עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לקבל קצת חוות דעת על המחשבים האלו http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d430.htm ישראל http://www.lglaptops.co.za/product_listing.php?category_id=4 ארה"ב תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. שלום לכולם. המפרט שלי כרגע: CPU Intel Pentium D 820 SmithField 90nm Technology RAM 2.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard MSI MS-7236 (CPU 1) 48 °C Graphics LG TV (1280x720@60Hz) 512MB GeForce 9600 GT (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 195GB Western Digital WDC WD2000JS-00MHB1 ATA Device (SATA) 44 °C Audio Realtek AC'97 Audio וכרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. לשימוש רב שימושי, הרצת משחקים כבדים והפעלה נוחה ומהירה של CUBASE 5 (לא באופן מקצועי) ופוטושופ והשאלה אם הכרטיס מסך שלי מספיק טוב או נדרש להחליף?.. מחר אני ניגש לאייבורי לקבל הצעת מחיר אודה לתגובות והצעות מפורטות למפרט טוב.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by קים,

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm האם המחשב הנ"ל , כולל הרחבת זיכרון 2 ג'יגה יעבוד חלק עם ויסטה פרימיום? הצרכים שלי הם עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, , סרטים. יש הבדל משמעותי בין כרטיס המסך שבקישור לבין ה - X3100 החדש יותר של אינטל?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי/הצעות שלכם? (אני מעוניין במעבד מרובע ליבה בלבד) Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 885 P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 385 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 335 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 430 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 375 ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 NZXT Whisper Series Steel Full Tower Black Case (No PSU) 600 Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 404 ‏Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler‎ 170 Total 3744 תודה מראש!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by slamdunk,

אהלן אני צריך מחשב לעבודה משרדית, הרבה טאבים של כרום, אקסל, וורד, עריכה של סרטונים, עיצוב ותכנות בשנה הקרובה הרכבתי את המפרט הזה שמתי מעבד חזק לעריכה ולתכנות ו-16GB ראם לכל העבודה שלי בכרום (הרבה כרטיסיות) בגדול צריך גם מסך ורמקולים אז דחפתי שם. https://tms.co.il/builds/287706 תקציב גג 5000 מאילת, מארז יש לי את זה:

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. Started by eyal00,

המחשב מיועד אך ורק לאינטנרט! לא יותר מזה. המפרט יכלול רק מעבד,לוח אם(כרטיס מובנה),זכרון(רצוי 1G),דיסק קשיח ומארז+ספק. תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. תקציב:2000 ש"ח לא חובה לנצל את כל התקציב, לא לחרוג. שימושים: אופיס, אינטרנט, מוסיקה , מטלב וכו'. לא צריך: מסך, עכבר, כונן FLOPPY, כ. מסך. ציוד היקפי נצרך: לא צריך OC: לא יהיה שימוש בOC. שקט: חשוב שהמפרט יהיה שקט 10 מתוך 10. מערכת הפעלה: אין צורך במערכת הפעלה. חנות: לא מכיר, חשבתי מאיבורי, KSP שדרוג: לא מתוכנן שדרוג של כ. מסך. זכרון: לא יודע לגבי שדרוג שלו. מעבד: לא יודע לגבי שדרוג שלו.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by aofer,

אני מחפש לקנות לאח שלי מחשב נייד, הוא מתחיל ללמוד הנדסת חשמל בקרוב. התוכנות העיקריות שהוא יריץ מלבד גלישה באינטרנט ותוכנות אופיס זה מטלאב וויז'ואל סטודיו. הוא לא גיימר אבל אני בכל זאת מעדיף לקנות לו מחשב עם כרטיס מסך סביר (כל דבר מעבר Intel integrated graphics הסטנדרטי) חשוב לי גם שהמעבד יהיה מסדרת I5 ושיהיה לו במינימום 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק פחות קריטי אבל מעדיף 500 ג'יגה ומעלה. גודל מסך 15.6 אינץ' לי אישית יש ניסיון עם מחשב של HP מהעבודה שאני מאד מרוצה ממנו ולפני זה היה לי מחשב של Dell. אני מאד אוהב את המחשבים של דל אבל שמעתי דברים רעים מאד על השירות שלהם בארץ. המליצו לי ללכת על מחשב של Assus/Toshiba אבל אני פתוח להצעות ואשמח לקבל המלצות. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  9. מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה וידאו וגרפית (תוכנות עיקריות: Premiere CS6, AE CS6, Photoshop CS6, avid media composer 8) אינטרנט ואופיס. עבודה מאסיבית עם התוכנות הנ"ל, בד"כ במקביל. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא נראה לי האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה, אולי גם התקנת מערכת במעבדה (לא win8) האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכת הוידאו והגרפיקה (גם מבחינת חומרה וגם ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. בקרוב מתכוון לקנות מחשב ובמסגרת התקציב 5000+-ש"ח יש שתי מפרטים שהרכבתי ואני מתלבט מה לקחת :bash: אלו לא המפרטים במלואם. מפרט ראשון: זכרונות TWINMOS 1024MB DUAL 512*2 קרור מעבד AC FREEZER 64PRO דיסק קשיח WD 160GB מארז COMUCASE 6A19 וכרטיס GTO2 או: מפרט שני: זכרונות ADATA 1024MB DUAL 512*2 קרור מעבד SILENCER 64 דיסק קשיח WD 80G מארז SANBEAM SAMURAI וכרטיס 7800GT *בשני המפרטים ישנו מעבד AMD S-939 3200 ולוח DFI LANPARTY UT-D חשוב לי לבצע OC למעבד לכן עדיף יותר המפרט הראשון אבל יחד עם זאת אני רוצה לשחק במשחקים לא קלים כמו DOOM3 COD2 QUAKE4 BF2 FEAR בנוסף יש כאן הדיסק קשיח המצומצם במפרט השני לעומת הדיסק קשיח שכופל אותו במפרט הראשון וגם לא אשכח את 6A19 האיכותי …

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by raviv T,

ללא ציוד היקפי. מ- iqpc . תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by Athlon64,

זה פחות או יותר התקציב, לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך, לא צריך שום דבר מעבר לזה. חשוב שיהיה בו בקר IDE סטנדרטי זוגי ולא בודד כמו שנפוץ היום (יש לי שני דיסקים IDE גדולים ואין לי תקציב לוותר עליהם כרגע. עדיפות ל2G זכרון וכ. מסך חזק דיו להריץ משחקים של היום... בלתי אפשרי לחרוג.... חודשיים של חסכון משכורת חייל גם ככה קשה תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  13. שלום, אני טס להתגורר בשוויץ לתקופה של שנתיים. אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי לאינטרנט,סקייפ,סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד(מנג'ר,פיפא,NBA) רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לקנות ומה התכונות החשובות שאני צריך לחפש במחשב(אחריות בינלאומית,מעבד,מסך,זיכרון,דיסק קשיח,מאוורר טוב,זיכרון מטמון,אמינות) בנוסף הבנתי שהחברות המומלצות הן Dell או Lenovo. ושהמחיר לא יעלה על 4500 רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומומלץ לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המפרט לחבר , יש לו 4850 והוא מעוניין במפרט בעיקר למשחקים התקציב הוא 2000 ללא חריגות. שקט לא חשוב ולא יבוצא אוברקלוק.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  15. Started by T0-R3ST,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , תכני HD , שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by Markis,

מחשב נייד hp pavilion dv4140ea שהזכרונות שלו במהירות 333. ניסיתי לשדרג לזיכרון של gskill שנתוניו הם: ddr512 pc-2700 cl 2.5 so-dimm אולם המחשב סירב לעלות. ניסיתי את הזיכרון הנ"ל גם על מחשב lg שעובד עם זיכרונות שמהירותם 333 וגם שם זה לא הצליח. ניסתי לבדוק אם החלפת / הוספת הזיכרון מצריכה הגדרות בביוס ולא מצאתי כלום. האם הבעיה בזיכרונות של gskill או שפספסתי משהו ?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by ezb2co,

אני יודע שכל שעתיים בערך נפתח כזה דיון, אבל בכל זאת חשבתי שכדאי שאני אפתח דיון משלי ולא אקח מפרט שהומלץ למישהו אחר 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה להוציא את כל התקציב, אבל מן הסתם אם אין פגיעה בביצועים אז כדאי לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותוכן וידאו באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Diablo 3 ודומיהם. -מהי הרז…

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. מעבד: ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?ASUS M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? זכרונות: ?512MB Kingston?*2 כרטיס מסך: Sapphire ?X1650 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E? דיסק קשיח: ?320GB 7200RPM, 16MB? Seagate ספק: JSP-Tech PS-800 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by תם ברנד,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן וברצוני לשדרג אותו כדי שיעבוד בצורה יותר חלקה ויפעיל משחקים בצורה סבירה (לא משחקים הכי חדשים, אבל משחקים שקיימים בשוק). מפרט: מעבד - Core 2 Duo E6750 לוח אם - Gigabyte P35 S3L כ. מסך - Radeon X1950 זכרון - Kingston DDR2 1GB PC2-5300 ספק - Enermax Liberty 400W השאלה שלי היא האם יש בכלל אפשרות לשדרג ב-800 ש"ח, או שחבל להשקיע את הכסף. שאלה אחרת היא האם אתם מכירים אולי מחשבים יד שניה שאפשר לקנות באזור ה-1000 ש"ח ויהוו שיפור למחשב הזה. לא יודע, אם זה רלוונטי אבל אני אמלא בכל מקרה את השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 לשדרוג, 1000 לחדש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עדיף לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מה…

20. 1330 Athlon 64 3400+ (S-754) 770 K8N Neo Platinum (s754 ) 1040 512MB Kingston CL3 * 2 660 GF FX5700LE 128MB AGPx8,DVI 320 CREATIVE 5.1 Audigy + firewire 550 maxtor 160GB (8MB) SATA Lite-on 1633 x16 Dual x2 (soft 520 5190 מה חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ultimate_yak,

לפני כמה ימים השגתי זיכרון 512mb 1066 של קינגסטון, הכל מבוסס על קומבינות אז יצאתי במחיר מציאה של 1100 ש"ח על הזיכרון הזה עכשיו שאר המפרט: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache EPOX EP-4T4A+ INTEL 850E+ICH4 533 RDRAM WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 יש לי כבר צורב, cdrom, וזהו... מה דעתכם? חסר רק מארז וספק, מקווה שתציעו לי משהו טוב בתקציב 700 ש"ח מקסימום רב תודות מראש!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי! אשמח להמלצות לנייד 14.1 עד 3500 ש"ח תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by redead,

המחשב הוא לצורכי לימודים בגדול חיפשתי בעיקרון מחשב 13.3 ואז נתקלתי בדגם הזה עם מסך 14 אינץ הוא בעיקרון מגיע עם i3 Processor 2310M , דיסק קשיח של 500 ג'יגה ו4 ג'יגה זיכרון עלות 2910. מומלץ? יש אולי דגמים אחרים באותם רמת מחירים שכדאי להתסכל עליהם ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. שלום לכם. יש לי שני מחשבים בהם אני מרבה להישתמש האחד חדש והשני ישן "במקצת", את המחשב השני אני מעביר לאחי. הינה הפרטים של המחשב עליו מדובר: CPU: P3 1Ghz GPU: Geforce 3 ti200 Memory: 512MB of RAM Mobo: ASUS - CUSL2-C ספק כוח של 300W וHD עם 30GB רציתי לעשות בו שיפור קטן ליפני שאני מוסר אותו לאחי, אני יודע שאחי צריך הרבה מקום איחסון ואני בספק אם 30GB יספיקו לו ומצד שני הוא מרבה לשחק במשחקים (חדשים וישנים כאחד) והוריד הרבה תכנים (חוקיים) מהאינטרנט (ביגלל זה אני בספק ש30GB יספיקו לו) יש לי 450 ש"ח בכדי להשקיע בשיפור כלשהו במחשב, וכאן אני פונה אליכם, מה יהיה הדבר הכדאי ביותר לעשות? שיפור של כרטיס מסך? שיפור של HD? שיפור של זיכרון? או כל דבר אחר העולה בדעתכם.…

• 52 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by avi.hagit,

שלום לכולם ולילה טוב אני מעונין לבנות מחשב מתנה לאמא שלי ליום ההולדת תקציב שלי עומד על 4500 ואי אפשר לחרוג אני רוצה מחשב כול הכול {מסך +רמקולים עכבר מקלדת} המחשב הולך להיות בעיקר לגלישה באינטרנט +מוזיקה+תוכנות לילדים כגון משחקים קלים ללמידה והתפתחות שהיה רמקולים איכותים +עבודה אם מסמכים של אופיס תודה לכול העוזרים אם אפשר גם את מקום הקניה של המפרט אם הנתונים שביקשתי נמוכים לתקציב אפשר לחתוך מהתקציב ולהוזיל עלויות בקיצור תודה לכולם ושוב לילה טוב

• 4 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.