עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RonC,

תכננתי בחודש הבא לקנות ultrabook, ליתר דיוק את ה Dell XPS 13 Ultra Book XP-RD33-5966: i5, 128 GB SSD דק, איכותי ובמחיר ממש טוב בעיני.. רק מה, בדיוק עכשיו יצא דור חדש של מעבדי אינטל (Haswell ) עם הרבה מאוד הייפ והתלהבות. זה מאריך בצורה משמעותית את זמן הסוללה ומהללים את היכולות הגרפיות שלו.. אפילו ראיתי את ה DELL XPS 11 החדש שיצא עם המעבד ואני חייב להודות שזה נשמע מרשים מאוד.. עד כמה באמת כדי לחכות למעבד הזה? מתי הוא יגיע לארץ? ומה עלול להיות תג המחיר שלו? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by yoavbls,

אני רוצה לקנות את ה-Hauwei Matebook X Pro בגרסת ה-i7 ורציתי לדעת אם יש דברים קריטיים שצריך לדעת כשקונים לפטופ מארצות הברית, או אולי אם מישהו מכיר בעיות שיכולות לצוץ במכשיר הזה? הדבר היחיד שאני מכיר זה שיש לו רק 2 PCIe Lanes ל-Thunderbolt 3 וגרסא איטית יותר של ה-MX150 (דגם 1D12) כמה קריטי העניין שלא מוכרים אותו בארץ לעניינים של תיקונים או בעיות שיצוצו? תהיה לי בעיה לחרוט על המקלדת שלו עברית בגלל זה? יש בכלל חברות שנותנות אחריות בארץ אם קניתי בארצות הברית? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 2 מתוך שלושה כאלה מצאתי, אחד של הכרטיס קול ואחד שייך למודם 56K. אני מניח שזה קשור ליציאת HDMI. בנווסף היתה לי בעיה במציאת דרייבר לכרטיס מסך ATI Mobility HD3470. נאלצתי להסתפק בהורדת catalysyt גרסה אחרונה ולאחר ההתקנה שבה הדרייבר פותח תיקית דרייברים תחת השם ATI (לא הצלחתי בהתקנה אוטומטית) זיהיתי אותו ידנית אבל תחת הדרייבר ATI Mobility HD3400 Series, שהיא לא ממש מתאימה לפי הודעה של הXP אבל אשרתי למרות האזהרה וזה עובד יופי! האם יש קשר בין יציאת הHDMI לדרייבר כרטיס מסך? האם יש למישהו קישור להתקנת Mobility HD3470 לXP? איך אני מזהה את רכיב הHD האחרון שלא מצאתי לו דרייבר במנהל ההתקנים של הXP?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by adija,

שלומות לכם זוהי פנייה לגיימרים מביני עניין שמושגים כמו FPS , Benchmarks ושאר ירקות מוכרים להם היטב. יש לי שאלה פשוטה - איזו מערכת מחשב מומלצת יותר למשחקים על 1680 / 1050 (מסך 22 ): אין אוברקלוק באף אחת מהמערכות. מערכת ראשונה מעבד - q6600 זכרון - ocz 800 DDR2 2gb כרטיס מסך - 2x8800gts 512 sli לוח אם - Asus striker formula מערכת שניה מעבד - q6700 זכרון - ocz Reaper 1066 4gb כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 1GB Toxic לוח אם - Asus P5Q Turbo שורה תחתונה , מערכות די זהות השוני הוא בכרטיסים - האם עדיף 8800gts 512 ב sli או כרטיס אחד מומהר של 4870 1gb ? נכון שלכאורה sli זה מגניב וטוב ויפה - אבל הכרטיס הספציפי של Sapphire הוא מאוד חזק ואפשר למקם אותו בין 260 ל 280 של Nvidia... אשמ…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

יש לי hp pavilion 4900 בלי הרדדיסק אז תהיתי אם אפשר לקנות HD לנייד ואם יש חנות שמוכרת בארץ?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by amitey,

יש לי מחשב נייד ישן של דל אני רוצה להחליף את ה HD למשהו יותר גדול . האם יש משהו מיוחד או שכל דיסק יכול להתאים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tom123,

HP DV4 ההארד דיסק ממש מתחמם למטה מרגיש שכמעט זה חם מידי לגעת. זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by soffer1,

שלום לכולם יש לי HD מנייד של קומפק ואני צריך להוציא ממנו נתונים אחרי שהלוח אם הלך. הבעיה היא שהחיבור נראה כמו SATA אבל אין אפשרות לחבר לו כבל. מהמחשב הוא יוצא כמו מתקע. יש למישהו רעיון או תשובה איך אפשר לחבר אותו ? תודה שוקי

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by snaek212,

ואם שניהם 512 האם יש הפרש גדול?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. המעבד של אינטל T5800 .. הרחבתי את הזכרון למקסימום .. השאלה שלי היא אם זה ירוץ על משחקים עם גרפיקה גבוהה .. ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. Started by omri44,

איזה כרטיס עדיף לי לצפייה בסרטי HD ולמשחקים{אני לא מצפה להריץ משחקים כבדים על HIGH}

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. Started by shayw,

הועבר, sorry

13. Started by Kenny,

הנתונים למעלה - הכרטיס מסך בגירסאת ה OVER CLOCK של גיגה בייט הזכרונות של Corsair, לא זוכר דגם ספציפי, אבל אינ זוכר שהם היו יקרים מאוד (כנראה תזמונים נמוכים =] ) למעבד יש קירור מאסיבי גדול (ממש גדול) שעלה לי מעל 200 ש"ח.. מוכר ללא מארז וציוד אחר. אך ורק השילוש + כרטיס מסך. כמה נראה לכם יהיה פייר לבקש? תודה.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  14. האם HD4890 יספיק לכשלוש שנים הבאות או שעדיף לי HD4870x2. נא לא לומר סתם אם אתם לא בטוחים או משהו. הרזולוציה שאני משחק עליה היא 1680x1050. (מסך 22 אם מישהו מתעקש לדעת)

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by MotherShip,

ההשערה שלי היא משהו כמו 400~450, אני קרוב? :

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by andrei21,

איפה אפשר לקנות בארץ HDD CADDY 12.7 רצוי בבאר שבע לא חובה וכמובן מחיר כמה שיותר שפוי (אני יודע שבחול הרבה יותר זול)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by genia,

יש לי ווסטרוו 3550 ומשום מה הhdmi out וה- bluetooth לא עובדים.. הדריברים הכי עדכניים מותקנים(אחרי הסרבול של ההורדה שלהם מהאתר של דל) אבל כשאני מחבר את הHDMI לא קורה כלום. לגבי הBLUETOOTH - אין אפשרות לשנות שום הגדרה שלו כמו לכבות או להפעיל או משהו וכמובן שלא לחבר ציוד כזה או אחר - רק אשף העברת קבצים. אשמח לעזרה בנושא..

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by פנחס:),

לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by matessim,

hello and sorry that my hebrew isn't working at the moment lately i decided i need to replace my nearly useless machine with some new beast in my new piece i will need the whole computer, with burner, and a Screen (prefferably 24 inch) no need for mouse or keyboard, speakers or other i will need 8 Gigs ram, this is something im locked on since i will need to provide support and work with multiple systems at a time, also, 2 hard drives, prefferably 750Gigs each +, not 6** sizes because it will be harder to find a replacement, i plan to run a raid array, so please a MOBO that will support it and 2 identical drives. a decent quad core processor, obviously too for the virtual…

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by הדדי,

hey i have this laptop for two year and today i can't write hebrew it just disappear i have vista oem home premium help me please p.s i can't change it in the task bar , i can't see it [attachment deleted by admin]

21. Started by zomo,

sry that i dont got hebrow in my pc i want buy pc for games in 4500 nis if somebodyy can give me good pirot in this price say here plz 10x:D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Apexa,

.................................................................................

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. shalom ani ahshav be U.S.A vekol hainyan aim liknot bnewegg kvar lo tov biglal kol hketa shel hhahrayot hhorim doagim =\ az hem rochim lkinot li at ze b-pandas tagido li aih hmifrat hze lmishakim hazakim aval mmas hazakim kmo far cry condition zero vekol hmishakim hhadashim.. az hine hmifrat tagido ma dathem 1 AMD ATHLON 64 3200+ OEM 1,757 ש"ח 1 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח 1 EPoX EP-8HDA3+ VIA K8T800 754-pin 709 ש"ח 1 OCZ 1GB (512X 2) EL DDR PC3200 400mhzPlatinum Edition 1,790 ש"ח 1 Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 MITSUMI 3.…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by OR CASPI 89,

שלום, אחי סטודנט לתואר שני לאומנות בארצות הברית מחפש מחשב טוב ל5-7 שנים עם מעבד חזק שאפשר להתקין עליו את שלל תוכנות אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' המליצו לו על DELL PERCISION 3530 בעלות של 8000 + ש" כולל מע"מ האם מכירים אלטרנטיבות או מקבילות ? תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. Started by הילית111,

הי לכולם אני רוצה לקנות נייד לקו הגמר שלי אחרי המלצות וקריאות בפורומים שונים הגיעו שלושה ניידים שני דגמים של טושיבה: אחד: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687249 שני: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599235 ודגם אחד של HP: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712030 הצרכים שלי הם משקל קל ונוח-הולכת לטייל איתו הרבה , אופיס XP , גלישה באינטרנט, שלא יתחמם, מסך איכותי גם בלילה בקיצור בלי חסרונות ואם יהיו לו חסרונות אז משהו זניח.. סוללה טובה בקיצור מחשב ברמה. מחשב ברמה של מחשב נייח תקציב עד 6000 עם שאיפה לפחות אשמח לעצות מתלבטת בין השלישיה לעיל אשמח לקבל חוות דעת . מוסיפה שאני לא רוצה ויסטה האם אפשר להתקין במחשבים האלו אופיס XP ? שמעתי על הויסטה דברים לא כל…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים