עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש לקנות מחשב חדש למשחקים וצפיית סדרות וסרטים לHDTV המחשב לפעמים יהיה מחובר לLCD (בשביל סרטים). אני מחפש מעבד של אינטל, 2 ג'יגה זיכרון, 500GB כונן קשיח וכרטיס מסך תומך DX10 אני לא צריך ציוד היקפי ואני לא מתכוון לעשות OC למחשב. אני רק רוצה לציין שלא חובה להשתמש בכל התקציב. במידה ויש הבדל גדול במחיר בין דגם לדגם אבל הבדל קטן בביצועים אני אעדיף את הדגם הפחות טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  2. בעיקרון אני רוצה לשדרג לצורכי משחקים וכדי להחליף את ה SDRAM... יש לי P41700 Asus p4b-c (נדמה לי שזה זה.. לא בטוח) Asus Gf 2 Mx 400 460 SDram זה בעיקרון מה שאני רוצה להחליף השאלה שלי היא למה (המגבלה של ה 2000 זה רק ללוח אם מעבד וזכרונות הכרטיס מסך זה כבר משהו אחר.. ) אני מתלבט אם לחכות ל PCI EXPRESS או להחליף עכשו כי בעיקרון השידרוג הוא בשביל HL2 DOOM 3 הצעות?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  3. שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי, שישמש בעיקר לעבודת אופיס, כמובן חשוב החיבור רלשת, ואולי סרטונים. ממש לא מחשב גיימרי. חשבתי על מסגרת של עד 3K אולי קצת יותר. כשהסתכלתי באתרים הגעתי למחשבים האלו: של טושיבה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300new שהוא במחיר ובאיבזור מעולה, זיכרון RAM יותר גדול מהאחרים (למרות שאני מוכן לשדרג את כולם ל-4 ג'יגה), יש לו אחריות טובה אבל הארד דיסק קטן יחסית למרות שהוא המינימום הנדרש 160 ג'יגה. בנוסף שני אלו של לנובו, שהם אותו מעבד למען האמת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1PJ472G ו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415 לפי הבנתי הממש לא מרובה בברנדים, מה שגורם לי להתלבט זה בעובדה שהראשון…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  4. ואולי כמה משחקים יחסית קלים מידי פעם. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  5. אחרי 3.5 שנים עם פנטיום 3 שכבר מקרטע קבלתי הצעה למחשב מבוסס AMD לפי המפרט הבא( לא מיועד למשחקים) + processor- amd athlon xp 2500 + motherboard- epox ep8rda3 memory - hynix 512 ddr 333 video card- ati radeon 9200 128ddr case -e-star 350w 2usb front סה"כ 2200 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לאופיס אינטרנט קצת משחקי ילדים לא משהו כבד - העבודה הכי קשה תהיה המרת וידאו לזה אני מעביר את הרכיבים התקינים מהמחשב הישן. מה דעתכם ? יספיק כדי לבצע המרות מוידאו אנלוגי למחשב? מה עם הזכרון -אני לא כל כך מכיר את HYNIX . האם הם טובים או לשנותלחברה אחרת? ומה לג…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. המחשב נקנה מ-KSP אז אם אפשר שהמחירים יהיו משם... וכן אני יודע שזאת לא החנות שהכי כדאי לקנות ממנה אבל מה אני אעשה.. חשוב שיהיה מארז טוב עם סטייל.. קירור כמו שצריך עם מאווררים גדולים אין צורך בציוד היקפי (גם לא מסך) כרטיס מסך של nvidia הארד-דיסק טרה של סמסונג מעבד של intel לוח אם שיחזיק גם לשידרוגים בעתיד ו..זהו נראה לי... תודה מראש! ואני לא סתם אומר את זה כי אני יודע שתמיד באתי לפה לבקש עזרה קיבלתי את העזרה הכי טובה שרק אפשר לקבלללל אני גם אודה לכם אחר-כך בעצם אז מה זה משנה..

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. 1.התקציב הוא 3000 ++ 2. מטרות: אופיס, סרטי HD אינטרנט משחקים חדשים שהכל יעבוד וגם בעוד שנתיים המשחקים החדשים יעבדו לפחות חלק מהם אם זה אפשרי 3. ציוד הקפי: ספק כוח טוב 4. 5. העדפות: לא רוצה AMD או CELERON 6. עיצוב חשוב קצת לא יותר מידי וקירור מה שצריך כדי שהמחשב יעבוד הכי טוב שאפשר 7. חשוב שקט אבל לא מפיע לי אם יש קצת רעש אני רוצה שיהי מחשב טוב ושאני אדע שעוד כמה שנים אם אני ארצה אני אוכל לשדרג אותו במה שאני ארצה ושאלה נוספת האם שווה להשקיע בquad או coure 2 גם יספיק לכמה שנים טובות וגם שאלה בקשר לזכרון DDR3 האם בו כדי גם להשקיע או שמספיק לוח אם שתואם לו

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

אהלן, בקרוב אקנה את אחד מדגמיי האיימק לשימוש בעיקר בלייטרום, עם אולי מעט פוטושופ. ההתלבטות היחידה שלי היא האם להשקיע ב i7 ולהישאר עם 8GB RAM, או להישאר עם i5 ולהשקיע ב 16GB RAM. אני לא בטוח באיזה תחום התוכנות שציינתי יותר טובעניות. תודה ויום טוב. (נ.ב. - הכונן יהיה כונן fusion בכל מקרה, שעדיף לי מאשר SSD ולהיות מחובר ל HDD חיצוני כל היום)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב המבוסס על מעבד AMD לצרכיי משחקים, עבודה ושימוש כללי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשר לחרוג ב- 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3, WoW, Far Cry 5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

10. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מחשב DELL INSPIRON 15Z-5523 ULTRABOOK מערכת הפעלה: Windows 8 Home Edition 64-bit מעבד: Intel Core i7-3517U Processor זיכרון: 8GB RAM at 1600MHz דיסק קשיח: 500GB SATA + 32GB SSDR מסך: "15.6 High Definition LED Display כרטיס גרפי: Intel® HD Graphics 4000 כונן: DVD RW + CD RW מיקרופון ומצלמת רשת HD מובנים קישוריות: Intel 2230 Wireless-N צבע: כסוף האם הוא יותר טוב טכנית ומעשית מהמחשב: MacBook Air i5 2012 128SSD 4GB זיכרון איזה מחשב תכלס יותר טוב מהשניים? הייתה לי התלבטות והזמנתי את ה-DELL לפי הנתונים תכלס וגם לא…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by mtndiv,

מחפש אולטרה בוק עד 3 אלף, במקרה הכי גרוע אני יכול להתפשר על עוד 500 שקל. חשוב שיהיה מהיר וחזק למשחקים, וכמובן שיחזיק הרבה זמן סוללה. חשוב שיהיה מחברה שיש לה אחריות טובה וארוכה. המחשב הוא לעבודה משרדית, אבל גם יריץ משחקים... תודה משחקים לדוגמא: CS:GO , COD

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by ShaySolomon,

שלום, יום ראשון אני הולך לקנות מחשב חדש מIVORY או KSP. הסתובבתי קצת באתרים שלהם ושמתי לב לחבילות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania מחשבים במבצע > מערכות מומלצות AMD > חבילה אחרונה A4. מה שאני מחפש זה מחשב לגיימינג בינוני (הגדרות גבוהות) - גדול (הגדרות בינוניות) במחיר משתלם ונוח. אשמח להצעות שדרוג וביקורות. תקציב - סביבות ה2500 ₪, ניתן לחרוג ב200-300 ₪. תודה לעוזרים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, מוזיקה, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט שלא יסתנוור מהשמש ואור וגודל 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר רזולוציה גבוהה ! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אפשר תאורה למקלדת * משקל רצוי? כמה שפחות...עד 2.6 ק"ג לדעתי משו כזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

14. הדגם הוא: Lenovo G505 Model Name: 20240 האם המקוריות באיביי באמת מקוריות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  15. פשוט הוא עושה לי שאין לו הכול וצריך להזמין וזה עולה משלוח ובלאגן אז הוא נתן לי אפשרויות ופשוט מה שראיתי שממלצים פה אז אמרתי לו שיזמין עם יש פה חלק שכדאי בדחיפות לשנות אני ישנהה יש לי עד מחררר עכשיו הכי חשוב לי לדעת בקשר לספק והזיכרון איך הם ? זה השנוי שעשיתי במפרט כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe 540 מעבד - Intel Pentium Dual Core E5300 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 244 זיכרון - KINGSTON DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz 360 *-כונן קשיח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 280 ספק 400W thermaltake 300 שקל בהתחלה זה הייה ככה השנוי שהוא עשה לי שזה יותר באיזה 150 שקל בערך כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4830 51…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  16. מה דעתכם? מה יש לצפות למצוא בסכום כזה? מהסתכלות על לוחות יד שניה אני רואה שהרוב פנטיום 3.. המצב באמת עד כדי כך רע, או שיש לצפות למשהו נורמלי בתקציב?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי הסוללות: סוללה סוללת 6 תאים 53WHr Li-Ion Battary לבין 28WHr ההזמנה של המחשב מחר כך שאשמח לתגובה מהירה, תודה רבה. עריכה: בחיפושים באינטרנט מצאתי שזה כמות הוולט בשעת עבודה שהבטריה מספקת שאלתי החדשה היא כמה זמן הבטריה תחזיק בפעילות שוטפת?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  18. אני מחפש נייד לחברה סטודנטית לרפואה. השימוש העיקרי יהיה כתיבה וגלישה באינטרנט. הדרישות הבסיסיות: מסך 13" זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) מקלדת נוחה להקלדה ממושכת. (כן אני יודע שהכי טוב לנסות בפועל אבל הכוונה היא שלא יהיו מקרים שהלוח טאץ' נלחץ בטעות בזמן הקלדה...) כונן DVD (אלא אם יש אופציה ממש טובה שמצדיקה כונן חיצוני...) חשוב שיהיה קל ונוח לשאת כפי שמצופה ממחשב בגודל הזה... מחיר סביבות 4500ש"ח ואם אפשר אז שיהיה אסתטי =] אני מקווה להזמין אותו בשבוע הקרוב, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום,ברצוני לרכוש מחשב חדש לעריכת סרטים. היום ברשותי מחשב סביר הכולל את המפרט הבא: P4 3.0 GHZ LGA 775 (הדור הישן ללא ה-64 ביט וללא ליבה כפולה) 2GB DDR 400 80 GB 250 GB SATA GeForce 6600 GT 128MB זה בגדול. עכשיו למחשב החדש אני רוצה להעביר את הארדיסקים מה שאומר שלא אזדקק להארדיסק בנפח עצום במחשב החדש כך שאוכל לחסוך בעלויות. לצערי אם כבר מחשב חדש אז גם זכרונות חדשים וחזקים יותר (דוגמת DDR 2 800 וכו') כך שאני גם אאבד את ה-2 GB שיש לי כרגע. מה שדרוש לי בגדול זה מעבד חזק,הרבה זכרון לפחות 3GB ,הארדיסק קטן (כי אני אעביר את ההארדיסקים מהמחשב הזה) וכרטיס מסך נחמד שיריץ גם קצת משחקים בקלות (הכרטיס הנוכחי מריץ הכל, גם את Crysis ושאר המשחקים הכבדים חוץ מהחסרון שיש לו רק 128 מגה). אין …

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  20. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=108125]AMD Ryzen 7 7800X3D AM5 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 2300 [b]קירור למעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php…

21. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימי…

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  22. לאחר שנים עם מחשב חלש P3 933 גיפורס 4 440mx החלטתי להשקיע במפרט הבא ... רגע לפני שאני מזמין אותו רציתי לשאול בחורים רציניים כמוכם על המפרט הנ"ל כמובן שתפקיד המחשב העיקרי הוא להרצת משחקים שבטופ! 1 Teac Floppy Drive 1.44 - מחירו 65 1 Mag 17 CRT 786 PFs -מחירו 712 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 -מחירו 312 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM- מחירו 519 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box - מחירו 1,110 1 Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 - מחירו 556 2 Twinmos 256MB DDR400 PC3200 - מחירם 500(2 סיטים) 1 Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP - מחירו 1,350(כרטיס חזק לא ? ) סה"כ 5000 שקל לאחר הנחה קטנה שעשו לנו אבקש את דעתכם כי אני עוד היום רו…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by stam,

שלום לכולם רציתי את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא : 270 מארז מארז ידית+Bond 500W+Usb בחר מארז ¤979 מעבד Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 1M Cache HT FSB 800 בחר מעבד ¤590 לוח אם Asus P4P800-SE (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800 בחר לוח ¤510 Micron DDR 512MB PC3200 400Mhz בחר זכרון ¤513 Western Digital 120GB 7200RPM 8MB S-ATA בחר דיסק קשיח ¤210 כרטיס קול Creative Live 5.1 בחר כרטיס קול ¤890 כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600XT בחר כרטיס מסך ¤50 כונן 1.44 Mitsumi 1.44 בחר כונן דיסקטים ¤120 סי די רום Asus CD x52 בחר סי די רום ¤0 - - - בחר DVD ¤354 צורב DVD NEC ND-3520A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) בחר צורב ¤0 - - - בחר מודם ¤0 - - - בחר כרטיס רשת ¤50 H…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by גורצי,

שלום, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שווי של מעבד i5-650. אין לי מה לעשות איתו כי הלוח התקלקל... תודה!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. * תקציב: 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב: תכנות, הפעלת שרתים וירטואלים, סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 13.3'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום (*ויז'ואל סטודיו, גלישה עם מספר טאבים פתוחים, סרטוני יוטיוב, שירים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: רצוי, לא מחייב. * הערות: עקב הדחיפות, הרכישה מתבצעת בארץ, אך יש אפשרות לרכוש בדיוטי-פרי אם העניין אכן כדאי. *** כרגע ה-Lenovo Yoga 14 הוא מועמד מוביל. מה שמפריע לי בו זה שאיכות הצבעים במסך לא גבוהה וכן יש לו Mini HDMI ולא חיבור HDMI רגיל. תודה …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.