עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת - אין צורך בציוד היקפי, כמו כן אין צורך במארז,ספק ודיסק קשיח. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5-RETAIL מחר:1126 ש"ח מעבד: INTEL CORE I7 S1366 2.76GHZ 920 - STEPPING DO; SLBEJ BOX מחר: 1531 ש"ח זכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK מחיר: 446 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R מחיר: 1093 ש"ח ברצוני לשמוע אם לדעתכם יש איזשהו חלק מהחלקים הנ"ל שכדאי להחליף? והייתי רוצה לדעת אם אני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור ?

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by shlomireuven,

ברשותי מחשב MSI PR601 מחשב מצוין אך בWIN7 אני מפעיל פרו אבולושן למשל הוא לא מנצל את כל רוחב המסך אלא חלק מימנו...איך פותרים זאת? והשאלה השנייה איך גורמים למחשב לנצל 4G זיכרון ולא 3 כמו שרשום?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by eladgold,

מחשב למגוון שימושים גם אינטרנט וגם סרטים וגם משחקים מעבד E8500 לוח אם לוח אם תוצרת Gigabyte דגם GAEP45UD3L זיכרון ‏2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ עם צלעות קירור כונן קשיח סמסונג G500 sata 7200 16M מאוור למעבד deep cool ספק 500W צורב סמסונג DVD RW X22 כרטיס מסך gigabyte 9800gt 1024 ddr3 256bit מארז ATX אשמח להערות ולהארות בנושא אם כדאי לחסוך בדברים מסוימים ואו להוסיף בדברים אחרים אני רוצה לשחק במשחקים כבדים ותוך כדי שהמחשב יעבוד על אי מיול ואי סי קיו תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. אהלן, אני צריך מחשב חדש לאחי. הנה הפרטים: תקציב - 3,000 ש"ח. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המחשב לא נועד למשחקים בכלל. אבל חשוב שיוכל להפעיל סרטים ב-FULL HD באופן חלק. צריך צורב DVD, הארד דיסק 500GB(לא יותר ולא פחות), שהזיכרון הפנימי יהיה 4GB כי נתקין עליו מערכת 64BIT. לא צריך ציוד היקפי, צריך שיהיה מארז יפה, לא מתוכנן OC. ד"א, את המחשב אנחנו מתכננים לקנות מ-KSP. זהו בעיקרון. את שאר השיקולים נשאיר לכם. תודה.

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by barzanger,

ראיתי את המחשב הזה והוא נראה לי חמוד יש לי מספר שאלות לפני שאני הולך למזמין אותו http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27441 הזמנתי הרבה מהאתר הזה פלאפונים והכל אבל מחשב כזה לא היה לי נסיון מה שאני רוצה לברר זה קודם כל אפשר לשים עליו עברית נכון? דבר שני אפשר נגיד לעשות לו פורמט ולהתקין יובנטו? וסתם אם יש למישו משהוא להוסיף אני אשמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by unknowledgeable,

טעות

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. Started by whitiger19,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב, מארז, ספק. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל, WD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכב…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  8. שלום, אני כבר הרבה זמן משוטט באתר ועכשיו כשהגיע הזמן לקנות מחשב גם נרשמתי בכל מקרה, לנושא... אני רוצה לקנות מחשב שיריץ לי משחקים חדשים וכבדים באיכות טובה או מינימום בינונית וישנים יותר (MMORPG's בעיקר) באיכות הכי טובה שאפשר! אבל שגם יוכל להריץ הרבה תוכנות ברקע ןלראות סרטים באיכות טובה בלי להיות יותר מדי איטי (quad?) התקציב הוא 2500 מינימום אם אפשרות ליותר אבל רק במקרה שזה יעשה הבדל גדול בדרישות. הבנתי שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים וכרטיסי חדש חדשים ואולי כדאי לי לחכות או שלא? אני לא צריך ציוד היקפי למרות שכרגע אין לי מסך טוב בשביל הכרטיסי מסך שיש כיום (סתם LCD 19") ואני מתכנן לקנות איזה 20 או 22 HD, אם למישהו יש המלצה לאחד זול וטוב על הדרך אני אשמח (בלי קשר לתקציב הנ"…

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by noamzeev,

קודם כול אני בטוח שלא מעט אנשים כבר ביקשו את עזרתכם בנושא הזה אני רוצה לקנות מחשב למישחקים כבדים ואני מיתלבט בין C2D לבין C2Q לאינטל אז תעזרו לי בבקשה אני מחפס בלי ציוד הקפי ובלי כונן קשיח כי יש לי במחשב הישן (שיש לי חיבור סטה) תודה (ואם אפשרי לדעת מה יותר כדאי ולמה ג'י פורס או ATI) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by t_dadon,

שלום בניתי מפרט למחשב ואני רוצה חוות דעת עליו אם הוא של גימר מעבד: Intel Core 2 QUAD 2.83 Q9550 12M 1333/1600 לוח אם: Intel Skyberg ATX/DDR3/FSB1333/1600 זיכרון: 8GB DDR3 צורב :DVD AOPEN דיסק קשיח: WD-500GB כרטיס מסך: Nivdia Geforce 9600GT 1GB DDR3 Sweex חוות דעת דחוףףףףףף

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by itzik1,

אני מתכוון לקנות לפטופ עד 2,000 שקל לצורכי לימוד בלבד כמעט, פשוט לוקח אותו איתי לתיכון. שיהיה הכי גדול שניתן בתקציב הזה (למרות שהגיוני שאעדיף קטן אבל כבר כמה גדול אוכל להשיג במחיר הזה) אשמח ללינק ללפטופ מומלץ. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות Lenovo G530, המחיר מתחיל מ-2290 ש"ח. האחריות הבסיסית היא תמיד שנה, והרחבה לשלוש שנות אחריות עולה 700-870 ש"ח. במחשב שעולה 4k ומעלה הייתי כנראה מרחיב את האחריות, אבל כאן מדובר בתוספת של 30%-40% למחיר, שכבר לא בטוח כדאית. מה דעתכם??

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by סטלוס,

המחשב לשימושי צפייה בסרטים,משחקים ואינטרנט. יתרונות חסרונות או סתם המלצות יתקבלו בברכה.תודה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5153

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים במייל, אינטרנט ואופיס. ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר את הלוח אם והמעבד הנ"ל. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty מארז …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by rankazan,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואין לו שמץ במחשבים. תכלס הוא צריך מחשב בשביל לגלוש באינטרנט לראות סרטים ולשחק פה ושם. אבל הטריגר הוא כזה. הוא יכול להרשות לעצמו מחשב עד 2500 ש"ח אבל שיריץ משחקים בצג/טלויזיה HD יותר מ-23 אינץ' אז הוא רוצה מחשבים למשחקים מסוג FPS וPRO ודומיהם וגם שיוכל לשחק ברמה סבבה. אז במחשב צריך חיבור HD אין עדיפות לאינטל או לAMD והמפרט יכולל גלוש ב-100ש"ח לפה או לשם אני תמיד שניסיתי להרכיב משהו יצא לי יקר. החנויות הקרובות באיזור הן פנדה מחשבים (קיסריה) KSP (חדרה) ואייבורי (חדרה) ממקום אחר זה גם סבבה תודה!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. עדיפות לערכת השבבים האחרונה (סנטרינו 2?) 3gb ראם קשיח 320gb צורב DVD Dual Layer 3x USB 2.0 Wi-Fi LAN BT HDMI דגש גם על מעבד בעל פליטת חום נמוכה ככל הניתן חיי סוללה ארוכים (ליתיום 6 תאים?) כרטיס מסך המתאים לשימושים בכותרת מסך 15" מותג אמין ובעל שנתיים אחריות לפחות[br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 12:30:08 התקציב נמתח ל 5,000 אם יש צורך אמיתי

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by darko78,

שלום לכולם אני עובד עם adobe cs4 בעיקר עם premiere וAE ואני מחפש כרטיס מסך חזק שיכול לעמוד בסטנדרטים של התוכנות האלה. משחקים לא מעניינים אותי במיוחד. התקציב הכולל של המחשב הוא 5000 (כולל מסך 24 אינץ'), ככה שאני מעריך שיש לי משהו כמו 600 - 800 להוציא על כרטיס. תודה על העזרה ואם למישהו יש הצעה למפרט אני גם אשמח לשמוע [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 11:55:49 זה המפרט שאני חושב ללכת עליו ... Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by xj5,

המחשב הזה יהיה בעיקר לעריכת מוזיקה ותלת מימד וגם ככה משחקים אני לא איזה גיימר אבל קצת gta מדי פעם לא מזיק... מה דעתכם? אני לא רוצה מעבד של AMD ולא רוצה זכרונות DDR2 עבר זמנם(למרות שזה עולה פחות ונותן הזדמנות לדחוף כרטיס מסך מטורף אני לא הולך לשחק כל כך הרבה אני צריך מעבד חזק לשימושים שלי)... יש לי בלוח אם אופציה לקרוס פייר ככה שאפשר יהיה להוסיף עוד כרטיס מסך לגבי הספק אני מתלבט קצת עדיין... לגגבי המארז מה דעתכם מישהו התנסה איתו? מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45C-DS3 ¤643 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK ¤446 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. כבר כתבתי בקשה, אך הפנו אותי ל10 השאלות בסטיקי ואנסה את מזלי שוב בצורה מפורטת יותר ... ;D אני מתנצל שפתחתי טופיק חדש! אני לא טוב בלקרוא דברים לפני שאני עושה מסתבר.....טעות, מצטער. ??? תקציב של בערך 5000 ש"ח במזומן, למחשב כולל מסך. מטרותיו העיקריות הן עריכת מוזיקה, משחקים ואינטרנט. כ. קול להקלטה אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. חשוב לי מאוד שיהיה מעבד של אינטל, הארד דיסק עם 32 מגה באפר, וקירור וספק חזקים מאוד - הספק צריך לתת הספק גם לכ. קול וגם לכ. מסך. כמו כן יש חשיבות גדולה לRAM בעריכת מוזיקה. אני צריך 4GB - אשמח לשמוע המלצות לזיכרון טוב. לא מתוכנן OC. לגבי המסך - ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות כמו אופיס, גלישה ברשת ולסרטים. אשמח להמלצות מעבר למסך הDELL שראיתי שהומלץ כאן ב…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by dor_guy,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. תקציב =3500 ש"ח חריגה עד 4000ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי (מסך, מקלדת וכו') מעוניין במעבד של אינטל. אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה שהיא. מעדיף המלצות עם כרטיס מסך של Gainward (יש לי הנחה עליהם) לא מתוכנן OC במחשב. ** האם כדאי SLI של 2 כרטיסי מסך "חלשים" על כ.מסך חזק יותר? תודה מראש על העזרה גיא

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. היי, אשמח לכל טיפ למחשב מדיה סנטר לסלון שכולל: לוח אם+מעבד = ? זיכרון = ? קשיחים = 2 של 1 טרה WD Raid edition כרטיס מסך= ? כרטיס סאונד= ? מארז= ? ספק כוח= ? כרטיס טלויזיה= ? תודה!

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  22. שלום, אני שוקלת לרכוש מחשב אולטרא נייד, זול ככל הניתן (1500 שח), אך עם זאת שיהיה טוב, לא יתחמם יותר מדי, ויהיו לו חיי סוללה טובים יחסית.. ההתלבטות כרגע היא הין קומפק, לנובו, ואייסר.. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש ברשותי נייד של HP דגם DV5000. נפל לי מקש [האות צ אם זה משנה] וגם התושבת [הפלסטיק הלבן הזה] נעלם. לקחתי את האות ממחשב נייד אחר של HP, האות מתאימה בול גם בצבע והכל אבל הפלסטיק התושבת לא מתאימה. ראיתי שיש אפשרות קניה אבל למקלדת שלמה רוצים 350. רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג כזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שבוע טוב, לאחר שיטוטים רבים באינטרנט ובחנויות אני עדיין לא מצליח למצוא את האיזון בין השקעה כספית לנצילות המערכת. 1. בראשי מוצגת דילמה בין מעבד כפול למרובע שפורטה פה הרבה בנושאים ספיציפים אך תחום הדו-מימד (עבודה על תמונות) קצת נשכח ואשמח אם תסכימו להרהר איתי. כעת אני נוטה לכיוון המרובע. 2. ביקורות טובות הוצגו לגבי המסך 2209WA אך לא הצלחתי למצוא מתחרה באותו סכום כסף שאני אוכל להתלבט לגביו והאם יש למישהו הצעה למסך שאפשר להחליף. 3. במארז אני קצת אבוד (בחנות שהלכתי אליה הם הרכיבו מארז משלהם ולא חברה מוכרת, האם כדאי?), אם מישהו יכול לעזור פה אני אשמח. 4. כל תיקון או הערה אני גם אשמח. מסך:DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA - זמין במלאי מחיר: ¤1383 מעבד:INTEL CORE 2 QUAD S…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by asker911,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא.. אני משתמש במחשב בעיקר כדי לתכנת אתרים / פרוייקטים עם תוכנות לא כבדות מאוד (לא משהו תלת מימדי או משהו כזה). אני מפעיל המון ישומים בו זמנית, ולא משחק במשחקים כמעט בכלל (אולי RA2 לפעמים חח). תודה רבה מראש לכל העוזרים מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤818 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80580Q8200 לוח אם Asus P5QPL-AM ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31263 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1236 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ¤153 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=237…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.