ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי חברה אני הולך לקנות בקרוב Gaming laptop והתקציב שלי הוא נע בין 5-6 ואפילו קצת קרוב ל7 אלף ומצאתי לפטופ משתלם מאוד במחיר זול אבל אני רוצה לבדוק עוד אפשרויות לפני שאני מחליט סופית אז השאלה שלי היא כזאת: האם אתם מכירים לפטופ עם מפרט כזה במחיר משתלם ויחסית זול חדש מהחנות? the specs is down below: cpu i7-i5 gpu gtx 1070+ or rtx 2060 16ram 1tb hdd 256-512gb ssd
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד 13.3 ללימודים. אני צריך מחשב לאופיס,גלישה,סרטים ועבודה שוטפת, שלא יתקע לי ויגמגם לו תוך כדי עבודה. חשוב לי הזמן בטריה שאני לא יצטרך כול שיעור לרוץ לחפש חשמל http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30A-A2&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he איך המחשב ASUS UL30A-A2 ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי בארה"ב אז אני אנצל את ההזדמנות ואזמין מחשב נייד. אני צריך המלצות ל2 מחשבים: 1. מחשב לסטודנטית - אני מאמין שהוא צריך להיות קל - אמין - יעבוד מהר(שהמחשב לא יהווה מגבלה, שהוא לא יהיה איטי או לא יסתדר עם עומס של מספר מסמכי WORD) - התוכנות שיותקנו עליו: אני מאמין שרק אופיס,אייטונס ואינטרנט 2. מחשב בשבילי - משקל לא משנה - צריך להיות מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו טוב - לא למשחקים - שיהיה מסוגל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל אם אתם מכירים חנויות אשר עושות מבצעים טובים כמו הנחה על המחשב השני, או משהו במתנה(HP עושים מבצע שברכישת מחשב ב700$ מקבלים XBOX מתנה) *אם יש מבצעים מיוחדים לאנשי צבא/סטודנטים יש לי אפשרות לקבל אותם. תודה!! *******ושוב מארה"ב*******
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש את ההורים בעיקר לאופיס וגלישה. המחשב יהיה רוב הזמן בבית, אך עדיין עדיף שלא יהיה כבד מדי חשוב: מסך גדול ואיכותי , ממשק נוח (מקלדת עכבר) תקציב - עד 3000 ש"ח. אם ניתן לחסוך אז לחסוך תודה מראש לעוזרים שמבוזי
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התייעצויות כאן בפורום החלטתי להזמין את המחשב המדובר מבאתר של סוני וכפי שהבטחתי אני אתן את חוות דעתי עליו. המפרט שלו הוא: VGN-SR190 Configure-to-Order Customization Details * Microsoft® Office Home and Student Edition 2007 * No Fresh Start * Photo Standard * 160 GB SATA Hard Disk Drive [5400 rpm] * Black DLNA / SU08-IRX4280 * Standard Capacity Lithium-ion Battery (BPS13A/B) * Video Standard * No Engraving * QuickBooks Simple Start * No Gift Box * Wireless LAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology * ATI Mobility Radeon HD 3470 * Intel® Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz) * VGN-SR190(0563) * DVD±R DL / DVD±RW / …
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהכנת מפרט מחשב לטווח הארוך אשר יוכל להריץ משחקים ותוכנות במקביל. חשוב מאוד שהוא יכלול לפחות 2 יציאות USB3 יציאת HDMI חשוב שהמחשב יכלול מסך טוב בגודל 22 לפחות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
זה מפרט לדודה שלי שמיועד למחשב ביתי בעיקר למשחקים, סרטים, גלישה באינטרנט וכדו'... היא רוצה 4000 גג!!! מארז: Uto A-2327-PL Midi Tower Front USB 350W 179.97 ¤ מעבד: AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 627.54 ¤ לוח אם: ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboard 455.00 ¤ זיכרון: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 515.06 ¤ כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 256MB DDR TV-Out + DVI 128 bit Video Card 510.00 ¤ כונן קשיח: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ מסך: 17` LG T710BH EZ Flat Monitor …
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2540588 מה זה רכיבים מחודשים? מזוייפים? איך הגיעו למחיר הזה אבקשכם להביע דעה. תנקס
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הנייד הכי זול שיש עם שני התנאים הבאים: כונן SSD - בגלל מהירות ואמינות כרטיס רשת קווי 1Gb - לבדיקות מהירות יומיומיות. המחשב נועד לעבודה הנ"ל בלבד. ידועה לי האופציה של מתאם רשת לUSB, מעדיף מובנה במחשב בכל זאת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, מה אתם חושבים על המפרט הבא? כעיקרון אני עובד המון על המחשב, הרבה תוכניות שרצות על הVM שלי, הרצה של סרטים פה ושם - ואולי גם קצת משחקים: *מארז וספק יש לי של טרמל טייק וגם הארד דיסק... Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 משחה טרמית OCZ Freeze Extreme 3gr, יחידות 1 ₪28 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1284 קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1366, יחידות 1 ₪316 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1280 Asus P6T Deluxe v2 X58 Intel Chipset For i7 Nehalem, יחידות 1 ₪1633 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=946 OCZ 6GB Kit (3x2GB) DDR3 1600Mhz Gold Tri channe…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר לשימושים פשוטים כמו אינטרנט,אופיס,סרטים לפעמים פוטושופ ומשחקים מזדמנים פעם ב כמו SIMS3 NFS וכו'. לא דרוש שום ציוד הקפי ולא מערכת הפעלה. ההעדפה היא להשקיע יותר במעבד מאשר בכ.מ. מפני שהשימושים העיקריים הם לא משחקים. לא יבוצע OC. על המחשב יורכב כנראה מסך של 22" - 24". (אולי FHD) אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד: AMD Athlon X3 435 2.9Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪507 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 Rev 2.0 כמות: 1 - מחיר: ₪397 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪320 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪299 זיכרון: A-Data 4GB (…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה למכור כ.מסך evga classified 590GTX -הכרטיס ללא אחריות -מגיע ללא קופסא - ome -יש מתאמים/כבל ליציאת hdmi מחיר על מנת למכור בלי "לשחק". חשבתי 600-700
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, כבר קיבלתי כאן בפורום מספר הצעות. בינתיים המחשב הישן שלי קרס בדיוק לסגר ועכשיו אני צריך מחשב דחוף. השאלה שלי היא כזאת - לאור זאת שאין צפי להגעת הכרטיסים החדשים, ולאור זאת שאיני מריץ משחקים ב-4K. אני כן רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה מאוד. האם לחכות עם הכרטיס מסך או להזמין את המפרט הזה עם הכרטיס הזה? ( עד כמה זה יהיה מהותי בשבילי בפועל מבחינת ביצועי ה-3080) ובכלל מה דעתכם על המפרט? אני רוצה להזמין עוד היום האופציה השנייה היא לחכות עם הכרטיס ולהשאר עם ה-1070 שיש לי ( שאני מקווה שעובד אני לא יודע באמת כי המחשב מת...) המפרט שבניתי הוא הבא - מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדי…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב. אבל לא יודע איזה מעבד יוכל לרצות אותי הE6600 הוא ה6700 אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע מה יותר טוב geforce 7950 gt extreme הוא ati redeon 1900tx. האם ASUS P5B DELUXE הוא ירצה אותי. והאם Creative X-Fi XtremeMusic יוכל לרצות אותי. אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב ל7 שנים .
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט עבור משפחה עם דרישות צנועות (משרדי, אינטרנט, משחקים עד רמת ה- FIFA). ללא אובר קלוק וללא ציוד היקפי. התקציב - 1800 ש"ח. אני מתלבט בין 2 מפרטים: מבוסס AMD ו- 780: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 - מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤248 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤157 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤254 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual La…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב תקלה בלוח האם שהיה ברשותי, תחת תוקף האחריות מציעים לי לוח חדש במקום. בעזרת האתר של asus השוואתי בין הלוח שהיה לי ללוח למציעים לי ונראה שהוא פחות טוב ממה שהיה לי. בחנות טוענים שאין להם לוח אם טוב יותר לתת. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם. האם ההבדלים משמעותיים? לי אישית מפריע שיש לי פחות יציאות USB בגב המחשב כמו גם סלוט PCI שלא קיים ושאר הפיצ'רים שחסרים בלוח החדש והיו לי במקור. אני לא יודע אם אני ארגיש בחוסר ובגלל זה אני שואל אתכם. http://www.asus.com/Motherboards/P8H61M_LE_R20/#specifications - זה לוח האם שהיה ברשותי והתקלקל http://www.asus.com/Motherboards/H61MA/#specifications - זה לוח האם שמציעים לי במקום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ברצוני להחליף את המחשב הקיים במשרדי - כרגע ישנו P3 1K GHZ והוא מתחיל להראות סימני מוות מה אתם ממליצים לשימוש בתוכנת OFFICE 2007, WINDOWS, ועוד מספר תוכנות משרדיות אשר לא גוזלות הרבה זכרון? ראיתי רבים ממליצים על AMD 630 אך חיפשתי מידע וראיתי שמעבדי INTEL מהירים יותר ברוב המבחנים.. האם יש סיבה מיוחדת לקנות AMD? מה יתרונות AMD על INTEL (לידע כללי..)? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי רוצה לשדרג את רוב המחשב שלו .... עכשיו זה המחשב שיש לו : http://img106.imageshack.us/img106/5002/wizzardke1.png עכשיו הוא רוצה לקנות : להוסיף זיכרון .. 1 ג'יגה מינימום כרטיס מסך מעבד לוח אם התקציב שלו הוא עד 2500 ש"ח עכשיו הוא רוצה את המחשב למשחקים לא כבדים בכלל ... כמו : CS & Knightonline ככה שהוא לא צריך את הבסט.... אשמח אם תעזרו לי לבנות לו מפרט שיתאים לו.... תודה רבה לכם !
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! אני כבר מודה לכם על העזרה מראש. אז ככה אני ממש לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מבקש את עזרתכם ברכישת אחד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להי…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים (AC VALHALLA, CONTROL) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך אני אקנה אחר כך, רוצה רק SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פחות מ48 ס"מ גובה, עדיף בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
זה מפרט מוואלה שופס!מה אתם חושבים? (לשים לב שיש אחריות 3 שנים על כל המחשב).. המפרט נמצא בלינק הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1723812 תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מעבד: INTEL core 2 duo conroe e6300 לוח אם: MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 160GB 8mb sata2 7200rpm מארז שחור כסוף משהו פשוט: led+25cm fan זיכרון: 512MB ddr-2 667mhz חברה כלשהי מסך: LG 17" lcd l1752tq אודה לכם נורא אם תוכלו להגיד לי כמה שווה פחות או יותר המפרט הזה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש הבדל ממש ענק בין >>>>HP Pavilion DV-6789 לבין >>>>>>> HP Pavilion DV4-1030 ודרך אגב תגידו איך הם... תודה מראש לכולם!! :] יום טוב !! :]
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-