עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GreenApes,

שלום היום עשיתי סקר שוק מה שנקרה בחנויות בעיר שלי בדקתי בבאג,אופיס דיפו,וקרביץ מחר אני הולך גם לבדוק ב KSP אז הינה מה שאופיס דיפו המליצו לי: את המחשב הזה: "10.1 N270 1GB 160GB תוצרת HP דגם Compaq 110c-1190EJ VZ571EA מעבד Intel ATOM N270 1.6GHz דיסק 160GB 5400RPM מסך מחשב "SD LED Anti-glare Widescreen Display 10.1 מקלדת גדולה ונוחה - 92% מגודל המקלדת הרגילה עיצוב קלאסי בצבע שחור מצלמת אינטרנט מובנת רמקולים איכותייםים במיוחד - Altec Lansing speakers תומך WI-FI קורא כרטיסי זיכרון5 ב- 1 משקל קל במיוחד של 1.17KG זה עולה בסביבות ה 1500 -------------------------------------------------------- ואת המחשב הזה: http://www.officedepot.co.il/catalog...id=sp5-4321576 זה עולה 1800 בערך …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by davidt99,

היי, אני מתחיל עוד מעט ללמוד ורציתי לקנות מחשב. הדרישות שלי הן מסך 13.3", משקל נמוך (פחות מ-2 ק"ג, אבל אני מניח שזה בא עם הגודל של המסך...) וזמן סוללה סביר של 4-5 שעות. טווח מחירים עד 3600 ש"ח. תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by oitb,

Acer Aspire 5672WLMi Duo 1.73GHz 1GB DDR2 120GB SATA Intel Duo T2250 1.73GHz 2x512MB DDR2 DVD+/-RW 120GB SATA 15.4" WXGA Crystal Brite TFT Display ATI Radeon X1600 128MB (+384MB Shared) 10/100 & 802.11b/g 5-in-1 card reader DVI-D, S-Video Firewire Windows XP Home 2.89KG איך הוא למשחקים? ומה הוא מסוגל להריץ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני מתחיל ללמוד בספטמבר ואני צריך נייד חזק שישרת אותי גם בזמן הקורס וגם אחריו המחשב מיועד להפקת מוזיקה - תוכנות כמו קיובייס ואבלטון וכו. הדרישות שלי מהמחשב הן : מעבד חזק I7 כמה שיותר חדיש. 16GB ראם SSD 128GB לפחות +HD רגיל מסך 15 עם עדיפות ל17 כרטיס מסך לא כזה משנה לי.. אני לא הולך לשחק בו גם ככה. חיבורים חובה USB 2 ו 3 ואם יש טאנדרבולט זה בונוס חיי סוללה נורמאלים טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום. 2. מה שימושי המחשב הפקת מוזיקה שימוש בתוכנות CUBASE ו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by edenpk,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שכל המשחקים החדשים והכבדים ירוצו עליו חלק בלי בעיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…

6. היי, מחפשת מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי: Solid photoshop illustrator in design כולן בשימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Cyron,

צריך מפרט חזק למשחקים, יתכן שאני יעשה OC קליל כבר יש לי כרטיס מסך שרכשתי בחו"ל 8800 320gts צריך מעבד חזק שלא מתחמם לוח סביר, לא צריך להשקיע יותר מדיי זכרון 2גיגה HD כמה שיותר גדול בתקציב הזה צורב DVD מארז וספק. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by omrit,

המחשב מיועד לעבודה משרדית ואולי גם תכנות קל בעתיד. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=18393 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤362 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤491 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B-2F 300W ¤351 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-2F הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 http://skypc.co.il/pr…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by MATTAN,

יש לי מחשב p-4 ורציתי לשפר אותו .אין לי הרבה כסף מקסימום עד 2000 שח מפרט המחשב: מעבד: p-4 1600 לוח אם:msi 845 pro 4 זיכרון:SAMSUNG SDRAM 256MB 133M כרטיס מסך:geforce4 mx דיסק קשיח: WD 40/7200 ide חשבתי בעיקרון להחליף עכשיו את כל החלקים חוץ מהמעבד והדיסק הקשיח ומתי שיהיה לי עוד כסף אז להחליף אותם גם אשמח לקבל הצעות

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by Yotam.B,

היי, יש לי מחשב Dell D630 שמשרת אותי נאמנה ועונה על רב הצרכים המועטים שלי. לאחרונה קניתי לו HDD פנימי של 1 טרה בית. התקנתי את המערכת הפעלה מחדש ואת כל השטויות שלי והמחשב כמובן עובד מצויין. בקרוב מאוד, אני אקנה מחשב חדש (גם הוא של דל) והוא מגיע עם כונן של 500 ג'יגה בלבד. שאלתי היא, האם אני אוכל להחליף את הכונן של ה500 ג'יגה בזה החדש שקניתי עכשיו מבלי שיהיו בעיות מיוחדות בתאימות? או שבכלל עליי להעביר אותו ושוב להתקין הכל מחדש? תודה רבה ! יום נעים

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by omrij,

שלום לכולם רציתי לברר מה דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי (מיועד למשחקים וקצת OC) P4 3C ASUS P4C800-E OCZ 2X512 3200 EL PLATINIEM 2-3-2-5 ALBATRON FX5900XT WD 120/7200 SATA 8MB ANTEC High Performance 1080B AMG SONY 52X32X52 THERMALRIGHT SP94 FOR INTEL אשמח לשמוע הצעות לשינויים/שיפורים תוספת:טעות של מתחילים(פעם ראשונה בפורום) ההודעה מופיעה 3 פעמים - מצטער

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  12. היי, הודעה ראשונה שלי פה בפורום. אני צריך מחשב למטרות משחקים (civ4, ut2k4) בכמה שפחות כסף (3500 הכי מקסימום) יש לי דיסק קשיח, צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר, מסך ומערכת הפעלה, אני צריך רק מעבד (איי אם די כמובן), לוח אם, ג'יגה בייט זיכרון פנימי, מארז עם ספק (אין צורך ביותר מ400 וואט), כמה מאווררים, כרטיס מסך וזה הכל. עדיף שהמארז יראה סביר, ולא כמו קופסת קרטון ממתכת יש לי גם שני מאוורים 80ממ לא איכותיים במיוחד. הייתי מעדיף מפרט מש צמוד ל3000 שקל, אבל אם יש איזה משהו ממש ממש שווה שיעבור קצת את המגבלה, אני מוכן להסתכל תגידו לי גן באיזו חנות אפשר לקנות את הרכיבים שהצעתם תחת המחיר שהבאתם, יש העדפה קטנה לאיזור ירושלים דרך אגב, אין לי בעיה עם מחשב רועש, ואני לא רוצה או צריך…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by ayoub054,

שלום רב , זות הפעם הראשונה שאני כותב כאן אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא יודע מה הכי טוב יש לי כסף עד 5000 ש"ח אז אני צריך מחשב במחיר הזה עם מסך ולכן אני צריך עזרה ממכם מהו סוג המעבד ומהירותו בקיצור תפריט מהגדול עד הקטן טודה רבה :kopfpatsch: ??? ???

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. היי, היום יש לי מעבד e6600, 4gb וכרטיס מסך hd4870... המחשב עצמו בן לדעתי 4 והוא שודרג לפני שנתיים ל 4ג'יגה + הכרטיס מסך (וכונן קשיח של טרה שגם יעבור למחשב החדש) החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. כמו כן מבחינת ציוד היקפי, אז יש לי סט של מיקרוסופט זול למקלדת ועכבר + עכבר משחקים של רייזור (אין צורך להחליף אותו) אבל כן הייתי מעונין לרכוש סט חדש ליום יום. כמו כן המסך שלי הוא סמסונג 24 אינץ עם פאנל tn מזעזע שאני חושב שהגיע הזמן להחליף במשהו ips-י. הסאונד הינו atp3 האגדי.. לא רואה סיבה להחליפו כרגע אני מעונין לרכוש גם ssd להתקנת מערכת ההפעלה. בגדול השימושים שלי הם .. רב תכליתיים. מדי פעם משחק במשחקים שדורשים גרפיקה, מתכנת, צופה בוידאו, וגולש כבד כמו כן , לפני שנתיים הייתה לי הת…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by speedy64,

היי כולם, אשמח אם בתשובות לא תתנו לי מערכים חלופיים - זה רק מבלבל אותי. אני מעוניין בתשובות לגבי רכיבים ספציפים במפרט שלי שאתם חושבים שלא מספיק חזקים למערכת סופר משחקים/גיימינג. או שסתם יקרים ואין לי צורך בהם. אני כבר מאוד מבולבל ורוצה לסגור על מערכת זו (בחנות אחרת) ופשוט רוצה לדעת האם כרטיס המסך/הספק כוח וכ"ד מספיק טובים ביחס למחיר שלהם. האם המפרט כולו ייתן לי את מה שאני מחפש וזה לשחק בצורה מקסימלית ביחס למחיר . 1. מה התקציב המקסימאלי - 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ?- לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים וקצת צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מ…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by Zeper,

אני צריך עזרה רק בהוספת דברים למפרט אני אגיד איזה ואם אתם יכולים להגיד כזה זה יעלה לי. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 רק שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ב -> http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 וגם את הלוח אם ל - >http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1748&CatCode=411 ואני לא מצליח לפענח מה המחיר אחרי זה. 2000 וכמה? 2300? 2400? תודה למי שעוזר =] +אני עושה מארז של 500W מה שכתוב שם ב 90 שקל + אבל זה ברור עכשיו מה עם הכרטיס מסך והלוח אם תודה מי שעוזר =]]]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by kobibo,

מחשב עבור חישובי אקסל כבדים ( לא למשחקים ) בסביבות 2500 ש"ח. כולל מקלדת+עכבר

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  18. המשחקים המדוברים הם הירוס 5... רק שתדעו מה הסיגנון המדובר. AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT GIGABYTE M55PLUS-S3G וnVIDIA GeForce PX7600GS 256MוLeadtek 1024 DUAL DDR II 667MHz 160GB SATA2 7200 RPM 8MB צורב /LG/NEC X 18 DVD יש לי גם אופציה לשדרג את המעבד ל AM2 4200 X2 DUAL CORE 64BIT תמורת 120 שקל, האם זה משתלם לי? אודה לכם על כל תגובה בנוגע למפרט.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by shaharmes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arkham city, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, אבל אשמח לקבל הצעות למסכים (לא כלול בתקציב, עד 900 שח")-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  20. כבר יש לנו מסך 19" דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. נשאר לנו רק המחשב. הדרישות: להריץ את Vista באופן מלא וחלק. ישמש כמחשב מולטימדיה לגלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, צפייה בתמונות וסרטונים והדפסת/סריקת מסמכים. התקציב: 1,000 ש"ח. אם זו באמת בעיה גדולה אפשר להסחף עד 1,500 אבל לא רצוי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. אני מעוניין באולטרא נייד....ואני לא רוצה להתפשר על ביצועים. כמובן שברור לי שזה הולך להיות קנס כמו שאומרים...חשוב לי שהוא יהיה "סקסי", שיהיה קל משקל, וכמובן עם ביצועים גבוהים. הלוואי והיה אחד שתומך גם במשחקים ! אני מכיר רק את הסאמסונג S9.....שיש לו SSD (מעולה) , עיצוב סקסי לחלוטין , ומחיר "אטרקטיבי" של 7200 ש"ח. נתקלתי גם בASUS ZENBOOK UX31....שיש לו SSD גדול יותר, עיצוב מדהים , ומחיר "אטרקטיבי" של כ7700 ש"ח. וכמובן נתקלתי גם בMACBOOK AIR, שאם אני ארכוש אותו אני אתקין בו WINDOWS. אני אשמח לעצה בנושא - למשל בנושא הSSD , יש הבדל בביצועים בין הניידים הקיימים בשוק ? חשוב לי חיבור USB 3, HDMI. אה וזה קצת מוזר להגדיר - לגבי המסך - במידה ויש הבדלים ביניהם - הייתי מעוניין במסך הבה…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by Yoram_gini,

*דגמי היי מה ההבדל בין Lenovo Z50 לבין Lenovo Flex 2 למה הפלקס יקר יותר? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Crazy Dude,

תגיוד לי מה אתם אומרים עליו ואם הוא שווה 3400 שקל: מעבד AMD סמפרון 2800 כרטיס מסך:ATI RADEON 9200 128 MB דיסק קשיח:80 GB WD 7200 כרטיס רשת מובנה 10\100 כרטיס קול AC97 מארז PENTIUM 4 זיכרון:256X2 DDRAM כונן 1.44 לוח אם:ASROCK K7S8XE איך המחשב?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by maazg,

שלום רב אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב במחיר עד 5000 ש"ח עם הדרישות שיריץ משחקים טובים כמו far cry2 , crysis , assasins creed וכד' אני מעוניין שהוא גם ימשיך לתמוך ולהריץ משחקים בשנה הקרובה ושלא ייתקע עם משחקים חדשים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  25. שלום, ההורים שלי טסים בינואר לאחי שגר בלוס אנג'לס, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת בקניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? העבודה העיקרית תהיה למטרת התואר וזה בתכנות, כרגע יוצא לי להשתמש ב VISUAL STUDIO, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועריכה בפוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה שיהיה לי יותר משטח עבודה לעבוד איתו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? המחשב הזה יהיה איתי 24/7 לכן כמה שיותר קל ככה יותר טוב D: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.