ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים קראתי שבאירופה החלו למכור את המחשב החדש של חברת טושיבהQosmio G40-108 במפעיל היבואן המקומי אין עדיין השערה לגבי מועד הגעתו לארץ האם קיימת דרך ליבוא אישי דרך אתר מכירות בריטי והאם המחיר לשיווק לארץ פטור ממע"מ בריטי ומחוייב במע"מ בארץ וכן האם יחולו מסים אחרים והאם לבד מהטבעת העברית במקלדת קימים הבדלים שיקשו עלי בשמוש בו מצורף קישור לאתר המכירה http://www.gultronics.co.uk/og/index1.asp Intel Core 2 Duo T7700 (2.4Ghz), 800MHz FSB 4MB L2 Cache, 2048MB DDR2 1024MB Intel Turbo Memory RAM, (200GB+200GB) HDD, 17" TFT TruBrite WUXGA+, NVIDIA GeForce 8600M GT with 512MB dedicated video memory, HD DVD/R- SuperMulti(DL) +R, Integrated WiFi 802.11a/g/n, Bluetooth, Digi…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
התבקשתי לברר כמה אפשר לבקש על מחשב יד 2 מעבד: AMD 2200 לוח: אני לא יודע בדיוק אבל יש עליו 2 סלוטים זיכרון DDR זיכרון: 512 (2 סלוטים תפוסים של 256) צורב: dvd lg מותקן עליו XP כמה אפשר לבקש/לקבל עליו? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
P4 2.4GHz Northwood C ASUS P4P800 865PE 1024MB DDR 400MHz Gigabyte 6800GT Special Edition 80GB 7200RPM צורב דיסקים LG כונן דיסקטים 1.44 מארז ATX ספק Sunshine 480W הזכרונות של Hynix
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפרסם את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים... אני מעוניין לקנות מחשב יד שניה.... לא משהו חדש... מבחינתי גם פנטיום 2. אבל שיהיה מכובד ושמיש. הרד דיסק בנפח סביר ולא חייב שיהיה מסך..... אם למישהו יש למכור או מכיר אמישהו אני אשמח אם תפנו אליי...... או פה או באיי סי קיו 38861431 זה ממש חשוב ומבחינתי כמה שיותר מהר..... תודה מראש!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ערב טוב חברים. מצאתי בחור במקום העבודה שמוכר מחשב עקב עזיבה לחו"ל. המחשב נמצא בשימוש 4 חודשים ועל הרכיבים עדיין יש אחריות מלאה. המפרט הוא: מעבד: AMD 3800+ X2 dual core לוח אם: DFI SLI DR זכרונות: Corsair XMS series 2x1gb כרטיס מסך: EVGA 7800GT 256MB דיסק קשיח: Western Digital 160GB 8MB Buffer מארז: Thermaltake Xaser III ספק כוח: Thermaltake 480w purepower גוף קירור: Thermalright XP90 עכבר: Logitech MX1000 על המעבד, לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח וכרטיס מסך יש אחריות. השאלה שלי האם כדאי לקנות, והאם כדאי בכלל לקנות מחשבי יד שניה ? לפי טענת הבן אדם במחשב לא נעשה overclocking רציתי גם לשאול איך אני יכול לבדוק האם הרכיבים בסדר ופועלים כמו שצריך או שיש בהם בעיה ??? האם יש תוכנות הי…
-
- 15 תגובות
- 926 צפיות
-
-
P4 2.6 Presscot Neo 3-MSI משהו כזה חח מה שאייבורי שמים :[ 120GB 512MB FX5700LE-MSI ספק ג'נרי אפילו לא יודע כמה וואט. כל המחשב קומפלט כמה שווה?יש לי אותו שנתיים והציעו לי עליו 900. אם זה לא המקום תעבירו,לא היה לי פורום אחר בראש שמתאים.
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הי ראיתי פרסום עכשיו באתר יד שנייה ורציתי לקבל חוות דעת לפני שאני יוצר קר. המפרט לא מפורט מדי, אבל כל המרכיבים העיקריים מוזכרים: מעבד: Interl i7 4770Kקירור: ninja 3 עם בורר מהירות לוח אם: Asus Maximus Heroזיכרון: Kingston HyperX BEAST 16GBכרטיס מסך: MSI GTX 980Ti Gaming 6GB דיסק Samsung 840 250GB :SSD דיסק קשיח: WD Red 2TB ספק כוח Antec 650W מארז Corsair Spec Alpha מחיר: 4,400 מה אתם אומרים, שווה?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים, שוקל רכישה של המפרט הבא יד שנייה, הכרטיס מסך היה בשימוש 1.5 שנים. אשמח לשמוע בכמה ש"ח הייתה קונים את המפרט הזה? והאם הוא יריץ 4K גיימינג? מפרט: מעבד ryzen 5 7700x לוח אם ASUS B650M plus זכרון Kingston ddr5 8×2 16 gb 5200 קירור מעבד נוזלי msi corelquid p240 ספק כוח Seasonic 750 80+ bronze כרטיס מסך palit 3070ti דיסק קשיח kingston Nvme 240 gb Crucial nvme 500gb מארז Corsair Cristal seriws 280x
-
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הספק של המחשב הישן שלי ככל הנראה נשרף (P4 2.8 2G RAM). והאמת שכבר אין לי ממש כוח לנסות לחפש לו ספק חדש. מטרות המחשב הן מאוד מינימליות - אינטרנט, משחקי פלאש לאחיינים, חיבור למסך נוסף והרצת סרטי FHD - לא חובה אבל יתרון. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בעלות. חשבתי לנסות למצוא מחשב יד שנייה כדי להוזיל עלויות. איזה מפרט יד שניה כדאי לחפש? התקציב הוא גג 800 שקלים, עדיפות לפחות. core 2 duo עם כרטיס מסך שכולל 2 יציאות ייכנס בתקציב הזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, במסגרת עבודתי אני צריך להרכיב מחשב המיועד לחישובים נומריים. בשביל שתבינו את סדר הגודל של התקציב עליו אני מדבר, אציין שכרגע בניתי מחשב עם המעבד הכי חזק שמצאתי - Intel Xeon Processor E-52687W, 8 cores, 3.1 GHz Turbu, 20MB cache, כאשר אני מתכוון לשלב שני מעבדים כאלו על מנת ליצור מחשב עם 16 ליבות. השתמשתי בלוח אם תואם - Intel W2600CR2 עלות המפרט היא כ-30,000 ש"ח. בניית המפרט תהיה מודלורית, כך שבהתחלה אני מתמקד במעבד, ואחר כך ארכוש כרטיס מסך חזק. התעוררה שאלה, שאודה לכם על עזרתכם - האם עדיף להשקיע באמת בעמדה חזקה שכזו לצורך החישובים, או שעדיף לרכוש כמה עמדות חלשות יותר, ולקשר ביניהן כך שתוכנות החישוב ידעו להשתמש בכל המעבדים של העמדות ביחד? כלומר, איזו שיטה יותר אפקטיב…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התבלטתי בין זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1204 לזה: http://skypc.co.il/pl_product~sky14~88~0.htm מה יותר משתלם ויותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום , התחלתי לבנות מפרט שמובא בהמשך וצריך כיוון נכון והשלמה. המחשב ישב במרכז הבית וישמש גם לעבודה, חצי תכנותית (visual studio) וחצי משרדית, וגם בתור מדיה סנטר. מסך וכרטיס טלוויזיה לא במסגרת התקציב, כבר יש: מסך Samsung SyncMaster 24, כרטיס טלוויזיה AverMedia Hybrid 007. המחשב יקבל כניסות טלוויזיה (אנלוגי או דיגיטלי), יציאת ה-D-Sub תלך למסך, יציאת ה-DVI אמורה ללכת למקרן. כמו כן מעוניין שיציאת האודיו תלך לכניסת Direct 6 Channel של רסיבר. עדיפות למארז מדיה שוכב, כך שימוקם בתוך שידת סטריאו מאווררת (כלומר שיש בה זרימת אוויר, לא שיש בה מאווררים). מפרט אפשרי: מארז ANTEC NSK2480 BLACK 380W מעבד Intel Core i3 530 2.93GHZ 4MB LGA1156 BOX לוח אם Gigabyte GA-H55-UD2H זכרון…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מקבל מחשב נייד לכן אני מעוניין למכור את המחשב הנייחד שברשותי, זה המפרט: מעבד: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray קרור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם:Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 זכרון:2 כרטיסים 1333Mhz של 2 ג'יגה פטריוט סה"כ 4 ג'יגה הארדיסק (מודה קצת חלש):500 ג'יגה של סמסונג 16MB Sata2 כרטיס מסך:LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 ואחרון ספק כח: סיסוניק 660Watt 80 הערכה? תודה לעונים עריכה: כמובן שיש גם צורב, מאוור קידמי שהוספתי ומארז-ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הנה הבקשות שלי: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך! במידת הצורך - כמה שצריך אבל רק אם זה ממש הכרחי אני מדבר פה על מחשב בינוני -. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקי מחשב בעיקר כמו:Conter Strike:Source, COD:BO לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות. האם יש צורך בציוד היקפי ?כן! אני רוצה שבתקציב יכללו המוצרים הבאים: עכבר(של רייזור), מקלדת(לא חשוב כל כך אם היא מקצועית או לא). אוזניות של סטיל- סירייס,פאד של סטיל-סירייס(QCK HEAVY). ומסך LCD בגודל בינוני(אין לי מושג באינצ'ים). עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 לא מעוניין לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחלתי לעשות סטרימינג ונראה שהמאמץ קצת כבד על הכרטיס/מעבד. אני חושב על האפשרות לרכוש מחשב שיוריד את העומס של השידור מהמחשב העיקרי, מה העקרונות מאחורי מחשב ייעודי לסטרימינג? מה דרישות המינימום לסטרימינג של גיימינג, אם בכלל יש הבדל בין זה למשהו אחר? איזה מחשב (בהרכבה או שלא) אתם ממליצים? אודה לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי .. ברצוני לקנות מחשב לצורכי סאונד (מיני אולפן הקלטות) וגם לצורכי עריכת סרטים ותמונות ברמה חובבנית.. אשמח לקבל הצעות לשידרוג או הצעות לחיסכון... ולקבל הצעה לגבי מארז שקט. * הכי חשוב לי לדעת האם המחיר מתאים למפרט או שהוא יקר מידי.. אטרקטיבי..וכו' תודה לעוזרים.. מעבד: INTEL QUAD CORE Q9450 2.5 Ghz 12 MB 1333 MHZ מחיר : 1472 ¤ לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 Intel® P35 DDR2 מחיר : 520 ¤ זיכרון: KINGSTON DDR2-800 PC-6400 2048MB LC 5 מחיר : 209 ¤ דיסק קשיח1: SEAGATE ST3160811AS 160GB SATA 2 7200 Barracuda 7200 מחיר : 195 ¤ דיסק קשיח2 :SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200. מחיר : 260 ¤ כרטיס מסך: Gainward BLISS 8600GT 512 MB PCX TV DVI מחיר : 298…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
רציתי לברר כמה יעלה באופן הכי זול מחשב שיכול לצרוב 4 דיסקים של DVD במקביל במהירות נורמלית באופן הכי מינימלי. אין צורך בכרטיס מסך שלא אונבורד, כרטיס קול, כרטיס רשת (יש לי אקסטרה בכל מקרה), מספר יציאות USB או כל דבר אחר. מעבד שיכול לספק את העניין ולהפעיל מערכת הפעלה (עדיין בלבטים אם XP או משהו של לינוקס) אבל לא צריך מעבר. צריך כמובן 4 צורבי DVD, מינימום (סטנדרטיים, מהירות X16). אופציה ליותר, מבורכת ביותר. אפשרות לחיצוניים, אך עדיפות לפנימיים. מארז בגודל נורמלי עדיף, אם כי לא קריטי. יש המלצה לאיזה מפרט שיתאים לדרישה במחיר של עד 2500? מה המחיר המינימלי שאפשר להוציא איתו מחשב כזה? אפשר לקבל קצת פרטים לגבי איך לחבר מספר רב של צורבי DVD ביחד ללוח אם? איך ניתן לחבר את הכמות הגבוה…
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אני שואל בשביל מישהי שיש לה חנות. היה לה מחשב all in one שנשבר לה. השימוש שלה זה אקסל וגלישה. הצרכים שלה זה מסך גדול (הכוונה לא לפטופ) ויראה טוב. זה לא חייב להיות all in one אבל נראה לי שזה הכי יתאים. מצאתי את זה: Lenovo IdeaCentre A340-24IWL https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1026775 לא מצאתי ביקרות עליו. אשמח להמלצות ברכות לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר עדיף באזור 3K ומטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
טוב זה לאימה שלי, אז אני גיי בטוח שכל מפרט מתאים לה, כי היא תיהיה רק באינטנת(1.4G+'256MB+'20G+...) הראתי כל מיני ניידים ב3K~ אבל היא לא רוצה עבים וכבדים מידי. אבל היא רוצה גם שהמחשב יהיה דק ויפה, כמו הניידים של LG.....(היא רוהצ גם שהוא יהיה קל, אבל ניידים קלים עולים הרבה....) כמו שהבנתם התקציב הוא מינימום (מינימום זה יכל להיות 6K אבל באמת שיעלה מינימום ושיהיה יפה)
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אחרי המון שיטוטים והתייעצויות פה באתר די גיבשתי עמדה לגבי איזה מחשב אני צריך. אני מחפש מחשב שיהיה אמין ויציב בלי קריסות ובעיות. אם אתם חושבים שצריך לשנות את התקציב קצת לאיזה כיוון אז אין בעיה. העיקר לא לחסוך יותר מדי ואז לקבל "מחשב סוג ב" שיעבוד לאט ולהרגי ששמתי כספי על קרן הצבי... (אגב, השימושים הם אופיס, אינטרנט וסרטים) אז לפי כל ההמלצות שקיבליתי זה המפרט הכללי שגיבשתי ואשמח לעזרתכם מכאן מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H (תודה רבה לנייק על ההמלצה) - אם אתם חושבים על לוח אחר אז תגידו לי כי אני ממש לא מבין בלוחות. רצוי שתהיה יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית), חובה יציאת HDMIאו DVI, רצוי יותר משני חריצים לזיכרון. זכרון פנימי 4GB הרד דיסק 3200AAKS של WD. (שו…
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כרגע מחשב בן 3 שנים (פלוס מינוס), ורק לאחרונה שמתי לב שהוא נהיה "עגלה" רציני... הסימן הראשון היה בזה שהוא נהיה ממש ממש איטי למרות שההתקנה של הווינדוס יחסית חדשה (אין וירוסים), והסימן השני הוא כשהתקנתי משחק חדש (NEED FOR SPEED) ושמתי את ההגדרות הגרפיות על הכי נמוכות המשחק ממש זוחל ולא עובד חלק... לגבי זה שהמחשב איטי (באופן כללי) ראיתי אתמול כתבה בערוץ 2 שאמרו בה שזה יכול להיות בגלל שההרד דיסק שלי מאד ישן ונשחק שחיקה טבעית, לדעתכם זה נכון\יכול להיות? דבר שני אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך והזיכרונות, המפרט הנוכחי שלי כרגע הוא כזה: AMD ATHLON 3200+ 64 BIT GEIL 1 GB (לא זוכר כמה MHZ) WD 80 GB SATA 1 HARD DISK כרטיס מסך - Leadtek Geforce 6600gt 128MB ה…
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לדעת כמה המחשב שלי שווה , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. וכמה כל החבילה שווה .... המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel core 2 duo E7300 2.66 hz Gforce 9400 gt 2 gb ram Win 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן Intel(R) 2Quad Cpu Q6700 @ 2.66Ghz 2.67Ghz Ram 2gb System 32bit Os x64 bit based processor המחשב קצת איתי עכשיו הבן שלי התחיל קצת לשחק במחשב .. האם יעזור להוסיף עוד 2gb לזיכרון?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-