ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי, לתקופה של 4 שנים הקרובות (צבא), בתקציב מוערך של 1500 ש"ח. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. התקציב המקסימלי - 1500, אם חריגה קטנה במקרה הצורך. מחיר למפרט בלבד(כולל הרכבה) ללא שום אביזרים. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימוש לא נרחב, בעיקר אינטרנט, אולי מעט משחקים ישנים.) 3. אין צורך בציוד היקפי 6. שקט לא קריטי 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. ללא אביזרים נוספים 9. חנות מועדפת, KSP נהריה 11. אם מוזיל, מעדיף מחשב אם כרטיס מסך מובנה ובעתיד אפשרות להוסיף כרטיס חיצוני. הלכתי לחנות KSP בנהריה (קרוב מאד לבית) והם נתנו לי את המפרט המומלץ שלהם, התייעצתי אם טכנאי מחשבים שאני מכיר, והוא המליץ לי על המפרט משתי סיבות: 1. המפרט …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2409 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪474 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 מבצע בקניית מחשב חדש בלבד!, יחידות 1 ₪1429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2886 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש דעה על המפרט הבא ב 5950 שח. אני לא מחפש שינויים קלים במפרט כדי לסחוט עוד חצי אחוז, רק בדיקה אם יש משהו רציני שכדי לשנות שיהיה תוספת כוח משמעותית, או אם יש טעויות רציניות בבחירות שנעשו פה. אני רוצה להישאר בתחום של עד 6000 שח: Intel Ultra 5 225F Coolermaster I70C ARGB CPU Cooler MSI PRO H810M-B DDR5 32GB XPG (2x16GB) Lancer Blade RGB CL36 6000MHz Black 2TB WD Blue SN5000 NVMe SSD MSI GeForce RTX 5070 SHADOW OC 2X 12G Gamdias Aura GC10M ARGB Black Zalman 700W ZM700-LX3 80 Plus בנוגע לשאלות הנוספות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי לכולם, אני סטודנטית לאדריכלות, ומתכננת לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם בעבודת האדריכלות וגם בגלישה באינטרנט, מסמכים וכד'. בעבודת האדריכלות שלי אני נדרשת להפעיל תכנות כגון: אוטוקד 2008, MAYA 2008, פוטושופ, אילוסטרייטור, סקצ'אפ ולעיתים גם 3D MAX. לרוב אני צריכה להפעיל בו-זמנית 2 או שלוש מהתוכנות הנ"ל, ולעיתים גם לפתוח במקביל תוכנות קלות יותר כמו וורד, אאוטלוק, מדיה-פלייר וכד'. כיום יש לי מחשב HP מדגם Compaq nx7400 שלא מצליח לסחוב את התכנות הנ"ל כמו שצריך... השאלה שלי בעצם מתחלקת ל-3: אילו רכיבים עלי לקחת בחשבון עבור המחשב הנייד שאקנה (לדוגמא: זיכרון מומלץ, מעבד מומלץ, כרטיס מסך וכד') האם יש לכם המלצה על מחשב ספיציפי שיתאים לצרכים שלי? (כמו שציינתי בכותרת, אוכ…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב: משחקים + עבודה משרדית גודל המסך : לא קריטי רזולוציית המסך: כמה שיותר גבוהה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא קריטי משקל רצוי: לא קריאי האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6+ האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI BT גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: הכל רק לא asus * כל דרישה מיוחדת : אין
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבדi7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור ההזדמנות של המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית ולהשתמש במחשב הקיים כ-NAS שיריץ freeNas. לגבי המחשב החדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח (לא כולל מעבד ולוח אם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפשים את נייד ה-Ultra HD האולטימטיבי? ל-Asus יש הצעה חדשה ומעניינת בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/zenbook-pro-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1/
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא ככ מבין בהיצע השוק היום הדרישות הכבדות הן: הרבה שימוש בפוטושופ, מסך טוב, חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטי HD, מסך 14-15 אינצ' וכמה שיותר קל בהתאם לנסיבות אני קונה את המחשב בחול אז עדיף שתהיה לו אחריות בינלאומית טובה התקציב הוא 1000$+- תודה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, שאלה קצת שונה - אני מנסה לסייע לקרוב משפחה לרכוש מחשב נייח בחו"ל. הדרישה: עבודה ביתית סטנדרטית (אינטרנט, OFFICE...) ומעט תכנות (ללא AI/גרפיקה). ללא גיימניג. הוא שלח לי כמה מפרטים בתקציב שלו (סביב 3000-3500 ש"ח). בעיקר חושב לו שהמחשב יהיה אמין, עם ביצועים מספקים וביחס טוב של עלות-תועלת. מה דעתכם על המפרטים? מפרט 1 Gigabyte B760M DS3H AX DDR5 w/ i7-14700 Corsair Vengenance DDR5-6000 32GB Kit Samsung 990 EVO 1TB NVMe Thermlright TG 650W 80+ Gold Full Modular Tecware NEO M2 TG Black מפרט 2 AMD RYZEN 7-5800X PROCESSOR msi b550 tomahawk max wifi G.SKILL RIPJAW DDR4 2x32(64GB) 3600 thermalright pa120 se lexar nm790 1tb ZOTAC GT 1030 LP 2GB GDDR5 THERMALTAKE GT750w Gold …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
*תקציב? לא יותר מ1800 שקל. * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים לא ברמה גבוה, שימוש פשוט ביותר באינטרנט ושמיעת מוזיקה וספרים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה לא כל כך גבוה, שהעצמים לא יהיו כל כך קטנים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין... * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימום 500GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפ…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , נייד שלי כרגע זה סמסונג Q330 , עם I5 , 4 GB זיכרון ודיסק 500GB רגיל... אני מתבלט אם למכור אותו לקנות אולטרה בוק בסגנון ZENBOOK , סמסונג סדרה 5 או מקבוק אייר, או לחליפין פשוט להחליף לו את הכונן ל SSD , אני רוצה שהמחשב ירוץ מהר , מאוד מהר , מה כדאי?
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מדובר במחשב משנת 2007 בערך, בעל המפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 4800+ 2500MHZ ASUS M2A-VM בעל תושבת AM2 מהידוע לי 4GB DDRII 800MHZ ATI RADEON X1950 256MB מסך ברזולוציה של 1280*1024 מהידוע לי, גם המעבדים החדשים שמיועדים לתושבות AM2+\AM3 מתאימים ללוח אם הנ"ל כך שאין צורך בשדרוג לוח אם. בעקרון, מה שאני צריך זה מעבד BOX+כרטיס מסך ב800 שקל עם אפשרות לחריגה קלה במידת הצורך, שיתנו בוסט רציני ככל הניתן למחשב הזה לצורכי משחקים. בעיניין אוברקלוק, אולי ייתכן שימוש קל בOC למעבד, לא חובה. רצוי כרטיס מסך עם יציאת HDMI ושיהיה חסכוני יחסית בחשמל [לא ידוע לי איזה ספק יש למחשב, סביר להניח ממוצע] מה דעתכם על הGTS450 כאופציה לכרטיס מסך? המון תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לעצמי מחשב נייד חדש שיחליף את האחד שהלך: * מטרות המחשב? לימודים (מתחיל הנדסת חשמל באוקטובר) וגיימינג. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עוד אין לי ניסיון בישיבה עם לפטופ בכיתה, אבל בגדול צריך סוללה שתחזיק את זה (שלוש? ארבע שעות וורד?