ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב נייד של MSI דגם PR601. מעבד T5800 ו2 GB זיכרון. בלוח אם יש כרטיס מסך משולב של אינטל -4500 שכמובן לא מתאים למשחקים. הייתי רוצה בצורה כלשהי לשדרג את הלפטופ על מנת שיוכל להפעיל משחקים ברמה קצת יותר גבוהה (אני לא מצפה להפעיל קרייסיס). ידוע לכם על דרך כלשהי להוסיף למחשב כרטיס מסך חיצוני אולי? או לחבר ללוח אם? השאלה היא יותר למומחים של הפורום שבמקרה אולי ניסו את הדבר או שמעו על דבר כזה בחו"ל. ידוע לי גם שיש בעיה מבחינת ההספק שהמחשב נועד עבורו ושבכלל זה מה שנקרא long shot..
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כבר זמן מה,שאני בחיפושים אחר מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי, (פוטושופ ועיצוב גרפי,adobe premiere, אפטר אפקטס, וגיימינג בעיקר) הגעתי בסופו של דבר לדגם הזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14440 השאלה היא האם הדגם הספציפי הזה יספיק לי עם יכולות רינדור טובות לתוכנות עריכה ולהריץ משחקים בלי תקיעות על איכות נמוכה או שמה יש ללכת את האקסטרה מרחק ולשלם על דגם כזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14442 יש לציין ש 4269 שקלים זה הקצה של הקצה שאני מוכן להוציא. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. ברשותי כמה חלקים למחשב, אשמח להשלמת החלקים למחשב שלם כדי לקבל את ביצועי הגיימינג הכי טובים שאפשר עבורם: כרטיס מסך: RTX 3070 TI לוח אם: Gigabyte B560M AORUS ELITE מעבד: I710700F זיכרון ראם: VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 ספק כוח: Gigabyte P750GM מסך: 1440p 165hz החלקים שנותרו אני מניח הם קירור למעבד, מארז וזיכרון למחשב אבל פה אני פה לשאול אתכם, איזה חלקים בעצם נשארו, ומה כמובן הכי מתאימים וטובים לביצועי המחשב. לגבי הזיכרון אשמח שהוא יהיה 2 כונני SSD. תודה רבה! אשמח שזה יהיה מ-TMS.
-
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקה קצרה במס' חנויות אני מתלבט בין HP Pavilion dv6660 לdell Vostro 1500 לThinkPad R61. מה מומלץ מבין השלושה? (אם מישהו יודע על מחשב יותר טוב בטווח המחירים של אלו - עד 5500 בערך, (שלא הזכרתי) אשמח אם תכתוב לי עליו) ועוד שאלה קטנה, האם אפשר להאריך למחשבים שציינתי את זמן העבודה ליותר משלוש שעות? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה, האם האינטל אטום יכול לסחוב 720P והאם יש כרגע אולטראנייד כלשהו בתקציב שלי שיכול לסחוב 720P או ללכת כבר על משהו כזה: http://www.freakm.co.il/Product.asp?productid=200
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב אשמח למפרט מחשב למשחקים לילד עד 7,000₪. משחק fortnite, fall guys,mine craft. אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו האתר של לנובו העולמי? שניתן לבחור דגם ולהרכיב ולשנות בו כל פרט וכל רכיב, אתרים ישראליים או אתרים מחו"ל שניתן להזמין דרכם לארץ תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחר כמה שנים טובות עם מחשב של לנובו מדגם y5070 touch שכבר מתפרק אני מחפש מחשב נייד חדש של דל (בגלל האחריות שהיא בין הטובות שיש ) מה שחשוב לי זה : מעבד מדור 13 של אינטל(אשמח להסבר מה ההבדל בין הסדרות של המעבדים ) כי מזמן לא רכשתי מחשב השימושים העיקריים צפייה ואחסון סדרות משחקים לדוגמא gta החדש שיצא בעתיד ועוד חיבור כבל רשת Type c ומקלדת מלאה ומוארת מה שהכי חשוב אחריות בבית הלקוח
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אחים שלי אני מבולבל ולכן נתתי לכם המומחים לעצב לי מחשב ב-7000 ש"ח כמו שאתם רוצים לא חשוב לי החברות אני צריך את המחשב למשחקים ועבודות אני סטודנט. וגיימר
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן ! אתמול ביקשתי הצעת מחיר עבור המפרט הבא והמוכר בחנות המליץ לי להחליף את המעבד ל D820 בטענה שה D805 חלש מדי ולא יוציא מהמערכת את מיטב הביצועים , מה אתם חושבים ? מעבד: INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 3Y לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX68G256D GEFORCE FX6800GS SLI 256MB DDR3 PCI-E זיכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y צורב: LG GSA-4167B(B) DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y מארז: COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm מאוורר : ARCTIC COOLING FREEZER 7 Pro
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג בשווי 7500 שקלים. יש לי מסך 2K שאני לא מתכנן להחליף בזמן הקרוב. נקודות שחשוב לי לציין: 1. לא הולך לעשות OC בכלל 2. מעוניין במחשב שקט ככל האפשר 3. מעוניין במחשב קטן, מעדיף מארז Mini ITX אם ניתן 4. לא יודע אם זה סטנדרטי בלוחות אם מודרניים אבל אני רוצה חיבוריות WiFi ו-Bluetooth מובנות אשמח לדעת איזה מפרט אפשר לרכוש בתקציב הנ"ל ואם יש סיבות טובות לחרוג מן התקציב. תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אם ניתן להישאר במסגרת התקציב אעדיף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ס…
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
- 4 followers
-
-
היי לכולם, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. ברצוני לקנות מחשב שיהיה גם טוב למשחקים.. לא פחות מ-160 ג"ב זיכרון קשיח ולא פחות 1024 מ"ב המחיר שאני חושב לשים עליו הוא 2500 ש"ח.. אין עליכם ח'ברה... בתודה: ישי
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כמה שיותר כבד, הקלטות ועיבוד מוזיקלי כמו קיובייס, סרטים כרגיל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג (זתאמרת לא כל כך פאקטור) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות נשמע לי סביר, אבל עדיף כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שום דבר שלא סטנדרטי כיום, כמו יואסבי HDMI וVGA * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? הרגיל * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר, מה טוב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף אני רוצה להוסיף שאני אני טס לאנגליה בסוף החודש הבא, אם יש אפשרויות משתלמ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחרי יותר מ 3 שנים הגיע הזמן לשדרג את המחשב,הכי חשוב לי ש FLIGHT SIMULATOR X ירוץ חלק,,,אין לי צורך במסך,HD וצורב. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ מעבד NF4-Ultra-INF DFI לוח אם WinFast PX7800 GT (256 MB) Vivo Leadtek כרטיס מסך 2 * Corsair 512 MB DDR 400 זיכרון Samsung 930 BF מסך JS WD 250 GB דיסק קשיח 4550A NEC צורב די וי די BENQ 1640 צורב די וי די שקיבלתי מתנה אז בגלל זה שמתי אותו על הדרך אני יודע שאין צורך Thermaltake Soprano + 430W מארז Thermaltake big typhoon cpu cooler גוף קירור
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה מהמורות, זה המפרט שאני מתכנן להזמין. מטרותיו: 1. פיתוח "כבד" על שני מסכים. 2. משחקים "קלים". 3. חיבור לטלוויזיה. 4. שקט יחסית. 5. ללא OC. הערות/שאלות: 1. כרגע עוד לא שמתי מאוורר על המעבד, אני אשים אם אגלה שמאוורר הסטוק רועש מדי. 2. אני שוקל להחליף את המארז ל - 6A19 + מאוורר טוב על המעבד. 3. האם ישנן הערות כלשהן על הספק? הוא יחזיק את כל הרכיבים, או שצריך לחזק אותו? 4. מה טיב הזכרון? האם כדאי להחליף אותו למשהו יותר מוכר? 5. הקנייה תתבצע ב - TMS. הערות/הארות תתקבלנה בשמחה. והמפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM ¤1001 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז Coolermaster Centurion 532 Silver RC-532-SKR3 ¤329 1 קירור ל…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב מינימאלי לאופיס\אינטרנט על XP, הדילמה הגדולה שלי היא לגבי המעבד והלוח, נראה לי שעדיף AMD בתקציב הזה. כמו כן מארז עם ספק איכותי עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל (כאמור ללא כרטיס מסך וארד-דיסק, ילקח מהמחשב הקודם) תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה דעתכם על מחשב מיני NUC אינטל Celeron N2820 2.4GHz זכרון 4GB דיסק SSHD 500GB כולל יציאות USB3 ויציאת HDMI ב-1300ש"ח? 1. תקציב מקסימאלי של 2000 ש"ח אם יש סיבה - אולי SSD? 2. ישמש בעיקרלצפייה בסדרות וסרטים (לא לחוצים על איכות מטורפת) וגלישה באינטרנט 3. יחובר לטלויזיה 40 אינץ' 4. אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה 5. אזור חיפה 6. שיחזיק 3 שנים תודה!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב לבן דוד שלי הדרישות שלו זה מחשב שיחזיק להרבה זמן ובשביל זה הוא מוכן להשקיע 4500 ש"ח (-+ 500 שקל) הוא ישתמש במחשב למשחקים (בעיקר ל CS:S) אבל רוצה להיות מוכן גם למשחקי העתיד ושלא יצטרך להחליף את המחשב בקרוב אני רוצה שיהיה לו מעבד של AMD64 3200+ עם nforce 3 אבל מכיוון שאני כבר לא כ"כ מעודכן בנושא החומרה לאחרונה אני פונה אליכם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טופס לבקשת חוות דעת על מפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:400 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:GTA V AC:U כל החדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הכותרת הבנתם, מה שחשוב לי שיהיה מחשב נוח לשימוש עם מסך טוב ומקלדת נוחה מבחינת מעבד וכרטיס מסך אני לא חושב שצריך להגזים כי אני לא עושה בו שום שימוש של משחקים או דברים כבדים חשוב לי יציאת HDMI או כל יציאה למסך LCD בשביל לראות סרטים איזה חברה מומלץ? יודעים איפה כדאי לקנות? על אילו נתונים להסתכל? קראתי את המדריך אבל הוא דיי כללי, ואני לא יודע למתי הוא מעודכן תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה, מחר אנחנו הולכים לקנות לו מחשב, משום מה הוא החליט על זה היום. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים , ואנטרנט. כולל מסך- יש סיכוי לדבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-