ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
התקציב פה בעצם לא משנה! מה שהכנתי זה מה שיקנה פה,ללא מסך וללא כל ציוד נלווה! מה שבעצם חסר לי פה זה זיכרונות וקירור. אני אודה לכל הממליצים! Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI Mainboard XFX GeForce 8800GTX PV-T80F-SHF9 768Mb 384-bit XFX GeForce 8800GTX PV-T80F-SHF9 768Mb 384-bit Thermaltake ToughPower 850W W0131RI CoolerMaster Stacker 830EVO Black Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS SunBeam TUNIQ TOWER 120MM LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk Zalman Case Fan ZM-F3 120mm X7 Zalman Case Fan ZM-F1 80mm X2 Sony Floppy Drive 1.44 Blac
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי.. שרוצה מחשב לגיימר עם אופציה לאוברקלוק קל (אם בכלל) למעבד ואוברקלוק לכרטיס מסך.. התקציב עד 6500 למזומן (בלי לחרוג), ללא ציוד הקפי או מסך.. זה מה שהרכבתי כרגע בשבילו.. (המעבד מ-KSP וכל שאר המפרט מנועה..) יש הצעות או שינויים במפרט? AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo4-F NFORCE4 TWINMOS DDR 512MB 400mhz x2 WD 120/7200 SATA 8MB POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X כונן דיסקטים 1.44 ANTEC SLK3700AMB Arctic-Cooling ATI Silencer 5 REV2 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN הרכבת מחשב חדש סה"ך למזומן 6505.. שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בערך 15 שנה לא שיחקתי ממש במחשבים ובא לי לחזור לזה. אני לא צריך את המשחקים הכי חדשים שירוצו ב 4k אבל כן לשחק COH2 או 0AD או civ 6 אגב גם פחות במשחקי רשת מרובי שחקנים. לעומת זאת גם shooter בסגנון MOH יכול להיות שיהיה. מה שכן, אני זקוק להכל, משמע עכבר, מסך, מקלדת, אוזזניות. דווקא ציוד היקפי טוב יחסית כן מעניין אותי (כמובן שלא צריך את קצב הרענון המטורף של המסך או העכבר החדישים ביותר עם מה שהגדרתי למעלה. אלא טובים וסבירים למחירם) אז בקיצור - המחשב ההקפי כולל הכל, לגיימר מזדקן. תודה מראש לכל העונים. התבקשתי למלא שאלון, אז בבקשה - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כולל ה…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אודה על עזרתכם בחוות דעת על מפרט לגיימר מתחיל. יש לי מספר שאלות- 1. ספק כח - האם מבחינת ביצועים הספק הבא יספיק ויכול להחליף את הספק שבבנדל https://www.tms.co.il/power-supplies/ss500e 2. כרטיס מסך - לא ברור לי ההבדל בין הגרסאות של Gigabyte GTX 1060 6 GB. האם יש עדיפות לדגם אחר על זה שבחרתי? 3. מארז - כיום יש לי Fractal Design עם פילטרים מתפרקים. האם במארז שבחרתי יש פילטרים בחזית, למעלה ולמטה וניתן לנקות אותם (כתוב שהם לא מתפרקים)? 4. זיכרון - ניתן להחליף ב-2 יחידות של https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16954 נראה אותו דבר רק בלי כיסוי. האם יהיו הבדלים בביצועים? תודה רבה על …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב לגיימר מתקדם אין תקציב בכלל אז לא להשתגע יותר מידי אבל לא להתקמצן לא כולל ציוד עקפי כמו מקלדת רמקולים עכבר אוזניות מיקרופון ועוד.. אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודהה :] אין כסףףףףףףףףףף :pissed:
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לגיימר מתקדם הבעיה היא שהתקציב הוא דל 2500 ש"ח אבל אפשר לחרוג כי כל השאר הולך למודינג אני לא צריך ציוד עקפי כלל השקט חשוב לי אבל לא מאוד אבל חשוב לא צריך מערכת הפעלה המחשב צריך לכלול כרטיס מסך NVDIA 8600 GT 1GB או שתתנו לי הצעות אחרות לכרטסי מסך זולים וטובים כונן קשיח לא צריך להתלהב יותר מידי 160 GB זה מספיק לי תודה
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA,GTA,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD יש לי מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבועות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Crysis II,PES2011,GTA IV,FEAR II 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. X 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל כל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. = 8 6. האם מתוכנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב עד 6K ללא מסך. הרבה זמן לא הייתי מעודכן בשוק ולכן אני לא יודע אם ללכת על מעבד QUAD או על הI7 החדשים. אני ממש לא מחפש לעשות לו OC. פשוט שיהיה חזק! המסך שנקנה הוא יהיה 22" - אולי אפילו עם פנאל של 1080P. בינתיים בניתי ברפרוף משהו כזה Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1,520 ש"ח Gigabyte GA-EX58-DS4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1,270 ש"ח Gigabyte ATI Radeon HD4850 1Gb DDR3 GV-R485MC-1GH MultiCooling 1,045 ש"ח Samsung 4GB DDR3 1333Mhz 796 ש"ח Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS 563 ש"ח Cooler Master CM 690 359 ש"ח Thermaltake TR2 RX Power 450W TT-W0146RI 330 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi D…
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בבקשה המלצות לגבי מחשב בסביבות ה7000-6000 שקל(כולל מסך שטוח LCD או משהוא) שהיה מהיר וגרפיקה טובה כאילו כרטיס מסך טוב ומסך, אני צריך אותו למשחקים באיקר.... בקיצור שהיה מהיר יעמוד במשחקים כבדים, גרפיקה טובה, צורב DVD והרבה זיכרון :) תודה,
-
- 47 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב לגיימר דרוש מעבד QUAD ציוד הקפי כולל מסך מקלדת עכבר ורמקולים-ציוד הקפי שיהיה איכותי ביותר לא לשים סתם זבל ,המסך חייב להיות 24 אינץ'. דרוש מערכת הפעלה+התקה. יתבצע OC חשבתי על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Seagate ST3750640AS 750GB SATA2 16MB ¤392 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750640AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1340 כמות:1 h…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני זקוק למפרט בשביל חבר מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס, וצרכי גיימר לא כבד במיוחד - מחשב שיריץ משחקי RPG (למשל אובליביון) ואסטרטגיה, בצורה טובה (שיסחוב אותם על רזולוציה של מסך ה- 19" שלו) לא צריך מסך מקלדת וציוד היקפי צריך: מארז+ספק, מעבד, לוח, זכרון וכ.מסך. צורב, והרדיסק 250GB (אפשר לרדת בכיף גם ל-160GB אם יש חסכון על חשבון הרכיבים החשובים יותר) אם אפשר מבוסס אינטל עם 2GB זכרון - מה טוב. אם לא - אין בעיה גם עם AMD. אשמח להצעות שלכם תודה,
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכבר ומקלדת אלחוטיים נוחים של MICROSOFT זיכרון 4 GB כרטיס טלווזיה {חיבורים ל YES} דיסק קשיח 500 GB אם אפשר אז יותר כמה שיור יותר טוב אני פשוט מפוצץ תמחשב בדברים כרטיס מסך שיהיה משהו טוב שיריץ משחקים כבדים צורב DVD כמובן מארז יפה+קר+שקט עם דגש על ה קר! מסך: עכישו יש לי 17 אינץ שחורר נחמד אז אם נכנס בתקציב 19 אינג יפה אז סבבה אם לא א לא נורא תודה רבה מאור זמיר
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לעזור לי לבחור מחשב טוב לגיימרים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin's creed unity gta v far cry 4 crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. נייח. וחזק. שיריץ לי את התוכניות הכי כבדות.. ואת המשחקים הכי חדשים. סוג של מחשב לגיימרים. על גיימרים שמעתי שיש להם מחשבים מטורפים שאי אפשר להעלות על הדעת. אז בכל אופן, מחשב כזה זה לא מה שאני צריך.. אבל אני מחפש מחשב חזק עם מעבד חזק וכרטיס מסך חזק וכל מה שכרוך בזה. תודה רבה לעוזרים שגיא.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לניצול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג יותר ממאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? התחום הכבד - משחקים. סרטי HD מאמין שירוצו על כל מחשב דיי בקלות ואותו מטבע גם לגביי עבודה משרדית וקצת אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מכיוון שזה השימוש העיקרי של המחשב, השאיפה היא לשחק את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות שיש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא כולל ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, מסך וכו') המחשב מיועד למשחקים! ללא OC. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray לוח אם :GIGABYTE EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E זכרון ראמ: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel כרטיס מסך: sli GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E X2 דיסק קשיח:Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS קירור למעבד :Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 מארז :Antec Six Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case ספק כח:Corsair TX 850W Active PFC 12cm Fan סה"כ 6800
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow פותח כמה חלונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה מסכים 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במצב של חלון אחד אולטרה במצב של כמה חלונות מינימום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3200 בלי חריגה אפילו קטנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אפשר לנצל עד 7K ולא לחרוג מיועד למשחקי מחשב - הגדרות גרפיות גבוהות יש צורך במערכת הפעלה וכונן SSD 128-256 אין חשיבות לרעש לא מתוכנן אוברקלוק בזמן הקרוב לא כולל מסך. האם כדאי להמתין ? או לרכוש עכשיו תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני מתכנן לשים לו LCD 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב אז כמו שרשום בכותרת, מחשב לגיימרים שיהיה מאוד שקט ויעיל... עכשיו הסיבה שהוא לא כ"כ שווה היא שיש לי מסך 19" לכן אני מריץ על רזולוציה של 1280X1024 אז: הכרטיס גרפי לבדו יכול לעשות את העבודה, הלוח אם נורא מכובד לדעתי.. אני כן יעשה CF כאשר אני אשדרג למסך גדול יותר! לכן אני צריך לוח אם שתומך בCF! טוב אז הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/pro…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הנפוצים היום (פורטנייט ודומיו) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך כן, מקלדת ועכבר רצוי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל ומשקל לא. אורות וכד' פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מדריך אינטרנט לגיל השלישי אשר נהנה לספק למבוגרים שמעולם לא השתמשו ברשת נגישות והבנה - בשורה התחתונה זה משפר את איכות חייהם (פשוטו כמשמעו) כחלק מהפעילות אני עומד בקרוב לתת הרצאות במועדוני גמלאים ובתי אבות אשר מטרתם לשכנע מבוגרים ללמוד לגלוש וליהנות מכל השפע שהאינטרנט מציע. אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב אשר לא עולה על 2000 שקלים. (אם יש אפשרות לפחות אז זה יהיה נהדר) השימוש העיקרי (אפילו הבלעדי אפשר להגיד) של המחשב הוא - אינטרנט!! המחיר צריך לכלול מסך (עדיפות ל19 אינץ'), מקלדת ועכבר לא אלחוטיים (לחסוך החלפת סוללות), מערכת הפעלה ואחריות. בנוסף אשמח לקבל הצעה למחשב אשר אוכל להגיד בבטחה למבוגרים כי יוכל לשרת אותם לפחות חמש שנים ללא דאגה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-