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)צריך HDMI ואתרנט, רצוי DisplayPort * Bluetooth? אין חשיבות* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כדאי שיהיה באזור הטרה אבל יש לי WD Black 7200rpm מהלפטופ הישן שאני אשתמש בו אם הכונן שיגיע לא יספיק…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב ישמש לדחיסת אודיו/וידיאו (זה בעצם הרעיון שהחברה שבה אני עובד מפתחת, שיטת חדשנית לדחיסת אודיו וידיאו), לגלישה. ומאוד נדיר משחקי מחשב של הילדים שלנו. עם המחשב נצטרך גם מסך דק (לא כל כך חשובים האינצים, אבל חשוב דק כי אין הרבה מקום לתקוע אותו), ציוד הקפי פשוט;מקלדת עכבר ורמקולים. נצטרך את ה3.06 של אינטל, פשוט כי הוא היחיד שתומך בהייפר ת'רד שעל זה אנחנו מתבססים בתוכנה. נצטרך גם את הAUDIOGY2 בשביל כמה תכונות שבו. התקציב הוא 14000 שקל. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות שם 2 מחשבים אז חשבתי לקנות גם נייד משם יש שם משהו מומלץ? ממ משקל לא חשוב עדיפות למסך כמה שיותר גדול ממ לסרטים מוזיקה ומשחקים קלים אם לא אז אני אקנה את ה1520 מהנוטבוקקלאב או משהו כזה אבל אם יש משהו טוב בIQPC אני מעדיף.... תודה=]
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אנחנו זקוקים למחשב נייח חדש לעבודה בייתית ונשמח לעזרתכם. מדובר במחשב שעיקרו עבודה בייתית "רגילה", הכוונה בעיקר תוכנות אופיס, אינטרנט, יוטיוב וכו'... מצד שני, מדובר בעבודה קצת יותר עמוסה מהרגיל, הכוונה לעבודה על מס' קבצי וורד ואקסל פתוחים במקביל ולעיתים גם פאואר פוינט ובנוסף דפדפן הכרום פתוח עם מס' טאבים פתוחים במקביל. מעבר לזה, אנחנו מזרימים מדיה לטלויזיה חכמה דרך כבל רשת (הכוונה שהסרטים או הסדרות יושבים על המחשב אבל הצפיה נעשית דרך הטלויזיה) - לעיתים עם יש סרט שהוא ב4K אז הוא יכול לשקול לא מעט... בקיצור, המחשב צריך להיות חזק מספיק לכל העבודות האלה... כמובן שנשמח אם כל הרצונות שלנו נכנסים לתקציב, אבל אם…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום זו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה. נעים מאד, פאסט ג'אפאז. זה הכינוי שלי (קשור לתחום האופנועים). אני משתמש PC & MAC. מסיבות שאין ברצוני לפרט, או להתווכח עליהם. אני מעוניין לרכוש מחשב PC. תקציב 14000-9000 ש"ח למחשב+מסך+כונן חיצוני. המחשב שאני רוצה צריך לכלול בתוכו 2 עד 3 גיגה זיכרון. איכותי מבית טוב ! כונן פנימי מהיר מאד. בנפח של לפחות 250 או יותר. ספק טוב ושקט. חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט. כרטיס קול איכותי בעל מספר כניסות ויציאות. מערכת קירור טובה למעבד. שקטה אם אפשר. מקלדת ועכבר בלוטות' העכבר צריך להיות נוח לעבודת גרפיקה. צורב DVD הכי טוב שיש. כונן חיצוני 250-500 גיגה בעל חיבור USB2 או פיירווייר. (תמיד חסר לי חיבורי USB אז שיהיה מספיק) *עריכה - …
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב נייד לאבא שלי. חשבתי ללכת על מחשב עם מסך גדול, 16 או 17 אינצ' כדי שיהיה לו נוח להשתמש גם כשהוא יושב בסלון או במקומות אחרים. התקציב הוא בסביבות ה5000 שקל. חשוב שיהיה אמין ועם אחריות שנותנת שירות טוב ללקוחות. סוללה חזקה, כונן SSD עם לפחות 512GB, כמה שיותר קל אם יש בכלל מחשבים קלים בקטגוריה הזו ושיהיה נוח לשימוש. אשמח לקבל המלצות למחשב שעונה על הצרכים, וגם לשמוע אם אתם חושבים שהבחירה בגודל מסך כזה היא טובה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע i5 משנת 2010 הוא עובד סביר עם 4GB, יש לו בעיות קצת שהוא עולה לאט מSLEEP, לא יודע למה זה אבל כנראה משהו בוינדוס כי זה קרה מאז שפירמטתי והתקנתי מחדש את הוינדוס. האם להוסיף כונן SSD למחשב יאיץ אותו משמעותית ? או לפחות את העלייה מהSLEEP ? או שמא כדאי להשתדרג ליוםהולדת במחשב חדש ? * מטרות המחשב? סרטים, MATLAB, תיכנות, קצת משחקים (לא ממש חשובה האיכות תמונה של המשחק אבל שיעבדו בלי תקיעות, קיצר לא הכרטיס מובנה של אינטל) . אני מעדיף i7 בגדול. * גודל המסך? 15.6 אינץ' גם 14 סבבה אבל מעדיף את הראשון. .האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. (?טובה) * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מודה מראש לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים: SSD 580GGB SSD 120 GB כרטיס מסך RTX2070 מארז ענק של FRACTAL DESIGN - כלומר אין בעיה של מקום מעבד I7 4770 עם חוח אם HERO IV של אסוס - זה מה שנדרש להחליף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז קיים full ATX …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, אני מעוניין לקנות מחשב עוד השבוע לבן שלי שחובב משחקי מחשב הסכום שהקצבתי לעצמי הוא 2,000 ש"ח ראוי לציין שיש ברשותי מסך . הייתי בחנות מחשבים באזור וזה מה שקיבלתי: מעבד אינטל CORE 2 DUO E7500, 1066MHZ s775 3MB TRAY מאווררים וגופי קירור GENERIC CPU COOLER FOR S775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM S775 C2Q 1333MHZ, INTEL G41, DDR2 800 PCI-E HDAUDIO זכרונות DDR II 800MHZ 2GB KINGSTON VALUE דיסקים קשיחים HITACHI DESKSTAR 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ZOTAC 9600GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול ON BOARD 5.1 CHANNNEL AUDIO צורבים LG DVD+RW GH22NS X22 BLACK SATA ציוד רשתות ON BOARD 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI BLACK NO PSU ספקי כוח DOLGEN TIGER 5…
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח . אפשר עם חריגה עד 2500 אם הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד - אינטרנט עם טאבים רבים, אופיס וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב אם זה כרוך בעלויות משמעותיות. אם מדובר בתוספת של 200 ש"ח פלוס מינוס אז אפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש במחשב acer, מעבד i3, עם 4gb ram, וללא ssd, המחשב בן 6 וחצי ועד כה עושה עבודה נפלאה והראה אמינות מדהימה. אני לומד הנדסאי בניין, שנה א, נכון לשנה זאת אני עובד עם תוכנת אוטוקאד, המחשב מריץ אותה בצורה טובה (חוץ מזה שלוקח לה זמן קצת זמן לעלות, ובדקה הראשונה יש כמה תקיעות, וכנראה עקב כרטיס מסך נחות בוטלה האופציה של התלת מימד שבכל מקרה אין לי בה צורך), בשנה ב אנחנו נעבוד עם תוכנות יותר כבדות, ובלי קשר נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מתלבט בין i5 לבין i7, האם יספיק לי i5? הi5 שבדקתי מגיע עם 8gb ram, כונן ssd (כנראה 256gb), וכרטיס מסך hd graphic או משהו מתקדם יותר (עם 2gb) הi7 שבדקתי מגיע עם 16gb ram, כונן ssd (כנראה 512gb), וכ…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למישהו יצא לקבל שירות מהם באזור המרכז ויכול להמליץ על אחת מהן ? מדובר בלפטופ Inspiron 6400 שהציריה של המסך שלו והמסגרת די התעקמו כנראה אין לי מושג איך הם פשוט נחלשו. צריך להוסיף זיכרון (יש לו כרגע רק ג'יגה מתאים לי לשדרג ל2) , והוא עושה שטיקים של "המטען מחובר אבל לא מטעין" . המחשב כבר מזמן לא במסגרת האחריות של ה3 שנים. לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-