ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בגדול שתי בעיות דחופות לגבי המחשב שאני מעוניין כבר הרבה זמן לטפל, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1.קיימת אצלי מדי פעם בעייה בסאונד. אני מדי פעם(לא משנה היישומים שאנ מפעיל ומה אני עושה....), אני שומע לכמה שניות צליל מקוטע. מתמשך כזה. כאילו הצליל נתקע לכמה שניות. זה לא קורה בזמן קבוע, כל כמה זמן זה פתאום מתרחש. זה כבר הרבה זמן ואודה לעזרה בנושא. 2. דבר שני זה עצה כיצד לנקות את המקלדת שלי. ניסיתי לחץ אוויר על המקלדת(מקווה שלא גרמתי נזק), וזה לא עזר יותר מדי. מעוניין בחומר לא מזיק ויעיל שאפשר להשתמש. תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:08:31 יש אפשרות לעזור?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתביאו לי המלצות על מחשבים שישומשו בעיקר על משחקים (אני משתמש כבד במיוחד), וצפייה בסרטים... אני מעדיף שתכינו לי פה על מעבד Intel. כל השאר אני מניח שתכינו לי מה שמצאו לנכון... תודה.
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני חדשה פה ואני צריכה עזרת בקניית מחשב.אממ...הצרכים שלי זה גלישה באינטרנט משהו כמו שעתיים ביום הורדת תוכנות כמובן, וצפייה בסרטי DVD .אין לי מושג איזה מחשב אני צריכה אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להרכיב לי מפרט טוב כולל מסך ''19 שטוח. התקציב שלי זה 5000 ש"ח פחות או יותר.חשוב לי להדגיש שאני ממש לא משחקת משחקים אני יותר בקטע של צפייה בסרטים וגלישה תודה לכל העונים. נ.ב אני גרה ברמת גן .האם יש חנות טובה שאתם ממליצים באזור גוש דן?.אגב אני צריכה גם רמקולים מקלדת עכבר ..פשוט הכל..גם תוכנת הפעלה. <לגבי המסך השטוח ''19 פשוט לחברה שלי יש מסך כזה חברת LG ורואים פשוט מצויין.האם אתם חושבים שכדאי להתפשר על ''17 ?>
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2Mb EM64T 640 Box Gigabyte GA-8I945G Pro Intel 945P Chipset 775 / single core Mboard Corsair Value Select 1Gb (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit Thermaltake VB1400SWSI Silver SOPRANO + Window + 430W Case OCZ ModStram 450W + 3 Fans WD 120Gb SATA2 7200Rpm 8Mb BUFFER WD1200JS Sapphire ATI Radeon X800GTO Pci-e 512Mb DDR2 Nec ND-4571 DVD-Writer With LabelFlash Silver OEM Akasa All-In-One 21 Function Panel Silver Sony Floppy Drive 1.44 Silver Vantec Cable Sleeving Kit עכשיו בקשר ללוח אם, אני יודע שהוא לא ממש מתאים, תוכלו לעזור לי לבחור אחד בבקשה ? בקשר ל-All-In-One, הוא כולל כרטיס Firewire או שזה רק יציאה נוספת, כמו כל השאר החיבורים…
-
- 45 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מחשב בתקווה שיחזיק את ה4 שנים הבאות של התואר. תקציב עד 5,500 שקל * מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Solidworks, אוטוקד ל4 שנים הבאות. בתקווה שגם קיובייס ירוץ חלק. * גודל מסך ? 15.6, אולי שווה להתפשר על 14"? * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כן, HDMI, VGA. * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 750 - 1 טרה בייט * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא *…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ופיתוח Android וJAVA. * גודל המסך? 14. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיפות לtrackpoint. אבל לא חובה. * משקל רצוי? פחות מ2.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן. לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 לפחות 2. * Bluetooth? לא חייב אבל נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD- לפחות 500GB. זיכרון RAM - לפחות 8GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: צבע שחור, עדיפות למסך מגע. עדיפות לקניי…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב ביתי. בעקרון כל מה שאני עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לעשות עבודות באוניברסיטה (Word וכאלו), מעט לתכנת ב- Visual Studio למי שמכיר (תוכנה יחסית כבדה), ולצפות בוידאו HD אני רב הזמן על המחשב בבית (כי כרגע אני רק לומד), ועושה בו הרבה שימוש, גם מריץ יישומים רבים במקביל, שירים הרבה (מאד) לשוניות אינטרנט שונות, קיצר המחשב שלי די עמוס בתוכנות פתוחות רוב הזמן. אני מחפש מחשב שיוכל בקלות להתמודד עם ריבוי התוכניות (יש כאלו שיגידו שזה בקטנה כי זה לא תוכניות כבדות אינטרנט ונגנים) בצורה קלה (שאני לא ארגיש שהמחשב מתאמץ). אני גם רואה לא מעט סרטים של HD במחשב (היום אני מצליח במחשב הישן לראות רק HD 720) ומוריד הרבה תכנים לפעמים גם במקביל …
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? לא מתוכנן שום OC, המחשב בעיקר למשחקים כבדים ביותר, לעריכה גרפית כבדה תלת מימד וכו'! נא שימו לב אם החסרתי חלק כלשהוא בטעות, מה שאני לא צריך זה: מקלדת/עכבר/מדפסת/סורק/רמקולים, את כל אלו כבר יש לי.
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חבר מתעניין במחשב גיימינג בתקציב הנ"ל, קיבל את ההצעה הזאת מפלונטר: לינק מה דעתכם? אותי מעניין אם הספק כוח מספיק, כמה CL לראם, האם המארז טוב ואם יש פה עוד איזה קאצ'..
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! חיב להגיד שאתם תותחים פה ויש פה אחלה פורומים! לאמא שלי שבק המחשב נייח, היא השתמשה במחשב עשור, ככה שפעם אחרונה שהתעניינתי בנייחים הייתה מזמן ולא התעדכנתי כ"כ בזה מאז. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייח מתאים, צרפתי גם מפרט של מחשב מ-רשת אחת שיש לה מחשב "מוזל" ב1540 שח עם שנה אחריות ואם אני ורצה שנתיים אחריות לממרכיבים השונים אז זה ב200 שח יותר יקר מפרט מחשב.pdf . 1740 שח. האם האחריות שווה את ה200 שקלים האלה? האם המחשב סה"כ מתאים לצרכים שמפורטים מטה? אם לא מה כדי לשנות בשביל להוזיל או לטייב? מה שכן חשוב לי שיהיה פנטיום (מנסיון רע עם אחרים) ונראה לי צריך לפחות I3 לצורך עבודה חלקה (או שלא?) . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חברים, אני צלם סטילס ועובד בעיקר על פוטושופ ואפטר אפקטס, בקבצי RAW גדולים וכבדים. מבקש לברר האם המפרט האחרון שהוזכר כאן מספיק עבורי? http://hwzone.co.il/community/threads/532362-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99?p=4782377#post4782377 מסך המחשב הנוכחי שלי הוא DELL 2209WA (עם המסך שמסתובב לתצוגת גובה). 1. האם יש יתרון כרגע ועתידי בשדרוג המעבד שהוצע כאן ל i7? 2. האם במחשבה על העתיד, כדאי להוסיף גם אוברלוק? 3. מה לגבי כרטיס מסך? 4. המלצה למסך טוב לעיבוד תמונה בגודל 23", (האם זה עושה הבדל מהמסך הקיים או שכבר לא ממש משנה ההבדל בגודל?) 5. אפשרות להרחבת זיכרון עתידי 6. מערכת הפ…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע אם החלקים האלו טובים והמחשב הוא בסכות של עד 4900 שקל. זהו המפרט: מעבד אינטל : P4 3.0 GHz (bus: 800 Mhz HT 1 MB cache) לוח: ASUS P4 S800D, DUAL DDR, sb, lan זכרונות: סטיק 1 של : 512 MB- DDR 500 של A-DATA דיסק קשיח: MAXTOR 160 GB 7200/133 (8MB) כרטיס מסך: ABIT GF FX 5200 128 MB כוננים: floppy- sony סידירום: LG 52X צורב: LG 52X מארז: ATX MIDI 400W, usb, p.stab, window כרטיס קול: CREATIVE 6.1 Audigy 2 מקלדת + עכבר: MS Internet+ MS mouse optical רמקולים: CREATIVE inspire 2500 sub + 2sp ------------------------------------------------------- רציתי לדעם אם כדאי להחליף את הלוח הזה בלוח הבא : לוח: ABIT IS7 (865PE) SATA, raid. Fw…
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה: התקציב שלי גדל ל-5700. המחשב ישמש למשחקים כבדים, עריכת תמונות (לא משהו רציני), סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. חשבתי על המפרט הבא: AMD ATHLON XP 2700 ORIGINAL BOX ש"ח EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB LITE-ON DVD 16*48 Retail Black TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Dragon DX-01BD Tower HEC 300ART WATT PSU ש"ח סה"כ 5646 ש"ח כל החלקים חוץ מהזיכרון הם מפנדה. מה אתם אומרים? ועוד שאלה: מישהו אמר כאן שיש בעיה עם זיכרונות של גייל ולוח אם של אפוקס זה נכון? תודה
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, המפרט לא נועד ל OC רציתי לדעת על תאימות של כל החלקים והזיכרון במיוחד - על הזיכרון אני לא סגור ואני צריך המלצה ממכם - האם יותר מהירות תתמך על ידי המעבד והלוח, והאם זה משתלם? וכמובן של איזה חברה, אם מישו יודע למה הכי מתאים הלוח, ומה מומלץ בשבילו? בנוסף, בקשר לכרטיס מסך, רציתי לדעת אם לזה שכתוב במפרט שלי Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM יש טי וי אאוט כמו שיש ל ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM וגם רציתי לדעת למה אני זקוק על מנת לראות טלויזיה במחשב הזה, על איזה כרטיס אתם ממליצים לי במסגרת של 300-400 שקל. איזה מאוורר בסביבות ה85 שקל לקחת למעבד? בקשר למארז, רציתי לדעת איזה משניהם עדיף לי - הבנתי שההבדל הוא רק בגודל - למה הכוונה? מה …
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחותי יש נטבוק של LG X130. במעבר דירה היא איבדה את המטען. הזמנתי לה מטען חלופי מסולן. בהתחלה הסוללה נטענה, יחסית לאט אבל עדיין נטענה. אחרי שהגיעה ל-95% הוצאתי את המטען כדי לראות אם הסוללה עובדת בלי המטען. אחרי שהחזרתי את המטען, הסוללה הפסיקה להיטען ועד עכשיו היא לא נטענת. כדי לשלול בעיה במטען, פירקתי את הסוללה והפעלתי את המחשב ללא הסוללה. המחשב עובד ללא סוללה. האם זה אומר שהמטען תקין ושהסוללה מתה? או שבכל זאת יכול להיות שיש בעיה במטען? אשמח לעצה. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, האופציות שעומדות לפניי הן ( תקציב בערך 4000 ש"ח): 1) Dell E6400 עם המפרט הבא (יד שנייה): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6644 למעט ההבדלים 4 גיגה זכרון (במקום 2) דיסק קשיח 500 גיגה (במקום 250) אחריות 2 וחצי וינדוס 7 2) Toshiba Satellite L500-1XW (חדש, מבצע של 012): http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L500-1XW/1083235/ 3) הצעה שלכם המחשב הוא לעבודות משרדיות ולתכנות בסביבת לינוקס. *אני נוטה לE6400 בגלל האיכות בנייה והמשקל הנמוך יותר
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,בקרוב כעוד חודש אני נוסע לרוסיה... רציתי לברר אם יש חנות חומרה בדיוטי פרי בארץ שמוכרים שם חלקי מחשב... לפני 4 שנים שטסתי לא זכור לי שהייתה חנות חומרה...אולי כי לא התעניינתי בזה מספיק... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיפשתי מחשב נייד בגודל 13-14 באזור ה-4000, עם אפשרות גם להריץ משחקים לא מטורפים מדי, וגם שיהיה נוח לאינטרנט, סרטים, HDMI. מצאתי את הנייד הזה עם עזרה מ-Chevy : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm לא מצאתי עליו ביקורות, מישהו יכול לעזור בזה? ומישהו יודע איך הוא מבחינת חיי סוללה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי כולם! אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים (הלימודים הפילו אותי) אני חוזר לשחק ואשמח אם תעזרו לי לחזור לאהבה שלי ולקנות מחשב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים- apex legends, DMC 5, pubg, CS:GO,Far cry 5 וכד' ברזולוציה כמה שיותר גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך ומקלדת. מסך שיתאים לגיימינג- -24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני בתהליכי הקמת אתר איטרנט לשיתוף ואחסון קבצים, אני כרגע מתחיל בקטן לטובת התנסות. אני מכיר שיש שרתים שבאים מוכנים עם הכל בפנים. אני לא רוצה כאלה אלא שרת מבוסס מחשב PC רגיל. זה בשביל שאני אוכל לשנות אותו עם הזמן ולא יהיה מקובע וגם כי אני רוצה להקים הכל בעצמי. אני לא בקיא בתחום השרתים בכלל. אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. להלן הדרישות: אין לי ממש תקציב כי אני עוד בשלבים הראשונים, תגידו אתם כמה לדעתכם הכל צריך לעלות. בתור התחלה יכולת אחסון של 1-8 הארד דיסקים של 1TB. מחשב חזק שיכול לשמש כשרת (מה יהיה בפנים זה המלצה שלכם). מארז שיהיה אפשר לאחסן בו כמה שרתים במקביל, ולא מחשב בודד. יכולת אוורור וקירור גבוהה, אני גר במקום חם (למרות המיזוג...). בכללי אני רו…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
צריכה המלצה למחשב נייד לגרפיקאית מקצועית עצמאית תקציב עד 4,000 ש"ח מישראל תוכנות פוטושופ עם gif-סרטונים קצרים של כמה שניות, אילוסטרטור. עריכת תמונות גודל מסך-15 גודל הארד דיסק לפחות 500 usb 3 רצוי eSATA רצוי HDMI צורב DVD לא חובה מערכת הפעלה העדפה לחברה טובה כמו: DELL, HP וכו'... זמן סוללה שעה וחצי שעתיים בערך תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים שמשמש בעיקר לעריכת סרטוני וידאו בפרמייר. המחשב הוא סביר אך לא אופטימלי שנקנה במסגרת מגבלות תקציב וכו' ולכן קצת מקרטע בעריכה גם של חומרים שאינם 4K והם רק 1080P וכמו כן שטח האחסון יחסית מוגבל, בעיקר כונן C הראשי שהוא SSD קטן. בזמן האחרון המחשב כבר די מקרטע בעריכה וחשבתי אולי כדאי לי לשדרג רכיבים מסויימים במחשב או אולי לקנות מחשב חדש מסוג מקבוק פרו או משהו אחר. האם לדעתכם כדאי לשדרג? כמה יעלה שדרוג רכיבים שיגרום לי עריכת וידאו בצורה רציפה ולא מקרטעת ואיזה רכיבים יש לשדרג והיכן כדאי לבצע את החלפת הרכיבים? האם כדאי לשדרג או אולי פשוט לקנות מחשב חדש? הבנתי שיש גם תוכנת עריכה הרבה יותר טובה ומהירה במק - פיינל קאט - ש…
-
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני רוצה לקנות מפרט חלקי ב3000 ש"ח MAX ! בלי שקל מעל ! בשביל אוברקלוק המפרט יכלול: מעבד (AMD אין לי כסף לאינטל), לוח M , זיכרון , מארז (with PS) 2 כרטיסי רשת וכרטיס מסך בתודה מראש INFERNO
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך המחשב הזה?כמה fps יפעלו עליו פאר קריי דום 3 ו hl2 וכל המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 768*1024? מפרט 1 Abit IS7-M Intel 865G Extreme Graphics 2 PGA 478 Intel Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz Box A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 זה שתי יחידות Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case Antec TruePower 430 Watt Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan RGB A1929 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Gigabyte Geforce FX6600GT 128 mb bulk GV-N66T128D 5100סה"כ מפרט 2 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 950 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case …
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-