ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
הפרטים עדיין לא ידועים לי כל כך, אבל אלו הם מה שבידי: i7 מעבד 16gb זיכרון כונן ssd 4350 ש"ח 14 אינץ' השימושים הם לסטדונטית להנדסת תוכנה (מכונות וירטואליות) אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב! כיוון שאף פעם לא קניתי מחשב נייד,וחברתי צריכה אחד לעבודה, אשמח ואודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: חברתי סטודנטית לארכיטקטורה,ובמסגרת לימודיה היא עובדת עם תוכנות שרטוט,כדוגמאת AUTOCAD האחרון ותוכנות לרינדור תלת-מימדי של מבנים,כדוגמת VIZ 2008 , אשר דומות מאוד מבחינת דרישות ל-3D MAX (מאותה חברה). כיוון שהיא כמעט ולא גרה בבית,אלא במעונות,עולה הבקשה למחשב נייד. האם אתם יכולים להמליץ על מחשב טוב שיצליח להריץ את היישומים הללו,בנוסף לאופיס , צפייה בסרטים בשעות הפנאי ומוסיקה? אהה... כמובן שאלת התקציב... עברתי פה על הודעות בפרוום והבנתי שמחשב טוב יעלה סביב ה-4000-4500... אם תהיה חריגה לכיוון ה-5000,גם אפשרי... כמובן שנשמח לחסוך כמה שאפשר,לקניית אביזרים נוספים למחשב,אך …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של fujitsu - siemens מדגם Amilo pro v2000. מערכת ההפעלה היא xp pro וכרטיס הרשת האלחוטי הוא של אינטל מדגם: intel pro wireless 2200BG. על פניו נראה שהכרטיס עובד תקין וגם הדרייבר תקין (עידכנתי לגירסה הכי חדש שיש נכון להיום), בדקתי גם בהגדרות של ה-setup שה-wireless הוא על enabled. אבל אני לא מצליח לאתר רשתות בכלל בשום מקום. אצלי בבית יש לי שני מחשבים שאחד מהם מחובר בצורה אלחוטית לנתב אלחוטי שיש לי אבל דווקא הנייד לא מצליח לאתר את הרשת האלחוטית. אשמח לכל הצעה / רעיון לפני שאני מפרמט בלית ברירה (גם אז אני לא בטוח שזה יעבוד). תודה.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , הרכבתי את המחשב הבא באתר של pchardware . מחיר כולל מע"מ : 1,917.46 ש"ח AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Gigabyte GA-7S748 SIS 748 Motherboard (FSB400, DDR400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Innovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory Genius KB-09 PS2 Eng/Heb Internet Keyboard + Pad Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS2 | USB Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt ועכשיו לשאלות : 1.ידוע לי שמעבדי ה- amd עובדים בטמפרטורה יותר גבוהה מ-INTEL . האם יש הגנות כנגד זה בבורדים במקרה שהמאוורר מפסיק לעבוד . 2. האם …
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הנה מה שהכנתי: Amd 3000+ Venice Box DFI Lanparty NF4 Ultra G.SKILL 3200 CAS2 1024(512X2) Leadtek 6600GT TDH-EXTREME 128MB Seagate 120GB SATA 8MB NCQ Altec Lansing ATP3 2.1 Thermaltake Soprano Black/silver Enermax 425w Logitech 310MX Logitech Deluxe Keyboard השימושים: משחקים, סרטים, אינטרנט, מוזיקה התקציב: לנסות לא מעל 8-8.5 ובנוסף אני מחפש מסך דק LCD של 17 אינץ' עם זמן תגובה 8MS... אם למישהו יש הצעות לשיפור ואו להוזלה, שיגיב בבקשה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני לגיימינג - אודה להמלצות תודה להלן שאלון לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 13000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD בעתיד אולי 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - מאוד …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2091079
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יכלול הכל כולל הכל אם עדיפות לכיוון ה4500 ואם אפילו יש מצב להכניס מסך lcd זה מעולה אני יודע שכל הדרישות האלה לא הולכות ביחד אבל המחשב לא מיועד לגיימר אלא לבחורה אבל לא יזיק שאני יוכל לשחק במחשב משחקים מידי פעם ושלא יהיה צולע מידי. תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3532&catcode=507 ראיתי את הנייד הנ"ל ורציתי לדעת איך אייסר בניידים ,מבחינת איכות ומינימום תקלות (יש לנו נייד של HP ואני מאוד מרוצה ממנו..). העובדה שיש לכרטיס מסך רק 128 מ"ב והשאר משותפים תגביל את ביצועי המחשב במשחקים? בעיקרון אני מחפש מחשב נייד לישומי גראפיקה (פוטושופ וכו') ולמשחקים פה ושם (בעיקר חדשים), יש עוד המלצות לתקציב של 8000+- ש"ח? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ראיתי פה שכמעט לא מדברים עליהם. אני יודע שהם יותר יקרים אבל איך הם מבחינת איכות ??
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייד עם מסך בגודל ממוצע, 15.4 יספיק [עדיפות למאט למניעת השתקפויות, אחרי הכל לא עומדת להיות במחשב בכלל גראפיקה] לא עומדים להיות בו פעולות גראפיות כלשהם שצורכות כח גראפי חזק, כך שאפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה במחשב עומדות להתבצע עבודות תכנות ככה שיהיה נחמד לקבל בתקציב כ-2G זיכרון אין צורך במערכת הפעלה, עומד להיות מותקן עליו לינוקס. האם ישנו כזה מחשב נייד? ואם לא אז מהו התקציב המינימלי?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום מצורף מפרט שהכנתי עבור מחשב עבודה לאוטוקד וRevit . הפרויקטים שאנו עובדים עליהם הינם פרויקטים גדולים (50,000-100,000 מ"ר) אשמח לקבל הערות/הצעות לשיפור ושינוי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק אופיס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2, דיאבלו 3 (שטרם יצא) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא ACER AL1717 הוא בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיפעיל בצ…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי ב-EBAY סוללה לנייד של DELL 9 מקורית, 9 תאים, 85WH דגם GP952 גרסה REV03 הבעיה היא שלאחר ההזמנה ראיתי שיש 2 תמונות - התמונה הראשית היא של Rev A03 והתמונה בפירוט היא של Rev A00. המוכר אמר לי שמה שיש לו במלאי זה Rev A00. השאלה היא - איך אני יכול לברר מה ההבדל בין הגרסאות? האם כדאי לבטל את הקנייה או להסכים לקבל הגרסה הישנה? ועוד שאלה - על הסוללה כתוב Assemked במקום Assembled (אני לא יודע אם זה צריך לעורר חשד או לא). תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי בחלק מהדיונים כאן על כל מיני מפרטים, ואני מודה שאני די מבולבל, ולכן אני מבקש את עזרתם של אלו שנמצאים כאן, ובטוח מביני יותר טוב ממני. אני רוצה להרכיב מפרט מחשב טוב ומאוזן, בעל יעדי שימוש רב-תכליתיים (הרצת משחקים, תוכנות גראפיות, עבודה עם כמה יישומים במקביל, אינטרנט, אופיס וכל השאר). התקציב: עד 4500 ש"ח, ללא ציוד היקפי ומערכת הפעלה. צירפתי כאן מפרט, אך חסרים בו כמה דברים. אני צריך את עזרתכם המלצתכם ודעתכם לגבי : ההתאמה בין המעבד, ללוח האם והזכרונות, המלצה על כרטיס מסך חזק וטוב (עדיפות לnVida), בחירת מארז, ספק כח ופתרונות קירור למעבד. כמובן ששינויים, תוספות וכל המלצה אחרת יתקבלו בברכה: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX 1003 ₪ לוח אם: INTEL W…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. flight simulator X, משחקים מהשורה הראשונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. זהו מפרט להחלפת מחשב ששבק חיים בבית הוריי - והנכדות הן אלו שמשתמשות בו לרוב. השימושים: יוטיוב ומשחקים שהם: 'רובלוקס' , 'מיינקרפט' שבחנות הווינדוס 10. כיוון שאלו כל השימושים, בחרתי במעבד מדור ישן ולא יותר מSSD. אשמח לתיקון אם יש לדעתכם צורך. תודה מראש. ליאור.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימניג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיו אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחיר עד 2000 דולר, תביאו גם כאלו שעולים 3000 דולר יהיה אפשר לקמבן משהו בEBAY... מה שאני צריך שיהיה בו: א) כרטיס מסך מעולה (מיועד להריץ גם משחקים כבדים מאוד) ב) מודם ADSL מובנה ג) BLUETOOTH וזהו אני מוכר את שלי ויקנה בכסף הזה לפטופ, תודה רבה רבה רבה עריכה: היחיד שעולה לי בראש זה ACER FERRARI 4005WLMI :-\
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעתכם אל מפרט שקיבלתי, עד 5,500 ש"ח לא כולל מסך ורכיבים מסביב מפרט זה הורכב ב - TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪864 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: NZXT Phantom Black 410 + HEXA 700 – 690 שקל בקניית מחשב שלם כמות: 1 - מחיר: ₪690 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪619 כרטיס מסך: MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP - מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪1890 קשיח למחשב שולחני: Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch - בקניית מחשב חדש בל…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב טוב. מרבית העבודה שלי נעשית במקביל, הרבה מסמכים פתוחים שעשויים להיות כבדים, תוכנות אנליזה מסויימות ותמונות לעריכה, ולכן צריך משהו שיחזיק. אנא המלצותיכם מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/-10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה קלה, משרד, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, ZEN LE, GRAPHPAD, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ראשית, אין לי נסיון עם OC ונכון לכרגע אני לא בדיוק מבין בזה יותר מדי אבל בכל זאת חשבתי לשאול לדעתכם לגבי המפרטים הבאים: הראשון הוא מפרט שיעשו לו בחנות OC מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤635 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1550 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 מארז ללא ספק HEC 6A19 ¤197 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-NPS …
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצות על המפרט: מעבד AMD Ryzen 7 5700G 3.8Ghz AM4 - Box קירור נוזלי Corsair iCUE H115i RGB PRO XT 280mm לוח אם MSI B550M-A PRO AM4 AMD B550 DDR4 PCI-E DVI HDMI זיכרון למחשב PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB 2x8GB DDR4 3600Mhz CL18 MD16GK2D4360018XRGB כונן ADATA SWORDFISH PCIe Gen3x4 M.2 2280 500GB ASWORDFISH-500G-C SSD מארז מחשב ללא ספק ADATA XPG STARKER ATX Mid Tower - צבע שחור יש לי 3060TI וספק 650W תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-