עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elya,

טוב אז ככה המחשב שלי בן איזה 10 כבר ופתאום הוא הפסיק לעבוד.. מדליקים ויש את הנורה אבל המחשב לא מצפצף ואין שום דבר על המסך בקיצור לא שווה להשקיע עליו ולתקן אז אני יקנה חדש השאלה איזה סוגים טובים? אני לא כ"כ מבינה בזה אבל הדרישות שלי מהמחשב שיעבדו בו משחקים חלק ומהר.. אני לא צריכה מחשב עם כל הדברים בפנים רק מעבד,לוח אם וזכרון אז ככה אני רוצה פנטיום 4 3 GHz זכרון כמה מומלץ? 512 זה טוב או שכדאי יותר למשחקים? ועכשיו איך בוחרים את החברות שמייצרות את הכרטיס זכרון או הלוח איך יודעים מה טוב? ויש אולי עוד תכונות שכדאי להסתכל עליהם? כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 4 440 MX אז נראה לי שאני ישאר איתו אלא אם כן יהיה איזה מבצע שיבוא כרטיס מסך עם זה יש לי גם צורב כבר והארד דיסקים …

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by Maor-D,

דבר ראשון תודה לכל מי שנכנס. אני רוצה להכניס מחשב לחוות השרתים של 012. עכשיו אני רוצה להכניס מחשב חזק מאוד כדי שלא סתם לקנות מחשב. אני מעוניין לפתוח עליו שרתי משחק , מירק , רדיו ואיכסון אתרים. כמובן שכמה שיותר דברים יותר להחזיק יותר טוב. עכשיו לפי מה שהבתי מעבד 64 ביט הוא ממש חזק בשביל שרתים. האם יש מעבד יותר טוב ממנו בשביל שרת ? והאם אפשר להכניס מס' מעבדים של 64 ביט ? ומה המחיר +- של אותו מעבד ? אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט ממש חזק שיספק אותי כדי שאצליח להחזיק אתרים חזקים מאוד , שרתי משחק , שרתי מירק ורדיו - הרבה. ושהמחשב ימשיך לתפקד ולא ימות לי באמצע. ואם אפשר לקבל הצעת מחיר או כמה זה עולה +- תהיו גדולים במיוחד ! ואם אפשר מפרט שלם + מחירים על כל דבר אודה לכם מאוד. תודה ר…

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by DimaX,

היי! אני מחפש לקנות מחשב בחלקים בסכום שלא עולה על 2300 שקל.(אין לי יותר בתקציב :-\ ) מחשב בעל צרכים משרדיים - גלישה באינטרנט, שיחוק במשחקים אונליין, אופיס, אנטיוירוס, סרטים וכו'... לא משחקים... אולי טיפה טיפה אבל לא דום או פאר קריי, אלא קוואיק 3 או הירוס 3 או משהו בסיגנון.. מעבד - חובה: AMD Athlon 64bit 3200+ לפחות...(ניתן להתפשר על 3000+)(רצוי s939 אבל לא מחויב כמובן... כמו כן, בזמן האחרון לא התעמקתי במעבדים החדשים שיצאו ולכן אני לא יודע הרבה על תושבת AM2 אז עשו מה שנכון, לפי דעתכם..) [עכשיו, משיטוט בפורום ראיתי שהרבה עמבדים שהומלצו היו אינטל - אז אם אתם רוצים, גם אינטל בסדר(לא פרסקוט!!!!)... פשוט הם כעיקרון גם יותר יקרים..] לוח אם: כמובן תומך במעבד ואיכותי למדיי -…

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. TL;DR - מערכת גיימינג עד סכום 4500 שח, ללא מסך כונן קשיח וציוד היקפי. לרכישה באיזור המרכז. 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שכתוב בכותרת עד 4500 (התקציב אינו חקוק באבן וניתן לחריגה אם התמורה אכן שווה את זה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ראה לעיל, אך הכלל המנחה אותי הוא מערכת הוא מערכת בעלת ערך FPD גבוה (כן, FPD = frames per dollar) אני מוכן להשקיע 10% יותר על מנת לקבל 15% ביצועים וכו', לא מתכוון להוציא כסף על מנת להוציא כסף או על מנת לקבל תמורה זניחה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הקו המנחה הוא 4500 ש"ח, מוכן לחרוג אם פריט מסוים שלא ניתן לוותר עליו דורש זאת, אך המטרה היא לפגוע איפשהו קרוב לסימן ה4.5 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבוד…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקים חלקם גרפיקה גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

