עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן!@ אני מעוניין במחשב חזק לעריכת מוזיקה, שיהיה אינטל,אם אפשר לוח של אסוס יהיה מעולה. וגם המארז שיהיה כזה מדליק של nzxt משהו בסגנון דרוש גם כרטיס קול בינוני, משהו שיספק את היצרים! בתודה מראש חברים, התקציב 2500 שח"ים!

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by alont,

ברשותי 2 כרטיסי 5970 של sapphire שנקנו לפני שנה וחצי במצב טוב ועדיין באחריות בזיזגז. יש לי גם את הקופסאות שלהם. כמה הם שווים כיום?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=343 אני מקבל הנחה מסויימת שזה מניופאן בגלל זה לי העדפה שזה יהיה משם ;D אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ, העיקר שיהיה ידידותי ולא כבד מדיי! בבקשה מי שיכול לעזור !! אייסר דל או האייר

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-4000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? הקלטת/לכידת, עריכת וקידוד וידאו ב-HD, צפייה בתכני HD ומשחקים "בינוניים". א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - AFX, Fraps, Virtualdub; שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה של המסך הקיים(Dell 2408WFP) היא 1920x1200. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים "בינוניים"(?), למשל: סטארקראפט 2, מיינקראפט, פורטאל 2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ramtsi,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70%, align: right]- מחיר המפרט 6100. - שימוש למשחקי מחשב וסימולטורים - אין צורך בציוד היקפי - שקט לא כלכך חשוב. - מתוכנן OC קל. - אין צורך במערכת הפעלה. - נקנה באייבורי - אין בקשות מיוחדות. - מתוכננים שדרוגים בעתיד. [/TD] [/TR] [/TABLE] מעבד: i5 4670k box לוח אם: asus z87 k מאוורר: zalman cnps10x optima ספק כח: seasonic ss 650 rt + 80 gold כרטיס מסך: asus nvidia gtx760 oc dc2 2 gb ddr5 זכרונות: corsair 2X4Gb ddr3 1600Mhz מארז: thermaltake commander gs-III מסך: dell 23" led ips 8ms 1:2000000

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by ramc6,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד SONY VAIO , נשברו לי כפתורים במקלדת , והחברה שקניתי את הנייד דרכה כבר לא קיימת , מישהו יודע איפה ניתן לקנות מקלדת למחשב נייד סוני ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  7. שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות לשיפור המפרט הבא: Price list updated 13-07-2011 מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1425 1 1425 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 835 1 835 זכרונות‏ DDR3 1600Mhz Price Units Total 4x4GB Corsair Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24 1120 1 1120 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1550 1 1550 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB SATA III ST31000524AS 285 1 285 כונני SSD‏ OCZ Price Units Total OCZ Vertex 3 2.5'' 120GB SSD SATA III MLC Retail 1390 1 1390 צור…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  8. הינה המפרט: כרטיס מסך:ati sapphire radeon x700 הלוח אם:ECS Elitegroup kn1 sli lite extreme מעבד:AMD Athlon 64 processor 3200+ הארד דיסק:HDT722516DLA380 צורב: HL-DT-ST DVDRAM GSA-416 ספק כח: gyrotech atx 500w זכרון: Two slots of 512 mb אפשרות מסוימת שחשבנו עליה היא להוסיף 1GB RAM ולהחליף למעבד AMD DUAL CORE העניין הוא שאין לי כ''כ מושג בקשר לתמיכה של הלוח במעבד.. תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by OvD,

אני צריך רק 1. מעבד-AMD 2.לוח 3. כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו cs וכד' בלי ציוד הקפי וכול השאר רק מה שרשוםפה^^ זהו כול השאר יש לי כבר ושהיה טוב למשחקים וגם לOC נחמד

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

אני צריך מפרט למשחקים ב4000 שקל, ללא כרטיס מסך. (יש לי 7800GT) שיהיה 4000 מקסימום, לא שקל יותר! באמת! המפרט צריך לכלול מקלדת ועכבר. דרישות מיוחדות: -Logitech G5 או MX518. -ללא צורב DVD תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by A.j.23,

אני מתכוון לקנות כמה חלקים בעוד חודש בערך, כך שתעדכנו אותי אם כדי לחכות שהמחירים ירדו.... -אני צריך מעבד (אני מעדיף AMD) והאם כדאי לקנות 64 ביט -לוח אמ? -איזה זיכרון כדאי וכמה? (האם כדי לקנות DDR2?) -והכי חשוב, איזה כרטיס מסך ישתלם לי ויתן ביצועים גבוהים לאורך זמן. תקציב: בסביבות ב2700 שח. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  12. אתם אנשים שכנראה מבינים דבר או שניים במחשבים :smoke: כי אני לא ממש... ??? אז אולי אתם תוכלו לעזור לי. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מדי (בסביביות ה 6000 ש"ח). אז שמישהו יעזור לי לעזור לו :saint:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ולא לעבור ת-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רשום במספר 1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 FSX TEAM FORTRESS CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  14. הנה המפרט של המחשב החדש (בעוד מספר ימים אצלי) מעבד AMD athlon64 3500 socket AM2 לוח אם: Asus M2N-E (socket AM2) זכרון: Kingtsone 1GB DDR2 667MHz כרטיס מסך: Asus 7600GS 256MB הארד דיסק: Western Digital 160GB 7200 זכרון מטמון 8MB (SATA2? צורב DVD LG מהירות 18 מארז סטנרדטי, ספק סטנדרטי - 500W הצרכים שלי הם יחסית פשוטים, אני לא גיימר רציני, רק הדבר היחיד זה שאני רואה הרבה סרטים, משתמש בהרבה תוכנות שיתוף קבצים (במקביל אני רואה סרטים, סורק וירוסים וכו...) וגם אולי בעתיד אשמח להשתמש בויסטה לעבודה אופטימלית (שירוץ חלק) *שמעתי שהספק הג'ינרי לא כדאי, וצריך להחליפו - מה דעתכם? ובכלל, מה דעתכם על המפרט, האם יספק אותי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי נייד DELL VOSTRO שהחזיק כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה יש בו סדרת תקלות (קטנות) שגורמות לי להאמין שחייו אינם ארוכים עוד. המאוורר התחיל להרעיש, הכונן הקשיח מרעיש לפעמים, וממש היום קרסה לו הסוללה לחלוטין (עובד רק עם חיבור קבוע לחשמל). בנוסף, אין לו חיבור לטלויזיה ושאר צרות שבגינן אני שוקל החלפה בעתיד. ברור לי שעדיין אפשר לתקנו כרגע, אבל אני שוקל להתפנק. אני מניח שאוציא על נייד חדש כ-4000 ש"ח, ובינתיים לא ממש החלטתי אלו תכונות חשובות לי בו. אני מניח שאתפנק כמה שיותר בגבולות המחיר שאקצה לי, אבל כלום עדיין לא הוחלט. בעיקר הכי הכי הכי חשוב לי שהדבר הזה לא יראה מוסך. סחבתי עם המחשב הנוכחי קצת למעלה מארבע שנים ללא אף תיקון או מעבדה ואני מעוניין לחזור על חוויה דומ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by tomermu,

אני רוצה להחליף מחשב שמשמש שרת במשרד. אני לא רוצה שרת ייעודי (שיקר הרבה יותר) אלא מחשב רגיל שארכיב שישמש כזה (זה מה שקורה היום בפועל). השרת אמור להיות פועל 24 שעות , כשמכבים אותו רק בשבת. יישבו עליו כמה תוכנות משרדיות , (NT וכו'). מתחברות לשרת הזה ברשת בערך 8 תחנות עבודה גם במשרד וגם מרחוק (דרך האינטרנט אבל לא שליטה מרחוק אלא ע"ג IP). רציתי לדעת (בגדול) כשאני מבקש הצעת מחיר להרכבת מחשב כזה מה הדרישות צריכות להיות? מבחינת מעבד, לוח אם , ספק כח קרור, זכרון , דיסק קשיחים, גיבוי קבוע בצורת RAID או משהו אחר? התקציב הוא עד 2000 ש"ח. כשאם החריגה נדרשת לצורך חוזק המחשב- אז נחרוג. תודה.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. אהלן ברשותי מחשב נייד lenovo 3000 c200, כרטיס מסך 945GM של INTEL מובנה בלוח אם. הבעיה היא שהקצב רענון של המסך עומד רק על 60HERTZ וזה לא בריא לעיניים ולראש ובזמן האחרון התחילו לי כאבי ראש בעקבות שימוש ממושך במחשב. מה שאני מחפש זה איך אפשר לא דרך התפריטים הרגילים(כי דרך שם אין אפשרות), אלא דרך דוס או תוכנה אחרת שפשוט תכריח את המחשב לעבוד בקצב רענון יותר גבוה (השאיפה בין 85-100HERTZ), ולא אכפת לי אם זה לא הכי בריא לחיי המסך וכדומה.... בתודה מראש לעוזרים. (אם יהיו כאלה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, השגתי כבר במחיר ממש טוב מעבד i7-4790k box ו gigabyte 970 G1, בנוסף לזה אני חושב על להזמין: [TABLE=width: 620] [TR] [TD][h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]GH97MD3H[/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-H97M-D3H[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪485[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%]CORE-2300-BLN[/TD] [TD=width: 55%]Seasonic 500W + Fractal Design Core 2300 Black[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 1…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התקציב הוא 4000 ש"ח לא למזומן שטרות. בלי חריגה. מטרת המחשב הוא משחקים עכשיווים, לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. גלישה, תכנות, עריכת וידאו ואני רוצה להתחיל להתעסק עם .CUBASE לא דרוש ציוד הקפי. לא דרוש מחשב שקט או מערכת הפעלה.. לא חייבים הרכבה בחנות אם זה חוסך כסף. עדיף דיסק קשיח של לפחות 500 ג'יגה. לא צריך מערכת הפעלה. מסך בגודל של 20-22". המחשב מחובר לLCD 37" על מנת לשחק משחקים (פחות) ולראות סרטים (הרבה).

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  20. אז ככה, 2 שאלות שממש מעניינות אותי, 1. ישנה שמועה שבעבודה רציפה אל מול המחשב מומלץ לנתק את הסוללה מהמחשב ולעבוד מהשקע כשהסוללה לא מחוברת על מנת שלא לגרום לה נזק ארוך טווח - האם נכון? 2. לגבי הטענה ברכב - מה יותר מומלץ לקנות - מטען למצת או ממיר מתח לרכב ואז לחבר את המטען המקורי? אשמח לשמוע תשובות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  21. זה יהיה מפרט לגיימר לא מתכנןן oc מה שכןן יש לי שאלה בנוסף להר דיסק הזה אני שם עוד הר דיסק של 500 גי'גה ושהk10 ישב על הווינדוס ו500 ג'גה ישב על כונן אחר מה שרציתי לשאול עם כדי להוריד את ההרד דיסק של ה10K ולשים במקומו מעבד 4 ליבות של Q9550 http://i41.tinypic.com/9ssdj9.jpg זה המפרט תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by YoShow,

שלום! באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה במקצוע 'הנדסת מחשבים בהתמחות פיזיקה יישומית'. לקראת הלימודים אני זקוק למחשב נייד, שיקל עלי בעת העבודה באוניברסיטה. יש לי כמה שאלות: 1. האם התואר המדובר 'דורש' מחשב בעל יכולת מינימאלית כלשהי? כלומר האם במסגרת התואר אני אצטרך לבצע חישובים ברמה גבוהה, אשר ידרשו מעבד חזק במיוחד? 2. אני רוצה שהמחשב כן יפעיל משחקים עכשוויים, אך קלים יחסית, כמו משחקי תפקידים ואסטרטגיה חדשים (לדוג' סטארקרפט 2 ואחרים). 3. אני מתעסק בעריכת מוזיקה... 4. אבא שלי טס בעוד שבוע לארה'ב. האם עדיף לי להעמיס עליו מחשב נייד בדרכו חזרה? 5. מכל החדשות של האתר אני מבין שלא חסרים 'ליינים' חדשים של מחשבים ניידים. האם מישהו מכם מכיר את ביצועיהם בשטח ויכול להמליץ על…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). אני רוצה לקנות מחשב שאני אוכל לקחת אותו איתי לצבא.. בקרוב יהיה לי הרבה זמן חופשי ואני אוכל לעבוד איתו בבסיס. אני צריך את המחשב בעיקר לעיצובים - הרבה פוטושופ ותוכנות עיצוב שונות. אני מעוניין שהוא יוכל גם להפעיל משחקים.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שלום לכולם, אני הולך ללמוד שנה הבאה באוניברסיטה ומעוניין לקנות מחשב נייד שיענה על הצרכים של סטודנט + תמיכה בתכנות. בגדול אין צורך כלל בכרטיס מסך איכותי, אך יהיה נחמד אם אפשר להריץ סרטים בסבבה. משחקים אין צורך כלל וכלל זה בטוח. הארד דיסק עדיף מעל 200GB. מבחינת חוזק, שיהיה אפשר להריץ VMWARE של UNIX די בסיסי. מבחינת עבודה בתכנות, משתמש לרוב ב VISUAL STUDIO 2008 אז שירוץ חלק. סוללה לא קריטי אבל עדיף 3 שעות +. בסוף מאי הקרוב אני אהיה בחו"ל בארה"ב (חוף המזרחי) ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים שהם מאוד זולים בחו"ל. אין לי בעיה לקנות עם כרטיס אשראי בינלאומי רגיל או אפילו יש סיכוי יש לי משהו שיכול לשלם בכרטיס מקומי או אפילו ללכת פיזית בזמן שהותי בארה"ב. כן חשוב לי שתשאר אחריו…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים עד $1600. המסך צריך להיות בין 14 ל 16 אינץ'. אני אקנה אותו מ http://www.xoticpc.com - חנות מעולה בעלת אופציות customization רבות. בעקרון חשבתי על Asus N56VZ כשבמקום הכונן שמגיע אני אחליף ל SSD של אינטל (520 Series עם 240GB), ובמקום ה Bluray אני ארכיב כונן לאחסון (1TB). האם יש מחשב אחר שאתם יכולים להמליץ עליו מהחנות הזאת? הדרישות שלי הן i7 Ivy Bridge, לפחות 6GB של RAM, כרטיס מסך סביר אני מניח שיש בכל מחשב בתקציב, וזהו בעקרון. יהיה נחמד אם הוא יהיה קל ושהסוללה תחזיק הרבה זמן אבל זה לא חשוב במיוחד, עם כי כן חשוב לי שהמחשב לא יהיה רותח תחת עומס בינוני. תודה.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.