עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KarmicKoala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K, כנראה מסך 28״ של סמסונג (לא כלול במחיר). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה שנה א' בבן גוריון, רציתי לדעת ממי שיודע, אם אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים, אני יודע שאצטרך לעבוד על מחשב אבל אני מתכוון לחזור כל יום הביתה, ככה שהשאלה שלי, בזמן השיעורים בכיתה יש צורך במחשב נייד? תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום רב, מבקש את עזרתכם במחשב ביתי לעבודה משרדית ועריכת תמונות העונה לנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3 אש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה משרדית יומיומית (אופיס וכד') וכן לעריכת תמונות בלייטרום ומעט פוטושופ (אחת לשבוע לערך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Office, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. היי אנשים, טוב דבר ראשון אחרי המון חילוקי דעות, החלטתי לבסוף לקנות מחשב נייד. אחרי בדיקות ארוכות ומסע מפרך של חיפושים, עכשיו מכיוון שאני עוסק לרוב בתחום המחשבים הנייחים, תחום הניידים הוא חדש יחסית. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב מדגם LG R510, הנה המפרט שלו : מחיר : 5700 ש"ח מעבד: Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB זיכרון: 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory תצוגה: 15.4" WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) דיסק קשיח: 250GB (SATA) 7200rpm (לאחר שדרוג) כונן: SATA DVD Super Multi Dual Layer (…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  5. אני עובדת עם מספר תוכנות ואתרים פתוחים (בורסה) זקוקה למסך טוב ומחשב יחסית מהיר ללא משחקים וגם לסרטים מבקשת את הצעתכם תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by Mr.Puza,

אז ככה אני מחפש מחשב גיימינג למשחקים כמו GTA IV DIRT2 MAFIA2 וכו' ושהמישחקים יעבדו על HIGH התקציב שלי הוא 5000 שקל ואני בהתלבטות בין שני מחשבים ההתלבטות זה בין Toshiba Satellite L650-10H http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 לבין Acer Aspire 5740G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272&CatCode=315 האם יש הבדל גדול בין המעבדים? והאם יורגש בביצועים? מה יותר אמין? ויותר טוב

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by zahiz007,

שלום לכולם, מצ"ב קישור למחשב נייד : http://www.costcentral.com/proddetail/Lenovo_ThinkPad_X61_7673/76733HU/N02341/froogle/ האם המחשב יעמוד בדרישות הבאות? 1. לימודים. 2. מולטימדיה (סרטים, מוזיקה). 3. עריכת תמונות (ברמה נמוכה, Photoshop, illustrator, flash). 4. משחקים (ברמה נמוכה יחסית - שנת 2006\2007). המחשב הוצע ל"י ב4000 ש"ח, יד שניה מעובד אינטל. כולל אחריות לשנה וחצי. הבא כדאי? אולי יש המלצות שונות לתקציב של 4000 - 5000? תודה מראש. צחי

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  8. שלום. לפני כמה חודשים ביקשתי המלצה למפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=312253.msg2722318#msg2722318 בסוף נקנתה מכונה הבאה: Intel 6600 GigaByte GA-G33M-DS2R 8GB RAM 2 x WD2500YS case:foxconn DH841 עד היום המחשב עובד ללא שום בעיות והיום אני צריך מפרט עדכני שיהיה כאמור יותר חזק (במסגרת התקציב). הפעם במקום 6600 נראה לי שכדאי ללכת על 9300 או 6700. ה6600 קצת חלש לי. הלוח הנוכחי עדיין נמכר ותואם את המעבד? או שיש אופציות יותר טובות? זיכרון אין ברירה ונשארים עם 8GB. אם הייתה אופציה ליותר לא הייתי חושב פעמיים ;D דיסקים חשבתי על שני WD3200AAKS. ולנקודה הכואבת, המארז. כיום שני המחשבים הישנים עם המארז של פוקסקון. יש למארז הזה יתרון עצום כי שני המחשבים ביחד, אחד ל…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. האם …

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. היי, אני מעוניין במפרט למחשב שיתמוך בהקלטה ואחסון של מידע ממצלמות IP בבית עסק. 1. צריך לתמוך ב-4 מצלמות IP (המצלמות מחוברות לראוטר ומשם בכבל רשת אחד) 2. כרטיס רשת ג'יגהביט 3. ללא מסך 4. נפח אחסון של טרה לפחות. רצוי 2 דיסקים לצורך RAID1 (שרידות) 5. המחשב לא ישמש לשום פונקציה אחרת - רק קבלת המידע ואחסון שלו, ואולי גם שידור התמונות לאינטרנט לפי דרישה. 6. יתרון לקידוד גרפי בחומרה תקציב - מעדיף עד 1000 ש"ח, אבל יכול למתוח ל-1500 ש"ח. תודה!

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by The-Magician,

אני רוצה לקנות משטח קירור למחשב הבעיה עם המחשב היא שהמאורר נמצא בצד שמאל למעלה איפה שלחצן ההדלקה של המחשב מתחת והוא נמצא למטה אז אני כל פעם צריך לשים הגבהה למחשב כדי שהוא לא יחתמם יותר מידיי, הוא עדיין מתחמם אבל לפחות המאורר עובד.. אני לא פוסל לקנות מאיביי אפילו תלוי במחיר בסביבות ה-100- 150 שקל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dovik,

שלום חברים. הגיע תורי לשאול עצתכם\ן.. אז ככה. * מטרות המחשב - בעיקר הרצת תוכנות כמו ORCAD,MULTISIM,AHDL,VHDL,כמו כן צפיה בסרטים והעברת קבצים באופן תדיר, וגם גלישה באינטרנט כמובן. לא שולל אופציית הקלטת אודיו ו\או וידאו (דרך הגב אשמח לדעת על התוכנות) * גודל המסך- מהנסיון אני יודע שתוכנה ORCAD לא מופעלת במסכים קטנים ("10.1), אז עדיף 15.6 אינץ' כדי להיות בטוח. * משקל רצוי-לא משנה. ב"ה, אין לי בעיה עם המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?-לא קריטי, אך עדיף שתהיה התרעה של כמה דקות לפחות עד שהסוללה נגמרת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אך אם זה יהיה בין האופציות ולא ישפיע משמעותית על המחיר-לא לוותר. * בלוטות-לא קריטי (כנ"ל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קש…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני רוצה לדעת אם המפרט שבניתי הוא בסדר ואם יש משהו לשנות.המחשב מיועד למשחקים.התקציב עומד על 4500 ש"ח. מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 VENICE BOX לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket דיסק קשיח Western Digital 80 gb sata 2X זיכרון Geil DDR 512Mb 3200 PC400 with COOLING CL2.5 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb ספק כח THERMALTAKE 430W TR2 PFC + 2 FAN + אני רק צריך המלצה למארז בסביבות ב300-400 ש"ח,ושהמארז יהיה מהאתר הזה www.digma.co.il/shop כי משם אני קונה את המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by bigdady,

אני מחפש תיק גב לנייד .. יש איזה חברה שעדיף לחפש או שזה לא משנה? עדיף שלא יהיה יקר ויחסית גדול כך אפשר יהיה להכניס לשם גם ספרים נגיד..

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by DBMyself,

שלום יש לי Dell Studio 1535. כשהמחיצות מחולקות שיש לי כונן C בנפח 220GB וכונן D בנפח 10 GB שזה בעצם כונן Recovery שמכיל קבצים שDELL שמו וככה זה הגיע לי עם המחשב. אני יודע שהכונן D מכיל קבצים שיש לי אפשרות להחזיר את המערכת הפעלה ל-factory default. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחלק את המחיצות בצורה שונה. האם זה מספיק שאני אגבה את הקבצים שיש בכונן recovery כדי שאח"כ אוכל להחזירם ולהשתמש בהם במקרה הצורך? ואם לא מה ההשלכות של מחיקה של הקבצים האלה? והאם הם שימושיים עדיין למרות שקניתי את המחשב עם ויסטה ומאז התקנתי WIN7 על המחשב? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן, אשמח לקבל מפרט לשימוש משרדי ופוטושופ בתקציב של כ-2000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי (שאותו כבר בחרתי אז אין צורך להמלצות מהבחינה הזו). עדיף שיהיה 8 ג'יגה ראם. לא יבוצע אוברקלוק לאף חלק במחשב. תודה, יהונתן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב, ורציתי לדעת אם המפרט שהרכבתי תקין. אני יודע שהרכיבו פה כבר מליוני מפרטים דומים בשבוע האחרון, אבל החלטתי לפתוח דיון בכל מקרה, רק כדי שאוכל לקנות את המחשב בראש נקי, בידיעה שהוא טוב. המפרט: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪745 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2160 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerCo…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  18. היי, אני יכול לקנות מחשב TABLET PC בחו"ל עד סוף אוגוסט (אח שלי שוהה שם), הבנתי שצריכה לצאת פלטפורה חדשה של אינטל בקרוב ורציתי לשמוע עליה מידע ואיזהשהיא מסגרת זמנים (אם היא בכלל אקטואלית...) תודה!

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. היי אני כרגע מתחיל לפשפש בתחום הניידים ע"מ לקנות מחשב נייד ואני שם לב שהמחשבים שמוגדרים "עסקיים" בדר"כ בעלי מפרט שלא כולל כ"מ נפרד וגם יחסית חלשים למחירם (ע"פ הרכיבים שלהם) , אז השאלה המתבקשת היא: מה היתרון של מחשב נייד עיסקי (למשל סדרת VOSTRO) על פני ניידים שמוגדרים להיות מחשבים רגילים ?

• 11 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. אני צריך לחבר מפרט למחשב + מסך 19 lcd עד 3000 ש"ח הוא צריך את זה לעבודות גרפיקה "פשוטות" (קצת פוטו שופ וכאלה) בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שידור בסטרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, sc2hots, shootmania -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? hopefully high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by hwzon,

K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 31-08-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 1 1490 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 850 1 850 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB TwinMOS TwiSTER 550 2 1100 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7900GT 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 1830 1 1830 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Spire Price Units Total Spire SP741B3 DiamondCool II (Socket 754, 939, 940) 150 1 150 מארזים? Price Un…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  23. מה המלצותיכם? שמתי עין על DELL Vostro A840 אם כי הייתי רוצה מעבד T6400 דירוג עדיפויות: 1.הכי חשוב שהמחשב לא יהיה איטי וכבד עם ויסטה(בלי להתחשב בזה שיוצא בקרוב וינדוס 7) 2.שהמחשב יוכל להתמודד עם משימות תיכנות, עדיף מסך רחב עם רזולוציה גבוהה(אבל שלא יהיה מסך קטן מדי) 3.זמן סוללה סביר 4.הצגת סרטי HD ואפשרות חיבור למסך ב-DVI(אם כי גם HDMI יהיה משמח ) 5.פיצ'רים שונים(כניסות USB ,קורא כרטיסים, יציאות sound נוחות, תמיכה רשת אלחוטית בתקן N) 6.הארדיסק גדול(אם כי אני מניח שתמיד אפשר לשדרג) אלה הן ההעדפות כאשר לא אכפת לי להעלם מחלקן או רובן, אבל שהראשונות יתקיימו כמה שיותר. תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by almog1620,

היי. המחשב משולב טאבלט של לנובו "Lenovo Miix 310-10 80SG0009IV" באמת שווה משהו??? האם החיבור בין המקלדת למסך איכותי? ואיך הביצועים? תודה. קישור למוצר: http://www.ksp.co.il/?uin=33146&select=.268..271.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי תקציב של כ 3500 למחשב לשימוש עיקרי של משחקים ואפשרות חריגה של עד 300 שח אין לי צורך במסך או ציוד היקפי אני משתמש בטלוויזית LCD 22 ' בתור מסך וזה המפרט שהציעו לי ב IQPC : מעבד: AMD PHENOM II X4 970 (3.5GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪986 לוח אם: GIGABYTE GA-880GA-UD3H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪578 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪380 כרטיס מסך: POWER COLOR 6850 1GB DDR5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪977 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪176 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER…

• 8 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.