ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה4,000 - 6,000 אופציה למשיכה ל7000 אם מה שביקשתי לא יכנס בתקציב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט והורדות, משחקים קלים כמו Football Manegar, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 עד 17 אינץ * רזולוציית המסך? FHD אפילו WQHD החדשים באים בחשבון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתיהיה מקלדת נוחה ושתיהיה מאורת לעבודה בלילה * משקל רצוי? אין משמעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה, רק לא פחות מ3 שעות! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור למערכת סראונד של המחשב הנייחשיש היום שזה חיבור שמע בלוח אם בצבעים צהוב שחור ירוק(במידה וקיים) עדיפות לקורא כרטיסים של מצלמה וכו' ולחיבור LAN למודם! * Bluetooth? אופציונלי ל…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהמחשב הנייח שלי התפגר (בן 8) החלטתי לקנות מחשב חדש. בגלל שאני מתחיל ללמוד השנה החלטתי שאקנה מחשב נייד. אני מודע לכך שבתואר עצמו לא אשתמש יותר מדי במחשב מחוץ לבית(הנדסת חשמל), אבל תמיד טוב שתהיה האפשרות. פתחתי את הנושא כי אין לי מושג מה לבחור ואולי אוכל לקבל עצות מסטודנטים אחרים לגבי גודל מסך, משקל וכו'. חשבתי שאם אני קונה מחשב נייד, אז שיהיה כמה שיותר קל, 13-14 אינץ' ועם סוללה שמחזיקה כמה שיותר. אני גם מעוניין לחבר אותו לתחנת עגינה בבית. לגבי כונן SSD, אני חושב שלא צריך להגזים עם הנפח ומספיק נפח קטן+כונן חיצוני. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק וישמש אותי לתקופה ארוכה ולכן התקציב לא מוגבל. אם אפשר, לתת גם המלצות לתחנת עגינה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני שנייה לפני רכישת מסך להחלפה בנייד HP שברשותי (דגם DV6950ej).. רציתי רק לעשות דאבל צ'ק ולוודא שבאמת הבעיה היא במסך. כפי שאפשר לראות המסך מרצד לעיתים תכופות ולפעמים גם מחשיך לגמרי ואי אפשר לעבוד כלל על המחשב.חיברתי למסך חיצוני כדי לבדוק ובעת הריצודים, על המסך החיצוני התצוגה תקינה. האם אפשר לרכוש מסך להחלפה בראש שקט?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב חדש. ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וגם כקולנוע ביתי (מוזיקה וסרטי HD באיכות 1080). כמו כן, אני רוצה להיות מסוגל לשחק סטארקרפט 2 בהגדרות אופטימאליות. המחשב יתחבר למסך Dell 2007, טלווזיה Samsung 37A550 ורמקולים Logitech Z5500 שכבר קיימים. אפשר לנצל את כל התקציב. השקט של המפרט קריטי. אני צריך 1.5 טרה-בייט (ועדיף שיהיה דיסק קשיח מהיר). לא מתוכנן אוברקלוק. אין לכלול מערכת הפעלה. עדיף חנות המספקת שירות VIP (איסוף והחזרת המחשב מהלקוח לתיקונים) או חנות מהמרכז (ת"א והסביבה) כדי שאם יהיו בעיות יהיה לי קל להגיע. אשמח לקבל המלצות למספר חנויות כך שאוכל להשוות מחירים. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 2000-2300 שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2500 שקל במקרה שהשדרוג יהיה טוב בפער מהלא משודרג • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לצנל אם שווה תכסף שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: Counter strike global offensive , fifa 16 , dota 2 • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא צריך אלא אם כן נותנים בחינם שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪ דרישות מי…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי שנים שלא קניתי מחשב שאני עדיין עם פנטיום 2 350mhz אני קונה בזמן הקרוב מחשב שיספק אותי נראה לי ל- 4 שנים טובות התקציב שלי הוא עד 22,000 ש"ח (מכל הכסף שחסכתי מאז הבר מצווה ועד עכשיו ומההורים שלי וסבתא וסבא הגעתי עם זה לסכום ענק) והצורך שלי מהמחשב זה משחקים כבדים, קולנוע ביתי לחדר, סרבר שיחזיק שני מחשבים טמבלים ומאגר גדול מאוד של סרטים divx,xvid ועוד, תאמינו לי יש לי עם כל הדיסקים של הסרטים יותר מ120 ג'יגה של סרטים לכם אני חייב 2 ארד דיסקים של 120 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט באפר וחשוב לי שיהייה W.D. המפרט שחשבתי עליו הוא: מעבד: AMD Athlon XP 3000+ לוח אם: Epox 8RGA+ nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 ארד דיסק: Western Digital 120GB 720…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי HP DV6500 שקניתי ב- 2008 והגיע הזמן להחליף אותו, מה שחשוב לי במחשב: 1. שלא יכביד על העיניים, לכן אני מניח שכדאי לי מסך של לפחות 15.6" 2. שלא יהיה כבד מדי, ייתכן שארצה לקחת אותו לנסיעות 3. בטריה שתספיק לזמן ממושך, גם בטווח הארוך (ב HP בערך תוך חצי שנה הבטריה כבר לא הייתה שווה כלום) 4. חשוב מאוד - שהמחשב לא יתחמם - ה HP מתחמם כ"כ עד כדי שאני לא יכול להשתמש במקלדת שלו וחייב לחבר מקלדת חיצונית. 5. שהמקלדת תהיה נוחה לשימוש, מקשים לא צפופים מדיי ומסודרים בסדר הגיוני. 6. שיהיה מהיר מאוד - אני אמנם כלל לא גיימר, אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ במקביל עשרות עמודים של דפדפנים פתוחים, ותוכנות אופיס, ותוכנות עריכה אחרות, למשל פוטושופ. כיום אני מריץ כרום על ה HP והוא ק…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1 עם המחשב יעסוד חלק עם אוטוקד ? 2 המלצות כלליות על המחשב ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב ביתי. בעקרון כל מה שאני עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לעשות עבודות באוניברסיטה (Word וכאלו), מעט לתכנת ב- Visual Studio למי שמכיר (תוכנה יחסית כבדה), ולצפות בוידאו HD אני רב הזמן על המחשב בבית (כי כרגע אני רק לומד), ועושה בו הרבה שימוש, גם מריץ יישומים רבים במקביל, שירים הרבה (מאד) לשוניות אינטרנט שונות, קיצר המחשב שלי די עמוס בתוכנות פתוחות רוב הזמן. אני מחפש מחשב שיוכל בקלות להתמודד עם ריבוי התוכניות (יש כאלו שיגידו שזה בקטנה כי זה לא תוכניות כבדות אינטרנט ונגנים) בצורה קלה (שאני לא ארגיש שהמחשב מתאמץ). אני גם רואה לא מעט סרטים של HD במחשב (היום אני מצליח במחשב הישן לראות רק HD 720) ומוריד הרבה תכנים לפעמים גם במקביל …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בחוברת מחשבים של באג ממליצים על "מחשבים שולחניים חזקים במחירים מפתיעים": 1. מחשב נייח Packard Bell iMedia i4501IL מקור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur= מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-530, 2.93GHZ * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 7200RPM * כרטיס מסך: GeForce GT315 512MB * כונן: DVD Writer * מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: * 2 x USB2.0 מקדימה * 4 x USB2.0 מאחורה * קורא כרטיסים * יציאה לאוזניות * כניסה למיקרופון * DVI * HDMI אחריות: * אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח מחיר: 3,096₪ 2. מחשב נייח Packard Bell iMedia i5510IL מקור: http://www.bug.c…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות בימים הקרובים מחשב ככל הנראה באילת(אגב, ידוע לכם על מגבלה כלשהי בקנייה באילת של רכיבי מחשב נייח מבחינת מע"מ?) הרכבתי בעצמי מחשב ועניתי על השאלון. אשמח להערות על המפרט והמלצות לציוד מקיף(מקלדת, עכבר ומסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקלים(כולל מסך, מקלדת ועכבר) עם אפשרות לחריגה לא גדולה מדיי 🙂 (אלף ש"ח בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול משחקים ועריכת וידאו 4K בפרימייר ועריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?כן, מקלדת, עכבר ומסך 4. הא…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר לחו"ל לתקופה של בערך שנה (לאירופה- אזור שמחשבים עולים יותר מישראל, אז עדיף לקנות פה בארץ) לצערי לקחת את המחשב השולחני הנחמד שלי יהיה סרבול בעייתי ועלול לגרום לשתלומים מיותרים בכל מה שקשור למכס וכו'... הברירה היחידה שלי כרגע היא להשאיר אותו מאחורה ולקנות מחשב נייד... אלא אם למישהו יש רעיון מתוחכם. אני מחפש משהו שיחליף אותו פחות או יותר... ברור לי שאין לי סיכוי למצוא מחשב נייד שייתן לי את אותן יכולות בטווח המחירים הנ"ל אז אני אתפשר על משהו שייתן לי ביצועים טובים, יכולת לשחק במשחקים החדשים היום בהגדרות סבירות (לא מעוניין ב FPS, זה מוריד מהעול). חשוב לי מסך גדול... לפחות 15" כ. קשיח של לפחות 500GB, להבנתי ההבדל בין 5400 ל 7200 RPM הוא יחסית זניח לשי…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, בהמלצת הפורום קניתי מחשב נייד מסוג HP ProBook 430 G1. בנוסף הזמנתי SSD כדי להתקין אותו בנוסף להרד-דיסק שהגיע עם המחשב. ה SSD הגיע היום וכשניסית להתקין אותו ראיתי שהחיבור שלו לא מתאים. הנה קישור ל SSD http://www.amazon.com/dp/B00KBZH72I/ref=pe_385040_30332200_TE_item והנה קישור לאתר של החברה שמייצרת את ה SSD ובו כתוב שהוא אמור להתאים למחשב שלי. http://www.mydigitaldiscount.com/m.2-ngff-ssd-compatibility-list.html מישהו יכול לעזור ??? עמי
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לצרכים בסיסיים ועסקיים כאחד. חשוב שיהיה נוח לנשיאה בתיק לפגישות (עדיפות למסך מט) מצד שני שיהיה נוח לעבוד איתו בבית (אין נייח). האם שימוש באי-מיול או בשיטת שיתוף אחרת מצריך מחשב חזק יותר?לגבי אופציה חיבור לטלויזיה,איזה חיבור צריך (האם חייבים את HDMI.?) איזה מחשב מהבאים יענה על כלל הדרישות שלי בצורה היעילה ביותר ביחס לתועלת עלות. אם יש לכם המלצות אחרות אני פתוח להצעות... LG LG X110/120/130 NetBook RD480-L.ADB1E T4300 2.1GHz http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Asus Eee PC 1005HA \ S1101 - לגב ה 1005הבנתי שהמחשב חיה רעה ויש לו סוללה ל10 שעות...?! http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Lenovo "10.1 Lenovo IdeaPad S10 - e…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך יש לי מסך 22 של אייסר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים בינוניים מפוטבול מנג'ר עד call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות- גבוהות מה שמתאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח. עדיף שללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מתאים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה, אני רואה פה הרבה אנשים עם בעיות בלוח של GB לכן החלטתי ללכת על ASUS. וד"א אני לא מבין בכלל למה ג'יגה ביט יותר טובים? מישו מוכן להסביר אני לא מצאתי בפורום. הלוך שבחרתי טוב אבל? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1074 לוח אם: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 860 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1701 דיסק קשיח: ¤410 Wesren Digital ??250GB 7200RPM, 16MB, SATA II זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1192 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤283 ספק כוח: ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE ¤395
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לבת שלי, בת 10, לפטופ קטן ונחמד בשביל צרכי אופיס שיש לה בשלב הזה. כדאי שהוא יהיה גם די קטן, קל, בטריה סבירה ומספיק חזק ומהיר. אז ראיתי שיש לא מעט אפשרויות סבירות בערך במחיר 1200-1400₪. אני לא רוצה מעבד סלרון. יש לפטופים עם מעבד פנטיום N5000, ראם 4גיגה, SSD 64 ג’יגה, מסך 12 אינץ בערך, כרטיס מסך מובנה. הנה לינק לדגם כזה ב KSP: לינק כמה שאלות יש לי אליכם: - האם 4 ג’יגה אמור לסחוב win10 עם תוכנת אופיס? - האם לא עדיף לקנות chromebook? לא יודע אם יש אופיס בשבילו - האם סוללות 2 תאים עם הספק 32-38 ואט יספיקו לכמה שעות שימוש סביר? (לא מדבר על 10 שעות ג’יימינג או וידאו) - האם יסחו…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרתכם בייעוץ לגבי רכישת נייד. משמש לעבודה עם אופיס וגם לצפיה בנטפליקס עובד כ-12 שעות ביום, לרוב עם מספר קבצים הפתוחים במקביל (לעיתים קבצי אקסל ופאוור פוינט מאוד 'כבדים') מסך 14; Anti glare, ללא touch; בהירות גבוהה; לאור זמן העבודה הממושך המסך חייב להיות איכותי SSD 500 MB עדיפות למקלדת עם מקשים 'רכים' + במחשב הנוכחי נתקלתי בבעיה במקלדת [חלק מהמקשים לא עובדים, כפתור הדלקה מקרטע] כך למדתי שיש שני סוגים של מקלדות, כאלה שנשלפות מלמעלה ולמטה. לאור הניסיון הנוכחי הייתי מעדיפה נייד עם מקלדת הנשלפת מחלקו העליון של המחשב משקל עד 1.5 ק"ג אין צורך בווינדוס ואופיס 3 שנות אחריות תקציב 5000 ש"ח עם גמישות קלה עובדת שנים עם …
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אז כמו בכותרת אני מעוניין במפרט למשחקים כבדים. התקציב: 6000 ש"ח וצפונה (אבל לא יותר מדי). אני על המחשב הנוכחי כבר 3 שנים וחצי והוא כבר פשוט לא סוחב. גם המחשב הזה יהיה לאותו פרק זמן בערך. אוברקלוק מינימלי, ורק בעתיד (הרחוק). חשוב שהמחשב יהיה שקט. מה צריך: רק מארז ורכיבים, ללא ציוד היקפי או תוספות. חשוב לציין שאת כל המשחקים אשחק על מסך 24" ברזולוציה של 1920x1200. לפי מה שראיתי, מחירי החומרה ירדו משמעותית (לפחות בהשוואה למה שהיה לפני 3 שנים), והיום 6000 ש"ח יתנו לך מחשב מאוד חזק, לא? אני לא מעודכן במה שקורה, ורציתי לשאול: האם זה זמן אידיאלי לקנות מחשב חדש בהשקעה גדולה? האם אין איזה "משהו גדול מעבר לפינה"? תודה מראש לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבדi7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור ההזדמנות של המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית ולהשתמש במחשב הקיים כ-NAS שיריץ freeNas. לגבי המחשב החדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח (לא כולל מעבד ולוח אם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם, השונות לגביי מחיר האחריות בין החברות השונות שמוכרות את המחשבים היא גדולה, הבדל של 100 ש"ח בין חלק מהחנויות. האם אני חייבת לעשות אחריות דרך החברה שממנה אני קונה? האם אפשר לקנות את המחשב ולעשות את האחריות דרך היבואן הרשמי? אם כן מה העלות? אודה לעזרתם!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שישנה נטיה להמליץ כברירת מחדל על ספקים בעלי הספק גבוה למדי (550 וואט לכל הפחות, ואף 650 וואט) עבור מפרטים "בינוניים" לכל דבר ועניין. אני תוהה מהי הסיבה לכך. ניתן הרי למצוא שלל בחינות שמראות שצריכת ההספק של מערכת "בינונית" היא סביב ה 250 - 350 וואט. לדוגמה, הבחינה הזו של Gamers Nexus, אתר רציני מאוד. דיון נעים
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מארז ARTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770 מאוור למעבד ALPINE 11 REV2 ARTIC COOLING לוח HASWELL 1150 H81M-K H81 ASUS זכרון GEIL EVO CORSA HS 8GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב OEM GH24NS שחור SATA LG DVDX24 DL מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS המחיר:3200 שח כולל מעמ שאלות: -האם המחשב שווה את המחיר? -אני רוצה בעיקר בשביל להריץ תוכנות כמו Visual Studio וWindows Server . (אולי בעתיד אני ארצה לשחק ב Battlefield 4 כמה יעלה הכרטיס מסך שאני אצטרך להוסיף?) -שמעתי שיוצא מעבד חדש האם שווה לי לחכות שירד המחירים? תודה. עריכה: בהודעה 7 רשמתי מפרט אחר בהודעה 10 רשמתי עדכון של השאלון. ---- …
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-