עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by romzzz,

AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2160 Elixir 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2179 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪672 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1311 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 RaidMax Eclipse Black 4x120mm Windows, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by red4ever,

שלום, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים (מכיוון שההחלטה על מה ללכת תקרה ביום הקניה) - אחד ב-2000 ש"ח והשני ב-3000 ש"ח. בשני המפרטים הדרישות זהות: לא צריך שום ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי וגם לקצת משחקים (בעיקר כדורגל/פיפא וקצת CS/קאונטר-סטרייק). הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק ויפה (ואני יודע שהדרישות בשבילם לא בשמיים). כמו כן, כרגע אני עם מסך ישן של LG בגודל 19 אינץ' שישודרג בעתיד כנראה למסך של DELL בגודל 23 פלוס/מינוס. גם יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג בגודל 320GB. האם כדאי להעבירו למחשב החדש או ללכת על קשיח חדש? בקיצור, אתם המבינים פה, אז אני אשמח לעזרה/עצות/מפרטים. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by TupeInRevers,

יש אפשרות שגם אעשה בו סטרימינג למשחק קל מאוד (OSRS), הלימודים הם לימודי פסיכולוגיה. שני המחשבים שאני מתלבט בינהם הם: https://ksp.co.il/?uin=41568&select=.268..271..162..1358..132..211..214..213..1798..347..4517..2012..442..123 ו https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23200

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by Matankzr23,

שלום לכולם אני צריך חוות דעת על מחשב שאני אולי יקנה בקרוב... אלה המטרות שלו.. מטרות עיקריות : 1- מוזיקה (רק לשמוע לא לערוך או משהו כזה) -----> שזה אומר שאני גם צריך רמקולים 2-תוכנות כבדות (פוטושופ 3DSMAX 9 ועוד....) 3-לראות סרטים המחשב שלי הוא לאאאאאא למשחקים בעיקר... אני בקושי ישחק בו... אין לי זמן חח אבל אני בכל זאת רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים משהו כמו WORMS החדש ומשחקים כאלה לא משהו מוגזם.... זה מה שהרכבתי (אני לא מבין סתם לפי מה שנראה פה עשיתי) מ SKYPC: (מקסימום 4500) מעבד AMD Athlon 64 3800+ Dual Core, 2.0GHz , 1MB Cache 866.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M51GM-S2G 463.00 ¤ זכרון למחשב (שתיים) SUPER TALENT 1G 667MHZ 1100.00 ¤ דיסק קשיח Western Digi…

5. Started by nisim166,

חברה אני צריך שאתם תיבנות לי מפרט שבנוי ליצירת מוזיקה בתוכנת הקיובייס ובנוי לעבודה אים הרבה VST (כלים וירטואלים ) תודה מראש בה 2000 שקל ללא מסך

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  6. כמובן מדובר בAMD וכל השאר אתם תציאו

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

שימוש עיקרי: משחקים

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבחירת מחשב לשימוש כתחנת מדיה ביתית. המחשב יושב באופן קבוע בסלון ומחובר לטלוויזיה, לפיכך נדרש שיהיה קטן ככל האפשר. על המחשב להיות בעל נפח הארד-דיסק גדול (כ-750 ג'יגה לפחות). ייעודו המרכזי הוא לאחסן כמויות גדולות מאוד של תמונות (כ-100,000 כיום), קבצי מוסיקה וסרטים. בנוסף המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים, ובמקרים רבים נדרשים חלונות רבים הפתוחים במקביל. המחשב אינו משמש כתחנת משחק למשחקים הדורשים משאבים רבים. יציאות נדרשות - HDMI, VGA, כמובן USB3. יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה שתגיע עם המחשב - אטפל בזה בעצמי. לגבי התקציב - עד 2000 ש"ח. כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך..... תודה רבה וחג שמח! עמית - - - תגובה אוחדה: - - - המליצו ל…

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  9. שלום לכולם: אני רוצה לבנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים אך לא לוותר גם על עריכת\המרת סרטים (פינקל 11 והמרת סרטים שירוצו על eeePC) סכום: עד 3000 ש"ח -אין צורך בספק כח (יש לי של enermax 82+Pro 525W). -אין צורך בעכבר,מקדלת,מסך,צורב\BR,מאווררים למארז,רמקולים ומערכת הפעלה. +בלוח האם חובה סלוט PCI רגיל אחד בשביל כרטיס קול X-Fi Gamer של קריאטיב שנדמה לי ששוה להישאר איתו (נכון??) +חובה לוח אם מסדרה Z עם LucidVirtu. +מארז שישאר איתי לעוד הרבה זמן. אני אסתדר בלי בעייה עם H.D של 500G (אפשרי אפילו 320G אם זה משמעותית פחות). חשיבות עליונה לשקט=9 (זה גם מחשב לימודים שחייב להיות [glow=red,2,300]שקט[/glow] כשלא משחקים בו). אין לי כל עניין באוברקלוקינג. יש לי כעת כ. מסך GF8800GT 5…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  10. טוב אין הרבה מה לפרט, מפרט מצורף מארז COMPUCASE שכחתי את שם הדגם, זה שמגיע עם הספק 300 של HEC אז זהו בערך, דעתכם בעניין, שידרוג או חדש. תודה, גיא Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by djz,

אני מעוניין לקנות מחשב לילדים בעיקר ללימודים ומדי פעם משחקים קלים, העדפה למחשב שישרת אותנו לאורך זמן כמה שניתן. המערכת מבוססת על מפרט דומה והמשתנים הם המעבדים ולוחות האם יש מה לתקן/לשפר במערכת? אין לי כל כך אפשרות לחריגה בתקציב אז אם אפשר להוציא מהתקציב יותר אשמח להמלצות. תודה רבה! 1. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/100-100000158BOX]AMD Ryzen 5 3500X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 727 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104036]Arctic Cooling Freezer 34 for AMD Bulk[/url]…

12. מה נשמע? אני חדש פה.. אני צריך עזרה במפרט אחד בשביל עבודה משרדית (3 אלף שקל) ואחד בשביל משחקים (8 אלף ללא OC), כולל מסכים וציוד היקפי לשתיהם.. אני קונה מKSP הם פתחו סניף ברעננה. ואני צריך ROUTER טוב לחבר בין שתי המחשבים... תודה למגיבים =)

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  13. שלום, מעוניין במחשב למשחקים ב-2300 ש"ח. חשוב שתהיה אפשרות בעתיד לשדרוג של כרטיס מסך בלי שהמעבד \ לוח יהוו צוואר בקבוק. עדיפות למפרט מ- skypc או מ- iqpc (אם האחרון זול במאה ש"ח ומעלה). תודה,

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח אני רוצה מעבד של אינטל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/ Call of duty modern wafare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לשחק על איכות High גוד…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by iii2,

שלום, אני מחפש מחשב ללימודים אקדמאיים לקרוב משפחה. הדרישות הן מאוד נמוכות, אופיס, מחשב מהיר ותו לא. תחילה חשבתי על הכרום בוק, אבל נדרש שטח אחסון (128 GB לפחות) למוזיקה ולהורדות, קשה להסתמך רק על האינטרנט, ולכן הכרוםבוק די ירד מהפרק וחזרתי ללוינדוס. דרישות: מסך קטן, עד 14 אינץ מעבד מהיר , עדיפות ל intel כונן קשיח (אין בעיה לרכוש מחשב עם שטח אחסון קטן ולהחליף בעצמי לSSD, עלות הכוננים נמוכה מאוד היום) אם אפשר אז כמובן מחשב כמה שיותר דק וקל. אין צורך בכרטיס מסך או ווינדוס. עדיפות לרכישה מארה"ב, אמאזון, ebay, במקרה הזה התקציב הוא 400 דולר (ועם יש דגם משמעותית טוב יותר, אני יכול גם לחרוג בעוד 50 דולר). אשמח מאוד לעזרתכם, ניסתי לחפש בעצמי אך הרוב הגדול של המחשבים הוא 15.6 וזה כ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כ- HTPC - יישב בסלון. המטרה צפייה בסרטים וסדרות. יחובר ל - LCD (חשוב שיהיו בו כל היציאות כמובן - HDMI , VGA USB וכדומה.) אני מעוניין שיהיה גם קטן ויפה וגם טוב כמובן , חשוב שיכלול כונן /צורב DVD + אפשרות לחבר שלט. יהיה נחמד אם יהיה ניתן לחבר לממיר או לטלויזיה לצורך הקלטה. תודה מראש לכל עזרה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by 10ziv,

. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר אבל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,שירים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא צריך כרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by midnight-web,

אני צריך לרזולוציה 1280X1024 למשחקים כבדים כמו CRYSIS... לא אכפט לי בכלל כמה המחשב יעשה רעש (מה שיש לי עכשיו הוריקן אז אני כבר מורגל) אני מתלבט קשה בין הQ6600 וה E6750,א ני מתכנן להשתמש במחשב הזה מינימום 4 שנים, אני מעדיף גם כרטיס מסך של NVIDIA, הevga 8800gt superclocked edition למרות שהרבה אנשים ממליצים על innovision ichill 8800gt, מה ההבדל ביניהם? (חוץ מטיפה כסף פחות ומאוורר אחר... בחיים לא שמעתי על החברה innovision...) דיסק קשיח 250GB, (מעבד, כרטיס מסך, לוח אמ, זכרונות, HD, ספק, מארז (הכי חשוב לי במארז שיקרר את המחשב לא ממש אכפט איך הוא נראה וכמה רעש עושה) אני צריך את המפרט מהחנות www.noacom.co.il בהעדפה אפשר גם www.pandas.co.il תודה!

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by a_a_aa,

אני עומד לרכוש את מפרט המחשב הבא המיועד לילדים בגילאי 5-14 המחשב מיועד לשימוש יומיומי [מעבד תמלילים ,אינטרנט,משחקי מחשב -לא צריך גרפיקה באיכות מדהימה,עיבוד תמונה ע"י פוטושופ...] 474 474 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 BOX מעבדים AB281 463 463 1 לוח אם ABIT KN9S AM2 לוחות אם KN9S 332 332 1 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 160YS 394 197 2 זיכרון Corsair DDR2 512MB 667MHz CL5 זיכרונות למחשב VS512MB667D2 383 383 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe כרטיסי מסך 28490 176 176 1 צורב NEC AD5170A X18 DVD כוננים אופטים AD5170A 268 268 1 מארז מחשב כולל ספק HEC 6C60 300W מארזים 6C60 . מסך קיים LG '19 התקציב קצת לוחץ אז אם א…

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  20. אם אפשר לפרט מחירים של כל פרט ואת המקום שבו אפשר למצוא את כולם. נכון לעכשיו מחפש מחשב מותאם למשחקים, בסגנון של מנג'ר ופרו אבולושיון, גרפיקה לא הכי חשובה, שיחזיק לאורך זמן . אני מעדיף כאלה עם ליבה כפולה, ו1000 מגהבייט של ראם. באותה הזדמנות לרשום לי מה עדיף, פנטיום או amd תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by tom776,

שלום, אני מחפש מחשב נייד dell Inspiron 1520 8600M http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-250.htm הבנתי שבחנות הזו כבר אין... מישהו יודע מי משווק ואיפה אפשר לקנות אותו? וכמו כן אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על מחשב טוב עם מפרט דומה. תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  22. 1. מה התקציב? תקציב של עד 5000 ש"ח- אפשר לחרוג במעט 2. מטרות המחשב? גיימינג נטו, משחקים כבדים מאוד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 22" רחב, מקלדת ועכבר (עדיפות לאלחוטי, אבל פחות קריטי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי יותר (שיהיה כלול במארז) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מתוצרת אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה למחשב שקט, בנושא הקירור- לא משנה, העיקר שיפיק את המיטב והעיצוב פחות חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה, ללא מערכת הפעלה חוקית (יש …

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by rtmblog,

מה דעתכם על המפרט הבא? מיועד למשחקים במסך 24 FHD הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1007/987 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D3H - Gigabyte - 4x up to 64 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - mATX (24.4x17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 375/368 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2K2-16-PC - HyperX - 16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz - With new PC Only - PC4-17000 CL14 - 1.2V…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, נראה לי שלזה... אני מתכנן בעתיד הלא רחוק לבנות מחשב (מבוסס אינטל) שאני רוצה שיהייה מקורר ושקט עם מעט מודינג (כמו LCD או VFD, FAN CONTROL וכו') לפני בניית המפרט, רציתי לדעת אם ישנם רכיבים כלשהם (ספק, מאוררים, כבלים וכו') שכדאי להביא מארה"ב - כלומר או שאין בארץ או שהם משמעותית זולים יותר [אין ממש תקציב, אבל רכיבים מעניינים או משתלמים ישקלו] אשמח לכל רעיון תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by noodle,

שלום רב, המחשב הישן ביותר בבית נפטר, ז"ל. אני צריך מחשב בתקציב של 3000 ש"ח, חריגה לא אפשרית! ואם אפשר לחסוך. ללא ציוד היקפי כלשהו. המחשב הולך להתחבר למסך samsung 2333SW FHD רזולוציה טבעית 1920X1080 השקט חשוב בדרגה של 8-9. (אני לא רושם 10 מפני שלדעתי מארז של 10 לא נכנס בתקציב ) המחשב מיועד לגלישה, תכנות, סרטים, ומשחקים - המשחקים הם משחקים בינוניים אין צורך בהגדרות גבוהות, הגדרות בינוניות- זה מספק. לא מתוכנן אוברקלוק, אין צורך במערכת הפעלה. שאלה נוספת: המחשב הישן לפני כ-7-8 שנים האם אפשר לעשות משהו עם הכונן הקשיח שלו? יש שם משהו כמו 80GB בנוסף יש לי זכרונות DDR1 של 256X2 וזוג נוסף של זכרונות DDR2 512 כל אחד, האם אפשר לעשות איתם משהו? כמו כן אם יש הצעות לגבי החלקי…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.