עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים עריכה גרפית,עבודה משרדית תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופןשימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4,ALL THE NEWS... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) לא צריך מארז מושתק אבל שלא יהיה רועש כי הוא מחשב לסלון. 6. ה…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום. אז כמו בכותרת אני מעוניין במפרט למשחקים כבדים. התקציב: 6000 ש"ח וצפונה (אבל לא יותר מדי). אני על המחשב הנוכחי כבר 3 שנים וחצי והוא כבר פשוט לא סוחב. גם המחשב הזה יהיה לאותו פרק זמן בערך. אוברקלוק מינימלי, ורק בעתיד (הרחוק). חשוב שהמחשב יהיה שקט. מה צריך: רק מארז ורכיבים, ללא ציוד היקפי או תוספות. חשוב לציין שאת כל המשחקים אשחק על מסך 24" ברזולוציה של 1920x1200. לפי מה שראיתי, מחירי החומרה ירדו משמעותית (לפחות בהשוואה למה שהיה לפני 3 שנים), והיום 6000 ש"ח יתנו לך מחשב מאוד חזק, לא? אני לא מעודכן במה שקורה, ורציתי לשאול: האם זה זמן אידיאלי לקנות מחשב חדש בהשקעה גדולה? האם אין איזה "משהו גדול מעבר לפינה"? תודה מראש לעוזרים

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התשלום יוצא מהעסק, אז 4,500 לפני מע"מ (מחיר אילת). קיימת חריגה קלה בתקציב במידה וקריטי לשדרג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קודם כל שימוש משרדי בתוכנות אופיס והמון חלונות של כרום. כנראה אעשה בו שימושים נוספים ואלמד עריכת גרפית / תכנות בקטנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

4. אני מחפש מחשב בסביבות ה-3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים. מחשב למשפחה, שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי להיתקע, שיעבוד ויחזיק גם לעוד שנים, ללימודים, סרטים הורדות וכו'. החלטתי לקנות מRSM המפרט ששלחתי להם: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W , יחידות 1 ₪550 PowerColorATI Radeon 6850 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 סה"כ מחיר לכל המוצרים…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. 1. עד 4500 שקל, לא ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד למשחקים, אם כי גם יש שימוש בפוטושופ ובתוכנות עריכה שונות מדי פעם. משחק בכל סוגי המשחקים, בעיקר אסטרטגיה אבל גם בקרייסיס לדוגמא. 3. צריך גם מסך, צריך משהו של 22 אינץ' בערך, שגם יהיה טוב למשחקים כמובן, אני מניח ש900 שקל ילכו למסך. 4. לא צריך כונן לדיסקטים אני מניח... 5. יש לי כמה חלקים אך ישנים, ספק כמה הם יתאימו לחלקים חדשים, אז תתנו את כל החלקים, אני אבדוק כבר תאימות אחר כך, למרות שאני מטיל בספק שמשהו יעבוד שם, כי המחשב שלי בן 6 ששודרג טיפה לפני 3 שנים. 6. שיהיה מבחינת רעש 3-4, לא מפריע לי במיוחד רעש, אבל בכל זאת אני רוצה לישון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. כדי אולי לעשות אוברקלוק קטן? אין לי מושג בשיט... 8. לא צריך לכלול מערכת הפעל…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אני מחפש להגן על המחשב מנפילות חשמל קצרות. אל פסק יתן תוצאה טובה של כרבע שעה ללא מחשב אך אל פסק מקרין קרינה אלקטרומגנטית סביבו ומדובר על סביבה ביתית. האם יש מכשירים קטנים שיכולים לתת גיבוי קצר יותר (מספיק רק לכבות את המחשב כיבוי מסודר) ויהיו קטנים יותר ויקרינו פחות? ראיתי בזאפ מייצב מתח ב90 ש"ח שכתוב עליו "זמן גיבוי 4 דק'" 4 דק המחשב והמסך ישארו דולקים על מכשיר בגודל עכבר? הגיוני? מחפש המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  7. Started by red4ever,

שלום, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים (מכיוון שההחלטה על מה ללכת תקרה ביום הקניה) - אחד ב-2000 ש"ח והשני ב-3000 ש"ח. בשני המפרטים הדרישות זהות: לא צריך שום ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי וגם לקצת משחקים (בעיקר כדורגל/פיפא וקצת CS/קאונטר-סטרייק). הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק ויפה (ואני יודע שהדרישות בשבילם לא בשמיים). כמו כן, כרגע אני עם מסך ישן של LG בגודל 19 אינץ' שישודרג בעתיד כנראה למסך של DELL בגודל 23 פלוס/מינוס. גם יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג בגודל 320GB. האם כדאי להעבירו למחשב החדש או ללכת על קשיח חדש? בקיצור, אתם המבינים פה, אז אני אשמח לעזרה/עצות/מפרטים. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by rbu99fm,

שלום, קבלתי מחשב Dell E6420 ללא מערכת הפעלה.. התקנתי עליו Win7 חוקי כמובן.. אך לא הצלחתי לחבר אותו לרשת הרגילה או האלחוטית כנראה בגלל שאין לי את הדרייברים המתאימים... נכנסתי ל- Dell לדגם הספציפי ויש מלא דרייברים בכל נושא... אני לא ממש מבין מה אני צריך.. לגבי הרשת האלחוטית - אין לי בכלל אפשרות לחפש רשתות אלחוטויות דרך המחשב אשמח לעזרה לגבי הדרייבירים של כרטיס הרשת ובכלל לגבי כל הדרייברים שצריך... תודה, שי

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם אני חייב דיי בדחיפות הצעות למפרט. אני קונה מחשב ואני ב5.7 טס לארה"ב ואני רוצה לקנות מNewEgg את המעבד זיכרונות כרטיס מסך ולוח אם, התקציב שלי לקנייה הזאת בלבד הוא 800-950$ ואני רוצה את כל הדברים הנוספים (בלי כל הציוד ההיקפי) מהארץ בתקציב של עד 2300 ש"ח תודה מראש

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אני עוד כמה ימים הולך עם חבר שלי לקנות לו מחשב ואני צריך עזרה בבחירת החלקים. לא צריך מסך, לא צריך רמקולים, ולא כרטיס קול חייתי (מספיק זה שעל הלוח). תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by zzrxox,

הגיע הזמן להחליף את המחשב בן ה- 6 שלי, במחשב חדש, שאמור להחזיק לפחות 5-6 שנים. חלק מהרכיבים יירכשו באמאזון ארה"ב, וחלק בארץ. הרכיבים שיירכשו בארה"ב: מעבד- Intel Core i7 6700K https://www.amazon.com/gp/product/B012M8LXQW/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER לוח אם- Gigabyte LGA1151 Intel Z170 2-Way SLI ATX DDR4 Motherboards GA-Z170X-Gaming 7 https://www.amazon.com/gp/product/B012IBPJ6I/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER זכרונות- G.SKILL 16GB (2x 8GB) Ripjaws V Series DDR4 PC4-25600 3200MHz Intel Z170 Platform Desktop Memory Model F4-3200C16D-16GVK https://www.amazon.com/gp/prod…

12. Started by Miros,

טוב אז ככה, אני רואה פה הרבה אנשים עם בעיות בלוח של GB לכן החלטתי ללכת על ASUS. וד"א אני לא מבין בכלל למה ג'יגה ביט יותר טובים? מישו מוכן להסביר אני לא מצאתי בפורום. הלוך שבחרתי טוב אבל? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1074 לוח אם: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 860 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1701 דיסק קשיח: ¤410 Wesren Digital ??250GB 7200RPM, 16MB, SATA II זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1192 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤283 ספק כוח: ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE ¤395

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by alonari,

שלום לכולם אני אשמח להעזר בכם ולקבל מפרט למחשב שיפעל עם 4 מסכים אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשדרג בעתיד ולהוסיף עוד 2 מסכים יעבדו במקביל מספר תוכנות וחלונות לאינטרנט. התקציב עד 2000 שח (אם לדעתכם הסכום נמוך מידי אז כמובן תתנו מפרט במרגת מחיר הבאה שנראית לכם) תודה אלון

