עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב, ישר ולעניין. רוצה, וסגור על מחשב נייד. מחיר עד 6000. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להרביץ משחקים כמו CSS, Far Cry, Crysis (לא נורא אם לא בגראפיקה מקסימלית), אבל שנגיד, משחקים כמו Black & White 2 וGuild Wars הוא כן יוכל להריץ על גראפיקה מקסימלית. אני גיימר אז הייתי מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכרטיס מסך טוב. חשוב לי שלא יהיה פחות מ250 ג'יגה בדיסק הקשיח, ולא פחות מ3 ג'יגה זיכרון ראם. הייתי מעדיף שיהיה XP ולא ויסטה, אבל זה פחות חשוב. אם אפשר אז שיישרוד עוד כמה משחקים עתידניים חחח.. למשל Huxley. הציעו לי כבר את ה HP DV51179EJ. אל תישאלו עכשיו שאלות במקום לענות בבקשה, אני ממש רוצה אותו ליום הולדתי שב23, ואני לא רוצה לחכות כמה ימים כדי שיישאלו "איזה מעבד?". המליצו ל…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by sanne,

זה המפרט הראשון שאני בונה אז אני לא כל כך מבין בזה =\ המפרט הוא בתקציב גבוה (25-30 אלף ש"ח לא כולל: מסך מקלדת עכבר ורמקולים) מיועד בעיקר לעריכת מוזיקה ומשחקים כמו קאונטר סטרייק הלף לייף 2 וכ'ו אני יודע שחלק מהחלקים אני יכול להחליף בחלקים פחות יקרים אבל אני משום שיש לי את התקציב הזה אני מעדיף לקבל כמה שיותר תמורה בשבילו... אם תוכלו בבקשה לתת לי עצות איך אפשר לשפר/להוסיף/להחליף חלקים בשביל שהמחשב יהיה יותר מהר חזק וכ'ו.. תודה זה המפרט:: CPU : AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor - OEM M-Board : ASUS "A8V Deluxe" VIA K8T800 Pro Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL Memory : 2x Mushkin Dual Pack 240-Pin 2GB(1GBx2) DDR2 PC2-4200, Model …

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  3. האם מישהו יכול לומר לי האם המחשב הזה טוב, הדגם ACER ASPIRE 5572 מה שאני מחפש זה מחשב נייד לא כבד עד 2.4 קילו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524278 אשמח לתגובות והמלצות. דרך אגב יש לי אפשרות לקנות מחשב IBM T40 סנטרינו 1.5 זיכרון 1 גיגה מחשב שמור במצב חדש ב 3000 שח אבל אני לא חושב שזה כדאי. מה דעתכם ? תודה רבה. רן

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by avivboker,

אני מחפש להרכיב את המחשב הכי מינימלי שיריץ וינדוס וסרטי full hd בסלון שיהיה שקט והכי קטן שאפשר (הכי קרוב למיימדים של לפטופ למשל....) שיחיל יציאת HD ו אופטית אין צורך בכונן אופטי והרד דיסק גדול רק שיכיל מערכת הפעלה לא יהיה לו שום שימוש מעבר להרצת סרטים שיעבדו חלק בלי תקיעות כמובן

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך בו זמנית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA\BF ALL THE NEWS...... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…

6. שלום, אשמח דעתכם - אני מתלבט בין 3 דגמים. שימושיים עיקריים: סרטים, אינטרנט ומשחקים (GTA5 לדגמא ) 1. Dell Inspiron 15 5000 5547 IN-RD33-8378 - שח4290 ₪ דגם מעבד: Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz), נפח זכרון פנימי: 8GB , נפח דיסק קשיח: 1000 + 8SSD גודל מסך: "15.6 , 1920X1080 מסך מגע דגם כרטיס מסך: AMD Radeon HD R7 M265 2GB DDR3, מערכת הפעלה: Windows 8.1 , אחריות: שלוש שנים באתר הלקוח https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3060& 2. Dell Inspiron 15 5000 5548 IN-RD33-8526 - שח4250 ₪ דגם מעבד: Intel® Core™ i7-5500U Processor (4M Cache, up to 3.00 GHz), נפח זכרון …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by ttrt1,

אני עומד בפני בנייה של מחשב. את כל המשחקים שלי אני קונה דרך פלטפורמות כמו steam וכו'. אני בכלל לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בדיסק. תכל'ס, אם הייתם קונים/בונים היום מחשב.... הייתם טורחים לקנות כונן אופטי?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  8. היי, בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך אני לא אתנגד המטרה היא לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושהמחשב יסחוב לתקופה ארוכה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - גמיש, אם אפשר לחסוך בצורה ניקרית בלי שום הרעה משמעותית, אז מגניב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (19…

9. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גיימינג, ועולם החומרה אמנם לא סינית גמורה בשבילי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה. הסיבה שלא רשמתי תקציב בכותרת היא שהתקציב גמיש מבחינתי, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. כמה הרבה? ובכן, קיבלתי מ-KSP את ההצעה הזאת (7.4K), וזה די קרוב לגבול העליון שאני מוכן להוציא (האמת היא שחשבתי שאצא הרבה יותר בזול לפני שנכנסתי אליהם...) אם זה מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות (נגיד 3-4 בלי שום שדרוג בביצועים סבירים, ועוד 2-3 שנים עם שדרוג קל עד בינוני), אז אני מוכן לעשות את המאמץ הכספי ולקנות אותו. השאלה שלי היא כזו: האם המפרט הזה מצדיק את המחיר? האם הוא משתלם או שיש מקום לשיפור ואופטימיזציה? …

10. Started by serg90,

היי, בסוף החלטתי לרדת מהרעיון של קניית לפטופ, ובמקום זה להשקיע בנייח עם מסך איכותי, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ולייטרום לעיבוד תמונות שאני מצלם (עובד בין היתר עם תמונות "כבדות" בפורמט RAW), ושימוש משני הוא הזרמת סרטי HD/4K לטלוויזיה, ומשחקים בקטנה (רק אקסקלוסיבים למחשב, כמו סדרת Forza ו-The Witcher 2. לכל השאר יש לי PS4 Pro). הייתי שמח לקחת 2600x, אבל כרגע תקופה גרועה מאוד לקניית כרטיס מסך חדש, ולכן החלטתי לקנות מעבד "זמני" שכולל GPU בדמות 2200g בכדי לצמצם עלויות ולשמור יכולות שדרוג ל-Zen 2/3 עם כרטיס מסך ייעודי בעת הצורך. חוץ מהמסך מחשב, המחשב יתחבר גם לרסיבר Denon X2400H בעת שימוש בטלוויזיה. מבחינת התקציב אני מחפש בעיקר value for money ול…

11. Started by Magiclog,

היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות כמו אנטרנט,תיכנות וכדומה וגם שיפעיל משחקים ברמה סבירה. בעוד שבועיים וחצי יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד פיזית בארה"ב אבל אני לא יודע מה יותר משתלם אם לקנות בארה"ב או בארץ. בנוסף הגיע לידי הצעה למחשב נייד שרציתי שתגידו לי מה דעתכם , מה עדיף לקנות את זה בארץ או לקנות משהו בארה"ב ואם בארה"ב אז אני אשמח להמלצה. כמה נקודות: *חשוב אחריות *גודל מסך 15 אינץ *משקל שלא יהיה כבר מידי , זה פחות חשוב תאמת. זה המחשב שהציעו לי בארץ: LG R560-UAPB3E intel core 2 Dou Processor T6500 2.1 GHz,800MHz 13366X768 HD 15.6 בטכנולוגיית LED 4GB DDR2 800MHZ DUAL Channel Support 2 slot Geforece GT 130M DDR2 1GB 500GB SATA 5400RPM משקל 2.67kg המחיר של זה 46…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  12. מרגישים שלבחור איזה לפטופ לקנות הופך למשימה בלתי אפשרית ? זה לא אתם, זה היצרניות של המחשבים הניידים, שבתכל’ס, זה מה שהן רוצות, שפשוט תלכו לאיבוד … https://www.youtube.com/watch?v=YKxTXnmsSu4

13. אהלן אנשים, קודם כל תודה מראש לכל העוזרים. קצת פרטים לפני המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 6000 ש"ח. תקציב גמיש, ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד להחזיק כמה שנים טובות, המחשב הנוכחי כבר מיצה את עצמו.. 3. יש צורך בציוד הקפי, אין העדפות לדגמים. 5. שקט לא קריטי.. 6. אשמח לשמוע פירוט על OC 7. קונה את המחשב עם ווינדוס8 8. אין חנות ספציפית, שמעתי המלצות על TMS.. 10. לא צופה שדרוג מאסיבי בעתיד.. הרכבתי פה משהו ראשוני, אשמח לשמוע על שינויים / שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1034 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪196 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 …

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Samsung Cream 2333T 23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

15. היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי", שבו אעבוד עם עריכת תמונות בפוטושופ (מניפולציות - 100 שכבות+) , סרטים ושיוכל להריץ משחקים כמו Dragon Age - Assassin Creed , The Witcher , C&C3 ודומים , אין לי חשיבות להגדרות הגבוהות ביותר - רק שיעבדו בצורה סבירה . גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ומעלה , זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל, אם יהיה יציאת HDMI - טוב , אם לא - לא נורא , גודל הכונן הקשיח - 250 לפחות , זיכרון פנימי - שיספיק , 2GB עד 4GB (אם יש אפשרות הרחבה אשמח אם תציינו) אם אפשר גם המלצות לחנויות אמינות עם האחריות, ראיתי הרבה דגמים של מחשבים ניידים בסביבות המחירים של בין 4K ל 5.5K והרבה נראו לי דומים או שלא הצלחתי ל…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by B00M,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase, ABLETON בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 גודל המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

17. Started by Cheif,

זהו מפרט שהכנתי לצורך HTPC קצת יותר חזקה מהממוצע בכ-3,500. אשמח לקבל חוות דעת לגביו, במיוחד לגבי כרטיס הטלוויזיה והמקלדת האלחוטית. מעבד AMD Athlon II x4 שאני רוכש בחו"ל לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס TV ועריכה AverTV Duo Hybrid PCIe LowProfile http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=61A177HBF0AB צורב Sony Nec - Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NEC-1108 מארז כולל…

18. 1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by casio2222,

מחפש מחשב נייד שניתן לצייר עליו - זאת אומרת למסך יש רגישות ללחיצות עליו. בנוסף, מעוניין שיכיל כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת מימד (לא המובנה של אינטל), כונן ssd, מעבד i7. היחידי שראיתי שעונה על הצרכים הוא thinkpad p40 yoga שמגיע עם עט של wacom. לצערי לא הגיע לארץ, פרט לחנויות ספורות שמוכרות מעל 10k. התקציב באזור 6000 שח, האם קיים מחשב כזה אשמח לשמוע הצעות. עמית.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by mega1234,

משחקים , סרטים אינטרנט בקיצור הכול. KSP מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 980 1 980 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8XE (925XE 1066) 860 1 860 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 350 1 350 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 Total price 3230 ¤ בלי ניסיונות להמרה לAMD בבקשה

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב נייד זול בעל זמן סוללה ארוך. חשבתי לקנות macbook air אבל מעדיף מחשב נייד של ווינדוס האם יש מחשבים זולים ממקבוק בעלי זמן סוללה ארוך ? השימושים שלי בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטונים הורדה של תכנים תודה

22. אוקיי אז אני אתחיל בקצת מידע בסיסי לפני בקשת המפרט: שיחקתי הרבה שנים עם המחשב הנייד שלי, אבל לגיימינג הוא משמש רק ברמה הבסיסית וזה כבר לא מרגיש נוח. אני מחפש שידרוג חדש לגמרי, הכוונה למחשב נייח (מעבר בפעם הראשונה מהנייד) עם מפרט ממש ממש טוב. הייתי מפרט קצת יותר, אבל כאן מגיעה הבעיה: אני משתמש כבר יותר מדי זמן בלפטופ שלי והגעתי למצב שכל מידע שאני מוצא על הרכבת המחשבים או ההבדלים בין הסוגים מרגיש כמו סינית. לדוגמה, אני יודע שכרטיס המסך מסוג 1080 נחשב ממש טוב, אבל אפילו כשאני מנסה להשוות אני מגלה 4 סוגים שונים (Asus, gigabyte וכו') ומושגים כמו OC או דברים שלא כל-כך מובנים לי. אז מה אני מבקש? אני מבקש עזרה. עזרה בבחירת מחשב גיימינג ברמה ממש טובה אבל …

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by benze,

היי , מחשב שנועד לגרפיקה ממוצעת מעבר I5 - 6600 תושבת 1151 מעבד SSD קיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיחזיק משחק פיפא 18 . רוצה להוסיף קירור מים ולהיות רגוע שהמחשב לא מתחמם . כרטיס SSD נוסף שאוכל להתקין עוד תוכנות ולא לגמור את הכונן הקיים אבל ! לא להוסיף יותר מדי כסף אם יש מציאות-או מוצרים שאמורים להספיק ! אז אשמח לשמוע !

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום רב הרכבתי מפרט מהמערכות הממומלצות שלכם לצורכי עבודה - תלת מימד כבד (תוכנת מאיה),רינדורים ,גרפיקה ומשחקים , אשמח לאישור ממכם לפני קנייה אני לא אבצע OC חשוב לי השקט (1-10) 7-8 משחקים - מתכנן רכישה של 24-22 אינצ אין לי עדיפות לחנות כלשהיא מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1492 לוח אם: [..] FOXCONN X58 FLAMING GTI ₪1024 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ₪662 כרטיס מסך: [..] Geforce GTS250 512MB DDR3 DUAL DVI HDMI - Retail ₪610 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪399 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 750W …

• 32 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים