עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אישי555,

1) אם אני לא משתמש בדקות הקרובות (אפילו עד חצי שעה) מה כדאי לעשות עם המחשב? האם להוריד את המסך או לעבור למצב שינה? אין לי מושג מה זה מצב שינה או מה ההבדל בין שינה/מצב שינה/צא/נעל. אודה אם תעזרו לי להבין את המושגים. 2) אני יכול לדעת אם מישהו גולש ברשת שלי? יש פירוט של שמות המחשבים שההתחברו? 3) מ"ה (WIN7) הגיעה עם תוכנת מק'אפי. אני לא נוהג להשתמש בתוכנות אבטחה כי אני יודע לאן אני גולש. במיוחד במחשב נייד שאמור לגלוש באתרים ספציפיים בלבד. האם כדאי לנטרל את התוכנה? איך עושים את זה? 4) לא מצאתי את פקודת הפעל (RUN). איפה זה נמצא? אני רוצה להגיע לרשימת התוכנות ולראות מה הותקן עם קבלת המחשב כדי שאבדוק מדי פעם אם יש תוכנות לא נחוצות. 5) האם צריך להסיר את הניילון שמודבק למסך או …

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב …

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by GreenGlob,

שלום כולם! בפעם האחרונה שהתיעצתי כאן, החודש לפני חמש שנים, יצאתי מרוצה מכל הכיוונים ואני בטוח שגם הפעם (; לענייננו, ברשותי מחשב מזדקן ששירת אותי נפלא לאורך השנים אבל העת הגיעה ואני מחפש יורש. אני קורא כאן בפורומים בשבועות האחרונים בשביל לחזור קצת למשחק ולהבין מה מימיני ומשמאלי ולדעתי הצלחתי לקבל מושג לא רע על המפרט שאני מכוון אליו אבל אין כמו חוות דעת מקצועית. התקציב בגדול הוא 4,000 שקלים, אבל אני גמיש ומוכן למתוח אותו נגיד עד 4,300 במידה ויש רציונל מאחורי הבחירה בחלקים. נקודות שיעזרו לכם לעזור לי: השימושים הם גיימינג בעיקר, על הגדרות גבוהות כלל שיתאפשר. שקט לא ממש חשוב. לדעתי רעש סטטי ברקע עוזר לי להירדם. לגבי הרכיבים - אני לא צריך כונן אופטי/HDD אין לי בעי…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג (לא רק) והציעו לי את המפרט הבא- Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz-x2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black CoolerMaster CM 690 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus סה"כ-3900ש"ח הינה הדרישות אם המפרט לא משהו- 1. מה התקציב המקסימלי?4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך, לכיוןן ה-3500. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות…

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by niitzani,

אני לא צריכה מחשב רק לעבודת משרדים וגלישה.. אני רוצה גם להוריד תוכות וביניהן תוכנה לעריכת מוסיקה ולהקליט בה.. לא חשוב לי כלכך שהאיכות תהיה מאה אחוז, אבל שתהיה סבירה ושיהיה אפשר לגלוש מהר וחלק ושיהיה אפשר להפעיל על המחשב כל מיני תוכנות מסרים כמו מסן ואייסי והכי הכי חשוב שירים חח אה ואני לא גיימרית שמשחקת במשחקים כבדים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪75 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: Apevia X-Telstar JR 120mm+250mm Black כמות: 1 - מחיר: …

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Pilp3l,

שלום חברים, אני מחפש לחברה שלי מחשב נייד לצורך לימודים. אני לא מבין גדול במחשבים החדשים ואשמח לקבל עצה מכם. מה אני מחפש : - מחפש מחשב קל (14 אינטצ') - לא מחשב יקר מדי: אני לא יודע מה המחירים היום בשוק אבל נראה לי שסביבות 3000 ש"ח זה סביר (עדיף כמה שפחות). - שיהיה מחשב טוב, לא מחפש מחשב high end אבל מחשב טוב ואמין שאפשר להריץ בו משחקים מדי פעם (סימס למשל). - עדיפות למחשב לבן ויפה . - עדיפות לא מסך מגע! ממש תודה לכל מי שקרא ומוכן לייעץ(: ותודה גם למי שסתם קרא (: עדכון : מילוי הטופס מהחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה ש…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by CRT,

שלום לכולם, מחפש נייד לעמית לעבודה, הדרישות הן: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, solidworks) * גודל המסך? האם (15.6 רצוי מאוד מט). * רזולוציית המסך? (לא משנה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (מקלדת הכוללת numpad) * משקל רצוי? (רצוי שלא יהיה מהכבדים ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ( 2+ מספיק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (,HDMI, VGA) * Bluetooth? (לא חובה) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (250 GB) * כונן אופטי? (חובה) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? (לא) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? (לא) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? (לא חובה, אם כן אז רק WIN7) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מראה סולידי, אולי מתכתי כמו סדרת VOSTRO) תקציב ע…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. דגשים: מסך 14. קל ונוח לנשיאה. משקל לא גבוה. שימוש, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. אמין. הלכתי על המעבדים החדשים כיוון שהבנתי שהם חסכוניים בחשמל. שתי האופציות אליהן הגעתי : HP ENVY TouchSmart 14t-k000 Ultrabook 890$ Windows 8 64 4th generation Intel Core i5-4200U Processor + Intel HD Graphics 14.0-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display Touchscreen (1366 x 768) 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 500GB 5400 rpm Hard Drive 24GB mSSD Hard Drive Acceleration Cache No Additional Office Software No additional security software 3 Cell Lithium Ion Battery No Internal DVD or CD Drive Standard Keyboard HP TrueVision HD Webcam w/ integrated digital mic Intel 802.11b/g/n WLAN …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by civic,

יש לי מחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי... מפריע לי להקליד הפד של העכבר האם ניתן לכבות אותו ? ואיך ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by nir1510,

שלום לכולם, אני כרגע בארצות הברית ואני בשבוע הקרוב קונה מחשב נייד, ביקרתי באתר CNET וראיתי המלצות ממש ממש טובות בנוגע למחשב של סמסונג דגם Q430-11 . ההמלצות במיוחד מתייחסות לתמורה שמקבלים ביחס למחיר .. זה המחשב : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black+Aluminum/9973019.p?skuId=9973019&productCategoryId=pcmcat196200050013&id=1218202949239 הוא מגיע עם מעבד Intel® Core™ i5 Processor מסך 14 , 4 ג'יגה זכרון , 500 ג'יגה הארדיסק כרטיס מסך NVIDIA GeForce 310M מחיר : 830$ זה רק חלק מהמפרט אפשר להכנס לאתר ולראות הכל .. לפי מה שהבנתי החסרון היחיד שלו זה הזמן סוללה…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם ושנה טובה, אני מחפש שני מפרטי מחשב אחד לשימוש של ילדה בת עשר ואחד למדיה סנטר. דברים נוספים שלא רשומים בשאלון: 1. מעולם לא קניתי מעבד AMD וזה סתם מפחיד אותי, כך שאם אתם ממליצים עליו אנא רשמו בבקשה האם זה בגלל הביצועים או שזה בגלל המחיר. 2. המדיה סנטר יוריד סרטים מדיסק רשת (לא אלחוטי) שכל המחשבים האחרים (4) מורידים אליו. אנא קחו זאת בחשבון אם צריך זיכרון 4G ע"מ שלא יהיו השהיות? 3. המחשבים אצלי מיועדים בד"כ לכ-4 שנים אחרי זה אני משדרג אם שווה ואם לא קונה חדש. תודה רבה על הרצון שלכם לתרום מהידע שלכם לאחרים. הראל 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח לכל אחד מהם האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג …

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by mgs_foxhound,

טוב.. בואו נתחיל: 1.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך : לנסות לחסוך ואם זה יפגע בביצועים בצורה קריטית אז לא לחסוך חריגה בסכום במידת הצורך - עד 1000 שקל + - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים (בלי גבולות והגבלות ) ואוברקלוק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד: כל המשחקים החדשים שיש ושיהיו. רצוני שלא תיהיה לי הגבלה להריץ משחק על highest settings. עם רזולוציה מטורפת לדוגמא : bbc2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד :גבוהות במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך FullHD מעל ל20" מיוחד למשחקים עם זמן תגובה מהיר. עם כניסת DVI למחשב, וכניסת HD…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה מרובת טאבים, אופיס, סדרות/סרטים באיכות כמה שיותר גבוהה (כולל קודי פופקורן) קצת fps - קמפיין עלילתי בלבד (אני לא איזה גיימר כבד אבל נהנה מידיי פעם מה fps game התורן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא סדרות battlefield, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום, כמה להערכתכם שווה למכירה נייד גיימינג של אסוס, דגם G75VW T1414H, במפרט הבא: מעבד: Core i-7 3630QM זיכרון: 16 GB כונן SSD: נפח 250 GB כונן קשיח: נפח 750 GB כרטיס גרפי: Geforce GTX 660M 2GB מסך: 17.3 אינץ' באחריות עד דצמבר 2015. יש לציין שהסוללה היתה תמיד בחוץ (שכן המחשב מעולם לא זז מהשולחן). בדיוק כמו זה: http://www.miorio.co.il/pl_product~G75VW-T1414H~69~92.htm למעט שבמקום אחד הכוננים הרגילים יש SSD, ושהכרטיס הגרפי עם 2GB במקום 3. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. שלום לכולם דיי הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה חדשה, אם נהיה מדוייקים בסביבות ה6 שנים, בדרך כלל אם אני קונה מחשב אז אני קונה מערכת חזקה במיוחד שתחזיק לי זמן מה ובהנאה מקסימלית. אני זקוק לעזרתכם כדי להפיק מהסכום הזה את המירב והמקסימום, אבל מצד שני אני לא רוצה סתם ליצור צוואר בקבור ובזבוז מיותר קיצוני, לכן אני פונה אליכם. מספר בקשות לפני שאני מנתב אותכם, אומנם הסכום לא קטן אבל זו החלטה שלי ואני מבקש ממכם שתנצלו אותו. הקנייה תתרכש בעוד מספר ימים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 שקלים המחיר הוא למחשב נטו בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם זאת להרכיב מערכת חכמה ולא סתם לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אתם מרגישים שיש צורך בשדרוג …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by nirgrauer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח [3,500] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , arma 2 , call of duty , gta iv ,cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע [מסך של פיליפס גודל 21 אינץ בערך ] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by mp91,

* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 14. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ 2 קילו. עם עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא מחפש מחשב שהמסך שלו או המעבד שלו זולל את הסוללה או לחילופין בטרייה חלשה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500.. בעיקרון אפשר גם פחות אם יש באמת הזולה במחיר. * כונן אופטי? לא חייב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מחשב לאח שלי בן 12, אני מניח שהוא ישתמש בו בעיקר למשחקים כמו פיפ"א GTA וכל השטויות האלה של הילדים אתם בטח מכירים, חוץ מזה כמובן שגם לגלישה נוחה באינטרנט. אני כבר כמעט שבועיים מחפש באינטרנט מחשבים מסוימים לילד בגילו אך אני לא מצליח להחליט ובגלל זה אני פונה אליכם. התקציב שלי הוא 3000 שקל. אני כמובן מעונייין במחשב עם מסך LCD נחמד. אשמח עם תעדכנו אותי לגבי מבצעים שאתם מכירים בכל מיני חנויות מחשבים.. שכוללים מחשב+מסך ו-וינדוס מותקן כבר אני אשמח אם תעזרו לי, תודה,

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by llrg,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב,כולל מארז מקורר,לצורך הפעלת Flight Simulator X . הסימולטור אמור לעבוד עם תוכנות add on כבדות וחשוב לי שהוא יעבוד בצורה חלקה. אני לא מעוניין לעשות OC אלא להגיע למקסימום באופן קונבנציונלי. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-4000ש"ח. כרגע אני עובד עצות בנושא. תודה מראש. רונן.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. היי, אני מעוניין לקנות את המחשב dell xps 13 מהאתר של Microsoft בארה"ב. להבנתי הם לא שולחים לארץ אז אאלץ להשתמש בשירותים של אתרים כמו BUY2USA. המחשב עולה 1299$ ויש קופון של 100$ הנחה. בהנחה שהמשלוח לארץ יעלה כ20$ והמיסים על יבוא הם 18%. כמה יעלה לי להביא אותו לארץ? איך אני מעביר את האחריות עליו לארץ? ואיך אני יודע אם הוא מכיע עם התקנה של Windows?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, אשמח לקבל המלצות למפרט גיימינג בתקציב של 7K. הייתי רוצה שהמסך יהיה איכותי לגיימינג ואני מעדיף לשים דגש על זה מעל שאר המפרט. אשמח אם הוא יתמוך בשלל הטכנולוגיות החדשות כמו USB3 וכו' ושיהיו לו אפשויות שדרוג טובות. תודה!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. בוקר טוב, ההורים שלי זקוקים למחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח עבור מחשב שיהיה אמין (אני גרה בחו"ל ולכן אין ביכולתי לעזור להורי) ויחסית מהיר, ושיהיה רלוונטי בשנים הקרובות. כל שימושם הוא אינטרנט (פייסבוק, יוטיוב, YNET וכו'), ומדי פעם הם צופים בסדרות או סרטים בסטרימינג. המחשב גם יריץ אופיס. לגבי המסך, מכיוון שהם לא רואים טוב והם לא מרכיבים את המשקפיים שלהם, המסך צריך להיות בין 21 ל23 אינץ'. אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל מהתקציב אבל לא יותר, זה על חשבון תקציב האוכל שלי עדיפות למסך עם רמקולים. חשוב לי כמו שציינתי שהמחשב יהיה אמין ורלוונטי למספר שנים (בסביבות השלוש, זה בהחלט זמן נורמלי למחשב נייח) ועדיף שהאחריות למחשב תהיה לזמן כמה שיותר ארוך ואם תהיה בבית הלקוח. אם לא, א…

24. שלום לכולם. לפני מספר חודשים נעזרתי בפורום זה לבניית מפרט למחשב חדש ממנו אני מרוצה. התרשמתי לטובה מהמקצועיות והנכונות לעזור ולכן אני כאן שוב.. בקרוב אני מתכוון להחליף את הTV שלי בLED, והתחלתי להשתעשע ברעיון גם להוסיף למערכת שלי (רסיבר 5.1) HTPC. התקציב, במידה ואני אחליט לשדרג\לקנות HTPC, הוא גמיש כל עוד יחס העלות/תועלת משתלם (אני מוכן להשקיע בעבור ביצועים טובים, אבל לא רואה טעם בהפרש גדול במחיר עבור הפרש קטן בביצועים..). המחשב ישמש בעיקר עבור מוזיקה וסרטים (HD), אינטרנט ומעט יישומי אופיס. המחשב הישן שלי (בן כ-6 שנים) עדיין עובד, ושאלתי היא האם יש טעם להתבסס עליו או שמא עדיף להשקיע ברכיבים חדשים? החלקים הרלבנטיים במחשב הישן: מעבד - E6750 2.66 GHz לוח אם - Intel DP35DP זי…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיים רק פעם אחת, את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מנומקת ומשכנעת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב אודיו מקצועי, עריכת וידאו, פוטושופ וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד: Live, Cubase, Max ולא מעט פלאגאינים מוזיקליים כבדים תדיר: Premiere, After, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כה לא היה לי מחשב שאיפשר לי להיכנס לעולם הגיימינג ברצינות אז…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים