עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by polkm,

היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייח לשימוש ביתי. בעיקר ווידאו ומשחקים לא כבדים במיוחד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיכלול את הפיצ'רים האחרונים מחשב נייח עם מעבד I5 ו 16 גיגה זיכרון. אבל חשוב לי שיהיה עליו ווינדוס 7 ושהלוח יתמוך בו. אין לי הגבלה מיוחדת לתקציב הלוח. תודה רבה

2. אני מחפש מחשב נייח עבור בת זוגי, המחשב הוא למטרות גרפיקה והדמיות של אדריכלים כאלה ואחרות, צריך להריץ vray 3dmax, autocad, וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (). AUTOCAD, SKETCHUP, REVIT vray- כרגע בשימוש תדיר לצורך הלימודים ובהמשך לפרנסה., בעיקר להדמיות vray כרגע -הגדרות גרפיות שמיועד המחשב? מידול תלת מימדי ורינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. וגם לא מסכים יש לי 2 של 22׳׳ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה ח…

3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5K , גמיש עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת אודיו/גרפיקה/עבודה משרדית/גיימינג בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

4. Started by ddoolev,

בת הזוג שלי חושבת לקנות מחשב גיימינג. ראינו את המפרט הזה: https://www.tms.co.il/45582 הבעיה היא שאני חושב שחסר עוד מאוורר למחשב. קצת קשה למצוא מידע על המארז הזה, אבל אני חושב שיש לו מאוורר רק מאחורה. כדי אולי להוסיף עוד אחד מקדימה? מה עם המפרט? נראה טוב? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by ddoolev,

חברה שלי חושבת לקנות מחשב גיימינג. ראינו את המפרט הזה: https://www.tms.co.il/45582 הבעיה היא שאני חושב שחסר עוד מאוורר למחשב. קצת קשה למצוא מידע על המארז הזה, אבל אני חושב שיש לו מאוורר רק מאחורה. כדי אולי להוסיף עוד אחד מקדימה? מה עם המפרט? נראה טוב? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. בוקר טוב אשמח להצעה למפרט וגם מחיר עבור נייד, אסוס או דל שימושים סטנדרטיים כגון סרטים אופיס אולי קצת תיכנות אבל גם גיימינג כגון NEED FOR SPEED / BUTTLEFIELD V מסך 15.6 כונן SSD + מכני ומעבד חזק אין נגבלה של תקציב אבל רוצה לחסוך אם כמה שניתן תודה מראש

7. Started by Ayala48,

מעוניינת לרכוש מחשב נייד Dell לפי המפרט הבא: * מעבד I5, דור 8 * כונן קשיח 256GB * SSD * מסך 1080X1920 * ללא מסך מגע * 15.6" * שקט * לא משמש למשחקים * סביב 3,000 ש"ח (אפשר מעט יותר) הצרכים שלי - הנייד משמש כמחשב העיקרי, משקל וסוללה לא שיקול מהותי. האפשרויות רבות וקשה להחליט. אשמח לשמוע מניסיון אישי/מקצועי תודה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

ביקשתי הצעת מחיר למפרט שמומלץ באתר הזה במחיר 4200 שקל והם שלחו לי הצעת מחיר עם שינויי חלקים, אני צריך מחשב שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בשנים הקרובות בהגדרות נורמליות, בבקשה תכתבו האם המפרט בסדר ואם לא מה כדאי לשנות. תודה רבה https://www.tms.co.il/45456

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Vitaly Lubin,

שלום! חיב להגיד שאתם תותחים פה ויש פה אחלה פורומים! לאמא שלי שבק המחשב נייח, היא השתמשה במחשב עשור, ככה שפעם אחרונה שהתעניינתי בנייחים הייתה מזמן ולא התעדכנתי כ"כ בזה מאז. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייח מתאים, צרפתי גם מפרט של מחשב מ-רשת אחת שיש לה מחשב "מוזל" ב1540 שח עם שנה אחריות ואם אני ורצה שנתיים אחריות לממרכיבים השונים אז זה ב200 שח יותר יקר מפרט מחשב.pdf . 1740 שח. האם האחריות שווה את ה200 שקלים האלה? האם המחשב סה"כ מתאים לצרכים שמפורטים מטה? אם לא מה כדי לשנות בשביל להוזיל או לטייב? מה שכן חשוב לי שיהיה פנטיום (מנסיון רע עם אחרים) ונראה לי צריך לפחות I3 לצורך עבודה חלקה (או שלא?) . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה…

10. אז לאחר מחקר לא קטן בניתי את המפרט הזה בסופו של דבר ואשמח לשמוע את דעתכם. כרטיס מסך לא כלול כי יש לי כבר gtx 1080. יש לי מסך FHD אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הלא רחוק למסך 2K. כמה נקודות שלקחתי לצומת ליבי בבניית המפרט: 1. אני יודע שryzen 2700x מגיע עם הwraith prism שהוא די טוב אבל אי אפשר לעשות איתו oc רציני, לכן שמתי את dark rock 4 שלכל הדעות הוא מפלצת. 2. חיפשתי לוח אם שיוכל לעמוד ב oc כמו שצריך ושיהיה rgb כי חשוב לי היופי וגם יש למארז חלון זכוכית שרואים לתוך המחשב. 3. המעבדים של ryzen נשענים המון על ה ram מבחינת ביצועים וגם oc ולכן חשוב לי שה cas latency יהיה נמוך והמהירות כמה שיותר גבוהה. 4. אני יודע שאין הרבה מקום ב ssd …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by פייגי בן ישי,

שלום וברכה, מחפשת מחשב נייד טוב לצורך לימודים וגלישה באינטרט ולישמוש ביתי עד סכום בין 2000- 3000. יש אפשרות להמליץ לי על מחשב טוב?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. שלום לכולם, 1.התקציב המירבי למחשב הוא 7000 ש"ח,יש אפשרות לחריגה לפי הצורך. 2.השימוש המרכזי של המחשב הוא להפקת מוזיקה(משתמש בתוכנה Cubase 9.5 למי שמכיר ועוד פלאגינים שדורשים תגובה מהירה). 3.יש צורך במסך. 4.יש לי הארדיסקים ככה שאני לא צריך עוד מקום אחסון אבל אני די בטוח שבשביל תגובה מהירה אצטרך SSD בגודל 1-2 TB (התוכנות שוקלות בערך 750 GB) 5.שקט פעולת המחשב חשובה אבל עדיין תלוי במחיר. 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.יש לי לפטופ Lenovo Ideapad y700 שנשרף לו הלוח האם והיה בו מערכת הפעלה, אם יש אפשרות להעביר את הרישיון אז זה פגז, אם לא לצערי אני צריך מערכת הפעלה. 8.אין העדפה בכלל, מצידי לקנו…

13. שלום לצוות המומחים! מחפש לרכוש מחשב נייח (עדיפות למיני אך לא חובה) לצורך תקופת חצי שנה עבודת גמר בתוכנת אוטוקד. תקציב כולל בין 2000-2500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by אורלי78,

מחפשת נייד: I5 ssd 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, גלישה. מחיר: 2500 עד 3000 אפשר לחרוג ב 200. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך:13.3/14/15.6 מה שמדפיע על המחיר ליותר זול. משקל: 1.3-1.7עדיף יותר קל. אין אפשרות לרכישה מאילת. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר שימוש עם תוכנות של adobe Ilustrator,indesign, Photosop, Dreamweaver וכנראה גם premiere בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באזור ה 32 אינץ שמתאים למעצב גרפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל שלא יהיה רועש מדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

16. Started by Mor Gabay,

1. מה התקציב המירבי? 5500 האם מתאפשרת חריגהבמידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בנוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן אני נמצא באילת עדיף לי מחניות באילת גם ככה זה יותר זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד סוף ינואר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע …

17. היי לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לבנות מחשב לאח שלי. תודה לכל העונים! מסך מחשב: (ישן) "23.5 Samsung LED PLS S24F350FH הוא כרגע לא רוצה לשדרג את המסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9k (להשתדל בלי חריגה). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (גם משחקים כבדים) ועריכה גרפית ברמה גבוהה תוכנות בגרפיקה: illustrator ופוטושופ. משחקים: warframe, skyrim, Mafia 3, sniper elite 4,conan exiles 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במ…

18. היי חברים,אני מחפש מחשב נייד שיכול לשמש גם ללימודים שלי וגם לגיימינג,מצאתי את YOGA 730 עם- מעבד-Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz מאיץ גרפי- Intel® UHD Graphics 6201920 x 1080) IPS touchscreen תצוגה-13.3” FHD (1920 x 1080) IPS touchscreen https://ksp.co.il/m/uin/52591&ref=select#nav-mlay השאלה שלי היא אם המחשב הזה יכול לעמוד במשחקים כמו פורטנייט,קונטר,קול אוף דיוטי וכאלה.. לא חייב לעמוד על האיכות הכי טובה אבל העיקר שהמשחק לא יתקע.. תודה לכול מי שעוזר!!

19. Windows 10 Home 64Bit (Hebrew, English) Operating System IPS Anti-Glare Display, 72% NTSC with 144Hz Refresh Rate Display 15.6 Inch 300nits 16:9 FHD (1920 x 1080) Resolution BLACK Color WiFi 802.11ac 2X2 WLAN & Speed Built-in Bluetooth V4.1 Bluetooth כללי …

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. היי ברצוני לקנות מחשב נייד אני מתחיל ללמוד עוד מעט הנדסת מכונות אין לי דרישות מיוחדות פשוט שהוא ישמש אותי ללימודים קצת לראות סרטים ושיריץ פיפא טוב יותר מזה אין שימוש בו על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי בקשר לתקציב עד 4000 וכמובן אם יש מחשב בפחות אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Yoni Rotman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 (חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 95% 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן , רצוי 256 / 500 (לא יותר) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך משנה (עדיף שקט) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  22. בוקר טוב, אני מחפש פתרון לבעיה הבאה: אני צריך בפגישות ארוכות להציג הרבה חומר, אבל לא רוצה לעשות את זה על הלפטופ שלי. בהנחה שיש מסך\מקרן, ואני צריך לגישה לרשת (אין שם מחשב) בשביל להראות מסמכים בדרייב. מה הדרך הזולה\נכונה לעשות את זה? 1. כרומקאסט? - אפשר לחבר לו עכבר? מקלדת? 2. מחשב מיני שאני מביא איתי בלי מערכת הפעלה? עוד רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש למשחקים ולעבודה יום יומית. הדגש פה על חומרה איכותית שתאפשר להרכיב מחשב שקט, אבל יחד עם זאת אשמח להימנע מהתחממות יתר (מה שהיה לי במחשב הישן, שגם שם ניסיתי לבנות מפרט שקט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3K (יש לי כבר חלק מרכיבים,בפירוט למטה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080P, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD - samsung ev…

24. Started by bhmi12,

אהלן, בניתי מפרט באתר startpc: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 1830 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור מים למעבד: 449 ₪ - Antec KUHLER H2O 1250 לוח אם: 949 ₪ - * חדש * - Gigabyte Z390 AORUS PRO כרטיס מסך: 2925 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS Nvidia GeForce RTX2070 8G Up To 1845Mhz STRIX OC דיסק קשיח: 676 ₪ - Samsung SSD 500G 970 EVO M.2 NVMe PCI-E X4 - 5 Years Warranty דיסק קשיח: 586 ₪ - WD GOLD 2TB 7200RPM 128MB 5 Years Warranty ספק כוח: 480 ₪ - * מבצע * - Corsair 650W 80+ GOLD RM650X Modular 5 Years Warranty מארז: 490 ₪ - CoolerM…

דיונים חדשים בפורומים