עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו מחיר לא יקר עדיפות לעד 2000 ורק אם חייב לגלוש למעלה אין צורך במסך וציוד היקפי תודה מראש נ.ב. יש השפעה רצינית לצ'יפסט של הלוח על קידוד וידיאו?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by Roi Cohen,

שלום מישהו יכול להמליץ על מחשב נייח טוב וחזק לבית.. השימוש העיקרי הוא אינטרנט הורדת סרטים וסדרות ובעל איחסון גבוה. בנוסף אני צריך מחשב מהיר שלא נתקע תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מה אתם אומרים על המחשב מול המחיר אני שוקל לקחת אותו מחר לגבי החנות זה לא נראה לי משנה כי האחריות מול דל ולא מול החנות http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=N5010I3370M&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטים, מוזיקה, ומעט משחקים קלים מה אתם אומרים ??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by atiasdudi,

יש לי מסך (טלויזיה שהוא משמש לי גם כמסך מחשב) 26 אינצ' של LG, אני עובד איתו כרגע על 1360x768 מה אתם אומרים על המפרט הזה למשחקים? אני רוצה לבצע גם אוברקלוק (לא רציני מידי, שמעתי שאת ה 8400 בקירור סטוק אפשר לדחוף ל 3.6Ghtz בקלות) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 למשחקים עדיף Quad או Duo, אני רוצה להפעיל GTA IV בצורה חלקה? לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤442 ללכת על P43 או P45? מה ההבדל בינהם? בלוחות של ג'יגהבייט אפשר לבצע אוברקלוק? או עדיף להשקיע עוד קצת ולקחת P5QL Pro / P5QL-E? שידועים כאוברקלוקרים טובים? מארז Hec Compucase CI-6C11 MidTower Case ¤188 לא ממש משנה לי המארז.. ניסיון להוריד מחירים ספק כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 500 וואט…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. הדרישות שלי מהמחשב הן: שיהיה שקט עד המינימום האפשרי שיהיו לו אופציות OC רק כל עוד זה לא פוגע בשקט שיהיה לו הרבה פוטנציאל לשידרוגים בעתיד (מעבדי 4 ליבות וכו') שיריץ משחקים ברמה סבירה אין מגבלת תקציב, אבל אני לא רוצה להוציא כסף על דברים שאני לא צריך. מהחישוב שלי העיניין מסתכם בכ-6000 שקל. ההעיקר שיהיה יחס טוב בן המחיר לתועלת. אין צורך ב: מסך, DVD, ציוד היקפי, הרכבה, XP.... מעבד: E6300... אני לא חושב שאני צריך יותר. לוח אם: רצוי בלי מאורר דפוק על הציפסט! אין לי צורך ממשי ב SLI/CF בינתיים. אשמח אם יהיו 2 חיבורי PATA. קירור למעבד: רצוי פסיבי... זכרון: אני חושב שאני אסתפק ב 1GB ואם יהיה צורך ויכולת אני אשדרג בעתיד. כרטיס מסך: מה דעתכם על Gainward Bliss GeForce 7600GT SilentFX 2…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  6. מסך גדול (לפחות 17 אינצ', מעבד חזק מספיק לעריכת תמונות וסרטים מקצועית (לגרפיקאים). עדיפות ל-4 ג'יגה זיכרון. אין הגבלה על המשקל והגודל הכללי, גם לא חייב כונן DVD / צורב כל עוד יש מספיק יציאות usb. עדיפות ל-pc (לעומת mac). תודה מראש, Mikle

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  7. מפרט למחשב ללא מסך, עם זכרון פנימי 2 ג",לפחות 667 mhz. מעבד כפול ליבה מעל 1.86 ג" intel. לוח אם טוב התואם למעבדים גבוהים יותר+כונן קשיח לפחות 250 ג". ספק טוב מאוד ודיוידי. כמו כן כרטיס מסך טוב מאוד(בעיקרון המחשב נועד למשחקים).כל הפרט גג 5000 ש"ח. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by arielman22,

שלום אשמח אם מישהו ימצא או יוכל להגיד לי איזה מעבד (TXXXX) יש למחשב הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18825

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. אני צריך שזה יהיה מ http://tms.co.il/ ורק משם בלי חלפים מפה ושם לא יהיה OC, רק למשחקים הנה משהו שבניתי אבל זה עבר את התקציב אז אם אפשר לקצץ תודה מעבדים Intel Core 2 Duo E6300 1.86Ghz Conroe OEM E6300T ¤ 1064 1 לוחות אם Gigabyte GA-945G-S3 Conroe Support G945GS3 ¤ 703 1 קירור למעבד Scythe Samurai ¤ 171 1 מארזים Thermaltake Armor Extra Side Panel 25CM Fan Black A2400 ¤ 207 1 ספקי כוח FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer ¤ 195 1 זיכרונות Kingston Original 512MB DDR2-667Mhz K512667 ¤ 384 2 קשיחים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 479 1 כרטיסי מסך Gigabyte ATI RADEON X1950Pro 256MB Zalman Cooling Retail RX195P2 ¤ 1401 1 צורבים Benq DVD-RW DW1620 Dual Layer…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  10. שלום אשמח לקבל חוות דעת או אולי שיפורים לגבי מפרט מחשב שאמור לשמש להרבה אינטרנט,סרטים,משחקים חדשים,הרבה מאוד עבודה,המחשב פועל כמעט תמיד ללא הפסקה. אני משתמש במסך hp 19 אינץ. המפרט: מעבד:INTEL CORE 2 DUO Q6600 8M זיכרון:KINGSTON 1024mb x 2 DDRII 800 לוח אם: INTEL DG35EC EVA COVE DVI כונן קשיח: WD 320GB 16MB 7200RPM SATAII מארז: ATX EZCOOL 530WATT 120 MM FAN כונן אופטי: DVDRW LG DUAL LAYER כרטיס מסך:GEFORCE 9800gtx 512MB DDR3 כרטיס רשת:ONBOARD כרטיס קול : ONBOARD הרכבה ובדיקת חלקים במעבדה מחיר 3500 ש"ח בבקשה תנו לי חוות דעת כמה שיותר מהר צריך את המחשב לפני החג. תודה רבה שנה טוב וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  11. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כך שאני יוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים על האיכות הכי טובה שאפשר (אני מקווה שני יוכל בסכום שהקצבתי) המחשב עצמו דולק קבוע והוא כרגע בעיקר משמש אותי למדיה סנטר (סרטי FULLHD), הורדות 24/7, אופיס, ואינטרנט ללא משחקים כלל. כרגע יש לי את החלקים הבאים- מארז: Thermaltake SHARK ספק SEASONIC S12II 620W BRONZE בן שנה. צורב דיודי של LG כונן קשיח: 1TBשל WD ו 2TB של סמסונג. כונן SSD:אני מזמין מחו"ל 120GB VERTAX 3 ב 250$. כרטיס קול: Creative xtreme audio ציוד היקפי: Logitech z5500, מקלדת ועכבר אלחוטיים. בנוסף למעבד, זיכרון, לוח אם וכרטיס מסך, ארצה להוסיף עוד כונן 2TB לאחסון סרטים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה. שימושי המחשב העיקריים הם: משחקים כבדי…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by iquitos,

היי, שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לחברה שלי (המוטיב הזה חוזר פה די הרבה בפורום (: ) כאשר הדברים שחשובים לה הם כמובן מחשב אמין מחברה טובה, מסך LED טוב לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט והמשקל שחייב להיות קל. אחרי נבירה ארוכה באינטרנט מצאתי את הדגם הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 הבעיה שלא מצאתי עליו שום חוות דעת באף אתר, ומה גם שמחירו יחסית נמוך באופן שמעלה תהיות... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אני מאוד אשמח (:

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  13. שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך עדיף או INTEL 950 או ה-NVIDIA 6150 , אני יודע ששניהם ONBOARD.?? כמו כן האם המשחק CALL OF DUTY 2 על הגדרות בינוניות ירוץ על כרטיסי המסך האלה? בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני צריך חוות דעת לגבי מפרט למחשב 6K לא צריך קרור למעבד אולי בקיץ אני יוסיף זכרונות 800 MHZ לOC בשלב מאוחר מאוד ( מעל שנה) להלן המפרט מעבד - Core 2 Duo E6750 לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זכרונות - DDR II 800Mhz 2GB Samsung (2x1GB) כרטיס מסך - Zotac 8800GT 512MB מארז + ספק כוח - HEC Compucase CI-6A21, HEC 500TD-TF 500W מסך - SAMSUNG 206BW 20'' כמובן בוסף ציוד הקיפי מקלדת עכבר צורב וכו....... אם אפשר הצעות לשדרוג במחיר סביר למארז והספק והצעות לשדרוג אופציונלי של מערכת הקרור לקיץ...... (גר בבקעה ...חם)

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. זה אפשרי יש לי עד 3000 שח.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. שלום, בהמשך להודעה האחרונה שלי, חבר שלי ביקש ממני שאני ירכיב לו מחשב (כולל מסך) בתקציב של 3000 שקל בערך, מאחר שזהו תקציב מצומצם מאוד התקשתי למצוא רכיבים טובים אך כאלה שגם יעמדו בתקציב, הוא רוצה את המחשב לשימוש של תוכנות והוא אמר לי (לאחר שהזהרתי אותו כמה וכמה פעמים) שהוא לא מתכוון לשחק על המחשב הזה. בבקשה בדקו את המפרט וכתבו לי הערות, אני לא יודע אם הוא בסדר.. מארז: Generic 300W ATX מעבד: AMD Duron Socket A 1300Mhz לוח אם: Elitegroup-ECS K7SOM 2DDR 2SDRAM 3PCI VGA SOUND LAN זכרון: 256MB SDRAM 133Mhz דיסק קשיח: Maxtor 40GB 7200RPM צורב: 48 כתיבה, 12 שכתוב, 32 קריאה, של ARTEC כונן תקליטונים: רגיל מסך: CTX 17 אינץ מקלדת ועכבר: Generic, Microsoft מחיר כולל מע"מ: 3009 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. צהריים טובים. המליצו לי על הפורום הזה. המחשב מיועד לילד גיל 13-15 בעיקר למשחקים בלבד [ כל המשחקים החדישים של היום ] ולכמה שנים קדימה. היתי היום בחנות די ארצית היתי אומר, לא נשתמש בשם שלה. בעיקרון מה שחשוב לי, לוח אם,מעבד, הכי חשוב כרטיס מסך חזק המפרט הוא: מעבד אינטל: Core i5 650. s1156 4 MB. GPU Core Tray לוח אם:ASUS P7H55-M PRO s 1156 core i3\i5\i7 Intel H55 DDR3 1600 PCI-E זיכרון: 4 GB 2X2GB של MUSHKIN Stiletto edition dual channel דיסק קשיח: 1TB 7200 RPM כרטיס מסך: Sapphire HD 5750 VApor X 1 GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI DP PCI-E השאלה שלי אם המחשב הוא חזק, ויחזיק את כל המשחקים של היום? איך שהבנתי הכרטיס הוא של ריאודון? אפשר לשפר מהשו? התקציב הוא 5K בעיקרון יצא לי 5K אם מ…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  18. אהלן, אני שוקל לקנות מחשב נייד ע"מ להריץ משחקים (אני לא קונה מחשב שולחן כי אני עובר למגורים בטכניון, ואני לא אסחב לשם עם מחשב.) הדרישה העיקרית היא שהוא יעמוד בדרישות האלו Windows® System 2000/XP OS: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz 1024 MB RAM 64 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce FX 5700 class card or above Broadband Internet connection Two-button scroll-wheel mouse (למי שתוהה, זה הדרישות של world of warcraft ) המחשב שחשבתי עליו הוא זה http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=161 השאלה אם המחשב יעמוד בדרישות המינימום? תודה! (אם זה אמור להיות בפורום אחר בבקשה להעביר)

