ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
נתנו לי הצעת מחיר לגבי המחשב הזה. יש לו מפרט די חזק והמחיר שלו די נמוך יחסית למה שהוא מציע רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר את החברה הזאת ויכול להמליץ או שלא להמליץ על המחשב הזה. תודה! ד"א זה יבוא אישי מטייוואן. זה המפרט הבסיסי של המחשב: CPU INTEL T7500 Dual core processor; FSB 1066MHz :מעבד Memory 2GB DDR3 1066 MGZ :זיכרון DISK 250 GB 7200 RPM :דיסק קשיח ATI M96 512MB 128 bit GDDR 32M X 32 * 4 :כרטיס מסך Support 15.6” W HD Glare (1366x768 ) , W-LED :מסך משקל: 2.75 קילו מחיר: 4500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין WIN XP. המחשב לא מגיע עם CD המכיל דרייברים. השאלות: האם כל הדרייברים נמצאים על הכונן הקשיח? האם בזמן התקנת XP וחלוקה למחיצות, המחיצה עם הדרייברים לא תימחק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי יש ברשותי מחשב מיני נייד של Compaq, מסוג Mini PC יש לו דיסק קשיח 1.8" והוא דיי בעייתי, ההוינדוס נותן שגיאות שצריך להחליף אותו, השאלה שאלי אם אפשר להשיג דיסק קשיח כזה, פתחתי את המחשב ושמעתי את הדיסק עושה קצת רעשים מה שכן גם שמדליקים את המחשב הBIOS נותן שגיאה, מה עושים ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן אהלן, יש לי נייד compaq nx7400 שלא נדלק (בטריה חדשה, וגם כשהיא בחוץ המחשב לא נדלק). אין לי כ"כ ניסיון ביידים, זה הראשון שלי שיש לו בעיה. זה מן הסתם ספק כוח, נכון? אם כן, איך אני מחליף לו? אני אמור לקנות אחד שמתאים לדגם שלי ספציפית? תודה רבה רבה, איתמר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שאלתי היא האם המחשב הזה שווה במונחים של : עלות - תמורה. מבחינת צרכים הוא עונה על צרכי : אופיס אינטרנט וכאלה. ניתן לקבלו ב24 תשלומים שזה גם שווה ערך לכסף. ואם לא הוא אז אשמח לאפשרויות נוספות? אלון
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב בעל מפרט מצוין לצרכי, ומחיר זול מאוד. השאלות שלי הם : 1. האם ואיך זה פוגע שהאו מחודש ? 2. מה אורך חיי הבטריה שלו (לא הצלחתי למצוא בשום אתר בחו"ל) 3. האם ההקלדה בו נוחה ברמה של טושיבה וDELL ? יש לו מקלדת מלאה (כפתורים בגודל מלא) ? 4. מה רמת התקשורת שהוא מציע מבחינת זיהוי רשתות ? הנה כמה קישורים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8846&perur=2&t=46&c=603 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741769 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
*שואל באופן כללי המעבד שלו זה Intel® Pentium processor T4300 3 ג'יגה ו כרטיס גרפי חיצוני NVIDIA GeForce G 103M 512MB האם אפשר יהיה להריץ משחקים(משחקים לא כבדים כמו למשל כמו פיפא או פרו וכו..) על הדגם הזה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
Hi, I don't know what happned to my hebrew so... I need your opinion for the next computer, I;m going to use it as Gaming and Programming Computer. I need it with a monitor, and if you have another commendation it will be great! Tnx in advanced, מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 485W כמות: 1 - מחיר: ¤476 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤661 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500G…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
Computer that will move fast, mostly for internet and writing use, games included too ofcrouse but in low usement. the budget is 2000 not more. including LCD "17 and optical mouse+keyboard+case. The case wont have to be something special, something ordinary. Thanks.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מישהו רכש אי פעם מהחנויות הללו? http://www.conics.net/ http://www.dynamism.com/#home אשר לפי הבנתי מתמחות בגאדג'טים יפניים ומוכרות worldwide דגמים כמו Kohjinsha ושות'... אם היה אמיץ-לב שרכש במחירים שלהם (אני בנתיים רק יכולה לעשות window-shopping ;D ומזילה ריר על ה-Kohjinsha SX ), מה הניסיון איתם לגבי משלוח לישראל?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
CoolerMaster NotePal R9-NBC-ADAS זהו קירור למחשב מישהו יכול להגיד לי עד כמה זה עוזר ושימושי ??
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מעבד - Intel Core 2 Dou E8400 זכרון - ocz ddr2 4gb לוח אם - Asus P5K Pro כרטיס גרפי - ATI Radeon hd 5450
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T6600 vs. Intel® Core2 Duo Processor P8400 האם קיים הבדל משמעותי בביצועים שעבורו שווה לשלם כ-400 ש"ח נוספים ?! נצא מנקודת הנחה כי שני המעבדים ירוצו עם אותו כ. מסך ואותו הזיכרון 4GB, תחת מ"ה Vista. שאלה נוספת - אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שרכש מחשב נייד מאייבורי. המחירים שלהם ממש זולים ביחס לשאר, אני באמת לא מבין איך ... אני מתייחס כרגע ספציפית למחשבים ניידים תוצרת HP. האחריות על המחשב הינה אחריות של HP למשך שנה בלבד, עם אפשרות להרחבה למשך 3 שנים תמורת תשלום, איך זה שקיימים פערי מחירים שכאלה, כאשר בכל המקומות מציעים את אותה האחריות? תקנו אותי אם אני טועה, אבל אחריות של HP אומרת בעצם שבמקרה של תקלה אני מדבר ישירות עם HP, מבחינתי החנות משמשת אותי אך…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
האם יש סיכוי שיצא לשוק נייד עם מפרט דומה לזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410498 עם הבדל של מעבד מרום אם אני אחכה עד חודש?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות שיהיו עוד מעט הרבה ניידים בשוק עם core 2 duo או להסתפק במה שיש? מה ההבדל הגדול ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בוצעה אצלנו הזמנה ל CORE I3. רציתי להראות לכם ולשתף. תהנו ;D http://www.facebook.com/photo.php?pid=3068317&l=5ab72cc32a&id=585669517
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, יש לי שתי הצעות למחשב נייד, בערך באותו מחיר. אני מתלבט בין שני המעבדים. ה380 בא ב2.35GHZ ואילו ה2310 בא עם 2.1GHZ. שניהם עם 3 מגה קאש. האחד Sandy bridge והשני arrandle. האם יש הגבלה בארכיטקטורות לגבי תדר הזכרון? מה עדיף מבין השניים? איך הם באותו מחיר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה במפרט. אני מעוניין במחשב לעבודה בעיקר עם פוטושופ ולייטרום תחת חלונות 7 64 ביט. אני מעוניין גם במעבד עם אפשרות טובה לO.C ושנותן תמורה טובה לכסף (לא 50% תוספת כסף בשביל 10% ביצועים). לדעתי ה750 יותר מתאים לי מ860, הלא כן? אשמח לעזרה בבחירת לוח שמתאים לצרכי, קירור טוב להמהרה, 8 גיגה זכרון, ספק, מארז, צורב, דיסק 1 טרה, כרטיס מסך (לא למשחקים) שיתמוך במסך 24",בתקציב של עד 3.5, גג 4 מבחינת מארז, אני מחפש משהו קטן אבל שעדיין יהיה אפשר להכניס את הקירור, 3 דיסקים וצורב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
סליחה אם אני הופך למטרידן עם השאלות הללו, אבל אני לא מוכן לקנות מחשב נייד לפני שאני מתייעץ איתכם: כל הנתונים זהים, כאשר ההבדל היחידי בין שני הלפטופים שאני מתלבט בינהם, הוא המעבד: מצד אחד - core i7-720QM 1.6Ghz מצד שני - Core i5-450M 2.4Ghz תודה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
יש למשהו מושג למה הוא עולה פי 2 מה-920 ? האם המחיר הזה ישאר כך, גם אחרי שיגיעו הסדרות החדשות (כי זו לא אותה משפחה?) האם יש VALUE 4 Money במחיר הזה ? או שזה סתם מחיר כדי שאף אחד לא יזמין את המוצר ?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום ! החלטתי שאני הולך לקחת מעבד CORE I7 , התקציב שיש ברשותי הוא עד 6.5K , הרכבתי מפרט ב TMS , זקוק לחוות דעת. Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 Cooler Master RC-690 + Corsair 550VX PSU Cooler Master Long Life Case Fan 120mm X3 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GB PQ CL9 Western Digital 1TB 16Mb SATA II WD10EACS Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PCIe LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS 6323 ש"ח תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד , בעוד כמ שבועות/חודשים כשיגיעו מעבדי הskylake, ורציתי לדעת איזה מעבד יתאים לשימושים שלי: הרבה אינטרנט, תכנות אפליקציות, תכנות (לא כבד)בשפות שונות: java-script,python,c#,assembly,html , משחקים קלים (minecraft גג לא יותר מזה), וקצת עבודה עם גוגל sketch-up. חשוב לי במיוחד זמן סוללה ארוך 8+ שעות ומשקל קל. האם מעבדי core M החדשים m5/7 יספיקו? התעניינתי במיוחד עקב צריכת החשמל הנמוכה שלהם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה סדרות מעבדים שכבר לא יודעים איך להשוות בינהם מישהו יכול למקם לי פחות או יותר איפה המעבד הזה עומד ביחס לסדרת קור טו דיו הרגילה אני יודע שהוא מהדלי הספק ולכן הוא יותר חלש ומהירות השעון שלו היא 1.4 אבל הבנתי שמהירות שעון לא תמיד משקפת את המציאות המעבד הזה הוא כחלק מלפטופ, ומיועד לאופיס, גלישה, ובצפית סרטי HD האם הוא יעמוד בדרישות של ניגון 1080?? אני יודע שזה קשור גם לכרטיס מסך השאלה אם הוא לא יגרום לי לצוואר בקבוק או משהו? אם יעזור הנה קישור עם הפרטים שלו http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGHN תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-