עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Pitohm,

1) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עיבוד נתונים (תכנות), משחקים (די כבדים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ממדית), עריכת סאונד (cubase) * גודל המסך? - לא קריטי, רצוי 14-16 * משקל רצוי? - לא קריטי * זיכרון מתמון - ddr 3 רצוי אם אפשרות הרחבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי מאוד 3 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן (HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחרי חיפושים ארוכים נתקלתי ב ‏HP Pavilion DV6-1330EJ - Full Keybord Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (2 x 1024 MB), Up to 8 GB HD 250 GB (7200R…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by talevi,

שלום אני צריך מפרט למחשב HTPC לסלון חשוב לי שהמארז יהיה קטן כמה שיותר ושיהיה מינימום 200 גיגה ושהיציאות למגבר ולמערכת קולנוע ביתית יהיו הכי איכותית שאפשר תודה=] אופס בטעות פתחתי פה תעבירו בבקשה למפרטים סליחה.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by Zvika12,

היי, אודה לעזרתכם בבחירת לפטופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף שלא ועוד מעט יש מבצעי PrimeDay באמזון או בלאק פריידי כך שאולי יהיה ניתן למצוא מציאה בתקציב הזה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדית וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. יש חשיבות לעמידות של המחשב ל6-7 שנים לפחות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פרמטר שאפשר להתפשר עליו. 6. האם י…

4. Started by dmx,

AMD ATHLON XP 1600 + FAN - 367 NIS LEADTEK WinFast Nforce K7N415DA - 367 NIS OCZ DDR 256MB PC2100 266MHZ - 435 NIS Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB - 870 NIS 2039 NIS צריך לשפר משהו?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש משהו מומלץ ? ALIEXPRESS? KSP ?

6. שלום חבר'ה .. אני צריך שתארגנו לי מעבד +לוח אם+ מארז יש לי כ.מסך 9600gt ולפי מה שהבנתי ה-3 ג'יגה הרץ שלי די מגביל את הכרטיס ... ככה או ככה אני רוצה שתמליצו על משהו שיהיה גם סבבה למשחקים אבל גם שיהיה חזק ... לגבי מארז יש לי רעיון או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=7488 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=6221 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=839&page=1 אם יש לכם משהו אחר יתקבל בברכה .. אם אפשר דרך http://www.zigzag2000.co.il ד בר נוסף, הבנתי שאם אני קונה לוח אם ומעבד חדשים מספיק רק להעביר את ההארדיסקים ולהתקין את הדרייברים …

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב תחליף נייח לסטודנטית. המשקל לא משמעותי, גודל המסך צריך להיות 15.6 וצפונה. שימושים לא כבדים מידיי לכן לדעתי I3 מהסדרה החדשה מספיק+ 4 או 6 ג'יגה RAM. לי חשוב מאוד נושא האמינות והאחריות לשלוש שנים, כמו גם בנייה איכותית. לה חשוב מאוד עיצוב המחשב והיא מעדיפה מחשב בצבע לבן או שחור. כמובן שבמידה ותהיה הצעה לצבע אחר, היא גם תישקל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, בעיקר תוכנות אופיס, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 15.6 עד 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכ…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by Fongiza,

הדרישות הן: - המחשב צריך לכלול מסך מגע - השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט ועיסוק בתוכנות אופיס - גודל המסך: 14 או 15.6 - משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג - זמן סוללה: צריך להיות סביר, המחשב רוב היום בבית ומחובר לחשמל - רזולוציית מסך: FULL HD - 1920x1080 - כונן אופטי: 1TB או SSD (לא חובה) - מחיר: 4000 שקלים עם אפשרות לחרוג - חברה מועדפת: לא חשוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב לכולם איך המפרט הזה לסכום של 4200 ש"ח(מיועד למשחקים כבדים ולשדרוג בעתיד...) P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם: Intel d915avl dual זכרונות?X2 DDR 400 256MB USI כרטיסי מסך? ATI GIGABYTE X600 XT דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80GB SATA צורבים? CD Recorders Toshiba 52 x 32 x 52 (bulk) מארזים? casetek רמקולים? CREATIVE SBS 370 sub + 2sp

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. * מטרות המחשב? עיבוד תמונה (דרוש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם כמות גדול של יותר מ20 תמונות בשניה * גודל המסך?מעל 15 * משקל רצוי?עוצמת המחשב חשובה יותר משמשקל , אבל עד גבול מסויים * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?כמה שיותר זמן סוללה- חשוב מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?רצוי הרבה יציאות USB * בלוטות?כן, חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?מעל 200 * צורב יש צורך בצורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אכן כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב שיהיה אמין

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. שלום לכולם.ן אני מתלבט מזה זמן רב לגבי מחשב נייד חדש. ברשותי Lenovo Thinkpad עם מעבד core i5 מדור 8 ו - 12GB זיכרון, 256GB דיסק. המחשב הזה סוס עבודה. למרות שאצלי 7 שנים, מרביץ, אבל מה לעשות, הגיל עושה את שלו. הדיסק קטן לי מדי, המעבד מתחיל להתעייף, הזיכרון סביר בלבד, ומדי פעם צץ מסך כחול. מלבד שימושים בסיסיים שלכולנו יש, אני משתמש במחשב כדי לבצע עבודות של ניתוח נתונים. אני משתמש הרבה ב - R, Python. כמו כן מפעיל תוכנות מתמטיות וסטטיסטיות ומדי פעם כותב טיפה Java. כמו כן אני כותב הרבה מצגות עם נוסחאות ומסמכים ארוכים. זה צורך זיכרון לפעמים. אני מעדיף מסך 14 אינץ' ואם צריך אחבר לתחנת עגינה. מוכן להתפשר על יותר גדול אם המחשב ממש שווה את זה תמורת המחיר. המחירים של המחשבים החדשי…

12. Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Palit GeForce 7600GT 256MB PCI-E Frontier A-POD 450W 12cm Fan Black אין צורך במסך לסידי אין צורך בצורב דיוידי. יש ציוד הקייפי נורמלי... כמו סורק, מדפסת ומצלמה בראיית ליילה חיצונית. לא מעוניין במשחקים (אולי פה ושם קצת). מחשב יותר לתוכנות גרפיקה עריכת סרטים אנימציה ותלת מיימד, הכל בצורה ממוצעת. מעוניין להוסיף במחיר הנ"ל, כרטיס עריכה שיפעל כהלכה. המהרה לא בראש מעיינותיי (כאופציה) מה אני יכול לשפר עד מחיר של 5000 שקלים הכי חדשים. כמובן שהמערכת תפעל בזרימה חופשית בויסטה. שניים שלוש תוכנות פתוחות באחת.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by madgod,

היי חברים, מאוד אודה לעזרתכם בייעוץ רכש למחשב נייד לסטודנטית. * מטרות המחשב? השימוש הוא office, צפיה בסרטונים, פתיחת PDF וגלישה. * גודל המסך? 14 אינץ', מסך מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת איכותית, מקשים מופרדים ונוחה! * משקל רצוי? הכי קל שיש, פחות מ2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים, רוב הזמן יהיה חיבור לחשמל, אבל כמובן שעדיף זמן סוללה ארוך יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש קריטי, אבל נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. תקציב: עד 3000+/- תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by PearlJam,

אהלן חבר'ה אני חדש פה ואני מעוניין לקנות מחשב. אז ככה, התקציב שלי נע בין 4000 ל5000 (ש"ח כמובן). המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים (חדשים/כבדים) ולמוזיקה, אבל אין צורך בכרטיס קול טוב במיוחד. צריך בין היתר גם מסך למחשב, ורצוי שהמחיר הכולל לא יחרוג בהרבה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by com,

אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים. בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?) לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב.. עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב לא זקוק לאפשרוי…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= זה מיפרט אחשיו אני משדרג ספק כוח בעוד 85 שקל שכתוב שם,בזיכרונות אני בוחר ב KINGSTON (יש שם בחירה בין KINGSTON ל CEON) ואחשיו נישאר לי רק ליבחור בין שתי לוחות אם מה יותר כדי? יש שם בחירה,אהה ואני שם כרטיס 8400GS בעוד 150 שקל המחשב מיועד לילד בן 7 שמשחק רק במשחקי אינטרנט ואולי פאקמן מריו ומשחקים ישנים, אולי אולי GTA SAN ANDERS וגם שם לא חייב על הכי גבוהה,למרות שזה יחזיק לו כי היא לי מחשב ישר עם MX440 והריץ על הכי נמוך המחשב הזה יספיק לו נכון? רק תעזרו לי בבחירה של הלוחות

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. אהלן! בחנות באג שליד אוניברסיטת תל אביב מציעים בימים אלה את הדגם הקודם של המחשב-טאבלט של לנובו יוגה. עקרונית המחשב הוא שילוב של טאבלט ולפטופ והוא משתמש במערכת הפעלה המגובלת של וינדוס WINDOWS RT. לכאורה החבילה הזאת במחיר המוצע (1250 ש"ח לגרסת 64GB) נשמעת בדיוק כמו מה שסטודנט עני צריך (האופיס מגיע מובנה). עכשיו לגביי, עקרונית יש לנו מחשב של אסוס מזדקן (בן 4 כמעט) שמריץ וינדוס 7. סה"כ אין לו כמעט שימוש בבית (טאבלטים וסמרטפונים- פונים למחשב רק בבעיות קשות). הדילמה האם לקנות את היוגה שישמש ללימודים אבל בת'כלס הוא עוד טאבלט (מפונפן אבל עדין טאבלט) או ללכת על מחשב רציני שישמש אותנו ל4-5 שנים הקרובות. מבחינה כספית זה אומר להוציא לפחות כפול אם לא יותר. השאלה הגדולה היא האם היוגה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. למישהו שרוצה להשתמש בלפטופ רק לעבודה משרדית, אינטרנט, ביתית בעיקר, דפדפן עם 10-12 טאבים ו2 תוכנות מסרים במקביל שירוצו מהר. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732726 מדובר במחשב חדש, אחריות לשנה, חדש חדש מהחנות, קיבלתי הזדמנות לרכוש ב-800 ש"ח, אין פה עבודה בעיניים בוודאות (אני מקבל את זה במחיר כזה מסיבות שלא אפרט כאן) אם אני לא לוקח את הלפטופ אני יכול לקחת WII או את הטלוויזיה הבאה http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734061 באותו המחיר ככה שאני מתלבט.. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nimrod342,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, שיתאים למשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, gta וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס עד גבוהות. (עדיף כמה שיותר גבוהות). 3. האם יש צ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. זאת המערכת שבניתי כרגע: AMD Athlon 64 3000+ 512k (754) - שבכוונתי להעלות לכ-2400 מגה הרץ בתוספת קירור מעבד כלשהו (אחד ההמלצות שאני הייתי רוצה לקבל) Gigabyte GA-K8NS Pro mobo (תומך SATA וכרטיס קול, רשת וכו' מובנה) TwinMOS/A-DATA DDR PC3200 400 2x256mb WD 80GB 8mb buffer SATA PSU 500W SUPER ATX LG DVDx16 בעיקרון, המחשב הנוכחי שלי מכיל GeForce MX4000 128mb שהוא אחלה כרטיס (לצרכים שלי, לפחות, אני לא הכי גיימר שבעולם) וכל שאר הכרטיסים הבסיסיים, קול ורשת, הלוח אם כבר מכיל. יש לי עוד את הוודוו 3000 הישן שלי, שאני אשים במחשב הנוכחי אחרי שאקנה את החדש. לגבי קירור למעבד חשבתי על המעבר של Tt שמתאים לאת'לון 64.. שכחתי מה שמו :\ סיילנט בוסט משהו? לא זוכר :\ ולגבי האוברקלוק עצמו, אני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BoRiS.K,

צריך מחשב כמה שיותר דחוף בישביל חבר שיהיה הכל חוץ ממסך מקלדת עכבר ושהכל יהיה שחור (מומלץ) מארז שחור גם אם אפשר...(לא הכי חשוב) המחשב בעיקר למשחקים :]] (הארד דיסק 80 GB ) ותסבירו איזה מעבד עדיף ולמה בבקשה... :]]

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי בעיקר להרצת סימולציות במטלב ובתוכנות finit element. הבעיה היא שאין לי מושג אילו מעבדים יעשו עבודה כזו בזמנים סבירים. מה שכן דבר זה דורש זיכרון RAM גדול .. גודל מסך - אין הרבה חשיבות. בין 13-15 יהיה סבבה. משקל - לא היה לי מחשב נייד קודם, אני לא יודע עם מה נוח להסתובב. מחשב זה בכל אופן נועד להליכה יומיומית לעבודה וחזרה. זמן סוללה - נדרש זמן ארוך (לזמני הרצאות וכנסים) יציאות - יציאת טלוויזיה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by Shlomi Bugdary,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, העומס הכי גדול על המחשב יהיה עם מאטלב (תוכנה שצורכת זיכרון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TRBH,

שלום, אני רוכש את הנייד שלי בארה"ב, הדרישות שלי הן שהמחשב יהיה מהיר ויעיל, הן בעבודות: משרדיות, צפייה בסרטים בזמני הפנוי, עריכה בפוטושופ קלה ובתור סטודנט למדעי המחשב שיחזיק מעמד איתי במשך כל התואר. אני כיום משתמש במחשב נייד די ישן למטרת הלימודים והוא ממש איטי, שוקל 2.5 ק"ג למרות שזה לא מטריד אותי וחיי הבטרייה שלו נורא קצרים (תוך שעה הוא יכול להיגמר), וזאת הבקשה השנייה מהמחשב, שחיי הסוללה שלו יהיו יותר ארוכי טווח ממנו. בדקתי מספר מחשבים בגודל ''15.6: I5: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8910487&CatId=4935 **************** http://www.abt.com/product/78611/Lenovo-20C6008SUS.html I7: http://www.abt.com/product/78609/Lenovo-20C6008…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by HUNTI,

CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1251.56 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8SQ800 Ultra 2 SIS 655 Motherboard [ ¤ 1095.66 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original MemoryX2 [ ¤ 909.01] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Video Card [ ¤ 1465.01 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 56.31 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 [ ¤ 154.36 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 459.44 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included) [ ¤ 539.64 ] …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.