ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
אוקי התקציב הוא בערך 5000 שקל פלוס מינוס. עכשיו יש כמה דברים שאני רוצה שתשימו לב אלהם:כרטיס מסך אני די סגור על ה radeon 9600 xt 256 mb sapphir מסך אני ממוצע ומטה כי המסך ילך למחשב הישן. כרטיס קול ממש לא מעניין אותי כמו כן גם כונן דיוידי או צורבים למינהם. המחשב אמור להיות בעיקר למשחקים ככה שאני צריך הרבה זיכרון פנימי ולוח אם ומעבד טוב בשביל המטרה הזו. זיכרון אני לא אקנה יותר מ40gb כמו כן רמקולים לא מעניינים אותי וגם עכבר ומקלדת. אוקי מקווה שאני לא יותר מידי מכביד עלכם בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן ולחבר אותו לרשת הביתית השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים אני מתלבט בין 3 סוגי ניידים מחשב נייד MSI Wind U100 1.6GHz 160GB 2048MB מחשב נייד "8.9 HP Mini-Note 2133 FU353EA 1.6GHz 1GB מחשב נייד "10 Asus eeePC 1000 160GB תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שישנה נטיה להמליץ כברירת מחדל על ספקים בעלי הספק גבוה למדי (550 וואט לכל הפחות, ואף 650 וואט) עבור מפרטים "בינוניים" לכל דבר ועניין. אני תוהה מהי הסיבה לכך. ניתן הרי למצוא שלל בחינות שמראות שצריכת ההספק של מערכת "בינונית" היא סביב ה 250 - 350 וואט. לדוגמה, הבחינה הזו של Gamers Nexus, אתר רציני מאוד. דיון נעים
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח . אפשר עם חריגה עד 2500 אם הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד - אינטרנט עם טאבים רבים, אופיס וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב אם זה כרוך בעלויות משמעותיות. אם מדובר בתוספת של 200 ש"ח פלוס מינוס אז אפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
חסכתי כסף הרבה זמן עד לסכום כמעט של 15,000 ! אני רוצה להחליף את הלפטופ שלי ללפטופ גיימינג בלבד ! יש המלצות ? אני מחפש לקנות בארץ תביאו לי לינקים או משהו אני אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. אני רואה שבקשות למפרטים בתקציב גבוה נוטות להעלם. מקווה שלא הפעם. אני אמנם מוכן להשקעה כספית גדולה, אבל עדיין לא רוצה סתם לזרוק כסף בלי שום תמורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. אני עדיין רוצה מחשב חזק ואיכותי, אבל אם יש רכיב שפשוט אין צורך בו, אז אין טעם לקנות סתם כי התקציב גדול ומאפשר. אז מצב כזה של min-max אני מניח - המינימום שאני צריך בשביל ההגדרות המקסימליות נכון להיום. מקווה שהצלחתי להיות ברור. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, וזה גם גמיש - אם אתם בונים משהו שחורג אשמח להבין למה, ואולי להשתכנע. זה לא נוקשה. אבל אני ממש מופתע אם יהיה צורך להשקיע את כל הסכום…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לאחותי שימוש בסיסי: גלישה, אופיס, סרטים מסך 15.6 חשוב שלא יהיה כבד עד 2 ק''ג (עדיף פחות) לא צריך מסך מגע/מתנתק יש עניין להשקיע בssd? מקטין נפח אחסון? עדיפות לdell/asus/hp
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, קראתי כל מייני מפרטים מומלצים באתר, אבל לאור הידע המוגבל שלי אבקש להתייעץ בכל זאת. לא השתמשתי בפורמט שבנעוץ, אבל כן עניתי על כל השאלות שבו. המחשב הנוכחי שלי, שסוגר סביבות ה-5 שנים, מתחיל לבאס קצת. דווקא המעבד הוא צוואר הבקבוק אצלי במשחקים, אבל גם הכרטיס כבר לא בשיאו. חשבתי לנצל את בלאק פריידי כדי לשדרג, כשבתכל'ס זה לרכוש מחשב חדש כמעט מלא. אני מצרף את המפרט הנוכחי בתמונה (חסרים פה כוננים קשיחים של 1TB שיש לי בפנים, אז מקום לא חסר): יש לי בגדול 2 שאלות: 1. האם יש כאן חלקים שאפשר להציל למחשב הבא? (כוננים קשיחים ו-SSD אשמור, אבל מה עם מאוורר? ספק כוח? קירור?) אני מתלבט כי אם אין פה מספיק חלקים להציל אני אשאיר את המחשב הזה כמו שהוא ופשוט ארכוש חדש לגמרי. יש לי מ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני עומד לרכוש מחשב נייד של HP והדבר האחרון שמטריד אותי הוא הסוללה. עד עכשיו עבדתי על מחשב עם כרטיס מסך ומסך 15.4 עם סוללה של 8/9 תאים וקיבלתי זמן עבודה של עד שלוש וחצי שעות. המחשב שאני עומד לקנות הוא 13.3 וגם עם כרטיס מסך, אבל סוללה של 6 תאים. עכשיו, ברור לי שיש המון פרמטרים וכו', והנתונים שסיפקתי כנראה לא מספיקים כדי לקבל תשובה ברורה, אבל אני שואל בגדול. רק רוצה לדעת ולשמוע מבעלי HP או משתמשים עם ניסיון ב-HP אם הם מרוצים בגדול מצריכת הסוללה שלהם. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבדi7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור ההזדמנות של המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית ולהשתמש במחשב הקיים כ-NAS שיריץ freeNas. לגבי המחשב החדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח (לא כולל מעבד ולוח אם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד איזור 5000 ש"ח, מעדיף פחות. יש אפשרות לחריגה של 500 ש"ח. נקודות שחשובות לי: א. בהירות גבוה (הבנתי שמדובר בNITS לפחות 300). ב. מסך מגע - לא חובה, אבל יכול להיות נחמד עבורי. ג. כל השנים קניתי רק דל, אבל לא מצאתי מחשב שלהם שמתאים לדרישות שלי ונמצא בתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרבה טאבים בגוגל כרום, תוכנות אופיס השונות, הכנת מצגות, פתיחה מספר PDF במקביל, הכנת מצגות, מעט סרטים. ללא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים …
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מעוניין במחשב לשימוש ביתי/משרדי/סרטי. הוא מיועד להתנייד ברחבי הבית ולעיתים יישב על שולחן ואז יחובר למסך 23" FHD ולמקלדת ועכבר אלחוטיים ויישמש כנייח. שימוש נוסף - חיבור לטלויזיה FHD 55 להקרנת סרטים. מעוניין במסך עם רזולציית FHD. אודה על עזרתכם לוודא את טיב המחשב הנייד בקישור הבא - http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=21&cat=77&subcat=806&prod=7127&page=1&psize=30 (ניתן לקנות אותו בכ-3250 ש"ח) לא הצלחתי למצוא ביקורות ספציפיות עליו, ועל כן אשמח לשמוע אם מישהו מכיר.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יו מה המצב חברים? אני תיכף משתחרר ומחפש להחליף את הלפטופ הישן והלא מתפקד שלי (בקושי 2 גיגה RAM) במשהו יותר רציני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו באבויה נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. בכל זאת רבע מהמענק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בעיקר משחקים. אני לא בחור של קונסולות ובא לי ליהנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מארז: antec three hundred- the versatile case ספק: Silencer 500 EPS12V 80 plus מעבד: I5 HASWELL 4430 3.0GHz (אחריות עד 25.9.16) קירור: scythe katana 3 cpu cooler לוח אם: MSI H87M-G43 DDR3 1600 כרטיס מסך: MSI RADEON R9 270 GAMING 2GB (אחריות עד 9.4.17) SSD פנימי: CRUCIAL M4 128GB SATA 3 (אחריות עד 26.9.16) מתאם ל SSD פנימי: scythe bay rafter 2.5 דיסק קשיח פנימי: seagete 500GB 7200+ HITACHI 320GB זיכרון: G.SKILL DDR3 4GB 1333 7-7-7-21-2N עכבר: logitech m-bz105a יש לי זיכרונות אחרים שאני רוצה לשמור לעצמי שהם: kingston hyper-x 2X2 1600MHz את כל הציוד היקפי שלי אני רוצה לשמור חוץ מהעכבר כמובן שאני לא רוצה אותו יותר
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך להזמין את המחשב הבא . הוא מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה את האופצייה לבצע OC בעתיד. אני יודע שיש מקום לקצץ במיוחד במארז ובספק ואני יסביר. יש לי המון HD ואני רוצה מארז גדול ומרווח ועם ספק שלא יגמגם בהעמסות. בהתחלה רציתי DS3 של ג'יגהבייט ושיניתי את דעתי בגלל פיצ'רים - האם אני טועה ? אני מאוד סומך על דעתכם כאן בפורום ואני אחכה לפני ההזמנה ואני רוצה להזמין עוד השבוע. אנא תגיבו ותעזרו לי להחליט. גם אם אתם חושבים שזה בסדר תאשרו כי אני זקוק לחיזוקים. - שאלה נוספת בקשר למסך - בחרתי בו רק בגלל האתר הזה האם הוא באמת כזה טוב ? ומה יותר מתאים למשחקים הרחב או הרגיל ? תודה רבה מראש מנו מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1803 לוח אם: A…
-
- 49 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת המחשב (החלקים) ייקנו בארה"ב (אם זה משנה איפה בדיוק אז בניו-יורק) אז אני מבקש אם אפשרי להתייחס למחירים כמו שם אם זה אפשרי גם אם לא זה לא נורא.. יותר חשוב לי המפרט עצמו... הדגמים שמות החלקים המדוייקים. יש לי שם משפחה שיגידו לי כמה זה יעלה לי מה שאני רוצה. מטרת המחשב בעיקרון להכול. לא מתכוון לערוך ווידאו אבל אחי עובד אם כמה תוכנות גרפיות כמו Photoshop, Solid Works, FreeHand זאת אומרת כרטיס מסך טוב וחזק שיריץ הכול.. אבל לא להגזים כמובן.. עוד נקודה זה מסך LCD בגדלים 17" 19" אינץ לראות מה ההבדל בין המחירים שם.. (אני מודע שעדיף CRT למשחקים) אבל אני רוצה לבדוק את האפשרויות... החלקים שצריך בעיקרון זה: (המחשב ייבנה פה בארץ..) מבקש לא לחרוג מהתקציב אם אפשרי אז א…
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מצאתי את זה בחברה של דייל... My Components Intel® Core 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 No Express Upgrade to Windows Vista Selected 17 inch UltraSharp Wide Screen UXGA Display with TrueLife 2GB DDR2 SDRAM at 667MHZ, 2 DIMM 80GB 7200rpm SATA Hard Drive 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS או נייד של Alienware Area-51® m5750 Processor: Intel® Core 2 Duo Processor T7200 2.0GHz 4MB Cache 667MHz FSB Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Home Edition with Service Pack 2 Display: Alienware® m5750 17" WideUXG…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?--3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח הדומה לראוטר מה שצריך זה רק מקלדת,מסך ועכבר . הנה המפרט : יימכר במחיר של 2000 שקל ברשתות Office depot כולל Windows XP Home . ישנה אפשרות גם ללא מערכת הפעלה ,או עם Windows 7 במעבדות יניר . הכל לפי דרישת הלקוח . כמו כן מצורפת מערכת FoxOS לינוקס שצרובה מראש על ידי היצרן . שמעו מחשב מדהים ,יצא לי להתנסות בו !
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט שאני כבר די סגור עליו הוא ישמש ללימודים , אינטרנט , הורדות , סרטים (לא עריכה) , ואולי קצת משחקים (אבל לא נראה לי) לא מתוכנן OC חבר'ה מה אתם אומרים? מעבד Intel Core 2 Duo E4400, 2.00 Ghz, 2 Mb לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון פנימי Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 דיסק קשיח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS צורב LG GSA-H42N כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe מארז+ספק Compucase HEC 6A19 400TRT Black רמקולים Altec Lansing ATP3 איך התאימו…
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הרבה הבדל בין 9K ל 8K אז מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימאלי 9K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל תחום המשחקים אם זה בין הכבדים החדשים שיוצאים מידיי שנה: וויצ'רת פולאאוט וכו' וגם המשחקים היותר קלים כמו: וואו, LoL, OW וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכי חשוב לי שאני אוכל להפעיל משחקים כמו Battlefield 3 ו-Skyrim על ההגדרות הכי גבוהות ושירוץ חלק. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1207 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪471 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪339 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות…
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יוודע שזה לא פורום לניידים אבל אשמח אם תעזרו לי... אני סטודנט לארכיטקטורה ועובד עם פוטושופ אוטוקאד מקס וויז.אני צריך מחשב נייד וצריך המלצה מה מספיק לדרישותי,איזה מעבד,כרטיס מסך,לוח אם וזכרון,ומה מחירו?באיזה מחיר אני יכול לקנות כזה משומש והאם כדאי לי?בהמון תודה....
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חדש, סי די רום, צורב, מסך, כרטיס רשת אני צריך המלצה למעבד טוב + לוח מתאים + זכרונות + כרטיס קול + מארז עד 3500 ..... המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג (אולי בעתיד .. או משהו קטן בשביל ההתחלה)
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-