עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לכל צרכי המחשוב שלי. לצערי ההבנה שלי בנושא אינה גדולה ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי.למען הנוחות אני אתייחס לכל הסעיפים שהוצגו בת'רד של החוקים. 1. מה התקציב? התקציב שלי בעקרון הוא עד 7000 שקל בערך. אני מעדיף כמובן שזה יהיה פחות, משהו בסביבות 5500-6000 יהיה מאוד נחמד. במילים אחרות אם יש איזשהו מחשב שעונה על כל מה שאני אומר, והוא עולה פחות מ-7000 שקל, אין צורך לפנק אותי מעבר לזה . מצד שני ההבנה שלי במחירי ניידים לא גדולה, כך שאם אין מחשב במחיר הזה שתואם למה שאני מבקש, אני ייאלץ להתפשר כנראה...גם אם זה יותר 7000 שקל. 2. מטרות המחשב? מה שאני צריך במחשב זה את הצרכים הרגילים: גלישה, Office, סרטים וכ"ו. מעבר לכך אני גם גיימר בר…

2. Started by rubberDucky,

לאחר מחקר יותר מעמיק והעובדה שיש סיכוי לגיטימי שהלפטופ יקנה בארה"ב מצאתי את הלפטופ שנראה לי הכי מתאים לצרכים שלי (תכנות, משחקים, סרטים ושימוש בסיסי). הסתכלתי על הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dncwdp2&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x מצד שני יש את הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=mndodq3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x שתכלס השוני הוא מסך עם רזולוציה שאינה HD, הארדיסק מעט יותר קטן וזכרון יותר קטן שנראה לי לא כזה רלוונטי. מה דעתכם באופן כללי על המחשב? האם הוא יענה לצרכים שלי (מספיק לי שהוא יריץ SKYRIM בהגדרות בינוניות חלק)? והאם שווה ל…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. היי, ברשותי המפרט בצד,חלק מהכותרים הכבדים רצים דיי גרוע ב1680x1050 לכן ברצוני לשדרג את המחשב ולהעביר את החלקים שאני משדרג למחשב של אחי הקטן,שגם הוא צריך שידרוג והמחשב עצמו איטי ומשחקים לא רצים טוב כל כך אצלו...(e5200,EP43-DS3L,2GB RAM,GENERIC CASE AND PSU),בעקרון,התקציב שלי עומד על כ-2000 ש"ח בלי לחרוג או בלי לחרוג יותר מידי... OC מתוכנן תמיד,במידה ויש אפשרות כמובן

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי לפני 3 שנים מחשב ואני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג אותו, אני אפרט כאן חלק מהדברים שאני רוצה לשדרג ותקציב ואולי תעזרו לי למצוא את הפיתרון הכי טוב. התקציב שאני מקצה לסיפור הזה עומד כרגע על עד 5,000 שקלים שזה מכובד מאד לדעתי. טוב זיכרון זה קל, אשדרג מ-6GB ל-12GB. הכרטיס מסך זה החלק הבעייתי כאן, יש לי כרגע 5870 2GB ViperX. השיקול הוא או לקנות עוד אחד כזה בדיוק (אותו אחד מהסדרה 58xx גם יעבוד בSLI?) או לקנות כבר אחד חדש ולמכור את הישן? אני מעוניין גם לקנות עוד 2 מסכים לעמדת עבודה של 3 מסכים, גם אמור להיכלל בתקציב. מה דעתכם? צריך עוד מידע?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by levihaim,

אני מנסה להגיע ל-3500 ולא יודע איפה לחתוך: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 506.22 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 436.13 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52…

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by integral,

מחפש משהו איכותי של לנובו, נוח, קטן, מהיר, זמן בטריה, לעבודה לא למשחקים. לא חייבים לנצל את כל התקציב ואפשר לחרוד בשביל משהו ששווה את זה רעיונות?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. בבקשה אל תשכנעו אותי AMD כי זה פשוט בלתי אפשרי (אבא מהדור הישן) תודה. מטרת המחשב היא בעקרון גלישה מוזיקה סרטים וכו עבודה שוטפת בקיצור אבל בכל זאת אני רוצה מחשב חזק יחסית שיחזיק לי כמה שנים טובות בלי לעשות בעעיות ושיוכל להתמודד עם עומס כלומר אני רוצה זכרון גדול מינימום ג'יגה בדואל ומעבד אינטל (אין ברירה) אני לא יודע איזה מעבד הולך היום מה מומלץ 64 ביט 32 ביט ליבה כפולה לא כפולה אני לא ממש מבין בדברים האלה הארדיסק של 160 ג'יגה +- כרטיס קול לא חשוב לי כי אני מחבר את המערכת סטראו למחשב ככה שמצידי יהיה OB וכרטיס מסך טוב יחסית בעל יציאת TV-OUT (אני לא משחק הרבה במשחקים במחשב אבל אני מעוניין שאם אני ירצה להפעיל משחק בכל זאת הוא יפעל ברמה טובה) אני מעוניין גם בצורב דיוידי ברמה טו…

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by IPIP,

לפני שאני מזמין עכשיו מעבד וכרטיס מסך למטרת גיימינג , אני צריך להיות בטוח ב100% מחשב נוכחי: DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4185 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4930 סה"כ : 4230 ש"ח החלקים האלה תואמים ללוח אם שלי ? שווה את הכסף ? ויש מצב שאני אצטרך ספק יותר טוב או שזה בסדר ?

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by shanik,

הי! אני רוצה לקנות לפ-טופ ללימודים, אופיס ואינטרנט. אין ספק שחשוב שיהיה אמין עם אחריות וקל-משקל. אני עוד לא בטוחה לגבי גודל המסך (מפחדת שעם מסך קטן יצרבו לי העיניים). אלה האופציות: Latitude D520 DUO 1.83GHz מערכת הפעלה: Windows XP Home; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; (6,200 ש"ח כולל הכל) Latitude D620 מערכת הפעלה: Windows XP PRO בתוספת של ¤390; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; מעבד: Intel DUO 1.83GHz T2400; (7,200 ש"ח כולל הכל) T60 -T2400 CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim 1 GB PC2-5300 DDR2 SDR…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אני לא צריך ציוד הקפי ומערכת הפעלה חוקית, אני צריך שירכיבו לי את המחשב וחשוב לי שהוא יהיה שקט. הסיבה העיקרית שאני מחליף את המחשב העכשווי שלי היא שהוא מרעיש בצורה מטורפת למרות שעשינו כל כך הרבה דברים כדי להפסיק את זה והחלפנו כל כך הרבה חלקים (בתקופת האחריות) ומהיום שהוא נרכש הוא לא מפסיק להרעיש. אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל את המשחקים החדשים, אבל בגלל התקציב אני חושב שאני אצטרך להסתפק בכך שהוא יפעיל אותם אבל לא על האיכות הכי גבוהה. אם יש מחשב שיעמוד על הצרכים שלי במחיר נמוך יותר, זה יתברך (: אבל אם צריך להוסיף עוד ממש קצת כדי להפוך את המחשב להרבה יותר טוב, זה גם בסדר. תודה רבה לעוזרים.

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום. אני מחפש מחש התקציב הוא עד 4K. עשיתי קצת חיפוש בפורום ובמפרטים המומלצים וזאת הבחירה שלי, אשמח לקבל את דעתכם ועזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר למשחקים ב ברזולוציית FHD על מסך 23/24אינצ' ובנוסף עבודות משרדיות נוספות או צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. hitman החדש, COD החדש, Сrysis החדש, far cry החדש וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 23/24אינצ FHD. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וכונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום רב, על אחד המחשבים הניידים שאני רוכש אני צריך את השפה הרוסית על המקלדת, ואני מעוניין להוסיף למחשב תאורת מקלדת, מהנציג שדיברתי איתו באחת החנויות הבנתי שבמקלדת מוארת האותיות חרוטות בצורה מיוחדת ולא ניתן להוסיף את השפה הרוסית כך שהמקלדת המוארת תהיה אפקטיבית עדיין. אם זה נכון האם יש אפשרות אחרת להשאיר את המקלדת מוארת וגם להוסיף לה עוד שפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by elada22,

dell vostro (לא יודע את הדגם המדוייק) נקנה בארה"ב לפני כשנה מאז גם נדפקה טעינת הסוללה ואפשר לעבוד רק עם מטען יש אפשרות לתקן אותו פה בארץ במסגרת האחריות? לא בעיה להשיג את הקבלה אני יכול להזמין מאיביי את המסך ולהרכיב לבד אבל אני צריך לדעת שאני מזמין את הדגם המדוייק של המסך אם אפשר עזרה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by -=Snoop=-,

אז הבנתי שלשדרג כרטיס מסך זה לא מספיק אז החלטתי לשדרג את המחשב, נקווה שאני אצא בזול P: המפרט הנוכחי: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משחק במשחקים בד"כ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג (לא רק) והציעו לי את המפרט הבא- Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz-x2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black CoolerMaster CM 690 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus סה"כ-3900ש"ח הינה הדרישות אם המפרט לא משהו- 1. מה התקציב המקסימלי?4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך, לכיוןן ה-3500. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות…

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקל. כמובן שעדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מצלם ומעביר את הקבצים למחשב בזמן הצילום לתוכנת לייטרום. קבצים של בערך 40-50 מ"ב. נדרשת איכות מסך גבוהה מאד. אני מבצע עריכה קלה בלבד בלייטרום לתמונות סטילס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ל…

17. Started by boom,

AMD ATHLON XP 1800+ 1533Mhz TRAY 0.18m +FAN 266mhz Gigabyte Radeon 9700 Pro 128Mb Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Western Digital 80GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series CL 2 333MHZ X2 DVD TOSHIBA Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case קירור- Thermaltake Volcano 7 PLUS ARCTIC SILVER 3 לוחית נחושת thermal copper shim protector ------- סהכ 6000 -בקשר מארז- עדיין לא סגור. (לא צריך צורב/דיסקטים/מסך) משהו חסר? שווה את המחיר הגבוה?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב dell vostro 3578 מפרט i5 . אשמח לקבל את דעתם על החנות rsm ואם יש לכם המלצות על חנויות מחשבים נוספות אשמח לשמוע פרט לאייבורי וksp שאין את הדגם תודה הילה

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-7200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים אני איתכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו After Effect ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Tomer Yech,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1169/1146 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-MORTAR - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel - S/PDIF - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 412/404 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני מתלבט קשות! מצד אחד לוג'יק נראים לי יותר אמינים , אני יותר נמשך לאינפינטי, אני יותר אוהב את המארז שם , ואתה מקבל קירור יותר טוב למעבד . מצד שני KSP כ"כ זולים ואפשר לקבל GTO , וספק 400W נכנס בתקציב . בקיצור , מה לקחת? זה (מלוגי'ק) : או זה (מKSP) : Help me!

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Xpand3D,

חברה אני וצה שתעשו לי מפרט של6 אלף לא יותר צריך שהמפרט יהיה לא משהו הכי רציני בעולם אבל עדיף מעבד טוב ולוח אם טוב וגם כרטיס מסך תצינו את החנויות אז זכרו שש אללף בנו לי מפרט

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. מחפש דעה על המפרט הבא ב 5950 שח. אני לא מחפש שינויים קלים במפרט כדי לסחוט עוד חצי אחוז, רק בדיקה אם יש משהו רציני שכדי לשנות שיהיה תוספת כוח משמעותית, או אם יש טעויות רציניות בבחירות שנעשו פה. אני רוצה להישאר בתחום של עד 6000 שח: Intel Ultra 5 225F Coolermaster I70C ARGB CPU Cooler MSI PRO H810M-B DDR5 32GB XPG (2x16GB) Lancer Blade RGB CL36 6000MHz Black 2TB WD Blue SN5000 NVMe SSD MSI GeForce RTX 5070 SHADOW OC 2X 12G Gamdias Aura GC10M ARGB Black Zalman 700W ZM700-LX3 80 Plus בנוגע לשאלות הנוספות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?…

24. היי מדובר במחשב toshiba i3 שנקנה לא מזמן בעת החיבור לטלוויזיה, ממשיכים לשמוע דרך המחשב ניסתי להיכנס ל playback devices אך ברשימה מופיע רק הרמקולים של המחשב כיצד ניתן להוסיף גם את הטלוויזיה? אציין שלא קיבלתי דיסק של דרייברים אז הורדתי והתקנתי בצורה ידנית את כל מה שחשבתי שאני צריך תודה לעונים! מועדים לשמחה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by nirdag,

היי, אשמח לעזרה בבניית מפרט לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג: FIFA, COD, GTA וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, יש לי SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB NVMe M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

דיונים חדשים בפורומים