ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב לצורך תיכנות ועבודה משרדית בכ 1500 - 2000 ש"ח. אני גר בירושלים. רציתי לקנות ב KSP כי הם נמצאים בי-ם. בצעתי הזמנה דרך האתר, והם לא חוזרים אלי. התקשרתי והם כבר מספר ימים אומרים שיחזרו אלי. לא מראה על שירות טוב. אז אני זקוק לעצה בנושא חנות מחשבים. האם לקנות אולי באייבורי כי גם הם בי-ם? לנסות להמשיך לנדנד ב KSP? מה לגבי IQPC? הם באשדוד והמחירים שלהם קצת יותר יקרים, אבל שמעתי שהם לא רעים? מה לגבי נעה מחשבים? אולי כדאי לקנות מחשב חלש יותר בגלל שהם יקרים יחסית, אבל הם חנות מצויינת? יש חנויות נוספות לא רחוק מירושלים שכדאי להתעניין בהן? תודה לעוזרים, שיעשו קצת סדר בבלאגן.
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
המחשב מחברת HP רשום לו על המסך G60 במדבקות קשום AMD TURION X2 VISTA WI FR משהו ALTEC LANSIN מעל המקלדת (חברת רמקולים) יש עינית על המסף של מצלמה המחשב שחור כולו עם מקלדת כסופה יש למישהו מושג איזה דגם זה או לפחות אינדיקציה על המחיר? אני רוצה לדעת אם שווה לתקן אני חושב שהלכה לו מנורת מסך כי רואים הכל אבל מאוד חשוך יש למישהו מושג כמה עולה לתקן את זה או אם אפשר לתקן לבד בבית (יש לי ידע בדברים כאלה רק צריך לקנות את החלק ולא יודע איזה מדריכים יעזרו)
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש לבנות מחשב שיעודו העיקרי הוא עבודה עם 3D Studio max ו After Effects ומדי פעם למשחקים חדשים. חשוב לי שהמפרט יהיה משתלם מבחינת יחס של ביצועים\מחיר, אם כי לא בצורה קיצונית כי בסך הכל אני רוצה מחשב יחסית חזק שיוכל לשרת אותי לתקופה ארוכה. כך שאני מנייח שהתקציב יכול להיות מאוד גמיש ולנוע בין 4.5 - ל6.5 אלף לא כולל מסך. אחרי שעברתי על מס' סקירות של מעבדים ברשת אני נוטה לבחור או ב Phenom II X6 1090T או ב SB I7 2600\k - רצוי שהמפרט יהיה מחנות שיש לה סניף באזור חדרה. - אין צורך בציוד הקפי - למרות שהמסך לא נכלל פה במפרט חשבתי לקחת את הSamsung BX2450 LED אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר דומה. - hd : יש טעם לשים SSD למערכת הפעלה? תודה מראש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים אני רוצה לקנות לבת שלי נייד אמין וטוב , מסך 15' שימוש: גלישה, צפייה ישירה של סדרות טלבזיה , יוטיוב , אופיס. אשמח למפרט- איזה מעבד מומלץ, כרטיס מסך, זיכרון התקציב לא גבוה תודה ערן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית, אני רוצה להודות על העזרה בקניית מחשב נייד לאשתי, ראו דיון: אני חייב סקירה עבור המחשב הנרכש לטובת הפורום, אעשה זאת בימים הקרובים. בקצרה - מחשב מצוין לצרכים הרשומים, שינה לאשתי את החיים (ציטוט מדויק). בשבוע שעבר, חברה של אשתי החליטה "להצטרף לחבורה" ולרכוש מחשב לאותו שימוש. לאחר תחקיר מצידי, אלה הדרישות שלה: תקציב - אפשר להגיע עד 4500 ש"ח, חסכון יתקבל בברכה אך אינו חובה. תצורת 2in1, עדיפות למסך מסתובב ולא לנשלף. גודל מסך מגע - עד 14 אינץ'. חשוב שהמסך מתאים לשימוש חוץ (אור שמש). משקל - עד 1.5 ק"ג. צריך לפחות 3 חיבורי USB (חיבור למצלמת וידאו מספר פעמים ביום, כונן אחסון חיצוני, מדי פעם מדפסת ללא אלחוט, ומשדר לעכ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה לפני הכל אני אשמח לקבל את ההצעות הכי זולות, אין ממש הגבלת תקציב. אולי 1500, אבל עדיפות ליותר נמוך אז ככה, על כרטיס טלויזיה אפשר לוותר כי יש לי את ה PVR 150 בנוסף יש לי כונן קשיח שקבלתי מתנה מגוגל בנפח של 400 גיגה מסוג SATA 2 אז עדיפות לזה בלוח אם על הלוח אם חשוב שיהיה רשת וסאונד 5.1 או יותר (אולי בכלל עדיף רשת וסאונד לא הלוח?) כרטיס מסך, האמת שאני ממש לא יודע, אולי יהיו דברים על הלוח אם שיספיקו, אבל אתם המומחים, אני חושב שצריך לא מובנה. תקנו אותי. עדיפות לאיזה מארז יפה שיוכל לשבת ליד הטלויזיה חוץ מזה שיהיה את כל השאר, זכרונות, צורב דיוידי, ספק וכל מה ששחכתי תודה מראש יונתן
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פתוח בגבול הטעם הטוב, יש להתייחס ליחס עלות תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקי וסרטי תלת מימד , אופציה לVR בהמשך, סרטי 4K , טורנטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת רצוי אל חוטיים, אני מבין שעדיף חוטי למשחקים, אבל האם אפשר להסתדר בלי חוטים ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן ברמה ההבסיסית עם תוכנת הלוח אם כנראה 7. הא…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה המחשב אני קונה מאייבורי ולא אכפת לי שאנשים אומרים שיש שמה חלקים משומשים כי זה לא נראה לי ממש העיקר יש אחריות 3 שנים וגם ככה אני לא ממש מתכנן על המחשב הזה יותר מדיי זמן חשוב לציין שהמחשב לא למשחקים אלה רק לפיפא ואינטרנט וזהו שום דבר נוסף מעבד:INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm לוח אם:GIGABYTE GA-G31M-S2L זיכרון:KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 דיסק קשיח:HITACHI 320GB 16MB SATA2 7200 RPM כרטיס מסך:PALIT PCI-EX 2.0 GeForce 8400GS 256MB DDR2 צורב:LG/Optiarc/Pioneer/Asus X20 SATA DVD ספק:EZCOOL 450W 12CM FAN מארז:RAIDMAX 02+23CM FAN סך הכל 1800 24 תשלומים כל תשלום 75 ש''ח יש משהו לשיפור? והאם כדאי תלוח שבמיפרט הזה או לוח כמו ASUS P5KPL-CM איזה לוח עדיף מה…
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש (הגיעה הזמן באמת אחרי שנים שאני מנסה לשכנע אותו ) המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולOC הוא רוצה את החלקים המתאימים ביותר כדי לבצע את הOC הטוב ביותר וחלקים גם שיתנו מענה טוב מאוד למשחקים חדשים .. תקציב המפרט הוא 8000 שקל (כמו שרשום בכותרת), רצויי שיהיה מארז קל ונוח לעבודה בו ושיהיה חלק (הכוונה בלי שום חלון ודברים שהופכים את המארז "למגניב" כי הוא רוצה לעשות בו מודינג שהוא הרעיון שלו). לא צריך שום ציוד הקפי רק קופסה עם חלקים אה ועוד משהו רצויי שבמארז יהיה מקום לשתי מאווררים של 120mm בגג המארז בגלל שהולך להיות שם רדיאטור (כן יהיה במארז קירור מים). אני חושב שזהו לבינתיים אם הוא יצטרך עוד משהו אני כבר יעדכן אותכם תודה לכול מי שעוזר לי!! Dr…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי 1GB זכרון מסוג DDR2 667MHZ אני מעוניין להוסיף עוד 1GB ,הסתקלתי בחנויות וראיתי מלא חברות שונות של זכרונות רציתי לשאול איזה חברה טובה ככה שאני אוכל להיות בטוח שאני קונה זכרון שיעבוד בטוח ולא יתקע לי את המחשב. יש לי תקציב בין 150 ל 250
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת, ה(א)ערות ותשובות למס' שאלות שבסוף המפרט. מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤627 לוח אם: DFI INFINITY NF ULTRA2-M2 מחיר: ¤528 מסך: SAMSUNG LCD 19" 931B 5ms DVI מחיר: ¤1482 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1131 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS מחיר: ¤452 צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - BLACK מחיר: ¤205 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤410 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤361 מקלדת: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOAR…
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולכם. כמו שאמרתי, אני חדש כאן בפורומים ואני מתכנןן להחליף את המחשב שלי, ואני רוצה עזרה בקשר למפרט טוב. אני כבר הרכבתי מפרט שעונה על דרישות המחיר שלי (בערך 2500 שקל, לא כולל מסך). אני רק רוצה לדעת אם הוא יענה על הדרישות של הביצועים. אני לא מתכנן להעביד את המחשב בפרך. הצרכים שלי הם: גלישה באינטרנט עם כמה דפדפנים פתוחים+ שמיעת מוזיקה, קידוד וידאו פשוט, ובעיקר משחקים לא-חדשים (כמו NFS Underground 2). אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ את כל אחת מהתכונות האלו (בנפרד), בלי להתאמץ. את המפרט שהרכבתי תוכלו לראות למטה. אני מבקש שתגידו לי מה אתה אומרים עליו, אם הוא מתאים לצרכים שלי או לא. תודה מראש! מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤875 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח א…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ללא מסך מבוסס AMD הצרכים הם יישומים כבדים יחסית, VMWARE, מעט משחקים, פוטושופ, פינאקל וכו'... בעיקר מאמץ למעבד, מה דעתכם למפרט הבא: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) TRAY ¤ 1,950.00 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ¤ 800.00 PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB Mirrored Black Copper 2-3-3-6 ¤ 690.00 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ¤ 625.00 SAPPHIRE RADEON X550 256MB PCI-E ¤ 490.00 LG DVD X16/X48 BULK ¤ 150.00 LG GSA-4167B BULK ¤ 250.00 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU ¤ 290.00 Thermaltake W0009R Silent Purepower 420W 24/20pin ¤ 305.00 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro ¤ 160.00 סה"כ: ¤ 5,710.00
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט לשדרוג מחשב התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח אני צריך מפרט שיכלול: מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון מארז המחשב מיועד בעיקר למשחקים תודה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לקנות ואני צריך עזרה להחליט איזה יותר טוב מבין השתיים המחשב מיועד למשחקים חדשים. מחשב אחד: מעבד: I5-520m זכרון: 4G DDR3 דיסק קשיח 500G מעבד גרפי Geforce GT320m 1G מחשב שני: מעבד I5-430M זכרון: 4G DDR3 דיסק קשיח 500G מעבד גרפי Radeon HD5470 בעקרון מה ששונה זה הכרטיס מסך והמעבד אבל אני לא יודע מה יותר טוב שניהם באותו מחיר.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הביאו לי מפרט שאמור לשמש למשחקים בסביבות ה- 7 אלף ש"ח וביקשו שאני אבדוק לגבי שיפור והוזלה מאחר ולי אין מושג בחצי מהדברים פה אני אשמח להמלצות מה אפשר לעשות עם המפרט הזה, אם יש חלקים עדיפים, מחירים יותר זולים וכו' תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3000 ש"ח. ראיתי במדור המפרטים המומלצים את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169§ion=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED הלכתי לחנות המחשבים הקרובה לביתי, הראיתי לטכנאי את המפרט שלכם, והוא אמר לי מספר דברים: 1. המעבד לא חזק מספיק והוא יביא לי Athlon Phenom 925 ב780 ש"ח במקום. 2. במקום המארז, המאוורר וספק הכוח שרשומים במפרט שלכם הוא יביא לי מארז Achilles CA-288 ב350 ש"ח שמובנים בתוכו כבר מאוורר וספק כוח משלו. לדבריו זה טוב יותר כי יש שני מאווררים שמקררים את כל המחשב ושניתן לשלוט על העוצמה שלהם, והספק 550 ואט לעומת זה שבמפרט שהוא 400 ואט. אני מודאג מזה כי אני חושש שהאיכות של המאוורר וספק הכוח שבנויים כ…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי hd התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת hdmi לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב מבחינת חברות לא משנה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי באתר שלכם את שני המפרטים המומלצים האלו- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?section=296&compare=137602,137603. רציתי לדעת מה עדיף: כרטיס מסך אחד- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 שעולה 1300, או שניים (כפול)- AMD (ATI) Radeon HD6850 1GB DDR5 שכל אחד עולה 750. מה עדיף מבחינת ביצועים?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור את המחשב הנייד שלי, אבל לא יודע באיזה מחיר המחשב הנייד שלי הוא: COMPAQ 2150A Intel Celeron 1.6GHZ 256RAM ATI 9200 DVD 40GB 14.1'' סוללה מחזיקה בן שעה לשעתיים (סוללה מקורית) יש לי עדיין את הקופסה המקורית עם כל ההוראות בעברית ובאנגלית המחשב ללא סדקים עובד טוב, ללא שריטות אני אשמח להצאות כמה שיותר הוגנות!!!!
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חברה אני התבקשתי להכין מחשב למשחקים עד 5000 שקל לחבר,אני לא מתעסק עם זה ואני אעריך את עזרתכם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, המפרט הוא מכאן: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836 מהכתבה בעיתון הלוח הוא: 945GZM-S2 s775 Conroe, DDRII533, VGA, PCI-E אני מודע למארז/ספק ג'נריים אני מודע לכך שהזיכרון הוא רק 512 גם אני לא מתלהב "ממבצעים" וזה לא בשבילי אלא בשביל שימוש משפחתי (לא משחקים ) של חבר. אבל........... בכל אתר מכובד שאני מנסה לבנות את המפרט הזה (KSP, SKY PC ) אני מקבל מחיר הרבה יותר גבוה שימו לב המפרט כולל מסך דק : מסך -SAMSUNG עיצובים 932B+1:2000/DVI/5MS מתעוררים אצלי ספקות....אולי כדאי לקחת ולהוסיף זיכרון........להחליף ספק מה דעתכם?? מישהו חושב על חלופה הולמת??
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בלי מסך, בלי סידירום, וארדיסק. שיהיה מחשב חזק למשחקים
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, והפעם אתגר (לדעתי לפחות...) - קיבלתי מחשב טושיבה ישן ישן - דגם PORTEGE פנטיום 2, חלונות 98 . תכל'ס בשביל השימושים שלי היא די מספיק - סה"כ אני רוצה לכתוב בוורד ולגלוש באינטרנט הבעיה שכרגע אני לא יודע איך לקשר אותו עם שאר העולם - יש כניסת USB אבל כשאני מכניס DOK הוא לא מכיר אותו וטוען שהוא צריך דרייבר. אין לו כניסה לכבל רשת, יש לו כרטיס מודם 56K של טריקום אבל אני לא יודע מה זה אומר, אני יודע שגלשו בו באינטרנט עד לא מזמן אבל לא יודע איך. בקיצור אשמח לעצה איך אפשר לחבר אותו לאינטרנט ולDOK תודה רבה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב חדש אחרי שהמחשב הנייח שלי מת סופית אחרי משהו כמו 10 שנים של שדרוגים זה צריך להיות מחשב חזק שיחזיק שנים עם שידרוגים של כרטיסי מסך זכרונות וכו במהלך השנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי אין לי מושג לגבי המחירים היום ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית תכני HD וכדומה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD IW, far cry 4 ,doom -א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-