אז ככה, כבר פתחתי כמה נושאים על כך שאני רוצה לקנות מחשב ובסוף יצא שאני אחכה לקונרו (או שלא..?) .... וניסתי לעשות הדמייה כאילו שאני שם מחירים של קונרו עם הלוח והכל אבל יצא לי גם לשנות את דעתי מX1800XT לX1900XTX... והגעתי למחירים של 8500 ש"ח בקלות... התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח והשאלות שלי אליכם הם כאלה : עכשיו שראיתי כמה בערך יצא לי עם קונרו וכל הדברים שקשורים אליו , אני מתלבט אם בכלל קנות קונרו... נכון שהוא" שהוא הדבר הבא "במעבדים ,ויצאו 5 גרסאות שונות וככל הנראה אני יקנה את ההכי זולה ,ויש לה 2MB קאש האם זה ישנה לעומת הגרסאות השונות של ה4MB קאש?? האם זה שווה את המחיר? דבר שני הלוחות ,אין עדין הערכות למחירים של הלוחות?? ועכשיו הכ. מסך ,בוא נגיד שאני גיימר אבל לא משהו רציני…

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  7. מתלבט בין AMD לאינטל, בכל מקרה אין טעם לדעתי לרכוש 4 ליבות בשלב הזה, לכן נא להתבסס על מעבדי ליבה כפולה. המחיר כולל ציוד היקפי, ללא מסך. שימוש עיקרי - משחקים ואינטרנט. אהבתי את המפרט הבא מ KSP, דעתכם: ‏AMD - Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם ASUS M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסק קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך ASUS 8500GT Silent Magic 512MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E כרטיס קול 7.1 Channel Audio צורב Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec CX CH-03B, PSU HEC 500W מקלדות Logitech Internet 350 Blac…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  8. OK רצוי בלי Q6600 אז מסך כרגע לא ידוע אני מעריך שזה היה 22" ומעלה לא צריך עכבר או מיקלדת וגם הרכבה רק חלקים כולל מארז. תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  9. תקציב כללי של 1400 שקל(ניתן להתגמש), למטרות של casual גיימינג והמהרת המחשב. מה שאני צריך זה: - זכרון DDR2 667 mhz,חשבתי על 2 ג'יגה של OCZ CL4 מצאתי ב 260 משהו באזור. - קירור למעבד, אני חושב שה-Tuniq Tower הוא הבחירה הכי טובה, מצאתי ב 262 עם מאוורר. - כרטיס מסך, אחרון ולא כ"כ חביב, אחרי שקניתי מסך חדש("22 רחב 1680X1050) הכרטיס שלי לא סוחב כבר, כאן כבר לא חשבתי על כלום כי מזמן לא התענייתי בחומרה והשוק פשוט מופצץ בכל מיני כרטיסים. עריכה: את המפרט הנוכחי שלי ניתן לראות בטאב של המשתמש וכו'. ועוד משהו, כנראה שאני אצטרך ספק חדש לכל הדברים הנחמדים האלה, כרגע אני עובד עם 300W של HEC שבא עם ה 6A19 עריכה: אני רוצה להבהיר קצת את האג'נדה שלי. אני לא מחפש להחליף לוח אם\מעבד וכו', אם ת…

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  10. ראיתי את המחשב בבאג אני רוצה מחשב 17' חזק מאוד וניראה לי שזה המחשב שאני יקח הוא גם fhd עכשיו השאלה שלי אם הוא באמת טוב אם הכרטיס מסך שלו טוב למשחקים ולעיצוב גרפי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1289 בנוסף רציתי לדעת אם יש לו חיבור sata 3 או 2 כי גם את זה לא מצאתי בשם מקום ואם אני יכול לחבר אליו עוד ארד דיסק חוץ ממה שיש כי באתר של דל יש אפשרות להוסיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Optional 32GB SSD w/ Smart Response Technology Enhancement[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה כי חפשתי עליו ולא מצאתי כלום [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by Yoniarnon,

שלום, אני רוצה למצוא לחברה שלי נייד עד 3000 שח בערך, חשוב לה שהוא יהיה של לנבו מסך 15.6 ועם וין 10 היא צריכה אותו בעיקר לאינטרנט אופיס וצפייה בסדרות. אשמח להצעות מחיר. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: מתאימה למטרות, פחות קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא בטוח שאני יודע מה זה.. * משקל רצוי? לא קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה, אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל 1 tb * כונן אופטי: עדיף שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. קודם כל תודה על העזרה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188295 !!! מפרט: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח טוב הזמנתי את המחשב מפלונטר ביום חמישי והיום הוא הגיע. הנה תהליך ההרכבה: קודם כמה תמונות של החלקים: המארז פתוח: התהליך: דבר ראשון החלפתי את הפאנל I/O של המארז לזה שהגיע עם הלוח אם. הנה שניהם: ברגע זה נזכרתי שאסור להרכיב מחשב על שטיח מכיוון שיש אפשרות לחשמל סטטי הרסני ולכן עברתי לחדר שלי פעם ראשונה שאני מרכיב מארז מסוג "…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by YTZ,

אהלן, שוב עולה הסוגיה בנוגע לקניית נייד מארה"ב. הצרכים שלי הם כלליים (משרדיים, תכנות וכו'), בתוספת משחקים קלים-בינוניים. גודל מסך עדיף 15.6" עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה אחריות בינלאומית חובה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ועדיפות למקלדת מוארת. אני יכול לקנות מחנויות פיזיות ומאתרים: http://www.newegg.com http://www.bestbuy.com http://www.frys.com http://www.tigerdirect.com/ http://www.buy.com/ הנה מחשב לדוגמא: http://www.frys.com/product/7161832?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG ו- http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834131305 בינתיים הכי טוב שמצאתי. עוד אחד: http://www.buy.com/prod/samsung-np700z3ah-14-ultrabook-intel-core-i5-i5-2450m-2-50-ghz-silver/227218435.html?…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי חבר'ה, אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמטרתו העיקרית היא גיימינג רציני. המטרה שלי היא שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו ושיהיה טוב גם לשנה-שנתיים הבאות, עם אפשרויות לשיפור. דוגמאות למשחקים יהיו הסטארקראפט החדש, דרגון אייג' אוריג'נס, דיסייפלס החדש, ועוד RTS/כמה פירסט פרסון שוטרים. המטרה היא להריץ את כולם בהגדרות הכי גבוהות. במחשב אני אשתמש בצורה כבדה. מתכנן להשאיר אותו דולק ימים... הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1280*1024 (זו ההכי גדולה, נראה לי שזו הכוונה), אבל מקריאה מחפפת הבנתי שככל הנראה אצטרך אחר. אשמח לקבל המלצות למסכים כי אני לא מבין בנושא בכלל. מעבר למסך אני צריך רמקולים טובים. ציוד הקפי שיש לי שיחסית חדש הוא צורב LG DVDX22 DL G…

15. Savings Total Price EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail Item #: N82E16814130082 Return Policy: Standard Return Policy Replacement Plan -- $59.99 3 Year Service Net 1 Peripheral Extended Plan -- $59.99 $20.00 Mail-in Rebate $294.99 Arctic Silver Ceramique Thermal Compound - OEM Item #: N82E16835100009 Return Policy: Consumable Items Return Policy $4.99 GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA= - Retail Item #: N82E16820144062 Return Policy: Standard Return Policy $104.99 ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - R…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by pazer005,

אני משדרג את המחשב שלי. אמא שלי רוצה איזה מחשב ואני עושה מעין ערבוב חלקים בין מה שיש לי למה שהיא קונה ואחרי הרבה התלבטויות, השאלה היא מה עדיף למחשב לעריכת סרטים בעיקר. הייתי שמח לשחק גם משחקים אבל זה הקטע הפחות חשוב כרגע. מפרט ראשון: Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB P5QL/EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2x2GB Mushkin Silverline Edition Dual Channel GTS250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E WoW Edition Caviar Blue 2TB 7200RPM, 16MB WD5000AAKB Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS + ציוד נלווה רגיל מפרט שני: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB Patriot …

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by nissim_y,

האם המפרט הבא שווה את המחיר ? לצרכים ביתיים (windows xp,internet,office) לאיזה מעבד מקביל ה AMD Duron 2000 ? מפרט טכני: מארז:ATX Case 300Watt + 2 USB לוח אם Elite K7SOM + 4 USB מעבד AMD Duron 2000 זכרון 256MB DDR דיסק קשיח : 60GB 7200 כוננים: CD-Rom x 56 ,FDD 1.44MB כרטיס מסך: Sis 64MB o\b כרטיס קול: 128 Wave o\b כרטיס רשת: 100\10 הכנה ל ADSL או רשת ביתית מקדלת + עכבר + רמקולים מחיר: 1250

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by msean,

אהלן, לפני כמה זמן התייעצתי כאן ואחרי עוד קצת רפרוף באינטרנט הגעתי ל lenovo yoga 3 שאותו ארכוש ברביעי ויש לי כמה שאלות א. אחת העובדות שלי רוכשת בשבילי את המחשב מאילת, הבנתי שKsp לא מסכימים לרשום את הקבלה על שם מישהו אחר האם זה תקף גם לגביי תשלום מזומן? האם יכולה להיות בעיה עם האחריות? זו אחריות חיצונית בכל אופן.. והאם היא ניתנת לשימוש בכל מקום בארץ? ב. המחשב מגיע כרגע ללא כונן ssd האם אוכל להחליף בעתיד במידה וארצה? (לא כזה לחוץ לי כרגע המפרט יחסית טוב ומספק) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. לעומת LENOVO 0679-3PG G560 HP ProBook 4520s AH530-5 LIFEBOOK FUJITSU שלושתם בערך 3000 שח-מפרט די דומה (דרך וואלה-מכרז אישי) ב HP יש 3GB זכרון ולא 4 באחרים. אך ה3GB במהירות 1333 ולא 1066 כמו באחרים עם ה4GB. בHP כונן קשיח במהירות 7200 לועמת 5400 באחרים HP צורב LIGHTSCRIBE . HP זמן סוללה קצר יותר. ובכ"ז-איזה עדיף לדעתכם? ------------מפרט ל FUJSTU # מעבד עצמתי מסדרת המעבדים החדשה Intel Core i3 330M 2.13Ghz # כרטיס מסך חזק INTEL HD # חיבור HDMI לצפייה בפלזמות ומסכי LCD TV # תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth # מסך איכותי 15.6" HD LED לצפיה בסרטי High Definition # זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR3 1066Mhz # דיסק קשיח ענק בנפח 500GB # כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה # מחשב נייד…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אוקיי אז ככה כרגע יש לי מחשב מאוד ישן בן 5 שנים + ואני מעוניין ליקנות מחדש חדש אשמח לקבל 2 מפרטי מחשב : 1)מבוסס על AMD 2)מבוסס על אינטל. ואם אפשר בדרך חוות דעת קטנה על כל אחד מהמפרטים ווהמלצה לבי איזה מבניהם יוצא את המקסימום בהתאם לתקציב הנ"ל.. *בטח תישאלו אותי על oc איך שקואים לזה לפי מה שאני מבין באופן ממש קצר זה המרת מרהרץ אין לי בדיוק מושג בדיוק מזה אשמח לקבל פירוט קטן.. תודה..

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  21. אני כבר החלטתי עליו כי הוא נכנס לי בתקציב ועונה לי על כל הדרישות. עשיתי פה חיפוש בפורום וראיתי שמישהו שקנה אמר שכבר בהתחלה הסוללה מספיקה לו רק ל3-4 שעות,זה אצל כולם? עוד כמה שאלות: איכות ההרכבה,המקלדת,הכניסות,המראה הכללי והמסך,איך הם? תודה רבה לכם,אחלה פורום יש פה..

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. האם אפשר לקנות מחשב עד 3.5K שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בצורה חלקה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עד לסכום של 4000 ש"ח. הניידות שלו היא לא הדבר החשוב, אבל ברור שעדיף שיהיה קל. ''14.1 ומעלה... אני בעקרון צריכה את המחשב להפעלה של אינטרנט, אופיס ברמה גבוהה, פוטושופ ופלאש (לא ברמות מאוד גבוהות). מעדיפה מסך מאט ו- Trackpoint (אם התקציב מסתדר). כמובן שעדיף מחשב כמה שיותר חזק במסגרת התקציב מבחינת מעבד וזיכרון... אם יש לכם הצעות... תודה תודה תודה, ליאת

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. טוב, אני לא בטוח במאה אחוז שזה קשור פה לפורום, אבל אני בהחלט מתכנן לרכוש מחשב בשבועות הקרובים ולכן בין היתר אני רוצה לוודא שאני יודע כיצד להרכיב אותו באופן עצמאי. באופן אישי יש לי נסיון בהרכבה של מחשבים, יצא לי להחליף את הלוח אם שלי בעבר, ספק כוח, כרטיסים, זכרון, וכו... השאלה היא האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת בהרכבה של המפרט, כלומר, ראיתי שיש למשל משחות טרמיות למעבדים, האם זה חובה, האם צריך לקנות אחת? איפה שמים אותה? איפה עוד צריך לשים משחות טרמיות או דברים אחרים? האם יש משהו מיוחד שצריך לבצע בהגדרות של לוח אם באופן כללי (מלבד שדרוג BIOS לתמיכה בחומרה לפעמים, או משחק עם ג'מפרים) ? בתודה, אייל

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  25. שלום לכולם, המחשב הישן מראה סימני שביקת חיים והגיע הזמן לשדרג. אני מתכוון להשתמש בתוכנה BeTwin ץ (http://www.thincomputinginc.com/product_pc_sharing_betwin_vs.aspx) כדי ששני משתמשים יעבדו על אותו המחשב במקביל. בכל רגע צריך שיתאפשר שמשתמש מסויים יוכל לשחק במשחקים בינוניים (SC2 למשל) או לפתח ב VISUAL STUDIO כשהשני גולש באינטרנט או עובד עם OFFICE. כמו כן, אני אוהב להשתעשע מדי פעם ב PHOTOSHOP או עריכת וידיאו קלה וצריך שהמחשב יוכל לאפשר את זה בלי תקיעות (אבל בהחלט לא צריך ביצועי על פה) כמו כן, חשוב שיוכל להפעיל סרטי (HD (1080P. חשוב שהכרטיס יתמוך בשני מסכים במקביל כשכל אחד מהם ברזולוציית HD. תודה מראש! ותשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסו…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.