עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 4000 זה הגבול. חייב מערכת הפעלה. אם זה משנה, אני קונה באייבורי או באג. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  2. שלום, להלן 2 מחשבים של HP... יש כל מיני הבדלים ביניהם. למשל במעבד, P8400 לעומת T6600 (מה עדיף ומה ההבדל ביניהם?), מהירות מעבד, 2.2 GHZ לעומת 2.26 GHZ, זיכרון מטמון, כרטיס מסך, הבדל בזיכרון וכו'... אני אודה מאוד למי שיכול להסתכל על הנתונים של כל אחד, ולהגיד לי מה עדיף וכדאי לקנות, והאם בכלל כדאי לקנות אחד משניהם או לחפש הצעת מחיר אחרת על מחשב אחר... כי אין לי ממש מושג מה אומרים ההבדלים ביניהם. המחיר של 2 המחשבים הוא 5000 ש"ח... אם למישהו יש הצעה למחשב אחר, התקציב הוא עד 5000 +/-. אני מתחיל ללמוד השנה, אז השימושים יהיו כמו לכל סטודנט מן המניין. עבודות, מוזיקה, סרטים... לא עוד משהו שאני יכול לחשוב עליו, פשוט אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי ללימודים. תודה רבה לכל העוזרים! …

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. המחשב שלי הוא Q6600+ultra 120 kingston 4Gb 800mHz CL5 P5kC 88GT+S1 +2 120MM croasir 620W cooler master cm 690 עכשיו יש לי הרבה קריסות בOC וזה מיאש אותי כבר אני מקבל עכשיו 3 אלף שקל חבר שלי נוסע למיאמי והוא מביא לי חלקים עכשיו הזכרונות שלי בלי שום גוף קירור מה לדעכתם כדיי לי לשפר במחשב שהיה חזק ושהיה טוב מאוד לOC

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  4. מטרות גיימינג בלבד עדיפות למארזי Thermaltake אפשרות של חריגות מהתקציב במאה שקל אין צורך בציוד היקפי ויש לי מסך 22 2MS מעוניין לעשות OC מעבד Intel Core i7-920 Tray ¤1393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ¤1139 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤256 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-500ECOG16M זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤389 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 OC 1024MB DDR5 PCIe ¤1248 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Ymac,

היי, אני מתחיל פרוייקט קירור מים, ועקב ה"תיעוב" שלי לסכמה הכתושה של שחור-אדום אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הלוח שלי במכירה (שמן הסתם בצבע אדום-שחור) הלוח הוא אסרוק P67 פאטליטי פרופשינל Asrock Fatal1ty P67 Professional בן פחות משנה, במצב מעולה עם הקופסה + כל האביזרים הנלווים לרבות מתאם ה-USB 3 הקדמי וכבלי הסאטה. זה אמנם לוח P67, אבל הוא יכול לתמוך במעבדי IB ו-SB, הוא חיית אוברקלוק ביחס למחיר שלו (700 בזמנו). וחשבתי להחליף אותו ב-UD5H של גיגהבייט (Z77) אז אם אפשר דעה עליו.. או ה-Mpower שיעלה לי קצת יותר. ביחד רציתי גם למכור את הזכרונות שלי, אדומים גם כן, קורסאיר ונג'נס 8 גיגה בקיט 2X4GB במהירות 1600MHZ ותזמוני CL9, מפזר חום אדום ו-PCB שחור. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  6. כאשר אני רוצה לחבר אותו למסך LCD ולצפות ככה בסרטים.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by kobi122,

כולל מסך 19 אינץ מקלדת + עכבר+רמקולים

8. שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים כבדים בשביל אח שלי ב4000 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי מה שאני בטוח שצריך להיות בו זה 1G, DVD, 80GB ואני מעדיף ספק ומארז שיהיו של HEC שיהיה יציב, אמין ויעשה את העבודה אני מתכוון לקנות את המחשב מLOGICPC אני מבקש שלא לשים 160GB בגלל שזה מפרט לילד בן 10 שלא צריך להגזים בכמות הזיכרון, הוא יסתדר... ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לקחת מעבד אינטל C2D וכ.מ פחות טוב או מעבד AMD וכרטיס מסך יותר טוב? כמו כן אני מקווה שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן ושיהיה ניתן לשדרג אותו שגם אלה מהווים שיקולים בבחירה של מעבד/כ. מסך לא מתוכנן OC למחשב זהו בעיקרון, תודה מראש על העזרה ותשומת הלב...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by spider272,

שלום לכולם אחר שיכנועים אבא שלי קונה לי מחשב חדש היום עד 3500 . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים/HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אססינס קריד/באטלפילד /קרייסיס וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Shaythan,

שלום לכולם, לאחרונה הלך לי לוח אם וכרטיס מסך ועקב כך גם הוחלף המעבד (תושבת חדשה) רציתי לדעת אם יש עניין בכלל למכור כרטיס מסך MSI AMD 5850 שאינו פועל. המאווררים רצים והכרטיס מתחמם רק לא מראה תצוגה (בכל היציאות). האם יש עניין למכור אותו? הכוונה היא בגרושים כמובן ולא במחיר של כרטיס מסך פעיל... ואם כן בכמה? מעבד core i7 920 (עם מאוורר למעבד בשווי 150 ש"ח בזמנו, אך זה פחות רלוונטי) כמה שווה והאם בכלל לנסות למכור? הרי התושבת שלו לא קיימת כבר בערך 4 שנים... תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hichcock,

יש לי מחשב מסוג toshiba sattelite p300-133 יש לו קיבולת של 3 ג'יגה זיכרון RAM מה שקורה, שקבוע כל הזמן הוא משתמש בכ-2 ג'יגה מתוך השלושה. אני לא יודע בדיוק מה לוקח את זה..... מישהו יכול לעזור\ להדריך אותי באיך לפתור את הבעיה, או לסדר אותה... או לא יודע מה? :\ זה קצת מוזר שזה לוקח כל הזמן 2 ג'יגה זיכרון....

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by Joli,

אני מעונין לקנות מחשב נייד ואני לא כ"כ מבין בזה... היעוד הוא ל: אופיס סרטונים באינטרנט וטיפה לגרפיקה (פוטושופ וכו') אבל ממש בקטנה לא משהו רציני... עם תקציב של 3000 עד 3500 גג... וכמובן שיחזיק כמה שנים טובות. מומלץ של HP (שמעתי שהם חברה טובה), ומעדיף שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  13. שלום, אז ככה - לאחר שאלות רבות ובירורים, נראה לי שהגעתי למפרט שאני מחפש. קודם כל, אני אציין שאת המחשב אני צריך לשימושים כללים, אני לא ממש גיימר ומשחק הרבה במשחקים, אבל אני עדיין רוצה "שיהיה". התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000. גג 3,400-3,500 (ללא מסך כמובן). אז ככה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB - כ-1,050 שקל. זיכרון - 512mbX2 DDR-2 (1GB) Twinmos/Kingston/Corsair - כ-580 שקל. דיסק קשיח - 160GB SATA-II 7200RPM 8MB Western Digital WD1600JS - כ-300 שקל. לוח אם - (ופה יש לי קצת התלבטות) מצד אחד מספיק לי Intel945P חשבתי על ABIT IL9 PRO - כ-450 שקל. מצד שני, אולי להשקיע עוד כ-150-250 שקל כדי לקנות IntelP965 (האם יש צורך בכך לפי המפרט והאם באמת משתלם)? א…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  14. צרפתי את אחד המפרטים שהצעתם באתר. רציתי לדעת לגבי דגשים אם אני רוצה שהמפרט הזה יהיה שקט. למשל באיזה כרטיס מסך לבחור ? האם כדאי את הכרטיס של sparkle עם קירור פסיבי - האם לכרטיס זה יש חסרונות. האם עדיף מארז: Antec Sonata 3 או השני שמוצע שם ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  15. שלום לכולם. אשמח להמלצה על מפרט ותגובותכם על מפרטים שבנתיים מצאתי. המחשב יחובר למסך 19", ללא OC. מחשב לסטודנט ושם גם יצליח להריץ טוב משחקים. אין צורך בציוד הקפי. בנתיים חשבתי על זה: http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1506 עוד קיבלתי המלצות: http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1602 http://skypc.co.il/pl_product~sky103~88~0.htm ומפרט שהרכיבו לי בIQPC: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤368 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤369 כרטיס מסך: XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB GDDR3 : HD-483X-YDFC - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤613 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM -…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by rino,

מה דעתכם על ההצעה הזו ב2600 ש"ח לשימוש ביתי - לא למשחקים , קצת עיבוד וידאו,קצת פוטושופ http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8708092

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by Trol,

אפשר בבקשה לדעת אם הלוח אם במפרט תומך בהכל? הינה המפרט: http://img61.imageshack.us/img61/3439/86139479kr5.png תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by ZakanAdom,

שלום, אני צריך ממש בקרוב לקנות מחשב נייד (קונה בחו"ל) ואני לא יודע מה לקנות. ממש לא יודע - לא החברה, ולא מפרט. ולא מבין בזה, למרות שאני מתכנת ... זיכרון פחות מ-3G אני בכל מקרה לא אקנה, גודל המסך 15.4-15.6. השאילה האמיתית היא מעבד , כרטיס מסך, וייצרן של המחשב התוכנות שאני צריך להריץ הן: RAD- סביבת פיתוח של JAVA עם שרת WebSphere , זה לא רץ טוב בפחות מ-2G זיכרון התחברות למחשבים מרחוק (טוב נו זה לא בדיוק תוכנית נוספת – Remote desktop רגיל) Photoshop AutoCAD תוכנה אופציונאלית היא 3dmax כבדה בטרוף, לא בטוח שצריך אותה אך כאופציה לא פוסל תודה על עזרתכם!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. טוב אז הפעם לפני שאני משחרר איזה עשרת אלפים שקל (קונה אותו מחו"ל) אני עשיתי סקר שוק ואפילו למדתי על המעבדים השונים הבחירה שלי תהיה כנראה VIAO של SONY כי מבחינת העיצוב הוא הטוב ביותר ללא ספק וגם אחד הדגמים זכה מקום ראשון באיזה תחרות רשמית של ניידים. הבעיה היא עם המאיצים הגרפיים(כרטיס מסך) שזאת הנקדוה החלשה אני חושב למרות שבאחד מהם יש אפשרות לכרטיס של נבידה. השאלה שלי אם למישהו מהמבינים פה יש המלצה על מחשב עם יכולות דומות ועיצוב מרהיב כמו של סוני בטרם אני מגהץ תוויזה (בארה"ב) תודה.....

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  20. בניתי מפרט : מעבד QX9650 עם קירור Thermalright Ultra -120 מחפש שני מאווררים הכי טובים ושקטים תמליצו לי לוח GIGABYTE X48 DQ6 קשיחים SYSTEM RAPTOR X2 150GB ב- RAID 0 בנוסף 500GB X2 זכרון OCZ DDR2 4096MB 800 MHZ REAPERX רציתי לקחת DD3 אבל הבדל עצום במחיר כרטיס גרפי QUADRO FX 3500 256 MB יש לי מסך "23 LG בנוסף אני רוצה כרטיס חיצוני (עד 5000-6000 ש"ח לא מכיר דגמים מבקש עזרא מהמבינים בתחום ) צורב BLU RAY + צורב DVD רגיל ספק CORSAIR 620 W מארז ? חשבתי ZALMAN GT 1000 . מה דעתכם ? בחנות המליצו ANTEC 182 אבל הוא לא יפה כרטיס קול חיצוני קרייטיב הכי מתקדם שיש . לא מכיר מ יש היום 2 מערכות הפעלה XP PRO + VISTA ULT מה דעתכם על המפרט ? ניתן לחרוג מהתקציב לצורך שיפור

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  21. התקציב עוד לא סגור....אם אני יצליח למכור או לעשות טרייד-אין עם המחשב שיש לי עכשיו הוא יעלה אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים (Oblivion ודומים לו) תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by Danits1,

אני מתלבט בין 2 סוגי מחשב: הראשונה מערכת מבוססת על G640 והשניה על i3 העניין הוא שאני מוכן להוציא 1600 ש"ח בלבד, ובמערכת מחשב מבוססת G640 אני מקבל בסכום הזה מערכת יותר מאוזנת והגיוניתובמערכת מבוססת i3 אני מקבל מערכת שנראית יותר חזקה אך פחות מאוזנת. השאלה היא: מה עדיף? מעבד חזק יותר או מערכת מאוזנת יותר? חשוב לציין כי השימושים הנדרשים הם בעיקר אופיס, אינטרנט ומשחקים פשוטים (כגון פיפ"א 2011 או משחקים באינרטנט). המערכות (שחלק מהן נלקחו מהפורום) הן כדלהלן: מבוסס על G640 (הורכב בTMS] מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנ…

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by ilya123,

1. התקציב הוא עד 3000 2.המטרה היא למשחקים בעיקר 3.לא זקוק לציוד הקפי ובקשר למשחקים אני מתכוון לשחק בCOD 4 וב CRYSIS על איכות גבוהה. אז תודה מראש על המפרט אה ונ.ב:אני יכול לחכות עוד חודש חודשיים עד לקניה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. הגיע זמן השדרוג השנתי המחשב כבר וותיק ועם הזמן התווסף לו הארד דיסק נוסף והוחלף כרטיס מסך שמת המחשב שיש כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל והחמוד התחיל לקרטע אז אני הולך להשקיע בין 1000 ל1500 שקל בשדרוג המערכת כשהמחשבה הראשונית היתה רק להחליף מעבד ולהוסיף זכרון אני לא מצליח להבין איזה Socket יש לי , באתר של Gigabyte מופיעים לי על אותו לוח אם 3 שונים : AM2 AM3 ו AM2+ אופציה שניה אם אין מעבדים מתאימים ללוח הזה או שהוא יגביל מדי את המחשב , להחליף גם לוח אם ואולי ספק בכל מקרה הכוונה לשדרג כרטיס מסך עוד איזה שנה מה לדעת…

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by MeniAdam,

היי כולם יש לי נייד DELL LATITUDE E5420 . בנוסף יש לי LCD 42" של פנסוניק. ואני לא מצליח לחבר את המחשב למסך הזה בעזרת כבל VGA. עשיתי עדכון BIOS , ואת כל הדרייברים הכי עדכניים. שינתי רזולוציות וrefresh rate.ושום דבר לא עוזר. עם אותו כבל ומסך חיברתי ניידים מכל הדגמים של LATITUDE החל מE6400 E6410 E6220 E6230 ואפילו את E5430 וכולם עובדים ללא בעיה. רק ספציפי עם E5420 יש לי את הבעיה. שיחות עם DELL ויעל פתרונות לא עזרו . אשמח לשמוע אם יש לכם נסיון או כעוון איך אפשר להתקדם לכיוון הפתרון. בתודה מני

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.