עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא נורא גם ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000-1,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC: Origins, Wolfenstien new colossus, Final Fantasy 15, The Initiate ועוד משחקים שדורשים הרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. ערב טוב אנשים יש לי כרגע מחשב זקן בן 5 שנים,ברצוני לשדרג אותו עד כמה שזה אפשרי למחשב גיימינג או לקנות מחשב חדש אני ממש לא יודע אם לשפר תמחשב הנוכחי ותרכיבים הנוכחיים ,לא יודע אם זה משתלם וכמובן לא מבין בחלקים אז ממש זקוק לעזרתם אני מפרסם פה תמפרט הנוכחי ורושם טופס למטה: Inter core i5-2500 CPU 3.60 HGZ Gegabyte H67MA-USB3 SAPPHIRE Readion HD 6790 SAMSUNG SSD 256 GB ספק-Thermaltake LT 500AL3NC ATX12V 8GB RAM DEAL CHANEL DDR3 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שפאשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ישנה הצדקה, אפשר לחרוג בכ200 ש"ח …

3. היי, אני מתחיל שנה הבאה ללמוד מדעי המחשב בהדגש על מדעי המוח באונ' תל אביב. אבל, יש לי אפס ניסיון בתיכנות(!), כך שאני לא יודע בדיוק מה דרוש מנייד כדי להתאים לדרישות תואר שכזה. לכן ממש אשמח למילה מצד הסטודנטים שמתעסקים כרגע בתיכנות או נמצאים באמצע/אחרי תואר במדעי המחשב/הנדסת תוכנה לגבי מה נדרש ממחשב לתואר. כמו כן, מההיכרות שלי עם עצמי אני יודע שהרבה יותר נוח לי לשרבט עם עיפרון במחברת במהלך הרצאות , לכן יהיה ממש טוב אם אוכל למצוא מחשב שייתן לי מקבילה טובה למחברת בדמות עט סטיילוס טוב + היכולת להקליט סאונד ו/או יכולות נוספות. מטרות המחשב? לימודים נטו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך שיהיה נוח לעבוד איתו גם בשמש, אז מאט אני מניח. * רזולוציית המסך? 1920*1080 * דרישו…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום לכולם, לחברה שלי הציעו את המחשב הנ"ל ב-3000 ש"ח דרך האוניברסיטה: HP ProBook 4330s QJ664AV מעבד: intel core i3-2330M Processor (2.20GHz, 3MB L3, 1333MHz FSB, 35W) זיכרון: 4GB =1x4GB DDR3 1133MHz דיסק קשיח: 320GB 7200 RPM S.ATA מסך: 13.3" 1366X768 HD anti-glare LED כרטיס מסך: mobile intel Graphics יציאות: HDMI, VGA ,3Xusb 2.0, 1Xusb 3.0 משקל התחלתי: 2 ק"ג סוללה 6 תאים. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64BIT אחריות 3 שנים באתר הלקוח לפי מה שבדקתי המחיר מאוד סביר לתצורה הנ"ל. השימושים הם: קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים (גם ב-FHD), חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא גימגומים, אין צורך במשחקים כבדים אולי אנגרי בירדס ומשחקים דומים כאלו. התקציב הוא התקציב הנ"ל - 3000 ש"ח. הסוללה היא 6…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by fenix5545,

אהלן, מחפש מחשב נייד (מחשב נוסף לשולחני) לעבודה עם תוכנות תלת (מאיה, מאדבוקס, זיבראש וכו) עריכה גראפית בפוטושופ וכו. מבחינת מפרט אני יודע מה צריך (I7 HQ, כרטיס מסך יעודי בעל 4GB זיכרון, 8GB RAM DDR4 וכו) הדבר הייחודי שאני מחפש זה מחשב מתקפל בעל מסך מגע עם דיג'יטיזר של וואקום שאהיה יכול לצייר עליו ולעבוד על טקסטורות בצורה איכותית מספיק כדי שאהיה יכול להימנע לקחת את הוואקום שלי לבתי קפה וכו. *עריכה* אשמח להצאות למחשבים בלי המסך מגע.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים אלא לסרטים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציו…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום. אני מחפש מחש התקציב הוא עד 4K. עשיתי קצת חיפוש בפורום ובמפרטים המומלצים וזאת הבחירה שלי, אשמח לקבל את דעתכם ועזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר למשחקים ב ברזולוציית FHD על מסך 23/24אינצ' ובנוסף עבודות משרדיות נוספות או צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. hitman החדש, COD החדש, Сrysis החדש, far cry החדש וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 23/24אינצ FHD. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וכונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by boriskz,

היי פורום יקר יש לי מחשב ישן שעובד, אך נהיה איטי, ומדי פעם גם נתקע (מסך כחול). זה המפרט של המחשב: מעבד intel core i3-540 לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h כונן קשיח samsung spinpoint f3 hd502hj 500GB SATA2 16MB זכרון gskill ddr3 2048MB*2 1333MHZ cl 8-8-8-21 hk צורב LG מארז coolermaster sileo 500 ספק כח coolermaster elite power 460w קרור למעבד arctic cooling freezer 7 pro rev.2 כשקניתי את המחשב הוא היה בחדר השינה, והיה חשוב לי שיהיה שקט. היום זה כבר לא כל כך חשוב לי. בנוסף לפני כחצי שנה הוספתי למחשב כרטיס גרפי gigabyte. gv-n710d3-2gl כפי שאתם רואים המחשב כבר ישן, בן שבע. אני רוצה לשדר…

9. היי לכולם אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד אז בהמשך לדיון מלפני חודש וחצי: http://hwzone.co.il/community/threads/531172-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-4-5K-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A7%D7%9C (בכוונה פתחתי דיון חדש כי יש שם המלצות שכבר פחות רלוונטיות) * מטרות המחשב? לימודים (מדעי המחשב, תכנות), משחקים (לדברים הכבדים באמת יש נייח, אז הנייד הוא יותר למפגשים עם חברים שכרגע משחקים דברים בסגנון left 4 dead ), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * מ…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by amnonk,

היי, מעוניין לרכוש מחשב נייח, עד 6,500 ש"ח לצורכי תכנות, חשוב שיהיה עם לפחות 32 GB זכרון, שקט עם מעבד i7 או i9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, חריגה של עד 400 שקלים אפשרוית, אבל עדיף שיהיה אפשר לקנות מאייבורי או KSP 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות כבד (הרבה תוכנות עריכת קוד במקביל), ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי, אם המחשב יכול להתחבר ל Docking Station של Dell זה יהיה נהדר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…

11. אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב הביתי הרבה לגלישה ברשת הורדות וצפיה בסרטים קצת משחקים לימודים וכ"ד אני מעוניין שיהיה לו מאיץ גרפי טוב כמו ה Nvidia Gefore עם מעבד חזק של אינטל נקודה חשבוה הבנתי ש Santa Rosa הוא הדבר החדש (תחילת 2007) במעבדים אז אני מחפש מחשב שזה כלול בו ראיתי את המחשב הזה של HP מדגם PAVILION DV6515ej הוא עונה לי על רוב הדרישות וגם בסביבות המחיר 5000-5600 אך רציתי לדעת על חברות נוספות וטובות חוץ מ HP כי פשוט אני לא מכיר חברות אחרות וטובות בנידים מה יש להציע בסגנון הנ"ל או אפילו דגמים נוספים של HP מפרט HP PAVILION DV6515ej מעבד סוג: INTEL Core 2 Duo/ Santa Rosa מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB סדרה: T7300 מסך גודל המסך…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by moonjib,

שלום לכולם. חבר שלי קונה מחשב חדש והוא צריך עזרה. הוא צריך רק את המחשב עצמו, שזה כולל: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות (2GB, קיט), ספק, מארז, קירור (שקט!) למעבד, ופאנל (לשליטה על מאווררים וכולי). בלבד. אין שום צורך בציוד היקפי, שזה כולל: רמקולים, מקלדת, עכבר, ומסך. את המחשב הוא יקנה מ"פנדה" ולכן עדיף להסתמך על החנות. תודה . עריכה: אין גם שום צורך בכונן קשיח וצורב. ודברים ספציפיים: הוא צריך לפחות 3 כניסות SATA (2) . יש לו 3 כוננים קשיחים.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. קודם כל שלום לכולם, אני צריך עזרה.. לקחתי את המפרט של ה 3500 בלי מסך: לינק- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 אני לא קונה מהאינטרנט אז אני רוצה לדעת אם המחירים יהיו אותו הדבר וגם שיניתי בו כמה דברים ועכשיו הוא ככה.. תגידו לי איפה אני יכול לחסוך בכסף ומה לשנות לדעתכם וכו'.. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד- AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 1.917MHz 333MHz L2-512K Barton ORGINAL BOX זה אומר שזה בא עם מאוורר? והמחיר בפנדה 590 זה נכון? לוח אם - יש לי לוח אם של גיגה בייט תומך במעבדי אטלון xp חדש בקופסא [אבל אני לא יודע אם הוא טוב ] אני לא קונה חדש זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - GeIL Value 400MHz 565 הערה על הזכרון: הלוח אם שיש לי תומך…

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by danny25,

שלום חברים אני קיבלתי אישור מהורי לבנות מפרט במחיר 135,000 גג הבקשה שלי היא שתיתנו חוות דעת על המפרט שאני בניתי ואם יש משהו שאפשר לשפר אז תשפרו=] תודה. מעבד Intel Core i7-975 Extreme Edition Box ₪5390 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601975 לוח אם Asus P6T6 WS Revolution ₪2050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31325 כונן קשיח OCZ SSD Solid State Disk Vertex 2.5" 250GB SATA2 ₪4460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZSSDV250 כונן קשיח OCZ SSD Solid State Disk Vertex 2.5" 250GB SATA2 ₪4460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZSSDV250 קרור לדיסק קשיח CoolerMaster Cool Drive 5 Silver ₪216 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום ושמעתי שפה אקבל עצות מועילות לקניית מחשב. לקחתי מחבר מפרט שקנה, שיניתי ושלחתי למישהו שמבין (לפי דבריו) בנושא. הנה המחשב שהרכבתי, לפני שאני קונה אותו אשמח לשמוע את דעתכם. 0 Antec TX1050B 500W Case . 1 LG GSA-4165B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 2 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX . 3 Zalman CNPS7000B-AlCu Blue LED Cooler for PIV/AMD 4 Western Digital 250GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATA II HDD 5 Logitech Cordless PS2 I USB Desktop LX500 6 DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard 7 Kingston 512MB DDR 3200 HyperX CAS2 Memory 8 19'' Samsung Sync…

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אממ אם אתם יכולים לבנות את המפרט מהאתר www.TMS.co.il חשוב שהמחשב יהיה דיי שקט .. כולל מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר (Logitech ex 110) נראלי סבבה .. המחשב מיועד לשימוש משרדי בעיקר אבל גם למשחקים כמו פיפא ..

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יום יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד (האחרון למשל הוא no man's sky) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד עכשיו הסתפקתי ממחשב נייד של "17 fullHD, כך אני לא רואה צורך ביותר מ 23-26 אינץ' מסך. אין בעיה עם רז…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by danshimsh,

שלום לחברי הפורום, האם יש למישהו מושג מתי אמורים להגיע מחשבי מחשבי לנובו p50/p70 עם מעבדי xeon לארץ? קישור - לנובו p50 בברכה, דן

19. שלום, סרקתי את האינטרנט בימים האחרונים בשביל למצוא מידע על כל מיני רכיבים, ובעזרת אתר של חברת מכירת מחשבים שוודאי מוכרת לכולכם, בניתי את שני המפרטים הבאים. בעיקרון אני מחפש לקנות מחשב במחיר, כפי שכתוב בכותרת, עד 8000 ש"ח פלוס מינוס. אני רוצה לקנות מחשב מאוד חזק משום שאני מתכנת המון לצורכי עבודה, ומצד השני אני רוצה גם שיריץ משחקים בצורה מעולה, כדי שאני לא אצטרך לשדרג אותו לעיתים קרובות. ברור שבשלב מסוים אהיה חייב לשדרג, אבל אני מעדיף שהשלב הזה יגיע יותר מאוחר וכרגע שלא יהיה מצב שאני אקנה משחק ואז אתאכזב שאני לא יכול לשחק בו. מאחר ואני מודה שאני לא מכיר היטב את כל הרכיבים, אני מבקש אם תוכלו לעיין ברכיבים ולתת לי הערות\הארות על המפרטים הבאים: מפרט ראשון: מעבד: core i-7 930 i…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by INFERNO,

שלום אנשים ! אני רוצה לקנות מפרט חלקי ב3000 ש"ח MAX ! בלי שקל מעל ! בשביל אוברקלוק המפרט יכלול: מעבד (AMD אין לי כסף לאינטל), לוח M , זיכרון , מארז (with PS) 2 כרטיסי רשת וכרטיס מסך בתודה מראש INFERNO

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by lior1111,

אז ככה שמעתי על הפורום הזה שהוא קטלני בכל הקטע הזה של בקשות מפרטים אז בואו נראה מה אתם שווים לאחרונה קיבלתי בוא נגיד " יד פתוחה " בקניית מחשב עקב אירוע מסויים. יש לי בעיה אחת , אין לי מושג איפה הגבול! אני רוצה מחשב אש , הכול על אולטרה לפחות כמה שנים טובות וגם שיוכל לצלם לי סרטונים תוך כדי , רציתי לתת ניסיון לערוץ יוטיוב של כל מיני דברים. בוא נגיד שהתקציב הוא.. 8 אלף ככה יש אפשרות לחרוג אבל לדעתי זה בערך הגבול. עוד משהו , אני רוצה גם המלצה למסך כי ראיתי שיש הרבה אפשרויות במיוחד עם כניסת טכנולוגיית ה 4K חזק לשוק אז גם בזה אני צריך עזרה . המליצו לי על כרטיס GTX 980TI , ראיתי את המחיר והייתי קצת המום כי לא קניתי כרטיס כזה בחיים אבל אם אפשר לבנות איתו משהו בגדר הת…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. יש לי לוח אם ישן מאוד ואין לי שום אפשרות שדרוג. בעבר שדרגתי רק כרטיס מסך, ויש ברשותי 570 GTX והוא עושה את העבודה שלו. מה שיחסוך לי את הקנייה של כרטיס מסך חדש. יש לי התלבטות אם לעבור למחשב I- MAC חדש בעלות של כמעט 10 אלף שקל או לבנות בחצי מחיר מחשב נייח (פחות כרטיס מסך) שידע לרנדר מהר קבצי וידאו כבדים מאוד, והעריכה איתו תהיה מהנה ולא סיוט. התקציב שלי: עד 5000 אי אפשר לחרוג ! להפך, אני אשמח אם יהיה ניתן לחסוך עוד מהתקציב ועדיין לעמוד בדרישות. (שוב, תורידו כרטיס מסך מהחישוב) (העדפה למערכת מבית אינטל, לא AMD) - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה …

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. היי, לצערי, גיליתי היום לאחר שנה ורבע גוש פיקסלים שרוף-למחצה בצבע אפור-כהה, בקוטר של כמילימטר קרוב למרכז המסך. חשבתי שזה סתם כתם על המסך והתאכזבתי לגלות שסמרטוט עדין לא מנקה את זה. מישהו יודע/זוכר איפה אפשר לממש את האחריות על מחשבים של דל שנקנו מפנדה? ספציפית על הדגם Dell Latitude E6410. נראה לי שגזרתי את הקרטון כך שלא תהיה בעיה, אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. בנוסף, על הלפטופ עצמו יש לי את המדבקה שמכילה את ה- Service Tag, Order Number ו- PO Number. זה מספיק לדעתכם? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום ,שמי צחי והמפרט הנ"ל דרוש למשחקים ולשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה).החריגה המקסימלית מהתקציב היא עד 5500 ש"ח. דוגמה למשחקים שאני מתכוון להריץ: battlefield 4,Call of Duty: Ghosts . אני יעבוד עם מסך 23' ומעוניין להריץ את המשחקים על הרמה הגבוהה. אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוק ורמת השקט חשובה לי 5 (בסולם עד 10).לא מתוכנן שידרוג מאסיבי בעתיד. אשמח לקבל הצעות לשיפור/הערות/הארות. תודה צחי [TABLE=width: 570] [TR] [TD=class: xl66, width: 164]פריט [/TD] [TD=class: xl67, width: 367]דגם [/TD] [TD=class: xl67, width: 130]תיאור [/TD] [TD=class: xl68, width: 98]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: xl69]מארז מחשב [/TD] [TD=class: xl70]Enermax OSTROG 3250 550W Bronze ATX Black Cas…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. הרכבתי מפרט שאני כבר די סגור עליו הוא ישמש ללימודים , אינטרנט , הורדות , סרטים (לא עריכה) , ואולי קצת משחקים (אבל לא נראה לי) לא מתוכנן OC חבר'ה מה אתם אומרים? מעבד Intel Core 2 Duo E4400, 2.00 Ghz, 2 Mb לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון פנימי Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 דיסק קשיח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS צורב LG GSA-H42N כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe מארז+ספק Compucase HEC 6A19 400TRT Black רמקולים Altec Lansing ATP3 איך התאימו…

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים