עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תכננתי לקנות מחשב בסביבות 2000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי הציעו לי אופציה 1 לוח אם newbarry intel מעבד אינטל 4500 וכרטיס מסך nvida 8400 אופציה 2 לוח אם gigabyte 945 gcmx-s2 ומעבד אן 2140 או 6320 וכרטיס מסך כנ"ל ללא צורב, H.D 160 , זיכרון 1 MB קינגסטון כל ההצעות הנ"ל בין 1800-2300 ש"ח עם ספק ומארז פשוטים המחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט ומשתמש אחד שלא נמצא הרבה בבית שמשחק איסטרטגיה בעקבות עיון במפרטי האתר ובעיקר בדיון דומה אני רואה שהרוב ממליצים על מעבד AMD וכרטיס מסך הרבה יותר איכותי . ולשים דגש גם על הספק והמארז אני מעונין בהצעה למפרט למחשב עיקר השימושים הם אופיס אינטרנט וסרטים , ואפשרות סבירה לשחק גם במשחקי איסטרטגיה חדשים. תקציב בסביבות 2000 אם זה לא סביר אז עד 3000…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. צריך מפרט.. וצריך אותו בהקדם (PLZ). מחשב לאינטרנט \ ושהאחייניות יוכלו לשחק באתר HOP... זה הכל. נטו קופסא - כולל הכל... בלי מסך\עכבר\מקלדת.. * שיהיה בו מוסיקה, ושיעבוד מהר בדברים הבסיסיים. רצוי AMD - נאמן למותג.. 1000 ש"ח +\-, איזור ת"א... רצוי בהקדם... תודה חברים...

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  3. 1. מה התקציב? 4000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? אינטרנט , שירים , סרטים , תוכנות כבדות , משחקים כבדים מאוד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום . רק מחשב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אממ אני צריך מה שחשוב , שיש בדרך כלל בכל מחשב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא חשוב איזה העיקר שיהיו חברות אמינות ואכותיות . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא מזיז לי , אני רוצה שיהיה קירור טוב ושקט . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן להכל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן , שהמחשב ישרוד להרבה זמן . זה אומר שאני יעדיף חלקים קצת פחות טובים בשביל שיהיה קל לשדרג בעתיד 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  4. החלפתי את הגירסא ל XP ועכשיו אני צריך דרייברים למחשב ... אין לי דיסק והגירסא היא DELL VOSTRO A860 LEPTOP במיוחד דרייבר לאינטרנט אלחוטי.. הנה הדגם של הכרטיס רשת: ( מאברסט) Atheros AR5006X Wireless Network Adapter ל XP SP3 ד"א חיפשתי באתר DELL ושם יש דרייברים לVISTA ולא מצאתי לXP

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LastForOne,

המפרט הזה לחבר שלי והוא מיועד למשחקים... מעבד: Intel E4400 2.2 לוח אם: Intel pearl creek G31 זיכרון: DDR2 1024MB דיסק קשיח: Samsung SATA2 160GB כרטיס מסך: Intel 3100 - ONBOARD כרטיס קול: Realtec 5.1 כרטיס רשת: Realtec 10/100/1000 צורב:Samsung DVD X20 Double layer מסך: LCD 20 אינץ' זהו, המחיר: 1000 שקל אין לי מושג איך הם הגיעו לזה אבל הוא אמר שזאת עסקה מיוחדת שהם סידרו שם... הוא מתכוון להחליף לכרטיס מסך רציני יותר... בין החזקים שיש היום... [ככל הנראה 8800GT] מה דעתכם? טוב? מתאים למשחקים?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  6. אהלן, אני מחפש מחשב בתקציב נמוך יחסית שיעבוד טוב מבחינת OFFICE INTERNET, אולי קצת סרטים וסדרות ב HD ולא הרבה מעבר. אני מחפש מחשב יציב, שיחזיק למטרות הללו יחסית הרבה זמן, ואם אפשר שיהיה בנוי מרכיבים חדשים יחסית על מנת שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד בקלות יחסית. חשבתי על שני כיוונים, או AMD, או I3, האם התקציב נמוך מדי ל I3 , ומה ההיתרונות והחסרונות של מערכת I3 לעומת AMD ? אשמח לכמה אופציות של מפרטים באזור ה1500 כמו שציינתי, אפשר מעט יותר, אבל לא להשתגע. המפרט צריך לכלול HDD וצורב DVD, אבל ללא ציוד היקפי בכלל. (ונראה לי שבתקציב כזה ולצרכים הנוכחיים, אין סיבה לשים כ.מסך, במיוחד שתמיד אפשר להוסיף בעתיד) שקט לא חשוב במיוחד, ובכל מקרה למיטב ידיעתי מערכות מהסוג הזה לא רועשות ב…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by Chura,

שלום יש לי כמה שאלות והצעה למפרט א. נראה לי אני מעדיף AMD DUAL CORE AM2 ב. המחשב כמעט לא למשחקים (בשביל זה יש XBOX360) ג. המחשב ממש לא לOC ד. אמור לעבוד 24\7 ה. מסך LCD 19" מצאתי מפרט כזה : מעבד : Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE - 1890 לוח אם : M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclocked - 495 זיכרונות : G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 - 600 צורב : NEC ND-4551 LABELFLASH WHITE/BLACK - 295 כרטיס מסך : GIGABYTE 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E - 850 ספק : Enermax Liberty 400W - 495 מסך : ViewSonic VX924 19'' LCD 3ms DVI - 2150\?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI? יצא : 6775 ש"ח לדעתי הכרטיס מסך מיותר או משו, כי כרגע המחשב ממש לא למשחקים א. מה דעתכם על המסכים ? מ…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. מסך : 20"-22" מקלדת : Logitech Ultra Flat Keyboard עכבר : Logitech G5 פאד : SteelSeries QcK להוריד 50 ש"ח מהתקציב עבור הוצאה צדדית. לא מתוכנן OC. מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Tray ¤950 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe ¤1140 כמות:1 http://www.skypc.co.i…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  9. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חדש עם המאפיינים הבאים: מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות מקצועית (כתחביב, לא כמקור פרנסה) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, lightroom באופן תדיר. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט ב…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by summer69,

מארז, ספק, מעבד,לוח אם, קשיח, כרטיס מסך וזכרונות. רק כרטיס מסך שיהיה 8600GT תודה מראש לעונים! (אם אפשר שהמפרט יהיה מKSP אבל לא חובה)

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  11. אהלן, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד בשביל דודה שלי. אני כבר כמעט סגור על זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-160gb.htm יש בו את כל מה שהיא צריכה. יש שם אפשרות לרכוש XP HOME ב 180 שקל ביחד עם המחשב, נשמע משתלם. (שתהייה שקטה עם העדכונים וכל השטויות האלה). סה"כ יוצא 3000 בלי מערכת הפעלה, או 3200 עם XP HOME. המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי והיא לא תוציא אותו יותר מדי מהבית, ככה שמסך גדול עדיף והמשקל לא חשוב. (יותר נוח לה מבחינת מקום מאשר מחשב שולחני). היא בעיקר תשתמש בו בשביל גלישה באינטרנט, אופיס וכאלה שטויות. אולי גם פוטושופ. לא משהו כבד, אבל היא לא תחליף אותו לתקופה די ארוכה, ככה שעדיף מעבד כמה שיותר טוב כדי שיסחוב גם בעוד 3-4 שנים. עדיף גם שיהיו 4 סל…

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by yossi harel,

אהלן חברים א-אם זהו לא המקום הנכון..מתנצל מראש ! ב-אני מתכנן על רכישת מחשב נייד חדש ואני פונה לעזרתכם. *הקצבה של עד 5K יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי אליהם. *סליחה מראש על מספר השאלות הגבוה 1-נשארתי עם Dell ועם Lenovo בגדול..איזה חברה יותר מומלצת מבחינת נקודות כמו : איכות (על כל המשתמע) , אמינות, אחריות בארץ (מבחינת טיפול ושירות..) *** השימוש שלי הוא נטו - עבודות + סרטים + גלישה ברשת. לא גרפיקה לא עבודות ולא משהו נוסף 2-האם החברות Lenovo וחברת iBM הם אותן החברות ? 3-בתור משתמש למען מה שצויין לעיל + הקצבה של 5K ..הייתם ממליצים על מחשב מחברה אחרת ? תודה לעונים מראש בברכת כל טוב יוסי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב? 1800 שקל ואפשר לחרוג עד 100 ש"ח אבל לא חובה (מזומן). 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, לא זקוק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם צריכים במחשב עצמו? צורב DVD זול וטוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא אין העדפה (אבל שהמחשב יהיה בנוי באתר KSP.Co.iL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא, לא זקוק לקירור (רק למעבד וכמה ומאוורים ולסרקולציית אוויר טובה) ושיהיה מארז בצבע שחור ולא ענק 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת המחשב+בדיקת תקינות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמחשב יחזיק מעמד ל+5 שנים ושיוכל להחזיק כמה תוכניות ומשחקים באותו הזמן וש…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. שלום אני לא כלכך מבין במחשבים ניידים רק בנייחים וגם זה קצת. עכשיו ככה אני רוצה לקנות לאחי מחשב נייד במחיר של 3000 עד 3500 שקל. המחשב לרוב יהיה מחובר לטלוויזיה. משחקים ליג אוף לג'נד CS וסרטים. חשוב מחשב חזק כמה שאפשר כי במחשב שיש לו עכשיו יש נפילות FPS. דרופים. הוא משחק עם עכבר ומקלדת משלו שהוא מחבר לבד. מסך 14 זה סבבה . התקציב הוא סבבה כי אני לא מבין בזה האם שחכתי משו? גר ליד נתניה. אז חניות אופצונליות הם TMS KSP IVORI גם BUG ומה שמשתתף במבצעים מצידי גם לנסוע לקנות עכשיו לא משנה בתכלס חנות העיקר שתהיה לי אחריות. אפשרות גם קנייה מחול אמזון לדוגמה עם יש מבצע ממש שווה. תודה רבה לעוזרים אני יושב על המחשב ומחכה להודעות שלכם בג…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד הכל תקין הכל טוב. לפני שבוע המחשב החליט להיתקע ונאלצתי לסגור ולהפעיל מחדש ע"י הכפתור של המחשב ולא דרך המערכת הפעלה. כאשר המחשב עלה הוא הציג לי לשנייה כאילו הוא טוען את הסוללה ואז הפסיק. מאז הסוללה לא עובדת והוא מציג לי שהיא מרוקנת עם 0%. הקטע הוא שכמעט ולא השתמשתי בנידות שלה. אז איפה הבעיה בעצם? אפשר לתקן? תודה.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by wowohw,

מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Corsair VX Series 450W PSU ¤423 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3024 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2933.28 הולך להתחבר אליו כ.מסך evga 8800gt 512mb superclocked הולכת לפעול עליו ויסטה 64 ביט מקורית הולך לשמש למסך 22 אינץ אבל הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים בינוניים כמו קאונטר סטרייק…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. איך מגדירים ללפטופ (DELL 5010) שימשיך לעבוד גם כשהמסך שלו סגור, כאשר מחובר אליו מסך חיצוני?

• 4 תגובות
    • 19.7k צפיות
  18. Started by shay_el,

מפרט המחשב שלי: http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו, האם אפשר לשדרג אותו בכמה. בנוסף, השימוש העיקרי שלי בו הוא עיצוב גרפי (Adobe photoshop & Illustrator ) אבל הייתי רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב (FIFA 13 לא רץ לי חלק) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by TermiNal,

המפ, היי, לאחר היומולדת החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, בנוסף למקרן שברשותנו ( ברשותנו = משפחתי ) חשבתי אולי להוסיף לחוויה גם HTPC. עד כמה שהבנתי מספיק מחשב פשוט ולכן עלה במוחי הרעיון לקנות Barbone שישתלב יפה בסלון. רציתי המלצות למחשב Barbone שיתמוך בחיבורים כגון S-Video וחיבור הפינים הטנדרטי של המסך, וכמובן שלא יעלה הון. אנלא מחפש ביצועים מיוחדים מהמחשב אך ורק אפשרות לצפייה בסרטים דרכו, לכן אין צורך להשקיע כסף רב. אשמח לקבל הצעות למחשבים זולים ושיספקו את צרכי. בתודה - תומר.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by BNDor,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט עד 5000 ש"ח בלי מסך המחשב נועד בעיקר ללמידה, אני מתכוון להריץ עליו windows server ובעזרת vmware להפעיל עליו כמה מחשבים, אני גם מתכוון לשלב לינוקס שירוץ במקביל ל- windows , ואני גם אבדוק את ויסטה מתישהו, ברור שבסביבה אמיתית של שרתים צריך מחשב מאוד חזק אבל המטרה כאן היא ללמוד ואין לי תקציבים למערכות מפוצצות. אני צריך גם שהוא יעבוד טוב עם משחקים אז אני חושב שאני אשקיע בכרטיס מסך קצת יותר מהממוצע. לא צריך מסך מקלדת עכבר ורמקולים או מ"ה, גם הרכבה לא צריך. הכיוון הכללי הוא מחשב אינטל עם ליבה כפולה או משהו כזה , אבל גם הצעות אחרות יתקבלו בשמחה אשמח אם תוכלו לעזור, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  21. מסך וצורב לא צריך שיהיה אינטל רצוי.. אך לא מחייב אם ההבדל במחיר משמעותי..

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by barakkn,

שלום , אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה , לתוכנות - google sketchup 3d max autocad / revit v ray rhino מדובר בתוכנות לארכיטקטורה ודיגום 3D , כולל רינדור . המחשבים שנראים לי משתלמים וטובים הם הבאים - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32727 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3578&products_id=33254 מהחיפושים אלו נראים כמו התמורה הטובה ביותר אשמח לשמוע מה אתם אומרים , כולל על המעבד והכרטיס הגרפי. וכן לקבל המלצות למערכות מחשוב אחרות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, טוב אז אחרי לבטים רבים החלטתי לקנות נטבוק. אני מחפש נייד ללימודים שיריץ לי אופיס, אינטרנט, סרטים ושירים, (משחקים לא נראה לי שאני אשחק עליו, אבל גם אם כן, הם יהיו ישנים). השבוע קניתי מחשב נייח חדש, כך שאני צריך נייד רק לשעות הלימודים, ושאני אהיה בבית אני אשתמש בנייח. אז הגעתי למסקנה שאין לי מה להשקיע יותר מדי כסף בנייד, וכדאי לי ללכת על נטבוק. למישהו יש המלצות מיוחדות? שמתי עין על ה-Lenovo S12 או על ה-Asus Eee Pc 1101. התקציב הוא כאמור עד 2300 +/-. וגם, אתם חושבים שזו החלטה נכונה? הרי אני צריך אותו רק ללימודים, ושאני בבית אני משתמש בנייח. תודה ויום טוב...

24. Started by lesles,

* מטרות המחשב? , צפיה בסרטים, אינטרנט. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בישראל תספיק. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב מיועד בתור מתנה לאשה שרואה בעיקר סרטים, וגולשת פה ושם. התקציב הוא כ1500 עם אפשרות חריגה של לא יותר מ200 ש"ח. הוצע לי היום HP G6 עם מעבד 6200 ו3 ג'יגה ראם ב2100 ש"ח, אומנם לא בתקציב כל כך אבל מה אתם אומרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by fillabong,

https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5daf416a5032e5daf416a5032f מעבד intel core i5-9400 ראם kingstone 8gb ddr4 2666 כרטיס מסך nvidia geforce gtx1650 dual oc 4gm gddr5 asus מסך samsung led s24d332h 24 זה העיקר השאר בלינק נראה בסדר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.