ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכום אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות. מחיר 3.5K דרישות מיוחדות: מסך 15 אינצ'. מעבד core 2 duo אחריות ל 3 שנים עם אפשרות להרחבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד עם אחריות של יותר משנה, ואני מחפשת מקום אמין שלא יעבדו עליי עם המחיר....ובאזור ת"א המלצות?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
השימוש הוא בעיקר משרדי (כתיבת מסמכים פה ושם, אינטרנט, אימייל) ומדי פעם משחקים של הנכדים. צריך לכלול גם מסך. אפשרי בתקציב של 3000-3500 ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הנה מחשב ב5000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי וכולל OC למעבד, יש ברשותי מסך SAMSUNG P2370, אשמח מאוד אם תוכלו להגיד לי בבקשה האם אני יוכל להריץ משחקים על רזולוציה של 1920X1080 והאם אני יוכל להריץ משחקים על highest. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80569Q9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024MB…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק למטרות לימודים. בהתחלה התעניינתי ב- Asus 1000HE שמצליח להריץ דברים רבים בין השאר גם Win7 ו Hackint0sh. השאלה שלי, האם הנטבוק Acer 1810T הוא טוב כמוהו או אף טוב יותר? התקציב שלי עד 2.1K +/- ד"א, את ה 1810T התכוונתי לייבא לכן הוא נכנס לתקציב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם המחשב שבניתי הוא טוב? אין לי בעיה להשקיע את הסכום שיצא! האם אין לי טעות בהרכבה של המחשב? וכול החלקים יחד יעבדו טוב, וכמו שצריך ? המחשב למטרת אינטרנט, משחקים כבדים, משחקי רשת, מוזיקה, סרטים .... הצעות לשיפור, או לחיסכון יתקבל בברכה מפרט מחשב תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש מחשב נייד של DELL, (לא של שום חברה אחרת), עד 5000 שקל. השימושיים העיקריים הם AUTOCAD, עריכת וידאו ושימושים משרדיים. אני צריך מעבד חזק, כונן קשיח גדול, הרבה זיכרון (לפחות 3GB) וכרטיס מסך חזק. יש לכם המלצה טובה? תודה רבה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. משהוא יכול בבקשה להסביר לי מה הבדל בין מעבדים: Intel® Core 2 Duo Processor T5870 800 MHz FSB מעבד Intel® Pentium® dual core processor T4200 תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אנ צריך מפרט מחשב למשחקים, בלי ציוד היקפי, בלי OC ובמחיר של3.5K העדפה למעבד אינטל, לא מאוד חשוב השקט תוד רבה עריכה: גודל מסך 23" אינץ
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? 1300 דולר בניו אג 6500 שקל כולל כל יבוא core 2 duo p8700 4 gb ddr 2 800 gtx 260m 320 gb 15.6'
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש אותי גם למשחקים (ברמה גבוהה) וגם לעבודה שוטפת. ציוד היקפי כבר יש ואין צורך להחליף אותו. אשמח גם לקבל הסברים על המפרטים שתציעו למי שיהיה כוח להרחיב טיפה. התקציב שיש לי לטובת המחשב הע בין 5000-6500, כמובן שהשאיפה היא לא לבזבז כסף סתם, אבל עם עוד קצת כסף יתבטא בפער משמעותי בביצועים, אני בעד.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך לחבר מסך לנייד השגתי מסך ישן אם חיבור VGA הכנסתי אותו לנייד ולא קורה כלום מה צריך לעשות. הנייד MSI WIND
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפושים רבים הגעתי לפיינל 2 1) Toshiba Satellite L500 - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13149 2) Dell studio 1555 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 צורכי המחשב: פיתוח תוכנה, אנטרנט וקצת משחקים. מי מחזיק יותר זמן סוללה? של מי אחריות יותר טובה? אמינות? העדפותכם? מה אתם אומרים? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל השימושיים העיקריים בתכנות : AUTOCAD, OFFICE, CivilCAD / Civil 3D, M.S PROJECT. גודל המסך סביבות ה15.4/6 תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד השנה אדריכלות ואני מחפש מחשב המתאים לצרכים של הלימודים,בסביבות התקציב 4500-6000 גג ובו בזמן יכול להפעיל משחקים באיכות סבירה/גבוהה. ??? אני מחפש מחשב היכול להפעיל מספר תוכנות גראפיות (אוטוקאד, פוטושופ מצגות וכו') ביחד מבלי לחוות בירידה משמעותית ביכולת בעל כרטיס מסך איכותי אשר יכול להתמודד עם תוכנות אלו ואף להתמודד עם משחקים ברמה סבירה / גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים שונים ויתרונות וחסרונות (שמעתי שהמחשבים האיכותים שיכים לDELL וLENOVO לפחות מבחינת אחריות בארץ) ראיתי שיש dell studio המלצות?, או מחשבי טושיבה סטליט? כמו כן, ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה טמפ' גבוהות יחסית לזה שלא פועל שום משחק נכון? מה עושים? המחשב זה GIGABYTE W566N מעבד - 7500
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. מה התקציב? כ2100ש"ח. בעיקר כי הבנתי שבמחיר הזה אפשר לקבל מחשב לפי הצרכים שלי. אין לי בעיה להוסיף עוד קצת במידה וזה לדעתכם משתלם באיזשהו רכיב. 2. מטרות המחשב? בעיקר גלישה וסרטים. קצת משחקים, מלפני כמה שנים. civilization 4 לדוגמא הוא הכי מתקדם שארצה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? נחוצים רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? בעיקרון צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני קונה בחיפה, אז אני רוצה לקנות בחברה טובה ואמינה באזור. שמעתי שנעה מחשבים היא כזו, וראיתי פה בפורום שגם TMS טובה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכ…
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בניתי מחשב להורים\בית של חברה שלי, האמת שהם משתמשים בו לגלישה, קצת עבודות באופיס, אבא שלה גולש באתרים של מניות וכל מיני דברים כאלה, צפייה בסרטים ושימוש רגיל בכללי. עכשיו יש לה אח קטן שמשחק קצת במחשב לא משהו כבד, אלא משחקים אתם יודעים.. משחקי ספורט וכאלה לא משהו רציני בכלל. התקציב שהוא נתן לי הוא בין 2000 שקל ל 2300 גג ללא צורך במסך, ובניתי את המחשב הזה בחנות שיש לי איתה אחלה ניסיון בפנדה מחשבים - יצא לי סופי 2100 שקל ללא הרכבה. רציתי להתייעץ לגבי כמה דברים : 1. המארז הזה יספיק לשימוש הנ"ל או שעדיף להוסיף 100 שקל ולקחת מארז קצת יותר טוב כגון coolermaster centurion 534 , שהוא קצת יותר מרווח וקריר. 2. האם בכללי המערכת הזו בסדר לשימושים האלה, והאם לא תהיה שום בע…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע מתכוון לקנות מחשב חדש סוף החודש (בבוא המשכורת ), המליצו לי בחנות שהייתי ליד בית ישרוטל (אילת), (YPC) על מחשב מדגם LG, מעבד P8600 עם 4GB זכרון, 320GB HDD, וגם 9600GT. עכשיו ראיתי בהרבה מקומות שפשוט רושמים 9600GT ובכלל מדובר בדגם המוחלש שהוא ה GS, מה ההבדלים ביניהם? (אני מתאר לעצמי שדיי הרבה), המחשב עצמו הוצע לי במחיר של 5500 ש"ח. לא הלכתי לבדוק במקומות אחרים אבל בקניון כשבדקתי על אותו המחשב בדיוק, הביאו לי מחיר מגוחך של 6700 ש"ח. מה דעתכם? איזה כרטיס מסך עדיף פה והאם יש טעם להתפשר? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני לא צריך לפטופ עם מפרט מטורף, לא למשחקים כבדים ולא בעלי גרפיקה לא מהעולם הזה שיהיה טוב, מהיר ואמין, לצרכי אינטרנט ושימוש כללי. שלא יהיה פשוט מהפשוטים. אני רואה המון מחשבים בעיתונים אבל אין לי שמץ של מושג בנוגע לנתונים מה אני צריך ומה טוב ומה לא. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי אני לא מתכוון לקנות מחשב בשום סכום כרגע סתם רציתי לדעת מתוך סקרנות מה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחנויות בלי קשר לכסף רק לביצועים (לפעמים משעמם רצח אז אני נכנס לאיזה אתר וסתם מנסה לבנות מחשב הכי טוב שיש בחלקים אז מסקרן אותי לדעת מה הכי טוב שאפשר לקנות בחנות) לאילו שתוהיים לגיימינג או למשרד אז ברור שלגימינג פשוט שאתה בונה משו לגיימינג אני חושב שהוא "יסחוב" הכל אחרי הכל גיימינג דורש את כל החלקים החזקים ביותר! אני יודע שזה קצת שטותי אבל משעמם לי חח אז הסקרנות גוברת בי חחח תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב למשחקים עם מארז HTPC (אין בעיה להקציב לו עד 600 ש"ח בתנאי שיתאים לכרטיס מסך ושיהיה יפה) ללא שום ציוד היקפי בתקציב של 2500 שקל, לא מתוכנן שום OC! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המלצה למחשב למטרות משחקים סרטים וגלישה באינטרנט, המחשב יחובר לטלויזיה (HDMI), עדיפות למחשב של דל בגלל האחריות הבינלאומית, רצוי שיהיה מסך 15". המחשב ירכש פיזית בארצות הברית התקציב עד 800$. והמלצה למחשב נוסף למטרות גלישה ומולטימדיה עד 500$. אשמח לקישור או לדגם מדוייק של ההמלצה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מתחיל לימודי אדריכלות ואני זקוק למחשב היכול להפעיל תוכנות גראפיות כמו אוטוקאד ופוטושופ ובדרך כלל כשכולם פעולות במקביל,כמו כן מחשב בעל מעבד וכרטיס מסך המספקים ביצועים ויכולים להפעיל משחקים ברמה בינונית גבוהה כמו פיפא 2009. ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 ו הוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל לבצע את מה שרשמתי בהתחלה. ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-