עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by HeAd^ShoT,

amd athlon64 3000+ venice core - 760 [ksp] Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler - 235 [noacomp.co.il] לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 860 [noacomp.co.il] זכרון OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel - 1290 [noacomp.co.il] דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATA 8MB NCQ - 385 [ksp] כרטיס מסך Sapphire Radeon X800GTO2 256MB PCI-E - 1490 [noacomp.co.il] ספק כוח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM - 530 [noacomp.co.il] ?מארז Sunbeam Full Tower Transformer - 400 [noacomp.co.il] סה"כ איך יצא? האמת שאני כבר מתכנן על מחשב כבר חצי שנהת וגם הרבה זמן לא התעדכנתי במצב החומרה והמחירים אז תגידו לי אם יש לכם הצעות לשיפור....או חנות יותר זולה לקנו…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

אני מחפש מחשב נייד 15" שישמש תלמיד תיכון במגמת מחשבים מורחבת, ומשתמש בו בעיקר לתיכנות. המחשב לא יוצא הרבה מהבית ובעיקר יהיה מחובר לחשמל, כך ששיקול הניידות הוא משני. חיפשתי קצת וראיתי דגם של אסוס, TP500LA-DN042H, שאכן עולה 4500 ומכיל מפרט מצוין לפי מה שאני רואה.. I7, 8GB RAM ומכיל אפילו SSD קטן למ"ה. הוא מגיע עם 3 שנות אחריות VIP, שזה נשמע טוב, עד ש...נזכרים שמדובר באסוס, ולא יודע עד כמה האחריות שלהם שווה משהו בארץ עם כל הדברים הרעים ששמעתי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. בנוסף סוללה של רק 3תאים, נשמע לי ממש מעט לנייד של 15". אשמח לשמוע את דעתכם והמלצה על דגמים אחרים, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", מעדיף מבריק. * רזול…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by alex alex,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2500 בלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו דוטא 2 . CS GO 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא חושב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה , רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? פחות משבוע …

4. Started by curdi1,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות אחד מהדגמים הנ"ל בשקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/27.11m.pdf מישהו מכיר ? היה לו ? יכול לספר ? - אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו המחשב מיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים חשוב לי גם זמן הסוללה. אודה לתגובות ...

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. יש לי מפרט שבניתי באמזון ורציתי להתייעץ אתכם, אין לי צורך באחסון ואני צריך רק להוסיף מארז למפרט אני מעדיף שיהיה מKSP 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (pubg,BF,ומשחקי אסטרטגיה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? בשבוע- שבועיים הקרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מעבד: ryzen5 2600 לוח אם: msi B450 TOMAHAWK MAX ram: G.Skill Ripjaws V Series 16GB 3600MHz psu: Thermaltake SPD-0700NP 80+ Smart 700W Quiet Fan כרטיס מסך מתלבט בין rtx 2060 לבין rx 5600 XT תודה מראש!

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא נורא גם ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000-1,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC: Origins, Wolfenstien new colossus, Final Fantasy 15, The Initiate ועוד משחקים שדורשים הרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Janet,

ערב טוב! מעוניינת לקנות מחשב נייד טוב! בין המחירים 2500-4000 ככה. יש מחשבים טובים בכלל במחיר הזה? מחפשת מחשב חזק, מהיר, עם מספיק נפח, סוללה טובה, לשימוש יום יומי בעיקר פוטושופ בסיסי לעיצוב תמונות משפחתיות ( מה בנוסף צריך שיהיה במחשב כדי שהפוטושופ יעבוד חלק ללא תקיעות? ) צפייה בסרטים, יוטיוב, העברת תמונות וסרטונים רבים, עריכת סרטונים,ובסהכ מחשב שישרוד הרבה ויהיה כמה שיותר טוב ) בנוסף, אשמח לשמוע עוד כמה דעות בנוגע לשתי מחשבים שקיבלתי עליהם המלצה, מה מהם יותר מומלץ אם בכלל, ולמה? ■Tecra A50-E-1XZ ■Site Pro L50-G-181 לפי מה שבדקתי באינטרנט חברות אלה לא ממש מוכרות אז אני לא בטוחה . בנוסף המליצו לי במקום שני אלה לקחת Lenovo IseaP…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום לכולם, לחברה שלי הציעו את המחשב הנ"ל ב-3000 ש"ח דרך האוניברסיטה: HP ProBook 4330s QJ664AV מעבד: intel core i3-2330M Processor (2.20GHz, 3MB L3, 1333MHz FSB, 35W) זיכרון: 4GB =1x4GB DDR3 1133MHz דיסק קשיח: 320GB 7200 RPM S.ATA מסך: 13.3" 1366X768 HD anti-glare LED כרטיס מסך: mobile intel Graphics יציאות: HDMI, VGA ,3Xusb 2.0, 1Xusb 3.0 משקל התחלתי: 2 ק"ג סוללה 6 תאים. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64BIT אחריות 3 שנים באתר הלקוח לפי מה שבדקתי המחיר מאוד סביר לתצורה הנ"ל. השימושים הם: קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים (גם ב-FHD), חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא גימגומים, אין צורך במשחקים כבדים אולי אנגרי בירדס ומשחקים דומים כאלו. התקציב הוא התקציב הנ"ל - 3000 ש"ח. הסוללה היא 6…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by fenix5545,

אהלן, מחפש מחשב נייד (מחשב נוסף לשולחני) לעבודה עם תוכנות תלת (מאיה, מאדבוקס, זיבראש וכו) עריכה גראפית בפוטושופ וכו. מבחינת מפרט אני יודע מה צריך (I7 HQ, כרטיס מסך יעודי בעל 4GB זיכרון, 8GB RAM DDR4 וכו) הדבר הייחודי שאני מחפש זה מחשב מתקפל בעל מסך מגע עם דיג'יטיזר של וואקום שאהיה יכול לצייר עליו ולעבוד על טקסטורות בצורה איכותית מספיק כדי שאהיה יכול להימנע לקחת את הוואקום שלי לבתי קפה וכו. *עריכה* אשמח להצאות למחשבים בלי המסך מגע.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד HP Probook g450 בהמלצת Chevy (מרוצה ממנו מאוד, תודה!) לא ממש קיים צורך לכרטיס מסך, אבל אני תוהה האם זה אפשרי ? הרי המחשב נייד הגיע עם כרטיס מובנה של אינטל, אני סבור שאי אפשר, אבל בכל זאת קיים בי הספק הזה. מה לגבי כרטיס זיכרון? יש לי 4GB וכרגע זה יותר ממספיק לי, אבל יותר מדי אנשים מהסביבה אומרים שההבדל בין 6 ל4 הוא תהומי, ושכדאי לשדרג כרטיס אחד (כי כנראה ה4GB מחולק ל2-2) ל4GB וככה להגיע ל6GB סה"כ. זה אפשרי? כדאי ?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Igor Lipshits,

חברים, אני סטודנט ומחפש לי מחשב נייד חדש. להלן פירוט. מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, כולל עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים במיוחד, צפיה בסרטים. גודל המסך? לפחות 14". מה ההבדל בין מבריק למאט? רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080, אבל אפשר להסתפק ב HD 1366x768 . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה במאפשרת הקלדה מרובת שעות ופד עכבר נוח. משקל רצוי? עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. שיהיה מינימלי של 5-6 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 ? Bluetooth עדיף כן מאשר לא, אך לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל – 500GB לפחות, שיהיה כמה שיותר מהיר, עדיף כמובן SSD כונן אופטי? לא הכרחי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית…

12. אשמח לקבל מפרטים למחשב נייח - השימוש גלישה, אופיס, שמירת תמונות ועריכה מינימלית עבור זוג מבוגר שכן יודע להשתמש במחשב. הגדרנו דרישות סף אבל לא הגדרנו מי היצרן - הדרישות הן - מעבד I5 דיסק SSD 240GB דיסק קשיח רגיל (לא הגדרתי מעבר) בנפח של 1TB (לטובת שמירת קבצים - בעיקר תמונות) זכרון - 8GB DVD/צורב פאנל חיבור USB קדמי בנוסף לאחורי (אולי גם אופציה לקורא כרטיס צילום) מע' הפעלה חלונות 10 אופיס (אאוטלוק, וורד, אקסל, פאוורפויינט) אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. מקום המגורים שלהם הוא נתניה והם זקוקים לתמיכה בהעתקת החומר למחשב החדש. אשמח להצעות והמון תודה, ורד

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלם לחברי הפורום. מכיוון שאני שואל לגבי מפרט ספציפי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D בקצרה, מעוניין "לפנק" את עצמי במחשב בעל יכולת להריץ משחקים מהשנים האחרונות ברמת ביצועים גבוהה מאוד מבלי להשתנק. המחשב עומד במקום לא רחב מדי (חלל למארז בתוך שולחן מחשב), לכן מעדיף מארז לא רחב מדי ועדיפות שפתח האוורור יהיה כלפי מעלה ולא מהצדדים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500כולל ציוד היקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני אשמח מאוד לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים לכל היותר, למרות שכמו שאמרתי מעדיף לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המ…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. טוב, אז סוף סוף יש דרישות מערכת ל- GTA V, והמחשב שלי אומנם עומד בדרישות המינימליות, אבל לא במומלצות. המפרט שלי: והדרישות של GTA V: אין לי תקציב ספציפי, והייתי מעדיף להשתמש כמה שיותר ברכיבים הקיימים (אפשרי לקנות גם רכיבים יד שניה). תודה!

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח ללא חריגה! המחשב מיועד בעיקר לגיימינג .. שיהיה בו צורב! הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להחזיק משחקים כבדים על הגדרות גבוהות אם זה אפשרי עם התקציב הזה! שמעתי על המסך dell 2209wa אמרו לי שהוא מסך מצוין הוא יתאים לתקציב? השקט של המחשב די חשוב 9\10 המחשב נמצא בחדר והוא דולק רוב הזמן אז עדיף שלא יהיו זמזומים מציקים שיפריעו לישון .. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא חשוב לי! אין צורך לכלול מערכת הפעלה! אני גר באיזור המרכז אם יש חנות בראשון לציון זה יכול לעזור. אני לא חושב שאני הולך לשדרג את המחשב בשנתיים הקרובות לפחות!

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. [Gigabyte GA-7VAX [KT400 לוח אם 561 הלוח אם כולל כרטיס קול וכרטיס רשת Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm דיסק קשיח 461 Aopen X56 כונן תקליטורים 154 TEAC 1.44 כונן דיסקים 56 Gigabyte Radeon 9000 Pro 64Mb כרטיס מסך 560 Genius 56K v.92 PCI מודם 75 Genius SP-G06S רמקולים 40 Tsunami Virgo 350W מארז 233 Samsung Original 256mb - DDR - PC2700 - 333Mhz זיכרון פנימי 466 AMD Athlon XP2000+ 1.67Ghz מעבד 688 ThermalTake Volcano 7+ גוף קירור למעבד 103 MAG 770FS - 17 inch מסך 872 סה"כ כולל מע"מ 4215 לא כולל עכבר ומקלדת שזה עוד 63 שקל מה אתם אומרים על המפרט הזה? שווה את הכסף יש איכשהו לשפר ולהישאר האותו תקציב של פחות או יותר 4000 שקל ואולי בכלל שווה מחשב מבוסס אינטל? בבקשה עזרו לי בתוד…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. התקציב הוא 5500 כולל חריגה. מבחינת הניצול אין בעיה לנצל את כולו אם צריך. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית. אינטרנט אופיס ומוזיקה. לעיתים גם סרטים ברזולוציית 1080p לכן עליו לעמוד גם במצב הזה. כמו כן אני כרגע עם מחשב ברמה גבוהה ששירת אותי 7 שנים לכן אני מחפש משהו שיחזיק לי גם לתקופה הזו. מבחינת ציוד היקפי אשמח להמלצה לפד לעכבר (לא דורש משהו מעבר לנוחות) למחשב הנוכחי שלי יש ספק Corsair 620W Modular לכן אז אם הוא מספיק אפשר לוותר עליו. יש לי גם כונן דיסקים. כמו כן, אני מעביר ממנו גם 3 כונני HDD לכן המארז צריך לכלול גם את זה. מבחינת השקט המחשב אצלי בחדר ולא נכבה לעולם למעט הפסקת חשמל לכן אפשר להתחשב אך יחד עם זא…

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by eitany245,

תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) 3500-4000 ניתן לחרוג ב 200-300 ש''ח אם באמת יש סיבה טובה לכך. מהם השימושים העיקריים במחשב? לימודים,תכנות,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ובסדרות. במידה ותשחקו במשחקים, על אילו משחקים מדובר ובאיזו איכות? לא אשחק במשחקים. במידה ויש צורך בתוכנות ספציפיות, על אילו תוכנות מדובר? (במסגרת עבודה, לימודים אקדמיים וכדומה) visual studio mysql anaconda pycharm microsoft office VMware ubuntu docker maven Git VS code Eclipse dot net ועוד תוכנות שקשורות לתכנות שאני עדיין לא יודע. מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה? מומלץ לרכוש בזמן הקרו…

19. שלום לכולם ושנה טובה, אני מחפש שני מפרטי מחשב אחד לשימוש של ילדה בת עשר ואחד למדיה סנטר. דברים נוספים שלא רשומים בשאלון: 1. מעולם לא קניתי מעבד AMD וזה סתם מפחיד אותי, כך שאם אתם ממליצים עליו אנא רשמו בבקשה האם זה בגלל הביצועים או שזה בגלל המחיר. 2. המדיה סנטר יוריד סרטים מדיסק רשת (לא אלחוטי) שכל המחשבים האחרים (4) מורידים אליו. אנא קחו זאת בחשבון אם צריך זיכרון 4G ע"מ שלא יהיו השהיות? 3. המחשבים אצלי מיועדים בד"כ לכ-4 שנים אחרי זה אני משדרג אם שווה ואם לא קונה חדש. תודה רבה על הרצון שלכם לתרום מהידע שלכם לאחרים. הראל 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח לכל אחד מהם האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג …

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. היי, 0 רכשתי השבוע לפטופ חדש של לנובו דגם Z50 . המחשב מגיע עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 840 ומסתבר גם כרטיס מסך של אינטל מובנה. כשאני עושה הכפלת תצוגה (מראה) וכמובן כשאני ברזולוציה 1920 על 1080 , אז בטלוויזיה התמונה מעט מתוחה, יוצאת מהמסגרת . המחשב והטלוויזיה כמובן תומכים ברזולוציה הזו, עבדתי כך שנים עם המחשב הנייח שלי. יש לציין שניהול המסכים וההגדרות נעשה בתוכנה של אינטל ולא של NVIDIA (לאחר שיחה עם חברת לנובו הוסבר לי שהכרטיס החזק נכנס בעת הצורך ובצורכי סוללה). ניסיתי כמעט הכל אפשר להגיד... רק כאשר אני משנה את ההכפלה לרזולוציה 1280 על 720 אז ניתנת לי האופציה לעשות scaling לטלוויזיה ואז אני מסדר זאת. מיותר לציין שזה לא פיתרון עבורי מכיוון שאני הולך לצפות סרטי FULL HD ולשם…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. פתחתי כבר תר'ד, אבל אני פותח אחד חדש מפני שהדרישות שלי השתנו קצת. ובכן, מה אני אעשה במחשב? אני חובב צילום ולכן יערוך תמונות רבות בפוטושופ. אני צריך לפתוח 100 + תמונות באיכות של 10 מגה פיקסל ואני צריך שהכל יעבוד חלק ומהר. בנוסף אני עובד ב premiere אז צריך שגם שם הכל יעבוד חלק מהר וללא תקלות. בקשר למשחקים, אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים חדשים בצורה חלקה. בנוסף אני עושה הקבה קידודים והמרה של קבצי וידיאו מפומט אחד לאחר. אני צריך גם לעשות עבודה משרדית רבה (כתיבת עבודות, גלישה באינטרנט וכו). בנוסף, אני מוריד הרבה תוכן למחשב ומשתף קבצים, לכן אני צריך נפח איחסון גדול והכי חשוב, מפני שהמחשב נמצא אצלי בחדר, ליד המיטה, אני אצטרך מחשב שקט מאוד שלא יפריע לי בשינה כאשר הוא דלוק. ע…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by עידן10,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה והחסכון אינו יפגע משמעותית, חסכו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין בשימוש לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by danshimsh,

שלום לחברי הפורום, האם יש למישהו מושג מתי אמורים להגיע מחשבי מחשבי לנובו p50/p70 עם מעבדי xeon לארץ? קישור - לנובו p50 בברכה, דן

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן מדובר בשיפור משמעותי (עד 300 ש''ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד (C&C החדש ברשת, BF4, משחקי רשת המוניים למיניהם. תוכנות: פוטושופ אילוסטייטור ואינדיזיין גירסא 5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא סגור על המסך, כניראה גודל 18.5 ורזולוציה של 1366x768 (מוכן להשקיע עד 500 ש''ח ככה שזה נתון לשינוי) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. היי, אני מתחיל שנה הבאה ללמוד מדעי המחשב בהדגש על מדעי המוח באונ' תל אביב. אבל, יש לי אפס ניסיון בתיכנות(!), כך שאני לא יודע בדיוק מה דרוש מנייד כדי להתאים לדרישות תואר שכזה. לכן ממש אשמח למילה מצד הסטודנטים שמתעסקים כרגע בתיכנות או נמצאים באמצע/אחרי תואר במדעי המחשב/הנדסת תוכנה לגבי מה נדרש ממחשב לתואר. כמו כן, מההיכרות שלי עם עצמי אני יודע שהרבה יותר נוח לי לשרבט עם עיפרון במחברת במהלך הרצאות , לכן יהיה ממש טוב אם אוכל למצוא מחשב שייתן לי מקבילה טובה למחברת בדמות עט סטיילוס טוב + היכולת להקליט סאונד ו/או יכולות נוספות. מטרות המחשב? לימודים נטו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך שיהיה נוח לעבוד איתו גם בשמש, אז מאט אני מניח. * רזולוציית המסך? 1920*1080 * דרישו…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים