ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, ללא חריגה, רצוי אף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, זום, גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מחוץ לתקציב המחשב, עד 700 ש"ח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב הרכבתי מפרט מהמערכות הממומלצות שלכם לצורכי עבודה - תלת מימד כבד (תוכנת מאיה),רינדורים ,גרפיקה ומשחקים , אשמח לאישור ממכם לפני קנייה אני לא אבצע OC חשוב לי השקט (1-10) 7-8 משחקים - מתכנן רכישה של 24-22 אינצ אין לי עדיפות לחנות כלשהיא מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1492 לוח אם: [..] FOXCONN X58 FLAMING GTI ₪1024 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ₪662 כרטיס מסך: [..] Geforce GTS250 512MB DDR3 DUAL DVI HDMI - Retail ₪610 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪399 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 750W …
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שלם מוכן שאני רק צריך זירכיבו לי דבר שנראה כל כך פשוט אבל אני מיום ליום רק משתגע ולא מבין כבר מאיפה להזמין כל חנות אפשרית כמעט אני קורא עלייה 50 אחוז דברים טובים ו50 אחוז דברים גרועים ,לאחרונה מישהו ממכם קנה מחשב ויכול להמליץ על חנות אמינה שיודעת להרכיב מחשב מסודר ונקי ?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב לחבר ב-7000ש"ח והמחשב נועד למשחקים כבדים עכשיו בניתי את המחשב מהבנה (הדי נמוכה שלי) אז זה המחשב : http://img104.imageshack.us/img104/2366/gali5ad.jpg עכשיו הבנתי שיש רק בעיה הספק כוח...הבנתי שצריך עוד ספק כוח , נכון ? עם כאן איפה לפי דעתם אפשר לתקצב ולשים עוד ספק תודה רבה. הה רק עוד דבר אחד המחשב לא יעבור OC בשום סיכוי
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם מחירי המחשבים הניידים בהונגריה זולים יחסית לישראל ? ואם כן, האם תתוכלו להמליץ על חנויות ספציפיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Samsung Cream 2333T 23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משחקים , סרטים אינטרנט בקיצור הכול. KSP מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 980 1 980 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8XE (925XE 1066) 860 1 860 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 350 1 350 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 Total price 3230 ¤ בלי ניסיונות להמרה לAMD בבקשה
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אפשרות להרצת תכני HD, משחקים כגון GTA IV, World of warthcraft וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - אופיס,אינטרנט וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" לא מאמין שאפילו HD READY. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, World of warthcraft וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למזומן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט: אופיס, סרטי BR, כל המשחקים (נתפשר על הגדרות...), MATLAB קלות, תוכנת BLUE IRIS 3 מצלמות 30FPS, יוטורנט, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLUE IRIS 24/7 , כל השאר שהוזכר לעיל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CYSIS 3, BF4, COD GHOST, Watch Dogs, PES14, DIRT Showdown, Spliter Cell Blacklist, Lost Planet 3, Tom Clan Ghost Rec, Dead Space 3 …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום מחשב ראשון: http://www.pc4you.co.il/items/1622838#techDetailsAName מחשב שני http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=18292 הכוונה מה ההבדל מלבד האחריות ל3 שנים. גם הסוללה משום מה שונה. מנסה להבין מדוע...
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אנשים. קיבלתי אישור מ-yotam.m לפתיחת טופיק חדש לייעוץ בקניית המחשב החדש שלי. המון דברים השתנו מאז הטופיק הקודם. כפי שניתן לראות, נכנסו מוצרים חדשים לשוק בארץ (כדוגמאת ה-HD4830 1GB) והתקציב שלי קפץ ב-9,000 ש"ח, בזכות המכירה של ה-Wii שלא עשיתי בו כלל שימוש, מכירה של מסך הטלוויזיה שלי ובכללי אחרי שיחה ארוכה עם ההורים שהובילה לכך שהתוספת לתקציב תשתלם. אז ככה: 1. אני מעוניין לקנות מערכת i7. רק אלוהים יודע מתי אשדרג חלקים במחשב (לא אצטרך בכלל לדעתי) שהם לא כרטיס המסך ב-3 עד 4 שנים הקרובות והתקציב מאפשר, כך שאני מאמין שה-i7 משתלם, בעיקר בגלל העובדה שאני בכל מקרה צריך לוח CF ומעבד מרובע ליבות חזק שהוא גם קריר. 2. אני אכן מתכנן OC. גם לכרטיסי המסך וגם למעבד. את המעבד אני …
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחשב AlienWare *מדובר על מחשב נייד. גודל מסך: 18.4" - WLED FHD (1920 X 1080) TrueLife Display מעבד: Intel Haswell i7-4810MQ Quad Core Processor 2.8GHz (6MB Cache, up to 3.8GHz w/ Intel Turbo Boost) זיכרון: 16GB כונן קשיח: 80GB Caching mSATA SSD + 1TB 5400RPM SATA כרטיס מסך: Dual NVIDIA GeForce GTX 860M with 2GB GDDR5 - NVIDIA SLI Enabled כולל תאורת מקלדת + מצלמה כונן: בלוריי כמה אתם אומרים אני יוכל למכור אותו? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך אני לא אתנגד המטרה היא לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושהמחשב יסחוב לתקופה ארוכה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - גמיש, אם אפשר לחסוך בצורה ניקרית בלי שום הרעה משמעותית, אז מגניב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (19…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד בגודל 13/14 אינץ׳ בעיקר עבור תכנות (תחביב + קצת פרילנס, לא לימודים ולא עבודה) ושימוש ביתי רגיל (זום לילדים, גלישה, כתיבת מסמכים ועוד). בעקרון אני משתמש של Apple, יש לי Mac Mini, היה לי Macbook Air עד שהבן שלי הרס אותו, אבל לבקשת האישה - רק לא Apple, היא רוצה את הווינדוס הרגיל שהיא מכירה. בעבר, היה לי Thinkpad ואהבתי. לכן, אני מתלבט איזה Thinkpad רק שהתקציב לא מאפשר התלבטות רבה. מצאתי Thinkpad E14 Gen 4/5, 16GB RAM, 256GB SSD - את ה SSD אוכל לשדרג כשיתאים לי... במקביל, מצאתי חנות בשם PCNASDAQ המוכרת דגמים אטרקטיביים מאוד, כגון Thinkpad Z13, AMD 5 PRO 6650U - במחיר של כמעט 3,000₪ אשר נראה כי נמכר…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, לא יודע אם זה קשור לפורום,אבל הינה לדעתי חידוש כלשהו במחשבים הניידים: http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=339&t=20 מחשבים עם מערכת הפעלה ויסטה שמותקנת עליהם - השאלה העולה היא למה גרסאת 32 ביט אם יש פה גם מחשבים עם מעבדי 64 ביט?
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי לכולם, פעם ראשונה שקיבלתי בקשה כזו. ביקשו ממני מחשב ב 1000 ש"ח. המחשב מיודע לילדים בני 5 4 ו 2. לא צריך ציוד הקיפי. גם הם וגם אני לא יודעים בדיוק למה זה ישמש, אני כי אין לי ילדים בגיל הזה אז אני לא יודע מה אמורים לעשות איתו ואצלם זה המחשב הראשון. אם יכולים להגיב פה אנשים שיש להם גם ניסיון עם ילדים בגיל הזה שיגידו מה הצרכים בגילאים האלה (אני יודע שזה לא קשור באופן ישיר) אז אני אשמח. יש תוכנות שבולטות במיוחד?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Teac floppy 1.44 40 ש"ח 1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 - include retracting legs 300 ש"ח 1 Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out 388 ש"ח 1 WD SATA 160GB 8MB 700 ש"ח 1 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory 593 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 686 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 126 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,280 ש"ח ------------------------------------------------------------------ סה"כ 4,013 ש"ח ----------------------------------------------------------------- מנה אתם אומרים על המפרט ????? …
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי חברים, אני חדש פה, התרשמתי מאוד מהפורום, ואשמח לקבל עזרתכם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מתנה לחבר טוב שמאוד עזר לי, המחשב אמור להיות מיועד לעבודה ביתית/ משרדית. - התקציב עומד על 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. - השימוש העיקרי הוא לאופיס, גלישה, גרפיקה ברמה בסיסית (עימוד מאמרים וכד'), צפייה ועריכת וידאו פשוטה מאוד. - אין צורך בציוד היקפי. - אין דגש על פעולה שקטה במיוחד. - גודל פיזי ומשקל קלאסי - חשבתי להתקין מערכת הפעלה באופן עצמאי בכדי לחסוך כמה מאות שקלים לטובת איכות המפרט. - כמו"כ ראיתי שעדיף לשדרג בחנות ל512 SSD, זה מוזיל בהרבה. - אני מחפש חנות שמאפשרת לשדרג את הSSD ל-512 ב-250 ש"ח, עם אחריות כמובן. …
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש הבדל ןי המסך Wxga לLED ? מה ההבדל מה יותר יפה ואיכותי ?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברמת AAA, למשל Cyberpunk 2077, Apex Legends, Warzone וכמו כן עבור פיתוח תוכנה (עבודה מהבית). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במקלדת עכבר ואוזניות עם מיקרופון לשיחות וגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם, הגיע הזמן למחשב חדש, ואני מתרגש (-: אני עוד לא סגור על מפרט סופי, אבל רצית לשאול מה אתם חושבים עד כה ולקבל הצעות להמשך: CPU- 4770K Cooling : Kraken x60 - push/pull MB: asus z87Pro Ram: G.skill 32GB kit 2400 MHZ לגבי האחסון אני על הגדר, יש לי OCZ VERTEX 3 256GB, ואני שוקל להריץ ברייד0 עם עוד אחד, או פשוט לקנות אחד של 512 (כנראה אלך על 840P). מבחינת צרכים: לא משחק על ה-PC, ככה שלדעתי הכרטיס מסך במעבד יספיק. כן מקמפל גם פרוייקטים גדולים, ובד"כ יש לי יותר מ-VM אחד פתוח. חשוב לי מאוד הביצועים של האחסון ויכולת מולטי ת'רד טובה מהמעבד. אני עובד עם שלושה מסכים, אבל שוב לא במשחקים ככה שזה לא באמת אמור להשפיע יותר מדי. אני בטוח אלך על אוברקלוק, למרות שאני לא אשתגע…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-