ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. * מטרות המחשב-לימודים,עבודות משרדיות,משחקים בינוניים,חיבור המחשב לטלוויזיה,צפייה באיכות HD * גודל המסך-סטנדרטי פלוס, האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך? לבין FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא מכיר בדברים. * משקל רצוי? אין חשיבות לכך שהמחשב יהיה קל,משקל סטנדרטי לא יפריע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב (3 שעות?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,HDMI,אינטרנט,כרטיס זיכרון יהיה גם פלוס. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 1 טרה בייט. בסוגים אני לא מתמצא. אשמח להסבר פשוט. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות DELL ל3 שנים כמו שניתן בא…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
דרושה הצעת מחיר למחשב desktop ללא ציוד היקפי לשימוש בסיסי: מיילים אופיס וכו'. עדיפות לחנויות בחיפה והסביבה תקציב: בין 1500 ל 2500 פחות חשוב שיהיה שקט וגם overclocking מערכת הפעלה כן (בינתיים) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני השבוע אהיה בחול (צ'כיה) וחשבתי לקנות מחשב דרך אמזון גרמניה. נתקלתי במחשב - https://www.amazon.de/dp/B09MDLKVK3/ref=cm_sw_r_apan_i_16EDPJ12NAHNRHHBF07X?_encoding=UTF8&psc=1 מחשב מחברת dream machine. המפרט נראה מצויין כתמורה למחיר (כ2500 שח). אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם טרם הרכישה תודה!
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SIMS. COD. FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאני אפרט את המפרט הבא אני רוצה להגיד מה הדרישות \ מה רוצים : - מעבד INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 ( אל תדאגו לגודל המסך וכל זה - למעוינים - מסך 22 דק כרגע ) - 4GB RAM מינימום - עדיפות ליותר - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB - קירור למעבד קיבלתי הצעה כזאת בהנחה בסה"כ 6000 שקל את המפרט הבא : Intel Core i7-930 Box Asus P7P55D GeForce GTX 275 896MB DDR3 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Platinum Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB Chieftec Turbo 700W Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Antec / Arctic Cooling XClio A380 תגידו לי חוות דעת על המפרט מעליי - אם זה שווה או לא ( או טוב …
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20,000 ש"ח ניתן לחרוג אם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מלבד עבודה משרדית רגילה ומעט צפייה בסרטים השימוש העיקרי הוא GAMING כשמבחינת ביצועים RPG כבדים כגון CYBERPUNK2077 או BALDUR GATE 3 כשיצא סוף סוף הם הישומים הכבדים. מטרה עקרונית אם ניתן היא לשחק ב4K ב60 FPS במרבית המשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך GAMING 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. ברצוני לקנות מחשב לצורכי גיימינג וסטרימינג בTwitch וכו' מה דעתכם על המפרט הזה: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.4GHz - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... במלאי - שלוש שנים אחריות[/td] [td]כמות: 1 ₪1498/1468[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 ROG-CROSSHAIR-VII-HERO-PC - ASUS AMD AM4 socket With New PC Only - X470 chipset - 4x DDR4 up to 3600MHz memory - HDMI,…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני בארה"ב וחיפשתי מחשב נייד, התקציב שלי עומד על 700$. מצאתי את המחשב הזה ונראה לי שהוא ממש טוב והוא גם עומד בתקציב שלי, מה דעתכם? יש למישהו דיל טוב יותר להציע לי??? תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Gateway-15-4-Widescreen-Notebook-PC-MT6841/sem/rpsm/oid/185619/rpem/ccd/productDetail.do#tabs
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא חובה אבל שיהיה קרוב לא איזה 5000 שח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אניצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עדכניים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צור…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח High-End הנדרש לעמוד ביכולות וירטואליזציה גבוהות מאוד כשימוש עיקרי. (VMware Workstation Pro) התקציב שלי הוא 12K (גמיש) לטובת רכישת המחשב - (אין הרבה חנויות בארץ שיודעות לתת מענה למחשבי High-End ) דרישות סף : 64G זיכרון RAM 512 SSD מעבד חזק מאוד ורב ליבות של אינטל (?) התומך ביכולות וירטואליזציה. Intel® Virtualization Technology (VT-x) ‡Yes Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) ‡Yes האם עלי לשים דגש על דברים נוספים ? (קירור,מאיץ גרפי ) האם עדיף להרכיב מחשב או לקנות משהו מוכן ? אשמח להכוונתכם בנושא. מחשב שצד את עיני : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?Product…
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב ישמש בעיקר לגרפיקה דיי כבדה - תוכניות 3D. אבל גם משחקים פה ושם זה לא רע מה אתם אומרים על המפרט הבא? אני אשמח להצעות \ תיקונים... כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 896MB DDR3 : GV-N26-896H-B - RETAIL ¤ 1684 מעבד : INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤ 1601 לוח אם : GIGABYTE GA-EX58-DS4 ¤ 1236 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 323 ספק כוח : CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤ 535 מארז : ANTEC P182-B w/o PSU ¤ 844 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL 6-6-6-18 - REAPER HPC : OCZ3RPR13334GK ¤ 911 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 7134 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחשב של HP עובד תקין אין בעיות יש לו שתי סטייקים של זיכרון 2GB+2GB והוא תומך עד 8GB 4GB+4GB אפשר לשדרג אותו ל 16GB 8GB+8GB זהים לקיים זה יעבוד לא יעשה בעיות כי אני יכול לקבל את זה בחצי מחיר שווה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי את המחשב לא ממזמן היה 4 גיגה DDR3 עליו והוספתי עוד 4 גיגה..אבל עדיין וינדוס 7 64 ביט עובד כבד לאללה יש מצב שאולי בגלל שההרד דיסק הוא 5400RPM יש איטיות בתגובה? האם יש טעם להחליף ל7200RPM האם יש הבדל בביצועים? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי קניתי אותו, יש לו מסך לד, אבל אני לא מרוצה מאיכות התמונה שלו, אין לו צבעים חיים, לחבר שלי יש מחשב מדגם HP Pavilion ישן יותר עם מסך LCD , שם ממש רואים 10 , גם חדות הפונטים לא משהו, יכול להיות שזה ביגלל שיש לו מסך LED? בהרצת מישחקים כבדים הוא רץ חלק מאוד, קניתי מKSP , רציתי לדעת אם שיש אפשרות להחלפה אם לא מרוצים? רוני
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב HP ZT300 נייד, ואני רוצה להשתמש בתוכנות הדמיה כמו: אוטוקאד, פוטושופ וסקאצ'אפ. העניין הוא שיש לי כלום זיכרון במחשב..256 עד עכשיו זה הספיק. רציתי לדעת לכמה זיכרון אני צריכה לשדרג ומה המחירים הסבירים? קיבלתי הצעת מחיר לגודל של ג'יגה - 480 ש"ח לגודל של ג'יגה ורבע 720 ש"ח. אמרו לי שאת התתקנה הם ישעו חינם המוכרן טען שזה ממש פשוט ושאפשר לעשות את זה לבד,רק כמה ברגים... תודה מראש MNO
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את המחשב הזה מחנות באג מה דעתכם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5420&perur=0 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 2048MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זיכרון גרפי: 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI כרטיס מקלט לטלוויזיה (יציאות Video in קדמיות) תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי שלט רחוק של המדיה הסנטר. מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium + מסך LG 22 Widecreen ב 1960 ש"ח גם מאצלם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5438&perur=2&t=19&c=220 מפרט טכני: בהיר…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד HP DV5 לפני חצי שנה. לפני יומיים התחילה תופעה מוזרה- המחשב הנייד בחשמל אבל הסוללה לא נטענת. מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי התייעצויות בפורום הזה, קניתי מחשב חדש מדגם HP Envy 17-da0003nj / B40GDEA. לצערי 20 שניות אחרי שהדלקתי אותו בפעם הראשונה הופיעה הודעת שגיאה - "The system has detected that a cooling fan is not operating correctly. System Fan (90B)" הודעה זו התקבלה לפני כל שימוש במחשב וללא התקנת תוכנות כלשהן. מבחינתי מדובר ב - DOA (Dead On Arrival) עם צורך בקבלת מחשב חדש. כשפניתי לHP בבקשה למחשב חדש הם אמרו שלא בטוח שאני זכאי ושקודם יש צורך לבצע פריקת מתח ולבדוק את הBIOS ועוד כל מיני דברים שאני לא מספיק מבין בהם. עניתי להם שהמחשב כבר הוכנס מחדש לעטיפתו המקורית והפעם הבאה והיחידה שאני אגע בו פעם נוספת היא בזמן שאמסור אותו לשליח מטעמם שיגיע עם מחשב חדש מהקופסא. הם מצידם אמ…
-
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
- 4 followers
-
-
מדובר בנייד hp-dv6 1237ca הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. הצלחתי להדליק את המחשב לאחר שביצעתי ריקון מתח (הוצאתי כבל חשמל וסוללה והחזקתי את כפתור ההדלקה למשך 2 דקות) ואכן המחשב עבד כמה דקות אך עדיין נוריות החיווי של החשמל לא דלקו. התכוונתי לעשות איפוס BIOS להגדרות יצרן אך המחשב נכבה ויותר לא הצלחתי להדליק אותו. אין לי שנאי נוסף לבדיקה אך ניסיתי להחליף את כבל ה-3 גידים לכבל של לפטופ אחר ללא הועיל. האם יש מצב ששקע הטעינה\חש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מחשב HP DV6000, בן 2.5 שנים. בכמה חודשים האחרונים יש כיבויים רנדומליים של המחשב באמצע עבודה- פשוט נכבה. האם זו הסוללה או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ולקנות אחד חדש רניצי לדעת עם המחשב הישן שווה משהו או לפח? http://i.imgur.com/86RkDtss.jpg' alt='86RkDtss.jpg'> זה המפרט הכי מדוייק שאני יכול לתת עליו כי אין לי כל כך מושג איך להוציא מהמחשב.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה למחשב סלוני סדר גודל של 3000 ש"ח יחובר לרסיבר ONKYO , טלויזיית פנאסוניק 42 LED המלצות יתקבלו בשמחה , בגלישה ברשת הגעתי לאתר של PC-4u , מישהו מכיר , יש המלצות ? המחשב ישמש בעיקר לגלישה , סרטים בתקווה HD , אופיס , אולי מעט משחקים (תמיד כיף שיש אופציה , אך אין זמן) ישמש גם כנגן ו DVD ..... תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-