עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bodeg,

היי האם למישהו יש נסיון כלשהו עם dell-m6500? אף חנות לא מחזיקה במחשב כזה, ויש לי קושי להזמין "חתול בשק". אין ספק שהמחשב עתיר ביצועים, אבל הייתי רוצה לחוות את המקלדת והמסך שלו. וכאחד שהמחשב שלו מבלה זמן לא מבוטל בנסיעה על אןפנוע - כמה הוא באמת קשיח - עד כה רק ThinkPad שרדו את הטילטולים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-m6500.htm תודה אלון

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. שלום לכם, אני משנה את המחשב לדגם אחר של דל. אשמח לקבל חוו"ד על המחשב הנ"ל. האם הוא מומלץ? השימושים הם משרדיים / לימודיים (אופיס) ואינטרנט ללא משחקים. אם יש המלצות אחרות אז בבקשה שיהיו על מחשב במשקל דומה. בתודה, אימא של

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Amirox,

שלום רב, לאחר חיפושים מתמשכים כמעט בכל מקום אפשרי החלטתי להרשם ולבדוק אולי מישהו נתקל בבעיה כמו שלי. ברשותי מחשב נייד דל 1525 בסביבות השנה וחצי, עד לפני שבוע הייתי מרוצה וכל מי ששאל אותי המלצתי לו על המחשב הזה. לאחרונה השתדרגתי מויסטה לווינדוס 7, לפני שבוע תוך כדי עבודה הסוללה הגיעה לסוף שלה והמחשב התחיל בכניסה למצב היפרבנד, רצתי מיד למטען וחיברתי אותו תוך כדי שהמחשב עושה את הפעולה - זה לא עזר והמחשב נכבה. לאחר שהדלקתי אותו נתקלתי באיקס אדום (כמו מליוני משתמשי וינדוס 7) והודעה כי הסוללה אינה תקינה ויש צורך להחליף אותה- הבעיה ידועה ויש עליה פוסט של 10 עמודים (נכון לעכשיו) בפורום של מיקרוסופט. כרגע הסוללה מחזיקה בסביבות 30-40 דק'. התקנתי תוכנה בשם battery care היא הרא…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Intel® CoreTM Duo Processor T2400 (1.83GHZ/667MHz FSB/2MB Cache) 15.4" WXGA (1280 X 800 resolution) Monitor 80 GB Hard Drive 5400RPM 256MB 533MHz DDR2 SDRAM Memory, Maximum 2GB DVD-RW x 8 Wi-Fi 802.11b/g Wireless 1350 Dell Wireless 350 Bluetooth® internal wireless card Microsoft Windows XP Home or Professional ( optional ) Weight at 2.8Kg 3 Year warranty 2 Days Delivery Additional Features Integrated Intel® Media Accelerator 900 Graphics Adaptor, 128MB Shared DDR Merory Integrated: 56K1 V.92 modem, 10/100 Ethernet LAN Audio type/controller: AC97 (Soft Audio) Dell two piece stereo speakers איך המחשב הזה? מה עדיף? זה או 2MB L2 cache Memory: 512MB DDR2 667MH…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by Aner,

מתכנן לרכוש בשבועיים הקרובים לפטופ חדש וראשון בעקרון התבייטתי על הSTUDIO 1537 P84000 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm +שדרוג של זכרון ל-4GB מה שביאס קצת זה שמתברר שהוא לא בא עם התאורת מקלדת והקורא טביעות אצבע...(או שכן ומישהו שקנה אותו שם יתקן אותי) יש דגמים נוספים שנותנים כזו תמורה של מפרט\אחריות\פיצ'רים לתקציב? מה שחשוב לי זה "בית טוב" במקרה של תקלות ותיקונים המחשב ינויד בין הבית שלי לבית של החברה ובתוך הבית, ובעתיד בין הבית לאוניברסיטה. אין בעיה עם משקל. השימושים הם אינטרנט (מלא טאבים וPDFים פתוחים), סרטים והרבה, תכנות ווב ותכנות VISUAL STUDIO, הרצת VM וגם משחקים פה ושם (מנג'ר, GTA VICE CITY וכו', לא משהו כבד) האם ההבדל בין P8400 ל-T5800 שווה 7…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by gman_il,

שלום. אז מה כדאי? לקנות DESKTOP מורכב או להרכיב. אומנם DESKTOP הוא יקר בהרבה אבל נראה לי שיותר אמין , אין סיכוי שיהיו התנגשיות חומרה וכאלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by ender_shadow,

Hi All, First, please forgive me not writing in Hebrew... something in my laptop got screwed up... Anyway, I need help in building a spec for a new development machine (also, this machine would probably also run games, display video files etc...) - my budget is roughly 1,000$ - for that I would like: * CPU - recommendations? Intel/AMD? * RAM - 2GB * HD - at least 160GB SATA I need this machine to be as quiet as possible. That's about it I guess... Thanks in advance for your help AP

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מתקין את כל הדרייברים מהאתר הרשמי, ותמיד נשאר דרייבר אחד בסימן שאלה שהוא לא מותקן.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  9. שלום לכולם במחשב נייד הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה של ati hd 6470, היות שיש למחשב הזה כרטיס קול hd של אינטל, יש צורך להתקין גם את הדרייבר של הכרטיס קול של אינטל, משום מה הדרייבר מתקין גם את התוכנה של הכרטיס מסך של אינטל, וב device manager בקטגוריה של כרטיס מסך מופיע כאילו יש שני כרטיסי מסך, אם לא מתקינים את הדרייבר של אינטל מופיע בקטגוריה של כרטיס מסך סימן שאלה, וגם הכרטיס קול לא מותקן, עכשיו הבעיה היא שרוצים לעשות rotate למסך ב 90 מעלות או יותר, האופציה totate display מופיעה באפור זאת אומרת שהיא ב disable , עברתי על כל האופציות שיש בתוכנה של הדרייבר של ati וגם של אינטל ולא הצלחתי לעשות אותה enable, האם למשהו יש פתרון לבעיה זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  10. אהלן חברים! לא בטוח אם זה הפורום המתאים לפוסט אבל (פוסט ראשון שלי פה)- קניתי לפני כחצי שנה את הלפטופ המדהים Dell XPS 13 9360 (i7-8550U שימושים בעיקר ללימודים (סטודנט), סרטים סדרות והרבה יוטיוב. אני משחק במחשב הישן שלי (נייח) משחקים לא מטורפים מבחינה גרפית אבל הייתי רוצה לשחק אותם במחשב הנייד ואולי כמה כותרים יותר חדשים בנוסף, אני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטרנט קווי, למסך טלוויזיה\מחשב, ואולי להוסיף עוד כמה פורטים של USB. החיבור שיש ללפטופ הוא Thunderbolt והבנתי שדרכו אפשר להתחבר לכל אלה (חיבור יחיד) אז אם לסכם את שני הדברים: א. חיבור כרטיס מסך חיצוני ב. שאותו DOCK לכרטיס מסך יכיל גם חיבור רשת קווי, חיבור HDMI, כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש משהו מומלץ ? ALIEXPRESS? KSP ?

12. Started by Tamirwig,

אהלן. מה זאת אומרת Docking Station מלאכותי? כלומר כמה האבים (האב של USB 2.0 זה קל למצוא - אבל חוץ מזה) שירכזו כמה דברים בסיסיים ויחסכו ממני לקרוע את התחת (ואת הארנק) למצוא אחד רשמי של Dell. מלבד האב של USB (שכבר ציינתי שקל להשיג), הייתי שמח למצוא עוד האב (או שניים אפילו - מקסימום אם הם מתחברים בUSB אפשר לחבר אותם להאב USB הראשי) לAudio Out, מיקרופון, גם חיבור PS2 אחד או שניים (יש לי עכבר BT, אז רק למקלדת אם יש כזה דבר בכלל) לא היה מזיק. הייתי מעוניין גם בVGA או DVI - אבל אני יכול לחלום למצוא האב נורמלי כזה מחוץ לDocking station - וגם מכיוון שלInpsiron 6400/E1505 אין יציאת DVI (לצערי הרב), בטח גם בDocking station המקורי של Dell אין לו. למישהו יש הצעות? או יותר טוב, אפילו פ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nivsi2,

שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו וינדוס 7 (קודם היה מותקן ויסטה) הבעיה שלי היא עם התקנת מודם סלולארי (mobilink lite) של פלאפון. אני לא מצליח להתקין אותו. המחשב מזהה אותו, מתחיל את ההתקנה אולם מפסיק באמצע ורושם שגיאה, שאומרת שהוא לא הותקן כמו שצריך ולנסות להתקין שוב. ניסיתי להיכנס לאתר של DELL ולנסות להוריד דרייבר מתאים (אולי הבעיה היא עם דרייבר חסר...) בכל מקרה לא מצאתי מה אמור לפתור את הבעיה הזו. בבקשה עזרתכם... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by דנדן,

מישהו יודע איפה יש דרייברים לVISTA64, למחשבים של DELL? בעיקר לדגמי INSPIRON 1520 ו 1525? לא מצאתי באתר עצמו.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by guypld,

חג שמח! התחדשתי לפני כמה ימים בDell Vostro. מכיוון שהוא הגיע ללא מערכת הפעלה, וההקצאה היחידה של רשיון חלונות שנשארה לי להוריד מהאוניברסיטה היא חלונות 8, התקנתי חלונות 8 : אני יודע שההשקה הרשמית היא עוד שבועיים, אבל מסתבר שלאוניברסיטאות נותנים להוריד את הגרסה הסופית, כולל מספר סריאלי תקף. הבעיה היחידה היא שבאתר הבית של Dell יש Drivers רק לחלונות 7. רציתי לשאול אם מישהו הצליח למצוא שם באתר drivers יותר עדכניים ולהתקין אותם אצלו? התקנתי את אלה של win7,64b אבל הם קצת מקרטעים בקטע של רשת אלחוטית, ובתמיכת העכבר. אשמח לשמוע מאנשים שעובדים כבר בחלונות 8 עם מחשבי DELL. תודה.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

חבר שלי עכשיו מתלבט עם לקנות שתי סטיקים של 1gb או סטיק אחד של 2gb ואמרו לו שעדיף אחד כי אין כזה דבר dual channel בניידים, אמת או שקר? ודבר נוסף, הזיכרונות של חברת קינגסטון בארץ מיוצרים על ידי קינגסטון העולמית או ע"י איזה חברה חיצונית שפשוט שייכת להם ומדביקה את שמם על המוצרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה-6,000 ש"ח. הרבה עבודה משרדית ואינטרנט, קצת עריכת וידאו (חשוב לי שתהיה מהירה ואיכותית) וקצת סרטים. מה חייב להיות כלול בתןך ה-6,000 ש"ח ? מעבד Core 2 Duo - הבנתי שייתן ביצועים טובים יותר מה-Core Duo, בעיקר בעריכת וידאו. מסך 15 כניסת FireWire 3 שנות אחריות מה לא חשוב ? משקל כרטיס מסך - אני לא מתכוון לשחק, ועל-פי הבנתי לא צריך יותר מידי בשביל לראות סרטים. זיכרון - יכול להיות רק חצי ג'יגה כי יש לי סטיק של חצי ג'יגה שאני יכול להוסיף לבד. יש לי כרגע מועמד, Dell Inspiron 6400, כפי שניתן לראות (עם הבדלים קלים) בשתי החנויות הבאות: http://www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=62 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=2…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mendelsona,

שלום, אני מחפשת מחשב בגודל 12 או 13" לשימושים פשוטים מאוד: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים. שום דבר מעבר לזה. חשוב לי שיהיה מהיר, עם מצלמה מובנית, עדיפות למסך מט (אך לא קריטי) ובעיקר - סוללה של 6 תאים לפחות. שאלותיי: א. האם המעבד שב-DV-2 מספיק טוב לי? (1.6GHz, של AMD Athlon Neo) ב. האם יש יתרונות משמעותיים ל-DV-3 (עם מעבד הליבה הכפולה של אינטל) על-פני ה-DV-2? כי עד כמה שהבנתי, ה-DV-2 מגיע עם כונן DVD חיצוני וזה יכול להיות יופי של יתרון עבורי... ג. מה דעתכם על ה-HP 2230s? עד כמה משמעותי עבורי, ביחס לשימושים שאעשה בו, שאין לומעבד שלו ליבה כפולה? תודה על העזרה וההכוונה. [br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 16:15:30 עוד שאלונת: מה דעתכם, בסכום דומה, על ה-Asus F6a במקום על ה-HP? הנה המ…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רואה בפני שתי אופציות : DV3660ej W576V-86R4 השימושים זה, בעיקר הניידות שלו יהיה בתוך הבית, קצת משחקים, פוטושופ,אינטרנט אופיס מי לדעתכם יתן יותר ביצועים, ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by udist,

יש לאחי מחשב HP DV6620 מלפני שנה וחצי בערך, מעבד T5250 וג'יגה זיכרון. כמובן שהוא הגיע עם ויסטה וכבר מיומו הראשון לא עבד הכי חלק, אני מנחש בגלל ויסטה והזיכרון המועט... האם מעבר לחלונות 7 יטיב עימו או שזה יהיה אותה הגברת בשינוי אדרת??

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by Gray Druid,

שלום חברים התעניינתי ב- HP Pavilion dv6-1330ej וכמעט סגרתי עיסקה עד שניתקלתי במכרז של הdv6-2130ej WE057EA. הגשתי הצעה וזכיתי במחיר של 5111 ש"ח. לאחר הזכייה הכתה אותי השאלה... האם כרטיס המסך של ה320M חזק מה4650? או לפחות, פחות או יותר שווה ערך? מאחר והמחשב נועד לעבודה בתלת מימד, כרטיס מסך הוא פקטור חשוב עבורי. אשמח לדעת מה דעתם בנושא, ובנוסף דעתכם בנוגע לכדאיות העיסקה בכללית. תודה מראש! (קישור לאתר המכירה+ מפרט: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22952855)[br]פורסם בתאריך: 4.02.2010 בשעה 03:27:19 עידכון:לאחר קצת בדיקות באינטרנט הגעתי למסקנה שב dv6-2130ej WE057EA המעבד כמעט כפליים חזק יותר אך כרטיס המסך חלש משמעותית (מאשר ב HP Pavilion d…

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by artv8,

שלום אני מחפש נייד ב- 5500 ש"ח. אני סטודנט להנדסה ורוצה שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות solid. מה דעתכם על המחשב הבא: [http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735/url] האם הוא יוכל לעמוד בזה(לפי מה שראיתי יש לו כרטיס מסך עצמאי ו-1 ג'יגה)? האם למישהו יש הצעה אחרת? :nixweiss מישהו יכול אולי לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by habarbash,

יש לי VISTA פרמיום, והתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס קול .

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. Started by doreiny,

שלום לכולם. מקווה שאני בפורום הנכון בשביל זה לפני כמה ימים שמתי לב שנעלם לי מצב ה hibernate מהסרגל וכאילו הוא נעלם מהמחשב איכשהו אין לי מושג איך, לא נעשה שום שינוי יש למישהו מושג אולי איך מחזירים את זה חזרה? תודה מראש לעוזרים. :] PS windows vista home premium 32bit

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. האם יש אפשרות לרכוש DVD ROM חיצוני למחשב נייד שאין בו כונן אופטי מובנה? כמובן במחיר נורמלי. תודה.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים