ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נתחיל מ-5000 ש"ח, אם יש צורך ניתן לחרוג ב-1000 ש"ח ואם יש סיבה מוצדקת להוציא יותר עקב הדרישות אני פתוח לשמוע למה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כבד. קומפילציות של קרנל, קרוס קומפילציות, המון טאבים, המון קבצי דוקומנטציה, VM-ים, קונטיינרים *בו זמנית*. אני מבקש: מעבד חזק כמה שניתן בתקציב (יותר ליבות יותר טוב, מאשר קלוק). זכרונות מינימום 32GB. אחסון מהיר (NVMe ?) של 512GB \ 1TB וזהו מבחינת אחסון. אין צורך להשקיע בכלל בכרטיס מסך, *אבל* חייבת להיות אפשרות לחבר 3 מסכים 1080p. עדיף כרטיס רשת של א…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לפטופ לאחותי בסביבות 4K שמספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, Illustrated, flash (Reanimation. http://ksp.co.il/?uin=29730 http://ksp.co.il/?uin=28617 ברור לי שהלנובו יותר חזק, וגם בא עם SSD, זה יתרון גדול, אבל האם הדל מספיק טוב?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה רב תכליתי- ישמש לתכנות כבד- יש צורך ב VM שירוצו עליו+ תוכנות שיעשו הרבה חישובים מתמטיים וכדומה, ישמש למשחקים-CS GO ואני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד שלוש-ארבע שנים בלי בעיה, (שיצליח להחזיק הרבה תוכנות פתוחות במקביל-לדוגמא-30 tabים בכרום +VM + visual studio ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ערב טוב, לא יודע אם זה קשור לפורום,אבל הינה לדעתי חידוש כלשהו במחשבים הניידים: http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=339&t=20 מחשבים עם מערכת הפעלה ויסטה שמותקנת עליהם - השאלה העולה היא למה גרסאת 32 ביט אם יש פה גם מחשבים עם מעבדי 64 ביט?
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות שמוכרת מחשבים ניידים חדשים עם תמיכה של XP בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי עם יציאה 9 פינים (לא חייב) כי יש מתאם מעבד I3 ומעלה , מישהו מכיר חנות כזאת או דגם מחשב שאפשר להתקין אליו?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים אני צריך עזרה בבניית מחשב כרייה חדש. אז ככה אמרו לי ללכת על 1060 יחס מחיר תועלת מי שמבין יותר יוכל לעזור המחשב ששימש אותי לכרייה גמר את הקריירה שלו ועכשיו החלפתי לו חלקים וחזר לעבודה. אז ככה תאמת אין הגבלה כלכך בתקציב. ללא מארז כמו שאתם יודעים. חניות חול או בארץ מTSM או כל חנות אחרת שתיתן לי מחיר טוב! כמות כרטיסים 6 תודה לעוזרים אם צריך עוד פרטים תגידו לי שוב תודה סביב ה10K או 15K
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נייח ב5K לעריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. אבל רוצה לציין שמעדיף אחסון 1 או 2 טרה למערכת ההפעלה מהיר (NVME הכי מהיר היום?) ואפשרות לחבר 6 דיסקים קשיחים נוספים בנפח 16T כל אחד בתוך המארז ב RAID 5 (הדיסקים הקשיחים קיימים מוכנ…
-
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב מחשב חדש בתקציב של 7000 שח אשמח אם תרכיבו לי מפרט ראוי ותודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?התקציב המרבי 7000 שח,אך אם יהיה צורך להוסיף עוד טיפה לצורך קבלת מפרט טוב יותר,אעדיף שתוסיפו הכוונה לכמה עשרות שקלים ומקסימום 200 עדיף כמובן להישאר במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא אך המחשב יהיה מחובר ל pg279q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד טושיבה בארה"ב, אז הוא עשה כמה בירורים ואולי שווה לשתף גם כאן. בכללי, בהתחלה נאמר לו בשרות לקוחות של מפעיל שכל מחשב עם אחריות בינ"ל מטופל בארץ. הוא התקשר לשירות של טושיבה, ושם נאמר לו שלדגם שלו, למרות שלא כתוב בשום מקום באתר International, האחריות היא בינ"ל. הוא לא סמך על זה וחזר "להציק" למפעיל וקיבל את המייל: אני אמשיך לעדכן. תמר - אולי שווה לעדכן את הסטיקי...
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך המפרט שקיבלתי ? מעבד אינטל ATOM דגם 525 BOX לוח אם GIGABYTE GA-D525-TUD זיכרון 1 גיגה בייט במהירות 800 חברת PATRIOT טכנולוגיה DDR3 כרטיס מסך מובנה אינטל GMA3150 כונן אופטי צורב DVD של חברת סמסונג במהירות X 22 כונן קשיח חברת סמסונג SATA2 נפח 250GB במהירות 7200 ! מארז וספק כח של חברת קודגן 500W מחיר 980.00 ש"ח ! מזומן / צ'ק מזומן אחריות יבואן 3 שנים : מעבד , לוח אם , זיכרון , כונן קשיח אחריות שנתיים - כונן אופטי צורב DVD אחריות חודש : ספק כח תוספות / שידרוג : 1GB / 800 / DDR2 עלות 110 ש"ח אנטי וירוס NORTON 2011 עלות 99 ש"ח או אנטי וירוס 2010 ביט דיפנדר עלות 79 ש"ח מערכת הפעלה HOME P Win7 - עלות 499 ש"ח מסך MAG 22 LCD עלות 649 ש"ח , אחריות 3 שנים !!! זאת חנות של…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד של hp envy 15 . ויש לו hard drive 1t אבל הוא די איטי 5400 סלד , ואני לא משתמש ביותר מ500 gb . 1.איך אפשר להחליף את הכונן? 2.האם הוא יותר חסכוני בחשמל? 3.ובמשקל? 4. איך לגבות את המעכת הפעלה וכל השאר?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה (Visual Studio וכו'), משחקים חדישים בהגדרות גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24", 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש כמחשב לגיימינג וגם כמחשב ראשי. מרגיש שכבר לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. בשנים האחרונות שדרגתי בו את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. מפרט נוכחי שלי: מעבד: Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz vy Bridge 22nm Technology RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (9-9-9-24) לוח אם: ASRock Z77 Pro4 (CPUSocket) כרטיס מסך: 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti (MSI) ספק כח: Seasonic S12II 520W …
-
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים! המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וגסיסה, ולצד נסיונות להשאירו בחיים אני בודק אפשרויות של מחשב חדש או הוצאת רכיבים והעברתם למחשב חדש. המפרט הנוכחי מצורף בתמונה, כאשר המארז הוא coolermaster HAF 932. בנוסף לשני הסטיקים של 4 RAM, הוספתי סטיק של 8 RAM. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. השימוש העיקרי למחשב יהיה משחקי מחשב די כבדים (באטלפילד 4 ושאר משחקי FPS במולטיפלייר), וגם לעריכה גרפית (לייטרום, פוטושופ). השאיפה היא שהכל יפעל על HIGH או אפילו ULTRA, ב-full HD. אני מעדיף לא להתקרב ל-AMD, אלא להישאר במחוזות אינטל ו-nVidia. בגלל הקרבה לים והקורוזיה למארז, אני מוכן לשקול גם מארז חדש. ציוד היקפי כבר יש לי. בחנות הציעו לי בשלב ראשון להוסיף למחשב הקיים GTX-780…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ובעיקר משחקים... הכי חשוב שלא יהיה כרטיס מסך מובנה, וגם לא כרטיס חלש. אלא ממוצע + ( משחקים על MEDIUM ולא על LOW ) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ----- * משקל רצוי? 2.5 ומטה, גם קצת יותר זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא הכי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 - HDMI, Card reader * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות 5400 RPM לפחות, עדיף יותר, לא SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף * מהי תקופת האחריות הרצוייה? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט... אני רוצה כרטיס מסך חדש ונוטע לR9500 PRO, מעבד בסביבות 2 גיגה לוח נורמאלי אני לא רוצה OC בזיכרון הפנימי אני נתקע אני חושב אם לעבור לDDR או להישאר עם הRDR ולחסוף כסף. (הלוח שלי עכשיו זה i850 w83627 ) אז תביאו לוח אם, כרטיס מסך זיכרון פנימי ומעבד (בהתאם ללוח...) תודה לכול החכמים והנבונים... :-X
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אני בקרוב מתכוון לקנות מחשב ורציתי לבדוק כמה דברים א. רציתי לראות איזה מפרט יהיה מתאים בשבילי לפי שיקולכם ודעתכם ב. האם כדאי לי לקנות LCD\CRT לפי מצב המפרט החלקים שחייבים להיות במפרט הם: Sunbeam Transformer Gaming P/S not include Blue Case 1 569 ¤ Logitech Media Black Keyboard 1 169 ¤ Logitech MX518 Gaming PS2 | USB Optical Mouse 1 339 ¤ Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ¤ סה''כ: 4 1497 ¤ מה שאומר המחשב עצמו יעלה בסביבות 5500 פלוס מינוס(אין צורך בהרכבה) את המחשב תבנו בבקשה מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות הצעות לשיפור ושינוי חלקים יתקבלו בברכה. עריכה: במקור חשבתי על מסך CRT 700P אבל היום לאחר שהייתי בחנות מחשבים נדלק לי פתאום LCD…
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עובד בחברה לעריכת וידאו, אז היה לי מפרט די ברור של מה אני צריך. המקום היחיד לגמישות הוא בנושא שמות המותג, שבהם אני לא מתמצא. זה מה שאני קונה: לוח אם- Gigabyte 8i925xe-g עם Firewire, תמיכה בSATA, רשת ג'יגה, ביוס כפול וכרטיס קול 7.1 פנימי. מעבד- P4 3.2Ghz 630 2Mb 64Bit זיכרונות- DDR2 512M כפול 4 כ. מסך- (Gigabyte PCX6800 256MB TV+DVI (PCI-E x16 כ.מסך משני- (ATI Rage128 pro (PCI מארז- ATX 500W 3Extra Fan+Air Guide דיסק קשיח- Westen Digital 250Gb 7200rpm 8Mb SATA2 וה"פיצ'יפקעס": צורב- LG DVD/RW DLx16 כונן- Toshiba DVD-Rom 16x48 דיסקטים 1.44 מקלדת מולטימדיה סה"כ: 6290. (הקצבתי לעצמי 6000 אבל החריגה היא בשביל מעבד 3.2 ולא 3.0) ;D מזמן לא היה פה דיון לגבי מחשב עריכה. בגלל ש…
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך רוצה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ... לא משש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15-17 לא סופר חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות\בנוניות 3.…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - הכי טוב במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי .ללא ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?.לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. הרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? IVORY בלבד בבקשה!!! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?חודש. 10. האם יש בקשו…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקציב עד 2500, מחשב ביתי לצרכים משרדיים, חשוב לי שיהיה אמין מאוד , ושיציג ביצועים טובים. (גלישה מרובה, אופיס וכו')
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות מחשב לאולפן ביתי (עבודה עם קיובייס בעיקר) יש לי כבר איזה כיוון פחות או יותר שחשבתי עליו אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם ומה ואיפה אני צריך להוסיף מעבד: intel i7-960 זיכרון: המעבד תומך DDR3 אז 6 או 8 גיגה (אם אפשר..? יש 4 סלוטים?) כלשהו, עכשיו השאלה פה, הבנתי שהמעבד תומך ddr3 1066mhz אבל אני רואה שמוכרים מחשבים איתו עם זכרונות 1600mhz הוא תומך בזה, אני מתכוון בלי אוברקלוקינג.? הראד דיסק: 1 "ראשי": לא סגור בין WD מיי בוק סטודיו 2 או הרגיל (מה ההבדל?) של טרה 2 "משני": חצי טרה של איזה מהמיי בוק (איזה הכי עדיף?) לוח אם: בהתחלה חשבתי על ה-i7-975 והיה איזה לוח אם - Gigabyte GA-EX58-EXTREME, אבל אחרי שראיתי את המחיר של המעבד ירדתי מהסיפור לבינתיים. בכל מקרה אז …
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
372.11 ש"ח מאוורר ניאון אדום למארז Sunbeam SLF-08-R Silent LED FAN 80mm Red 1 35.44 ש"ח ספק כח Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC 1 384.96 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 Core 2 Duo PCI-E 1 837.25 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 250GB WD2500KS SATA2 7200RPM 16MB buffer 1 406.04 ש"ח מעבד פנטיום Intel Pentium Conroe Core 2 Duo E6600 2.4G 4MB LGA 775 64Bit 1 1,709.94 ש"ח זכרון Geil 1GB DDR2 667MHz Dual Channel Kit 1 733.37 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Ati Radeon X1900XT Vivo 512MB PCIx16 1 2,152.93 ש"ח צורב Asus DVDR-W DRW-1608P2 x16 Dual Layer Black 1 230.35 ש"ח ללא הרכבה חלקים בלבד 1 .00 ש"ח מסך דק Samsung SyncMaster 740B 17`` LCD 1 1,204.93 ש"ח --------------------------…
-
- 51 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניסיתי לעקוב אחרי השאלון, מקווה שזה עוזר: 1. דרוש מפרט מחשב לעבודה, התקציב המקסימלי 7000 ש"ח. ניתן לחרוג, מעדיף לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) תוכנות: הרבה פלאש, פוטושופ. תלת מימד +וידאו בתדירות פחות יומיומית, אבל חשוב בהחלט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: צורבים, כונני דיסקים, פלופי... 5. יש לי כרטיס גרפי שאולי אפשר עוד להשתמש בו, תגידו אתם: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 6. יש לי כאן קירור מים ל-AMD וגם טייפון. אם יהיה אפשר להשתמש בהם למחשב החדש זה יהיה נהדר. 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אני יכול להרכיב לבד ולהתקין לבד. 9. אזור מגורים: אשדוד-אשקלון 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: שיתמודד היטב עם גרפיקה כבדה, ריבוי קבצים, ריבוי תוכנות…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד HP 530 ישן, רציתי להשמיש אותו במקום שהוא סתם ישכב באיזה ארונית. המפרט שלו דיי חלש איך אני יכול לתת לו שימוש בלי להזיק יותר מידי לכיס? עוד משהו הסוללה שלו דפוקה והוא נכבה כשמנתקים אותו מהחשמל. חשבתי להרחיב לו את הראם ואת הדיסק קשיח זה מהלך שכדי לעשות או שאין טעם בכך? השימוש החוזר לא חייב ליהיות כמחשב מבחינתי, אני חושב אולי להשתמש במסך שלו כמסך משני למחשב הנייח שלי זה אפשרי? אפשר רעיונות? מה אתם מציעים לעשות איתו?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-