עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yasha,

שלום מחפש מחשב עד 4500 לשימוש של תלמידת חטיבת ביניים/תיכון (שיסחוב מספר שנים) ואם צריך לגלוש קצת במחיר אז אולי אפשר, גם ככה המחירים יורדים כל הזמן. ובמידה ואתם יודעים על דגם מאד מתאים שיש בחו"ל ולא בארץ, גם אפשרי. * מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה, אולי משחקים קלילים * גודל המסך? 15.6" . * רזולוציית המסך? הכרחי 1920x1080 FHD, וגם הכרחי שיהיה IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד אם יהיה מסך touch אבל אשקול גם כאלו שלא אם מכל הבחינות האחרות יהיה מתאים * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI * Bluetooth? רצוי אבל לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא קריטי, אבל …

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. לאחותי יש נטבוק של LG X130. במעבר דירה היא איבדה את המטען. הזמנתי לה מטען חלופי מסולן. בהתחלה הסוללה נטענה, יחסית לאט אבל עדיין נטענה. אחרי שהגיעה ל-95% הוצאתי את המטען כדי לראות אם הסוללה עובדת בלי המטען. אחרי שהחזרתי את המטען, הסוללה הפסיקה להיטען ועד עכשיו היא לא נטענת. כדי לשלול בעיה במטען, פירקתי את הסוללה והפעלתי את המחשב ללא הסוללה. המחשב עובד ללא סוללה. האם זה אומר שהמטען תקין ושהסוללה מתה? או שבכל זאת יכול להיות שיש בעיה במטען? אשמח לעצה. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Gad Avivi,

להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב - שימוש ל- HTC VIVE באיכות אופטימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט – צריך את כל שאר החלקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 4 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by bigkatan,

החלטתי כנראה ללכת על הדגם של הlenovo flex 2 ה14 אינץ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב... היה לי חשוב המסך האיכותי ושהמשקל ישאר באיזור ה2 קילו. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23692&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap באילת 3500 ש"ח השאלה היא האם אפשר להוסיף לו ssd??? מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות שפת c, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט/ips * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB חשבתי לשדרג לבד לssd * כונן…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום לכולם אני חייב דיי בדחיפות הצעות למפרט. אני קונה מחשב ואני ב5.7 טס לארה"ב ואני רוצה לקנות מNewEgg את המעבד זיכרונות כרטיס מסך ולוח אם, התקציב שלי לקנייה הזאת בלבד הוא 800-950$ ואני רוצה את כל הדברים הנוספים (בלי כל הציוד ההיקפי) מהארץ בתקציב של עד 2300 ש"ח תודה מראש

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by odedidush,

הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Dor Michels,

אחרי שהסתכלתי הרבה בפורום ראיתי שבאמת מומלץ לקנות את הE480 עבור מחשב לימודים ונתקלתי ב3 דגמים ורציתי לדעת שאני לא מפספס הבדלים בינהם מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN0061IV הוא הכי בסיסי ב2600 שקל ללא מערכת הפעלה ללא כלום Lenovo ThinkPad E480 20KN001QIV לנובו שעולה 3160 שנראה לי ההבדל היחידי שהוא בא עם מערכת הפעלה של וינדוס ואחרון מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN004VIV לנובו שעולה 3800 שמגיע עם מעבד I7 במקום I5 אני כרגע מתכנן לקנות את ההכי זול רציתי לדעת אם אני מפספס עוד הבדלים בין הגרסאות ועד כמה קריטי זה עבור המחשב הזה מעבד I7 במקום I5 אני רק מציין המחשב מיועד ללימודים ולצפיה בסדרות וסרטים תודה רבה

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ממשחקים ושימוש משרדי/ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל לא גדולה במיוחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות אם אפשר גבוהות סבבה! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום רב ותודה מראש לעוזרים אני צריך מחשב לעריכת וידאו /שימוש עיקרי בתוכנות אדובי למינהם פרמייר וכדומה. התקציב המקסימאלי 12,000 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב עד 17,000 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) והמחשב מיועד בעיקר לפרימייר עריכה של כ20 סרטים בשבוע. המחשב יעבוד עם 2 מסכים 24 . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (=6 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC 7.יש צורך לכלול מערכת הפעלה בסיסית. הקניה מתוכננת בשבועיים הקרובים. יש לי כיום 3 דיסקים שעוברים איתי 1 של 4 TB ועוד 2 של 2TB שהם מלאים. חשבתי על המפרט הבא: מעבד i7עדכני . זיכרון 64 GB SSD עבור מערכת הפ…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום קוראים לי עומרי ואני חייל כרגע לפני שחרור. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בסביבות ה4000 ש"ח שהשימוש העקרי בו הוא גיימינג ותכנות.( לגבי התכנות אני עכשיו מנסה ללמוד עצמאית לתכנת אז אני ברמה ממש נמוכה, אם מישהו יכול להסביר למה החלק של התכנות רלוונטי במפרט אני אשמח) באופן כללי תודה מראש על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג +תכנות בסיסי(הוסבר למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by RoiKy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, אבל חשוב לי שיהיה מסך איכותי (כדי לצפות בסרטים באיכות טובה), ואולי במקסימום להריץ פוטבול מנג'ר.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג רציני, במקסימום פוטבול מנג'ר ואולי אולי פיפא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום לכולם דיי הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה חדשה, אם נהיה מדוייקים בסביבות ה6 שנים, בדרך כלל אם אני קונה מחשב אז אני קונה מערכת חזקה במיוחד שתחזיק לי זמן מה ובהנאה מקסימלית. אני זקוק לעזרתכם כדי להפיק מהסכום הזה את המירב והמקסימום, אבל מצד שני אני לא רוצה סתם ליצור צוואר בקבור ובזבוז מיותר קיצוני, לכן אני פונה אליכם. מספר בקשות לפני שאני מנתב אותכם, אומנם הסכום לא קטן אבל זו החלטה שלי ואני מבקש ממכם שתנצלו אותו. הקנייה תתרכש בעוד מספר ימים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 שקלים המחיר הוא למחשב נטו בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם זאת להרכיב מערכת חכמה ולא סתם לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אתם מרגישים שיש צורך בשדרוג …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by idDFdd,

Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2409 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪474 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 מבצע בקניית מחשב חדש בלבד!, יחידות 1 ₪1429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2886 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. מדובר במחשב משנת 2007 בערך, בעל המפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 4800+ 2500MHZ ASUS M2A-VM בעל תושבת AM2 מהידוע לי 4GB DDRII 800MHZ ATI RADEON X1950 256MB מסך ברזולוציה של 1280*1024 מהידוע לי, גם המעבדים החדשים שמיועדים לתושבות AM2+\AM3 מתאימים ללוח אם הנ"ל כך שאין צורך בשדרוג לוח אם. בעקרון, מה שאני צריך זה מעבד BOX+כרטיס מסך ב800 שקל עם אפשרות לחריגה קלה במידת הצורך, שיתנו בוסט רציני ככל הניתן למחשב הזה לצורכי משחקים. בעיניין אוברקלוק, אולי ייתכן שימוש קל בOC למעבד, לא חובה. רצוי כרטיס מסך עם יציאת HDMI ושיהיה חסכוני יחסית בחשמל [לא ידוע לי איזה ספק יש למחשב, סביר להניח ממוצע] מה דעתכם על הGTS450 כאופציה לכרטיס מסך? המון תודה לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by navarol,

צריכה המלצה למחשב נייד לגרפיקאית מקצועית עצמאית תקציב עד 4,000 ש"ח מישראל תוכנות פוטושופ עם gif-סרטונים קצרים של כמה שניות, אילוסטרטור. עריכת תמונות גודל מסך-15 גודל הארד דיסק לפחות 500 usb 3 רצוי eSATA רצוי HDMI צורב DVD לא חובה מערכת הפעלה העדפה לחברה טובה כמו: DELL, HP וכו'... זמן סוללה שעה וחצי שעתיים בערך תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. נחוץ במערכת: C2D ו 8800GTS 320MB.

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by nir1510,

שלום לכולם, אני כרגע בארצות הברית ואני בשבוע הקרוב קונה מחשב נייד, ביקרתי באתר CNET וראיתי המלצות ממש ממש טובות בנוגע למחשב של סמסונג דגם Q430-11 . ההמלצות במיוחד מתייחסות לתמורה שמקבלים ביחס למחיר .. זה המחשב : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black+Aluminum/9973019.p?skuId=9973019&productCategoryId=pcmcat196200050013&id=1218202949239 הוא מגיע עם מעבד Intel® Core™ i5 Processor מסך 14 , 4 ג'יגה זכרון , 500 ג'יגה הארדיסק כרטיס מסך NVIDIA GeForce 310M מחיר : 830$ זה רק חלק מהמפרט אפשר להכנס לאתר ולראות הכל .. לפי מה שהבנתי החסרון היחיד שלו זה הזמן סוללה…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 3K - זה לא בשבילי , ביקשו ממני לבנות למישהו מפרט ואני לא הכי מעודכן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אפשר גם לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אולי בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים לילדה קטנה, עבודה בword וכו', אינטרנט ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לקנות מסך חדש אמרו לי אז שיהיה בגודל סטנ…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by AMD XP,

שלום לכולם... אחרי שנים שלא קניתי מחשב שאני עדיין עם פנטיום 2 350mhz אני קונה בזמן הקרוב מחשב שיספק אותי נראה לי ל- 4 שנים טובות התקציב שלי הוא עד 22,000 ש"ח (מכל הכסף שחסכתי מאז הבר מצווה ועד עכשיו ומההורים שלי וסבתא וסבא הגעתי עם זה לסכום ענק) והצורך שלי מהמחשב זה משחקים כבדים, קולנוע ביתי לחדר, סרבר שיחזיק שני מחשבים טמבלים ומאגר גדול מאוד של סרטים divx,xvid ועוד, תאמינו לי יש לי עם כל הדיסקים של הסרטים יותר מ120 ג'יגה של סרטים לכם אני חייב 2 ארד דיסקים של 120 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט באפר וחשוב לי שיהייה W.D. המפרט שחשבתי עליו הוא: מעבד: AMD Athlon XP 3000+ לוח אם: Epox 8RGA+ nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 ארד דיסק: Western Digital 120GB 720…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by GUY550,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTX OC 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤3440 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 250GB 8MB 7200 RPM PAT - ST3250820AV ¤437 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤484 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤490 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤642 הרכבת מחשב: ********* ללא הרכבה ********* ¤0 מחיר סופי: ¤8024 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כדאי ללכת עליו? והאם הספק יחזיק כמו שצריך?

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by nirgrauer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח [3,500] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , arma 2 , call of duty , gta iv ,cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע [מסך של פיליפס גודל 21 אינץ בערך ] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום, ברצוני להתייעץ לגבי מחשב נייד מתאים לסטודנט למדעי המחשב. אלו תכונות צריכות להיות למחשב? האם צריך מחשב חזק? (כפי הידוע לי עובדים בעיקר עם JAVA ושפות תכנות שונות) * מטרות המחשב? התאמה לסטודנט למדעי המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לגבי הדרישות מסוג מחשב כזה. * גודל המסך? רצוי 15.6'' * משקל רצוי?רצוי עד 3 ק"ג (ללא תוספות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא קריטי, אבל עדיף מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. (שוב, אם יש משהו הכרחי לדרישות) * בלוטות? רצוי, לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצ…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום. אז כמו בכותרת אני מעוניין במפרט למשחקים כבדים. התקציב: 6000 ש"ח וצפונה (אבל לא יותר מדי). אני על המחשב הנוכחי כבר 3 שנים וחצי והוא כבר פשוט לא סוחב. גם המחשב הזה יהיה לאותו פרק זמן בערך. אוברקלוק מינימלי, ורק בעתיד (הרחוק). חשוב שהמחשב יהיה שקט. מה צריך: רק מארז ורכיבים, ללא ציוד היקפי או תוספות. חשוב לציין שאת כל המשחקים אשחק על מסך 24" ברזולוציה של 1920x1200. לפי מה שראיתי, מחירי החומרה ירדו משמעותית (לפחות בהשוואה למה שהיה לפני 3 שנים), והיום 6000 ש"ח יתנו לך מחשב מאוד חזק, לא? אני לא מעודכן במה שקורה, ורציתי לשאול: האם זה זמן אידיאלי לקנות מחשב חדש בהשקעה גדולה? האם אין איזה "משהו גדול מעבר לפינה"? תודה מראש לעוזרים

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אפשרות חריגה של 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Web. ברגיל מריץ חצי מיליון טאבים בשניים-שלושה דפדפנים נפרדים, PHPStorm, מכונה וירטואלית אחת או שתיים שמריצות Ubuntu Server (LAMP). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD או כונן קשיח (מועברים מקיים). - המארז הנוכחי שלי הוא P182, ואני יכול להמשיך להשתמש בו, אבל אשמח לשמוע המלצות גם על מארז חדש. אני אוהב עיצוב סולידי כמו של ה-P182 או סדרת…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by elis02,

שלום, יש לי מחשב Asus n550jk-cn065h המכשיר היה כמה פעמים בתיקון וכעת הם ממליצים לי להחליף למחשב : X555LD-XX826H שמתי לה בזאפ שהוא גם עולה פחות אשמח להשוואה של מישהו שמכיר. האם שווה להחליף בחינם למחשב הזה או שזה ירידה ברמה?

דיונים חדשים בפורומים