עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3 Far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ghtm,

היי המחשב שמשפחתי החליט להתפגר וכל הבית בבהלה. אני צריך הצעה למחשב ב2000 שקלים, ללא ציוד היקפי פרט למקלדת, אין צורך בכונן קשיח או אופטי. עקרונית יש גם ספק ישן ג'נרי של 350W ומארז אבל אם אפשר להחליף אותם במחיר הזה אז עדיף. המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מיילים, סרטים ועבודות של אחותי... אולי קצת משחקים קלים כמו סימס. תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by Adadad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב LOL ,GTA V ASSASIANS SCREED UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

4. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ואינטרנט נטו. לפעמים קצת סרטים. * גודל המסך? 13-14 אינץ '* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. מכוון לאזור ה- 1.5-1.6 קילו. כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה דק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? חשוב מאד זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מאד רוצה HDMI * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. כמו כן, אין צורך ב- SSD * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, רק אם זה לא מוסיף יותר מדי למשקל ולעובי * כונן Bluray? ממש אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא מתנת יום הולדת לאמא שלי. בגדול, היא ראת…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. שלום! אתמול נשרף לי המסך במחשב הנייח ואני חייב את המחשב.. השאלה שלי כזאת, המחשב נייד עובד והכול טוב.. העברתי כבל מסך מהמחשב נייח לנייד ומפה אני לא יודע מה לעשות, לאיזה תוכנות לגשת? מה לשנות בלוח בקרה? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 8.1k צפיות
  6. Started by ilanb0,

מחפש נייד שישמש אותי לעבודה אדריכלית (תכנות גרפיקה), יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. משחקים לא מעניין, חובה מסך גדול! המחשב מיועד להיות בחדר עבודה קטן ומיועד לבא במקום מחשב נייח גדול. אין לי בעייה שישקול הרבה (אם המשמעות היא מחיר זול יותר) כי ממילא איני מתכוון לשנע אותו במיוחד. הכוונה העיקרית -שיחסוך מקום ושיאפשר להשתמש בצרכים שהגדרתי. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  7. היי אשמח לדעת כמה שווה המחשב שלי היום הוא הורכב לפני 4 שנים ב9600 ש"ח בטוחה שהיום הוא איבד 80% מהערך שלו בערך אשמח לדעת כמה שווה כל המחשב או רכיבים ספציפיים ממנו ובכמה אפשר למכור אותם תןדה! אז המפרט : intel core 2 quad q9550 2.8ghz 12mb cache s775 1333mhz nvidia nForce 790i SLI, DDR3 1333, 3xPCI-E, 2XGBL 1600mhz crosair XMS 2x2GB DHX DDR3 1333MHZ PC-3 10666 KIT SAPPHIRE RADEON HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV SEGATE BARRACUDA 500GB 7200 RPM 32MB SaTA II ASUS DRW 2014 DVD+RW X20 SCYTH NINJA MINI 6 HEA: PIPES CPU COOLER ALUMINIUM MIDTOWER SILVER\BLACK CASE NO PSU THERMALTAKE TOUGHTPOWER 750W PFC ואפשר לצרף 2 מסכים ולוח wacom intus 3 medium

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by kike100,

היי, בניתי מפרט למחשב בעיקר למשחקים,אינטרנט,תכנות ויישומים: בכוונה השקעתי יותר בכ. מסך מאשר במעבד כי לפי מה שבדקתי וקראתי יהיה לזה יותר השפעה במשחקים מאשר לשפר מעבד שיש לו פחות השפעה. התקציב בערך 3000 שקל עם קצת חריגה. אשמח אם תגידו מה אתם חושבים לשפר/ או כל דבר אחר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪580 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪338 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון:…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936532

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני משדרג את המחשב שלי.... אני קונה: ATI Radeon X1900 XTX Video Card Asus P5W DH Deluxe Motherboard Intel Core 2 Duo E6300 Dual Core Processor Samsung SyncMaster 204B Black 20.1 LCD Monitor מה אתם אומרים זה פסדר??...כל החלקים הם מאנגליה... הם שולחים לי את זה לפה וגובים ממני 15 יורו ועוד יורו על כל קילו... השאלה היא גם שזה מגיע לארץ מהקורה אם זה?...מעמ? מכס?...

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בחומרה טובה למשחקים, הורדות וכו'. קיבלתי הצעת מחיר ורציתי לדעת אם ההצעה טובה: Intel® E6400 Core 2 Duo מעבד- Gigabyte GA-945P LGA775 לוח אם- 1Gb, DDR II 667Mhz -זיכרון Hitachi Deskstar, 250GB 7200RPM SATA II (300MB/s) -דיסק קשיח nVIDIA GeForce 7300GT 256mb 128Bit DDR2 DVI PCI-Ex16 TvOut כרטיס מסך- DVDRW Pioneer DVR-112D כונן-CD ATX, Midi PFC, USB מארז- Realtek ALC883 HD Audio codec כרטיס קול- Marvell 8001 Gigabit Ethernet controller רשת\מודם- LG L1919S 5ms 1280x1024 2000:1(DFC) 300cd Silver מסך- Logitech 2 Lang ( Eng-He ) Deluxe keyboard מקלדת- Logitech Deluxe desktop עכבר- Genius SP-Q065 Multimedia Speakers רמקול…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  12. מחשב AMD למשחקים בעיקר שיהיה צורב רגיל +סידירום עכבר ומסך..........

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. מחשב בעיקר לעבודה עם סרטים ומוזיקה ולאינטרנט כמובן. עבודות עם WORD וכו' גם. ציוד היקפי: מקלדת, עכבר, מיקרופון , מצלמת אינטרנט, מסך 17 שטוח ודק , צורב DVD ,וCDROM תודה .

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  14. תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר לחסוך בתקציב למה לא אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמו gta החדש על הגרפיקה המקסימלית ושיפעיל גם משחקים עתידיים שיחזיק לי לפחות שלוש שנים אפילו יותר אני צריך מסך שיתאים למחשב בין 24 אינ'ץ ל22 אינ'ץ מקלדת ועכבר מקלדת עם אפשרות להעביר שירים ולהגביר ולהנמיך תווליום כונן קשיח חיצוני 500 גיגה כונן קשיח למחשב של 1 טרה רמקולים איכותיים 2.1 צורב דיסקים דיוידי אם צריך oc אז כה מערכת הפעלה windows 7 אזור מגורים ירושלים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  15. שלום לכולם! אחרי הרבה זמן של טירטורים הגעתי לאיזשהו מפרט שיתאים לדרישות שלי, שהם: יכולת הרצת משחקים "כבדים" חדשים ללא בעייה. כמו כן הרצת תוכנות כמו VMWARE,REASON 3 ועוד באותו רעיון. ועוד דבר, שכל החלקים יעבדו בתאימות גבוהה. כלומר שלא יהיה איזה צוואר בקבוק באחד מהרכיבים. ובתקציב של 6000+ אז הנה הרעיון: AMD ATHLON 64 3800+ BOX 939PIN 2000 ¤ ABIT AN8 ULTRA 790 ¤ Kingston DDR 1024Mb 400Mhz hyperX 512x2 1090 ¤ WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS 1325 ¤ NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ COMPUCASE CI-6A21 380 ¤ ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ סה"כ: ¤ 7100 1. איך המפרט …

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by AviramR0X,

אוקיי אז אני צריך מחשב נייד ללימודים, הדברים היחידים שממש מציקים לי זה מקלדת והסוללה, אני צריך שישרוד דיי הרבה זמן בלי הטענה כדי שאני יוכל ללמוד רצוף. אני רוצה שהמקלדת תיהיה בגודל סביר, לא משהו כמו נטבוק\MINIPC וכו'.. זה ממש יכול להרוג אותי להקליד עם זה. אני הולך להתקין עליו לינוקס, רוב הסיכויים שאני גם אתכנת בעזרתו, אבל אני לא הולך לעשות איתו הרבה חוץ מהקלדת טקסטים ו.. כן זה בערך הכל. תודה לעוזרים :ם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. + מאוורר טיטאן ,AMD ATHLON XP 3200+BARTON ABIT NF7 V2.0 512 DDR 400 TWINMOS 256 DDR 400 TWINMOS HD WD 80GB 8MB INNO3D GF4 MX440 64 DDR AGP8X CD ROM LGX52 ATX 500W ג'נרי + 3 מאוררים מקלדת + עכבר אופטי + רמקולים וסאב ג'נרים כל המחשב הנ"ל עלה לי 2750 שקל ב 6 תשלומים האם זה מחיר טוב?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by alex15,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב נייד תקציב עד 6500 .. אני צריך אותו גם בשביל משחקים כבדיים ובשביל סרטים וכל מיני דברים שאני רואה ומשחק ועושה בנייד ... וגם עם מהירות גבוהה .... וגם עם איכות הסאונד טובה ....וגם יש פרט קטן שחשוב לציין !היופי שלו שיהיה יפה ... ושלט אלחוטי שיהיה איתו ...

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by Pini Mizrahi,

שלום למומחים, יש לי ילדה בת 5 ואני מתלבט בין Wii לבין נטבוק. יתרונות ה-Wii ברורים. מה שלא ברור, זה מה הנטבוק יכול לעשות. האם הנטבוקים יכולים להריץ משחקי מחשבים לילדים (סופר מריו וכו')? האם הם יכולים להריץ משחקי פלאש ברשת? האם הם יכולים לנגן סרטי HD? תודה רבה פיני

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  20. אהלן ותודה מראש על העזרה. אני כבר גולש בפורום כמה זמן וזו פעם ראשונה שאני זקוק לעזרה. אני מתחיל ללמוד בקרוב לתואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב נייד חדש. חשוב לי: 1. 13 - 14 אינצ' עדיפות למט. 2. מעבד חזק יחסית. 3. ניידות גבוהה וסוללה יחסית חזקה, אני הולך להסתובב איתו כל היום. 4. מסך מגע זה יתרון. 5. כרטיס מסך של ג'פורס שיריץ לי קצת משחקים זה גם יתרון. המחשב הולך לשמש בעיקר לוורד, אופיס ואקליפס, והוא הולך להיות איתי בשיעורים. כנראה יהיה לי מחשב נייח חזק בנוסף. מחיר בסביבות 3000 שקל, אולי יותר, אני גמיש. כרגע ראיתי את זה - http://www.asus-sale.co.il/Product/2936191/Asus-S451LB-i5-4200U-Touch-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14 אבל אני לא מצליח למצוא עליו יותר מידי מידע, מישהו יודע איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה מחשב, יש לי 4 אלף שקל בעיקר לפוטושופ CS4 כולל עבודה עם קבצי RAW כבדים עדיף שיריץ משחקים טוב ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יכול להיות נחמד אבל לא חובה אני לא כלכך מעודכן במה שקורה היום מבחינת מחשבים, המחשב האחרון שקניתי היה לפני 5 שנים... תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. זקוק למחשב משחקים ב3.4K מקסימום ממש מקסימום בלי חריגות ב3.5K. ללא ציוד היקפי, ללא צורב DVD וללא OC. אני מעוניין בלוח אם עם אפשרות לCF בעתיד, כרטיס מסך חזק, זה חשוב לי נורא מכיוון שבעתיד כשהמחשב יתחלש אוכל לשפר את המעבד ולהוסיף כרטיס מסך בהתאם, חשבתי על הלוח אם EP45-DS3 בנוסף, יש לי עוד הדיסק קשיח של 150GB שאני מעוניין לצרף למחשב, אז זה יכול אולי לחסוך קצת. עוד משהו, אני מעוניין במארז Raidmax Sagitta (לא 2) ו4GB זיכרון RAM אם יש אפשרות גם להוסיף קורא כרטיסים פנימי 3.5" אבל זה ממש לא חובה. אני הרכבתי את המפרט הבא: אך נתקעתי בספק, האם יתאים בעתיד לCF וגם בקשר למעבד אני קצת לא החלטי.. (מאתר www.cobrapc.co.il ) RAIDMAX SAGITTA ₪338.00 1 ₪338.00 GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪643.0…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  23. שלום, אחרי עיון במפרטים המומלצים ובאשכולות האחרונים יצאתי דיי מבולבל, אודה לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הבקשות הבאות: א. תקציב מקסימאלי: 2000 שקלים א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- ניתן לחרוג ב-500 ש"ח בתקציב. ב. המחשב מתחבר לשני מסכים אחד 43 אינץ' (חיבור HDMI חובה) והשני 24 אינץ' (חיבור VGA רגיל) מיועד לצפייה בתכני HD בעיקר, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המחשב יפעל כל הזמן 24/7. ג. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: רצוי כמה שיותר שקט מפני שהמחשב יפעל ללא הפסקה והוא נמצא בחדר שינה נניח 6-7 (אם זה לא מוגזם) וכמובן רק אם זה במסגרת התקציב, הנתון לא הכי קריטי ואין צורך שיבוא על גבי ביצועים. ד. אין שום צורך ב-OC. ה. אין צ…

24. Started by Shveik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מדובר בשידרוג משמעותי , אם זניח אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: גיימינג כבד (משתנה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 ? אין לי מושג מה מומלץ לגיימינג היום -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא למקלדת ועכבר. אם יש המלצות על אוזניות לגיימינג , שלט (למשחקים שנוצרו לקונסולות) ומקרן קול אני אשמח (לא לכלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by the-f-master,

אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 10000 ש"ח לOC כבד הוא משחק במשחקים כבדים וצופה בHD...אם אפשר במסגרת התקציב לשים לו כונן BLU RAY זה יהיה מעולה תודה לעוזרים ללא ציוד היקפי(חוץ מכונן דיסקים ומערכת הפעלה כמובן...)

• 4 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים