ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
היי חברה מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך בסכום של עד 6,000 ש"ח בעדיפות בפחות. - לא ניתן לחרוג. ציוד היקפי - מסך חובה. אם נשאר כסף אז גם עכבר ומקלדת. יתכן אוברקלוק בעתיד. ללא מערכת הפעלה. אם ניתן אז SATA 3 וUSB 3 מארז לא חשוב - העיקר שיהיה מספיק מקום ומאוורר ומקום נוח לדיסקים. שישאר מקום להרחבת זיכרון ודיסקים בהמשך. חשוב מאד - INTEL בלבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. תקציב: עד 2500~ ( אפשר לחרוג טיפה אם הוא ממש שווה) מטרות: עבודות משרדיות, תוכנות שרטוט ומודלים גרפיים. גודל מסך: 15.6 , כעיקרון יהיה בשימוש ביתי 80% מהזמן ויתחבר אליו מסך. רזולוציית מסך: מה שתמליצו. משקל רצוי: ממוצע, כמובן עדיף כמה שפחות אבל לא על חשבון איכות. סוללה: 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: לפחות 500 gb כונן אופטי: כן. תמיכה בת.עגינה: לא . אחריות בינלאומית: עדיף, לא חובה. תקציב למ.הפעלה: לא חובה. העדפה לחברה: DELL עוד דברים: שתהיה מקדלת נוחה, המחשב אמור להחזיק לתקופה של 4-5 שנים, 80% מהמזמן הוא יהיה מחובר למסך, מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך מפרט לעריכת תלת מימד לחבר. הוא משתמש בתוכנות הבאות: maya solidworks 3dmax mastercan (משהו כזה) אני צריך מפרט בתקציב של עד 4000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח גם להצעה נפרדת ל2 מסכי 23-24" שיתאימו לעבודה כזאת. המפרט שאני חשבתי עליו הוא I5 2500, 4GB DDR3, 1TB F3, אני חלוק בנוגע לכרטיס מסך חשבתי על GTX460 של גיגהבייט הוא נראה גם שיש לו קירור איכותי, מארז אנטק 2 האנדרד או משהו בסנגון עם איוורור ראוי היות והמחשב הולך לרנדר המון, וספק של קוריסר 650 כך שאם הוא ירצה הוא יוכל להוסיף כרטיס נוסף או משהו דומה. מה דעתכם? אני חלוק בכרטיס מסך ובספק, האם לקחת כרטיס חזק יותר?אחר? הספק הוא כרגע אוברקיל, האם יש יתרון בSLI לסוג העבודה שהוא רוצה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מעבד : Intel® Core2 Duo E6400 - 2.13Ghz - 2MB Cache - LGA775 - 65nm - 1066FSB - Tray לוח : gigabyte 965p ds3 ספק : THERMALTAKE Toughpower 550W ACTIVE PFC + 120mm FAN כרטיס מסך : giabyte Geforce 8800GTX קירור למעבד : Tuniq Tower-120 מארז : ENERMAX CHAKRA 7333.00 סך הכל בשקלים כולל מעמ זכרון אני רוצה מחנות אחרת עד 1500 (חשבתי על טוינמוס 2X1024 667 כי אני יודע שהם מגיעים ל900 וקצת) מחכה להצעות והערות צריך גם מסך 17" פשוט ואיכותי (לא בשבילי בשביל אחותי שלוקחת את המחשב הישן) lcd
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, שנים לא יצא לי לבקר בו, אני בונה מפרט לחבר שלי ואולי הגיע הזמן לשדרג את ה C2D שלי תקציב מקסימלי 6500 שח (לחסוך במידת האפשר) שימוש עיקרי - גלישה, משחקים, סרטים, וירטאוליזציה של מערכות הפעלה, והכי חשוב שיחזיק מעמד. אני משקיע עכשיו שיהיה לי לפחות 5 שנים קדימה (אם לא יותר כמו ה C2D שיש לי 7 שנים והוא חי ובועט למרות ה OC) כנראה אני אעשה OC קל - בינוני. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1672 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪200 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪953 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chime…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין כמעט כלום במחשבים ואני צריך לקנות מחשב טוב לצרכים משרדיים, אינטרנט, תוכנות אופיס ו- SPSS , לשמור קבי קול ותמונות. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב מפורט מא' ועד ת' כדי שאוכל ללכת איתו לחנות ולדעת שקניתי מחשב טוב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש לצורך עבודות גרפיות התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח לא כולל המסך . תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? visual studio 2010 ,vmware,קצת משחקים,אינטרנט.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה לשימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 1920X1080 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות..נמוך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך צור…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני יודע שזיגזג נותנים שירות כזה. יש עוד ספקים/חנויות שנותנים שירות כזה, רצוי באיזור הצפון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל אם לקנות את ה- Lenovo 3000 G550 2958-K3G. בזאפ יש כמה חנויות, ראיתי בין היתר שהמומלצאות הן שניישר ופנדה. אבל במפרט של שניידר רשום שכרטיס המסך הוא NVIDIA N100 ואילו במפרט של פנדה רשום שכרטיס המסך הוא Nvidia N10M-GE1 512MB. בנוסף, לא מצויין שם שיש HDMI למחשב, ואילו במפרט של אותו מחשב בוואלה שופס דווקא כן יש HDMI... האם מדובר באעות? עודף או חוסר מידע? נשמע מוזר שאותו דגם יכיל כרטיסי מסך שונים ויציאות שונות, יש למישהו תשובה הגיונית?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
באופן כללי: אני מעדיף מעבד של אינטל מסדרת מעבדי ה-I למיניהם. המחשב מיועד לשימוש משרדי בתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט ומעט צפייה בסרטים, לכן אין צורך בכרטיס מסך מעבר לזה המשולב על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כאן המלצה לא מזמן על המכשיר הזה והתרשמתי מאוד לטובה מהמפרט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338 אך כשהגעתי לחנות (ניידנייד) המוכר (שניכר עליו שלא הכיר כלל את המחשב וממש ניסה לדחוף מכשיר של Lenovo) הזהיר אותי שזמן הסוללה בSamsung מאוד קצר, או במילותיו: "כדי לחסוך במשקל חתכו את הסוללה מ6 תאים ל-3 תאים, אז היא לא תחזיק הרבה זמן". המחשב מיועד לגיימינג מזדמן אבל בעיקר לימודים - האם אני צריך לחשוש מזמן סוללה קצר שלא יחזיק לי הרצאה של שעתיים-שלוש? ומה לגביי עוד שנה-שנה וחצי, זמן הסוללה ייתקצר משמעותית עד כדי חוסר יכולת להשתמש במחשב מבלי שיהיה מחובר לחשמל? ראיתי דיון פה אבל לא כל כך הבנתי את השורה התחתונה - האם אפשר להחליף סוללה בקלות או לא? וקצת …
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב ולא הרבה למשחקים.מחשב גלישה באינטרנט והורדות... בקשר לכרטיס מסך לא לעבור את ה500
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הדיון נפתח בעבור חבר * תודה מראש היי אני סטודנט ומפתח אתרים אני מחפש מחשב חזק לעבוד איתו אני לא מחפש כמות איחסון גדולה אלא מחשב שסוחב ויסחב גם לכמה שנים הקרובות ולמנוע מעצמי לקנות כל שנה מחשב חדש. אני מפתח WEB ככה שאני צריך מחשב שסוחב את האינטרנט טוב ושיסחב גם לשנים הקרובות ולא "יתישן" מהר. דברים כמו משקל פחות מציקים לי בעיקר רמת ביצוע ועבודה * מחיר - 2500 ואפשר לחרוג ל3000 * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות ע…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 3600+ Dual Core Socket AM2 לוח אם Gigabyte GA-M55PLUS-S3G nForce430 זיכרון DDR-2 1024 Mb 667 MHz (2x512) דיסק קשיח W.D 250Gb 7200 SATA-2 צורב דיוידי LG H10NK Dual Layer כרטיס מסך Geforce 7300GS 256Mb PCI Express כרטיס קול High quality 8-channel audio כרטיס רשת Ethernet 100/1000Mb LAN/Firewire מארז THERMALTAKE MAMBO Black 120mm Fan מה אתם אומרים על החחשב הזה ואיך הוא יעבוד על ויסטה?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שכמעט כל המשחקים יעבדו בו והוא יהיה נוח לשימוש ומהירר ויציב בעיקר אני רוצה למשחקים כבדים...תודה גג 6000 שקל +מסך
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הסוללה של ה HP Pavilion DV6160ea שלי הלכה לעולמה. ממה שראיתי המחירים נעים בין 700 ל 800 שקל לסוללה מקורית, רציתי לדעת אם מישהו בפורום התנסה בחברה אחרת של סוללות (ולא של חברת הנייד) ויכול להמליץ על חנות לרכוש סוללה חדשה. תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד בארה"ב , בעיקרון חשבתי להיצמד ל Sony ול DELL ואולי לHP . בעל המחשב יהיה אדם שמתגורר בארה"ב אבל יש אפשרות שיחזור לארץ , עניין האחריות הבנילאומית בעל חשיבות בינונית (ולכן מהבחינה הזאת עדיף DELL , לא? ) גודל מסך 15.6 שימוש סטנדרטי במחשב , אינטרנט ,סרטים וכו' (אולי גיימר קליל ) . משקל סטנדרטי (לא קיצוני ) . זמן סוללה ארוך (מהניסיון שלי זהו פרמטר חשוב מאוד גם אם עובדים בעיקר בתוך הבית ) זמן סוללה מקסימלי ככל האפשר. יציאת HDMI חייב , תקן N , האם יש שימוש WIMAX ? האם כדאי להשאיר את האופציה פתוחה? , בלוטוס מומלץ, USB3 אם אפשר . ואם אפשר שהמחשב יהיה מרשים חיצונית . התקציב הינו גמיש (100 פלוס לדו' ) . תודה רבה . נ.ב- אם יש דגם ממש מומלץ שאין ב B…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אנשים, מעצבת גרפית בעיקר לדפוס (אבל גם ל-WEB) צריכה מחשב חזק וחדש לעבודה. עיקר השימוש הוא פוטושופ, INDESIGN, אילוסטרייטור. אין צורך בכלל בתלת מימד או משחקים ולכן הכרטיס הגרפי אינו קריטי. כן חשוב - מסך איכותי מט IPS, לא רועש מדי, עיצוב נורמלי, לא כבד מדי, רזולציה לפחות 1920x1080, אופציות שדרוג זכרון כונן קשיח. איכות בניה טובה. אופציה לאחריות 3 שנים. כרגע הנטיה שלנו לכיוון ה-Lenovo Legion Y530 עם מעבד i7-8750H, זכרון 16GB בסטיק בודד (במחשבה אולי לשדרג ל-32GB בהמשך), כונן קשיח 512GB SSD M2 (גם כאן כנראה להוסיף SSD נוסף לאחסון), מגיע עם GTX1050 שלהבנתי הוא מיותר, המסך הוא מט IPS עם 72% NTSC (למרות שראיתי ביקורת ביוטיוב שדיווח…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , ברשותי R700 ואני מאוד מרוצה ממנו . רק שבהתאם לנייד אני לפעמים מטלטל אותו קצת (שינוי פוזיציה או סתם זה שאני סוגר אותו ומכניס לתיק) . לדיסק השקיח יש גלאי זעזועים וזה פשוט מפסיק את הפעולה ומזיז את הראשים למצב בטוח וזה מעצבן . השאלה היא האם כדאי להסתכן ולהחליף ל SSD בעצמי והאם יכולה להיות בעיה עם זה ?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מתאים למחשב נייח ביתי שנועד לשימוש בוויזואל סטודיו ושיעבוד באופן נוח, ללא גיימינג (אין צורך), איזה מעבד דרוש? כמה זיכרון ram?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, אני זקוק להצעה למחשבים שיריצו משחקים לא כבדים מדיי, דרישות משחק לדוגמא: זה המשחק המקסמילי שאני מעוניין שהמחשב יריץ, לא יותר מזה. בנוסף המחשב הוא לשימוש ביתי, קצת סרטים, אינטרנט וכ'ו. גודל מסך בינוני סביבות 15 אינץ', מינימום 160 GB בכונן הקשיח, צורב DVD, אלה הדברים העיקריים שנחוצים לי. תודה רבה, עוז.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד:Intel Core i5 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 262.2x376x30.7~33.8 מ"מ משקל: 2.69 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 1 x USB2.0 2 x USB3.0 eSATA RJ-45 HDMI VGA יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשלוש שנים בבית הלקוח קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.hi-fi.co.il/sg_product~N7...630~36~239.htm מחיר: 3500 שימושים: לימודים (matlab וc# למי שמכיר) ומשחקים קלים עד בין בינוניים לבין חזקים הערות: אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, במהלך החודש הקרוב עליי להצטייד במחשב נייד לפיתוח וprototyping של אפליקציה ומודלים מבוססי machine-learning. הפיתוח יעשה (לפחות בשלבים הראשונים) גם בסביבת windows וגם בסביבת לינוקס במקביל (dusl-boot - אבל אין צורך במערכת הפעלה) ושפת הפיתוח העיקרית היא פיית'ון. מלבד מעבד חזק (i7), לפחות 16GB RAM וssd של לפחות 500GB, הפרמטרים החשובים הם שהמחשב לא יתחמם יותר מדי בעת מאמץ (שהיעילות שלו תרד כמה שפחות), ונוחות עבודה. מסך מגע ורזולוציה גבוהה פחות רלוונטית (אלא אם אין השפעה גדולה על המחיר), וזמן סוללה פחות קריטי (תמיד יש שקעים בסביבה). כן אשמח למחשב קל (תחת המגבלות הנ"ל כמובן). הקנייה מתוכננת במהלך החודש הקרוב. מבחינת תקציב - יחסית גמיש - שיה…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש מסיבות אשר שמורות במערכת. התקציב שניתן לי הינו 1,200 ש"ח. במחשב יעשה שימוש כללי ביותר, אינטרנט, אופיס, מסנג'ר, סקייפ וכדומה. בנוסף, ישוחקו משחקים קלילים מאוד ואף ישנים על המחשב. מאוד חשוב שHeroes 3 יפעל ללא בעיות על המחשב. אין צורך במסך או ציוד היקפי נלווה. אין צורך בצורב או כונן אופטי. אין צורך בכונן קשיח בנפח גדול, 80 ג'יגה או פחות יספיקו. הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות לבנות מפרט בסכום המבוקש ושהמערכת תכלול כרטיס מסך שאיננו מובנה אשר יאפשר לי הרצת מפעלים פשוטים בכיף, ובנוסף, לענות על הצרכים האחרים שציינתי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-