עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by almogz10,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד פחות לגיימינג אלא יותר לשפות תכנות ועבודות באוניבסיטה (הנדסת תוכנה) וחשוב לי שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני מתלבט בין שני דגמים ב KSP : הראשון : LENOVO Y510P קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=22463 השני: DELL INSPIRION 5547 קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=23178 הדגשים העיקריים - חיי סוללה ארוכים, מתחמם כמה שפחות, וזריז כמה שיותר. שאלה נוספת, מה ההבדל בין SSD וSSHD ואיך זה בא לידי ביטוי במחשבים הנ"ל? והצעות למחשבים ניידים אחרים חזקים כאלה יתקבלו בשמחה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by mikets,

אפשר בבקשה להשוות בין שני מחשבים האלה? נראה שאפשר למצוא שני המחשבים במפרטים דומים (יכול להיות, אני טועה כאן). אני יודע שאחד מיועד לשוק ביתי והשני לשוק עיסקי. אבל מה זה אומר תכלס? אמינות? אחריות? איכות חלקים, כגון מקלדת, מסך, פלסטיקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  3. אם מישהו מכיר סקירה מקצועית אשמח לקבל הפניה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by ben389,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום פוסט עליו. הכיצד? זה נראה מחשב מדהים ברמות. צריך להתחיל לחסוך 8) http://www.engadget.com/2009/03/10/dells-adamo-teased-sweetly

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by shul72,

יש לי אפשרות לבחור בין שני דגמים (מחשב מעבודה). אני משתמש במחשב רק לטובת העבודה (לא משחקים ולא סרטים). מה כדאי לבחור?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את המחשב הנ"ל ואני לא מצליח להתקין לו דרייבר לויירלס למרות שהתקנתי את כל הדריברים האפשריים מהאתר ומה device manager אין לי התראה על כלום כאילו הכל מותקן אבל קליק ימני על MY NETWORK מגלה רק את החוטי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by chook_rl,

האם הם בכלל באותה רמה? הבנתי שהשירות בארץ של LENOVO הרבה יותר טוב.. אבל עדין ה DELL נראה הרבה יותר כייף להחזיק אני ממש מתלבט יש פה מישהו שהתלבט לפני בשאלה?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  8. שלום רב,אני סטודנט שגר כרגע במעונות הסטודנטים בבאר שבע.בחדר יש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל לאינטרנט של האוניברסיטה. הבעיה היא שכל הזמן הנייד מתחבר לאינטרנט ומתנתק אחרי כמה זמן ושוב מתחבר לבד. אני רוצה לציין את העובדה שיש לי רמקולים שמחוברים לנייד(ALTEC LANSING VS4121) וכשמנתקים תכבל אינטרנט מהכניסה שלו בנייד יש מעין רעש חזק ברמקולים.לוח אם דפוק זה לא יכול להיות בגלל שהוחלף לי לוח אם שבוע שעבר בנייד אחרי שהלך כרטיס מסך.בנייד החלופי של אמ אס אי(נטבוק) לא הייתה כל בעיה של רעשים וניתוקים מהאינטרנט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nik55,

היי למישהו יש ניסיון עם AMD בנייד של DELL?. Dell Inspiron E1501 AMD Turion 64 X2 Dual-Core TK53 DVD-RW DL 15.4INCH WXGA ATI 1150 256MB Windows Vista מחיר: 3749 ¤

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by jean-paul,

שלם יש ברשותי Dell Latitude E5500 עם 4 גיגה זיכרון. בביוס מזהה ומשתמש ב כל הארבע, הבעיה היא שחלונות 7 מזהה 4 אבל משתמש רק ב2 גיגה. אני אמור לראות שימוש לפחות ב 3 גיגה האם המחשב משתמש בזיכרון הנוסף לעצמו? האם יש תוכנה שתפתח לי את יתר השימוש בזיכרון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by amitzig,

אני עמדתי לקנות לאבא שלי את המחשב דל לטיטוד e5540 - 7682: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14346 לאחר שביצעתי את ההזמנה התקשר המוכר ואמר שיש מחשב של לנובו שהוא יותר משתלם חומרתית, דגם lenovo g510: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13436 השימוש במחשב יהיה לצורכי עסקים ואני ממש אשמח לחוות דעת בנושא, המוכר אמר שלנובו עדיף מהסיבות הנל: מעבד 4 ליבות 4 גיגה ראם יותר אני חשבתי על דל כי אני יודע שהשירות מאוד טוב, אחריות ל3 שנים ולא 1, סוללה יותר טובה, ואומרים שהאיכות בנייה של דל היא טובה. השאלה אם היתרון פה הוא של לנובו או שמעבד 2 ליבות עם צריכת חשמל נמוכה*הוא לא חיסרון כזה גדול תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום חברים, קיבלתי בשעה טובה את ה-E6400, ורצתי לשקול אותו. לאכזבתי גיליתי שהוא שוקל 2.35 ק"ג בדיוק למרות שהזמנתי עם מסך הלד (אמור להיות 1.95). הרזולוציה היא אכן 1440X900 אבל באף מקום לא ראיתי אזכור ללד, והמשקל לא מסתדר... מה אפשר לעשות ? כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by rbu99fm,

שלום, קבלתי מחשב Dell E6420 ללא מערכת הפעלה.. התקנתי עליו Win7 חוקי כמובן.. אך לא הצלחתי לחבר אותו לרשת הרגילה או האלחוטית כנראה בגלל שאין לי את הדרייברים המתאימים... נכנסתי ל- Dell לדגם הספציפי ויש מלא דרייברים בכל נושא... אני לא ממש מבין מה אני צריך.. לגבי הרשת האלחוטית - אין לי בכלל אפשרות לחפש רשתות אלחוטויות דרך המחשב אשמח לעזרה לגבי הדרייבירים של כרטיס הרשת ובכלל לגבי כל הדרייברים שצריך... תודה, שי

