עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kotel,

לוח:MSI 925X Neo Platinum מעבד:P4 3.2Mgh LGA 775 זיכרון:Corsair DDR2 512Pro 533MGH כרטיס מסך:Club-3D Radeon X700PRO - 256MB מארז:Thermaltake Xaser V VM-8000A הארדיסק: WD 120GB 7200RPM צורב:LG 52*32*52 תוספות יבואו בהמשך... ואם יש לכם משהו להציע לי שישפר אני ישמח... ;D

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני מחפש מחשב לסטודנט בתקציב של עד 2500 - 2700 ש"ח. עיקר השימוש במחשב הוא קל יחסית, גלישה, דואר אלקטרוני, הורדות, סרטים ושימושים משרדיים. השאיפה היא כמובן להגיע למקסימום תמורה עבור הכסף. מפרט: מסך 15' ומעלה. כונן קשיח בנפח של לפחות 250 ג'יגה. זיכרון RAM רצוי 3 GB ומעלה. מעבד T6600 או טוב יותר. יכול להיות כמובן שאני מכוון גבוה מידיי עם הדרישות חומרה ביחס למחיר, אם כן אשמח אם תורידו אותי לקרקע ותייעצו לי בטובכם איפה ניתן לקצץ בדרישות ללא פגיעה משמעותית בתיפקוד המחשב.

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. בקטנה משחקים(אולי פיפא מתישהו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680:1050...21 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ההגדרות של המסך. 3. האם יש צורך…

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. מה נשמע חבר'ה אני צריך מחשב, שישמש כמחזיק כוננים קשיחים. הכוונה, שיהיה מחשב חלש , ללא צורך לרכיבי חומרה חזקים, רק שיחזיק מעל 6 כוננים קשיחים, ויחובר ברשת למחשב הראשי. מהירות העברה - כמה שיותר מהיר (כבל רשת). לא יעבור אוברקלוק, רק יאכסן חומר ושיהיה ניתן למשוך ממנו חומר ושמור בו. שוב, חיבור כמה שיותר מהיר של רשת , ימשך ממנו חומר HDTV,. יחובר למארז Transformer מה שצריך לדרישותי לפי מה שהבנתי זה : מארז,ספק,מעבד,לוח אם, וזכרונות . הבנתי שאני לא צריך CDROM וכרטיס מסך. מארז יש לי, לכן כל שאר הרכיבים אני צריך. כמה שיותר זול, שהספק יהיה מספיק חזק כדי להחזיק מעל 6 כוננים. תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Xane,

ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 1,082 ש"ח Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO 2,512 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 238 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 520W 730 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח Creative Sound Blaster Audigy 2 Value Retail 422 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk 310 ש"ח GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 1,530 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,395 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח Viewsonic 19 CRT Flat P97F Black Silver 2,009 ש 1. אני לא לוקח PowerStream כי זה ספק יקר מ…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בדרישות הבאות: 1. מיועד לסטודנטית (אופיס וכו'), כך שיש צורך במחשב לא כבד או גדול, כזה שאפשר לסחוב אותו לאוניברסיטה. זה הייעוד העיקרי של המחשב. 2. מצלמת אינטרנט מובנית. 3. יכולת להריץ משחקים ברמה בינונית. כלומר, לא צריך את המשחקים הכי חדשים על VHIGH, אבל שכן יצליח להריץ משחקים, אפילו עם הגדרות בינוניות. 4. יציאת HDMI, כדי שיהיה אפשר לחבר לטלוויזית LCD ולראות סרטים ב-HD. 5. אם אפשר אופציה לתחנת עגינה (כדי לחבר בבית מקלדת, עכבר, ואולי מסך נייחים). אבל זה פחות חשוב מהדרישות האחרות. 6. יש לי כבר עותק חוקי של וינדוס XP, כך שלא צריך שהמחשב יבוא עם מ"ה ויסטה, אפשר לחסוך על זה כסף. האם תהיה בעיה להתקין בעצמי XP, כמו במחשב נייח? תקציב: סביבות…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by milana,

לשימוש סטודנטית להנדסת תעשיה וניהול. המחשב הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21109 המחשב השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21312 השני עם מערכת הפעלה עלותו 3230, האם הוא שווה את התוספת במחיר מאשר הראשון? בנוסף, האם המחשבים הללו טובים ועמידים? אני מחפשת מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by tabir,

1. תקציב (עד 3000 ש"ח): אני בעד לנצל את התקציב אבל תוך ראייה של עלות תועלת. עדיף לא לחרוג. 2. ייעוד: HTPC קלאסי + גלישה + הורדת סרטים במקביל. אנחנו מתכוונים להשתמש בלינוקס, שימוש משפחתי (תדיר?) מעוניינים להשתמש במסך הטלוויזיה בלבד - משחקים הם בבחינת NICE TO HAVE. 3. ציוד היקפי לא כלול בתקציב - יקנה בנפרד. 4. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. 6. השקט חשוב ברמה שלא תפריע לצפייה בטלוויזיה. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. מע' הפעלה לינוקס. הרכבה עצמית. 9. אזור חיפה. 10. כרטיס מסך של NVIDIA עם מס' גדול של מעבדי CUDA. 11. עדיף ליצור גמישות שתאפשר שדרוג לתמיכה בטכנולוגיות עתידיות תוך שמירה על כמה שיותר רכיבים קיימים. 12. שדרוג מעבד ו/או זיכרון NICE TO HAVE תודה מראש על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אשמח לדעת מה חושבים בכללי על המפרט הזה. בנוסף האם מתאפשר קירור וזרימת אוויר טובה? לא רוצה בטעות לטגן את המחשב על השנה הראשונה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1748 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Shadow Rock 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 223 לוחות אם: Gigabyte H470 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 559 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 692 מארזים: ANTEC P110 Silent Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 363 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX65…

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by feffer,

* מטרות המחשב? צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט* גודל המסך? בתקציב כזה אני מבין שיש אופציה רק למחשב קטן, אבל הגודל לא משנה* משקל רצוי? אין העדפה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתים+* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב. בגדול המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים כך שאני מעונין באיכות טובה שלא תאכזב אותי. בנוסף הוא ישמש לגלישה קלה באינטרנט לא משהו ממש מסובך..

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש עבור עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שבאיזור ה-5K ~ כולל הציוד יהיה בסדר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה הכרחי, להשתמש בכל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות. יש לי פה צורך בקימפולים וכדומה, אבל מדיי פעם יש לי צורך בצפיה בתכני HD. אין צורך בכרטיס עבור משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה / תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. TMS נחשבת לאמינה? מבחינת אחריות, שירות אמינות... השימוש במחשב אמור להיות ל 3 שנים. ללא שידרוגים. יש לציין שהילד לא משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר, אם כי חשוב לו שתמיד יעבוד חלק ועל רזולוציה בינונית, שתיראה טוב על מסך 19 רחב\רגיל. ללא שום קשר ל(תקציב ה-)מחשב - אבקש מכם גם המלצה לציוד היקפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט) ורמקולים. כשהתקציב לשניהם יחדיו עומד על כ-600 שקלים. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Pingi,

שלום, בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש. אני מחפש את השילוב השקט ביותר שניתן להשיג בין המארז למאוורר של המעבד. שמעתי ש-ANTEC SONATA הוא מארז ממש שקט וכנ"ל המאוררים של ZALMAN. מישהו יכול לאשר או להמליץ לי על מארז שקט (הסונטה נורא יקר) ועל מאוורר שקט. כרגע עוד לא החלטתי עם המערכת תהיה מבוססת על AMD או INTEL כך שאני מוכן לקבל המלצות על שניהן. הכי חשוב בשבילי זה השקט, המחשב יהיה בחדר שלי ואני מתכוון לישון כאשר הוא פועל. כלומר אני לא רוצה לשמוע אותו בכלל. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by VailSide,

אהלן, טוב אז אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים מאוד... תקציב 6000 ש"ח, גג 6500 ש"ח. לא כולל מסך ושום ציוד הקפי. תודה רבה.

15. תסתכלו במפרט... אני רוצה כרטיס מסך חדש ונוטע לR9500 PRO, מעבד בסביבות 2 גיגה לוח נורמאלי אני לא רוצה OC בזיכרון הפנימי אני נתקע אני חושב אם לעבור לDDR או להישאר עם הRDR ולחסוף כסף. (הלוח שלי עכשיו זה i850 w83627 ) אז תביאו לוח אם, כרטיס מסך זיכרון פנימי ומעבד (בהתאם ללוח...) תודה לכול החכמים והנבונים... :-X

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by As-21,

שיכלול לוח אם מעבד זיכרון כרטיס מסך ספק כוח ודיסק קשיח... עד 9000 שקלים חדשים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אני מעדיף יחס עלות/תועלת גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג וכרגיל סרטים גלישה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לכלול מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mafia 2, civ 5, dragon age, just cause, COD black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות…

• 21 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, Diablo 3 ואולי עוד איזה משחק פה ושם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' של Dell, מעריך ש 1680X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מודע…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by B.D.B,

[ltr]ok, I just ordered my v.card from ebay (slightly used x1800xt 256mb for 175$+25$ S&H). now all I need is the rest of the rig, which I'll buy locally since the price difference isn't worth the hassle. I'm on a tight budget so I'm taking the e6300. what I need is a motherboard and 2gb ram. there will be as much oc as possible on high end air. I heard good things about the asus P5B (965) also I saw a DFI 975 infinity, what's better? do you have any better suggestions? (the mobo budget is up to 1.1k nis, less is better) as far as memory I'm open to suggestions, but it's definitely 2gb. will there be a big difference between 800 and 667? also will my PSU (enermax 365 …

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. * מטרות המחשב? שימושי סטודנט רגילים, תכנות בסיסי וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא עקרוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? צפוי להתנייד עם המחשב רבות, כך שכמה שפחות יותר טוב.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן! מעל 4 שעות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי 500 GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך נדרשת אחריות של לפחות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * דרישות נוספות - חשוב שתהיה אפשרות לאבטח את המחשב פיזית/ לעגנו למניעת גניבתו. התקציב בכוונה גמיש. אמנם הדרישות לא בשמיים אך חשוב לי שגם בעוד 5 שנים המחשב יהיה טוב ולא לקנות מחשב שיגביל …

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. אני שובר את הראש במשך שבועות ועדיין לא החלטתי מה לקחת. אציין את היתרונות והחסרונות של כל מערכת, ואתם תגידו מה יותר משתלם. אני מבקש שתנהלו איתי ויכוח אמיתי ותציגו את דעתכם. הערה: אני מדבר על הניידים של KSP (ליתר דיוק מחשב פנטיום 4 2.0 עם 512 זיכרון וצורב + נגן DVD) מפרט הנייד: Pentium 4 2.0 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR400 512MB דיסק קשיח 40GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2x2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משק…

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. הפרטים הנוספים צבועים באדום , תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? (2000 שקל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך, חשוב לי שיענה על הצרכים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקרון משחקים + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אח שלי בעיקר משחק משחקי רשת כגון leagueoflegends , fifa12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יח…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום צריך המלצה למחשב עבור חברה עד 1200-1400 שקל ללא מסך (צריך מקלדת ועכבר) עדיף מבוסס אינטל. הדרישות היחידות שתוכל לגלוש באינטרנט ולראות סרטים שיהיה מאיזור קריות\חיפה תודה.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by habarbash,

היי רכשתי את ה DELL 1505 . 1: הכרטיס מסך שלו זה ATI X1400 , עכשיו הבעיה היא שאני אוצה לעדכן את הדרייבר ואני לא מוצא מאיפה להוריד אותו (ניסיתי באתר של ATI , אבל זה לא תומך במחשבים של DELL ) החדות היא מעולה אבל יש אייקונים (לא כולם) וכן טקטס שלא קריאים מספיק ( לא חדים ) . אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן , מאיפה אני מוריד אותו ? תודה רבה .

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. התקציב שלי גדל! אז עכשיו אני מחפש נייד ב10k פלוס מינוס חשוב לי מאוד: 1. זמן סוללה ארוך- אני נוסע ל3 חודשים, טיסות נסיעות בלאגנים, כמה שיותר סוללה יותר טוב 8) 2. משקל נמוך- שוב, נסיעות וזה- לא רוצה להסחב עם משקולת 3. כונן dvd- (אם אפשר גם צורב) אני רוצה לראות סרטים.... שלושת אלה הכי חשובים לי מהכל, כמובן שאני רוצה את המפרט הכי טוב שאפשר בכסף הזה וגם אם אפשר יהיה להריץ עליו קצת משחקים בקטנה ככה אז סבבה (בסגנון של וורקראפט, שום דבר רציני מידיי) יש פה כמה ביקורות תגידו לי מה נראה לכם יתאים: http://laptopmag.com/Tools/Guide/Notebooks/ultraportables-picks.asp http://laptopmag.com/Tools/Guide/Notebooks/ultraportables-picks.asp תודה מראש לכל מי שיעזור!! עריכה: ואינט…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.