ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני משדרג את המחשב שלי.... אני קונה: ATI Radeon X1900 XTX Video Card Asus P5W DH Deluxe Motherboard Intel Core 2 Duo E6300 Dual Core Processor Samsung SyncMaster 204B Black 20.1 LCD Monitor מה אתם אומרים זה פסדר??...כל החלקים הם מאנגליה... הם שולחים לי את זה לפה וגובים ממני 15 יורו ועוד יורו על כל קילו... השאלה היא גם שזה מגיע לארץ מהקורה אם זה?...מעמ? מכס?...
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בחומרה טובה למשחקים, הורדות וכו'. קיבלתי הצעת מחיר ורציתי לדעת אם ההצעה טובה: Intel® E6400 Core 2 Duo מעבד- Gigabyte GA-945P LGA775 לוח אם- 1Gb, DDR II 667Mhz -זיכרון Hitachi Deskstar, 250GB 7200RPM SATA II (300MB/s) -דיסק קשיח nVIDIA GeForce 7300GT 256mb 128Bit DDR2 DVI PCI-Ex16 TvOut כרטיס מסך- DVDRW Pioneer DVR-112D כונן-CD ATX, Midi PFC, USB מארז- Realtek ALC883 HD Audio codec כרטיס קול- Marvell 8001 Gigabit Ethernet controller רשת\מודם- LG L1919S 5ms 1280x1024 2000:1(DFC) 300cd Silver מסך- Logitech 2 Lang ( Eng-He ) Deluxe keyboard מקלדת- Logitech Deluxe desktop עכבר- Genius SP-Q065 Multimedia Speakers רמקול…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחשב AMD למשחקים בעיקר שיהיה צורב רגיל +סידירום עכבר ומסך..........
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מחשב בעיקר לעבודה עם סרטים ומוזיקה ולאינטרנט כמובן. עבודות עם WORD וכו' גם. ציוד היקפי: מקלדת, עכבר, מיקרופון , מצלמת אינטרנט, מסך 17 שטוח ודק , צורב DVD ,וCDROM תודה .
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר לחסוך בתקציב למה לא אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמו gta החדש על הגרפיקה המקסימלית ושיפעיל גם משחקים עתידיים שיחזיק לי לפחות שלוש שנים אפילו יותר אני צריך מסך שיתאים למחשב בין 24 אינ'ץ ל22 אינ'ץ מקלדת ועכבר מקלדת עם אפשרות להעביר שירים ולהגביר ולהנמיך תווליום כונן קשיח חיצוני 500 גיגה כונן קשיח למחשב של 1 טרה רמקולים איכותיים 2.1 צורב דיסקים דיוידי אם צריך oc אז כה מערכת הפעלה windows 7 אזור מגורים ירושלים
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה זמן של טירטורים הגעתי לאיזשהו מפרט שיתאים לדרישות שלי, שהם: יכולת הרצת משחקים "כבדים" חדשים ללא בעייה. כמו כן הרצת תוכנות כמו VMWARE,REASON 3 ועוד באותו רעיון. ועוד דבר, שכל החלקים יעבדו בתאימות גבוהה. כלומר שלא יהיה איזה צוואר בקבוק באחד מהרכיבים. ובתקציב של 6000+ אז הנה הרעיון: AMD ATHLON 64 3800+ BOX 939PIN 2000 ¤ ABIT AN8 ULTRA 790 ¤ Kingston DDR 1024Mb 400Mhz hyperX 512x2 1090 ¤ WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS 1325 ¤ NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ COMPUCASE CI-6A21 380 ¤ ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ סה"כ: ¤ 7100 1. איך המפרט …
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך מחשב נייד ללימודים, הדברים היחידים שממש מציקים לי זה מקלדת והסוללה, אני צריך שישרוד דיי הרבה זמן בלי הטענה כדי שאני יוכל ללמוד רצוף. אני רוצה שהמקלדת תיהיה בגודל סביר, לא משהו כמו נטבוק\MINIPC וכו'.. זה ממש יכול להרוג אותי להקליד עם זה. אני הולך להתקין עליו לינוקס, רוב הסיכויים שאני גם אתכנת בעזרתו, אבל אני לא הולך לעשות איתו הרבה חוץ מהקלדת טקסטים ו.. כן זה בערך הכל. תודה לעוזרים :ם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
+ מאוורר טיטאן ,AMD ATHLON XP 3200+BARTON ABIT NF7 V2.0 512 DDR 400 TWINMOS 256 DDR 400 TWINMOS HD WD 80GB 8MB INNO3D GF4 MX440 64 DDR AGP8X CD ROM LGX52 ATX 500W ג'נרי + 3 מאוררים מקלדת + עכבר אופטי + רמקולים וסאב ג'נרים כל המחשב הנ"ל עלה לי 2750 שקל ב 6 תשלומים האם זה מחיר טוב?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב נייד תקציב עד 6500 .. אני צריך אותו גם בשביל משחקים כבדיים ובשביל סרטים וכל מיני דברים שאני רואה ומשחק ועושה בנייד ... וגם עם מהירות גבוהה .... וגם עם איכות הסאונד טובה ....וגם יש פרט קטן שחשוב לציין !היופי שלו שיהיה יפה ... ושלט אלחוטי שיהיה איתו ...
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי ילדה בת 5 ואני מתלבט בין Wii לבין נטבוק. יתרונות ה-Wii ברורים. מה שלא ברור, זה מה הנטבוק יכול לעשות. האם הנטבוקים יכולים להריץ משחקי מחשבים לילדים (סופר מריו וכו')? האם הם יכולים להריץ משחקי פלאש ברשת? האם הם יכולים לנגן סרטי HD? תודה רבה פיני
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש על העזרה. אני כבר גולש בפורום כמה זמן וזו פעם ראשונה שאני זקוק לעזרה. אני מתחיל ללמוד בקרוב לתואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב נייד חדש. חשוב לי: 1. 13 - 14 אינצ' עדיפות למט. 2. מעבד חזק יחסית. 3. ניידות גבוהה וסוללה יחסית חזקה, אני הולך להסתובב איתו כל היום. 4. מסך מגע זה יתרון. 5. כרטיס מסך של ג'פורס שיריץ לי קצת משחקים זה גם יתרון. המחשב הולך לשמש בעיקר לוורד, אופיס ואקליפס, והוא הולך להיות איתי בשיעורים. כנראה יהיה לי מחשב נייח חזק בנוסף. מחיר בסביבות 3000 שקל, אולי יותר, אני גמיש. כרגע ראיתי את זה - http://www.asus-sale.co.il/Product/2936191/Asus-S451LB-i5-4200U-Touch-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14 אבל אני לא מצליח למצוא עליו יותר מידי מידע, מישהו יודע איך הוא?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב, יש לי 4 אלף שקל בעיקר לפוטושופ CS4 כולל עבודה עם קבצי RAW כבדים עדיף שיריץ משחקים טוב ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יכול להיות נחמד אבל לא חובה אני לא כלכך מעודכן במה שקורה היום מבחינת מחשבים, המחשב האחרון שקניתי היה לפני 5 שנים... תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
זקוק למחשב משחקים ב3.4K מקסימום ממש מקסימום בלי חריגות ב3.5K. ללא ציוד היקפי, ללא צורב DVD וללא OC. אני מעוניין בלוח אם עם אפשרות לCF בעתיד, כרטיס מסך חזק, זה חשוב לי נורא מכיוון שבעתיד כשהמחשב יתחלש אוכל לשפר את המעבד ולהוסיף כרטיס מסך בהתאם, חשבתי על הלוח אם EP45-DS3 בנוסף, יש לי עוד הדיסק קשיח של 150GB שאני מעוניין לצרף למחשב, אז זה יכול אולי לחסוך קצת. עוד משהו, אני מעוניין במארז Raidmax Sagitta (לא 2) ו4GB זיכרון RAM אם יש אפשרות גם להוסיף קורא כרטיסים פנימי 3.5" אבל זה ממש לא חובה. אני הרכבתי את המפרט הבא: אך נתקעתי בספק, האם יתאים בעתיד לCF וגם בקשר למעבד אני קצת לא החלטי.. (מאתר www.cobrapc.co.il ) RAIDMAX SAGITTA ₪338.00 1 ₪338.00 GIGABYTE GA-EP45-DS3 ₪643.0…
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אחרי עיון במפרטים המומלצים ובאשכולות האחרונים יצאתי דיי מבולבל, אודה לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הבקשות הבאות: א. תקציב מקסימאלי: 2000 שקלים א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- ניתן לחרוג ב-500 ש"ח בתקציב. ב. המחשב מתחבר לשני מסכים אחד 43 אינץ' (חיבור HDMI חובה) והשני 24 אינץ' (חיבור VGA רגיל) מיועד לצפייה בתכני HD בעיקר, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המחשב יפעל כל הזמן 24/7. ג. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: רצוי כמה שיותר שקט מפני שהמחשב יפעל ללא הפסקה והוא נמצא בחדר שינה נניח 6-7 (אם זה לא מוגזם) וכמובן רק אם זה במסגרת התקציב, הנתון לא הכי קריטי ואין צורך שיבוא על גבי ביצועים. ד. אין שום צורך ב-OC. ה. אין צ…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מדובר בשידרוג משמעותי , אם זניח אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: גיימינג כבד (משתנה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 ? אין לי מושג מה מומלץ לגיימינג היום -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא למקלדת ועכבר. אם יש המלצות על אוזניות לגיימינג , שלט (למשחקים שנוצרו לקונסולות) ומקרן קול אני אשמח (לא לכלול בתקציב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 10000 ש"ח לOC כבד הוא משחק במשחקים כבדים וצופה בHD...אם אפשר במסגרת התקציב לשים לו כונן BLU RAY זה יהיה מעולה תודה לעוזרים ללא ציוד היקפי(חוץ מכונן דיסקים ומערכת הפעלה כמובן...)
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב די בסדר אבל אני רוצה משהו יותר חזק ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש אז אינה המפרט שאני רוצה לשדרג תנו הצעות מעבד P4 1.8 לוח אם Via זכרון 256 ddr כרטיס מסך ג'יפה 64 מ''ג ואינה מה שאני רוצה לשפר ואינה מה שאני רוצה להוסיף זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 1 200 200 כרטיסי מסך PINE כמות מחיר סה"כ XFX MX4000 128MB 1 240 240 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD כמות מחיר סה"כ SONY x16 1 160 160 מארזים Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 475W (True Watts) 1 370 370 סה"כ 970 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 89 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 190 ¤ ובקשר למעבד אולי אני יעשה אוברקלוק קטן ל 2.0 או שאני ישיר כך מה אתם חושבים על ה…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים שיריץ משחקים בקלות ולא יעשה לי בעיות שיהיה שקט וטוב שאני יוכל להוציא ממנו את המקסימום גם עוד שנה תודה מראש אורי
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בקשור ל E שבזק מפרסמים ככה אני סובל מדיסגרפיה {כתב לא מובן} אז אני צריך מחשב נייד והוא נראה לי מציאה לא רעה 1.התקנת אופיס עליו אפשרי? 2.אני יוכל להוסיף לו DOK ? 3.מה החסרונות שלו?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב שיריץ XP תקציב עד 4000 - אם אפשר פחות. שימוש עיקרי שרת קבצים, ברשת פנימית, ב MIRC, ב-UTORRENT וכו ובנוסף שימושיים רגילים, INTERNET, OFFICE... מקום לפחות ל-4 HD, בהתחלה לפחות 2 של 500, לפי מה שהתקציב מספיק קירור מספק ל-HD (הבורד צריך לתמוך לפחות בערוץ IDE אחד) ללא ציוד היקפי לא משחקים, לא OC תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, צרכים עפ"י הפורמט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח מקסימום, הייתי רוצה לרדת ל-2000 ומטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אינטרנט, משחקים קלים וצפיה בסרטים. בנוסף דרושה תמיכה בוירטואליזציה להרצת שרת מקומי דל-משאבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא, גם לא מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8. המחשב נמצא 1.5 ממיטה. מקסימום שקט במינימום עלות. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? יודע לבצע אוברקלוק, לא יבצע ב-3 שנים הראשונות לחיי המחשב. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב עם חנות מחשבים וזה המפרט מה דעתכם בכללי אני רוצה מחשב שיהיה חזק מבחינת אינטרנט והורדות מהירות וכו.. זה מה שחשוב לי וזה מה שבניתי intel pentium d 925 duall cor 3gh 2*2mb l2 lgs775 gigabyte ga-945gzm-s2 זה לוח שכולל הכול ddr 1g 667mhz cl5 twinmos hitachi 160gb sata 8mb 7200rpm סט מקלדת מולטימדיה * עכבר מיקרוסופוט מסך benq fp71g plus 8ms זה המפרט בכללי האם הוא טוב וחזק בשביל הורדות ובעיקר עבודה באינטרנט תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קרוב משפחה הביא לי לבדיקה איזה מחשב שהוא קיבל בשביל העבודה משהו נייד פשוט. Dell Latitude PP01L Pentium 3 722 256 MB Ram ATI AGPX 2 Mobile shit something (128) וכונן קשיח של 7 ג'יגה.... ויש על המקלדת חוץ מעברית ואנגלית גם אותיות סיניות כאלה או משהו ממלזיה אני לא יודע. בכל מקרה המחשב עובד בסדר כל עוד הוא מחובר לחשמל הבעיה מתחילה שברגע שמנתקים מהחשמל הסוללה מתרוקנת במהירות! בערך 8-12 אחוז ל2 שניות. עכשיו, להערכתי צריך להחליף את הסוללה כי זה מה שהוא גם אמר לי הבחור אז דעתי התחזקה. אני מחפש מי מוכר סוללות ומסתבר שסוללה לדבר הזה עולה 400 שקל ומעלה? יכול להיות? אפשר לקבל עזרה במציאת סוללות? עריכה: יכול להיות שהסוללה ממש ממש ריקה? כי נכנסתי לביוס של הנייד (בביוס כתוב שזה דל לטיטו…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שעיקרי שימושיו יהיה שימוש מאסיבי בתוכנות AUTODESK, בעיקר AUTOCAD בשילוב תלת מימד של ADT שימושים נוספים: אינטרנט ואופיס... המטרה היא לבנות מפרט כמה שיותר חזק שיחזיק לאורך שנים עם אפשרויות שידרוג רבות במינימום תקציב מפרט המחשב צריך לכלול דברים מינימליים בלבד שהם:לוח,מעבד,זכרונות,מארז. כל שאר הציוד יש בידי ואני מתכוון להרכיבו בעצמי. אני צריך בעיקר המלצה לשילוב של לוח+מעבד(חומרת הליבה) שהאופטימלי לדרישותיי. לגבי תקציב אני מעדיף שלא לציין כי אין לי מושג מה המחירים. שוב, הדגשים העיקריים לשילוב של לוח+מעבד: 1.ביצועים מירביים בתוכנות אוטוקד,ADT, אך גם ביצועים טובים בשימוש שגרתי באינטרנט ומולטימדיה 2.אמינות לאורך זמן ואפשרויות שדרוג. למשל לפני כמה שנים קניתי מחשב פנטיום3 עם…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין מחשב חדש, אלו בגדול החלקים החשובים: Intel Core 2 Duo E8400 GB-EP43-DS3L 2xKingston 2GB-Ram 800Mhz DDRII Sapphire HD4870 512MB כמה אבנים שאני רוצה להוריד מהלב לפני הקנייה: 1. יש איזשהו סיכוי בעולם שתיהיה אי-תאימות בין הכרטיס מסך לבין הלוח אם? 2. אני קונה מארז TT Strike MX. עומק המארז הוא 50cm ואורך הכרטיס הוא 24cm -בעקרון נראה מספק אך מדובר במארז MIDI, הכרטיס ייכנס במארז הזה? 3. לחיבור הכרטיס מסך דרושים 2 חיבורים של 6Pin-75Watt - האם 2 מתאמי מולקס מגיעים יחד עם הכרטיס? 4. הדרישה של הכרטיס מסך היא ספק כוח של 500W. האם ספק 600W ג'נרי יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-