ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני לא ידע אם אני במקום הנכון אבל... אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE חזק במיוחד. איזו חברה מומלצת? ולמה? שיכלול מעבד I7 חשוב שהוא לא יתקע או יגמגם הוא נועד לעסק של מגנטים לאירועים ואסור שהוא יתקע!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת ALL IN ONE עבור ההורים, דרישות גודל 20-27 touch i5 לפחות ssd128 דק כמה שיותר (יוצמד לקיר) שנאי כמה שיותר קטן\צר ( BUILTIN יתרון) FHD רמקולים מובנים אני רוצה לחבר גם לממיר אבל אין מקום לממיר, אבל קיימת נקודת רשת. חשבתי על להעביר את התמונה דרך הרשת, השאלה האם יש פתרון נוח(אמין פשוט ולא יקר) להפצת שידור של hot\yes דרך רשת? כלומר לשים את הממיר בארון תקשרות. ולחבר את ה HDMI לקופסה שתשדר לכתובת IP ) והמחשב יתחבר לערוץ streaming שניתן לצפיה ב VLC את השליטה בממיר (שיהיה בתוך ארון בחדר אחר) אפשרי דרך אפליקצית WIFI ומשדר INFRA יעודי השאלה האם יש פתרון כזה או משהו דומה? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה מחשב All in One עם מסך מגע וwindows 8. טווח מחירים: 2,500-3,500 שקלים. שימושים: אינטרנט, מספר תוכנות פשוטות ושימושים דיי בסיסים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE. השימוש העיקרי שלו הוא לצפייה בסרטים וסדרות, צפייה בטלויזיה בשידור חי(בעיקר שידורי ספורט מאתרים מחו"ל) וגלישה באינטרנט. מסך מגע,23-24 אינץ. מצלמה טובה לשיחות וידיאו. עדיפות ל-3 שנים אחריות. תקציב כ-4000 ש"ח אני לא כל כך מבין במחשבים אבל אחרי בדיקות ושיטוטים ברשת הגעתי ל-3 אפשרויות, אשמח לקבל חוות דעת איזה מחשיב עדיף, ואם יש לכם מחשב אחר שהוא מומלץ אשמח לדעת. וגם איזה חברה הכי מומלצת למחשב מסוג כזה. תודה לעונים 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=939146 2. http://www.pc4you.co.il/items/1523997-מחשב-Dell-Inspiron-24-3464-AIO-AI3464-5288-All-in-one-דל#techDetailsAName …
-
- 23 תגובות
- 9.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה נתקלתי בכל מני פרסומים של מסכי מחשב הכוללים בתוכם הכל וכך לא צריך בכלל מארז . שאלתי היא האם כדאי לחשוב על כיוון כזה?מה קורה אם משהו מתקלקל?האם אפשר להחליף בכלל חלקים במחשב כזה?אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש ( המחשב הנוכחי שלי (נייח) חוגג השנה 9 ) אשר אוכל להשתמש בו למטרות הבאות: 1) שימוש בתוכנות השונות של אופיס (כמה במקביל) 2) גלישה באינטרנט (כמה שיותר לשוניות פתוחות) 3) צפייה בסרטי HD בצורה חלקה 4) גיימינג בינוני - כבד (קצת פחות קריטי) 5) האזנה למוסיקה חשוב לי שיהיה למחשב: 1) זיכרון ROM בעל מהירות 7200 בנפח גדול כמה שאפשר (אני מעריך שלא אצטרך מעל TB אחד אבל אם יש יותר אז מבורך) 2) לפחות שתי כניסות של USB 3 3) רמקולים מובנים איכותיים יש לציין שרוב הזמן אני ליד שקעים כך שטעינה (במחשב נייד) לא מהווה טאבו. אני מתלבט בין האפשרויות - מחשב ALL IN ONE או מחשב נייד לגבי המחיר: 6000 ש"ח כאשראני יכול להוסיף כ 500 נוספים אם זה יהיה שווה את ההוצאה. מה דעתכם ע…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי ב"מבצע" הזה. המטרות שלי הן מחשב all in one (שלא יתפוס הרבה מקום, אבל לא לפטופ) לשימושים ביתיים. לא יותר מדי גיימינג וכו'. איך המחשב הזה? תודה רבה וחג שמח!
-
- 9 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אמא שלי רוצה לקנות מחשב All in one בהמלצת חברה שלה. מישהו יודע להגיד אם זה טוב למשהו? בחיים לא שמעתי על הטכנולוגיה הזו בעבר, וזה נשמע לי מסוכן מאד. (משהו מתקלקל או מתיישן וזורקים 3000 שקל לפח) מישהו יודע להגיד יתרונות וחסרונות של זה?
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…
-
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב לכל היותר ב300 ש"ח אם הכרחי, אשמח לנימוקים במקרה כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא משרדי. שום משחקים ושום תוכנות כבדות. עבודה תדירה באינטרנט (הרבה טאבים של כרום בו זמנית נגיד). המחשב צריך לעמוד בעבודה עם האינטרנט ושימוש באופיס טוב מאוד אבל לא במשימות כבדות יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המחשב צריך לכלול רמקולים (פנימיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב All in One בעיקר למטרת מדיה ,כלומר אינטרנט ,סרטים צפיה ישירה ,פייסבוק,יוטיוב,הורדות,תכנות ועוד... העיקר שהמחש לא יהיה איטי.... התקציב הוא עד 3500 ש"ח 3700 ש"ח בשביל הפרוטוקול . מה התקציב המקסימאלי? 3700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל מתקבל (כמה שאפשר לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה,אינטרנט,קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא משו מטורף -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק פ…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום יש איזה מחשב AIO שאתם ממליצים עליו? האם הדל שמוכרים בבאג שווה? הצרכים שלי הם אינטרנט, פוטושופ (לא ברמה מקצועית), יו טיוב, וידאו/סרטים ושימושים בסיסים כאלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי. כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי איזה מחשב מסוג All-In-One (שהכל נמצא במסך מסוג MultiTouch) מהדגמים שנמכרים היום בישראל הוא הטוב ביותר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה על מחשב All-In-One להורים. הם שונאים מארזי מחשב ולכן לא בא בחשבון לקנות להם מחשב בנפרד ממסך. דרישות: מסך Full HD לפחות 23 אינץ'. מסך מולטי-מגע, רצוי 5 נקודות מגע. דיסק SSD עדיף על פני מכאני. אם מכאני אז לא פחות מ-7200 RPM. מעבד גרפי טוב מספיק בשביל להריץ משחקי Flash. לא יורצו משחקים כבדים. עדיף המלצות מתוך נסיון אישי עם המחשב המומלץ. אני מחפש All-In-One ולא נייד כי אני רוצה שיהיה זמין כל הזמן בחדר העבודה. אני מוכן להשתכנע שנייד עדיף, אם הוא ממלא את כל הדרישות לעיל. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מבקש המלצה למחשב All-In-One בשביל ההורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? טוב, מי לא מעדיף לחסוך ? אבל בכפוף לדרישות להלן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 500 ש"ח יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורים: גלישה, אופיס, צפיה בסרטי וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מתכוון לבנות מחשב חדש לשימוש כללי, מולטמדיה, משחקים (לא כבד), סימולציות (Matlab + Comsol). יש לי שני מפרטים מקורבים מחנות בחיפה (שלוש אותיות): ------------------------------------------------------------------------------------------------ Price Units Total מעבדי אינטל?: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל: ?GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 890 1 890 זכרונות: 350 2 700 DDR II 667 512MB Corsair כרטיסי מסך: Powercolor X1650 Pro 256MB DDRIII TV, DVI, PCI-E 690 1 690 דיסקים קשיחים: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים: NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 Black …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתיתנו חוות דעת על מפרט AMD ב-4K שנועד לאינטרנט ולתוכנות גרפיות וקצת למשחקים. AMD Athlon AM2 Dual Core 4200+ Gigabyte GA-M55S-S3 ,Nforce550 NCP DDR2 667Mhz 512MB x 2pieces ( 1024Mb BFG GF 7600GS OC /ATI RADEON X1650PRO ,256 mb PCI-E Samsung 160GB, SATA2, 8Mb buffer ViewSonic VA903M Logitech Keyboard+ Optic Mouse LG DVD-RW Foxconn TLA-002 Black + Antec 450WPSU אני מבקש להתייחס למפרט הזה בלבד מבחינת המחיר ואם ישנו רכיב שניתן לשדרגו על חשבון רכיב אחר(למשל זיכרון על חשבון מעבד) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + מסך שהמחשב יהיה חזק ושיוכל להפעיל משחקים כבדים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה את הדברים הבאים: דיסק קשיח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 668 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX 991 ש"ח לוח אם: ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 920 ש"ח כונן דיסקטים: Mitsuni floppy 1.44 56 ש"ח כרטיס מסך: Asus geforce 4 v9280s/tvd 128 mb זכרון : Winbond DDR256 MB 3200/400Mhz * 2 אני צריך עזרה בלבחור את הדברים הבאים: 1) מסך 19 שטוח 2) מדפסת 3)מארז - עם יציאות USB מקדימה רצוי שחור 4)כונן DVD קריאה 5)ספק כוח תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מבוסס AMD להלן המפרט AMD phenom II X6 1055T 95W לוח אם חדש יחסית פחות מחצי שנה Gigabyte GA-990XA-UD3 זכרונות DDR 3 GSKILL נדמה לי 1333MHZ 8 גי'גה ראם המחשב ימכר עם הרד דיסק 500GB של מחשב נייד עקב מוות פתאומי של ההרד דיסק הרגיל כרטיס מסך מסוג ASUS GEFORCE 670GTX 2GB MINI מארז של SHARKOON אך הוא לא במצב קוסמטי כל כך אז הוא לא פרמטר שהיתי מחשיב ספק חדש (חצי שנה ) של [TABLE=class: border_line2] [TR] [TD=align: center] [/TD] [TD] M12II Bronze[/TD] [/TR] [/TABLE] 520W אז כמה המחשב שווה בערך? אני מעונין להביא מחשב קומפקטי יותר לכן אני רוצה למכור אך משהו שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היתי רוצה שתרכיבו לי מחשב complete למשחקים מבוסס על amd ב-6000ש"ח
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המחשב חדש אצלי כבר 4 חודשים.הכל היה בסדר (וינדוס 11 מקורי מותקן במעבדה) אבל לאחר כ 4 חודשים לא מתעורר ממצב SLEEP ע"י הזזת העכבר או המקלדת (אלחוטי LOGITECH) על המסך רשום "אין סיגנל מהמחשב" עשיתי את כל הפעולות וההגדרות הנחוצות.אני חייב לבצע הדלקה מהכפתור,זה לא אמור להיות.יש למישהו רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-