ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, PES14,NBA2K14, משחקים חדשים בכללי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים.. אני לפני קניית מחשב חדש ויצא לי להסתובב פה זמן מה ולקרוא על מפרטים וכו'.. בניתי מפרט שאמור לשמש גם כתחנת משחקים וגם כמחשב לעריכה והקלטת אודיו. כאשר כתחנת אודיו אני מעוניין לעקוף את הכרטיס מסך ולהשתמש בכרטיס אונבורד - ענייני שקט..אפשרי? כדאי? לא מעוניין בOC כרגע..אולי בעתיד הרחוק. מעוניין בהמלצה לזכרון 4GB..בנוסף רציתי לברר עימכם האם המארז במפרט אכן שקט מאוד. הכרטיס קול הינו RME מולטיפייס שמגיע ככרטיס PCI. בנוסף אבקש המלצה על UPS עם מייצב זרם איכותי לא יקר ואמין. אני גם מתלבט לגבי הכונן DVD אני צריך איכות צריבה טובה..אני נוטה לפלקסטור מה דעתכם? עם בא לכם להמליץ על מסך טוב ל 4850 זה גם יהיה מגניב כי כרגע יש לי 17". התקציב הכולל למחשב הוא באזור ה5000-55…
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
נייד לשימושים גרפיים דו מימדיים 4-5K - photoshop,illustrator,indesign חשיבות גבוהה לאמינות - המחשב הולך להיטלטל לו בדרכים מסך - לא משנה - רק מצופה מט משקל - עדיף כמובן כמה שיותר קל אבל לא שיקול משמעותי כונן קשיח - לפחות 300G זמן סוללה ממוצע - בדרך כלל העבודה נעשית באזור עם חשמל נגיש * האם כדאי להמתין מעט - אולי להשקת ווינדווס 7? * צפויות כניסות קרובות של טכנולוגיות שמשמעותיות לתחום שלי? * אפשרות לחיבור המחשב הנייד למסך LCD רגיל? * תקציב בסביבות 4000-5000 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, למרות שאני לא גיימר לאחרונה בא לי לשחק לפעמים במחשב, משחקים אחרונים כגון battlefield 4 וכו' קניתי מסך 27 אינץ' לאחרונה ואני רוצה לנצל אותו לפחות כמה שעות בשבוע. התקציב שלי גמיש אבל אני כן רוצה לקנות משהו קוסט בנפיט כלומר שלא אשקיע עוד כסף על שיפור ביצויים קטן רק כדי להגיע ל"מקסימום" ממש לא מחפש את זה. אבל כן רוצה הגדרות גבוהות במשחקים לרזולוציה שלי(BEST VALUE FOR THE BUCK) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בקטע של ערך לשקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לר…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא צריך ציוד הקפי, ויש צורב DVD מהמחשב הקודם.. נראה טוב? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Computer more than 3000nis סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3550 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤3479 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים !!! הייתי שמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי בKSP. השימושים: סרטי FULL HD , מוזיקה ואינטרנט... אשמח לקבל תגובות, הנה המפרט: מעבד: Core 2 Duo E7500 אינטל - 515 ש"ח לוח אם: EG45M-UD2H s775 1333Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E , X4500HD, HDMI גיגהבייט - 640 ש"ח זכרונות: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channell 800Mhz - ג'י.סקיל - 440 ש"ח דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS ווסטרן דיגיטל - 270 ש"ח צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) LG אל.ג'י - 125 ש"ח גוף קרור למעבד: Alpine 7 Pro - אלפין - 65 ש"ח כ.רשת אלחוטי: Edimax EW-7128G 54Mbps PCI - אדימקס - 80 ש"ח מארז: NSK 2480B HTPC Micro ATX Black Case + 380W PSU אנטק - 530 ש"ח …
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, ניתן לחרוג עד 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? HTPC לניגון סרטים ב-4K עם מעבד תמונה madVR דרך PotPlayer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב+ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעוניין במארז Mid Tower, שחור, איכותי ושקט, בלי RGB 7. האם האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני חייב לקנות את המחשב מאייבורי. הוצאתי מפרט למחשב שקט שמסוגל לנגן כל סוג של קובץ HD ללא בעיות. אשמח לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים על סמך מה שניתן לקנות באייבורי בלבד. תודה רבה מארז MIDI TOWER EZCOOL שחור מבריק ספק כוח 3Y JSP-TECH 450W 12CM FAN EZCOOL לוח ג'גהבייט GA-MA785GM-US2H AM2 AMD מעבד PHENOM 2 720 T.C AM3 AMD מאוורר למעבד 775 DUAL CORE מאוורר למעבד 775 HEAT-PIPE COLD BIT מאוורר למארז פעמיים 12CM EZCOOL זכרון VALUE GAIL 2GB DDR2 800MHZ פעמיים דיסק קשיח 1TERA SATA2 WESTERN DIGITAL דיסק קשיח 500GB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב GH22NS SATA LG שחור
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים כולל מסך 19 אינץ' ואם אפשר שני מפרטים אחד לOC אחד בלי..אני רוצה לראות את ההבדלים..ושיהיה מהחלקים הכי איכותיים וטובים
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
דרישות? 6K, שיוכל להתמודד בכבוד יחסי עם FPSים מודרניים גודל? 14 עד 17 דרישות מיוחדות? לא ממש... אוף לאן נעלמו ה אייסרים 5930
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪228 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪21 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ BULK כמות: 1 - מחיר: ₪287 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪319 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail - מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪789 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪284 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב הנ"ל עם 2 ג'יגה זכרון מעבד T7300 ותיק. שווה? משתלם?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש באתר ואני צריך עזרה....יש לי בן אדם שנמצא כרגע בארה"ב וחוזר לארץ ביום שבת, והוא יכול להביא לי נייד לארץ איתו... פרופיל הנייד המבוקש הוא כזה: - גודל ומשקל לא מהווים מטרד כיוון שהמחשב יגיע איתי בבוקר למשרד ויעזוב איתי בערב...זה לא מחשב שאנייד אותו כל הזמן. - התקציב שלי כרגע עומד על 1500$ - אני עובד עם תוכנות כמו 3d max, photoshop, sketchup, ריינו, אילוסטרטור וכו'.... - אורך חיי סוללה חשוב אך לא קריטי..רוב הזמן אני נמצא ליד שקע חשמל זמין. - חשוב שהמסך יהיה בגודל סביר. בנתיים המחשב שאיכשהו הצלחתי לחפש בכוחות עצמי הוא זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800999-REG/Dell_AM17XR3_5001STB_Alienware_M17x_17_3_Notebook.html סתם כי המליצו לי על מחשבי DELL. אג…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הי לאחרונה חקרתי המון ניידים על מנת לרכוש אחד הדרישות שלי הן: i5 7200 rpm כרטיס מסך ברמה טובה usb3 (נראה לי בסיסי) השימושים שלי הם: בעיקר בבית עם תאורה רגועה מסביב או תאורת יום קלה בסופ"ש מדי פעם ישיבה בבתי קפה (פעם בכמה שבועות) גלישה באינטרנט לשימוש משפחתי חיבור המחשב ל LCD לטובת צפייה בסרטים ומשחקים (משחקים כמו pro evolution, gta) הרצת סביבות פיתוח תוכנה התקציב שלי הוא: 3500 עם נטיה קלה לשפר למעלה (סליחה מראש על החפירה הדרמטית) אז לאחר התעמקות די ארוכה ננעלתי על dell vostro 3450 עם גודל מסך 14 אינץ' מט וכרטיס של ati radeon 6630 ולאחר שקצת קראתי התחלתי להסתבך כי גיליתי שלדגמי ה vostro שנחשבים איכותיים יחסית יש/הייתה בעיה עם המעבר בין כרטיסי המסך (אינטל ו ati) או יותר נכו…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תודה רבה למי שיעזור ממש חשוב לי אני רוצה מחשב חדש... סוף סןף חח
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בלי מסך בלי ציוד הקפי אם אפשר שני מפרטים אחד כולל מארז ואחד לא (יכול להיות שיש איזה מארז אחר שישימו בו ) המחשב אמור להיות מחשב גיימינג אז צריך מקסימום ביצועים ביחס למחיר 1680 x 1050 המחשב אמור להספיק ל שנה שנה וחצי של המשחקים החדשים שיצאו אני יודע שהתקציב גבולי מאוד . . . המטרה היא לעשות אותו טוב ככל האפשר תודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3500 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, פשוט שלא יעשה הרבה רעש. …
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מעוניין לרכוש לאפטופ בתקציב האמור לעיל, שישמש אותי בעיקר לעבודה עם אקסל, אינטרנט מדי פעם וללימודים שיבואו עלינו לטובה. ההתלבטות הסופית שלי הגיעה לדגמים של Gigabyte. בעיקרון ה-W566U עם המעבד 2 ג'יגה T7250 והזיכרון 2 ג'יגה (800MHZ) הוא הבחירה שלי, עד שראיתי את הדגמים של W566N שלמיטב הבנתי, כולל כרטיס גרפי טוב יותר (צודק?) המקום הזול ביותר שבו מצאתי את הדגמים הינה החנות G-tech. W566U כפי שפירטתי - 3690 ש"ח W566N באותו מפרט רק עם 8400GS - המחיר הינו 4078 ש"ח. האם ה-400 ש"ח האלה מוצדקים? אני מניח שארצה לשחק מדי פעם משחקים, כיוון שהנייח שלי לא בדיוק מפלצתי (כרטיס גרפי 5600XT, יש נייר טואלט ריחני יותר שווה מזה כבר), אבל אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי לזמן רב,…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני לא צריך לשחק משחקים מהשלוש שנים האחרונות (רק שר הטבעות Battle for Middle Earth אחד ושניים ו Return of the King - האחרון יצא לפני למעלה משלוש שנים). בעיקר אני צריך לנגן סרטי HD כמו גם אינטרנט, OFFICE ו PHOTOSHOP קל. אבל המחשב צריך לטוס בפעילות שוטפת ולהיות עם פוטנציאל שדרוג סביר (לכרטיס גרפי טוב יותר ואולי כרטיס טלויזיה בעתיד). באמת חשוב לי לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הגדולים והטובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU [ ¤ 480.31 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 444.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 509.6 ] 1 Video Cards : Club3D Radeon 9600XT 128MB 128bit TV/DVI Video Card [ ¤ 986.88 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFG Green Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 554 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 176.14 ] 1 Subtotal : ¤ 3151.58 בבקשה אם מישהו יכול להביע את דעתו(בעיקר לגבי כרטיס מסך חשוב לי לדעת איך הוא)
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, נניח שברשותי מחשב נייח בעל ביצועים גבוהים (i7 עם 16 גיגה זיכרון וכו') ואני משתלט עליו דרך מחשב נייד חלש וישן יחסית, האם אני אקבל מהירות שמתקרבת למהירות של המחשב הנייח? בפתיחת דפי אינטרנט? צפיות ישירות? סתם זמני תגובה של פתיחת תקיות, office וכו'? מה יהיה השוני בין אם שני המחשבים יושבים על אותה הרשת לבין אם דרך המרשתת? כמובן שאני מבין כי לא יהיה ניתן לשחק עליו על אף יכולותיו של המחשב הנייח, אך אני שאלתי היא בנוגע לשימוש הכללי. האם צפויות בעיות כלשהן? יש תוכנות מומלצות לצורך הremote? יתרונות/חסרונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. השימושים שלי הם בעיקר: אינטרנט ומלוטימדיה, מדי פעם סביר להניח שאני ישחק באיזה אסטרטגיה (מהישנים: Starcraft, Red Alert, Generals, Commandos) אבל ממש לא משחקים כבדים או דברים בסגנון מן הסתם. התקציב שלי קצת בעייתי כי אני מתכנן על מחשב נייד לא חדש, יד שנייה... בגדול יש אפשרות גם לחדש אבל סביר להניח שאני יצטרך להתפשר על מחשב פחות ברמה. בכל מקרה התקציב הוא עד -45004000 בן אם הוא חדש ובן אם הוא ישן תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ( בין 3-3.5 אלף ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג, התחלתי ב3 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטץ ו 1600-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יחס ההגדרות והתמונות לשניה הכי טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי, אני רוצה להביא מארה"ב נייד של HP מדגם ProBook 4430S. העניין הוא שהאותיות באנגלית נמצאות במרכז המקשים ונראה שאין שם הרבה מקום לצריבת עברית. http://www.engadget.com/photos/hp-probook-b-series-s-series-hands-on/ מישהו מכיר את הענין ויכול לומר לי אם זה אפשרי לצרוב שם עברית?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-