) - אבל אם זאת תוספת גדולה מדי עבור המארז\ספק הכוח אז זה לא שווה את זה ואני אוותר. מעדיף מארז לא מפלצתי, ללא תאורה מיותרת, כרגע יש לי מארז ממש ממש קטן שיושב לי על השולחן, אבל אני מוכן להתפשר של הגודל שלו אם זה יחסוך כסף כמובן. חשוב להגיד - יש לי כבר מעבד חדש שקניתי מחוץ לקניה עצמה. 1. תקציב - 2500 (בניכוי 2000 ש"ח של המעבד), קיימת גמישו…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. Started by iveco,

חשבתי לשדרג את המחשב ויש לי 3 אפשרויות שחשבתי עליהם במחיר סביר הראשון : מעבד I3 10105F + לוח אם H410 החיסרון שהמעבד תומך רק 2666 מחיר : 630 שקל השני : מעבד G7400 + לוח אם H610 , המעבד קצת חלש ביחס לאיי 3 אבל תומך בזכרונות 3200 מחיר : 755 שקל השלישי : מעבד I3 2100 + לוח אם H610 תומך בזכרונות 3200 מחיר : 935 שקל מבחינת מחיר ה I3 10105F הוא אטרקטיבי , חיסרון טכנולוגיה קצת יותר ישנה תושבת 1200 דור 10 , גם ה G7400 נחשב שידרוג יפה יחסית למעבד שיש לי עכשיו I3 7100 מה לעשות ?

12. Started by yagelk,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ופיתוח Android וJAVA. * גודל המסך? 14. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיפות לtrackpoint. אבל לא חובה. * משקל רצוי? פחות מ2.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן. לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 לפחות 2. * Bluetooth? לא חייב אבל נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD- לפחות 500GB. זיכרון RAM - לפחות 8GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: צבע שחור, עדיפות למסך מגע. עדיפות לקניי…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by llrg,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב,כולל מארז מקורר,לצורך הפעלת Flight Simulator X . הסימולטור אמור לעבוד עם תוכנות add on כבדות וחשוב לי שהוא יעבוד בצורה חלקה. אני לא מעוניין לעשות OC אלא להגיע למקסימום באופן קונבנציונלי. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-4000ש"ח. כרגע אני עובד עצות בנושא. תודה מראש. רונן.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by GUY550,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTX OC 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤3440 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 250GB 8MB 7200 RPM PAT - ST3250820AV ¤437 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤484 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤490 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤642 הרכבת מחשב: ********* ללא הרכבה ********* ¤0 מחיר סופי: ¤8024 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כדאי ללכת עליו? והאם הספק יחזיק כמו שצריך?

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Fadida,

היי הציעו לחבר שלי מפרט גיימינג במחיר מסויים, אשמח את עצתכם האם המפרט אמור לעלות כך התקציב הוא 3000₪ יש לנצל את כולו בלי לחרוג המחשב נועד לגיימינג, civ6 csgo bf1 יריץ מסך 1920:1080 לא מתוכנן oc, מערכת הפעלה אני יביא לו לבד מעדיף לקנות מ tms (עקב נסיון מוצלח איתם, לא מנסה לפרסם אותם או משהו..) אבל אתפשר על ksp ivory או משהו שאתם תמליצו באזור המרכז. קניית המחשב מתוכננת לשבוע הקרוב כך ואולי בעתיד החבר ירצה לשדרג אותו. לדעתי המפרט יקר מידיי ולא משתלם, אנה הביעו חוות דעתכם מה ההפסד של החבר במידה ויקנה את המפרט הזה במחיר הזה, ובמה המפרט הזה לוקה שמפרט ב 3000 יכול להכיל ויהיה מועיל יותר לגיימינג

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by maxwell10,

צריך מחשב לצרכי עבודה כאשר דרישות המינימום שלו הן: דרישות המינימום הם מעבד i7 2600, זיכרון לפחות 8MB, חיבור RS232 ומערכת הפעלה win7 1. התקציב הוא כמה שצריך 2. שימושי המחשב לעבודה משרדית, שרת למע' חקלאית 3. יש צורך בציוד הקפי: מקלדת, עכבר ומסך 5. השקט לא חשוב (בסולם של 1 עד 10: 1) 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה WIN 7 והרכבת מחשב בחנות 8. לא משנה מאיזו חנות אבל חשוב לי לקבל את המחשב עד יום רביעי! 9. דרוש תמיכה בהתקנים/חיבורים RS232 10. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. חשוב להדגיש שהמחשב יהיה בסביבה מאוד מלוכלכת ומאובקת כך שיש צורך במארז שמתאים לסביבה כזו. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by eliharel,

אהלן. אני רואה שבקשות למפרטים בתקציב גבוה נוטות להעלם. מקווה שלא הפעם. אני אמנם מוכן להשקעה כספית גדולה, אבל עדיין לא רוצה סתם לזרוק כסף בלי שום תמורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. אני עדיין רוצה מחשב חזק ואיכותי, אבל אם יש רכיב שפשוט אין צורך בו, אז אין טעם לקנות סתם כי התקציב גדול ומאפשר. אז מצב כזה של min-max אני מניח - המינימום שאני צריך בשביל ההגדרות המקסימליות נכון להיום. מקווה שהצלחתי להיות ברור. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, וזה גם גמיש - אם אתם בונים משהו שחורג אשמח להבין למה, ואולי להשתכנע. זה לא נוקשה. אבל אני ממש מופתע אם יהיה צורך להשקיע את כל הסכום…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. בוקר טוב, ההורים שלי זקוקים למחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח עבור מחשב שיהיה אמין (אני גרה בחו"ל ולכן אין ביכולתי לעזור להורי) ויחסית מהיר, ושיהיה רלוונטי בשנים הקרובות. כל שימושם הוא אינטרנט (פייסבוק, יוטיוב, YNET וכו'), ומדי פעם הם צופים בסדרות או סרטים בסטרימינג. המחשב גם יריץ אופיס. לגבי המסך, מכיוון שהם לא רואים טוב והם לא מרכיבים את המשקפיים שלהם, המסך צריך להיות בין 21 ל23 אינץ'. אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל מהתקציב אבל לא יותר, זה על חשבון תקציב האוכל שלי עדיפות למסך עם רמקולים. חשוב לי כמו שציינתי שהמחשב יהיה אמין ורלוונטי למספר שנים (בסביבות השלוש, זה בהחלט זמן נורמלי למחשב נייח) ועדיף שהאחריות למחשב תהיה לזמן כמה שיותר ארוך ואם תהיה בבית הלקוח. אם לא, א…

19. מעבד: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ לוח אם: GIGABYTE 533MHZ\AGP\ATA133\USB 2.0 זכרון: DDram 256MB 333MHz כונן: Floppy 1.44 כונן תקליטורים: CD X 56 דיסק קשיח: Western Digital 40GB 7200 כרטיס מסך: (O\B 64MB 3D (Shared כרטיס קול: O\B כרטיס רשת: 100\10 O\B הכנה ל ADSL מודם פקס: K56600 מארז מפואר: MIDI ATX P4 300W 2-FAN מקלדת: Internet עכבר: Logitech גלילה איכותי רמקולים: Genius ** לא כולל מסך תודה, יונתן

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by עדן,

1. מה התקציב המקסימאלי?--3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. היי לכולם. אורנג' מציעה כעת מבצע בהתחייבות ל-36 חודשים, ובו נותנים מחשב נייד מדגם HP PAVILLION DV6-1110ej, חיבור אינטרנט (ספק) במהירות 2.5MB, ונתב אלחוטי, במחיר 129 ש"ח לחודש. http://www.orange.net.il/isp/19352.html והנה תפריט המחשב המוצע: http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf לא מצאתי דגם זהה בזאפ, הדגם הכי קרוב שמצאתי הוא זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=721253 המפרט של הדגם הנ"ל יותר טוב (זיכרון, דיסק קשיח), לכן בהנחה שהדגם מאורנג' עולה 3000-3200, יוצא שמשלמים על חבילת האינטרנט + נתב כ 1300-1400 ש"ח. יוצא שמשלמים 35-40 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים על חיבור האינטרנט 2.5MB. אני כעת משלם כ-60 ש"ח לחודש לספק בזק בינלאומי לחיבור 5 MB, כך שזה לא נראה לי ממש משתלם. ל…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. אהלן חבר'ה, אני מעוניין לקנות מחשב עוד השבוע לבן שלי שחובב משחקי מחשב הסכום שהקצבתי לעצמי הוא 2,000 ש"ח ראוי לציין שיש ברשותי מסך . הייתי בחנות מחשבים באזור וזה מה שקיבלתי: מעבד אינטל CORE 2 DUO E7500, 1066MHZ s775 3MB TRAY מאווררים וגופי קירור GENERIC CPU COOLER FOR S775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM S775 C2Q 1333MHZ, INTEL G41, DDR2 800 PCI-E HDAUDIO זכרונות DDR II 800MHZ 2GB KINGSTON VALUE דיסקים קשיחים HITACHI DESKSTAR 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ZOTAC 9600GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול ON BOARD 5.1 CHANNNEL AUDIO צורבים LG DVD+RW GH22NS X22 BLACK SATA ציוד רשתות ON BOARD 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI BLACK NO PSU ספקי כוח DOLGEN TIGER 5…

23. היי, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 11000, ואני לא מעוניין להרכיב את המחשב בעצמי. המפרט הזה קורץ לי: ספיד מחשביםמחשב גיימינג - מעבד AMD Ryzen 7 9800X3D, זכרון 32GB DDR5...מחשב נייח גיימינג חזק במיוחד, מומלץ ואיכותי. בספיד מחשבים וסלולר ניתן להשיג מבחר דגמי מחשבים נייחים גיימינג - מחשבים לגיימרים במחירים משתלמים. כל המפרטים ניתנים לשדרוג והתאמה אישית. בקצרה: האם כדאי? המחיר נראה הגיוני ביחס לחומרה?

24. Started by Roi Iluz,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אם נדרש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, סדר וארגון, עבודה ואחסון מסמכים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - חשוב שיהיה שקט (7) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - מוכן לשימוש 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - בקעת אונו 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בשבוע הקרוב 12. הערות נוספו…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by rbu99fm,

שלום, קבלתי מחשב Dell E6420 ללא מערכת הפעלה.. התקנתי עליו Win7 חוקי כמובן.. אך לא הצלחתי לחבר אותו לרשת הרגילה או האלחוטית כנראה בגלל שאין לי את הדרייברים המתאימים... נכנסתי ל- Dell לדגם הספציפי ויש מלא דרייברים בכל נושא... אני לא ממש מבין מה אני צריך.. לגבי הרשת האלחוטית - אין לי בכלל אפשרות לחפש רשתות אלחוטויות דרך המחשב אשמח לעזרה לגבי הדרייבירים של כרטיס הרשת ובכלל לגבי כל הדרייברים שצריך... תודה, שי

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים