ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
כידוע פסח בא ואיתו גם עבודה, אני מתכנן להרוויח איזה 3K בערך וגם יש חיסכון מהצד. קיצר אני צריך מפרט מלא: אבל 3 חלקים כנראה יוזמנו מחו"ל (זכרון מעבד וכ.מסך) מעבד : XP-M 2500+ 99$ (חו"ל) זכרון : ? לוח אם: NFORCE 2 כונן אופטי : COMBO כ.גרפי : ? (מחו"ל) דיסק קשיח, וכו'... (כל הדברים הרגילים)
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כותרת,פשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו מכיר שירשום פה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאת המעבדים החדשים של אינטל ו גם לhd4870X2 או לgtx280X2? אני אשמח אם תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני במחשבות לקנות מחשב גיימינג בעלות של עד 10K לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. העיניין הוא שטכנולוגית אני לא מעודכן מאד בשינויים הקיימים בשוק ואני מנסה להבין האם יש כזה דבר "זמן נכון לרכוש מחשב?" אני לא רוצה להיות במצב שבו אני קונה מחר מחשב ובעוד חודש חודשיים יוצאת טכנולוגיה חדשה לגמריי. שלא תבינו לא נכון, ברור לי שכך או כך טכנולוגניות משתנות כערף עין אבל אני לא רוצה להיות ב "רגע האחרון" לפני שהטכנולוגיה משתנה. לכן, האם אתם חושבים שזהו זמן טוב לקניית מחשב גיימינג או שמה עלי להמתין מספר חודשים לטכנולוגיה חדשה? ובכלל, האם יש פורמולה ידועה של תיזמון לקראת רכישה טכנולוגית? אני מקווה שהשאלה שלי תעזור לעוד מספ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אני צריך לקנות מחשב לבית שמשתמשים בו בעיקר לשימושים קלים, כגון: צפיה בסרטים, משחקים קלים יחסית, אופיס וכדו'. אני רוצה שיהיה מסך דק בסביבות 20 אינצ' ושהמפרט יכלול גם מקלדת, עכבר וכל מה שצריך ממש עד הפרט האחרון. התקציב הוא 4000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה קלה מאוד במידת הצורך). אני קונה את זה עבור משפחה ירושלמית ולכן אני מעדיף חנות בירושלים. אשמח לקבל הצעות למפרטים ולחנויות מומלצות בירושלים. תודה רבה לכם!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כמה הייתם נותנים על המפרט הבא? אל תתיחסו לזה שאתם לא צריכים כזה דבר פשוט תגידו כמה הוא שווה היום: בלינקים של "מידע נוסף" תעשו כפתור ימני על הלינק>>"העתק קיצור דרך" וליחצו CTRL+V\כפתור ימני>>"הדבק" בשורת הכתובת בדפדפן שלכם ולחיצו ENTER! מעבד: Intel P.III 1 GHZ (מידע נוסף) לוח אם: Asus CUV4X-C (כולל כרטיס קול O.B, של Creative Sound Blaster 128) (מידע נוסף) זיכרון פנימי: 256 MB SDRAM כ. מסך: nVIDIA GeForce 2 MX 400 64 MB (מידע נוסף) כונן תקליטורים: DVD Toshiba 48x16. כונן קשיח: WD ATA-100 40GB Buffer 2 MB מארז: ATX "מפואר" (כמו שאומרים בפירסומות ) כונן תקליטונים: 1.44 בונוס (נראה לי שזה בונוס, או שזה בא עם הלוח אם) : עוד שתי חיבורי USB מאחורה (חוץ מהש…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד בחול מה האפשרות המועדפת לאותיות עברית עלהמקלדת יש מדבקות אני יודע והבנתי שיש הפשרות לחריטת עברית על המקלדת היכן ניתן לעשות חריטה מה העלות והאם זה מצריך פרוק המחשב
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש ורציתי לקבל חוות דעת. המחשב מיוד בעיקר למשחקים, אני גם רואה עליו סרטים ועובד כתוכנות גראפיקה. אני מעוניין לחסוך אם כי אין לי ביעה להוציא עליו באזור ה5K עם חריגה אפילו. זה המפרט: מעבד אינטל http://www.ksp.co.il/?uin=19209 Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם http://www.ksp.co.il/?uin=19224 Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 זכרון http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27[/h] כונן אס.אס.די http://www.ksp.co.il/?uin=18367 [h=1]Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD Sata III[/h] ספק כוח http://ksp.co.il/?uin=18002 Thermaltake Litepower 650W Active P…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 בכל החנויות האחרות המחשב מתחיל מ8,000 ופה הוא עולה 4,500 מאד חשוד אם אתם שואלים אותי... מצד שני נשמע מפתה מאד... גם כתוב 3 שנים אחריות(מעניין אם זאת אחריות מלאה כל ה3 שנים) הייתם קונים?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד בטכנולוגיית HT 800MHz (לא 533MHz) תוספת למעבד פנטיום 4 3GHZ 800MHZ רק 230 ש"ח אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (HT 800MHz) -אחריות לכל החיים *לוח לא משולב מתוצרת ASUS או MSI-שלוש שנות אחריות תומך 800MHZ AGP8 *זכרון 256M DDR 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 4 NVIDIA MX 440 TV OUT + 64M DDR או ATI Radeon 9200 128MB DDR + TVOUT *מסך MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG *כונן סידי רום 52X *דיסק 7200RPM 40G סיגייט, W.Digital ,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים * 2 רמקולים+מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מאושר אינטל כולל יציאות …
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הי אני מחפש לקנות מחשב נייד לעסקים באינטרנט וגם לעבודות משהו כמו בערך 1000 שח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יהיה הבדל בביצועים בין שני המעבדים הנ"ל על גבי מערכת Vista?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא בא על חשבון ביצועים אז לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 עם זה הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אני עושה שימוש חובבני בתוכנה 3ds max 2011 (ובעתיד 2012) וגם שימוש חובבני בפוטושופ CS5. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call fo duty 4/6/7/8, gta iv,crysis 2, ועוד משחקים ברמה הזאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הנה המפרט שאני הולך לקנות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪741 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪434 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מ…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בקשר למחשב אחר מזה שאנחנו שאלנו בשאלה קודמת. (כן, יש לנו ריבוי קניות במשפחה...) הזמנתי בנועה מחשבים את המחשב הבסיסי ביותר שלהם. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8694 אני יודעת שזה מפרט קצת מיושן אבל היה לי תקציב מוגבל ודרישות נמוכות ביותר. במפרט שקיבלתי מהם לא כתוב "קירור למעבד" מאחר ואני לא מבינה כלום רציתי לדעת מה זה והאם זה חשוב? תודה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 15.6 מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל מהרגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך רלוונטי מכיוון שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, שתהיה סוללה נורמלית אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI בשביל להתחבר למסך טלוויזיה של סמסונג, HDMI וכו'. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לגמרי SSD. רצוי לפחות 128 ג'יגה, אני לא מתכוון לשמור על המחשב עצמו קבצים גדולים כמו הורדות כי יש לי הארד דיסק חיצוני גדול. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחרי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד ASUS F9J http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3462148,00.html אחרי חודש שימוש הלך ההרד דיסק. אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש. השאלה שלי היא האם המחשב הזה תומך בהרד דיסק SATA כי המקורי היה בחיבור IDE
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי רוצה ללמוד להשתמש במחשב, אז החלטתי לעשות לה הפתעה ולרכוש לה מחשב נייד במתנה התקציב הוא לא גדול במיוחד מכיוון שהצרכים שלה הם לא רציניים. עם זאת אפשר למתוח אותו מעט במידת הצורך אם יהיה משהו שבאמת שווה את זה. התקציב הוא עד 2250 ש"ח כשעדיף כמה שפחות.. אבל שוב אפשר גם טיפה יותר אם משהו באמת שווה. מטרות המחשב? אינטרנט וקצת אופיס, אולי סרטים ביוטיוב וזהו בגדול. * גודל המסך? עדיפות ל13.3. אם לא נכנס בתקציב, אז גם 15.6 יהיה בסדר. * משקל רצוי? לא יצא מהבית, לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד יהיה בחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? מניח שזה סוג של סטנדרט. * גודל מינימלי של…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: במחיוחד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 2 הרבה על מנוע סורס אבל שתהייה אופציה לשחק במשחקים חדשים בעוד שנתיים בהגדרות גבוהות+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 23 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אפשר לחרוג טיפה אבל רק אם זה שווה את זה מהדברים הכי חשובים בשבילי זה שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ומסך טוב כי אני עוסק הרבה בהקלדה וכל הקשור לטקסטים. המחשב ישמש להרצה של הרבה תוכנות במקביל, לא כבדות במיוחד אבל בכל זאת רצוי שיהיה לפחות 2 ג'יגה זכרון ומעבד סבבה. לא משנה המשקל.. הבאים נראים נחמד למרות שחורגים מהתקציב. http://www.skypc.co.il/pl_product~71111~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~PSAGCE-04G01KH2~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71612~14~0.htm
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מפרט לחבר , שצריך את המחשב למשחקים...הכי חדשים , כבדים. ללא ציוד הקפי, וללא דיסק קשיח, סידי ,כונן דיסקטים ,גם מארז אני חושב שזה מיותר..הוא ישתמש בחלקים מהמחשב הישן... לא יתבצע OC. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי לכולם החלטתי להעביר את השילוש במפרט הנכחי שלי + חומרה נוספת למארז וספק שארכוש ולשדרג באופן רציני את ה- HTPC + משרדי מולטי טסקינג שלי. אשמח לדעתכם בנושא. הרכיבים הקיימים amd athlon 2*64 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 Corsair VX450W Power Supply Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler G.SKILL 800 4-4-4 2 x 1gb ddr2 2* WD 500GB 16MB IDE 7200 RPM - 5000AAKS Samsung SH-S203B DVD Burner Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT Fax/ Modems GM-LM56PCI/S HDS728080PLA380 WD 2500L ABYS L250GB SATA2 16 MB OPTIC DVD RW AD 7240S NVIDIA GEFORCE 7300 SE 7200 GS המחשבים שיבנו השחורים רכיבים קיימים, הירוקים רכיבים שהוחלט לגביהם לאחר מחשבה עמוקה אדומים- יש לי ספקות מסויימות לגביהם אשמח לייעוץ …
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הוא לדודה שלי והיא עובדת בעיקר עם פוטושופ ואילוסטריטור. גודל המסך הרצוי הוא 15-17 אינץ. שתהיה אפשרות בבית לחבר אותו למסך ולמקלדת חיצוניים. זכרון RAM מינימום 8 גיגה. כרטיס מסך של Nvidia. הארד דיסק היברידי. משקל לא מעל 3 ק"ג. זמן סוללה- בסביבות 4 שעות. כונן אופטי- רצוי אבל לא קריטי. כולל מערכת הפעלה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אחרי שאני מסיים להטעין את המחשב נייד את מה צריך לנתק קודם את השקע שנמצא בתקע בחשמל או את החיבור שמחובר למחשב? או שזה לא משנה?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. בניתי מפרט ואני מעוניין לקבל עליו חוות דעת. המפרט מ-K.S.P ראשון לציון. המחירים אחרי הנחות, כפי שמצויין באתר. התשלום במזומן. מעבד: E6300 - 1195₪ לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) ATX - 950₪ זכרונות: Twinmos DDR2 1GB 667MHz - 470₪ כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6600 256 MB PCI-E - 495₪ כונן קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS - 430₪ צורב די.וי.די: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 - 175₪ מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) - 240₪ ספק כוח: Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) - 190₪ הרכבה: 100₪ סה"כ: ₪4245. האם ניתן לשפר משהו? האם הזכרונות הם DUAL?..אני מעדיף שני סטיקים של 512 מאשר אחר של ג'יגה תודה בכל אופן
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-