ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אנשים טובים, במדור "המפרטים המומלצים" למשחקים עד 5,000 K ללא ציוד יש את המפרט הנ"ל מיום : 11/1/2007 1. האם יש מקום לשיפור (בכל זאת עברו 4 חודשים....) ויסטות וכאלה... 2.לגבי הכרטיס מסך - ממממ... אני איש של NVIDIA בגדול... אין אלטרנטיבה במסגרת התקציב ? מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 לוח אם LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C/ ALBATRON 945P/ABIT IL9 PRO - 3Y Warranty 525 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty 300 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty 300 דיסק ק…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
נתתם לי מפרט בפורום הזה לא מזמן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456373 המפרט מצוין לפי דעתי, אבל יש שתי בעיות, אני מעוניין לקנות רק באייבורי (עזבו למה.. מס' שיקולים אישיים שלי) וחלק מהחלקים שנתנו לי במפרט לא נמצאים שם (למשל הקירור למעבד, הקירור למארז והזכרונות שהציעו לי). בעיה נוספת היא שנוכחתי לדעת שהספק שיש לי כרגע (ושאמרתי שאין צורך לכלול במפרט) הוא ג'נרי ולכן אני צריך לדעת אם המארז הזה עם ספק שווה לקנייה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1539&CatCode=625 בקיצור, אני צריך שתמליצו לי מהחנות אייבורי: 1. כונן קשיח 1TB טוב שיתאים למפרט. 2. זכרונות שמשתווים לאלה שהציעו לי (G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT) ושיש להם בחנות כמובן. 3. קי…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שני מפרטים למחשב חדש. שני המפרטים לא כוללים עכבר , מקלדת, רמקולים ומסך. מפרט ראשון זה למחשב מינימלי שצריך רק להפעיל אנטרנט וWORD וזהו!!!! מפרט שני למחשב שצריך להפעיל אנטרנט WORD ופוטושופ CS 3 , פלאש ו FRONTPAGE. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם תוכל לעזור לי להרכיב מפרט ו/או לקבל הצעת מחיר עבור 2 מחשבים למערכות מסחר המחשבים נידרשים ליכולת עיבוד קשה ומהירה (1 ג'יגה זיכרון אם לא יותר), עם HD סטנדרטי ופשוט (80 GB הם די ויותר) כונן DVD, כרטיס רשת OB. הדבר הבעייתי מבחינתי הוא הצורך בריבוי מסכים. כל מחשב אמור לתמוך ב 6 מסכים. כלומר הרכבה של 3 כרטיסי מסך (הכי פשוטים שיש מאחר ואין לי צורך בתצוגה עבור משחקים אלא גרפים של 3 צבעים בלבד) כמו כן מאחר ובחדר יהיו כמה מחשבים והרבה מסכים, שקט הוא דבר הכרחי. תקציב עד 5000 למערכת לא כולל מסך אשמח לקבל מפרט / הצעת מחיר תודה!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בניתי לחבר את המפרט הזה: ב KSP כבר לא מוכרים את הלוח אם הזה וגם לא את המארז, רציתי לקבל המלצות על מארז אחר ולוח אם חלופי שכולל בתוכו כרטיס מסך Ob תודה
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לשני מחשבים נייחים ללא מסך. מעוניין לקנות רק מKSP. 1. התקציב הוא 4000 לשני המחשבים 1500 למחשב אחד 2500 למחשב שני. חריגה בתקציב עד 300 שקל. 2. מחשב 1: 1500 ש"ח: מחשב לילדה בת 17, שימושים בסיסים, חשבתי על i3- אינטרנט, פייסבוק, סרטים וכו. מחשב 2: 2500 ש"ח : מחשב למשחקים בסיסים, אינטרנט וכו'- אין צורך בכרטיס מסך כרגע, יש כרטיס קיים GTX220 בעתיד יקנה כרטיס חדש. 3. אין צורך בציוד היקיפי. 4. 5. שקט. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך ב OS. 8. KSP בלבד. 9. עדיפות לUSB 3 ולמחשב של ה 1500 ש"ח שיהיה חיבור DVI/HDMI. 10. חשבתי על סדרת המעבדים *** i3 2 למחשב הבסיסי ו ***2 i5 למחשב השני. אשמח לעזרה! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לקבל חוות דעתכם על מפרט שחבר מתכוון להזמין. אין לו צרכים מיוחדים, קצת משחקים, סרטים אינטרנט והורדות. לא ברור כרגע אם מתוכנן OC. הארות והצעות לשינוי יתקבלו בברכה. מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤588 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤358 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤304 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GC5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe ¤886 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28622 צורב LiteOn DH-20A3S X20 DVD ¤156 http://s…
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב להרצת סימולציות לא גרפיות. הדרישות: - לא נדרש כרטיס מסך (יספיק אחד שמובנה על לוח אם). - מעבד ליבה כפולה (יותר ליבות פשוט לא ינוצלו) - עם כמה שיותר זכרון cache. - עד 4 ג'יגה זכרון - לוח אם עם bus כמה שיותר מהיר ובאופן כללי כמה שיותר איכותי. - דיסק קשיח מהיר (לא נדרש נפח מעל 80 ג'יגה). - מארז לא בולט (בלי כל מיני לדים וחלונות). ציוד היקפי (גם מסך) לא נדרש. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט חזק למעצב תעשייתי, זה אומר המון עבודת תלת מימד תקציב- בסביבות ה 5000. מזומן הולך. אין צורך בציוד היקפי אין העדפה לחברה מסוימת אין חשיבות לעיצוב שקט יהיה נחמד מחשב מורכב ובנוי רצוי עם אחריות סבירה על החלקים החשובים בלי OC בלי מערכת הפעלה 64 ביט הולך, לא קריטי מעבד חזק הרבה הרבה זכרון כרטיס מסך חזק מאוד (בקשה מיוחדת למטה) כרטיסי רשת וקול - סטנדרטיים צורב DVD פשוט ואמין דיסק קשיח גדול דרישה מיוחדת אחת- במידת האפשר כרטיס גרפי כולל יציאה דיגיטלית שמופיע ברשימה המומלצת לעבודה עם תוכנת SOLID WORKS (פלטפורמת XP, גרסת 2007) http://www.solidworks.com/pages/services/videocardtesting.html המון תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הייתי מאוד שמח לשמוע באיזה נייד כדי לבחור המחשב צריך לשמש לדברים בסיסים ולגיימינג כמו Skyrim, Diablo 3(לא נתכנן לשחק על HIGH) - --------------------------DELL Inspiron N5520 I5------------------------ מחשב נייד DELL Inspiron N5520 I5 מפרט: מעבד: Intel Core i5-3210M up to 3.1GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium SP1 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED with TruLife רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1600MHz DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7670M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים באתר הלקוח …
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
P4 2.4C GIGABYTE GA-DDR400,800FSB,INTEL LAN,SATA MAXTOR 80 GB (8MB) SATA 256MB*2 GF 4 TI 4200 128MB DVI CD * 52 TEAC 1.44 MIDI TOWER ATX P4 MS INTERNET+MS MOUSE OPTICAL 4000 ש"ח לא כולל מסך איך המחשב?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: באופן תדיר ושייסחוב את Counter Strike 1.6 על מקסימום (לא צריך כל כך הרבה) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי רשת כמו Counter Strike 1.6 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לפטופ יצוגי שיראה יפה, אולטרה בוק 13.3 אינץ' שיהיה קל ויחזיק לי 3 שנים.(הלפטופ מיועד לשימוש יומיומי בבית כשהוא מחובר לחשמל, ולפעמים לפגישות עיסקיות). שימוש: 90 אחוז מהזמן אינטרנט ותוכנות אופיס(שימוש כבד עם הרבה חלונות במקביל). 10% אחוז מהזמן תוכנת עריכת וידאו premier, והמרת קבצתי וידאו (מכיוון שאני עושה את זה לעטים רחוקות אני מוכן לחכות כמה דקות יותר במקום להוסיף אלפי שקלים לשיפור הביצועים). תקציב: הכי זול שיעמוד בדרישות. ראיתי המון דגמים החל מ4750 של סמסונג (הכי זול שמצאתי) http://www.fre.co.il/pl_product~1938~39~89.htm ועד הזנבוקים של ASUS. אני גמיש בתקציב אבל רוצה לקבל תמורה הכי טובה עבור התשלום. (לשלם עוד 1000 שקל בשביל 10 אחוז שיפור בביצועי …
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אז ככה .יש לי מחשב פנטיום4 שמשרת אותי כבר שש שנים. המחשב עצמו כבר עומד למות ולכן אני חושב לקנות חדש. המחשב לא מיועד למשחקים אבל רצויי שיהיה בעל יכולת כזאת כי מי יודע אולי אם אני ינסה זה ימצא חן בעיניי . המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (לכן המסך צריך להיות 19 רחב),אופיס,וכמובן שיתוף קבצים 24 שעות .התוכנה המועדפת עלי היא אימיול שלוקחת המון משאבים מהמעבד וגורמת למחשב להיות איטי מאוד (לכן בחרתי מעבד קונרו ). המחשב לא מיועד לOC ( מסתפק בביצועי סטוק טובים ולא ממהר לאף מקום). הדברים שאני סגור עליהם זה המעבד ,הצורב ,ו2 גיגה זיכרון(לא חייב להיות של GEIL אבל חייב להיות 800 ). הלוח אם לא צריך לתמוך בשני כרטיסי מסך אבל חשוב שיהיה לו יציאות IEEE 1394a וגם למארז מקדימה. בדיסק…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב אני כבר לא יודע מה לעשות אחרי בדיקות לא מצאתי כמעט שום דבר בארץ שעונה על הדרישות שלי ( תמיד יש פיספוס באחד הרכיבים ). בקיצור התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המחשב כעקרון מיועד למשחקים שירוצו אפילו על מדיום ופחות מזה, אני לא גיימר עצבני. עבודה עם פוטושופ, ועבודה יחסית אינטנסיבית עם קבצים, צפיה בסרטים והמון המון מוזיקה. וכמון כל הנושא של אינטרנט וכו'. חשוב שהמעבד יתמוך בוירטואליזציה, דגם P8XXX לפחות 2.2GHZ, מהירות 1066MHZ 3-4GB RAM במהירות 800MHZ כרטיס מסך ברמה של GeForce 9600M עם 512MB שיריץ משחקים כמו GTA IV אפילו על מדיום - . 250 GB של אחסון לפחות. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה אמין ויראה סולידי וטוב. עדיפות למקלדת "מלאה", ולא כמו המקלדות המצ'וקמקות והדחוסות של HP. מסך 15.4" בלבד …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם במשהו אני קונה מחשב חדש ואני צריך את המחשב הכי טוב שאני יכול להשיג ב 10K לנצל את כל התקציב ולבנות מחשב אולטימטיבי לגיימר במחשב לא צריך שיהיה מסך או מקלדת או עכבר אבל חשוב שהוא יהיה מחשב סוס עם I7 הכי טוב שיכול להיות בלי חלקים שלא יתאימו או יהיהו פחות מהטופ בתקציב שלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד חדש וגיליתי שיש על המסך נקודה כחולה שמופיעה כשהמסך כהה. כשיש תמונה בהירה לא מבחינים בזה. ניסיתי כמובן לנקות את המסך, אבל הבעיה נשארת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ניסיתי להימנע מלהטריד אתכם ולחפש את התשובה לשאלתי בהודעות קודמות, אך כנראה שהאתר מוכר יותר לסטודנטים להנדסה ומחשבים מאשר לסטודנטים למקצועות הומניים... אז ככה: מחפשת מחשב נייד- 1. עדיף מאוד 13.3 אך יכולה להתפשר על 14 אינץ'. 2. כאמור התקציב עד 2,500, אך מעדיפה עד 2000. 3. סוללה ארוכה 4. שימושים- בעיקר וורד, גלישה בסיסית באינטרנט, מעט סרטים ויוטיוב, ללא משחקים כלל. שימוש בו זמני במספר קבצי וורד ומספר לשוניות באינטרנט. 5. מחפשת שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב (SSD, 8GB). אך אני פחות מבינה בדברים האלה, לכן יכולה לדבר במילים יותר מאשר באותיות באנגלית: חשוב לי שישרת את השימושים הנצרכים בצורה מהירה וחלקה. 6. ללא מגע 7. אפשרות …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש דבר כזה? אין צורך במסך כמובן, ואם זה יחסוך אז אפשר להסתדר גם בלי הארד דיסק אבל עדיף עם. השימושים הם צפייה בסרטים וסדרות, גם ב HD. אם יש לי מחשב מלפני שש שנים בערך, החלקים שלו יוכלו לעזור? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב (חברים יביאו לי אותו), יש לי יום-יומיים למצוא מחשב כזה. הבנתי שדל עדיפים מבחינת האחריות הבינלאומית מישהו יכול להסביר לי לאיזה סוג אחריות אני צריך לשדרג בכדי שזה יתפוס בארץ? אלו הסוגים: Basic (In-Home Service After Remote Diagnosis) 1 Year Basic Service Plan [included in Price] 3 Year Basic Service Plan - Includes a $30 Dell Promo Gift Card! [Add $210.00 or $6.00/month1] Advanced (In-Home Service After Remote Diagnosis) 3 Year Advanced Service Plan - Includes a $50 Dell Promo Gift Card! [Add $310.00 or $9.00/month1] Premium (In-Home Service After Remote Diagnosis) 3 Year Premium Service Plan - Includes a $100 Dell Promo Gift Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות לאחי הקטן (15) מחשב למשחקים - אין לי מושג מה הדרישות היום או מה היצע החומרה. אני אמור לקנות לו את המחשב היום כך שזה די דחוף... אז אני ממש אודה לתשובות מהירות. חשובה לי האחריות - והמעבדה שנותנת שירות - שיהיו נחמדים ומקצועיים, ולא יעבירו אותנו 7 מדורי גיהנום על תקלות. ושיהיו באיזור רמת גן או אשדוד. הבנתי ש AMD לא רעים בכלל אבל מהסתכלות על הפורום אני רואה שכולכם ממליצים על אינטל, יש סיבה לכך? להלן הדרישות ע"פ השאלות מ-חוקי הפורום 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4500 ש"ח, אפשרות למזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורד…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל למחשב + 4000 שקל למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG חדשים בסגנון WITCHER \ MASS EFFECT ANDROMEDA | DARK SOULS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך 2K 27' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להישאר באזור 4,500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, צפייה בקבצי וידאו (MKV) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Elder Scrolls Online, משחקי תפקידים, משחקי אסטרטגיה, מעט משחקי פעולה מגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 FULL HD וגם מסך מח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(לאור יציאת לוחות האם המתוקנים ,סוף סוף) אני מעוניין להשתמש במעבד סנדי ברידג' 2500K או 2600K בלבד עם עדיפות ל 2600K. רצוי מפרט שיתאים לשני המעבדים ואני כבר אחליט על איזה מעבד ללכת לפי המחיר הסופי. שימוש עיקרי לצורך סימולטור טיסה של מיקרוסופט (כולל זה שצריך לצאת בקרוב) אבל גם לסימולציית מרוצי מכוניות. לגבי חריגה מהתקציב - רצוי להשתמש בתחום שמצויין בכותרת אלא אם כן אין ברירה - מדובר מבחינתי במחשב חשוב שאני מעוניין מאוד להשקיע בו בשביל לקבל ביצועים מהנים . הגדרות גרפיות בשאיפה לגבוהות למרות שזה לא מחייב.(לגבי מסך מעוניין לרכוש מסך LED בנפרד). שקט הפעולה של המחשב מאוד חשוב , בציון 9 בין 1 ל 10. אוברקלוק מתוכנן - בינוני .(אמור להיות מבוצע בחנות שמרכיבה את המחשב). יש לי מערכת ה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? עד 8000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-