ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה קצת לשפץ את המחשב שלי לא משהו רציני. זה המפרט שלי כרגע: מארז של thermaltake לא זוכר את הדגם אבל זה משהו טוב עלה לי 600 שקל מעבד intel i7-3770 nvidia gtx650-אני מחליף אותו אז זה לא רלוונטי המחשב לא עובד הכי מהר ולוקח לו די זמן לעלות את המערכת ההפעלה ולפעמים הוא נתקע. לאחי יש מקבוק והמחשב שלו טס שזה לא יאמן. אני שואף להגיע עם המחשב שלי למהירות שלו. אני משתמש התוכנות עריכה מאוד כבדות ומשחקי מחשב כבדים המחשב נקנה לפני שנתיים והוא בכלל לא עמוס (עשיתי פרמוט לא מזמן) וגם בקושי השתמשתי בו ככה שהוא במצב מצוין. אני לא רוצה להחליף מעבד ולא ספק כוח כי ספק כוח החלפתי לפני חודשיים והמעבד די חזק. אם אני יחליף את הארד דיסק לSDD וזה יפתור את הבעיה לחלוטין אז תסבירו לי כמה ג'יגה …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪266 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2291 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 , יחידות 1 ₪1598 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2274 Asus DRW-24B1ST x24 Black, יחידות 1 ₪143 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=498 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.…
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית מחשב, ובשתי החנויות הללו קיים בדיוק המפרט המבוקש, רציתי לדעת האם מישהו התנסה עם החנויות האלו (שניידר ו-WinPrice), ואם כן, איך היה הניסיון? בתודה מראש, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח- אם כי המטרה היא לקנות באילת, כך שהמחיר שאני רוצה לשלם הוא עד 5500 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל- במידה וזה באמת משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +|- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE, ביחוד אפטר אפקטס, פוטושופ ופרימייר. תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואנימציה. (אופן שימוש הוא פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בלי מסך, בדגש על שקט. בניתי מפרט למטה ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים. האם כדאי לשנות/להוסיף משהו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, משחקים חדשים ברמה די גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על המחשב הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338&aff=Ret זאת החנות הכי זולה שמצאתי את המחשב. האם חנות טובה/אמינה? והאם אני יוכל לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו במידה ואני הולך לשם? אה ומשו אחרון, כדאי לבקש הנחה שאני מגיע לשם? או שזה לא ריאלי?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש עבור עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שבאיזור ה-5K ~ כולל הציוד יהיה בסדר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה הכרחי, להשתמש בכל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות. יש לי פה צורך בקימפולים וכדומה, אבל מדיי פעם יש לי צורך בצפיה בתכני HD. אין צורך בכרטיס עבור משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה / תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב נייד שיהיה: 13.3 אינץ קל (2 קילו זה הגג שבגג, עדיף פחות מ-1.8 ) עם CORE 2 DUO עם 2 גיגה זיכרון לפחות הארד דיסק 160 גיגה ומעלה צריך גם שיהיה בו WIFI (כדאי להשקיע במחשב עם תקן N? זה הולך לתפוס חזק? שווה את המחיר?) שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (לא מבין כל כך בזמני סוללה במחשבים ניידים בכלל, ובכאלה קטנים חזקים במיוחד לא מבין) כונן דיסקים הבנתי לפי מה שחיפשתי באינטרנט שכמעט ואין במחשבים כאלה כונן, אבל אם יש אז שיהיה לפחות צורב DVD מחפש כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף אין לי עדיין תקציב מוגדר, ויש מצב שאני יביא אותו מארה"ב, אז אם יש משהו שם טוב ויחסית זול אז גם תופס תודה לעוזרים, בר
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחליף נייד ומתלבט בין 8 ל 16 גיגה. מקווה שיחזיק לי 5 שנים, לא עורך, לא משחק.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לוח אם : MSI platinum p45 - כולל כניסות אדיו 5.1 מעבד : Q9400 2.6Ghz זיכרון : 4G RAM כרטיס מסך : Radeon 5750 הארד דיסק : 1TB - נקנה לפני 3 חודשיים. מארז שקט וגדול , עם כרטיס טלוויזיה , כונן דיסקים , ספק כוח
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17960 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17961 אני רואה שיש הבדלים בין המעבדים ובין המאיץ הגרפי 520 מול 540. השאלה האם שווה להוסיף 500 שקל או שההבדלים לא מצדיקים את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כל המחשבי מולטימדיה באים עם מסך מבריק וזה ממש מעצבן! הבנתי שאפשר לשים מדבקת אנטי גלייר והמסך הופך למט-איפה משיגים מדבקה כזו?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים עריכה גרפית,עבודה משרדית תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופןשימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4,ALL THE NEWS... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) לא צריך מארז מושתק אבל שלא יהיה רועש כי הוא מחשב לסלון. 6. ה…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה: התקציב שלי גדל ל-5700. המחשב ישמש למשחקים כבדים, עריכת תמונות (לא משהו רציני), סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. חשבתי על המפרט הבא: AMD ATHLON XP 2700 ORIGINAL BOX ש"ח EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB LITE-ON DVD 16*48 Retail Black TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Dragon DX-01BD Tower HEC 300ART WATT PSU ש"ח סה"כ 5646 ש"ח כל החלקים חוץ מהזיכרון הם מפנדה. מה אתם אומרים? ועוד שאלה: מישהו אמר כאן שיש בעיה עם זיכרונות של גייל ולוח אם של אפוקס זה נכון? תודה
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים הרגע נכנסתי לLogicPC וראיתי כי Conroe E6600 נמצא וכרגע ניתן להרכיב מחשב עכשיו הכוונה לעבודה רגילה ,שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל הרבה יישומים בלי הרבה בעיות ,אפשר להגיד שאני גם ישתמש בו כגיימר אבל זה פחות אני מעדיף מקס 'ביצועים אז ככה יצא לי לשבת ולנסות להרכיב לבד על פי חלקים שהציעו לי לקחת פה וזה מה שיצא לי 0 8385 Asus P5VDC-MX + VGA DDR1/DDR2 + LAN Motherboard 422.00 ¤ 1 422 ¤ 1 7235 A-TOP Alien Aluminium Silver + LCD + 2 Led Fan no PS Case 319.00 ¤ 1 319 ¤ 2 7380 Corsair VS2GBKIT675D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1272.00 ¤ 1 1272 ¤ 3 8633 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 461.00 ¤ 1 461 ¤ 4 8717 Gigabyte Radeon X1800XT PCI…
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, מתנצל מראש על כך שאני פותח את הדיון הזה כאן, פורום מחשבים ניידים לא עולה אצלי כרגע. חברה שלי מחפשת מחשב נייד למטרות עבודה (מעבד תמלילים ואינטרנט בעיקר) ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לה שהמחשב יהיה קל (עד קילו וחצי) וגודל המסך 14" או קצת פחות.תקציב עד כ-$300 עם אפשרות קטנה לחריגה בכמה עשרות דולרים. אשמח לשמוע המלצות אפשריות. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לבנות מחשב כדלקמן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K (או עפ''י ההמלצות) 2. מה שימושי המחשב?עיקרי בבית, יאגור את כל הקבצים לשימוש המחשבים הניידים בבית בדיסק הפנימי ובדיסק חיצוני (סרטים בלו ריי\fhd\אודיו באיכות בינונית עד גבוה מאוד\תמונות ואופיס) גיבוי לכלל הבית (לכונן חיצוני), צפייה ישירה בסרטים ובהופעות חיות, הורדות סרטים, העברת מידע ממס' מקורות במקביל-אינטרנט+כוננים חיצוניים\תיקיות. חיבור לרסיבר קולנוע ביתי ומסך פלאזמה fhd 54'' כמסך עיקרי, האזנה למוזיקה באיכות גבוהה דרך הרסיבר.חיבור ל2 מסכים כאופצייה (לא הקרנה במקביל). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? פלאזמה "54, רזולציה FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מעוניין בלאפטופ שיאפשר לי לפתח תוכנה יותר ביעליות. כלומר, המטרה היא שהקומפלציה והעבודה עם המחשב תהיה כמה שיותר מהירה וחלקה. למיטב הבנתי SSD, מעבד וRAM הם השילוש הקדוש בשביל עבודה כזו. אז אני רוצה לדעת אם המחשב הזה יספיק לי לעבודה עם ANDROID STUDIO, UNITY ואוליי גם VISUAL STUDIO דבר אחד שהייתי רוצה זה SSD של 256 GB במקום רק 128, אבל חוץ מזה נראה לי שהמחשב הזה יהיה טוב לעבודת פיתוח? מה אתם אומרים? עריכה: אגב, איך אני יודע שהמוכר לא מחליף לי לרכיבים שלא מגיעים עם המוצר או מחליף את הרכיבים המקוריים ברכיבים "פושטים"? ואם אני אבקש כונן SSD 256 GB איך אני יודע שהוא שם לי משהו באותה האיכות של התוצרה של ASUS או שהוא שם לי סתם משהו פחות אי…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך המעבד intel core i7-u הוא חזק \ טוב \ אפשר להריץ עליו תוכנות חזקות? ואיך המעבד intel core m3?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי יצא מעבד החדש של אינטל I10? והאם הוא אמור להיות משמעותית יותר טוב מאשר I9?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשבים במארזי U1 לא שרתים. המטרה היא להריץ עליהם מס' VIRTUAL MACHINES אבל שוב כ-PC רגילים כלומר מערכת הפעלה VISTA. במילים אחרות צריך מחשב מספיק חזק להרצה של 4 מערכות הפעלה VISTA בו זמנית (התוכנה בה אני משתמש היא VIRTUAL PC של MICROSOFT) ושיהיה במארז U1, קיים כזה דבר? אני עובד בחברת היי טק בינונית בגודלה, אנחנו כרגע מחדשים מעבדה ומנסים לצמצם את כמות המחשבים (הפיזית) מבלי לאבד עמדות (וירטואלית) דור.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. בגדול אין תקציב, התלבטתי מאוד לגבי apple air 13 . השאלה היא אם לא עדיף apple macpro retina ? לגבי תקציב - לא כלכך יודע כמה כדאי להשקיע, אני מוכן להשקיע שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים. הבנתי שapple air מאוד מאוד חזק וזמן הבטריה שלו מוביל. כמובן שהתקין וינדוס במקביל, אבל יש הרבה תוכנות תמיכה למאק. אשמח לדעות, תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתלבט קשות! מצד אחד לוג'יק נראים לי יותר אמינים , אני יותר נמשך לאינפינטי, אני יותר אוהב את המארז שם , ואתה מקבל קירור יותר טוב למעבד . מצד שני KSP כ"כ זולים ואפשר לקבל GTO , וספק 400W נכנס בתקציב . בקיצור , מה לקחת? זה (מלוגי'ק) : או זה (מKSP) : Help me!
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקציב הוא כעד 3000 מחשב לשימוש יומיומי - אופיס, סרטים(HD), גלישה, מבחינת גודל לא קריטי , כי רב הזמן הוא יהיה מחובר למסך(או לטלוויזיה לחילופין). בנייד (הגוסס) הנוכחי יש לי EVO 840 250GB , מניח שניתן להעביר אותו למחשב שארכוש(וניתן להוזיל עלויות אם זאת אופציה ראלית). אין חובה למערכת הפעלה עם המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית \ גלישה ביתית וצפייה בסרטי HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-