עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by g191181,

Lenovo 3000 N100 Duo 2 5500 1.66GHz TY0B9IZ ב3,700 ש"ח??? המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo T5500 מעבד 1.66GHz מהירות זיכרון 512MB נפח 667MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 2GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 80GB גודל דיסק כוננים No CDRW/DVD Combo Yes DVD Multi Burner מסך WXGA Anti-Glare סוג 15.4" גודל 1280X800 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת Yes Bluetooth Yes WiFi 802.11 גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator 950 כרטיס מסך Up to 128MB זיכרון כרטיס מסך סאונד SoundMAX Integrated HD Audio כרטיס קול 2 (Internal Speaker) רמקולים External Microphone/Line-In מיקרופון מובנה יציאות Yes S-Video Out 4XUSB 2.0 USB

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  2. 1) 6000 ש"ח לנצל את התקציב חריגה עד 500 ש"ח 2) שימוש לעריכת וידאו ואפקטים ויזואלים באיכויות גבוהות (HD). תוכנות עיקריות : 6 Premiere 6, After Effect 6, Avid 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך בהתקן bluetooth. עדיפות להתקן WIFI 5) 6 6) די חדש בתחום כך שאין לי הרבה מושג אם אצטרך 7) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. הרכבת מחשב בחנות אני מעריך שאצטרך. מה האלטרנטיבה? 8) עדיפות לרכישה באזור הדרום (באר שבע) 9) מיידי 10) USB3 -חובה, קורא כרטיסים מכל הסוגים - חובה, ESATA - רצוי שיהיה, DV 1394 - חובה, אודיו אופטי - יכול להיות נחמד כאופציה אך לא בעדיפות גבוהה 11) כן - רצוי לשמור על אופק שדרוג 12) צריך לכלול מסך של לפחות "23 שיהיה איכותי מספיק. כנראה שלא מוניטור מקצועי …

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by !elad!,

תעזרו לי אני צריך מפרט לחבר שלי תראו מה אינ צריך שיהיה : מקלדת של מיקרוסופט,עכבר LOGITECH MX 518,רמקולים עם איכות סאונד טובה!!,צורב דיוידי יאללה תודה אנשים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  4. שלום דרוש מפרט ב 3000 ש"ח עם חריגה של -200-100 ש"ח דרישות: 1) מעבד אינטל 2( אחריות מוצרים שלוש שנים כולל ספק 3) חנות מראשון לציון (עדיפות לסקאי פי סי) 4) האם כדאי מעבד E8400 או Q6600 עם אוברקלוק? נא להסביר 5) אוברקלוק יתכן בעתיד 6) ישנו מסך lg w2042t בגודל 20 אינץ' תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by Oren Harel,

שלום טכנולוגים מדופלמים אז ככה, כמו שהכותרת מציינת, אני מתלבט בין שני מחשבים כאשר המפרט כבר פחות או יותר די ידוע מבחינתי. נייח: Intel i5 4590 לוח אם GH-A81M, אני לא ממש צריך יותר מ2 סלוטים לזיכרון פנימי... בפועל כול 4-5 שנים גם ככה הכול משתנה. דיסק קשיח: 1 טרה 7200 RPM, ועוד אחד SSD 128 GB זיכרון פנימי: סטיק אחד של 8 ג'יגה. כרטיס מסך:3GB ,Raedon R9 280X, מע' קירור x vapor. יחד עם ספק כוח 600W ועוד כמה קשקושים, אני מגיע ל4500 ש"ח + - עכשיו, האלטרנטיבה היא laptop של Lenovo, Ideapad Y50-70 15.6 אינץ'. בגדול: i7-4710HQ 16 ג'יגה זיכרון פנימי דיסק קשיח 1 טרה משולב 8 SSD כרטיס מסך Nvidia GTX-860M 4GB הפער במחירים עומד על כ700 ש"ח לטובת הנייח. על פניו, המעבד …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mnbvcxxzz,

אני צריך מפרט בשביל סבא שלי המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט ולעריכת תמונות ווידיאו וגם מאילו חנויות לקנות אותו תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by yonislash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,וכרגע התחלתי ללמוד תוכנה אז חשוב שיוכל להריץ תוכניות כבדות שאני אולי אתכנת בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod Advenced warfare,Bf4 ושאר המשחקים שבסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיר…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  8. דגשים: 1. שקט 2. יכולת הקלטת שידורי TV 3. אין צורך בהכנה לשדורי HD. 4. מארז שוכב. אם ניתן לרדת מהתקציב שהוגדר מה טוב בתודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בלי מסך מקלדת עכבר וכל הציוד ההיקפי בלי הארד דיסק בלי כוננים (לא רגיל לא צורב ולא כלום) בלי מארז בלי ספק בעצם רק מעבד לוח אם זכרונות כרטיס קול אפשר לחרוג עד 5500..... במחשב ישמש ל: משחקים (הכי חדשים) הוא יהיה מחובר לטלוויזיה....(או בקיצור צפייה בסרטים וכו') קצת עריכת וידאו (לא יותר מדי) גלישה באינטרנט

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by dorbi4,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיתאים למשחקים בעיקר. במחשב שאני עכשיו איתו כמעט כל המשחקים לא עובדים או שעובדים ממש לאט. אשמח אם תתנו לי הצעות למחשבים כאלה, במחיר הזול ביותר. תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by James1992,

היי חברים, קניתי לפני שבוע לאפטוב חדש (DELL E7440), אחלה מחשב חוץ מזה שלפעמים כשאני מחבר אותו לחשמל (לא בכל שקע חשמל, רק בחלק וכשהוא על בטריה אין בעיה כלל) הוא רוטט בעת שאני נוגע בו. מה נראה לכם שאפשר לעשות במצב כזה? תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by tgolin,

לאחרונה פורסמו בפורום מספר תלונות בנוגע לשירות של HP ושל יבואניות ניידים בכלל. חשבתי להוסיף את התרשמותי הנוכחית מהשירות של HP על מנת לאזן קצת את הרושם וגם על מנת להבהיר מה מקבלים כאשר קונים מחשב עסקי בהשוואה למחשב צרכני. ביום רביעי האחרון שמתי לב לבעיה של רעשים במאוורר. אחרי בדיקה ונסיון בירור סמלי (להגיע למאוורר במחשב שלי זה סיפור מההפטרה) הבעיה המשיכה והתקשרתי ל-HP בשעה 17:00 על מנת לפתוח קריאת שירות. ביום חמישי בבוקר התייצב אצלי טכנאי בבית. הוא פירק את המחשב לחלקיקים והחליף את המאוורר. הוא גם נראה ממש טוב - בונוס קטן (טוב, זה לקח המון זמן...) אחרי שהוא סיים הוא ישב איתי ועבר על כל פונקציה במחשב ועל כל חלק על מנת לוודא שהכל עובד כמו שצריך ונמצא במקום. היום בבוקר קיבלתי…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by ran8,

משהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן? אני מודע לעובדה שעשיתי טעות בבחירת המחשב הזה עם הI7 והייתי צריך לקחת עם I5 שפחות מתחמם אבל בכל זאת כאילו למה זה קורה??וזה שאני סתם במנוחה , מקסימום רואה סרט... אם זו בעיה של קירור מה אתם ממליצים?? תודה, רן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברים, אני מעוניין במפרט עדכני למחשב (ללא ציוד היקפי נוסף וללא מסך) בתקציב של עד 1500 ש"ח שכמובן אעדיף מפרט שיותר קרוב ל1000 ש"ח (זול ככל הניתן) כמה נקודות: 1. אני צריך צורב DVD 2. נפח הארדיסק לא חיוני (מסתפק במועט) 3. כולל הרכבה. 4. מפרט תומך בוינדוס XP SP3 המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, יוטיוב ואופיס וזהו. תודה רבה !!!!

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by OPC,

שלום רב אשתי היקרה החליטה לבחור בעצמה במחשב הנ"ל לאחר התייעצות טלפונית עם איש מכירות של אתר וואלה !!! לינק למחשב: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-DELL-5447-i5-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-6GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB/pi5SS08C7554#speclinksbox2 אני עוד יכול להתחרט על הבחירה שלה אבל נראה שתמורת 2,650 ש"ח היא הצליחה לבחור מחשב לא רע בכלל. המדובר במחשב מוחדש אך עם אחריות יצרן של שנה ואפשרות להרחבת אחריות לשלוש שנים תמורת 300 ש"ח נוספים. השאלה היא האם ברמת מחיר זאת ניתן להשיג מחשב יותר מוצלח ? מכיוון שניתן לבטל רכישה תוך 24 או 48 שעות ממועד הרכישה, אשמח לקבל תשובה מהירה. להלן הגדרת הדרישות שלי: * מטרות המחשב? אינ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום אני מעוניין במפרט של 5K ללא מסך ,מקלדת,עכבר וגם לא כרטיס קול(יש לי 7.1 אז לבחור לוח אם מתאים אם זה כזה משנה בכלל) המחשב הוא למשחקים הכי כבדים שיש.. אין לי שום כוונה לעשות overclock וזהו .. תודה

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  17. שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD CRTSIS GEARS OF WARS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18-20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by hagay21,

IBM עם מעבד אינטל סנטרינו 1.3 ddr 256 זיכרון במהירות 266 כרטיס מסל 64 מגה הארד דיסק 40 ג'יגה 3 חודש בשימוש אחריות יצרן של 3 שנים מחיר 4400 ש"ח Fujitsu Amilo L מעבד Intel Celeron M 340 1.5GH זיכרון במהירות 333 ddr 256 דיסק 40GB כרטיס מסך 64 מגה אחריות שנה חדש לחלוטין במחיר 4888 הסוללה זהה היציאות זהות וכל שאר המפרט זהה לחלוטין אז לדעתכם מה יותר משתלם?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. Started by born wild,

אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 3500 שקל בלי מסך. ראיתי פה לפי המפרטים שאתם נותנים למחשב של משחקים עם תקציב דל מעבד ממש לא משהו AMD ספרון... ומשקיעים בכרטיס מסך מעל 1000 שקל. אז אני מעדיף להשקיע קצת פחות בכרטיס מסך ויותר במעבד ומאחר והשימוש הוא לא רק למשחקים. אלא לשימושים נוספים. טוב אז מה אתם מציעים?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים.(חדשים וישנים) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד רק לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Far cry , GTA V , Assassin's creed , וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4200 למחשב, עד 1300 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, אפשר להעביר בין תקציבי המחשב והמסך אם כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, עריכת סאונד, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי סדר חשיבות ותדירות: קיובייס/נואנדו/אבלטון לייב פרמייר/ אוויד תכני hd משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…

23. Started by ceyal99,

שלום, לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על הDELL 1525 http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Inspiron+1525.htm הדרישות שלי הן: 1. אופיס, אינטרנט 2. חיבור HD לטלויזיה 3. ללא תמיכה במשחקים. המפרט: מעבד T7250 Core 2 duo 2.0GHz מסדרת Santa Rosa, מסך רחב 15.4 , דיסק קשיח 250GB , זיכרון 2GB, כרטיס מסך X3100 אם מישהו חושב שכדאי לי ללכת על משהו אחר אני מאוד אשמח לשמוע... תודה

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by pure perfection,

שלום .. אני צריך מחשב נייד ב 5000 שיקל .. שימושים כללים ומשחקים .. תודהה

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW ו Diablo 3 בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 , אך בעתיד על מסך טוב יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.