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by BHXHO2,

אני צריך חלקים אמינים עם אחריות ארוכה כי אנחנו דוגמים קסטות של חתונות וכמעט כל חודש איזה ארד דיסק אחר נדפק תודה ניסים

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  20. שלום לכולם, בגלל ההגבלה הפיזית של הרוכש לאזור הצפון אני מתקשה להרכיב לבד מפרט משתלם. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל טווח המשחקים כולל BF3 וחברים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך במסך של לפחות 22 אינץ -לאילו …

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by la_pumik,

שלום רב, ראיתי את המפרט הבא בחנות ksp. מעבד: אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוח: אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E זכרון: DDR II 533 1GB דיסקים קשיחים: Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך: 64MB Shared DDR כרטיסי קול: 5.1 Channel Audio צורבים: Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות: On Board 10/100 מארזים: MidiTower ATX 321 500W White, Side Window מקלדות :2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים, אוזניות ומיקרופונים Generic 400 W מחיר 1560 ¤ אני כרגע משתמש עוד בסלרון 1700, ואני מחפש מחשב שיחזיק 5 שנים פחות או יותר לשימושים משרדיים. ז"א אינטרנט,אופיס, אימיול, סרטים. (לא משחקים) יש טעם לקחת יותר מזה ? ומה כ…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  22. אני מחפשת לפטופ כבר זמן מה...והגעתי לכמה סופיים, אבל פתאום, כל אחד אומר לי משו אחר והתבלבתי לגמרי.. למשל-על MSI אמרו לי שהם מעולים מלבד פרט אחד קטנטן-מתחממים מהר...אה יופי, זה עזר מאד על HP מסדרת PAVILLION נאמר לי שהם חזקים מאד, והשתכללו רמה אחת מעל קודמיהם, רק מה...יקרים ב1500 מעל כולם. סבבה, תודה GIGABITE נחשבים בינוניים, LG סתם בשביל היופי וכו' וכו', אני באמת יכולה להמשיך ימים. אז זה נסגר בזה שראשי סובל מכאב ראש, חברים שלי לא מדברים איתי כי אני כבר לא מאמינה להם,טוב, לא באמת...אבל הבנתם ת'קטע לא? בקיצור זה הולך ככה-אני צריכה לפטופ, לא מעל 2.5 קילו, מסך 14 אינץ' מספיק לי אבל 15.6 גם יתקבל, לא מעל 3500 שח,ואני יודעת אפשר להשיג משו טוב במחיר הזה, 2 G.B זיכרון אמורים…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות של עבודה עם אופיס , תכנות , גלישה , סרטי HD...לא משחקים , ואני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים ואשמח לקבל חוות דעת עליהם: 1) Dell studio 1537 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2977_3114&products_id=23178 (2 HP Pavilion DV5 1120 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6795&perur=2&t=1&c=320 3) Toshiba Satellite A300-20A http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=2&t=1&c=339 הפרשי המחירים לא יותר מדי רלוונטיים מבחינתי. אני נוטה ללכת לכיוון של ה TOSHIBA גם מאחר ולפי דעתי הוא יותר חזק לצרכים שלי וגם בגלל האחריות ופריסת התשלומים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by XpHunTeR1,

למשחקים, מוזיקה, גלישה באינטרנט .. לא עושה OC, צריך הרכבה. צריך שיהיה הכל, בתקציב של עד 5,500 ש''ח. כולל מסך LCD, מקלדת,עכבר, רמקולים... לא צריך צורב.. כל השאר אני משאיר לכם. תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  25. שלום לכולם.. אני רוצה חוות דעת על מפרט סופי שבניתי.. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התשלום באמצעות כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (סרטים , שירים , אינטרנט) , משחקים בינוניים עד כבדים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף INTEL ומארז TEMPEST 6. האם נושא…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.