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. היי לכולם, אז עברו 3 שנים מאז שקניתי והרכבתי את המחשב הנוכחי שלי. המשחקים זזים עדיין, אבל לא בהגדרות שהייתי רוצה. לפעמים יש קרטועים פה ושם. BF4 אם אני לא טועה מוגדר על בינוני אז הייתי רוצה לחזק את המפרט הנוכחי/לקנות חדש. רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם שווה רק לרענן את המשולש(+כ.מסך) או לבנות מחשב חדש לגמרי? (בהתאם למפרט הנוכחי בצד - הכי עליון) 2. בהנחה ובונה מחשב חדש, יש טכנולוגיות חדשות באופק שיוצאות עוד מעט ושווה לחכות ורק אז לקנות? בהנחה שרוב תשובתכם תהיה לקנות חדש, אז הנה הבקשות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במלואו אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש כמחשב קבוע (לפעמים אני אקח אותו למצגות וטיולים אבל 95% מהזמן לא יזוז) לכן הדרישות שלי כאלה: - מסך של 15 אינצ' לפחות. איכות המסך לא מעניינת יותר מידי. אם לא יהייה טאצ' אז אפילו יותר טוב. - מקלדת לא דחוסה מידי (או רגילה עם המספרים מימין או בלי, אבל לא מהדחוסות שבקושי אפשר להקליד עליהן) - פורטים: 4 USB לפחות, HDMI - מע' הפעלה: רצוי WIN7 או את ה-8 בתצורה שנראת כמו 7 (העיקר לא הקיוביקלים המזעזעים שהיו ב-8 בהתחלה). מזמן לא מתעניין בתחום אז לא יודע מה יש עכשו כסטנדרט - חומרה לא כל כך מעניינת, אני מניח שהסטנדרט היום זה HD של 500GB וראם של 4GB לפחות? מספיק לי. - כרטיס מסך זוכה להתייחסות מיוחדת: המחשב יהייה מחובר לTV גדולה ומיועד להריץ הרבה סרט…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אז הינה אנשים חבר שלי החליט בסוף על המיפרט ואחרי שרצה ב2.5K העלתי אותו ב100 ש"ח ויצא 2.6K. רוצה לדעת מה דעתכם, כנראה היום או מחר רוכש את המחשב, בTMS. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ₪329 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪105 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪428 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ₪362 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ₪119 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪286 כרטיס מסך: Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪657 כונן אופטי: LG GH…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by dor17,

המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם גרפיקה. עריכת סרטים וכו' לכן חשוב מאוד כרטיס מסך טוב ומסך טוב. התקציב כולל הכל חוץ מחומרה אין שום OC יומטוב

19. יש ברשותי מחשב נייד מדגם MSI PR600 שקניתי לפני שנתיים+ מאייבורי, הבעיה איתו היא שהמארז שעוטף את המסך מ2 הצדדים (2 המארזים שעוטפים) נשברו ונעקרו מהרגליות של המחשב ולכן יש צורך בלהחליף אותן (המסך עצמו בסדר גמור). ניסיתי לברר דרך אייבורי כמה תעלה לי קניה מחדש של החלקי חילוף האלו בשביל לתקן את המסך וזה בערך 550 ש"ח (רק החלקי חילוף, לא כולל תיקון על ידיהם), שזה ממש הרבה מעל למה שאני מוכן להוציא בשביל לתקן פלסטיק שבור. תהיתי אם יש לכם רעיונות לדרך יותר זולה להשיג חלקי חילוף לזה. חיפשתי באיביי ואין כרגע מכירה של חלקי חילוף כאלו. אני ממש אשמח לעצות, תודה.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אני רוצה לקנות נייד חדש ואני רוצה למכור את הנייד הקיים. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו ? מפרט: LG E-500 (15.4'') Screen 15.4'' CPU Type Mobile DualCore Intel Pentium T2330, 1600 MHz Motherboard Name MSI MegaBook PR600 (MS-1637) Video Card Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (GMA X3100) Memory 1GB DDR2 667MHz H.D.D WD1200BEVS-22UST0 (120GB) Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N (DVD RW/ DVD-RAM) WebCam SmartCam 1.3Mega Pixels Bluethooth Yes Connectors: 4xUSB 2.0 , VGA, TV OUT תודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. היי כולם! הודעה ראשונה, הגעתי בעקבות המלצות חמות אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי פיתוח *ערכתי לצורך התאמה לשאלון הנעוץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-6K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות, מכונה וירטואלית וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכה גראפית וצי…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אהלן, בדר"כ אני בונה מחשבים ביתיים אבל לא במחיר או סדר גודל כזה ולכן מעדיף להתייעץ כאן: מישהו שביקש ממני ייעוץ למחשב באיזור ה10K ואף יותר.!! רוצה לעריכה (אמרתי לו לפחות 4K) הוא לא מקצועי בעריכה ויותר שם רצון להנות מהמחשב ולשחק (אם כי הוא לא כבד במשחקים כגון COD וזוללים כמוהו) שלא יהיה מגבלה. זה מה שבניתי באייבורי (לווא דווקא המקום האידיאלי לסוג הבניה, אך קליל ממשק בחירה).. יש גם מסך אולי בתמונה אבל לא הוספתי כרגע.. אני חושב להוסיף OPTANE לכונן הקשיח. והלוח תומך גם בזה וגם בחיבור לTHUNDERBOLT שלדעתי כדי עיצות שינויים רעיונות בכיף (אני מקנא בתקציב שלו)

23. היי, אני צריך מחשב שעיקר החשיבות שלו היא כמה שיותר זיכרון . ראיתי שניתן היום לבנות מחשב עם מפרט של 64GB, קודם כל האם ניתן במחירים סבירים ובחומרה ביתית לבנות משהו עם יותר זיכרון? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרט גם של 64GB, שזה בעיקר הלוח והזכרונות כל השאר אני אוסיף לבד. תודה!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום ושמעתי שפה אקבל עצות מועילות לקניית מחשב. לקחתי מחבר מפרט שקנה, שיניתי ושלחתי למישהו שמבין (לפי דבריו) בנושא. הנה המחשב שהרכבתי, לפני שאני קונה אותו אשמח לשמוע את דעתכם. 0 Antec TX1050B 500W Case . 1 LG GSA-4165B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 2 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX . 3 Zalman CNPS7000B-AlCu Blue LED Cooler for PIV/AMD 4 Western Digital 250GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATA II HDD 5 Logitech Cordless PS2 I USB Desktop LX500 6 DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard 7 Kingston 512MB DDR 3200 HyperX CAS2 Memory 8 19'' Samsung Sync…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום.. דוד שלי מעוניין לרכוש מחשב [ הראשון שלו, כמה מרגש :-X ] לגלישה באינטרנט בלבד. עכשיו הוא חסר כל הבנה בשימושי המחשב [וכאן אני נכנס לתמונה, צריך להסביר לו מה עושים עם ה"קופסה" הזאת ] אני לא יודע לגבי תקציב, זה יכול להגיע ל 6אלף אפילו, אבל ממש חבל. הוא לא מעוניין לשמוע מוזיקה במחשב - יש לו מערכת סטריאו מפלצתית בחדר. הוא לא מעוניין לראות במחשב סרטים - יש לו מנוי חופשי לדיוידי וטלויזיה ענקית > לא צריך רמקולים איכותיים כ"כ. הוא לא מעוניין לשחק במחשב - לא צריך כרטיס מסך באיזה 2XXX ש"ח. רוב ההתעניינות שלו היא לגלוש ברחבי האינטרנט, לצורך מידע, ספורט וכדומה אני מעוניין במשהו כמו 2 מפרטים שונים, עם מסך 17" LCD, ומפרט CRT. רצוי מפרט אינטל, אבל לא הכרחי, שיהיה בהת…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.