עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, השאלה היא כזאת כמה אמור לעלות נייד עם מסך אזור ה13" עם מפרט לא של Eee אבל גם לא הרבה יותר חזק, שיריץ ויסטה אבל לא כמו פסיכי ומשחקים אולי רק warcarft המחשב רוב הזמן בסך הכל יגלוש באינטרנט וינגן מוסיקה. יש צורך בדיסק גדול (יותר מ200 גיגה) ו....ניראה לי שזהו בקיצור משהו ביסיסי אבל לא בסיסי מאוד. (אני מדבר על מחיר באנגליה\ארה"ב. לא בארץ) תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. שלום אני מעוניין שיהיה לי מחשב שעיקר מטרתו היא להיות שרת הורדות לאימיול, שיפעל 24/7, ויהיה שקט לגמרי בלי חלקים נעים, ופשוט יוריד.. אני לא מעוניין שזה יהיה המחשב העיקרי שעליו אני עובד, אלא משהו נפרד. הדרישה החשובה מזה היא שזה יהיה משהו פאסיבי לגמרי, כלומר בלי מאורר עבור הספק/מעבד, וגם כמובן שיהיה עם כונן SSD ולא כונן מכני. (כדי שאוכל לשים את המחשב הזה בחדר שלי, אבל לא לשמוע אותו אפילו לא קצת) יש לי כמה סוגי מחשבים שחשבתי עליהם. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות, ומה הייתם ממליצים. 1) אפשרות אחת שחשבתי עליה, היא לקנות מחשב שמבוסס על לוח אם mini-ITX, עם מעבד Atom, ושכולל גוף קירור פאסיבי. במחשבים כאלה הספק הוא חיצוני למחשב, והוא גם בלי מאוורר, כך שזה 100% בלי חלקים נעים. …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 512MB DDR3 - RETAIL ¤308 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤250 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤131 מארז: [..] FOXCONN S-808 CPU + 300W PSU ¤178 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 ¤180 מחיר סופי: ¤1807 מה אומרים על המפרט?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by erid,

1. מה התקציב המקסימאלי? כל סכום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור אדריכלית, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה- אוטוקד, סקצאפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם י…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by sebassch,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל המחשב צריך להיות עם חיי סוללה סבירים + ובעל יכולה להריץ משחקים כבדים מאוד על איכות גבוהה ראיתי את המחשב הזה בנתיים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3408 אבל אני מחכה להצעות נוספות ואולי יותר טובות תודה לכל העוזרים אני חייב שזה יהיה כמה שיותר מהר כי די דחוף לי לקנות בזמן הקרוב תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by siin,

בזמנו עזרתם לי במפרט, היום עקב שינויים בעלויות מעבדים וגם במיוחד אי שינוי עלות המעבד שהומלץ יתכן ואצטרך לשנות מעבד יחד עם הלוח (?). אז מה יעלה בגורל המפרט הזה? INTEL Core 2 Duo E6600 2.40GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 GIGABYTE GA-965G-DS3 P-4/P-D/Core 2 Duo 965G DUAL DDR2 3Y SEAGATE Barracuda 250GB SATA2 NCQ 7200RPM 16MB 5Y LG GSA-H42N (B) DVD WRITER X18 SILVER OEM 2Y COMPUCASE CI-6AR6-AL-NPS (2F) SILVER-BLACK MIDI ATX ALUMINUM HEC 450W HEC-400TRT 20/24PIN 2*FAN, 2* SATA, 1* SLI האם יש טעם להחליף למעבד E6550 או E6750? או שכדאי לי לבחור מעבד יותר 'חלש' וזול יותר כמו E4400? (רק דוגמא) וגם הדגם של הצורב לא זמין יותר. [ידעתי שב…

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  7. 1.זקוק לחוות דעת על מפרט זה שקניתי היום.המחשב נקנה לצורך עריכת סרטים וגיימינג עלות:7000 שח 2.אני זקוק להמלצות על מקלדת ועכבר טובים לגיימינג ושיהיו נוחים גם לעריכת סרטים. 3.חשבתי על מסך של סמסונג מדגם t220p 22 אינץ'.מה אתם אומרים על מסך זה?הייתם ממליצים עליו?או על מסך אחר? (1000 עד 1200 שח) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i7-920 Quad 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור גשר צפוני פסיבי Passive North-Bridge Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical)…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by Gliding,

היי, ראיתי ב KSP תא המחשב הזה, והוא הכי זול שמצאתי: ‎HP Pavilion DV-6257‎ אני לא מחפש הרבה ממנו, כמו שכתבתי בכותרת, רק אינטרנט ומסמכים אשמח אם תוכלו להמליץ עליו, או על משהו טוב יותר ממנו בערך באותם מחירים, ואפילו אשמח יותר אם תוכלו לומר איך HP בתור חברה לניידים, מכיוון שאין לי מושג בתחום תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by gal,

בקרוב חל יום ההולדת שלי וחשבתי לפנק את עצמי במשהו חדש למחשב.הייתי רוצה לקבל הצעות לפי המפרט שלי (בצד) מה כדאי לשדרג לפי דעתכם. מה שחשבתי זה לשדרג את המעבד ל6400 או לחילופין להחליף למרובע ליבה (לפי מה שבדקתי הלוח שלי מתאים רק צריך לבצע עדכון ביוס)שייתן יותר ביצועים. התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס מינוס. עוד דבר חשוב שאני לא רוצה לשדרג משהו שיגרור להחלפת חלקים אחרים אין לי את הכסף לזה,גם ככה אני מסתמך על כסף שאקבל כמתנה ולא יודע כמה זה יהיה אבל אני מעריך שזה יהיה 1000 ש"ח או קצת יותר. אשמח להצעות

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by Lmagus,

מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CZBOX- BOX ¤330 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤433 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600AAJS ¤230 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA ¤138 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤192 מארז: JSP-TECH K-630B + EZCOOL 400W PSU ¤212 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-KM5000 ¤54 רמקולים ואוזניות: CREATIVE SBS 2.1 A200 ¤143 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤1732 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המטרה של המחשב היא גלישה באינטרנט וסרטים. יש אולי דרך להוריד את המחיר יותר לאזור 1500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by TalG,

שלום, אשמח לייעוץ, נתקלתי בשתי הצעות: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739897&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=champion האם ההצעות טובות? אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by tamirabargel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  13. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, אינטרנט, סרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים נראה לי דיי מיותר, לא צריך גם מארז וספק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום לכולם, בהתאמת מפרט של Lenovo T400 נתקלתי בכמה שאלות.. אודה לכם אם תוכלו לענות לי על כולם.. 1. בקשר לדיסק הקשיח.. 7200 סל"ד לעומת 5400 סל"ד.. מה יהיו ההבדלים מבחינת (ביצועים \ צריכת חשמל \ פליטת חום \ חסינות נגד פגיעות פיזיות) ?? בנוסף יש את ה- SSD שמוצע בנפח קטן.. מה יהיו ההבדלים באותם היבטים ?? 2. רשמו שם: Selection of Intel Turbo Memory hard drive cache does not allow a configuration with Integrated UWB WPAN. אני מבין שזיכרון הטורבו הוא להאצת ההעלאה של וויסטה ולתוכנות כבדות.. זה מדוייק ?? שווה ?? אבל אם אני אבחר בו לא הבנתי על מה אני מוותר ?? 3. צריך לבחור אחד מתוך: Express Card Slot & PC Card Slot Express Card Slot & Smart Card Reader Express Card Slot &a…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  15. אהלן! אני מעוניין בהמלצה לדגם נייד לשימוש ביתי ולסרטים באיכות HD (מיועד להתחבר למסך המרכזי). מעבד: i5 דור שני. מסך: 15.6 זיכרון: 4GB לפחות. קישוריות ותאימות: WIFI, HDMI,ESATA,USB3,BLURAY סוללה שתחזיק מעמד מעל הממוצע. רצוי שיהיה מחבר'ה אמינה ואיכותית מבחינת אחריות ואיכות בניה. תקציב בסביבות 4000 פלוס מינוס... בתקציב הנ"ל ראיתי מחשבים של DELL אפילו i7 עם 8GB זכרון, אבל שמעתי שאיכות הבניה שלהם לא משהו (דגמי INSPIRON). לעומת זאת מחשבים עם מפרט לא מטורף במחיר גבוה בדגמי VOSTRO. אשמח אם מישהו מכיר את שתי הסדרות וההבדלים ביניהם. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי האמת שכל ההודעות פה קצת בלבלו אותי.. אני מתחילה השנה ללמוד מדעי המחשב ואני צריכה מחשב שיחזיק את ה3 שנים הללו. התקציב הוא עד 3000 ש"ח.. הבנתי שצריך לענות על שאלון אז: * מטרות המחשב? ללימודים, קצת תכנות וקצת סרטים :] * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אממ נראה לי מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות * משקל רצוי?קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נראה לי שכן אני צריכה ללימודים אז 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא בטוחה אם צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - מה שאמור…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by dad11223,

אז ככה: מעבד: AMD PHENOMX4 9550 BOX לוח אם: ASUS M3A78-EMH זיכרון: KINGSTON 2048X2 800MHZ כרטיס מסך RADEON 4850 512MB דיסק קשיח: WD 500GB מחיר: 3860 ש"ח מזומן או 4113 ש"ח כולל תשלומים מה אתם אומרים על המחשב? עדיף לשנות לאינטל למרות שמוכר אמר לי שהמעבד MD PHENOMX4 9550 BOX הוא הכי טוב אפילו מהמעבד הכי טוב של אינטל מה כדי לשנות?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. אבל האמת , מה זה המחיר הזה ? https://www.tms.co.il/sff-pc/4kediting

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 . חריגה עד 500 בלבד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מעוניין להתחיל להכיר את עולם עריכת הוידאו באופן חובבני ובסיסי באמצעות ADOBE PREMIERE. לא ישמש לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי וחשוב (אין צורך בקירור נוזלי) אבל מאוור ומארזים שקטים ואיכותיים מאוד חשובים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by SARITD,

שלום וברכה, אני לפני רכישת מחשב נייד חדש של דל ווסטרו, מעבד i3 ו-8 ראם. (עבור גלישה והפעלת וידאו ומוזיקה) מצאתי 2 דגמים https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16338 https://ksp.co.il/?uin=110771&select=.268..271..132.&txt_search= אני מתלבטת בכמה דברים: 1. האם הווסטרו מKSP הוא גרסה יותר חדשה מהשני? 2. הבנתי שמתאים לי מעבד U האם כדאי לקחת את המחשב עם המעבד G אם המחשב בו שהוא נמצא בו יותר חדיש. 3. והאם אפשר להתקין ווינדוס על מחשב עם לינוקס ישר מהתקן חיצוני מבלי לפרמט את המחשב קודם בכללי יש הבדלים גדולים בינהם ששווה להשקיע על אחד מהם יותר? אשמח לתשובתכם תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני שוקל לרכוש מחשב נייד ו"הזדמן" לי לרכוש את המחשב הנוכחי של Acer דגם Aspire AS5750-2414G50MN בתג מחיר של 2800 שקלים ורציתי לשאול האם המחשב טוב - הדגם הספציפי הזה והאם שווה את מחירו? המחשב בעיקר ישומש לשימוש כללי ולעיתים (אני סטודנט ויש מחשב שולחני בדירה אז הנייד ישומש בעיקר לנסיעות וחזרה הביתה/עבודה על שיעורים כשאני לא בדירה) המפרט של המחשב מצורף בתור קובץ PDF, אם זה בעייה אני אעתיק את כולו לפה.. אשמח לסיוע, תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by אוהד הפועל בדם,

Intel Pentium IV 2.66GHz Prescott 533MHz Socket 775 Box CPU 1 270 ¤ Gigabyte GA-EG31M-S2 G31 DDR2 Micro Motherboard for Intel 1 310 ¤ Samsung 1GB DDR2 800MHz Memory 1 99 ¤ Sapphire Radeon X1650Pro PCI-e DDR2 512MB Retail Video Card 1 473 ¤ Enlight Premium EN-2F01 No P/S Micro Case 1 195 ¤ ATX 500 Watt for Pentium IV Power Supply 1 90 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer SATAII HDD 1 185 ¤ LG GH-22NP20 x 22 White IDE Bulk DVD±R/RW 1 125 ¤ סה"כ 1747 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים (לא ברמה הכי גבוהה). אני יודע שהתקציב דל מאוד. רציתי את דעתכם על המפרט + הצעות לשיפור או רעיונות נוספים בתקציב. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by Chamuelm,

היי, צריך מחשב לאחותי האדריכלית המתחילה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש לעבודה בתוכנת AutoCAD בתלת מימד ובSkechUp + Vray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש באופן קבוע לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by psyco,

שלום לכולם!! צריך עזרה למפרט לחבר. תקציב בכותרת ושימושים עיקריים מה צריך: מארז , ספק, כ.מסך, מעבד, זכרונות, לוח אם, קרור למעבד. מה הצעתי לו: CM690, HX520 , 8800GT, 2*1GB, P35DS3L, נינג'ה, עם עוד 2 מאווררי למארז 120MM יוצא 5500~. הוא מעוניין לצמצם. אני חושב שאפשר לרדת בספק ל NEO HE 430W (הוא רוצה מודולרי) לגבי קרור שיעשה עבודה טובה הOC בינוני. אשמח להצעות ייעול. תודה, יוסי.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיך יותר קרוב ל4000 אבל אני לא ממש מבין בכרטיסי קול ומה מומלץ אז אם צריך אפשר עד 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים יום יומיים, זום, קצת עריכת תמונות אז צריך כרטיס מסך אבל לא משהו מטורף, והדבר העיקרי זה שידור ברדיו אינטרנטי אז צריך כרטיס קול. פה אני גם אשמח לשמוע אם מישהו חושב שעדיף לקנות את המחשב בלי כרטיס קול ואז לקנות אחד חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם יש המלצה על מיקרופון ומצלמת רשת אני אשמח (לא כלול בתקציב, אשמח להצע…

דיונים חדשים בפורומים