עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

היי, קודם כל שאפו לאחראיים על המדריכים לקנייה ועל המפרטים המומלצים! זה מאוד עזר לי :-* אני לפני קניית מחשב. אני לא צריך משהו מפוצץ, בכלל לא, ובכל זאת, רציתי להתייעץ אתכם פה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לחלוטין משרדי - אינטרנט, וורד, נגן מוזיקה. אני גם רואה המון תכני וידאו באינטרנט, אם זה ביוטיוב, ואם זה במאקו, או רשת, או ווינט, או ספורט5. במחשב הנוכחי והסופר-סופר-ישן שלי, הרבה פעמים אני נתקל בבעייתיות מסוימת להריץ סרטונים מסוימים באתרים מסוימים. אני לא חושב שאמורה להיות בעיה כזאת במחשב חדש, אפילו בתקציב של 1000 שקל, אבל חשוב לי להדגיש את הנקודה הזו בכל זאת, למקרה שאני טועה. שימושים נוספים, של פעם ב... זה קיובייס (תוכנה להקלטה ועריכת מוזיקה). המחשב שלי לא מיועד להיות מחשב…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by yasha,

שלום מחפש מחשב עד 4500 לשימוש של תלמידת חטיבת ביניים/תיכון (שיסחוב מספר שנים) ואם צריך לגלוש קצת במחיר אז אולי אפשר, גם ככה המחירים יורדים כל הזמן. ובמידה ואתם יודעים על דגם מאד מתאים שיש בחו"ל ולא בארץ, גם אפשרי. * מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה, אולי משחקים קלילים * גודל המסך? 15.6" . * רזולוציית המסך? הכרחי 1920x1080 FHD, וגם הכרחי שיהיה IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד אם יהיה מסך touch אבל אשקול גם כאלו שלא אם מכל הבחינות האחרות יהיה מתאים * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI * Bluetooth? רצוי אבל לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא קריטי, אבל …

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by xtlvx,

היי, אני צריך המלצה למחשב שישמש בעיקר לפיתוח. במחשב תרוץ מערכת שדורשת לא מעט משאבים (בעיקר זיכרון) והרבה קריאות מהדיסק ולכן צריך מעבד יחסית חזק והרבה זיכרון. בנוסף המחשב ישמש לאינטרנט, צפייה בסרטים ושימושים רגילים כמו אופיס. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל (אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להתקין עליו PES... לא קריטי). הרכיבים ההכרחיים מבחינתי הם: הרדיסק גדול ומארז קטן (מחשב שלישי... אין מקום...) ושקט (אם לא מוסיף הרבה לעלויות) אגב, למחשב הזה יחובר מסך samsung 2253BW או t220 (עדיין מתלבט). ושורה תחתונה התקציב -- >> 1800 (מקסימום) אני פונה אליכם כי אני צריך חוות דעת מקצועית (מה שלא מצאתי בחנויות! באף חנות!). אם אפשר, תתייחסו במפרט אתם מציעים לאפשרויות שדרוג עתידיות של המעבד. תו…

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Pilp3l,

שלום חברים, אני מחפש לחברה שלי מחשב נייד לצורך לימודים. אני לא מבין גדול במחשבים החדשים ואשמח לקבל עצה מכם. מה אני מחפש : - מחפש מחשב קל (14 אינטצ') - לא מחשב יקר מדי: אני לא יודע מה המחירים היום בשוק אבל נראה לי שסביבות 3000 ש"ח זה סביר (עדיף כמה שפחות). - שיהיה מחשב טוב, לא מחפש מחשב high end אבל מחשב טוב ואמין שאפשר להריץ בו משחקים מדי פעם (סימס למשל). - עדיפות למחשב לבן ויפה . - עדיפות לא מסך מגע! ממש תודה לכל מי שקרא ומוכן לייעץ(: ותודה גם למי שסתם קרא (: עדכון : מילוי הטופס מהחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה ש…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום, ברצוני להתייעץ לגבי מחשב נייד מתאים לסטודנט למדעי המחשב. אלו תכונות צריכות להיות למחשב? האם צריך מחשב חזק? (כפי הידוע לי עובדים בעיקר עם JAVA ושפות תכנות שונות) * מטרות המחשב? התאמה לסטודנט למדעי המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לגבי הדרישות מסוג מחשב כזה. * גודל המסך? רצוי 15.6'' * משקל רצוי?רצוי עד 3 ק"ג (ללא תוספות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא קריטי, אבל עדיף מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. (שוב, אם יש משהו הכרחי לדרישות) * בלוטות? רצוי, לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצ…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2300+-, עדיפות לזול ככל האפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: לימודים, תכנות, שימוש בתוכנות כמו matlab, גלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה):קונה נייד קומפלט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את ה…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום, התבססתי על המפרט במדור מפרטים מומלצים במחיר 2300 ש"ח. המפרט נראה לי מתאים לי בול, ויש רק שני שיפורים שאני רוצה: 1. שקט. אם אפשר לשדרג למארז שקט במחיר סביר (עד 450 ש"ח) ועם פוטנציאל נמוך לכניסת אבק ופרווה. למארז צריכות להיות יציאות עיליות (עומד על הרצפה) 2. שדרוג לוח אם. ראיתי שהלוח המוצע תומך בעד 8GB זכרון. אני מהסוג שמחזיק מחשב לאורך זמן. לא עדיף כבר לקנות לוח אם שמאפשר לי יותר? מה דעתכם על דגם GA-880GM-UD2H? ראיתי באתר של ג'יגהבייט ונראה לי מתאים. האם הוא באמת מתאים לשאר המפרט, והאם נמכר בארץ, בתקציב סביר (עד 600 ש"ח נגיד?)? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4239#ov 2.א. כרגע יש לי דיסק קשיח מסוג SCSI. האם יהיה אפשרי לחבר אותו למחשב במקביל לדי…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by roey1,

שלום , אני מחפש כרגע לקנות לעצמי מחשב נייד בגודל 14. ראיתי את 2 הסדרות האלה כאשר ה-Z41 היא הסדרה החדשה ואת ה-Z40 מפסיקים למכור. האם יש למישהו ניסיון איתם ויכול לתת לי חוות דעת? חשבתי להביא אותם מארה"ב שם המחיר כמובן הרבה יותר זול. יותר מאשמח לתגובתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. המחשב משפחתי, משמש לאינטרנט בעיקר, אבל גם למשחקים ומעט יישומים כבדים ולמוזיקה. עדיפות להזמנה מ SkyPC או כל חנות אחרת בראשון... הדרישות הן: כונן קשיח 320GB 2GB זיכרון מעבד שיחזיק כמה שנים טובות בכבוד אין שום כוונה ל OC מארז גנרי (עד כמה זה חשוב...? :) וזה הדבר הכי בסיסי שיכולתי להרכיב: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤674 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-945G-S3 ¤544 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39245 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GIGABYTE n…

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אז הינה אנשים חבר שלי החליט בסוף על המיפרט ואחרי שרצה ב2.5K העלתי אותו ב100 ש"ח ויצא 2.6K. רוצה לדעת מה דעתכם, כנראה היום או מחר רוכש את המחשב, בTMS. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ₪329 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪105 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪428 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ₪362 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ₪119 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪286 כרטיס מסך: Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪657 כונן אופטי: LG GH…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום, אני בונה מחשב בשביל ההורים שלי, שימוש עיקרי - אינטרנט, אופיס, קצת סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס מעט תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. היי אני רוצה לקנות מחשב מיני ( בגודל של ממיר פלוס מינוס). תקציב עד 3000 שקל. השימוש שלי הוא בעיקר למדיה, צפיה של סרטים, סדרות וכדומה, הרצה של משחקים ברמה בנונית, שימוש בפוטושופ ואפשרות להריץ אמולטורים ( כמו בתוכנה אנדרואיד סטודיו) בנוסף הייתי רוצה שתהיה תמיכה ב4k ב120 fps. ראיתי את המחשב הזה: Asus Mini PC PN64 ASUS ExpertCenter PN64 Mini PC Barebone with Intel Core i5-12500H Mobile Processor, up to 64GB DDR5 RAM, Dual Storage Design, WiFi 6E, Bluetooth, USB-C with VESA Mount https://a.co/d/df8GUQC רק יש לי כמה שאלות לגביו: - האם הוא יענה על הדרישות שלי? -האם יש תמיכה ב4k ב120 fps? אם כן אני מחפש …

13. Started by RoiKy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, אבל חשוב לי שיהיה מסך איכותי (כדי לצפות בסרטים באיכות טובה), ואולי במקסימום להריץ פוטבול מנג'ר.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג רציני, במקסימום פוטבול מנג'ר ואולי אולי פיפא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by ben007,

היי חברה אני צריך בקשה מפרט דחוף יש לי בעית זיכרונות במחשב הוא נכבה וקורס כל שנייה יש לי: CPU Type intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB) התקציב: 2000 -2500 גג אני לא יודע אם לקנות חדש או רק להחליף את הזיכרונות לוח אם מעבד. המחשב הוא לעבודה כללית ( לא משחק הרבה אבל ג'יפה 4 לא מספיק ) והכי חשוב זה המהירות שלו- זיכרון- כל מה שקשור הייתי מעדיף חדש אבל זה התקציב /: עזרה בבקשה *נ.ב - כמובן שבמחשב לא צריך מסך,רמקולים,צורב,ס…

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by guylederer0,

אהלן לחבר שלי שבק המחשב והוא החליט להביא חדש השימושים העיקריים שלו הם גלישה באינטרנט צפיה בסרטים שימוש בסימולטור ( כגון REALFLIGHT \ PHOENIX ) לטיסנים וכ'ו המחשב מחובר לטלויזית 32 ללא מסך והוא יושב בסלון המפרט שיש לו כרגע ( המעבד כנראה תקול ) מעבד לא זוכר כל כך אבל הוא בתושבת 775 כנראה זה E6000 או משהו באיזור לוח MSI G31M2 V1 זיכרונות DDR2 כרטיס מסך HD4770 512mb - שכנראה יעבור למחשב הבא ספק EZCOOL ATX 400 JSP הרדיסק של 500GB ונכון לעכשיו אין לו צורך ביותר מארז ג'נרי שלא רלוונטי המפרט שהוא חשב עליו הוא: IntelCore i5 4570S - 470 ש"ח או IntelCore i5 4570K - 710 ש"ח GIGABITE GA-Z87M-HD3 ומארז SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC +- 400 ש"ח דבר ראשון הבחירה בין המעבדים ... נכון…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by magafaim,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?6-7 אלף 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים(אני לא זונת גראפיקה אבל שמשחקים חדשים יעבדו טוב באכות נורמלית) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך,מקלדת,רמקולים)חשבתי על הלויג'יטק 530) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי עכבר... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצב…

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by MeGaBoMb,

שלום לכולם! לפני כמה שבועות פרסמתי כאן הודעה לגבי הרכבת מפרט למחשב מבוסס גרפיקה ב6000 שקלים. בינתיים היו כמה שינויים והתקציב גדל ל6500 שקלים. הרכבתי את המפרט הבא: 1. מעבד AMD 2000XP -במחיר של 628 שקל. 2. לוח ג'יגהבייט GA-7VAX במחיר של 506 שקל. 3. זיכרון סמסונג חצי ג'יגה 2700 - 941 שקל. 4. הארדיסק 80 ג'יגה WD עם 8 מגה קאש - 729 שקל. 5. כרטיס מסך ריידון 8500 דלוקס של ג'יגהבייט 64 מגה זיכרון - 731 שקל. 6. כונן פלופי - 55 שקל. 7. DVD סוני - 260 שקל. 8. מסך CTX PR705F במחיר של 1255 שקל. 9. מקלדת מיקרוסופט + עכבר אופטי במחיר של 150 שקל. 10. קריאייטיב אינספייר 4.1 4400 במחיר של 552. 11. מארז COPMUTECASE CI-6A19 במחיר של 330 שקל. 12.הרכבה - 160 שקל. ס"ה 6307. מכיוון שאני משלם במ…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי. בעיקר גלישה באינטרנט וצריכת מדיה. צריך להיות מסוגל לחבר לטלוויזיה כדי לנגן סרטים. תקציב באיזור ה 3.5k. המחשב לא מיועד להיות ממש נייד, אז יש עדיפות למסך גדול ומקלדת גדולה שיהיה יותר נוח. מערכת ההפעלה צריכה להיות כלולה במחיר. אולי אני אחבר אותו לרמקולים חיצוניים בשביל לנגן מוזיקה. רוצה לקנות בשבוע הקרוב באיזור המרכז. אני חושב ש 8GB RAM יספיקו לי. עדיפות למפרט עם SSD בשביל המהירות ואולי גם דיסק HDD נוסף בשביל קיבולת. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Idanp,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג קל, אני כבר לא מעודכן בעולם החומרה והטכנ' החדשות לכן אני צריך את העזרה שלכם :) מצורף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח אפשר לחרוג אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 850evo 250gb שאני אצרף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!

21. Started by elis02,

יש לי התלבטות בין שני מחשבי לנובו האחד זה y510p והשני זה w540 שניהם של לנובו. מה לדעתכם יותר טוב? זה המחשבים לאחר חיפוש ברשת שהגעתי אליהם. הדרישות למחשב: * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית (עבודה רגילה ולווא דווקא בזמן הרצת סימולציה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימל…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום לכולם. קיבלתי הצעה ממש מטורפת למחשב 14inch intel core i7-4500U/4510U/4550U 8gb ram 120gb ssd 1tb hdd windows 10 אני גרפיקאית (בונה אתרים) ויש לי מחשב נייח תותח על בבית שעלה ים כסף. הכי מתקדם... אבל אני חייבת מחשב נייד למצבים דחופים או עבודה בבית קפה קצת להתרענן... האם המפרט מספיק טוב לדעתכם? המחיר יוצא בערך 600$. תודה לעונים...

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן ולחבר אותו לרשת הביתית השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים אני מתלבט בין 3 סוגי ניידים מחשב נייד MSI Wind U100 1.6GHz 160GB 2048MB מחשב נייד "8.9 HP Mini-Note 2133 FU353EA 1.6GHz 1GB מחשב נייד "10 Asus eeePC 1000 160GB תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנטית, לא צריך יותר מדי. מעבד חזק, הרבה זיכרון ואחסון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יענה בהמשך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD זה נחמד לעבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין צורך * משקל רצוי? גודל ומשקל לא קריטיים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שמו…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. טוב אז אני חדש כאן ואני מקווה להשתלב קצת בקהילה ולתרום מהידע שלי במחשבים (יש לי לא מעט מזה) וכדאי שההודעה לא תהיה ספאם אני רוצה לעבור איתכם על המפרט שלי (כתבתי רק את הדברים החשובים): אני רק רוצה לדעת אם עם המפרט הזה אני יכול להיות בטוח שהמחשב יוכיל להריץ באופן הכי חלק וטוב משחקים סרטים ותוכנות? אז הנה המפרט: מעבד: p4 2.4 800 (זה יוצא לחנויות רק בראשון למאי) לוח אם:Bonanza D875PBZ ATX לוח אם החדש ביותר של אינטל תומך ב-800 FSB AGPX8 INTEL LAN PRO 1 GIGA 8XUSB2 2XSATA 150 RAID ATA 100 זיכרון: 512 ddr 400 כרטיס מסך: Readon 9700 pro כרטיס קול: sound blaster live 5.1 זה יתמוך בכל המשחקים בעתיד באופן חלק לגמרי? ואני גם דיי רוצה לדעת מזה RAID?

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים