עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Joe Blow,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם AMD XP 2000+ ו 512 MB SDRAM (שימו לב לא DDR-SDRAM). כרטיס המסך הוא רדאון 9000. את הקונפיגורציה המלאה תוכלו לראות בפרופיל המשתמש שלי. אני לא מרוצה מבצועי המחשב במשחקים. האם החלפת כרטיס המסך ל Radeon 9800 תשנה את המצב לחלוטין או שעדיין אני מוגבל בביצועים בגלל המעבד או רוחב פס קטן מו הזיכרון בגלל שהוא לא DDR? תודה. נ.ב. האם כדאי לחכות עם השידרוג לינואר? האם אמורה להיות ירידה במחירים? תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  2. אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על אחד מ-2 הניידים הבאים: http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=47_48&products_id=607 או http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=47_48&products_id=575 השאלה שלי היא האם שווה ללכת על מעבד חזק יותר או כ.מסך טוב יותר? (ז"א האם יש הבדל משמעותי בין כרטיסי המסך של שני המחשבים?) ובכללי אני אשמח לשמוע מה חוות דעתכם על המחשבים הנ"ל. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by zglazer,

חברים שלום!!! אבקש את עזרתכם האם המפרט הנ"ל של מחשב דל מחודש עם אחריות לשנה שווה את ההשקעה 650 ש"ח לטובת אופיס צפייה בסרטים מסך LCD 20 אינץ רזולוציה 1050 X 1680 האם המסך יעבוד עם כרטיס מסך מובנה ומוסיקה המערכת מפורסמת כרגע בYNET בקניות ונופש מעבד סוג מעבד: Intel Celeron D 325J מהירות המעבד: 2.53GHz דגם מעבד: Celeron זכרון מטמון cache: 256K Cache מהירות FSB: 533.0 MHz אחריות למעבד: שנה לוח אם דגם: DELL סוג ציפסט: Intel 915G Express מהירות FSB: 533MHz כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: Broadcom 5751 יציאת AGPX8 לכרטיס מסך: ללא יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: PCIe x16 Low Profile יציאת PCI: 1x Low Profile יציאת PCI Express: ללא יציאת S.ATA: כלול USB 2.0: 6 ס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by e3user,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3.5K השימוש במחשב בעיקר ל-2 דברים: Visual Studio The Sims 4 דרישות שיהיו למחשב: מארז קטן (מחשב לסלון) זיכרון RAM בנפח 16GB כונן SSD בסביבות נפח 250GB לגבי המעבד אני פחות מבין בתחום, סומך עליכם בעיניין זה... תודה רבה!

5. הי חברה, האם המפרט הנ"ל מומלץ למחשב משפחתי וכן להרצת אולי פעם ב של VISUAL STUDIO, SKETCHUP? במחשב הישן שלנו הלך הלוח אם ואני רוצה להשתמש במארז ובדיסקים שלי וגם בספק TR2-430NP תקציב ההיתי רוצה כמה שפחות מאיזור 1500 מצד שני רוצה מחשב לתווך ארוך, המחשב שמת היה בן 10 שנים ועדין סחב (היה עם מעבד athlon x2 4400+). לעצתכם אודה. מחיר יח' כמות סה"כ מחיר מחיקה 47235 לוח אם Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI ₪620 1 ₪620 47220 מעבד אינטל Intel Core i…

6. אהלן חבר'ה, אני מתכנת במספר סביבות במקביל. מריץ Netbeans, Photoshop, FF+FireBug, IE ועד 2 מכונות וירטואליות. הכל במקביל. קיבלתי החלטה ללכת על i7 ולא על הi5 התקציבי. יש צורך בהרבה זכרון. לא מתכונן OC ואין צורך בכרטיס גרפי חיצוני. כמו כן, חשוב השקט (לא ברמה של מערכת קירור מים, כמובן ). ארצה את דעתכם על המערכת: מעבד Intel Core i7-2600 Tray ₪1321 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-2600ay לוח אם Intel BLKDH67BLB3 Bearup Lake ₪454 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH67BLB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz C…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ??? תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by napoleon45,

עדכון לתחילת דצמבר 2019 . יש לאחרוה יותר ויותר עדויות שגם איכות השירות של DELL לא ממש מצדיקה את המוניטין שצברה. לאור זאת, החלטתי לא לתת משקל יתר לניידי DELL כבעלי שירות עדיף אשר מקנה להם יתרון לעומת יצרן אחר עם אותם נתונים. היי לכולם. להלן, מספר פרמטרים משמעותיים שכדאי לקחת בחשבון כאשר רוצים להחליט איזה נייד לקנות. לשימושכם ! בבקשה - מה עושה את הנייד לטוב ? א. חומרה טובה. ב. ביצועים טובים בפועל. ג. איכות בניה טובה. ד. זמן סוללה ארוך. ה. משקל נמוך. ו. אחריות טובה ואיכות מתן שירות טובה. ז. מחיר נמוך ככל האפשר. 1. שני הניידים המדוברים, הלנובו E490,…

9. Started by OmerMel,

לאחר כמה שנים טובות שהמחשב עשה עבודה טובה הגיעה הזמן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 2000 שקלים עם אפשרות חריגה של עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD וכרטיס מסך ( 1070 ti לא חושב שיש צורך לשדרג ). לא יודע אם יש צורך לשדרג ספק ( מפרט למטה ). 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. הא…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרוב אינטרנט, מעט משחקים כגון cod א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ודומיו. הגדרות ממוצעות מספקות אותי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רגילות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by wombat,

בקרוב אבקר בארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אני מחפש מחשב חזק יחסית - corei5/7 דור שלישי או רביעי (לא U), לפחות 8GB זכרון, מסך מט וכרטיס מסך נפרד. כרגע שמתי עין על סדרת ה latitude ב dell outlet. האחריות שהם מציעים באתר (האאוטלט של דל): 3 Year ProSupport and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis בהנחה והדגם (Latitude כלשהו) נמכר בארץ, יש דרך לדעת אם האחריות תקפה בארץ (חוץ מלהתקשר אל דל ישראל)? נניח שראיתי דגם עם 4GB זכרון, זו בעיה להוסיף עוד 4GB מבלי לבטל את האחריות? והחלפת כונן אופטי בדיסק קשיח או SSD? (מגיגול אני רואה שבארה"ב זה לא ישפיע על האחריות, לא מצאתי מידע לגבי הארץ) כל עוד רשום Anti Glare זה אומר שהמסך מאט? יש דרך לדעת מה הפאנל של ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GuyMiz,

אהלן. אני בהמשך השבוע הולך לקנות לפטופ חדש, ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים: 1: http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=24317 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12978 (יש לציין ששימושי המחשב יהיו מולטימדיה; סרטים, משחקים בינוניים..) כאשר ברור לי שהמחשב השני יותר טוב מבחינת כרטיס מסך, אבל השאלה שלי היא כזאת-האם לא עדיף לקחת את ה Z510 הזול יותר ולהשקיע את ההפרש בהוספה של 128GB SSD למחשב? ושאלה נוספת, האם כונני SSD כדאי להזמין מאתרים בחו"ל דוגמת EBAY?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ofek77,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים אולי עריכת וידאו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למישחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920:1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? חדשים, מלחמה,יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by ya_pl,

שלומות, ניסיתי למצוא מידע אמין ברשת ולא הצלחתי למצוא, או שאני לא יודע לחפש... אני רוצה לרכוש תחנת עגינה עבור Dell Latitude E7440. ניסיתי להבין מה המק"ט הנכון עבור הדגם הנ"ל ולא הצלחתי להבין חד משמעית מה מתאים או לא. מצד אחד, ע"פ האתר הרשמי של Dell, המק"ט של התחנה התואמת, XX6F0, מפנה למכירות שבהן התחנה עולה 500 ש"ח עד 900 ש"ח (גם באיביי), שלדעתי זהו סכום מוגזם. מצד שני, הרבה מוכרים מוכרים תחנה כזו או אחרת (מקורית) עם מק"ט PR03x או PR02x, וכותבים שהוא תואם רשימה ארוכה של מק"טי תחנות עגינה אחרות, ביניהן גם את הXX6F0. תחנה כזו לרוב עולה 250 עד 300 ש"ח (איביי). הקטע הוא שכל התחנות נראות זהות, והמחבר שלהן נראה זהה. השאלה היא האם אני צריך לרכוש את המק"ט המדוייק שהוגדר ע"י…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Hydr0,

מה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/t…

16. Started by ym586,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728241 )הכרטיס מסך שלו הוא ati hd 3470 256 mb השאלה אם הוא יריץ משחקים כמו gta וnfs ( לא מהחדשים כמובן) וכמו כן אם יש משהו מתאים\עדיף בתקציב של עד 3000 (חובה בלוטוס ומצלמה) תודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. שלום, חבר שלי מחפש לבנות מפרט מבוסס AMD64 בסביבות ה 4000 - 4500 ש"ח... צריך גם להיות כלול במחיר מסך, מקלדת, עכבר, צורב DVD, ושאר הפריטים שמצויינים במפרט שהוא הרכיב ומצורף.... השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, תיכנות, ומדי פעם הרצת משחקים במהירות סבירה... (אפשרות OVERCLOCK אולי בעתיד). אשמח לקבל את התגובות שלכם לגבי המפרט שהוא בנה וגם שינויים אם אתם מכירים שילובים יותר טובים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 KINGSTON דיסק קשיח:WD 7200 RPM GB300 GEFORCE 8800 GTS 640 MB מסך: MAG 17" LCD Enermax Liberty 500W מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 מקלדת+עכבר של Microsoft מולטימדיה אופטיעד250 ¤ 2 צורבי דיוידי של LG לוח-אם:ASUS P5B DELUXE מעבד:INTEL CORE 2 DUO E6600 2/4 GHZ

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  19. אהלן יש לי כרגע נטבוק שאני די אוהב, סמסונג NC10, אבל הוא כבר מתחיל להזדקן ולהיות איטי ועכשיו גם הסוללה די מתה ולא נטענת יותר. אני שוקל לשדרג למשהו קצת יותר נחמד ומהיר. בעקרון השימושים הם אינטרנט, סרטים (מקס' 720P) אז HDMI יהיה אחלה (כרגע יש לי רק VGA), ומשחק מזדמן פעם ב. למען האמת הסמסונג הזקן שלי באמת אחלה אבל קצת קשה לו עם פלאש ומולטיטאסקינג ואין HDMI... וכאמור הסוללה מתה אז זה התמריץ שלי לשדרג, זה לא שאני חייב חייב מחשב חדש וזה למה התקציב גם נמוך... המחשב צריך להיות קטן ולא כבד כי אני מטייל איתו בעולם בדר"כ. אין צורך בכונן DVD. אין צורך במע' הפעלה. HDD גדול דרוש (500+) מקלדת נוחה (אני מאוד אוהב את הסידור של הסאמסונג שלי שמעל מקשי החצים יש PGUP\DN) מסך גדול יותר מ 10" ז…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, מאחר ואין לי מושג במחשבי נייד קראתי את הסטיקי "טיפים לקניית מחשב נייד" ואשמח אם תפרטו לי על המחשב שתמליצו לי איך הוא לפי סעיפים אלו, שהגעתי למסקנה שהם הכי חשובים( אם יש איזה שהוא משהו שפיספסתי אשמח אם תזכירו זאת: 1.תמיד עדיף לרכוש ניידים בקטגוריה עסקית ולא בקטגוריה ביתית. הם לרוב עמידים ואמינים יותר. 2.שימו לב לא ליפול בפח של אחריות ל-3 שנים. יצרן מוכר. 3.תמיד עדיף לראות את איכות התצוגה בעיניים אם ניתן. 4.יש לבדוק כמה חום המחשב הנייד שאתם בוחנים מפיק. 5.סוללה. 6.דיסק קשיח- 7200 /5400סל"ד עם 16mb זיכרון מטמון. 7.בגלל השHDD איטי ממחשב שולחני חשוב להשקיע בלפחות 1 גי'גה זיכרון. 8.Blutooth. 9.מסך בין 12.1"-14.1" העדפה לרחב עם רזולוציה גבוהה ככל הא…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by caramon,

תקציב 3.5K עם אפשרות חריגה ב100 עד 200 שח, כמובן עדיפות לחסכון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גרפיקה ועריכה קלה(ביתית), משחקים אולי בעתיד אבל משחקים קלים(FIFA, COD, MMORG - לא בגרפיקה מלאה) * גודל המסך? 13 - חשוב לי הגודל, אבן בוחן בבחירת המחשב * משקל רצוי? קל עד בינוני(לא מבין במשקל המחשבים הניידים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שלוש שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי עם יציאת HDMI לא הכרחי * בלוטות? כן, * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 320GB מוכן להתפשר על 250G לטובת איכות מחשב * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  22. אהלן, אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט, זול ככל האפשר: 1. מה התקציב המקסימלי? 1,500 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא נגיע למצב כזה, 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומסך (סביבות ה-20 אינץ') – אין העדפות לדגמים, כמה שיותר זול. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? נניח 4, אבל זה לא באמת שיקול. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

23. היי ! אני דיי מתחיל בכל העניין של אוברקלוקינג ו אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (ראה מפרט שלי) כדי שאני יוכל לעשות קצת דברים רציניים איתו אני צריך לשדרג רק את הדברים הבסיסים (מעבד,לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ) יש למישהו הצעות???

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by dj_horse,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד טושיבה. קרתה לי היום תקלת עיווט במסך. זאת הפעם השנייה אחרי תקופה שהתקלה מתרחשת. המחשב הוא יחסית חדש. אני מצרף תמונה שתמחיש טוב את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by -OmeR-,

זקוק למפרט ב-4500 כולל מסך, רמקולים (פשוטים) מקלדת+עכבר לצורכי משחקים... לא אכפת לי מאיזה חנות תבנו אבל העיקר שזה יהיה ל-12 תשלומים בכרטיס אשראי... המארז צריך להיות נחמד (לא הקומפיוקייס חחחח) ...צורב רגיל לא צריך הרכבה או התקנה של וינדואוס תודה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.