עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב לצרכים: אקדמאים/משחקים/משרדי 3300 ש"ח הרכבתי משהו- תנו חוו"ד בנוסף, האם צריך קירור נוסף למעבד? כ.מסך? מארז? האם הספק מספיק לכל המערך שבחרתי והאם המערך שבחרתי בהרכח נכון לתקציב. דגש חשוב מאד על קור, אבל לא צריך להיות קיצוני. משהו שקט וקריר בקיצור. תודה! מחיר MB75MAE33 MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 ₪311 C16G1600C9XX Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 ₪530 VTX3-25SAT3-120G OCZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB ₪517 R777OC1GD Gigabyte 7770 1GB GDDR5 PCI-E HDMI OC ₪716 CORE-3000-BLNW FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד ₪600 C3220T Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray ₪580 סה"כ: ₪3254

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yuchtman,

היי, חשבתי לנצל את הסייבר מאנדיי לרכישת מחשב זול כדי לחבר לטלוויזיה ולצפות בסדרות דרך קודי. מעוניין לרכוש משהו בסביבות ה-1000 ש״ח ועדיף כמה שיותר קטן ואשמח להמלצה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by goldeye,

אני צריך מפרט לקולנוע ביתי עם עדיפות לשקט וארדיסק גדול מחיר נע בין 6000-10000 תודה

4. Started by Naftali Dov,

בוקר טוב, מחפש המלצה למערכת שוכבת על מזנון ושתהיה כמה שיותר קומפקטית ושקטה. יחובר למקרן ורסיבר חדשים אז חייבת להיות מעודכנת בכל הפורמטים החדשים של הקול ותמונה 4k. שיהיה שטח גדול לאיחסון לא צריך צורב צריך ווידוס צריך מקלדת ועכבר טובים. סכום עד 3000 שח פחות או יותר

5. שלום אני מחשפש מחשב טוב לקולנו ביתי ולמשחקים רצוי שיהיה מבוסס על מעבד י INTEL החדשים ורצוי לוח אם MICRO ATX

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. הי, התקציב הוא במזומן שטרות. מטרות המחשב הן: עבודה משרדית, קולנוע ביתי (המחשב יחובר לטלויזית lcd) והאזנה למוזיקה. ציוד היקפי נדרש: מסך 22"-איכותי ללא פשרות, צורב dvd , מקלדת ועכבר אלחוטיים. דגשים שחשובים לי: 1. שקט, אם יש אפשרות שלא ישמעו אותו בכלל מה טוב. 2. כרטיס קול איכותי, המטרה להשתמש בכרטיס קול כרסיבר. 2.5. סאונד נקי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי. 3. תמיכה בשני מסכי LCD בעת ובעונה אחת. תודה רבה :-*.

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  7. אז ככה אני מוכן גם לעלות ל5000 שקל אם האיכות ממש עדיפה. אני יתחיל אם זה שיש לי מסך dell 2007wfp למחשב ומסך hitachi 32ld9000 כטלוויזיה, הייתי רוצה במיוחד להשקיע בכרטיס מסך שיביא תוצאות ראויות לשתי המסכים האלו, אם אפשר שיהיה בכרטיס מסך חיבור hdmi שאני יוכל לחבר את הטלוויזיה באיכות הטובה ביותר, ורציתי גם לשאול האם הhdmi יעביר לי בנוסף קול באיכות טובה ? או שכדאי להשקיע בכרטיס קול גם?. אם כל שאר הרכיבים אפשר לעשות כל מה שבא לכם. תודה לכל העוזרים,

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  8. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפיה בסרטים + עריכה גרפית בסיסית (Solidworks) * גודל המסך? 15 פלוס מינוס. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לעבדה רציפה וHDD חיצוני לגיבוי * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אם יש אפשרות זה מצויין! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי מניח שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לHP החדשות יש מקלדות די נעימות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  9. שלחום רב מעוניין במחשב לקומפוזינג: * תוכנות אפטר-אפקטס * שילוב של וידאו, עם אפקטים, גרפיקה, אנימציה בתלת מימד. * סכום: 10,000-12,000 * ללא ציוד נלווה * אשמח לתשובותתודה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Ronaldinho,

תעזרו לי.... אחותי נרשמה לקורס במנטור וביקשה ממני למצוא לה מחשב שיתאים... עכשיו אני לא רוצה סתם לקנות לה מחשב .. אני רוצה לקנות לה מחשב שיתאים לדרישות של התוכנות שהיא תעבוד איתם שהם: PHOTOSHOP 7 או 8 FREEHAND 10 אז תנו לא בבקשה איזה מפרט שיתאים... עד 3500 שקל... תודה.. אורי

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  11. המחשב שאני מחפש הוא במיוחד לקידוד סרטים כי אני מקליט מהטלוויזיה צריך שגם יהיה חזק למשחקים נכון לרגע זה יש לי כרטיס מסך 9800 שעובד יפה עם UT2004 ככה שכל משהו יותר חדיש כבר יהיה יותר טוב ופחות מטריד אותי העניין הזה למרות שהייתי שמח אם המערכת תתמוך ב-SLI. נורא חשוב לי שיהיה לו יכולות עיבוד חזקות. וכמובן הארד דיסק גדול כי אני מאחסן בו הכל אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב וכרטיס טלוויזיה המחיר הוא כאמור 8000 ש"ח ואין לי בעיה להתגמש נ.ב. באמת לא מעניין אותי אם זה יהיה amd או אינטל ואפשר שיהיה מותאם ל-OC

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  12. תקציב: 3000 ₪ נטו למחשב ללא הציוד הקפי (למעט צורב) ועד 3500 כולל. שימושים: • קידוד ועריכת וידאו בתוכנות כמו : VSO_ConvertXtoDVD, NERO, Any Video Converter,Avidemux • עבודה משרדית, גלישה באינטרנט (צפייה וידאו ברשת), צריבה. • ריבוי משימות (קידוד, גלישה, הקשבה למוזיקה, הרצת אנטי וירוס) שקט : 8/10 < לא מיועד למשחקים < כרגע לא מיועד לתכני HD (אבל אם אפשרות בעתיד). < לא מתוכנן O.C(ולא יודע לעשות) ציוד הקפי נדרש: • צורב (איכותי) • כרטיס רשת אלחוטי • ראוטר אלחוטי • מכשיר או כרטיס להמרת קלטות וידאו למחשב אין צורך : במערכת הפעלה, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך כרגע משתמש במסך שמן (ומרוצה) בעתיד אחליף לדק, רזולוציית עבודה במסך: 1024 על 768 אני גר בירושלים כך שהחניות הם K.S.P א…

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  13. אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו מחיר לא יקר עדיפות לעד 2000 ורק אם חייב לגלוש למעלה אין צורך במסך וציוד היקפי תודה מראש נ.ב. יש השפעה רצינית לצ'יפסט של הלוח על קידוד וידיאו?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 10000. אני צריך כוח עיבוד גדול כי אני מקודד סרטים ונמאס לי מהזחילה המטורפת של amd 2500. אני רוצה להשתמש במחשב גם למשחקים אבל זה פחות חשוב לי. בנוסף אני צריך הארד דיסק לא רק גדול אלא גם אחד יציב שלא יפול לי מהר כמו זה שיש לי עכשיו WD 250... עכשיו, אני לא צריך מסך, כרטיס קול, עכבר, מקלדת וכו. זה מה שאני בניתי, אשמח לשמוע את דעתכם: № Code Product Price Quant. Summ 0 8406 Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672.00 ¤ 1 672 ¤ 1 8918 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard 1161.00 ¤ 1 1161 ¤ 2 8717 Gigabyte Radeon X1800XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2010.00 ¤ 1 2010 ¤ 3 8956 Intel Core2 Duo 2.4G…

• 15 תגובות
    • 980 צפיות
  15. כרגע אני צריך מחשב לצורכי עבודה , אבל בעתיד (הלא רחוק) יהיה לי Geforce 8800 , אז אני מחפש לקנות מחשב שיוכל לתת לי מענה הולם לכרטיס מסך הזה שיהיה לי בעתיד. מעבד אני מעדיף INTEL CORE 2 DUO . ולגבי לוח אם אני לא מבין למה טווח המחירים כל כך גדול , האם עם לוח אם ב300 ש"ח אני לא אוכל להנות מהכרטיס מסך ומהמעבד כפול הליבה בצורה המלאה ? אם אפשר גם להוריד בכמה שיותר דברים אבל שיהיה ניתן לשדרג בעתיד (למשל בזכרונות) , ואיזה זיכרון כדאי לקחת כדי לנצל את המשחקים העתידיים ב DX10 ? (האם DDR2 667 יהיה טוב ? ) כמו כן אני לא צריך מסך וכונני דיסקים. תודה מראש , תומר

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. הרכבתי מפרט לפי דעתי הוא מצויין מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=4D391EAB-023F-4E32-8027-8EC713AABD06

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  17. אני זקוק למפרט שמבוסס על המחירון שלIQPC בלבד בגלל זיכוי עתיק שיושב לי שם כבר כמה חודשים. אני לא גיימר ולא מוריד סרטים כבד. בעיקר אינטרנט ומשחקי רשת קלילים אבל עדיין הייתי רוצה את המכסימום שאפשר לדחוס בסכום הזה.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  18. שלום מחפש מחשב נייח (יש לי לפטופ HP pavilion - 14-ce3006nj אבל אין לו אפוציה לשתי מסכים ולכן אני מתכוון לקנות גם נייח אני לא ממש מבין מבחשבים ולכן חשבתי שאולי משהו פה יכול לעזור לי קצצת:) הדרישות שלי דיי פשוטות אני רוצה מחשב חזק (אני לא משחק) אבל מתשתמש בתוכנה בשם ABBYY שהיא דיי כבדה לא חייב מלא זיכרון 256 SSD נראלי ממש ממש סבבה מה שחשוב שלי שאני יוכל לחבר 2 מסכים מבחשב ונראלי 16 RAM כי זה המינימום היום ... אם למשהו יש איזה המלצה למחשב כזה אני ממש אשמח לקישור אם זה אפשרי פה בפורום ... אם לא בפרטי (האם עדיף לי יד 2 או מחשב חדש )

19. Started by romansah9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיך לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי- אינטרנט, אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) torrent, skype. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ללא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FullHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) אין הגבלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by hatul,

רופא שאני מכיר מחפש המלצה למחשב. המחשב צריך להריץ תכנת הדמיה שהדרישות שלה הן מעבד i5 ו־4G‏ RAM. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אפשר בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס והצגת הדמיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנה של הדמיות שדורשת מעבד i5 ו־4G זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אריק פרלס,

היי אני מעוניין לקנות בחודש הקרוב מחשב נייח. עיקר השימוש בו הוא סקצ'אפ ומנוע רינדור של V-RAY . ( לא משו סופר מקצועי אבל..) כרטיס מסך מתוך הנחה ש 3080 עולה כמו 2080 (לפי ההדלפות) אז אני כנראה אקנה את הכרטיס מסך הזה. ויש לי כבר כרטיס RAM אחד של 8GB... וגם כונן SSD של סמסונג מה שמותיר אותי עם 5000 שח (חריגה עוד 500 שח) אני חשבתי על: https://www.tms.co.il/143529 יש מישו שחולק עלי או שטוען למפרט אחר? אולי בכלל על בסיס AMD? האם צריך מארז FULL TOWER? או לוח אם אחר? תודה מראש לעונים(:

22. Started by אריק פרלס,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 (עדיף שזה יגמר ב4000 או כמה שפחות) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה, מידול תלת מימדי בתוכנות סקצ'אפ עם מנוע רינדור V RAY , פוטושופ , אילוסטריטור, ואולי עוד תוכנות בעתיד כמו בלנדר או CINEMA. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר כונן SSD 512G M.2 (עדין אם אפשר אולי להוסיף כונן 2TB רגיל) ויש לי כרטיס 8GB 3000MHZ ראם וכרטיס מסך לא לכלול אני מתכון לקנות בנפרד את ה3080.(אלא אם כן מישו…

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש חייבים - אחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית מודלים , לימוד יצירת אנימציה /סרטונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3dsMax,after effect , photoshop ,premiere - בתקופה של שנה/שנתיים הקרובות - בעיקר לצורכי לימוד עריכת אנימציה/סרטונים והתמקצעות בזה. אחר כך -המחשב יהפוך ל"מבצעי" - כלומר לצורך פרנסה. כלומר ישודרדג במידת הצורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש חייבים - אחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית מודלים , לימוד יצירת אנימציה /סרטונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3dsMax,after effect , photoshop ,premiere - בתקופה של שנה/שנתיים הקרובות - בעיקר לצורכי לימוד עריכת אנימציה/סרטונים והתמקצעות בזה. אחר כך -המחשב יהפוך ל"מבצעי" - כלומר לצורך פרנסה. כלומר ישודרדג במידת הצורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…

25. שלום לכולם, מכיון שלא מצאתי מקור אמין ונהיר אחד שבו היה מפרט מסודר שאמור לספק את ביצועי הרינדור (Rendering) הטובים ביותר, הרי שאני פה לבקש את עזרתכם. מדובר במחשב שעיקר מטרתו ליצור בתלת מימד ולרנדר. התקציב לכך הוא 10,000 ש"ח ואין כל צורך בציוד היקפי. המחשב אמור להיות מחובר לשני מסכים. כמו כן, מכיון שעיקר הדיונים הם סביב כרטיס המסך, אשמח לדעת מה הסיבה להעדפה של כרטיס מסוים ספציפי על פני האחרים ועד כמה הדבר אמור לבוא לידי ביטוי בזמני הרנדור. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.