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אני כרגע עובד על המחשב לאחד ההלקוחות. אם יש לכם שאלות על המחשב לפני שהוא מפליג ללקוח אני אשמח לענות/לבדוק. http://www.facebook.com/photo.php?pid=3081413&l=1ec35651dd&id=58566951

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. שלום לכולם זאת ההודעה ה-3 שלי בנושא (לצערי האחרות לא נענו ) ואני חייבת הכוונה ממש לפני קנייה תודה לעוזרים. כרגע חשבתי רק על שני המחשבים שיש למעלה אני ישמח אם תעזרו לי לבחור בניהם או להציע לי מחשב אחר בגדול הבנתי ש5010 יותר טוב מבחינת מפרט אבל הרכיבים בו גורמים לצוואר בקבוק והxps יותר חזק מבחינת איכות בנייה אבל יותר חלש אני לא יודעת מה לעשות * מטרות המחשב? עיצוב גראפי ואנימציה כבדה * גודל המסך? 14 - 16 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל בלי לוותר על מפרט חזק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות עבודה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן HDMI * בלוטות? שימושי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Discreet,

מעוניין לקנות את המחשב ומחפש חוות דעת או ביקורת , אני ישמח גם אם מישהו ירשום את דעתו והאם הוא שווה את מחירו תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם אני מתלבטת בין שני המחשבים הללו מדובר בשתי מחשבים כמעט זהים הוסטרו מעבד i5 8250u אינספיריון מעבד i5 8265u מעבג לזה אותו מפרט טכני 256 ssd 8 ram וסטרו 4 תאים אינספיריון 3 תאים וסטרו שרות מעבדה אינספיריון שרות עד הבית שימושים אינטרנט ואופיס בעיקר מחיר כמעט זהה אודה לכם על התשובות ניתן להיכנס לאתר שניידר ולהקיש את הדגם והמפרט יהיה רשום.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by deyan,

אני הולך לקנות לפ טופ של דל ואני מתלבט בין 2 פלטפורמות שונות של הדגם inspirion 5010 אני צריך את המחשב בעיקר עבור אינטרנט, סרטים, אופיס ולא למטרת משחקים והרצת תכנות כבדות לצורגי עבודה. קונפיגורציה אחת של הדגם הנ"ל היא: 1. מפרט טכני: * מעבד: Intel i3-330M, 2.13GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ HD WLED * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz * דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM * כרטיס מסך: Intel GMA HD * כונן: DVD+/-RW * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n * סוללה: 6 תאים * מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים וקונפיגורציה שניה של הדגם הנ"ל היא: 2.מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Wind…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by newbionekanubi,

בוקר טוב, יש ברשותי dell n5110 ואני מעוניין להחליף כונן ל-SSD האם המחשב שלי מתאים? אם כן אשמח ללינק עבור כונן לדוגמא שאכן יתאים (אני לא יודע אם כל 2.5 אינץ מתאים וכו') תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RJ1,

אהלן! אתם יודעים על בעיות מיוחדות שיש לדגמי Inspiron 13 של דל? יש הבדל מהותי בין דגמי ה-5000 וה-7000? תודה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Rbix,

מעוניין לרכוש Dell Inspiron 13 7000 מדגם i7. http://ksp.co.il/?uin=25988 בסניף אילת במחיר של 4788 ₪. האם שווה את ההשקעה?

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. DELL INSPIRON 1300 מעבד INTEL CELERON M 1.5ghz זכרון פנימי 504mb , 1.13ghz של ram דיסק קשיח - 40gb צורב dvd צג 15.4 wide כרטיס רשת אלחוטי wireless 802.11 g/b + modem/fax המחשב יד שנייה במצב מעולה, עם תיק נשיאה יוקרתי. על המחשב יש widows xp . אם זה לא במקום הנכון, להעביר בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by mig21,

i5 2.4 ghz 4GB זכרון 500GB איחסון 13.3 אינץ' כמה אפשר לבקש עליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Seven013,

הי, ב-4 השנים האחרונות אני משתמש במחשב נייד Lenovo Ideapad 310, למטרות לימודים. אני מחפש מחשב חדש למטרות לימודים (Office ותוכנות כמו Matlab, Autocad וכו') ובו: מעבד i5 זיכרון 8GB כונן קשיח 512GB SSD מצלמה חיבור HDMI Bluetooth Wifi חיבור לאוזניות מסך 14 אינץ' Windows 10 עד 3,000 ש"ח חשבתי על Dell Inspiron 14 3000 3493 עם מאיץ גרפי. אשמח לשמוע חוות דעת.

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by gil_k,

ראיתי את המחשב הזה בבאג: Dell Inspiron 1440 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8051&perur=2&t=1&c=441 השימושים שלי הם משרדיים (אופיס אינטרנט..) קצת משחקים , ותוכנות כמו ויזואל סטודיו , המחשב שבלינק שוקל 2.3 קילו קילו שזה בסדר מבחינתי, וגודל המסך מ 12- 14" יתאים לשימושים שלי, אבל אני לא יודע בקשר לזמן סוללה- שיהיה כמה שיותר ארוך. ידועות בעיות עם הדגם הזה, או אולי המלצות למחשב יותר משתלם? המחשב הזה תקה התקציב שלי ככה שאשמח לאופציה יותר זולה .

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים