עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by יהושע מנחם,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…

2. Started by בנצי אלקיס,

מחפש מחשב נייד טוב במחיר של עד 3k תודה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  3. Started by maor1212,

שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מפרסם פה ונראה לי שאני לא הולך להתאכזב. יש לי מחשב נייח שנקנה ב2010 - מצרף מה שיצא של CPU-Z. יש לו מעבד i5-2400 3.10 GHz, כרטיס מסך של NVIDIA 1GB GTS 450 4GB ראם 1333 HZ (למרות CPU-Z 665 לפי מה שקראתי זה לא נכון), לוח אם DH67BL AAG10189-205. SOCKET 1155. המחשב משמש לגלישה בכרום עם הרבה כרטיסיות פתוחות, עד 30, לשימוש בוורד עם הרבה מסמכים פתוחים, וצריך להיות חזק מספיק להריץ VISUAL STUDIO. לא משחק. תקציב - כבר יודע מה רוצה ראם וSSD, למעבד - 1500 (מחיר של I5-8500) אפשר לחרוג אם יש יתרון, ללוח אם - בערך 350 (מצאתי בין 235-315) אפשר להציע לחרוג אם יש יתרון. המחשב איטי וצריך לעשות איתו משהו. השאיפה שהכל יעבוד חלק. …

4. היי חברים מעוניין בלנובו e480 עם הרחבת אחריות. איזה דגם לקנות. מעוניין ב: ssd256, i5, nvme, ips, 8gbram אבל כל החנויות בזאפ בלתי מוכרות לי . אין רשת מוכרת בין החנויות. חושש מחנות שתימכור מחשב מוחדש, מחודש או כל המצאה דומה. ללא ידיעתי. האם יש למי שקנה המלצה על חנות אמינה. תודה.

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by 1900GT,

שלום, מחפש לקנות לקשיש שאני עובד איתו מחשב לפעולות בסיסיות בלבד. השאיפה מחיר נמוך אבל שבאמת יעבוד בסוף. עוד פרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 עם חריגה של 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס וגלישה באנטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ותיק פשוט 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שלום רב מתלבט לגבי לפטופ משולב לינובו d330 האם מתאים לגלישה לשמיעת מוסיקה. האם אפשר להשתמש בתוכנת סקייפ? תודה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27621&gclid=EAIaIQobChMIys2NmcSX3wIV04TVCh1R2gbdEAQYAyABEgJorfD_BwE

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. התקציב הינו 7500שח , ניתן לחרוג במידה והצרכים שלי דורשים תשלום נוסף 2. שימושי המחשב הם לצורך הפעלת המשחק Black Desert Online Remastered ב1080p עם ההגדרות הגבוהות ביותר ושיתן לי לפחות 60FPS והפעלת המשחק League of Legends על ההגדרות הגבוהות ביותר ב1080p עם לפחות 120FPS. בנוסף לצפיית סרטים/סדרות באיכות 1080p BlueRay 3. אין צורך בציוד הקיפי! 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש, אך עם דממה דורשת סכום נכבד, אשמח לאיזון כלשהו 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? Plonter, KSP....לא ממש העדפה, פשוט רכשתי מהם …

8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, אפשר לחרוג בעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תוכנות בשימוש: תלת מימד cinema4D after effect Photoshop illustrator Form-Z - תוכנת תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

9. Started by natielmaliach,

שלום לכולם, מעבד: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 441 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 178 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מאווררים למארזים: Antec Prizm 120mm RGB fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 27 כונני SSD: ADATA XPG SSD 512GB SX8200 PRO M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 546 כרטיסי מסך: Sapphire RX 580 PULSE 8G GDDR5 HDMI DP OC W/BP PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪ ביקשתי המלצה על מפרט מחשב,והציעו לי את…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LIAM BEN GAL,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתחיל לימודי סייבר ואני משחק אז אני צריך מחשב שיריץ הכל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים דיסק קשיח של 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט דיי חשוב (לא חובה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

11. Started by יהושע מנחם,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…

12. היי בעוד כשבוע אהיה באילת, מעוניינית לרכוש מחשב נייד. בעיקר עבור כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, גיבוי מסמכים ותמונות. תקציב עד 2500 פלוס מינוס. מצרפת את השאלון 1. מה התקציב המירבי? 2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, חריגה של כ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גיבוי תמונות ומשחקים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  13. לא אוברקלוק, מסך LG 34uc99w , עכבר ומקלדת פחות חשובים לכן לא הגזמתי איתם, לא בשבילי (הייתי רוצה). מתייעץ לחיזוק שינויים או רעיונות

14. מחשב + מסך 27 ומעלה 5k בייתי גיימינג כולל עריכת וידאו פשוטה תודה

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אפשרות חריגה של 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Web. ברגיל מריץ חצי מיליון טאבים בשניים-שלושה דפדפנים נפרדים, PHPStorm, מכונה וירטואלית אחת או שתיים שמריצות Ubuntu Server (LAMP). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD או כונן קשיח (מועברים מקיים). - המארז הנוכחי שלי הוא P182, ואני יכול להמשיך להשתמש בו, אבל אשמח לשמוע המלצות גם על מארז חדש. אני אוהב עיצוב סולידי כמו של ה-P182 או סדרת…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by VenusGOD,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תאמת לא שמתי לעצמי תקציב הרכבתי לפי מאמרים וכתבות, אם אפשר שזה יהיה בטווח מחירים של מה שאני נותן אם זה בהרבה יותר טוב אז אפשר לחרוג במאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כנראה שבעתיד זה ישמש לתכנות גם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא יש כבר ציוד ששמתי עליו עין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך: GeForce GTX 1060 WindForce OC 6GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די אוהב שקט אז לדעתי באזור ה8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעדיף שיהיה אופציה…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ליאור מן,

שוקל לקנות את הנייד הבא: https://www.americanoutlets.com/electronics/computers-tablets/laptops/1074008.american.outlets הבעיה היא שהוא ריפברישד . מישהו התנסה בתחום המחשבים המחודשים? האם זה באמת הימור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד בגודל 13.3-14 שמתאים ללימודים + לעריכת סרטים בשביל הכיף. מחפש מחשב חזק שלא נתקע ושיש לו סוללה חזקה. מעדיף ב5000 אך אם שווה להגדיל את התקציב ניתן גם ב5500. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אך במידת הצורך ניתן לחרוג ל5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לימודים + מדי פעם עריכת סרטונים וסרטים בשביל הכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שימוש עיקרי - משחקים ויוטיוב. אין צורך בסים, אין אפשרות למתוח את התקציב. אשמח להמלצות.

20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה הצעות למחשב הכי זוללסרטים ואינטרנט וקצת למשחקים . אולי 1500/2000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן DVD . כרטיס מסך ( יש 970GTX ) לא צריך SSD . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. אבל משהו נורמל . 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 5000 ש"ח אך אפשר גם פחות אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש לשימושים משרדיים\עסקיים\לימודיים שוטפים + צפיה בתכני 4K ושימוש בתוכנות חישוביות שונות מדיי פעם, ללא גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכונן SSD, יש קינגסטון 500GB. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - אני רוצה להשאיר אפשרות לאוברקלוק. 7. ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים, מעוניין לרכוש מחשב נייד, מפרט טכני בסיסי שאני רוצה: גודל מסך 15.6' מעבד i7 (דור 8?) זיכרון RAM לפחות 16GB רצוי 32GB HD SSD לפחות 512GB אני יותר מתחבר באופן אישי ל DELL\ASUS\HP לא קריטי פיצ'רים מגניבים כמו מסך מגע, מסך מתקפל וכדו' לא קריטי רמת הדקות של המחשב הנייד , חשוב שלא יתחמם ולא ירעיש. השימוש המרכזי של המחשב הנייד הינו פתיחת מכונות וירטואליות, תכנות, מתכוון להריץ גם כלים לשבירת סיסמאות וכדו' לכן אולי חשוב שיהיה כרטיס מסך? תקציב - עד 10K, אם אפשר פחות אז מגניב. כמובן רצוי מחשב חדש-חדשני ולא משהו עתיק תודה רבה מראש! שלמה.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  23. משקל - לא משנה לי סוללה - לא משנה לי גודל מסך - לא משנה לי דרישות? ביצועיסט כמה שיותר לכיוון הגיימינג מצידי על חשבון איכות הבנייה, גם ככה הולך להתחבר אליו מסך חיצוני ומקלדת אלחוטית\עכבר אזור הדרום

24. לצערי לאחר שהעסק שלי עבר מתקפת סייבר אני חייב בדחיפות מחשב חדש https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=149586 זה המפרט שקיבלתי מפלונטר וKSP מה דעתכם עליהם? מאיפה יותר מומלץ לקנות? איזה מפרט יותר טוב? אין הגבלת תקציב כרגע . אין צורך בכרטיס מסך מתקדם . המחשב חייב להיות כמה שיותר שקט זה בעדיפות עליונה מבחינתי.

25. Started by ירין שמש,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,300 התקציב וחריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכנות ועריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מיקרופון ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.