עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אמי התחילה לימודי גרפיקה (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור וכו') והיא צריכה מחשב חדש וחזק. היא מתלבטת בין נייח לנייד מה שיתן תמורה יותר טובה לכסף התקציב הוא כ5000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה מאוד ~200 ש"ח. אשמח את עזרתכם בהרכבת המפרט או המלצה למחשב נייד בתקציב הנ"ל. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Pilp3l,

שלום חברים, אני מחפש לחברה שלי מחשב נייד לצורך לימודים. אני לא מבין גדול במחשבים החדשים ואשמח לקבל עצה מכם. מה אני מחפש : - מחפש מחשב קל (14 אינטצ') - לא מחשב יקר מדי: אני לא יודע מה המחירים היום בשוק אבל נראה לי שסביבות 3000 ש"ח זה סביר (עדיף כמה שפחות). - שיהיה מחשב טוב, לא מחפש מחשב high end אבל מחשב טוב ואמין שאפשר להריץ בו משחקים מדי פעם (סימס למשל). - עדיפות למחשב לבן ויפה . - עדיפות לא מסך מגע! ממש תודה לכל מי שקרא ומוכן לייעץ(: ותודה גם למי שסתם קרא (: עדכון : מילוי הטופס מהחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה ש…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. היי, מחפש מחשב לילד בן 10 . מכור ל-minecraft + אופיס 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2200 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק minecraft + אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8-9/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. בס"ד שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? מארז: Compucase 6A21B + ספק כח 500W מעבד: Intel® Core 2 Duo E8300 2.83GHz FSB 1333MHz לוח אם: MSI P6NGM-FD כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 ציפסט nForce 630I כולל יציאת DVI RAID 0,1,5 דיסק קשיח: 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi, Western Digital, Seagate) זכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי: צורב LG/Optiarc/Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך: nVIDIA GeFoce 7100 OB + DVI מסך: "20 LG 2042T 1:8000 + DVI מחיר כולל: 2985 ש"ח (מאייבורי) תקציב עד 3000 ש"ח (כולל מסך) מחשב בעיקר לאינטרנט, הורדות, מסמכים לתיכנות(visual studio 2008) גרפיקה ממוחשבת(open GL) (אולי תיכנות flash) חוץ מזה, רציתי חוות דעת מה יותר כדאי לקנות xp או …

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום. אני מחפש מחש התקציב הוא עד 4K. עשיתי קצת חיפוש בפורום ובמפרטים המומלצים וזאת הבחירה שלי, אשמח לקבל את דעתכם ועזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר למשחקים ב ברזולוציית FHD על מסך 23/24אינצ' ובנוסף עבודות משרדיות נוספות או צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. hitman החדש, COD החדש, Сrysis החדש, far cry החדש וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 23/24אינצ FHD. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וכונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב בתקציב של 1000$ (אפשר לחרוג) למטרות גלישה באינטרנט/אופיס וצפיה בסרטים. בנוסף, אשתמש לעיתים בתוכנה Visual Studio (תוכנה קלילה יחסית). המחשב לא ישאר הרבה במקומו, ולכן חשוב לי שיהיה קל וקטן (רצוי מסך "13.3). ארצה מאוד בחיבור DVI/HDMI לצורך העברת תכני HD והקרנתם במקור חיצוני. כמו כן, אם אפשר שיתמוך בקריאת כרטיסי זיכרון. נפח הכונן הקשיח הרצוי הוא לפחות 160GB. פרט לכך, גם צורב DVD יהיה שימושי. סלחו לי אם הקשתי עליכם. תודה לעוזרים בבחירה.

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום, אני בונה מחשב בשביל ההורים שלי, שימוש עיקרי - אינטרנט, אופיס, קצת סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס מעט תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום, באג מציעים שני מחשבים באותו מחיר (5500 ש"ח) - תואמים לצרכים שלי (משחק פה ושם, סטודנט, ואולי תוכנות קצת כבדות, אבל בעיקר שיחזיק לי כמה שנים). אשמח אם תעזרו לי לעמוד על ההבדלים ביניהם: 1) Dell Inspiron 1564 מעבד: i5-520M, 2.4GHz מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8273&perur=2&t=1&c=441 2)Dell Studio 1555 מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8700 2.53GHz, 1066MHz, 3MB מסך: 15.6´´ Widescreen Full HD WLED with TrueLife רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz Dual Channell דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM …

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Schaap,

קישור למפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23629 אין לי נסיון עם IBM. אשמח לכל חוות דעת על הנ"ל. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח . אפשר עם חריגה עד 2500 אם הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד - אינטרנט עם טאבים רבים, אופיס וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב אם זה כרוך בעלויות משמעותיות. אם מדובר בתוספת של 200 ש"ח פלוס מינוס אז אפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

11. Started by nir1510,

שלום לכולם, אני כרגע בארצות הברית ואני בשבוע הקרוב קונה מחשב נייד, ביקרתי באתר CNET וראיתי המלצות ממש ממש טובות בנוגע למחשב של סמסונג דגם Q430-11 . ההמלצות במיוחד מתייחסות לתמורה שמקבלים ביחס למחיר .. זה המחשב : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black+Aluminum/9973019.p?skuId=9973019&productCategoryId=pcmcat196200050013&id=1218202949239 הוא מגיע עם מעבד Intel® Core™ i5 Processor מסך 14 , 4 ג'יגה זכרון , 500 ג'יגה הארדיסק כרטיס מסך NVIDIA GeForce 310M מחיר : 830$ זה רק חלק מהמפרט אפשר להכנס לאתר ולראות הכל .. לפי מה שהבנתי החסרון היחיד שלו זה הזמן סוללה…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אני לא צריך ציוד הקפי ומערכת הפעלה חוקית, אני צריך שירכיבו לי את המחשב וחשוב לי שהוא יהיה שקט. הסיבה העיקרית שאני מחליף את המחשב העכשווי שלי היא שהוא מרעיש בצורה מטורפת למרות שעשינו כל כך הרבה דברים כדי להפסיק את זה והחלפנו כל כך הרבה חלקים (בתקופת האחריות) ומהיום שהוא נרכש הוא לא מפסיק להרעיש. אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל את המשחקים החדשים, אבל בגלל התקציב אני חושב שאני אצטרך להסתפק בכך שהוא יפעיל אותם אבל לא על האיכות הכי גבוהה. אם יש מחשב שיעמוד על הצרכים שלי במחיר נמוך יותר, זה יתברך (: אבל אם צריך להוסיף עוד ממש קצת כדי להפוך את המחשב להרבה יותר טוב, זה גם בסדר. תודה רבה לעוזרים.

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. בירור עבור חבר. למעשה כבר ביררתי על דגמים מסויימים ואני מתלבט ביניהם, אך אני מצרף את השאלון בכל זאת למקרה שיש אופציות טובות יותר. * מטרות המחשב: עבודה משרדית ועריכה גרפית דו ממדית (עיצוב חוברות ופרסומים), עריכת PDF גדולים עם Acrobat. * גודל המסך: "15.6. כמובן שמט עדיף, אם קיים במסגרת התקציב. * רזולוציית המסך? לא קריטי, ככל שמתאפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אמור לשמש כתחליף נייח, לא משמעותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי VGA. ריבוי 3 USB (ולא רק 1) יכול להיות נחמד. אבל לא על חשבון שום דבר אחר. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה. לא מאמין שיש עם סלוט mSATA במסגרת התקציב, אבל אם י…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by איילון אור,

המחשב ישמש לדחיסת אודיו/וידיאו (זה בעצם הרעיון שהחברה שבה אני עובד מפתחת, שיטת חדשנית לדחיסת אודיו וידיאו), לגלישה. ומאוד נדיר משחקי מחשב של הילדים שלנו. עם המחשב נצטרך גם מסך דק (לא כל כך חשובים האינצים, אבל חשוב דק כי אין הרבה מקום לתקוע אותו), ציוד הקפי פשוט;מקלדת עכבר ורמקולים. נצטרך את ה3.06 של אינטל, פשוט כי הוא היחיד שתומך בהייפר ת'רד שעל זה אנחנו מתבססים בתוכנה. נצטרך גם את הAUDIOGY2 בשביל כמה תכונות שבו. התקציב הוא 14000 שקל. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by HeAd^ShoT,

amd athlon64 3000+ venice core - 760 [ksp] Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler - 235 [noacomp.co.il] לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 860 [noacomp.co.il] זכרון OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel - 1290 [noacomp.co.il] דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATA 8MB NCQ - 385 [ksp] כרטיס מסך Sapphire Radeon X800GTO2 256MB PCI-E - 1490 [noacomp.co.il] ספק כוח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM - 530 [noacomp.co.il] ?מארז Sunbeam Full Tower Transformer - 400 [noacomp.co.il] סה"כ איך יצא? האמת שאני כבר מתכנן על מחשב כבר חצי שנהת וגם הרבה זמן לא התעדכנתי במצב החומרה והמחירים אז תגידו לי אם יש לכם הצעות לשיפור....או חנות יותר זולה לקנו…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. היי כולם! אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים (הלימודים הפילו אותי) אני חוזר לשחק ואשמח אם תעזרו לי לחזור לאהבה שלי ולקנות מחשב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים- apex legends, DMC 5, pubg, CS:GO,Far cry 5 וכד' ברזולוציה כמה שיותר גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך ומקלדת. מסך שיתאים לגיימינג- -24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

17. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה,בקרוב כעוד חודש אני נוסע לרוסיה... רציתי לברר אם יש חנות חומרה בדיוטי פרי בארץ שמוכרים שם חלקי מחשב... לפני 4 שנים שטסתי לא זכור לי שהייתה חנות חומרה...אולי כי לא התעניינתי בזה מספיק... תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד HP Probook g450 בהמלצת Chevy (מרוצה ממנו מאוד, תודה!) לא ממש קיים צורך לכרטיס מסך, אבל אני תוהה האם זה אפשרי ? הרי המחשב נייד הגיע עם כרטיס מובנה של אינטל, אני סבור שאי אפשר, אבל בכל זאת קיים בי הספק הזה. מה לגבי כרטיס זיכרון? יש לי 4GB וכרגע זה יותר ממספיק לי, אבל יותר מדי אנשים מהסביבה אומרים שההבדל בין 6 ל4 הוא תהומי, ושכדאי לשדרג כרטיס אחד (כי כנראה ה4GB מחולק ל2-2) ל4GB וככה להגיע ל6GB סה"כ. זה אפשרי? כדאי ?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום. יש לי בגדול שתי בעיות דחופות לגבי המחשב שאני מעוניין כבר הרבה זמן לטפל, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1.קיימת אצלי מדי פעם בעייה בסאונד. אני מדי פעם(לא משנה היישומים שאנ מפעיל ומה אני עושה....), אני שומע לכמה שניות צליל מקוטע. מתמשך כזה. כאילו הצליל נתקע לכמה שניות. זה לא קורה בזמן קבוע, כל כמה זמן זה פתאום מתרחש. זה כבר הרבה זמן ואודה לעזרה בנושא. 2. דבר שני זה עצה כיצד לנקות את המקלדת שלי. ניסיתי לחץ אוויר על המקלדת(מקווה שלא גרמתי נזק), וזה לא עזר יותר מדי. מעוניין בחומר לא מזיק ויעיל שאפשר להשתמש. תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:08:31 יש אפשרות לעזור?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by natanel102030,

http://www.tms.co.il/preview/spec/e71mqfp2 לא מתפשר על SSD של פחות מ180. אני כרגע עם אחד כזה ויש לי 30G פנויים. מעדיף את הלוח הספציפי, בעיקר בגלל כמות USB וגם תמיכה בRAID ( שאני רוצה לעשות בעתיד עם עוד SSD ). עושה הכל על המחשב... משחקים, סרטים, אחבר טלויזיה של 42" בעתיד עם שני מסכים בצדדים והמסך הזה ילך לאחי. אז קודם כל, יש לכם הצעות לשיפורים/שינויים שלא ישפיעו על המחיר משמעותית, אם בכלל? להלן כמה שאלות של נובים: 1. המארז יכול להחזיק את המפרט הזה ( כ. מסך ולוח אם ) ? 2. השליטה במארז היא על כל המאווררים או רק חלק? 3. כתוב בזיכרון: "LP + 1.35V" - מה זה אומר? 4. אני מקבל BF4 עם הכ. מסך הזה?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by BlackTalon,

אהלן ! שנים שלא הייתי פה...זוכרים אותי? פעם הייתי קונה מחשב חדש כל ארבע שנים אחרי שהמחשב שלי כבר לא היה שווה כלום. בהתחלה היה לי איזה מחשב שבתקופה שלו צבי הנינג'ה ופקמן היו המשחקים הכי חמים, אחר כך איזה ניורון, ואז מה שאפשר לראות אצלי בחתימה, המחשב שיש לי כרגע ושקניתי רק בעזרתכם, אנשי הפורום. עכשיו, בשביל לא להגיע למצב הקודם, נראה לי זמן טוב לשדרג ת'מחשב. השימוש שאני עושה במחשב הוא בעיקר משחקים/מוזיקה/אינטרנט דגש ענק על המשחקים. אני לא יודע במה כדאי להשקיע בכלל, במה יותר ובמה פחות. אני ממש חלש בתחום... אין סכום מוגבל שעומד לרשותי, אבל עובדה שאני לא הולך לקנות מחשב חדש...כמה שצריך זה כמה שנשלם אבל חשוב שזה יהייה הדבר הנכון לעשות (שהמחשב יעמוד בדרישות שלי ממנו לטווח ארוך) …

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. מחשב נישא ASUS N55SF לאחר שדרוג ל WIN 10 הקול מהרמקולים נעלם. לעומת זאת הקול מהאוזנייה קיים. לא מוצא דרייבר מתאים.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  23. Started by guylederer0,

אהלן לחבר שלי שבק המחשב והוא החליט להביא חדש השימושים העיקריים שלו הם גלישה באינטרנט צפיה בסרטים שימוש בסימולטור ( כגון REALFLIGHT \ PHOENIX ) לטיסנים וכ'ו המחשב מחובר לטלויזית 32 ללא מסך והוא יושב בסלון המפרט שיש לו כרגע ( המעבד כנראה תקול ) מעבד לא זוכר כל כך אבל הוא בתושבת 775 כנראה זה E6000 או משהו באיזור לוח MSI G31M2 V1 זיכרונות DDR2 כרטיס מסך HD4770 512mb - שכנראה יעבור למחשב הבא ספק EZCOOL ATX 400 JSP הרדיסק של 500GB ונכון לעכשיו אין לו צורך ביותר מארז ג'נרי שלא רלוונטי המפרט שהוא חשב עליו הוא: IntelCore i5 4570S - 470 ש"ח או IntelCore i5 4570K - 710 ש"ח GIGABITE GA-Z87M-HD3 ומארז SilverStone Milo ML-03B Basic HTPC +- 400 ש"ח דבר ראשון הבחירה בין המעבדים ... נכון…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? כעיקרון אין אבל כמה שפחות, התקציב יכול להיות גם 6000 ש"ח ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן חופשי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס ואינטרנט בעיקר חחשוב שיריץ סרטונים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by iMeash,

המפרט שיש לי כרגע: זיכרון שודרג ל 32, כל השאר עדיין נכון. אז ככה, אני מעוניין לשדרג טיפה את המחשב. משחק כרגע ב alan wake 2 על ההגדרות הכי נמוכות וזה נע בין 25-35 fps. סביל, אבל רוצה לבדוק אופציה לשדרוג. בעבר הומלץ לי פה על מעבד ryzen 7 5700x (עדיין רלוונטי?) לגבי כרטיס מסך, עדיפות ל nvidia. אשמח לקבל כמה המלצות שנעות בין 3060 ל 4070 (מה הכי משתלם מבחינת מחיר?). 4070 טיפה יקר לי אבל זה אם זה ממש משתלם וההבדל הוא משמעותי אפשר לשקול. האם צפויים לצאת כרטיסים או מעבדים חדשים בקרוב שיוזילו את הדור הנוכחי ושווה להמתין? האם שווה להחליף כבר לוח וללכת על מעבד intel? להבנתי יש פער לטובתם באותה גזרת מחיר. יש אופציה לרכישה…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.